Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Το Σύμφωνο έγινε νομοσχέδιο-σκούπα: διαλογή, κράτηση, απελάσεις και φακέλωμα στο όνομα της «ευρωπαϊκής τάξης»
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 30 Μάη
  • Κάλεσμα για συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες φοιτητές/τριες της Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ
  • Follow the money
  • Times of Israel: Σε στρατηγικό αδιέξοδο η σιωνιστική οντότητα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αγροτικά»Οργή στους βαμβακοπαραγωγούς για την κοροϊδία των αποζημιώσεων από τις πλημμύρες
Αγροτικά

Οργή στους βαμβακοπαραγωγούς για την κοροϊδία των αποζημιώσεων από τις πλημμύρες

Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr28 Ιούλ 2024, 10:13

ΠΗΓΗ: ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ

Τρακτέρ στον Ε65 βγάζουν στις 9 το πρωί της Τρίτης 30 Ιούλη οι αγρότες της Καρδίτσας για τις απαράδεκτες αποζημιώσεις που σε πολλές περιπτώσεις είναι μόλις 4 ευρώ το στρέμμα για τις ζημιές στο βαμβάκι από τις καταστροφικές πλημμύρες του «Daniel»!

Η οργή είναι τόσο μεγάλη που παρά το γεγονός ότι οι αγροτικές εργασίες είναι στο απόγειο τους αποφάσισαν ομόφωνα σε ευρεία σύσκεψη στον Παλαμά Καρδίτσας να βγάλουν τα τρακτέρ στο δρόμο του αγώνα! Στη σύσκεψη όσοι αγρότες πήραν τον λόγο μίλησαν για κοροϊδία και εξαπάτηση από την κυβέρνηση και το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης που διαβεβαίωνε ότι η συνολική αποζημίωση για το βαμβάκι θα ήταν 210 ευρώ το στρέμμα για όλους στην Καρδίτσα.

Αυτό όχι μόνο δεν έγινε αλλά υπήρξε και διαφοροποίηση στην εξοφλητική αποζημίωση αφού πολλοί αγρότες έλαβαν μόλις 4 ευρώ το στρέμμα, άλλοι 40 ευρώ και ορισμένοι 70 ευρώ. Οι βαμβακοκαλλιεργητες είχαν λάβει 140 ευρώ προκαταβολή αποζημίωσης και έπειτα από 11 μήνες μετά την καταστροφή πήραν την εξόφληση της αποζημίωσης και τα συνολικά ποσά είναι κάτω του κόστους παραγωγής καθώς η μεγάλη πλειοψηφία των αγροτών έλαβαν από 144 έως 180 ευρώ το στρέμμα.

Το πρόβλημα λαμβάνει εκρηκτικές διαστάσεις διότι οι αγρότες περίμεναν την αποζημίωση για να ξεπληρώσουν εφόδια, καύσιμα, ρεύμα, γεωπόνους και για τις καθημερινές ανάγκες διαβίωσης. Το πρόβλημα αγγίζει και τα καταστήματα αφού πελάτες τους είναι αγρότες.

«Όλοι μαζί πρέπει να δράσουμε για να δοθεί σε όλους τους αγρότες το ανώτερο ποσό αποζημίωση που δόθηκε στην Θεσσαλία» τόνισε στη σύσκεψη ο Κώστας Τζέλλας πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας (ΕΟΑΣΚ) ενώ ο Γιάννης Τσιούτρας, γραμματέας της Ομοσπονδίας είπε πως «χρήματα υπάρχουν για τους εφοπλιστές και για όπλα στην Ουκρανία αλλά όχι για μας».

Σημείωσε ότι η κυβέρνηση πατάει πάνω στην καταστροφή για να διώξει πιο γρήγορα τους βιοπαλαιστές αγρότες από τα χωράφια και υπογράμμισε: «ή θα φύγουμε ή θα πολεμήσουμε».

Στη σύσκεψη έγινε επίσης συζήτηση για τα αντιπλημμυρικά έργα που δεν προχωρούν, ούτε καν τα αναχώματα στα ποτάμια, με κίνδυνο νέων πλημμυρών με τις πρώτες δυνατές βροχές. Επίσης αναδείχθηκε το πρόβλημα των κτηνοτρόφων που δεν αποζημιώνονται για τις σταυλικές εγκαταστάσεις λόγω των αποτρεπτικών προϋποθέσεων που θέτει το πρόγραμμα 5.2 αλλά και για τα χαμηλά ποσά που έλαβαν για την απώλεια ζώων της τάξης των 150 ευρώ όταν η αγορά είναι στα 300 ευρώ.

Τέλος ειπώθηκε ότι στο υψηλό κόστος παραγωγής προστίθεται και το σημαντικό κόστος φυτοφαρμάκων για την καταπολέμηση του πράσινου σκουληκιού στο βαμβάκι ενώ σοβαρό παραμένει και το θέμα με τα μπαζωμένα χωράφια από την πλημμύρα που δεν καλλιεργούνται και δεν αποζημιώνονται.

Εκτύπωση 🖨
ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 28 Ιούλη

Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

Επόμενο άρθρο Το πρωτότυπο είναι αξεπέραστο, γιατί ήταν επαναστατικό!

Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

Σχετικά Αρθρα

Με τον εμβολιασμό (στη ζούλα) των αιγοπροβάτων η Ελλάδα έγινε ενδημική χώρα για τον ιό της ευλογιάς

Αγροτικά 26 Μάι 2026, 10:21

Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε και η ΝΔ συνεχίζει ακόμα να παραβιάζει την Τεχνική Λύση για τους βοσκότοπους, για να βολέψει το φούσκωμα του αριθμού των αιγοπροβάτων

Γι' αυτό καθυστερούν πάνω από 11 χρόνια τα Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης

Αγροτικά 20 Μάι 2026, 19:41

Εξακολουθούν να «μαϊμουδίζουν» τα στοιχεία για την ευλογιά των αιγοπροβάτων

Εσπρωξαν τους κτηνοτρόφους σε μαζικούς εμβολιασμούς «στη ζούλα», με δική τους δαπάνη και χωρίς ελπίδα εκρίζωσης της νόσου

Αγροτικά 2 Μάι 2026, 06:15

Η εγκληματική οργάνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ και το φούσκωμα του αριθμού των αιγοπροβάτων

Συνεχίζεται η δίκη των Μελά-Ρέππα (Δευτέρα 27/4, δικαστήρια Ευελπίδων)

Αγροτικά 26 Απρ 2026, 21:33

Δημήτριος Μελάς, «γαλάζιος» πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ: Οποια πέτρα του σκανδάλου κι αν σηκώσεις, από κάτω θα τον βρεις

Σκάνδαλο «Βοοτρόφοι Τρικάλων» με επικεφαλής τον Μαγειρία - Πώς ο Μελάς και η βουλευτίνα Παπακώστα «βόλεψαν» βοοτρόφο ονόματι Μπαλάφας

Αγροτικά 22 Απρ 2026, 11:47

Νέα αναβολή στη δίκη Χλύκα-Καλφούτζου για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Αγροτικά 25 Φεβ 2026, 13:48
Ροή Ειδήσεων
Καταστολή

Το Σύμφωνο έγινε νομοσχέδιο-σκούπα: διαλογή, κράτηση, απελάσεις και φακέλωμα στο όνομα της «ευρωπαϊκής τάξης»

30 Μάι 2026, 08:45
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

30 Μάι 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Μάη

30 Μάι 2026, 00:01
Καταστολή

Κάλεσμα για συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες φοιτητές/τριες της Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ

29 Μάι 2026, 20:55
Κόντρες

Follow the money

29 Μάι 2026, 20:41
Διεθνή

Times of Israel: Σε στρατηγικό αδιέξοδο η σιωνιστική οντότητα

29 Μάι 2026, 14:04
Υγεία

Για τα μάτια της Σταμάτας…

29 Μάι 2026, 12:22
Διεθνή

Το Ιράν έχει κερδίσει τον πόλεμο. Ο Τραμπ και ο Νετανιάχου βρίσκονται τώρα αντιμέτωποι με την ώρα του απολογισμού

Η ισορροπία δυνάμεων έχει μεταβληθεί και τα κράτη της Μέσης Ανατολής δεν θα αποδεχτούν πλέον μια περιφερειακή τάξη που υπαγορεύεται από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ

29 Μάι 2026, 11:26
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Μάη

29 Μάι 2026, 00:01
Καταστολή

Κατέρρευσε το στημένο κατηγορητήριο εναντίον των συλληφθέντων στις 6 Μάρτη του 2021

28 Μάι 2026, 19:00
Η παπάρα

Eνας ακούραστος φιδέμπορας

28 Μάι 2026, 18:39
Διεθνή

«Ελεύθεροι και δυνατοί, όχι άθλιοι σκλάβοι»

28 Μάι 2026, 13:03
Καταστολή

Λαθροχειρία συνηγόρου υπεράσπισης των βασανιστών του γιου του καταγγέλλει ο Γιάννης Μάγγος

28 Μάι 2026, 11:41
Υγεία

Eξαρση γαστρεντερίτιδας στο «Αττικόν» – Πώς θα σταματήσει όταν οι ασθενείς είναι σε ράντζα και δεν έχουν ούτε τουαλέτα;

28 Μάι 2026, 09:19
Πολιτισμός

ΑΠΟΨΕ | Παρουσίαση-συζήτηση του βιβλίου του Γιάχια Σινουάρ «Αγκάθια και γαρύφαλλα»

Στο Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα (Λαμπηδόνα), στις 8 μμ

28 Μάι 2026, 06:19
Παιδεία

Ολόκληρος Σύλλογος Διδασκόντων εγκαλείται πειθαρχικά επειδή έπεσε το ταβάνι του σχολείου!

 Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πόρτο Ράφτη

28 Μάι 2026, 05:40
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Μάη

28 Μάι 2026, 00:01
Πολιτική

Νέα κουτουλιά του δάμαλου στα μαλακά του Κούλη

27 Μάι 2026, 23:23
Καταστολή

Να αθωωθούν οι συλληφθέντες στις 6-3-2021, που προσπάθησαν να διαδηλώσουν για τον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα

Δίκη αύριο στο ΙΑ Μονομελές (Ευελπίδων, κτίριο 9, αίθουσα 12)

27 Μάι 2026, 22:30
Διεθνή

Γάζα: Νέο χτύπημα στις δωσιλογικές συμμορίες

27 Μάι 2026, 20:04
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Μάη

1941: Ο Μανώλης Γλέζος και ο Απόστολος Σάντας κατεβάζουν τη γερμανική σημαία από την Ακρόπολη.

1951: Καταστέλλεται κίνημα αξιωματικών της δεξιάς στρατιωτικής οργάνωσης ΙΔΕΑ.

1969: Οι πρώτες γυναίκες αστυφύλακες στην Ελλάδα αναλαμβάνουν υπηρεσία.

1972: 25 νεκροί και 72 τραυματίες στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ από επίθεση Ιαπώνων – μελών της οργάνωσης “Στρατός Ερυθρού Αστέρα” που συνδέεται με την PLO.

1977: Συλλαμβάνεται ο εν ενεργεία ανθυπίλαρχος Γ. Διαμαντής για ρίψη χειροβομβίδας σε βιβλιοπωλείο με βουλγαρικά βιβλία στην Ασκληπιού.

2006: Ο Επαναστατικός Αγώνας πυροδοτεί εκρηκτικό μηχανισμό κοντά στο σπίτι του υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Την ανάγκη να υπάρξει μια «εθνική κοινωνική συμφωνία» για τη μείωση των τιμών σε βασικά προϊόντα υπογράμμισε ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στα Παραπολιτικά FM 90,1 και τη δημοσιογράφο Στέλλα Γκαντώνα. «Χρειάζεται μια εθνική κοινωνική συμφωνία. Να αναλάβουν την ευθύνη τους οι δυνάμεις της επιχειρηματικότητας, η βιομηχανία τροφίμων και τα σούπερ μάρκετ, μειώνοντας τις τιμές σε μια σειρά προϊόντα», ανέφερε χαρακτηριστικά. Όπως τόνισε, η Κυβέρνηση κάνει ό,τι περνάει από το δικό της χέρι, με ελέγχους και παρεμβάσεις όπου χρειάζεται, σημειώνοντας όμως ότι σε μια ελεύθερη οικονομία οι επιχειρήσεις οφείλουν να αναλάβουν και τη δική τους ευθύνη απέναντι στην κοινωνία, καθώς «υπάρχει ένα σημαντικό τμήμα της ελληνικής κοινωνίας το οποίο δεν τα βγάζει εύκολα πέρα ή και δεν τα βγάζει καθόλου πέρα». «Δεν λέει κανείς να μην κερδίζουν οι επιχειρήσεις, γιατί προφανώς οι επιχειρήσεις πηγαίνουν μπροστά όταν έχουν κέρδος. Αλλά μπορούν να κρατήσουν ισορροπίες και να προχωρήσουν σε μειώσεις τιμών σε βασικά προϊόντα», πρόσθεσε.

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Καλά, αυτός δεν είναι που ως τώρα έχει «υπογράψει» κάμποσες «εθνικές συμφωνίες μείωσης των τιμών»; Αυτός είναι, δεν κάνετε λάθος. Μα αφού έχουν ήδη συναφθεί τέτοιες συμφωνίες, γιατί χρειάζεται και άλλη μία; Πώς αλλιώς θα κάνει ντόρο ο πολιτικός σαλταδόρος και γυρολόγος κομμάτων; Φίδια πουλούσε τις προηγούμενες φορές, φίδια πουλάει και τώρα. Κι ένας φιδέμπορας της αστικής πολιτικής δεν κουράζεται ποτέ. Πουλάει φίδια στο «λαουτζίκο» και την ίδια στιγμή κλείνει πονηρά το μάτι στους καπιταλιστές, τους στυλοβάτες της «πατρίδας»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

    • Εφετείο 17Ν

      Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

  • ΕΛΑ

    Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

      Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

      Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

      Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

      Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

    Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

  • Επικοινωνία

    Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

    Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

  • Όροι χρήσης

    Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

    Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

  • Ποιοι είμαστε

    Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

    Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

  • Επικοινωνία

    Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

    Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

  • Όροι χρήσης

    Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

    Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo