Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Oι σιωναζιστές βομβαρδίζουν τον Λίβανο και ο ΥΠΕΞ του Λιβάνου κατηγορεί… την Αντίσταση!
  • Απόψε σας περιμένουμε στη γιορτή της Κόντρας
  • Σε κρίσιμη φάση απεργίας πείνας οκτώ αλληλέγγυοι στην Παλαιστίνη, κρατούμενοι σε βρετανικές φυλακές
  • Kαι πωρωμένος αντιδραστικός και αγράμματος
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 13 Δεκέμβρη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Παιδεία»Δεν «έδεσε» η συναίνεση
Παιδεία

Δεν «έδεσε» η συναίνεση

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr28 Ιαν 2012, 00:00
Με την αφορμή μιας ακόμη κίνησης της υπουργού Παιδείας, στο αγαπημένο της μοτίβο του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν», να παραιτήσει τον πρύτανη και τη σύγκλητο της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, το προεδρείο της συνόδου των πρυτάνεων εξέδωσε μια σκληρή ανακοίνωση κατά της πολιτικής του υπουργείου Παιδείας έναντι των Πανεπιστημίων. Ανακοίνωση που μαρτυρά ότι το κλίμα συναίνεσης, που επιδιώχθηκε να μαγειρευτεί ειδικά από τον αναπληρωτή υπουργό Αρβανιτόπουλο –με ευθύνη, είναι αλήθεια, της στάσης των πρυτανικών αρχών- έχει διαλυθεί πριν ακόμη «δέσει». Η ανακοίνωση του προεδρείου της συνόδου των πρυτάνεων υπογραμμίζει χαρακτηριστικά:   «Πρόκειται για μια βαθιά έκνομη πράξη εκ μέρους της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, που αναδεικνύει με σαφή τρόπο, όχι μόνο επικίνδυνη προχειρότητα και επιπολαιότητα, αλλά και εμπάθεια ως προς τη διαχείριση ζητημάτων των ΑΕΙ.
 
Συνιστά πρωτοφανή πράξη επιτηδευμένης επίδειξης ισχύος προς τις Πρυτανικές Αρχές και τις Συγκλήτους των ΑΕΙ και μια πρακτική που αποτελεί συνεπή συνέχεια της εμπαθούς και συκοφαντικής πολιτικής που ακολουθεί η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, καθ’ όλο τον τελευταίο χρόνο έναντι των Ελληνικών ΑΕΙ.
 
Η συγκεκριμένη συμπεριφορά του ΥΠΔΒΜΘ προσβάλλει άμεσα και συνολικά τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας και όχι μόνο την ΑΣΚΤ… Εκφράζουμε, για μία ακόμα φορά προς την Πολιτεία, την έντονη και βαθιά μας ανησυχία για το παρόν και το μέλλον των ΑΕΙ, της επιστήμης, της έρευνας και της Παιδείας στην Ελλάδα, λόγω των αμφισβητούμενων προθέσεων και πρακτικών που ακολουθεί η ηγεσία του ΥΠΔΒΜΘ και την καλούμε να αναλάβει τις ευθύνες της».
Την ατμόσφαιρα φορτίζει, όμως, περαιτέρω και η απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας να επιστρέψει ανυπόγραφους τους προϋπολογισμούς που έχουν συντάξει τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ για το τρέχον έτος, εκβιάζοντας την εφαρμογή του νόμου-πλαίσιο με την ουσιαστική αναστολή της δημόσιας χρηματοδότησης, μέσω της χρηματοδότησης με τα δωδεκατημόρια του προϋπολογισμού του 2011 (που ήταν κι αυτός φοβερά πετσοκομμένος). Αναμένομεν τη συνέχεια, ενόψει και της απόφασης του ΣτΕ επί της προσφυγής και των 24 Πανεπιστημίων κατά του νόμου-πλαίσιο, που έχει οριστεί για τις 3 Φεβρουαρίου.
 
ΥΓ:  Σχετικά με την παραίτηση του πρύτανη και της συγκλήτου της ΑΣΚΤ, η υπόθεση έχει ως εξής: Στις 13 Ιανουαρίου, η Διαμαντοπούλου υπέγραψε “διαπιστωτική πράξη” -την οποία ανακάλεσε μετά από 8 ημέρες (!)-  με την οποία καθαιρεί τον πρύτανη και τη σύγκλητο της ΑΣΚΤ. Ως έρεισμα εκδόσεως της πράξης αυτής καθαίρεσης αναφέρεται αποκλειστικά η 2572/14-1-2011, απόφαση Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών (αφορούσε μεταγραφή φοιτήτριας σε χρόνο που πρυτανική αρχή ήταν άλλη από τη σημερινή), ενώ αποσιωπάται σκοπίμως το γεγονός ότι η υπόθεση αυτή έληξε οριστικά με αμετάκλητη απόφαση του Εφετείου της Αθήνας, που αθώωνε παμψηφεί την τότε πρυτανική αρχή. Για το γεγονός αυτό ήταν ενήμερο το υπουργείο Παιδείας. Η επίμαχη «διαπιστωτική» πράξη ανακλήθηκε στις 20/1/2012, με την αιτιολογία της αδυναμίας της λειτουργίας της ΑΣΚΤ λόγω της προηγούμενης καθαίρεσης των 29 μελών της Συγκλήτου και της συνεπακόλουθης απώλειας έτους των φοιτητών της, δίχως να υπάρχει έστω και την τελευταία στιγμή οιαδήποτε αναφορά στην αθωωτική απόφαση.
Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΑξιολόγηση με το ζόρι
Επόμενο άρθρο Νέες προκλητικές παροχές στο κεφάλαιο

Σχετικά Αρθρα

Δε θέλουμε μαθητές «άλογα κούρσας», δε θα επιτρέψουμε τη «γκετοποίηση», το διαχωρισμό μαθητών σε «άριστους» και μη

Οι εκπαιδευτικοί του 13ου Γυμνασίου Καλλιθέας για το ενδεχόμενο μετατροπής του σχολείου τους σε Ωνάσειο

Παιδεία 12 Δεκ 2025, 11:49

Πειθαρχικό σε τρεις εκπαιδευτικούς επειδή συμμετέχουν στην νόμιμη απεργία-αποχή από την αξιολόγηση

Καταγγελία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Λακεδαίμονος «Ο Πλήθων»

Εργατικά 12 Δεκ 2025, 09:40

Σύλλογος Μελών ΔΕΠ Φιλοσοφικής ΕΚΠΑ: Αποχή από τα διδακτικά καθήκοντα 12 Δεκέμβρη

«Η διαγραφή φοιτητών μετά από ν+2 έτη φοίτησης είναι απολύτως συσχετισμένη με την ιδιωτικοποίηση της ανώτατης εκπαίδευσης»

Παιδεία 11 Δεκ 2025, 12:26

Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο: Μέιλ και ραβασάκια σε φοιτητές επί πτυχίω να αδειάσουν τα δωμάτιά τους στις Εστίες

Αλλιώς θα ενημερωθούν οι εισαγγελικές αρχές!

Παιδεία 10 Δεκ 2025, 22:32

Νέα δώρα στα… πανεπιστήμια του ενός ορόφου

Παιδεία 10 Δεκ 2025, 15:28

Μαθητικές καταλήψεις: Στο πλευρό της αγροτιάς

Αγροτικά 10 Δεκ 2025, 13:03
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Oι σιωναζιστές βομβαρδίζουν τον Λίβανο και ο ΥΠΕΞ του Λιβάνου κατηγορεί… την Αντίσταση!

13 Δεκ 2025, 11:54
Εκδηλώσεις

Απόψε σας περιμένουμε στη γιορτή της Κόντρας

13 Δεκ 2025, 09:42
Διεθνή

Σε κρίσιμη φάση απεργίας πείνας οκτώ αλληλέγγυοι στην Παλαιστίνη, κρατούμενοι σε βρετανικές φυλακές

Η βρετανική κυβέρνηση κατηγορείται για ψεύδη

13 Δεκ 2025, 09:34
Κόντρες

Kαι πωρωμένος αντιδραστικός και αγράμματος

13 Δεκ 2025, 09:00
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

13 Δεκ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Δεκέμβρη

13 Δεκ 2025, 00:01
Κόντρες

Τρέμε Παπασταύρου, ο Τάκαρος αντεπιτίθεται

12 Δεκ 2025, 15:00
Παιδεία

Δε θέλουμε μαθητές «άλογα κούρσας», δε θα επιτρέψουμε τη «γκετοποίηση», το διαχωρισμό μαθητών σε «άριστους» και μη

Οι εκπαιδευτικοί του 13ου Γυμνασίου Καλλιθέας για το ενδεχόμενο μετατροπής του σχολείου τους σε Ωνάσειο

12 Δεκ 2025, 11:49
Διεθνή

Σιωνιστής υποστράτηγος: Εμείς σκοτώσαμε τους αιχμάλωτους

12 Δεκ 2025, 10:48
Εργατικά

Πειθαρχικό σε τρεις εκπαιδευτικούς επειδή συμμετέχουν στην νόμιμη απεργία-αποχή από την αξιολόγηση

Καταγγελία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Λακεδαίμονος «Ο Πλήθων»

12 Δεκ 2025, 09:40
Διεθνή

Παλαιστινιακή Αντίσταση: Ο αφοπλισμός ισοδυναμεί με αφαίρεση της ψυχής – Το Συμβούλιο Ειρήνης είναι κηδεμονία και απορρίπτεται

Χαμάς: Καμία συνομιλία για τη δεύτερη φάση μέχρι το Ισραήλ να εφαρμόσει την πρώτη φάση της κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα

12 Δεκ 2025, 09:33
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Δεκέμβρη

12 Δεκ 2025, 00:01
Εργατικά

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οταν η Κομισιόν ζητούσε εξηγήσεις για την καθαίρεση της Π. Τυχεροπούλου και η κυβέρνηση Μητσοτάκη απαντούσε με ψέματα

Θα κατηγορήσουν και την Κομισιόν, το καμάρι τους, για... ανθελληνική στάση;

11 Δεκ 2025, 21:38
Εργατικά

Αύριο εκδικάζεται η αγωγή Τυχεροπούλου κατά ΟΠΕΚΕΠΕ,για το εργασιακό μπούλινγκ που υπέστη από την εγκληματική οργάνωση

Aυριο στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθήνας

11 Δεκ 2025, 14:52
Παιδεία

Σύλλογος Μελών ΔΕΠ Φιλοσοφικής ΕΚΠΑ: Αποχή από τα διδακτικά καθήκοντα 12 Δεκέμβρη

«Η διαγραφή φοιτητών μετά από ν+2 έτη φοίτησης είναι απολύτως συσχετισμένη με την ιδιωτικοποίηση της ανώτατης εκπαίδευσης»

11 Δεκ 2025, 12:26
Καταστολή

Πόλα Ρούπα: Η παιδική ηλικία του γιου μου είναι σε μόνιμη ομηρία

11 Δεκ 2025, 11:53
Πολιτική

Αντιφασιστικό συλλαλητήριο αύριο στις 8:30 το πρωί έξω από το Εφετείο (Λουκάρεως και Λ. Αλεξάνδρας)

Θα αγορεύσει η εισαγγελέας επί της ενοχής των νεοναζιστών εγκληματιών

11 Δεκ 2025, 11:32
Εκδηλώσεις

Λαϊκό γλέντι το Σάββατο στην Κόντρα

11 Δεκ 2025, 07:44
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Δεκέμβρη

11 Δεκ 2025, 00:01
Παιδεία

Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο: Μέιλ και ραβασάκια σε φοιτητές επί πτυχίω να αδειάσουν τα δωμάτιά τους στις Εστίες

Αλλιώς θα ενημερωθούν οι εισαγγελικές αρχές!

10 Δεκ 2025, 22:32
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Δεκέμβρη

Μάλτα: Ημέρα δημοκρατίας.

1943: Εκτελούνται όλοι οι άνδρες κάτοικοι Καλαβρύτων πάνω από δεκατεσσάρων χρόνων (1.101).

1967: Αποτυχημένο βασιλικό αντιπραξικόπημα κατά της χούντας, ο Κωνσταντίνος και η βασιλική οικογένεια αναχωρούν για το εξωτερικό.

1976: Εκτέλεση του βασανιστή της Ασφάλειας Ευάγγελου Μάλλιου από τη 17Ν.

2002: Αποτυχημένη επίθεση κατά της δημάρχου Αθηναίων Ντόρας Μπακογιάννη από τον 35χρονο Γιώργο Σκανδάλη που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

2007: Υπογράφεται η συνθήκη της Λισαβόνας (ΕΕ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Βρίσκομαι σήμερα εδώ για να εκφράσω τη συμπαράστασή μου στον αγώνα και τα δίκαια αιτήματα των αγροτών και των κτηνοτρόφων. […] Εμείς, λοιπόν, στεκόμαστε στο πλευρό τους, στον δίκαιο αγώνα τους, διότι χωρίς αυτούς τα χωριά μας θα ερημώσουν. Χιλιάδες άνθρωποι θα εγκαταλείψουν το επάγγελμα και θα μαραζώσει η ύπαιθρος. Δεν αξίζει αυτό στην πατρίδα μας, δεν αξίζει στον ελληνικό λαό. Γι’ αυτό καλώ τους πολίτες να συμπαρασταθούμε όλοι στον πρωτογενή τομέα. Είναι εθνικό ζήτημα, είναι ζήτημα αξιοπρέπειας. Και να στείλουμε κι ένα μήνυμα και ενότητας και πολιτικής αλλαγής απέναντι στη διαφθορά, την ατιμωρησία και την ανικανότητα της Νέας Δημοκρατίας. Και κάτι τελευταίο: Μην επιτρέψετε μεμονωμένα φαινόμενα βίας να αμαυρώσουν έναν δίκαιο αγώνα, που στηρίζει όλος ο ελληνικός λαός. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας με όλες μας τις δυνάμεις.

Νίκος Ανδρουλάκης

(Τη δήλωση θα μπορούσε να έχει κάνει ο Μητσοτάκης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο Τσιάρας. Την έκανε ο Ανδρουλάκης. Που είχε το θράσος να πάει στα μπλόκα και να πει κατάμουτρα στους αγρότες ότι πρέπει να γίνουν καρπαζοεισπράκτορες της κρατικής καταστολής. Να μην απαντούν στην αστυνομική βία πλακώνοντας τους ΜΑΤάδες με τις κατσούνες ή με τις πέτρες, σπάζοντας και αναποδογυρίζοντας αστυνομικά οχήματα, όπως έκαναν οι συντοπίτες του κρητικοί αγρότες. Να κάθονται στην άκρη και να εισπνέουν τα χημικά ή να γυρίζουν την πλάτη και να τρώνε τις κλομπιές των μπάτσων. Να μη σκληρύνουν τον αγώνα τους, προκαλώντας οικονομική ζημιά στο σύστημα, αλλά να διαμαρτύρονται… φορώντας στραβά το καπελάκι τους. Δηλαδή, αντί για μαχητικό αγώνα, να επιλέξουν μια ανώδυνη διαμαρτυρία. Κι αφού μείνουν μερικές ακόμα μέρες στα μπλόκα, τρώγοντας το κρύο και τη βροχή, να γυρίσουν άπρακτοι στα χωριά τους, ορκιζόμενοι ότι στις επόμενες εκλογές δε θα ψηφίσουν ΝΔ και Μητσοτάκη, αλλά ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ και Ανδρουλάκη. Με θράσος χιλίων ουραγκοτάγκων, ο άλλοτε πέτσακας της ΠΑΣΠ που έριχνε μπαλωθιές -αλήθεια, το έχει παραδώσει το «μπιστόλι»;- για να γιορτάσει τη νίκη στις φοιτητικές εκλογές, λέει στους αγωνιζόμενους αγρότες πως άμα αντιστέκονται στην κρατική καταστολή, ο αγώνας τους αμαυρώνεται! Ο δρόμος του Ανδρουλάκη -και όχι μόνο- έχει γνωστό προορισμό: την ήττα. Μόνο ο αγώνας που γίνεται με το σύνθημα «νόμος είναι το δίκιο του αγρότη» οδηγεί στη νίκη. Ο Ανδρουλάκης λειτουργεί ως καρακόλι του συστήματος. Δίνει εξετάσεις στους ισχυρούς του κεφαλαίου για να εξασφαλίσει τη στήριξή τους στον αγώνα πολιτικής επιβίωσης που δίνει)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo