Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ματαιώθηκε εκδήλωση σιωνιστικής εταιρίας στο Ηράκλειο
  • Ο Αρειος Πάγος θεωρεί αξιόπιστο τον ναζί Πλεύρη!
  • Σαν σήμερα 21 Νοέμβρη
  • Θα ζήλευε και ο Πινόκιο
  • Γάζα: Νέα σφαγή αμάχων Παλαιστίνιων από τους σιωναζιστές
  • Ο «Βλάχος» είναι πονηρός (και πάντα Αβερωφικός)
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Επικαιρότητα»Προστατεύουν την αντιδασική νομοθεσία
Επικαιρότητα

Κόντρα στην απόφαση του ΣτΕ που την έκρινε αντισυνταγματική

Προστατεύουν την αντιδασική νομοθεσία

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr26 Ιούλ 2013, 09:49

 
Προς

τον Ειδικό Γραμματέα Δασών Γ. Αμοργιανιώτη

τον Γενικό Διευθυντή Ανάπτυξης και Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος Κ. Δημόπουλο

Απευθύνομαι σε εσάς ως συναρμόδιους για την άμεση εφαρμογή των αναφερόμενων παραπάνω αποφάσεων του ΣτΕ.

Από τις 9 Γενάρη του 2013 είσαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόσετε τις αποφάσεις αυτές, (ΔΠΔΦΠ) Τρ. Δασκαλάκη.

Εμείς για μεγάλο χρονικό διάστημα πιέζαμε τον προϊστάμενο της ΔΠΔΦΠ να απαιτήσει από εσάς να δώσετε γραπτή εντολή για τη σύνταξη της εφαρμοστικής εγκυκλίου των συγκεκριμένων αποφάσεων του ΣτΕ. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του προϊστάμενου Τρ. Δασκαλάκη, ο Ειδικός Γραμματέας Δασών Γ. Αμοργιανιώτης του απαντούσε ότι δεν θα βγει εφαρμοστική εγκύκλιος και ότι το θέμα θα ρυθμιστεί στο πλαίσιο της λεγόμενης επικαιροποίησης της δασικής νομοθεσίας. Τι απαντούσε ο ΓΔΠΔΦΠ Κ. Δημόπουλος δεν το γνωρίζουμε.

Επειδή όμως τόσο τα ερωτήματα του προϊστάμενου της ΔΠΔΦΠ όσο και οι απαντήσεις του Ειδικού Γραμματέα ήταν προφορικές και όχι γραπτές ζητήσαμε από τον προϊστάμενο της ΔΠΔΦΠ  να υποβάλει γραπτά τα ερωτήματα. Πράγματι στις 13 Μάη του 2013 ο προϊστάμενος της ΔΠΔΦΠ Τρ. Δασκαλάκης έστειλε στον Ειδικό Γραμματέα και στον Γενικό Διευθυντή Ενημερωτικό Σημείωμα με αριθμό πρωτοκόλλου/ οικ.2269/ και θέμα:
Εφαρμογή αποφάσεων του ΣτΕ.

Από τότε μέχρι τη συγγραφή αυτής της αίτησης δεν δόθηκε εντολή στον προϊστάμενο Τρ. Δασκαλάκη να συνταχθεί η εφαρμοστική εγκύκλιος των αποφάσεων του ΣτΕ, που προαναφέραμε. Aπό το γεγονός αυτό συμπεραίνουμε την αλήθεια της δήλωσης του προϊστάμενου Τρ. Δασκαλάκη, ότι ο Ειδικός Γραμματέας του απαντούσε προφορικά ότι δεν θα βγει εφαρμοστική εγκύκλιος, αλλά το θέμα θα ρυθμιστεί με την λεγόμενη επικαιροποίηση της δασικής νομοθεσίας.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και παρερμηνειών διευκρινίζουμε ότι το Ενημερωτικό Σημείωμα της ΔΠΔΦΠ το πήραμε μετά από αίτηση που υποβάλαμε στον προϊστάμενό της. Το εν λόγω Ενημερωτικό Σημείωμα αναφέρει (οι εμφάσεις δικές μας):

.

Συμπληρωματικά επισημαίνουμε ότι, εκτός από το άρθρο 1 του δασοκτόνου νόμου 3208/2003, με την απόφαση 32/2013 του ΣτΕ κρίθηκε ως αντισυνταγματική και η νέα παράγραφος 3 του άρθρου 15 του νόμου 1734/1984. Το επισημαίνουμε, γιατί δεν γίνεται αναφορά στο Ενημερωτικό Σημείωμα της Διεύθυνσης Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος.

Εννοείται πως εμείς δεν υποστηρίζουμε ότι , μόνο και μόνο επειδή το ισχυρίζεται η ΔΠΔΦΠ, αλλά και επειδή .

, σύμφωνα με την παράγραφο 5 του άρθρου 95 του Συντάγματος: «Η διοίκηση έχει υποχρέωση να συμμορφώνεται προς τις δικαστικές αποφάσεις. Η παράβαση της υποχρέωσης αυτής γεννά ευθύνη για κάθε αρμόδιο όργανο, όπως ο νόμος ορίζει. Νόμος ορίζει τα αναγκαία μέτρα για τη διασφάλιση της συμμόρφωσης της διοίκησης».

, σύμφωνα με την παρ. 4 του άρθρου 50 του ΠΔ 18/1989: «Οι διοικητικές αρχές, σε εκτέλεση της υποχρέωσής τους κατά το άρθρο 95 παρ. 5 του Συντάγματος, πρέπει να συμμορφώνονται ανάλογα με κάθε περίπτωση, με θετική ενέργεια προς το περιεχόμενο της απόφασης ή να απέχουν από κάθε ενέργεια που είναι αντίθετη προς όσα κρίθηκαν από αυτό. Ο παραβάτης, εκτός από την δίωξη κατά το άρθρο 259 του Ποινικού Κώδικα, υπέχει και προσωπική ευθύνη για αποζημίωση».

να συντάξει την εφαρμοστική εγκύκλιο, όπως ζητά με το Ενημερωτικό Σημείωμα, του οποίου το περιεχόμενό παραθέσαμε αναλυτικά παραπάνω;

Εάν δεν απαντήσετε σ’ αυτό μας το ερώτημα ή εάν μέσα σε τριάντα ημερολογιακές ημέρες δώσετε την απάντηση που έδωσε ο πρώτος από εσάς στον Τρ. Δασκαλάκη, ότι δηλαδή η υπόθεση αυτή θα ρυθμιστεί στο πλαίσιο της λεγόμενης επικαιροποίησης της δασικής νομοθεσίας, σας ενημερώνουμε ότι:

. Γιατί όχι μόνο ο Γενικός Διευθυντής αλλά και ο Ειδικός Γραμματέας είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Και οι Ειδικοί Γραμματείς, ανεξάρτητα από το εάν έχουν συνταξιοδοτηθεί, συνεχίζουν να είναι δημόσιοι υπάλληλοι για όσο χρόνο κατέχουν αυτή την Ειδική Θέση, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

,  και μετά τις 9 Γενάρη του 2013 εξακολουθούν να γίνονται Πράξεις Χαρακτηρισμού, να καταρτίζονται και εγκρίνονται οι Δασικοί Χάρτες και οι Επιτροπές Επίλυσης Δασικών Αμφισβητήσεων (Πρωτοβάθμιες και Δευτεροβάθμιες) να εκδίδουν αποφάσεις με βάση τις αντισυνταγματικές διατάξεις του 3208/2003 και της παρ. 3 του άρθρου 15 του 1734/1984,, τον οποίο υποτίθεται ότι πρέπει να διαφυλάσσετε . Κάτι που δεν κάνετε μέχρι τώρα με την άρνησή σας να εφαρμόσετε τις αποφάσεις του ΣτΕ.

Η μεγάλη ζημιά που προκαλείται στο δασικό πλούτο της χώρας, πέρα από την ποινική ευθύνη, αυξάνει και την .

Αναμένουμε την απάντησή σας για να δούμε πως θα κινηθούμε στη συνέχεια, προκειμένου να εφαρμοστεί ο νέος επιστημονικός ορισμός του δάσους και της δασικής έκτασης.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Κόντρα στην απόφαση του ΣτΕ που την έκρινε αντισυνταγματική

Προστατεύουν την αντιδασική νομοθεσία
Επόμενο άρθρο

Κόντρα στην απόφαση του ΣτΕ που την έκρινε αντισυνταγματική

ΤΟ ΕΠΕΤΕΙΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Σχετικά Αρθρα

«Διπλό άξελ με τριπλό τόλουπ» ή πώς ο Βορίδης προσπαθεί να κουκουλώσει το σκάνδαλο με τον επικίνδυνο κινέζικο ιό ζωονόσου των χοίρων

Επικαιρότητα 21 Αυγ 2020, 08:29

Πανδημία CoviD-19: Εγκληματούν σε βάρος του ελληνικού λαού

Επικαιρότητα 8 Αυγ 2020, 08:32

Οι σερίφηδες των φυλακών

Επικαιρότητα 2 Αυγ 2020, 09:20

Υπηρεσία Ασύλου: συνθήκες εργασιακού κατέργου

Επικαιρότητα 1 Αυγ 2020, 17:54

Φασιστικός ρεβανσισμός ενάντια στον Δημήτρη Κουφοντίνα

Επικαιρότητα 1 Αυγ 2020, 10:18

Ξανά για το δασοκτόνο σκάνδαλο του Χατζηδάκη

Επικαιρότητα 27 Ιούλ 2020, 20:17
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

Ματαιώθηκε εκδήλωση σιωνιστικής εταιρίας στο Ηράκλειο

Χάρη στην καίρια παρέμβαση του κινήματος αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του

21 Νοέ 2025, 13:58
Κόντρες

Ο Αρειος Πάγος θεωρεί αξιόπιστο τον ναζί Πλεύρη!

21 Νοέ 2025, 13:38
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Νοέμβρη

21 Νοέ 2025, 00:01
Πολιτική

Θα ζήλευε και ο Πινόκιο

20 Νοέ 2025, 22:39
Διεθνή

Γάζα: Νέα σφαγή αμάχων Παλαιστίνιων από τους σιωναζιστές

20 Νοέ 2025, 20:41
Πολιτική

Ο «Βλάχος» είναι πονηρός (και πάντα Αβερωφικός)

20 Νοέ 2025, 18:39
Πολιτική

Τραμπισμοί α’λα γκρεκ

20 Νοέ 2025, 14:57
Παιδεία

Πάνω από 200 κενά στα σχολεία, άρνηση χορήγησης αδειών, απλήρωτες Προϊσταμένες για διοικητικό έργο και άθλιες αναφορές για πειθαρχικά και ποινές!

Καταγγελία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ «O Σωκράτης» - Παράσταση Διαμαρτυρίας στη ΔΙ.Π.Ε. Αν. Αττικής Πέμπτη 20/11 στις 14:00

20 Νοέ 2025, 14:01
Κόντρες

Aλλo Φρανκ Πεντάντζελι, άλλο Φραπές

20 Νοέ 2025, 12:20
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Νοέμβρη

20 Νοέ 2025, 00:01
Διεθνή

Σιωναζιστική σφαγή αμάχων σε καταυλισμό παλαιστίνιων προσφύγων στον Λίβανο

Τουλάχιστον 21 νεκροί και 94 τραυματίες

19 Νοέ 2025, 19:43
Παιδεία

Απόφαση για Απεργία-Αποχή από κάθε διοικητικό έργο που συνδέεται με τις διαγραφές φοιτητών

Από το  8ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

19 Νοέ 2025, 14:37
Πολιτική

Μονόδρομος η καταδίκη των κασιδιαραίων νεοναζιστών «Σπαρτιάτες»

Αρχισε η δίκη τους σε δεύτερο βαθμό, μετά από εισαγγελική έφεση στην πρωτόδικη αθωωτική απόφαση

19 Νοέ 2025, 13:04
Πολιτισμός

Xαιρετισμός από τα όπλα μας σ’ εσάς φύλακες της δόξας

Οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ υποκλίνονται στον παλαιστινιακό λαό μ' ένα καινούργιο τραγούδι

19 Νοέ 2025, 11:45
Πολιτική

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Η Εισαγγελία ζητά την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Δ. Κουτσούμπα, μετά από μήνυση του νεοναζιστή Κ. Πλεύρη

19 Νοέ 2025, 09:20
Διεθνή

Η Ουάσιγκτον ακυρώνει την επίσκεψη του αρχηγού του λιβανικού στρατού επειδή καταδίκασε ισραηλινές επιθέσεις

Υστερικές αντιδράσεις φιλο-σιωνιστών αμερικανών γερουσιαστών

19 Νοέ 2025, 08:31
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Νοέμβρη

19 Νοέ 2025, 00:01
Διεθνή

Ψήφισμα ΣΑ του ΟΗΕ: Το παγκόσμιο ιμπεριαλιστικό σύστημα ενάντια στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

Κι αυτό το ψήφισμα θα μείνει στα χαρτιά

18 Νοέ 2025, 21:47
Αγροτικά

Πολιτική αλητεία: Ο Μητσοτάκης παρουσιάζει σαν «δώρο» στους κτηνοτρόφους που έχασαν τα κοπάδια τους, αυτό που η κυβέρνησή του είχε νομική υποχρέωση να κάνει πριν από ενάμιση χρόνο

18 Νοέ 2025, 14:02
Αγροτικά

Εδώ και τώρα να καταβληθεί η συνδεδεμένη ενίσχυση και το απολεσθέν εισόδημα στους κτηνοτρόφους που θανάτωσαν τα κοπάδια τους

18 Νοέ 2025, 05:50
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Νοέμβρη

Ημέρα τηλεόρασης.

Ημέρα φιλοσοφίας.

Ημέρα χαιρετισμού.

1905: Ιδρύεται το Σοβιέτ Εργατών Μόσχας.

1967: 21 καταδίκες μελών του ΠΑΜ σε δίκη με 31 κατηγορούμενους.

1973: Πραξικόπημα του Δημήτρη Ιωαννίδη.

1973: Διαλύονται από τη χούντα 28 φοιτητικοί σύλλογοι σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα και Χανιά.

2001: Ο αστυφύλακας Γιάννης Ριζόπουλος δολοφονεί στην πλατεία Αμερικής τον 20χρονο μετανάστη από την Αλβανία Gentjan Celniku.

2006: Μετανάστης από το Μαγκρέμπ νεκρός μετά από κράτηση στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Κάθε κρίσιμη στιγμή συνοδεύεται από αυτή την εσωτερική παρόρμηση. Να μη δεχτείς τον κόμπο ως τελικό όριο. Να βρεις τον τρόπο, με ευθύνη, με σταθερότητα, με κόστος, να περάσεις απέναντι. Αυτή η δύναμη δεν προκύπτει από τη φιλοδοξία, αλλά από την ανάγκη να παραμείνεις πιστός σε μια αποστολή που υπερβαίνει το πρόσωπό σου. Να υπηρετήσεις όχι αυτό που σε συμφέρει, αλλά αυτό που θεωρείς σωστό. Το βιβλίο αυτό γεννήθηκε από μια τέτοια ανάγκη. Όχι από την ανάγκη για προσωπική δικαίωση. Δεν γράφτηκε για να εξωραΐσει αποφάσεις, να ωραιοποιήσει γεγονότα ή να κατασκευάσει ένα αφήγημα βολικό για τον συγγραφέα του. Ο αναγνώστης, εξάλλου, γρήγορα θα συνειδητοποιήσει πως το βιβλίο γράφτηκε από την αίσθηση μιας εσωτερικής υποχρέωσης: την ανάγκη της μαρτυρίας. (…) Οι αποφάσεις που έπρεπε να ληφθούν δεν είχαν απλώς πολιτικό κόστος· είχαν ηθικό βάρος, κοινωνική προέκταση, ιστορική διάσταση. Ένιωθα να κουβαλώ στις πλάτες μου τα φαντάσματα των αδικαίωτων αγώνων του χθες, αλλά και τις ελπίδες μιας ολόκληρης γενιάς που τόλμησε να πιστέψει ότι τα πράγματα μπορούσαν να αλλάξουν. (…) Ήξερα πια, βιωματικά, τι σημαίνει να κυβερνάς με κομμένη την ανάσα και σε συνθήκες τήξης: να σηκώνεις το βάρος και τις επιθέσεις, να αντέχεις την αμφισβήτηση, να προστατεύεις ό,τι μπορεί να σωθεί και να χτίζεις ό,τι δεν υπήρχε. (…) Αυτή η πολιτική είναι έφοδος στον ουρανό. Η πολιτική σε φθείρει, ναι, αλλά σου χαρίζει κάτι πολύτιμο. Τη σπάνια δυνατότητα να συνδεθείς αληθινά με την εποχή σου. Να αφήσεις πίσω σου μια ανεξίτηλη σφραγίδα, μια κληρονομιά που θα ξεπερνά τον χρόνο και το πρόσωπό σου. Να δεις την όμορφη χώρα σου να στέκεται όρθια και τον λαό της να έχει σηκωθεί λίγο ψηλότερα. (…) Σε μια εποχή όπου η πολιτική είχε γίνει διαχείριση της παρακμής, εμείς επιχειρήσαμε να αρθρώσουμε μια διαφορετική αφήγηση. Δεν το πετύχαμε πάντα. Δεν ήταν όλες οι μάχες νικηφόρες. Αλλά κάθε μας βήμα συνοδευόταν από το όνειρο ενός καλύτερου, πιο δίκαιου κόσμου για τους πολλούς, για τους πιο αδύναμους. Γράφω γιατί θέλω να δείξω πως μπορεί να έκανα λάθη, αλλά ποτέ δεν μου έλειψε το θάρρος, ούτε όμως και άφησα τη χώρα μου μοιρολατρικά να τη σπρώξουν στον γκρεμό οι ίδιοι αυτοί που στη συνέχεια θα μας έδειχναν με το δάχτυλο ως υπεύθυνους της καταστροφής. Γράφω γιατί θέλω να δείξω πως έθεσα τον εαυτό μου στην υπηρεσία της χώρας μου αλλά και στην υπόθεση της κοινωνικής δικαιοσύνης, επιδιώκοντας με όλη τη φλόγα της ψυχής μου, και με την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών μου, μια καλύτερη μοίρα για αυτόν τον βασανισμένο λαό.

Αλέξης Τσίπρας

(Με το ίδιο θράσος που είχε ως υποψήφιος πρωθιυπουργός, όταν έταζε ότι θα καταργήσει τα μνημόνια με ένα νόμο σε ένα άρθρο, με το ίδιο θράσος που είχε ως πρωθυπουργός, όταν οργάνωνε fake δημοψήφισμα και μετά μετέτρεπε το «όχι» σε «ναι», επανέρχεται τώρα διεκδικώντας ένα νέο ξεκίνημα. Δε διστάζει να αυτοαποθεωθεί με τον πιο χυδαίο, τον πιο αηδιαστικό τρόπο. Χειρότερα από το κάνουν ο Μητσοτάκης και η δική του τσογλανοπαρέα. Παραμένει πάντα ο ίδιος πολιτικός αλήτης: αρριβίστας, αμοραλιστής, αδίστακτος. Ενα τεράστιο «εγώ» στο οποίο δε χωρούν ούτε οι πρώην συνεργάτες του στον ΣΥΡΙΖΑ. Ta πάντα είναι σε πρώτο ενικό πρόσωπο)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Κόντρα στην απόφαση του ΣτΕ που την έκρινε αντισυνταγματική

    17Ν
    • Κόντρα στην απόφαση του ΣτΕ που την έκρινε αντισυνταγματική

      Εφετείο 17Ν
  • Κόντρα στην απόφαση του ΣτΕ που την έκρινε αντισυνταγματική

    ΕΛΑ
    • Κόντρα στην απόφαση του ΣτΕ που την έκρινε αντισυνταγματική

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Κόντρα στην απόφαση του ΣτΕ που την έκρινε αντισυνταγματική

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Κόντρα στην απόφαση του ΣτΕ που την έκρινε αντισυνταγματική

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Κόντρα στην απόφαση του ΣτΕ που την έκρινε αντισυνταγματική

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Κόντρα στην απόφαση του ΣτΕ που την έκρινε αντισυνταγματική

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Κόντρα στην απόφαση του ΣτΕ που την έκρινε αντισυνταγματική

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Κόντρα στην απόφαση του ΣτΕ που την έκρινε αντισυνταγματική

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Κόντρα στην απόφαση του ΣτΕ που την έκρινε αντισυνταγματική

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Κόντρα στην απόφαση του ΣτΕ που την έκρινε αντισυνταγματική

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Κόντρα στην απόφαση του ΣτΕ που την έκρινε αντισυνταγματική

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Κόντρα στην απόφαση του ΣτΕ που την έκρινε αντισυνταγματική

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Κόντρα στην απόφαση του ΣτΕ που την έκρινε αντισυνταγματική

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Κόντρα στην απόφαση του ΣτΕ που την έκρινε αντισυνταγματική

      Κόντρα στην απόφαση του ΣτΕ που την έκρινε αντισυνταγματική

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Κόντρα στην απόφαση του ΣτΕ που την έκρινε αντισυνταγματική

      Κόντρα στην απόφαση του ΣτΕ που την έκρινε αντισυνταγματική

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Κόντρα στην απόφαση του ΣτΕ που την έκρινε αντισυνταγματική

      Κόντρα στην απόφαση του ΣτΕ που την έκρινε αντισυνταγματική

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Κόντρα στην απόφαση του ΣτΕ που την έκρινε αντισυνταγματική

      Κόντρα στην απόφαση του ΣτΕ που την έκρινε αντισυνταγματική

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Κόντρα στην απόφαση του ΣτΕ που την έκρινε αντισυνταγματική

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Κόντρα στην απόφαση του ΣτΕ που την έκρινε αντισυνταγματική

    Κόντρα στην απόφαση του ΣτΕ που την έκρινε αντισυνταγματική

    Ποιοι είμαστε
  • Κόντρα στην απόφαση του ΣτΕ που την έκρινε αντισυνταγματική

    Κόντρα στην απόφαση του ΣτΕ που την έκρινε αντισυνταγματική

    Επικοινωνία
  • Κόντρα στην απόφαση του ΣτΕ που την έκρινε αντισυνταγματική

    Κόντρα στην απόφαση του ΣτΕ που την έκρινε αντισυνταγματική

    Όροι χρήσης
  • Κόντρα στην απόφαση του ΣτΕ που την έκρινε αντισυνταγματική

    Κόντρα στην απόφαση του ΣτΕ που την έκρινε αντισυνταγματική

    Ποιοι είμαστε
  • Κόντρα στην απόφαση του ΣτΕ που την έκρινε αντισυνταγματική

    Κόντρα στην απόφαση του ΣτΕ που την έκρινε αντισυνταγματική

    Επικοινωνία
  • Κόντρα στην απόφαση του ΣτΕ που την έκρινε αντισυνταγματική

    Κόντρα στην απόφαση του ΣτΕ που την έκρινε αντισυνταγματική

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo