Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Πολύ κλάμα τα σιώνια
  • Λόγος στην αγορά των ερειπίων*
  • Σκληρή διαπραγμάτευση για τα «βαριά ονόματα»
  • «Πεθαίνουμε ένα εκατομμύριο φορές, αλλά κανένας δε θα μπορέσει να μας νικήσει»!
  • Αβέρτα υπέγραφε παρανομίες ο «Μάκης» – «Ε, και;»…
  • Salam…
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Παιδεία»Παράνομη πρακτική μονομερούς, βλαπτικής μεταβολής του ωραρίου ιδιωτικών εκπαιδευτικών
Παιδεία

Παράνομη πρακτική μονομερούς, βλαπτικής μεταβολής του ωραρίου ιδιωτικών εκπαιδευτικών

Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr12 Αυγ 2023, 06:54

Οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, δεν δρουν από «κεφαλιού τους». Παίρνουν παράδειγμα, «γραμμή» από τα αφεντικά τους, την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας και την εκάστοτε κυβέρνηση. Κάποιες βεβαίως αποδεικνύονται βασιλικότερες του βασιλέως, καθώς οι Διευθυντές Εκπαίδευσης θέλουν να δείξουν καλό και πειθήνιο πρόσωπο και να εξασφαλίσουν τη συνέχεια στη θέση τους.

Στην περίπτωση των ιδιωτικών σχολείων, όπου και η κυβερνητική πολιτική είναι εξώφθαλμα και αναφανδόν υπέρ των σχολαρχών και σε βάρος των ιδιωτικών εκπαιδευτικών, τα παραδείγματα είναι συχνά και «βγάζουν μάτι». Μια τέτοια περίπτωση είναι και η συμπεριφορά της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, που συνεχίζει την παράνομη πρακτική της μονομερούς, βλαπτικής μεταβολής του ωραρίου ιδιωτικών εκπαιδευτικών. 

Ως γνωστόν, ο νόμος Κεραμέως έδωσε ουσιαστικά το δικαίωμα στους σχολάρχες να μειώνουν το ωράριο των ιδιωτικών εκπαιδευτικών (ο νόμος βέβαια λέει μετά από «αίτησή τους», αλλά όλοι καταλαβαίνουμε ότι στο εργασιακό καθεστώς της ζούγκλας το πάνω χέρι το έχει ο εργοδότης, που ασκεί τρομοκρατία και εκβιασμούς), κυρίως αυτών με πολλά χρόνια υπηρεσίας, ώστε να προσλαμβάνουν νεότερους, άρα και φθηνότερους.

Ετσι, λοιπόν, η Διεύθυνση ΔΕ Ανατ. Θεσσαλονίκης προέβη σε αποδοχή της μείωσης του ωραρίου εκπαιδευτικού σε γνωστό ξένο σχολείο της πόλης από 20 ώρες την εβδομάδα σε 8 (!!) χωρίς να το έχει ζητήσει ο/η εκπαιδευτικός (σ.σ. θεωρεί, ως φαίνεται, ότι ο εκπαιδευτικός είναι «μπρούκλης» και δεν έχει ανάγκη τον μισθό του) και χωρίς να έχει προκύψει κατάργηση τάξης ή τμήματος (είναι οι δύο μοναδικοί νόμιμοι τρόποι μείωσης του ωραρίου), γεγονός που οδήγησε την ΟΙΕΛΕ να στείλει εξώδικη διαμαρτυρία προς την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης. 

Η ανακοίνωση της ΟΙΕΛΕ

Η ΟΙΕΛΕ υποχρεώθηκε να αποστείλει σήμερα εξώδικη διαμαρτυρία προς την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης η οποία, παρά τις συνεχείς διαμαρτυρίες του ΣΙΕΛΒΕ (του σωματείου μας στη Βόρεια Ελλάδα) και του Προέδρου του Δ. Σελέκου που μετέβη πολλές φορές αυτοπροσώπως στην υπηρεσία, συνεχίζει την παράνομη πρακτική της μονομερούς, βλαπτικής μεταβολής του ωραρίου ιδιωτικών εκπαιδευτικών. Από την παράνομη μείωση των ωρών των συναδέλφων επωφελούνται ξεκάθαρα οι διοικήσεις των σχολείων που δίνουν τις ώρες σε νέους συναδέλφους που «στοιχίζουν» λιγότερα.

Αφορμή για την αποστολή του εξώδικου στάθηκε η αποδοχή εκ μέρους της Διεύθυνσης της μείωσης του ωραρίου συναδέλφου σε γνωστό ξένο σχολείο της πόλης από 20 ώρες την εβδομάδα σε 8 (!!) χωρίς να το έχει ζητήσει ο/η εκπαιδευτικός και χωρίς να έχει προκύψει κατάργηση τάξης ή τμήματος (είναι οι δύο μοναδικοί νόμιμοι τρόποι μείωσης του ωραρίου – δείτε σχετική ανακοίνωσή μας εδώ). Αν και υπήρξε άμεση αντίδραση του ΣΙΕΛΒΕ, η Διεύθυνση αρνήθηκε να αποκαταστήσει το νόμιμο ωράριο του/της συναδέλφου. Είναι, όμως, εξοργιστικό ότι σε ερώτηση του Προέδρου του ΣΙΕΛΒΕ στους αρμόδιους της Διεύθυνσης για ποιο λόγο εμμένουν στην παράνομη αυτή ενέργεια, η απάντηση ήταν ότι εστάλη εγγράφως ερώτημα και έλαβαν θετική απάντηση από τη Διεύθυνση Ιδιωτικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας! Όταν ζητήθηκε από τον Πρόεδρο του ΣΙΕΛΒΕ η αλληλογραφία, οι υπάλληλοι (εύλογα, όπως αποδείχθηκε…) αρνήθηκαν να τη χορηγήσουν… Άμεσα ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ επικοινώνησε αρχικά με το Τμήμα Ξένων Σχολείων της Διεύθυνσης Ιδιωτικής Εκπαίδευσης του ΥΠΑΙΘΑ και στη συνέχεια με την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης  και υπήρξε διαβεβαίωση ότι κανένα γραπτό ερώτημα δεν κατατέθηκε από τη Διεύθυνση Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, η απάντηση αυτή εστάλη εγγράφως στην ΟΙΕΛΕ!

Από όλα αυτά προκύπτει ξεκάθαρα ότι η συγκεκριμένη Διεύθυνση δρα αυτοβούλως, μειώνοντας μονομερώς το ωράριο εκπαιδευτικών παρά το γεγονός ότι η ενέργεια αυτή είναι παράνομη. Δυστυχώς, όπως μας ενημέρωσε το σωματείο μας στη Βόρεια Ελλάδα, δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη Διεύθυνση προβαίνει στη συγκεκριμένη ενέργεια. Είναι, δε, ενδεικτική η ενέργεια αυτή της ευρύτερα ελλειμματικής εποπτείας (το γράφουμε ευγενικά…) των αρμόδιων ελεγκτικών φορέων της πολιτείας στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης και της «ιδιαίτερης» σχέσης που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε στελέχη της δημόσιας διοίκησης με ιδιοκτησίες ιδιωτικών σχολείων. Θυμίζουμε ότι από τις 49 καταγγελίες που η ΟΙΕΛΕ έστειλε προς Διευθύνσεις Εκπαίδευσης την περασμένη χρονιά, «ελέγχθηκαν» μόλις 2 (!) και, φυσικά, δεν επεβλήθη καμιά ποινή σε κάποιον εκπρόσωπο διοίκησης ιδιωτικού σχολείου. (Για την εξαιρετικά ευνοϊκή μεταχείριση ιδιοκτητών στα πειθαρχικά συμβούλια του ΥΠΑΙΘΑ και μάλιστα για βαρύτατες παραβιάσεις της εκπαιδευτικής νομοθεσίας, θα υπάρξει ξεχωριστή ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες).

Η ΟΙΕΛΕ στο εξώδικό της εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της προς τη Διεύθυνση για την έκδοση της παράνομης διοικητικής πράξης η οποία έχει δυσμενείς έννομες συνέπειες στον/στη συνάδελφό μας κατά παράβαση της αρχής της νομιμότητας και της αρχής του εργατικού δικαίου περί απαγόρευσης της μονομερούς βλαπτικής μεταβολής των όρων εργασίας. Ζήτησε την άμεση αποκατάσταση του νόμιμου ωραρίου του/της εκπαιδευτικού και τόνισε ότι, σε διαφορετική περίπτωση, ότι θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες τόσο εναντίον της Υπηρεσίας όσο και των εμπλεκομένων υπαλλήλων της στην έκδοση της παράνομης πράξης για κάθε παράβαση του νόμου, αλλά και για την παράβαση καθήκοντος.

Εκτύπωση 🖨
ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΚίνδυνος να περάσουν καρκινογόνα κατάλοιπα στο έδαφος και το νερό

Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 13 Αυγούστου

Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

Σχετικά Αρθρα

Μουσικό Σχολείο Αθήνας: Πρακτορείο ακυρώνει στο παρά πέντε δρομολόγιο μεταφοράς μαθητών

Απελπισία και οργή από γονείς και μαθητές

Παιδεία 10 Οκτ 2025, 07:58

Επιχείρηση τρομοκράτησης των εκπαιδευτικών

Εργατικά 9 Οκτ 2025, 12:04

Το πανεπιστήμιο-επιχείρηση Α.Ε. θέλει λούσα και βιτρίνα

Παιδεία 9 Οκτ 2025, 08:56

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έβαλε μπροστά τη βιομηχανία πειθαρχικών διώξεων φοιτητών

Παιδεία 7 Οκτ 2025, 12:16

Παράνομες και παράτυπες εντολές της Β΄ Δ/ΝΣΗΣ Π. Ε. Αθήνας για κάλυψη κενών

Παιδεία 5 Οκτ 2025, 12:37

ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς-Ιθάκης: Σχολεία με χιλιάδες κενά και εκπαιδευτικούς-λάστιχο

Παιδεία 5 Οκτ 2025, 09:32
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Πολύ κλάμα τα σιώνια

10 Οκτ 2025, 20:16
Διεθνή

Λόγος στην αγορά των ερειπίων*

10 Οκτ 2025, 19:10
Διεθνή

Σκληρή διαπραγμάτευση για τα «βαριά ονόματα»

10 Οκτ 2025, 18:43
Διεθνή

«Πεθαίνουμε ένα εκατομμύριο φορές, αλλά κανένας δε θα μπορέσει να μας νικήσει»!

Η Μεγάλη Επιστροφή Νο 2 - Οι εκτοπισμένοι επιστρέφουν στην Πόλη της Γάζας και το βορρά

10 Οκτ 2025, 14:53
Αγροτικά

Αβέρτα υπέγραφε παρανομίες ο «Μάκης» – «Ε, και;»…

10 Οκτ 2025, 14:23
Πολιτισμός

Salam…

10 Οκτ 2025, 10:44
Εκδηλώσεις

Σήμερα στην Κόντρα: Μια συζήτηση σε μια καυτή επικαιρότητα

10 Οκτ 2025, 09:59
Παιδεία

Μουσικό Σχολείο Αθήνας: Πρακτορείο ακυρώνει στο παρά πέντε δρομολόγιο μεταφοράς μαθητών

Απελπισία και οργή από γονείς και μαθητές

10 Οκτ 2025, 07:58
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Οκτώβρη

10 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Γάζα: Ο γίγαντας λαός σηκώνεται μέσα από τα ερείπια, πανηγυρίζει για τη νίκη, δοξάζει την Αντίσταση

9 Οκτ 2025, 22:23
Καταστολή

Νέα αναβολή: Συνεχίζεται η δικαστική ομηρία των συλληφθέντων στα Σεπόλια στις 17.11.2020

9 Οκτ 2025, 20:40
Αγροτικά

Η ευλογιά καλπάζει και η κυβέρνηση Μητσοτάκη κρύβει νέες εστίες

9 Οκτ 2025, 19:21
Διεθνή

Δίκτυο Samidoun: 7 Οκτώβρη, Κατακλυσμός του Αλ-Ακσα: Η σημερινή παλαιστινιακή επανάσταση που αντιστέκεται σε δύο χρόνια γενοκτονίας και τα επείγοντα καθήκοντα του κινήματός μας

9 Οκτ 2025, 13:38
Εργατικά

Επιχείρηση τρομοκράτησης των εκπαιδευτικών

9 Οκτ 2025, 12:04
Διεθνή

Oι σιωναζιστές εγκαταλείπουν τους δωσίλογους – Αρνούνται να τους πάρουν στο Ισραήλ

9 Οκτ 2025, 11:54
Διεθνή

Συμφωνία νίκης για την Παλαιστινιακή Αντίσταση – Εγρήγορση και σταθερότητα για την πλήρη εφαρμογή της

9 Οκτ 2025, 10:52
Παιδεία

Το πανεπιστήμιο-επιχείρηση Α.Ε. θέλει λούσα και βιτρίνα

9 Οκτ 2025, 08:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Οκτώβρη

9 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Συνεχίζονται οι σκληρές διαπραγματεύσεις στο Σαρμ Ελ-Σέιχ

8 Οκτ 2025, 23:01
Αγροτικά

Εγινε και αυτό: Συνέλαβαν αγροτοσυνδικαλιστή την ώρα που μιλούσε σε ραδιοφωνικό σταθμό!

8 Οκτ 2025, 21:57
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Οκτώβρη

Ημέρα αυγού.

Ημέρα για την κατάργηση της θανατικής ποινής.

Ημέρα όρασης.

Ημέρα ψυχικής υγείας.

Ταϊβάν: Εθνική γιορτή (1911).

Κούβα: Αρχή πολέμου ανεξαρτησίας (1868).

Ιαπωνία: Ημέρα υγείας – αθλητισμού (1964).

1837: Πεθαίνει ο Σαρλ Φουριέ.

1939: Φυλακίζονται 33 κομμουνιστές κοινοβουλευτικοί στη Γαλλία.

1941: Πρώτο ανοιχτό διάγγελμα του ΕΑΜ στον ελληνικό λαό.

1978: Βόμβα σε βορειοαμερικανικό αυτοκίνητο στου Γκύζη (ΕΛΑ).

1979: Τρεις βόμβες σε αυτοκίνητα της ΕΛΑΣ (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς και στο ζήτημα της απεργίας πείνας του Π. Ρούτσι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη δημόσια συζήτηση, θέλω να πω ότι η πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν. Αυτό επιτάσσει η ανθρωπιά και ο πολιτισμός μας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όποιες κι αν είναι αυτες, χωρίς να τις σχολιάζουμε. Αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου το οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε α λα καρτ. Πόσο μάλλον σε θέματα που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης, όπως είναι το συγκεκριμένο αίτημα, και βεβαίως η εκδίκαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας, που μας έχει πληγώσει βαθιά όλους. Όπως, άλλωστε, ειπώθηκε από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν χάνεται κανένα δικαίωμα κανενός συγγενή, καθώς κατά τη διαδικασία στο ακροατήριο θα μπορεί να διατυπωθεί εκ νέου οποιοδήποτε αίτημα οποιασδήποτε πλευράς. Κι ας μην ξεχνάμε ότι νέες αέναες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε παραγραφές αδικημάτων, που θα ήταν η απόλυτη ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.

Kυριάκος Μητσοτάκης (facebook)

(Για να αφιερώνει ο Μητσοτάκης ένα «κεφάλαιο» της εβδομαδιαίας σινδονιάδας του στο facebook στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι σημαίνει πως αισθάνεται και πάλι στριμωγμένος. Μάλλον δεν είχε δει ακόμα τις συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους συνεργάτες του να προβλέψουν το μέγεθός τους. Και τι έκανε; Το έριξε στην υποκρισία. Το έκανε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, χτες βγήκε μπροστά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. «Ευαισθησία», «ανθρωπιά», «πολιτισμός», από τη μια, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», από την άλλη. Ο Μητσοτάκης έχει όλες αυτές τις σπουδαίες ιδιότητες, αλλά η αστική Δικαιοσύνη δεν τις έχει. Κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο που και αυτή η εκδήλωση υποκρισίας πάει κατευθείαν «στον κουβά». Γιατί ήταν ο δικός του μηχανισμός που προσπάθησε να συκοφαντήσει τον Ρούτσι όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Και ήταν ο δικός του υπουργός, ο Φλωρίδης, που προανήγγειλε την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, γεγονός που κατέγραψαν όλα τα φιλοκυβερνητικά μίντια με τον πανομοιότυπο τίτλο: «Παράθυρο από τον Φλωρίδη». Από το Μαξίμου τους έδωσαν τον τίτλο, για να φανεί ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην Εισαγγελία και δικαίωσε τον Ρούτσι. Μόνο που ικανοποιήθηκε το μισό αίτημα του απεργού πείνας: εκταφή της σορού του δολοφονηθέντα γιου του, αλλά μόνο για ταυτοποίηση, όχι για χημικές εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου. Οταν ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, ο Μητσοτάκης, βλέποντας το κυβερνητικό σχέδιο να ναυαγεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορτώσει την ευθύνη στην αστική Δικαιοσύνη. Μόνο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει δε θέλει, τη λύση θα την δώσει ο ίδιος, μέσω της αστικής Δικαιοσύνης. Και θα χρεωθεί την ευθύνη για μια ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι ενός χαροκαμένου γονιού που υπέβαλε ένα απλούστατο και απόλυτα νόμιμο αίτημα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

    • Εφετείο 17Ν

      Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

  • ΕΛΑ

    Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

      Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

      Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

      Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

      Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

    Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

  • Επικοινωνία

    Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

    Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

  • Όροι χρήσης

    Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

    Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

  • Ποιοι είμαστε

    Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

    Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

  • Επικοινωνία

    Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

    Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

  • Όροι χρήσης

    Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

    Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo