Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 28 Αυγούστου
  • Απ’ όλα έχει ο μπαξές του καλού κηπουρού Κούλη
  • Οσάμα Χαμντάν (Xαμάς): Κανένας δεν είπε ότι θα παραδώσουμε τα όπλα
  • ΕΟΔΥ: Zητούν από εργαζόμενους να επιστρέψουν αναδρομικά επίδομα που οι ίδιοι τους είχαν καταβάλει
  • Ο υπουργός Πολέμου του Ισραήλ και ο εγκληματίας πολέμου Νετανιάχου απειλούν τη Γάζα για χαρταετούς
  • IRGC: Η επαναλειτουργία του Στενού του Ορμούζ εξαρτάται από την αποδοχή των όρων του Ιράν από τις ΗΠΑ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Περιβάλλον»Αποχαρακτηρισμός 136 στρεμμάτων δάσους με το πιστόλι στον κρόταφο
Περιβάλλον

Σκάνδαλο Ελληνικού

Αποχαρακτηρισμός 136 στρεμμάτων δάσους με το πιστόλι στον κρόταφο

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr20 Μάι 2017, 00:00

Το πιστόλι στον κρόταφο του Δασάρχη Πειραιά, Π. Σακκά, αποχαρακτηρίστηκαν 136 στρέμματα δάσους στο Ελληνικό. Είναι χαρακτηριστικό το όργιο των πιέσεων και των εκβιασμών:

Πρώτα, είχαμε την αποστολή «φετφά», στις 14 Οκτώβρη του 2016, από τον προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Προστασίας και Ανάπτυξης Δασών και Αγροπεριβάλλοντος (ΓΔΑΠΔΑ), σύμφωνα με τον οποίο οι τεχνητές φυτεύσεις για καλλωπιστικούς λόγους βάσει εγκεκριμένων φυτοτεχνικών μελετών δεν εμπίπτουν στις διατάξεις της δασικής νομοθεσίας. Ο δασάρχης απάντησε στις 21 Οκτώβρη του 2016: «Από τα ανωτέρω προκύπτει, κατά την άποψη της υπηρεσίας μας, ότι οι εκτάσεις που πράγματι καλύπτονται από δασική βλάστηση είτε αυτή δημιουργήθηκε κατά το παρελθόν με φυσικά είτε με τεχνητά μέσα και αποτελούν στοιχείο της ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου, διέπονται από τους ειδικότερους όρους και περιορισμούς που θέτουν οι σχετικές διατάξεις του Ν. 998/79 και της εν γένει δασικής νομοθεσίας».

Στην απάντηση αυτή ορθά επισημάνθηκε στον γενικό διευθυντή ότι οι Τεχνητές Δασικές Φυτείες εξακολουθούν να υπάγονται στην δασική νομοθεσία. Εμμέσως πλην σαφώς, ο δασάρχης έλεγε ότι με την Πράξη Χαρακτηρισμού θα αποφανθεί ότι η επίμαχη έκταση των 136 στρεμμάτων είναι δάσος. Γι’ αυτό και η απάντηση αυτή ενόχλησε σφόδρα τον γενικό διευθυντή Δασών, στελέχη της Διεύθυνσης Προστασίας Δασών και Αγροπεριβάλλοντος (ΔΠΔΑ) και την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΝ (αρχικά τον αναπληρωτή υπουργό Ι. Τσιρώνη και μετά τον ανασχηματισμό του Νοέμβρη του 2016 τον λαλίστατο διάδοχό του Σ. Φάμελλο).

Ο τελευταίος έδωσε εντολή  στον γενικό διευθυντή Δασών και στα στελέχη της ΔΠΔΑ να συντάξουν ερώτημα προς το ΝΣΚ, προκειμένου αυτό να ότι οι Τεχνητές Δασικές Φυτείες που έγιναν με βάση εγκεκριμένες φυτοτεχνικές μελέτες δεν υπάγονται στη δασική νομοθεσία. Το ερώτημα υποβλήθηκε στις 2 Δεκέμβρη του 2016 και στις 21 του ίδιου μήνα το Γ’ Τμήμα του ΝΣΚ εξέδωσε, παράνομα, τη Γνωμοδότηση 337, με την οποία αποφάνθηκε ότι οι Τεχνητές Δασικές Φυτείες που έγιναν με βάση φυτοτεχνικές μελέτες δεν υπάγονται στη δασική νομοθεσία. Λέμε παράνομα, γιατί το ΝΣΚ δεν έχει την αρμοδιότητα να γνωμοδοτεί για τον δασικό ή μη χαρακτήρα δασών και δασικών εκτάσεων.

Η Γνωμοδότηση αυτή έγινε απνευστί αποδεκτή από τον Φάμελλο, μετατρεπόμενη έτσι σε δημόσιο έγγραφο, του οποίου η εφαρμογή είναι υποχρεωτική. Μετά από λίγες μέρες, η ΤΑΙΠΕΔ ΑΕ και η ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ έστειλαν στον δασάρχη αίτημα για έκδοση Πράξης Χαρακτηρισμού και του τόνιζαν ότι πρέπει να εφαρμόσει τη Γνωμοδότηση 337/2016, που έγινε αποδεκτή από τον Φάμελλο. Ο Δασάρχης Πειραιά, ως όφειλε (μιας και η αρμοδιότητά του είναι να υπερασπίζεται τον δασικό πλούτο που βρίσκεται στην περιοχή ευθύνης του), ζήτησε στις 14 Φλεβάρη του 2017 από τις δύο εταιρίες να του προσκομίσουν τις εγκεκριμένες φυτοτεχνικές μελέτες. Τέτοιες δεν υπάρχουν και έτσι είναι στον αέρα η Γνωμοδότηση 337/2016 και η αποδοχή της από τον Φάμελλο.

Ετσι, οι Τεχνητές Δασικές Φυτείες εξακολουθούσαν να υπάγονται στη δασική νομοθεσία, στο βαθμό που δεν υπήρχαν εγκεκριμένες φυτοτεχνικές μελέτες. Ψιλά γράμματα για τους πλιατσικολόγους καπιταλιστές, που εναπόθεσαν την ικανοποίηση της ιταμής απαίτησής τους σε νέα επέμβαση-διαταγή του Φάμελλου προς τον Δασάρχη Πειραιά. Αυτό μέχρι τις 29 του περασμένου Μάρτη. Εκείνη την ημέρα, οι ίδιοι οι υπηρεσιακοί παράγοντες, με εντολή του Φάμελλου, έστειλαν ερώτημα -αυτή τη φορά στη Β. Δούσκα, αντιπρόεδρο του ΝΣΚ και πρόεδρο του Γ’ Τμήματος που εξέδωσε τη Γνωμοδότηση 337/2016- προκειμένου να… αυτοδιορθωθεί με ατομική γνωμοδότηση. Η Δούσκα γνωμοδότησε -παράνομα, γιατί με βάση το νόμο 3086/2002 δεν έχει τη νομική βάση να διορθώνει Γνωμοδοτήσεις του ΝΣΚ- και αποφάνθηκε ότι δεν είναι υποχρεωτικό να υπάρχουν φυτοτεχνικές μελέτες.

Την ατομική αυτή γνωμοδότηση την έκανε δεκτή, παράνομα, ο Φάμελλος και έγγραφο που στάλθηκε στον Δασάρχη Πειραιά με την υπογραφή του κατέληγε: «Παρακαλούμε την παρούσα να κοινοποιήσετε στις δασικές υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησής σας, για γνώση και εφαρμογή». Ο Δασάρχης Πειραιά, όπως ήταν λογικό και νόμιμο, δεν προχώρησε σε Πράξη Χαρακτηρισμού, γιατί όλες αυτές οι εντολές ήταν παράνομες.

Στις 8 Απρίλη του 2017, ο δασάρχης δέχτηκε τον τελικό εκβιασμό, με παράνομη εντολή νομικής συμβούλου του  Φλαμπουράρη, γραμμένη σε ένα «κωλόχαρτο», που του ζητούσε να εκδώσει Πράξη Χαρακτηρισμού, γιατί αυτό απαιτεί το τέταρτο Μνημόνιο. Ετσι, ο Δασάρχης εξαναγκάστηκε να πειθαρχήσει. Τόλμησε όμως να υπερασπιστεί 37 στρέμματα δάσους και αυτό είναι προς τιμή του!
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Σκάνδαλο Ελληνικού

Προβολές και συζητήσεις ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΛΟΥΙΣ ΜΠΟΥΝΙΟΥΕΛ
Επόμενο άρθρο

Σκάνδαλο Ελληνικού

Ηταν μια αναγκαία απάντηση

Σχετικά Αρθρα

Οι καπιταλιστές των ανεμογεννητριών ανάβουν (και) δασικές πυρκαγιές και το κράτος κρατάει το φανάρι

Ξεδιάντροπη ομολογία συνενοχής από τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής

Περιβάλλον 4 Αυγ 2026, 10:20

Η διαχρονική εγκατάλειψή τους απ’ όλες τις αστικές κυβερνήσεις πυρπολεί τα δάση

Περιβάλλον 30 Ιούλ 2026, 21:17

(Και) οι γραμμές μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας πυρπολούν τα δάση

Ενα αποκαλυπτικό βίντεο έκανε σκόνη το αφήγημα περί «εμπρηστών»

Περιβάλλον 23 Ιούλ 2026, 12:21

Οδοφράγματα της πλάκας αντί για Φράγματα Βάρους

Αναίσχυντη κοροϊδία από τον δεξιό δήμαρχο Γλυφάδας

Περιβάλλον 6 Φεβ 2026, 10:48

Ξαναπλημμύρισε η Θεσσαλία: αυτό θα γίνεται όσο δεν κατασκευάζουν Φράγματα Βάρους στα ορεινά

Περιβάλλον 2 Φεβ 2026, 19:58

Λένε «πρόληψη» και εννοούν να μην πνιγεί κανένας, όχι να αποσοβηθούν οι καταστροφικές πλημμύρες

Περιβάλλον 27 Ιαν 2026, 20:17
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Αυγούστου

28 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Απ’ όλα έχει ο μπαξές του καλού κηπουρού Κούλη

27 Αυγ 2026, 19:40
Διεθνή

Οσάμα Χαμντάν (Xαμάς): Κανένας δεν είπε ότι θα παραδώσουμε τα όπλα

27 Αυγ 2026, 10:24
Εργατικά

ΕΟΔΥ: Zητούν από εργαζόμενους να επιστρέψουν αναδρομικά επίδομα που οι ίδιοι τους είχαν καταβάλει

27 Αυγ 2026, 09:54
Διεθνή

Ο υπουργός Πολέμου του Ισραήλ και ο εγκληματίας πολέμου Νετανιάχου απειλούν τη Γάζα για χαρταετούς

27 Αυγ 2026, 08:43
Διεθνή

IRGC: Η επαναλειτουργία του Στενού του Ορμούζ εξαρτάται από την αποδοχή των όρων του Ιράν από τις ΗΠΑ

27 Αυγ 2026, 08:27
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Αυγούστου

27 Αυγ 2026, 00:01
Εργατικά

Επιμένει στον γκεμπελισμό για τις συντάξεις χηρείας η Κεραμέως

26 Αυγ 2026, 23:14
Κόντρες

Η Ημέρα του Κλόουν

26 Αυγ 2026, 20:26
Διεθνή

Της Γάζας οι χαρταετοί θα ξαναπετάξουν

26 Αυγ 2026, 11:00
Διεθνή

Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης υπόσχονται στήριξη στην κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του οικονομικού πολέμου

Eντατικές διπλωματικές διαβουλεύσεις στον Κόλπο

26 Αυγ 2026, 08:36
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Αυγούστου

26 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Ενα σπάνιο γεγονός

25 Αυγ 2026, 21:16
Κόντρες

Μετά τας πανηγύρεις

25 Αυγ 2026, 20:43
Διεθνή

Tο σιωνιστικό λόμπι στις ΗΠΑ γίνεται βάρος ακόμα και για Ρεπουμπλικανούς

25 Αυγ 2026, 18:08
Πολιτική

Η… προστασία των ψαριών νέο πεδίο ελληνοτουρκικής εθνικιστικής αντιπαράθεσης

25 Αυγ 2026, 11:14
Διεθνή

Κίνδυνοι από τη στόχευση της UNRWA από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ

25 Αυγ 2026, 05:53
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Αυγούστου

25 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Make America Ηungry Αgain

24 Αυγ 2026, 20:09
Διεθνή

Ιράν: Δεν έχουμε πάρει επίσημη πρόσκληση να συμμετάσχουμε στη Συμφωνία της Μέκκας

24 Αυγ 2026, 19:18
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Αυγούστου

1920: Δεκατρείς νεκροί και περισσότεροι από σαράντα τραυματίες σε ιρλανδική εξέγερση κατά των Βρετανών (Μπέλφαστ).

1945: Σε πηγάδι του Μελιγαλά ανακαλύπτονται τα 1.200 πτώματα της φονικής μάχης του Σεπτέμβρη του 1944.

1964: Βιαιότητες εναντίον Ελλήνων σε Αγκυρα και Σμύρνη.

1969: Βόμβα (ΚΕΑ) στα γραφεία της «Εσσο Πάππας» στο Σύνταγμα και στο μέγαρο της Εμπορικής Τράπεζας στη Σοφοκλέους.

1975: Επεισόδια για τις χτεσινές εκτελέσεις των πέντε Βάσκων, η αστυνομία πυροβολεί έξι Βάσκους σε διαδηλώσεις, κηρύσσεται γενική απεργία.

1979: Βόμβα του IRA στη Γκραν Πλας στις Βρυξέλλες.

1980: Βόμβα στο κτήριο του ΕΟΤ στο Σύνταγμα (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από το 2019 έχω βιώσει επαναλαμβανόμενα και συστηματικά -όπως και πολλά άλλα μέλη της κυβέρνησης- την προσπάθεια αποδόμησής μου ως προσώπου. Πρόκειται για μια τακτική που έχει ως βασικό στόχο να σπιλώσει το πρόσωπο επειδή δεν μπορεί να αποδομήσει το έργο. Τα παλαιοκομματικά οχυρά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις της πολιτικής τού σήμερα που ζητά λύσεις. Τι κάνουν λοιπόν; Οταν κάποιος παράγει απτό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο -όπως είναι για παράδειγμα το «Προλαμβάνω»- το οποίο δεν μπορούν να αμφισβητήσουν, τότε επιχειρούν να σπιλώσουν το πρόσωπο. Η βασική τους προσέγγιση είναι να παρουσιάσουν άξιους ανθρώπους ως διεφθαρμένους, φαύλους, αναξιόπιστους για να πλήξουν την εμπιστοσύνη των πολιτών. Λες και ο πολίτης θα αμφισβητήσει την ίδια την πραγματικότητα, τα ίδια του τα μάτια και θα πιστέψει αυτά που λέει ή γράφει κάποιος για την πραγματικότητα που ζει ο ίδιος.

Ειρήνη Αγαπηδάκη

(Η κυρία μάς λέει για τον εαυτό της ότι είναι άξια, αδιάφθορη, αυτοδημιούργητη, αξιόπιστη και κυρίως ότι παράγει σημαντικό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο. Ο ίδιος ο πολιτικός της προϊστάμενος, ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη φαίνεται πως έχει διαφορετική γνώμη. Γι’ αυτό και δεν την παίρνει ποτέ μαζί του στις φιέστες κοπής κορδελών που πραγματοποιεί συνεχώς σε όλη τη χώρα. Παίρνει μόνο τη γενική γραμματέα του Βιλδιρίδη. Ενίοτε και τον υφυπουργό Θεμιστοκλέους. Την αναπληρώτρια υπουργό Αγαπηδάκη την έχει στο ψυγείο. Γι’ αυτό και η «δόλια» προσπαθεί να μείνει στον αφρό αυτοαποθεούμενη. Χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι οι «πλάτες» που έχει και που την εκτόξευσαν σε αριστίνδην εκλογή στη Βουλή, μέσω της πρώτης θέσης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, ενώ μέχρι τότε ήταν ένα δεξιό διαδικτυακό τρολ που ασχολούνταν με τα «κακάκια του Πολάκη», δεν είναι ικανές να της εξασφαλίσουν άκοπα και μια θέση στην επόμενη Βουλή μέσω σταυροδοσίας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Σκάνδαλο Ελληνικού

    17Ν
    • Σκάνδαλο Ελληνικού

      Εφετείο 17Ν
  • Σκάνδαλο Ελληνικού

    ΕΛΑ
    • Σκάνδαλο Ελληνικού

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Σκάνδαλο Ελληνικού

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Σκάνδαλο Ελληνικού

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Σκάνδαλο Ελληνικού

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Σκάνδαλο Ελληνικού

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Σκάνδαλο Ελληνικού

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Σκάνδαλο Ελληνικού

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Σκάνδαλο Ελληνικού

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Σκάνδαλο Ελληνικού

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Σκάνδαλο Ελληνικού

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Σκάνδαλο Ελληνικού

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σκάνδαλο Ελληνικού

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Σκάνδαλο Ελληνικού

      Σκάνδαλο Ελληνικού

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σκάνδαλο Ελληνικού

      Σκάνδαλο Ελληνικού

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σκάνδαλο Ελληνικού

      Σκάνδαλο Ελληνικού

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σκάνδαλο Ελληνικού

      Σκάνδαλο Ελληνικού

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σκάνδαλο Ελληνικού

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Σκάνδαλο Ελληνικού

    Σκάνδαλο Ελληνικού

    Ποιοι είμαστε
  • Σκάνδαλο Ελληνικού

    Σκάνδαλο Ελληνικού

    Επικοινωνία
  • Σκάνδαλο Ελληνικού

    Σκάνδαλο Ελληνικού

    Όροι χρήσης
  • Σκάνδαλο Ελληνικού

    Σκάνδαλο Ελληνικού

    Ποιοι είμαστε
  • Σκάνδαλο Ελληνικού

    Σκάνδαλο Ελληνικού

    Επικοινωνία
  • Σκάνδαλο Ελληνικού

    Σκάνδαλο Ελληνικού

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo