Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ερντογάν-Μητσοτάκης: Ακόμα στα «μέλια» (ελέω ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και ΕΕ)
  • Γενική Συνέλευση Εργαζόμενων στο «Αττικόν»: Εχουν εδώ και χρόνια μετατρέψει το Αττικό σε ένα εμπορευματοποιημένο νοσοκομείο-εφημεράδικο με εξοντωμένο προσωπικό και ταλαιπωρημένους ασθενείς
  • Ακαδημία Φαρμάκου στην Τρίπολη: Φτηνό εργατικό δυναμικό για τις φαρμακοβιομηχανίες
  • Ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων αποσύρει τη συμμετοχή του από τη Συμβουλευτική Επιτροπή του ετήσιου συνέδριου της Ευρωπαϊκής Ενωσης Αρχαιολόγων
  • Σαν σήμερα 12 Φλεβάρη
  • Σουμάγια Γανούσι | Από τον Επστιν μέχρι τη Γάζα: Η διαφθορά της δυτικής ελίτ έχει πλέον αποκαλυφθεί πλήρως
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Παιδεία»Παράνομη πρακτική μονομερούς, βλαπτικής μεταβολής του ωραρίου ιδιωτικών εκπαιδευτικών
Παιδεία

Παράνομη πρακτική μονομερούς, βλαπτικής μεταβολής του ωραρίου ιδιωτικών εκπαιδευτικών

Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr12 Αυγ 2023, 06:54

Οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, δεν δρουν από «κεφαλιού τους». Παίρνουν παράδειγμα, «γραμμή» από τα αφεντικά τους, την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας και την εκάστοτε κυβέρνηση. Κάποιες βεβαίως αποδεικνύονται βασιλικότερες του βασιλέως, καθώς οι Διευθυντές Εκπαίδευσης θέλουν να δείξουν καλό και πειθήνιο πρόσωπο και να εξασφαλίσουν τη συνέχεια στη θέση τους.

Στην περίπτωση των ιδιωτικών σχολείων, όπου και η κυβερνητική πολιτική είναι εξώφθαλμα και αναφανδόν υπέρ των σχολαρχών και σε βάρος των ιδιωτικών εκπαιδευτικών, τα παραδείγματα είναι συχνά και «βγάζουν μάτι». Μια τέτοια περίπτωση είναι και η συμπεριφορά της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, που συνεχίζει την παράνομη πρακτική της μονομερούς, βλαπτικής μεταβολής του ωραρίου ιδιωτικών εκπαιδευτικών. 

Ως γνωστόν, ο νόμος Κεραμέως έδωσε ουσιαστικά το δικαίωμα στους σχολάρχες να μειώνουν το ωράριο των ιδιωτικών εκπαιδευτικών (ο νόμος βέβαια λέει μετά από «αίτησή τους», αλλά όλοι καταλαβαίνουμε ότι στο εργασιακό καθεστώς της ζούγκλας το πάνω χέρι το έχει ο εργοδότης, που ασκεί τρομοκρατία και εκβιασμούς), κυρίως αυτών με πολλά χρόνια υπηρεσίας, ώστε να προσλαμβάνουν νεότερους, άρα και φθηνότερους.

Ετσι, λοιπόν, η Διεύθυνση ΔΕ Ανατ. Θεσσαλονίκης προέβη σε αποδοχή της μείωσης του ωραρίου εκπαιδευτικού σε γνωστό ξένο σχολείο της πόλης από 20 ώρες την εβδομάδα σε 8 (!!) χωρίς να το έχει ζητήσει ο/η εκπαιδευτικός (σ.σ. θεωρεί, ως φαίνεται, ότι ο εκπαιδευτικός είναι «μπρούκλης» και δεν έχει ανάγκη τον μισθό του) και χωρίς να έχει προκύψει κατάργηση τάξης ή τμήματος (είναι οι δύο μοναδικοί νόμιμοι τρόποι μείωσης του ωραρίου), γεγονός που οδήγησε την ΟΙΕΛΕ να στείλει εξώδικη διαμαρτυρία προς την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης. 

Η ανακοίνωση της ΟΙΕΛΕ

Η ΟΙΕΛΕ υποχρεώθηκε να αποστείλει σήμερα εξώδικη διαμαρτυρία προς την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης η οποία, παρά τις συνεχείς διαμαρτυρίες του ΣΙΕΛΒΕ (του σωματείου μας στη Βόρεια Ελλάδα) και του Προέδρου του Δ. Σελέκου που μετέβη πολλές φορές αυτοπροσώπως στην υπηρεσία, συνεχίζει την παράνομη πρακτική της μονομερούς, βλαπτικής μεταβολής του ωραρίου ιδιωτικών εκπαιδευτικών. Από την παράνομη μείωση των ωρών των συναδέλφων επωφελούνται ξεκάθαρα οι διοικήσεις των σχολείων που δίνουν τις ώρες σε νέους συναδέλφους που «στοιχίζουν» λιγότερα.

Αφορμή για την αποστολή του εξώδικου στάθηκε η αποδοχή εκ μέρους της Διεύθυνσης της μείωσης του ωραρίου συναδέλφου σε γνωστό ξένο σχολείο της πόλης από 20 ώρες την εβδομάδα σε 8 (!!) χωρίς να το έχει ζητήσει ο/η εκπαιδευτικός και χωρίς να έχει προκύψει κατάργηση τάξης ή τμήματος (είναι οι δύο μοναδικοί νόμιμοι τρόποι μείωσης του ωραρίου – δείτε σχετική ανακοίνωσή μας εδώ). Αν και υπήρξε άμεση αντίδραση του ΣΙΕΛΒΕ, η Διεύθυνση αρνήθηκε να αποκαταστήσει το νόμιμο ωράριο του/της συναδέλφου. Είναι, όμως, εξοργιστικό ότι σε ερώτηση του Προέδρου του ΣΙΕΛΒΕ στους αρμόδιους της Διεύθυνσης για ποιο λόγο εμμένουν στην παράνομη αυτή ενέργεια, η απάντηση ήταν ότι εστάλη εγγράφως ερώτημα και έλαβαν θετική απάντηση από τη Διεύθυνση Ιδιωτικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας! Όταν ζητήθηκε από τον Πρόεδρο του ΣΙΕΛΒΕ η αλληλογραφία, οι υπάλληλοι (εύλογα, όπως αποδείχθηκε…) αρνήθηκαν να τη χορηγήσουν… Άμεσα ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ επικοινώνησε αρχικά με το Τμήμα Ξένων Σχολείων της Διεύθυνσης Ιδιωτικής Εκπαίδευσης του ΥΠΑΙΘΑ και στη συνέχεια με την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης  και υπήρξε διαβεβαίωση ότι κανένα γραπτό ερώτημα δεν κατατέθηκε από τη Διεύθυνση Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, η απάντηση αυτή εστάλη εγγράφως στην ΟΙΕΛΕ!

Από όλα αυτά προκύπτει ξεκάθαρα ότι η συγκεκριμένη Διεύθυνση δρα αυτοβούλως, μειώνοντας μονομερώς το ωράριο εκπαιδευτικών παρά το γεγονός ότι η ενέργεια αυτή είναι παράνομη. Δυστυχώς, όπως μας ενημέρωσε το σωματείο μας στη Βόρεια Ελλάδα, δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη Διεύθυνση προβαίνει στη συγκεκριμένη ενέργεια. Είναι, δε, ενδεικτική η ενέργεια αυτή της ευρύτερα ελλειμματικής εποπτείας (το γράφουμε ευγενικά…) των αρμόδιων ελεγκτικών φορέων της πολιτείας στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης και της «ιδιαίτερης» σχέσης που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε στελέχη της δημόσιας διοίκησης με ιδιοκτησίες ιδιωτικών σχολείων. Θυμίζουμε ότι από τις 49 καταγγελίες που η ΟΙΕΛΕ έστειλε προς Διευθύνσεις Εκπαίδευσης την περασμένη χρονιά, «ελέγχθηκαν» μόλις 2 (!) και, φυσικά, δεν επεβλήθη καμιά ποινή σε κάποιον εκπρόσωπο διοίκησης ιδιωτικού σχολείου. (Για την εξαιρετικά ευνοϊκή μεταχείριση ιδιοκτητών στα πειθαρχικά συμβούλια του ΥΠΑΙΘΑ και μάλιστα για βαρύτατες παραβιάσεις της εκπαιδευτικής νομοθεσίας, θα υπάρξει ξεχωριστή ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες).

Η ΟΙΕΛΕ στο εξώδικό της εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της προς τη Διεύθυνση για την έκδοση της παράνομης διοικητικής πράξης η οποία έχει δυσμενείς έννομες συνέπειες στον/στη συνάδελφό μας κατά παράβαση της αρχής της νομιμότητας και της αρχής του εργατικού δικαίου περί απαγόρευσης της μονομερούς βλαπτικής μεταβολής των όρων εργασίας. Ζήτησε την άμεση αποκατάσταση του νόμιμου ωραρίου του/της εκπαιδευτικού και τόνισε ότι, σε διαφορετική περίπτωση, ότι θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες τόσο εναντίον της Υπηρεσίας όσο και των εμπλεκομένων υπαλλήλων της στην έκδοση της παράνομης πράξης για κάθε παράβαση του νόμου, αλλά και για την παράβαση καθήκοντος.

Εκτύπωση 🖨
ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΚίνδυνος να περάσουν καρκινογόνα κατάλοιπα στο έδαφος και το νερό

Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 13 Αυγούστου

Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

Σχετικά Αρθρα

Ακαδημία Φαρμάκου στην Τρίπολη: Φτηνό εργατικό δυναμικό για τις φαρμακοβιομηχανίες

 Κατ’ απαίτηση της Πανελλήνιας Ενωσης Φαρμακοβιομηχανίας

Παιδεία 12 Φεβ 2026, 09:57

ΑΠΘ: Κρεσέντο επιβολής του «νόμου και τάξης» από κυβέρνηση και μπάτσους

Και μια προκλητική ανακοίνωση της Πρυτανείας

Καταστολή 10 Φεβ 2026, 07:57

Κυβέρνηση και ΣτΕ μεθοδεύουν τη νομιμοποίηση των ιδιωτικών «πανεπιστημίων» (πανεπιστημιοποιημένων κολλεγίων)

Παιδεία 9 Φεβ 2026, 18:12

Κείμενο ξέχειλο από φιλο-σιωναζισμό διανεμήθηκε σε κύπριους μαθητές

Διεθνή 6 Φεβ 2026, 08:00

Εθνικό Απολυτήριο: Εννιά μήνες «εθνικός διάλογος» για να καταλήξει σε 3+1 πανελλαδικές για την εισαγωγή στα ΑΕΙ

Παιδεία 4 Φεβ 2026, 15:25

Επιχείρηση σκούπα με δεκάδες κλήσεις για αξιολόγηση εκπαιδευτικών στη Δυτική Θεσσαλονίκη – Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

Συγκέντρωση και στάσεις εργασίας στη ΔΔΕ και ΔΠΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης Πέμπτη 5/2/2026 1:30 μ.μ.

Εργατικά 4 Φεβ 2026, 00:05
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

Ερντογάν-Μητσοτάκης: Ακόμα στα «μέλια» (ελέω ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και ΕΕ)

12 Φεβ 2026, 13:55
Υγεία

Γενική Συνέλευση Εργαζόμενων στο «Αττικόν»: Εχουν εδώ και χρόνια μετατρέψει το Αττικό σε ένα εμπορευματοποιημένο νοσοκομείο-εφημεράδικο με εξοντωμένο προσωπικό και ταλαιπωρημένους ασθενείς

12 Φεβ 2026, 10:20
Παιδεία

Ακαδημία Φαρμάκου στην Τρίπολη: Φτηνό εργατικό δυναμικό για τις φαρμακοβιομηχανίες

 Κατ’ απαίτηση της Πανελλήνιας Ενωσης Φαρμακοβιομηχανίας

12 Φεβ 2026, 09:57
Πολιτισμός

Ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων αποσύρει τη συμμετοχή του από τη Συμβουλευτική Επιτροπή του ετήσιου συνέδριου της Ευρωπαϊκής Ενωσης Αρχαιολόγων

Επειδή δεν αποκλείστηκαν οι εκπρόσωποι της γενοκτόνας σιωνιστικής οντότητας

12 Φεβ 2026, 08:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Φλεβάρη

12 Φεβ 2026, 00:01
Διεθνή

Σουμάγια Γανούσι | Από τον Επστιν μέχρι τη Γάζα: Η διαφθορά της δυτικής ελίτ έχει πλέον αποκαλυφθεί πλήρως

Η Γάζα δεν ήταν απόκλιση από τις αξίες τους, ήταν η κορύφωσή τους

11 Φεβ 2026, 21:14
Εργατικά

Γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν επιτίθεται στον Παναγόπουλο;

11 Φεβ 2026, 20:07
Κόντρες

Μόνο με τους Παλαιστίνιους δεν τα κατάφεραν

11 Φεβ 2026, 14:41
Διεθνή

Ισπανία: Ενας άλλος δρόμος είναι εφικτός;

11 Φεβ 2026, 12:01
Εργατικά

ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ-Παναγόπουλος (ημίχρονο): 0-1

11 Φεβ 2026, 11:15
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Φλεβάρη

11 Φεβ 2026, 00:01
Πολιτική

Ο θρασύδειλος κυβερνητικός εκπρόσωπος και τα γιουσουφάκια του

10 Φεβ 2026, 23:00
Πολιτική

Νέα πρόκληση: Αθώοι οι Κασιδιαραίοι για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αποφάσισε αντίθετα από το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο!

10 Φεβ 2026, 20:50
Καταστολή

Aνεστάλη η εκτέλεση της ποινής του Χαλίλ Ντεμίρ και μιας ακόμα αγωνίστριας από την Τουρκία

10 Φεβ 2026, 18:31
Αγροτικά

Ο ορμπανιστής επίτροπος Βάρχεϊ υποχρέωσε τον Τσιάρα να παραδεχτεί ότι είναι παραμύθια τα περί αποκλιμάκωσης της ευλογιάς

Εκθεση-κόλαφος της EFSA - Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

10 Φεβ 2026, 13:05
Καταστολή

Kαταδίκασαν αγωνιστή από την Τουρκία αφαιρώντας του το δικαίωμα σε δικηγόρο – Να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής του μέχρι το Εφετείο

10 Φεβ 2026, 10:44
Καταστολή

ΑΠΘ: Κρεσέντο επιβολής του «νόμου και τάξης» από κυβέρνηση και μπάτσους

Και μια προκλητική ανακοίνωση της Πρυτανείας

10 Φεβ 2026, 07:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Φλεβάρη

10 Φεβ 2026, 00:01
Διεθνή

H σιωναζιστική κυβέρνηση αποφάσισε την εμβάθυνση της de facto προσάρτησης και την επέκταση των εποικισμών στη Δυτική Όχθη

9 Φεβ 2026, 19:42
Παιδεία

Κυβέρνηση και ΣτΕ μεθοδεύουν τη νομιμοποίηση των ιδιωτικών «πανεπιστημίων» (πανεπιστημιοποιημένων κολλεγίων)

9 Φεβ 2026, 18:12
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Φλεβάρη

Ημέρα κόκκινου χεριού (για παιδιά που στρατεύονται σε πολέμους).
ΗΠΑ: Ημέρα Λίνκολν.
Μιανμάρ: Ημέρα ένωσης.
1945: Υπογράφεται η συμφωνία της Βάρκιζας.
1946: Απολογισμός ενός έτους από τη συμφωνία της Βάρκιζας: 1.192 νεκροί, 6.413 τραυματίες, 70.000 συλλήψεις, 165 βιασμοί γυναικών, 6.567 ληστείες, 572 επιδρομές σε τυπογραφεία, 100.000 καταδιωκόμενοι και 166 ομάδες ακροδεξιών οπλοφόρων δρουν στη χώρα.
1980: Βόμβα στη βιοτεχνία «Πέρλα» (ΕΛΑ).
1981: Βόμβες στα γραφείο της ΒΕΟ, της ΔΕΗ και σε λεωφορείο της σχολικής επιχείρησης “Βυζάντιο” (ΕΛΑ).
1981: Καταστρέφεται από βόμβα το αυτοκίνητο του πρώην αξιωματικού της χωροφυλακής και προσωπάρχη της «Balkan Export» Καραυγουστή.
1992: Βόμβα που είχε τοποθετηθεί στις τουαλέτες του νυχτερινού κέντρου «Καν Καν» βρέθηκε και εξουδετερώθηκε από πυροτεχνουργούς (ΕΛΑ-1η Μάη).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η επιλογή της χορτοφαγίας απορρέει από τη συνεχή προσπάθεια να μπούμε στη θέση του άλλου, να δούμε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια, να νιώσουμε τον δικό του πόνο. Υπ’ αυτό το πρίσμα, πράγματι, βιγκανισμός και τραμπισμός δεν πάνε μαζί. Όσο ενισχύεται ο δεύτερος, θα μειώνεται η επιρροή του πρώτου».

Εφη Αχτσιόγλου

(Maς έκαναν εντύπωση τα εισαγωγικά στην ανάρτηση της κυρίας Αχτσιόγλου στο facebook. Επειδή στην ίδια ανάρτηση προμοτάριζε άρθρο του «Εθνους» με τίτλο «Vegans μετά το hype – Τραμπ και υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα φρενάρουν τον βιγκανισμό;», ανατρέξαμε σ’ αυτό και διαπιστώσαμε ότι είναι δικά της λόγια, από συνέντευξη που έδωσε στο πλαίσιο αυτού του άρθρου. Είναι να σαλτάρεις διαβάζοντας αυτή τη μπούρδα. Αμα γίνουμε όλες και όλοι βίγκαν, καθαρίσαμε με τον Τραμπ και τον τραμπισμό! Είναι τόσο απλό και δεν το σκέφτηκε κανείς πέρα από τη μαθήτρια του Κατρούγκαλου, υπουργό των Τσιπροκαμμένων, αποτυχούσα  υποψήφια διάδοχο του Τσίπρα -ηττήθηκε κατά κράτος από τον Κασσελάκη- και σήμερα αγωνιούσα αν θα βρεθεί γι’ αυτήν μια καλή θέση στο νέο τσιπρικό αστερισμό. Λέει κι άλλα η κα Αχτσιόγλου στη συνέντευξή της στο πλαίσιο του παραπάνω άρθρου. Για να μην μας αφήσει καμιά αμφιβολία πως όταν λέει ότι «η επιλογή της χορτοφαγίας απορρέει από τη συνεχή προσπάθεια να μπούμε στη θέση του άλλου, να δούμε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια, να νιώσουμε τον δικό του πόνο», αναφέρεται στα ζώα που χρησιμοποιούνται ως τροφή. Στο ethnos.gr το λέει και πιο ωμά: «Για μένα είναι απόκριση σε μια ηθική επιταγή αποδοχής του άλλου ως ακριβώς αυτό που είναι: άλλο. Άλλο με συνείδηση εαυτού. Προφανώς μη ανθρώπινη συνείδηση, σύμφωνοι, αλλά πάντως με μια κάποια συνείδηση εαυτού»! Βουτιά στη μεταφυσική και τον αντιεπιστημονισμό, ένα βήμα πριν από το Βουδισμό. Μια διατροφική επιλογή μετατρέπεται σε ηθικό κατηγόρημα και παίρνει τη μορφή ιδεολογίας, ψευδούς συνείδησης. Στη συνέχεια, η ιδεολογία μετατρέπεται σε πολιτικό πρόταγμα. Ο αντιιμπεριαλισμός-αντικαπιταλισμός μετατρέπεται σε αντιτραμπισμό κι αυτός με τη σειρά του σε βιγκανισμό! Ράβδος εν γωνία, βρέχει. Κι ύστερα, η κα Αχτσιόγλου διαμαρτύρεται ότι την αποκαλούν «φασαία». Μακάρι να ήταν μόνον αυτό. Οι περισσότεροι/ες «φασαίοι-ες» κοιτάζουν τον εαυτούλη τους και δεν πειράζουν κανένα – εκτός από τους υφιστάμενους και τους εργάτες στη δουλειά, αν τύχει και είναι στελέχη καπιταλιστικών επιχειρήσεων. Η κα Αχτσιόγλου ανήκει σ’ εκείνο το είδος των «φασαίων» πολυτελείας, που έχουν εξουσιαστικές φιλοδοξίες και είναι διατεθειμένοι να στραγγαλίσουν έναν ολόκληρο λαό, να «πατήσουν επί πτωμάτων», προκειμένου να ικανοποιήσουν αυτές τις εξουσιαστικές φιλοδοξίες. Η ίδια το επιβεβαίωσε αυτό, ως στέλεχος και υπουργός της λυσσασμένης μνημονιακής κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

    • Εφετείο 17Ν

      Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

  • ΕΛΑ

    Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

      Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

      Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

      Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

      Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

    Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

  • Επικοινωνία

    Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

    Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

  • Όροι χρήσης

    Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

    Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

  • Ποιοι είμαστε

    Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

    Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

  • Επικοινωνία

    Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

    Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

  • Όροι χρήσης

    Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

    Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo