Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Γιατί «έχει αγανακτήσει» ο πορτοκαλομαλλιάς φασίστας;
  • Χεζμπολά προς λιβανέζικη αρχή: Εχετε την πρώτη ευθύνη για τα συνεχιζόμενα εγκλήματα των σιωναζιστών
  • Νίκος Ζαχαριάδης: Πάντα παρών
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 1 Αυγούστου
  • Διαβάζοντας πίσω από τις γραμμές της ανακοίνωσης της Χαμάς
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Πήγαν να σώσουν τραυματίες και οι σιωναζιστές τους δολοφόνησαν εν ψυχρώ!
Διεθνή

Πήγαν να σώσουν τραυματίες και οι σιωναζιστές τους δολοφόνησαν εν ψυχρώ!

Θαμμένοι σε ομαδικό τάφο, με δεμένα τα χέρια, βρέθηκαν 15 αγνοούμενοι διασώστες στη Ράφα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr31 Μαρ 2025, 19:28

Στα δυτικά της Ράφα, στην περιοχή Ταλ Αλ-Σουλτάν, δίπλα στα σύνορα της Γάζας με την Αίγυπτο, βρέθηκαν θαμμένοι σε ομαδικό τάφο οι 15 διασώστες που αναζητούνταν εδώ και μέρες. Οι διασώστες βρέθηκαν με δεμένα τα χέρια, απόδειξη του ότι αιχμαλωτίστηκαν και μετά εκτελέστηκαν εν ψυχρώ. Στον ομαδικό τάφο έθαψαν ακόμα και τα ασθενοφόρα!

Οι 15 διασώστες που δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ ήταν: 8 από την Παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνο (PRCS), 6 από την Πολιτική Αμυνα της Γάζας και ένας υπάλληλος του ΟΗΕ. Αλλοι τρεις διασώστες της PRCS και ένας διασώστης της Πολιτικής Αμυνας παραμένουν αγνοούμενοι.

Τις σορούς των δολοφονημένων διασωστών βρήκαν συνάδελφοί τους από το Γραφείο Συντονισμού Ανθρωπιστικών Υποθέσεων του ΟΗΕ (OCHA), τον Ερυθρό Σταυρό και την Πολιτική Αμυνα, που κατάφεραν να φτάσουν στη γειτονιά την Κυριακή (χτες) για να αναζητήσουν τα μέλη των πληρωμάτων, που ήταν αγνοούμενα για οκτώ ημέρες.

«Η Παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνος συγκλονίστηκε σήμερα από τη δολοφονία οκτώ διασωστών της στη Ράφα, οι οποίοι στοχοποιήθηκαν από τον ισραηλινό στρατό ενώ εκτελούσαν τα ανθρωπιστικά τους καθήκοντα, ανταποκρινόμενοι σε κλήση για παροχή βοήθειας σε τραυματίες μετά από ισραηλινό πλήγμα στην περιοχή Χασασίν της Ράφα, στη Λωρίδα της Γάζας», ανέφερε η PRCS σε δήλωσή της. «Ο ένατος διασώστης παραμένει αγνοούμενος και πιστεύεται ότι ενδέχεται να έχει συλληφθεί».

«Η στοχοποίηση των διασωστών μας και του διεθνούς εμβλήματός τους αποτελεί έγκλημα πολέμου, για το οποίο πρέπει να υπάρξει διεθνής απαίτηση για λογοδοσία. Ζητούμε την τιμωρία των υπευθύνων αυτής της σφαγής και τη διενέργεια άμεσης έρευνας για να αποδοθεί δικαιοσύνη στα θύματα», τονίζει η ανακοίνωση της PRCS.

Τα μέλη του πληρώματος αγνοούνταν από τις 23 Μάρτη, όταν είχαν κινηθεί προς το Ταλ Αλ-Σουλτάν για να βοηθήσουν Παλαιστίνιους που τραυματίστηκαν από τους βομβαρδισμούς και τις χερσαίες επιθέσεις του Ισραήλ. Οσοι κατάφεραν να ξεφύγουν από την επίθεση ανέφεραν εκτελέσεις πολλών Παλαιστίνιων από σιωναζιστές στρατιώτες.

Προχτές (29 Μάρτη), ο σιωναζιστικός στρατός αναγνώρισε ότι επιτέθηκε σε ασθενοφόρα και πυροσβεστικά οχήματα στη γειτονιά Ταλ Αλ-Σουλτάν στη Ράφα, στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας. Αξιωματούχοι υποστήριξαν ότι οι στρατιώτες αρχικά άνοιξαν πυρ «προς οχήματα της Χαμάς»!  «Λίγα λεπτά αργότερα, επιπλέον οχήματα προχώρησαν ύποπτα προς τις δυνάμεις… Οι στρατιώτες αντέδρασαν ανοίγοντας πυρ προς τα ύποπτα οχήματα, εξουδετερώνοντας έναν αριθμό τρομοκρατών της Χαμάς και της Ισλαμικής Τζιχάντ», αναφέρει η ανακοίνωση του σιωναζιστικού στρατού. Και συνεχίζει: «Μετά από προκαταρκτική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι ορισμένα από τα ύποπτα οχήματα … ήταν ασθενοφόρα και πυροσβεστικά οχήματα»!

Την Παρασκευή, μέλη της PRCS και υπάλληλοι του ΟΗΕ που κατάφεραν να φτάσουν στον τόπο της σφαγής ανέφεραν ότι βρήκαν τη σορό του επικεφαλής της αποστολής, Ανουάρ Αμπντέλ Χαμίντ Αλ-Αταρ, «διαμελισμένη σε κομμάτια». «Οι ομάδες μας βρήκαν σχισμένο προστατευτικό εξοπλισμό που φορούσαν τα μέλη του πληρώματος στη σκηνή του εγκλήματος. Αυτό υποδηλώνει ότι οι δυνάμεις της ισραηλινής κατοχής στόχευσαν άμεσα το πλήρωμα κατά τη διάρκεια της εισβολής τους, στη συνέχεια αλλοίωσαν σκόπιμα τα χαρακτηριστικά της περιοχής και έκρυψαν τις σορούς ορισμένων αμάχων χρησιμοποιώντας μπουλντόζες και βαρέα μηχανήματα», ανέφερε η PRCS σε δήλωσή της.

Ο Ανουάρ Αλ-Αταρ, διοικητής της Πολιτικής Αμυνας στη Ράφα, τέθηκε προσωπικά επικεφαλής στο κονβόι των ασθενοφόρων που έσπευσε να προσφέρει βοήθεια στους τραυματίες της πολιορκημένης Ταλ Αλ-Σουλτάν. Δολοφονήθηκε εν ψυχρώ την ώρα που εκτελούσε με θάρρος το ανθρωπιστικό του καθήκον.

«Καλούμε τη διεθνή κοινότητα να πιέσει τις κατοχικές αρχές να αποκαλύψουν την τύχη του αγνοούμενου προσωπικού. Παράλληλα, καλούμε τη διεθνή κοινότητα και τα κράτη που είναι συμβαλλόμενα μέρη στις Συμβάσεις της Γενεύης να λάβουν σοβαρά μέτρα για να διασφαλίσουν την προστασία των ιατρικών ομάδων», ανέφερε η PRCS σε νεότερη δήλωσή της το Σάββατο.

Το Κυβερνητικό Γραφείο Τύπου στη Γάζα καταδίκασε το φρικτό έγκλημα της Κατοχής με την εκτέλεση 15 εργαζόμενων στον ανθρωπιστικό τομέα. Δήλωσε ότι το έγκλημα της Κατοχής αποτελεί περαιτέρω απόδειξη της συστηματικής στοχοποίησης ιατρικών και ανθρωπιστικών ομάδων. Κάλεσε τη διεθνή κοινότητα και τους αρμόδιους οργανισμούς να απαιτήσουν τη λογοδοσία της Κατοχής για τα φρικτά εγκλήματά της.

Σπαραγμός επικράτησε στην ομαδική επικήδεια τελετή των οχτώ δολοφονημένων διασωστών της Παλαιστινιακής Ερυθράς Ημισελήνου. Τόσα έχουν δει τα μάτια αυτών των σκληραγωγημένων ανδρών, αλλά τα δάκρυα για τους εν ψυχρώ δολοφονημένους συναδέλφους τους δεν είναι ντροπή ούτε φόβος. Είναι ο τελευταίος αποχαιρετισμός προς αυτούς με τους οποίους τόσο καιρό τώρα διάβηκαν τα ίδια μονοπάτια της κοινωνικής προσφοράς.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/03/kideia_diasoston.mp4

 

Εκτύπωση 🖨
ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΠΥΡΟΣ ΓΑΖΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΠανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο: Ξύλο και χημικά στους εκπαιδευτικούς

Θαμμένοι σε ομαδικό τάφο, με δεμένα τα χέρια, βρέθηκαν 15 αγνοούμενοι διασώστες στη Ράφα

Επόμενο άρθρο Nίκος Μπελογιάννης: Ανεξάντλητη πηγή επαναστατικής έμπνευσης

Θαμμένοι σε ομαδικό τάφο, με δεμένα τα χέρια, βρέθηκαν 15 αγνοούμενοι διασώστες στη Ράφα

Σχετικά Αρθρα

Γιατί «έχει αγανακτήσει» ο πορτοκαλομαλλιάς φασίστας;

Διεθνή 1 Αυγ 2026, 10:19

Χεζμπολά προς λιβανέζικη αρχή: Εχετε την πρώτη ευθύνη για τα συνεχιζόμενα εγκλήματα των σιωναζιστών

Διεθνή 1 Αυγ 2026, 09:43

Διαβάζοντας πίσω από τις γραμμές της ανακοίνωσης της Χαμάς

Διεθνή 31 Ιούλ 2026, 18:47

Μουμία Αμπού Τζαμάλ: 44 χρόνια αιχμάλωτος της αμερικάνικης αστικής Δικαιοσύνης

Διεθνή 31 Ιούλ 2026, 18:22

Δεύτερη φάση συμφωνίας για τη Γάζα: Να περιμένουμε την επίσημη παλαιστινιακή ενημέρωση

Διεθνή 31 Ιούλ 2026, 11:52

Ευφυής στρατιωτική κίνηση του Ιράν στριμώχνει τους Αμερικάνους στα σχοινιά

Διεθνή 29 Ιούλ 2026, 20:05
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Γιατί «έχει αγανακτήσει» ο πορτοκαλομαλλιάς φασίστας;

1 Αυγ 2026, 10:19
Διεθνή

Χεζμπολά προς λιβανέζικη αρχή: Εχετε την πρώτη ευθύνη για τα συνεχιζόμενα εγκλήματα των σιωναζιστών

1 Αυγ 2026, 09:43
Ιστορία

Νίκος Ζαχαριάδης: Πάντα παρών

53 χρόνια από τη δολοφονία του

1 Αυγ 2026, 05:57
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

1 Αυγ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Αυγούστου

1 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Διαβάζοντας πίσω από τις γραμμές της ανακοίνωσης της Χαμάς

31 Ιούλ 2026, 18:47
Διεθνή

Μουμία Αμπού Τζαμάλ: 44 χρόνια αιχμάλωτος της αμερικάνικης αστικής Δικαιοσύνης

31 Ιούλ 2026, 18:22
Πολιτική

Aνεμομαζώματα διαβολοσκορπίσματα

31 Ιούλ 2026, 13:21
Διεθνή

Δεύτερη φάση συμφωνίας για τη Γάζα: Να περιμένουμε την επίσημη παλαιστινιακή ενημέρωση

31 Ιούλ 2026, 11:52
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 31 Ιούλη

31 Ιούλ 2026, 00:01
Περιβάλλον

Η διαχρονική εγκατάλειψή τους απ’ όλες τις αστικές κυβερνήσεις πυρπολεί τα δάση

30 Ιούλ 2026, 21:17
Η παπάρα

Οταν ο Τσίπρας βρίζει τη Ρόζα Λούξεμπουργκ

30 Ιούλ 2026, 11:52
Κόντρες

Η βαθυστόχαστη κυρία Μυρτώ

30 Ιούλ 2026, 09:02
Παιδεία

Ενιαίος Σύλλογος Διδασκόντων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: Οχι στην αναθεώρηση του άρθρου 16

30 Ιούλ 2026, 07:11
Παιδεία

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο: «Εξωστρέφεια» σημαίνει (και) προσφορά υπηρεσιών στους εφοπλ(η)στές

30 Ιούλ 2026, 07:04
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Ιούλη

30 Ιούλ 2026, 00:01
Εργατικά

Συνεχίζεται μέσα στο καλοκαίρι η εκδικητική ομηρία της Χρύσας Χοτζόγλου

Παρά την ΟΜΟΦΩΝΗ γνωμοδότηση του Πειθαρχικού ενάντια στη δυνητική αργία

29 Ιούλ 2026, 21:21
Διεθνή

Ευφυής στρατιωτική κίνηση του Ιράν στριμώχνει τους Αμερικάνους στα σχοινιά

29 Ιούλ 2026, 20:05
Αγροτικά

Η ευλογιά των αιγοπροβάτων καλπάζει – Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει προπαγάνδα αποσιώπησης

29 Ιούλ 2026, 18:15
Παιδεία

Η πρύτανης του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων σε ρόλο κυβερνητικού εκπρόσωπου

Καταγγελία του Συλλόγου Εστιακών Φοιτητών Π.Ι.

29 Ιούλ 2026, 13:40
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Αυγούστου

Ημέρα πολυτέκνων.

Ημέρα προσκοπικού μαντιλιού.

Ελβετία: Ημέρα συνομοσπονδίας (1291).

Ζαΐρ: Ημέρα γονέων.

1834: Καταργείται η δουλεία στη βρετανική αυτοκρατορία και στις αποικίες, 770.000 σκλάβοι αποκτούν την ελευθερία τους.

1912: Ιδρύεται το πρώτο εργατικό συνδικάτο στην Ιαπωνία.

1927: Ιδρύεται ο Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας.

1973: Πεθαίνει ο Νίκος Ζαχαριάδης.

1978: Βόμβες καταστρέφουν τέσσερα λεωφορεία σε γκαράζ της ΕΑΣ (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Πιστεύω στη δύναμη της πολιτικής γιατί έχει τη δυνατότητα να κάνει τα πράγματα καλύτερα για τους ανθρώπους. Και δεν μπορώ να κατανοήσω καθόλου κάποιους πολύ αριστερούς, τόσο πολύ, που λένε ότι εμείς δεν θα ασχοληθούμε ποτέ με τη διακυβέρνηση παρά μονάχα στη δεύτερη παρουσία του σοσιαλισμού. Οι οποίοι έχουν την ευκολία να φεύγουν από τα προβλήματα και την ευκολία να το παίζουνε πάντοτε τζάμπα μάγκες διαμαρτυρόμενοι, αλλά ποτέ αναλαμβάνοντας ευθύνη. Πώς αλήθεια θα κάνεις τις συνθήκες καλύτερες για τους εργαζόμενους, για τους φτωχούς, για αυτούς που είναι στον κοινωνικό αποκλεισμό αν δεν πάρεις την ευθύνη;

Αλέξης Τσίπρας

(Αυτό το θεωρητικά αμόρφωτο ον κάνει κάτι διαδικτυακά event με τίτλο «Ask Alexis Live», όπου απαντά σε ερωτήσεις πολιτών. Επανέφερε, λοιπόν, τη θεωρία της «κυβερνώσας αριστεράς». Maς λέει ότι θέλει την αστική κυβέρνηση για να βελτιώσει τις συνθήκες «για τους εργαζόμενους, για τους φτωχούς, για αυτούς που είναι στον κοινωνικό αποκλεισμό». Το είδαμε αυτό την περίοδο 2015-19 που ξανακυβέρνησε, παίρνοντας την κυβέρνηση με ωμά ψέματα και χυδαίες υποσχέσεις για νταούλια και ζουρνάδες. Αν σταματούσε εκεί, στα νέα ωμά ψέματα και τις νέες χυδαίες υποσχέσεις, που είναι μάλιστα πιο «μαζεμένα» από τα προηγούμενα, ίσως να μην ασχολούμασταν μαζί του. Εχει περάσει σχεδόν ενάμισος αιώνας από τότε που ο Μπερνστάιν διατύπωσε τη θεωρία της «κυβερνώσας αριστεράς» και το θέμα θεωρητικά έχει εξαντληθεί. Ομως αυτός ο πολιτικός αλήτης προκαλεί μιλώντας για «τζάμπα μάγκες», που δεν «αναλαμβάνουν ευθύνη». Μετά τη συμμετοχή του σοσιαλδημοκράτη Μιλεράν στην κυβέρνηση του Βαλντέκ-Ρουσό, δίπλα στον δήμιο των Κομμουνάρων στρατηγό Γκαλιφιέ, η Ρόζα Λούξεμπουργκ έγραψε σε μια σειρά άρθρων στη Λαϊκή Εφημερίδα της Λειψίας – Leipziger Volkszeitung – έναν οξύτατο θεωρητικό και πολιτικό λίβελλο ενάντια στον «κυβερνητισμό». Οχι μόνο από άποψη αρχών, αλλά και με βάση την πείρα του μιλερανισμού. Γενικεύοντας θεωρητικά αυτή την πείρα, έγραψε: «Μέσα στην αστική κοινωνία, η σοσιαλδημοκρατία είναι από τη φύση της κόμμα της αντιπολίτευσης. Δέν πρέπει να γίνει κυβερνητικό κόμμα παρά πάνω στα ερείπια του αστικού κράτους». Ηταν η Ρόζα Λούξεμπουργκ «τζάμπα μάγκας»; Ηταν η Ρόζα Λούξεμπουργκ, ο Καρλ Λίμπκνεχτ, ο Βλαντιμίρ Λένιν και όλοι οι επαναστάτες σοσιαλδημοκράτες εκείνης της εποχής άνθρωποι που απλά «διαμαρτύρονταν» χωρίς να «αναλαμβάνουν ευθύνη»; Η Ιστορία έχει απαντήσει στο ερώτημα. Σημασία έχει τι ευθύνη αναλαμβάνει κάποιος και για λογαριασμό ποιων. Ο Τσίπρας και οι όμοιοί του, πάντως, δεν αναλαμβάνουν ευθύνη για λογαριασμό «των εργαζόμενων, των φτωχών, των κοινωνικά αποκλεισμένων». Αναλαμβάνουν ευθύνη για λογαριασμό των ντόπιων κεφαλαιοκρατών και των ιμπεριαλιστών επικυρίαρχων. Το πρόβλημα με αυτά τα πολιτικά καθάρματα είναι ότι δηλώνουν αριστεροί και συμπεριφέρονται ως υβριστές της Αριστεράς)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Θαμμένοι σε ομαδικό τάφο, με δεμένα τα χέρια, βρέθηκαν 15 αγνοούμενοι διασώστες στη Ράφα

    • Εφετείο 17Ν

      Θαμμένοι σε ομαδικό τάφο, με δεμένα τα χέρια, βρέθηκαν 15 αγνοούμενοι διασώστες στη Ράφα

  • ΕΛΑ

    Θαμμένοι σε ομαδικό τάφο, με δεμένα τα χέρια, βρέθηκαν 15 αγνοούμενοι διασώστες στη Ράφα

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Θαμμένοι σε ομαδικό τάφο, με δεμένα τα χέρια, βρέθηκαν 15 αγνοούμενοι διασώστες στη Ράφα

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Θαμμένοι σε ομαδικό τάφο, με δεμένα τα χέρια, βρέθηκαν 15 αγνοούμενοι διασώστες στη Ράφα

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Θαμμένοι σε ομαδικό τάφο, με δεμένα τα χέρια, βρέθηκαν 15 αγνοούμενοι διασώστες στη Ράφα

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Θαμμένοι σε ομαδικό τάφο, με δεμένα τα χέρια, βρέθηκαν 15 αγνοούμενοι διασώστες στη Ράφα

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Θαμμένοι σε ομαδικό τάφο, με δεμένα τα χέρια, βρέθηκαν 15 αγνοούμενοι διασώστες στη Ράφα

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Θαμμένοι σε ομαδικό τάφο, με δεμένα τα χέρια, βρέθηκαν 15 αγνοούμενοι διασώστες στη Ράφα

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Θαμμένοι σε ομαδικό τάφο, με δεμένα τα χέρια, βρέθηκαν 15 αγνοούμενοι διασώστες στη Ράφα

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Θαμμένοι σε ομαδικό τάφο, με δεμένα τα χέρια, βρέθηκαν 15 αγνοούμενοι διασώστες στη Ράφα

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Θαμμένοι σε ομαδικό τάφο, με δεμένα τα χέρια, βρέθηκαν 15 αγνοούμενοι διασώστες στη Ράφα

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Θαμμένοι σε ομαδικό τάφο, με δεμένα τα χέρια, βρέθηκαν 15 αγνοούμενοι διασώστες στη Ράφα

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Θαμμένοι σε ομαδικό τάφο, με δεμένα τα χέρια, βρέθηκαν 15 αγνοούμενοι διασώστες στη Ράφα

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Θαμμένοι σε ομαδικό τάφο, με δεμένα τα χέρια, βρέθηκαν 15 αγνοούμενοι διασώστες στη Ράφα

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Θαμμένοι σε ομαδικό τάφο, με δεμένα τα χέρια, βρέθηκαν 15 αγνοούμενοι διασώστες στη Ράφα

      Θαμμένοι σε ομαδικό τάφο, με δεμένα τα χέρια, βρέθηκαν 15 αγνοούμενοι διασώστες στη Ράφα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Θαμμένοι σε ομαδικό τάφο, με δεμένα τα χέρια, βρέθηκαν 15 αγνοούμενοι διασώστες στη Ράφα

      Θαμμένοι σε ομαδικό τάφο, με δεμένα τα χέρια, βρέθηκαν 15 αγνοούμενοι διασώστες στη Ράφα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Θαμμένοι σε ομαδικό τάφο, με δεμένα τα χέρια, βρέθηκαν 15 αγνοούμενοι διασώστες στη Ράφα

      Θαμμένοι σε ομαδικό τάφο, με δεμένα τα χέρια, βρέθηκαν 15 αγνοούμενοι διασώστες στη Ράφα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Θαμμένοι σε ομαδικό τάφο, με δεμένα τα χέρια, βρέθηκαν 15 αγνοούμενοι διασώστες στη Ράφα

      Θαμμένοι σε ομαδικό τάφο, με δεμένα τα χέρια, βρέθηκαν 15 αγνοούμενοι διασώστες στη Ράφα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Θαμμένοι σε ομαδικό τάφο, με δεμένα τα χέρια, βρέθηκαν 15 αγνοούμενοι διασώστες στη Ράφα

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Θαμμένοι σε ομαδικό τάφο, με δεμένα τα χέρια, βρέθηκαν 15 αγνοούμενοι διασώστες στη Ράφα

    Θαμμένοι σε ομαδικό τάφο, με δεμένα τα χέρια, βρέθηκαν 15 αγνοούμενοι διασώστες στη Ράφα

  • Επικοινωνία

    Θαμμένοι σε ομαδικό τάφο, με δεμένα τα χέρια, βρέθηκαν 15 αγνοούμενοι διασώστες στη Ράφα

    Θαμμένοι σε ομαδικό τάφο, με δεμένα τα χέρια, βρέθηκαν 15 αγνοούμενοι διασώστες στη Ράφα

  • Όροι χρήσης

    Θαμμένοι σε ομαδικό τάφο, με δεμένα τα χέρια, βρέθηκαν 15 αγνοούμενοι διασώστες στη Ράφα

    Θαμμένοι σε ομαδικό τάφο, με δεμένα τα χέρια, βρέθηκαν 15 αγνοούμενοι διασώστες στη Ράφα

  • Ποιοι είμαστε

    Θαμμένοι σε ομαδικό τάφο, με δεμένα τα χέρια, βρέθηκαν 15 αγνοούμενοι διασώστες στη Ράφα

    Θαμμένοι σε ομαδικό τάφο, με δεμένα τα χέρια, βρέθηκαν 15 αγνοούμενοι διασώστες στη Ράφα

  • Επικοινωνία

    Θαμμένοι σε ομαδικό τάφο, με δεμένα τα χέρια, βρέθηκαν 15 αγνοούμενοι διασώστες στη Ράφα

    Θαμμένοι σε ομαδικό τάφο, με δεμένα τα χέρια, βρέθηκαν 15 αγνοούμενοι διασώστες στη Ράφα

  • Όροι χρήσης

    Θαμμένοι σε ομαδικό τάφο, με δεμένα τα χέρια, βρέθηκαν 15 αγνοούμενοι διασώστες στη Ράφα

    Θαμμένοι σε ομαδικό τάφο, με δεμένα τα χέρια, βρέθηκαν 15 αγνοούμενοι διασώστες στη Ράφα

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo