Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 19 Σεπτέμβρη
  • «Κολλητάρια» από παλιά Πλεύρης, Γάκα και Θεοδωρόπουλος
  • Γεφύρι της Αρτας η δίκη των Χλύκα (πατέρα και γιού) και Καλφούτζου, με γαϊτανάκι αναβολών και διακοπών που ζητούν συνήγοροί τους
  • Κουλοτούμπα
  • Η πρόκληση του ενός εκατομμυρίου δολαρίων του Macklemore: Η αλληλεγγύη προς την Παλαιστίνη επιβάλλει δημόσια λογοδοσία
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αγροτικά»Οργή στους βαμβακοπαραγωγούς για την κοροϊδία των αποζημιώσεων από τις πλημμύρες
Αγροτικά

Οργή στους βαμβακοπαραγωγούς για την κοροϊδία των αποζημιώσεων από τις πλημμύρες

Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr28 Ιούλ 2024, 10:13

ΠΗΓΗ: ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ

Τρακτέρ στον Ε65 βγάζουν στις 9 το πρωί της Τρίτης 30 Ιούλη οι αγρότες της Καρδίτσας για τις απαράδεκτες αποζημιώσεις που σε πολλές περιπτώσεις είναι μόλις 4 ευρώ το στρέμμα για τις ζημιές στο βαμβάκι από τις καταστροφικές πλημμύρες του «Daniel»!

Η οργή είναι τόσο μεγάλη που παρά το γεγονός ότι οι αγροτικές εργασίες είναι στο απόγειο τους αποφάσισαν ομόφωνα σε ευρεία σύσκεψη στον Παλαμά Καρδίτσας να βγάλουν τα τρακτέρ στο δρόμο του αγώνα! Στη σύσκεψη όσοι αγρότες πήραν τον λόγο μίλησαν για κοροϊδία και εξαπάτηση από την κυβέρνηση και το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης που διαβεβαίωνε ότι η συνολική αποζημίωση για το βαμβάκι θα ήταν 210 ευρώ το στρέμμα για όλους στην Καρδίτσα.

Αυτό όχι μόνο δεν έγινε αλλά υπήρξε και διαφοροποίηση στην εξοφλητική αποζημίωση αφού πολλοί αγρότες έλαβαν μόλις 4 ευρώ το στρέμμα, άλλοι 40 ευρώ και ορισμένοι 70 ευρώ. Οι βαμβακοκαλλιεργητες είχαν λάβει 140 ευρώ προκαταβολή αποζημίωσης και έπειτα από 11 μήνες μετά την καταστροφή πήραν την εξόφληση της αποζημίωσης και τα συνολικά ποσά είναι κάτω του κόστους παραγωγής καθώς η μεγάλη πλειοψηφία των αγροτών έλαβαν από 144 έως 180 ευρώ το στρέμμα.

Το πρόβλημα λαμβάνει εκρηκτικές διαστάσεις διότι οι αγρότες περίμεναν την αποζημίωση για να ξεπληρώσουν εφόδια, καύσιμα, ρεύμα, γεωπόνους και για τις καθημερινές ανάγκες διαβίωσης. Το πρόβλημα αγγίζει και τα καταστήματα αφού πελάτες τους είναι αγρότες.

«Όλοι μαζί πρέπει να δράσουμε για να δοθεί σε όλους τους αγρότες το ανώτερο ποσό αποζημίωση που δόθηκε στην Θεσσαλία» τόνισε στη σύσκεψη ο Κώστας Τζέλλας πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας (ΕΟΑΣΚ) ενώ ο Γιάννης Τσιούτρας, γραμματέας της Ομοσπονδίας είπε πως «χρήματα υπάρχουν για τους εφοπλιστές και για όπλα στην Ουκρανία αλλά όχι για μας».

Σημείωσε ότι η κυβέρνηση πατάει πάνω στην καταστροφή για να διώξει πιο γρήγορα τους βιοπαλαιστές αγρότες από τα χωράφια και υπογράμμισε: «ή θα φύγουμε ή θα πολεμήσουμε».

Στη σύσκεψη έγινε επίσης συζήτηση για τα αντιπλημμυρικά έργα που δεν προχωρούν, ούτε καν τα αναχώματα στα ποτάμια, με κίνδυνο νέων πλημμυρών με τις πρώτες δυνατές βροχές. Επίσης αναδείχθηκε το πρόβλημα των κτηνοτρόφων που δεν αποζημιώνονται για τις σταυλικές εγκαταστάσεις λόγω των αποτρεπτικών προϋποθέσεων που θέτει το πρόγραμμα 5.2 αλλά και για τα χαμηλά ποσά που έλαβαν για την απώλεια ζώων της τάξης των 150 ευρώ όταν η αγορά είναι στα 300 ευρώ.

Τέλος ειπώθηκε ότι στο υψηλό κόστος παραγωγής προστίθεται και το σημαντικό κόστος φυτοφαρμάκων για την καταπολέμηση του πράσινου σκουληκιού στο βαμβάκι ενώ σοβαρό παραμένει και το θέμα με τα μπαζωμένα χωράφια από την πλημμύρα που δεν καλλιεργούνται και δεν αποζημιώνονται.

Εκτύπωση 🖨
ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 28 Ιούλη

Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

Επόμενο άρθρο Το πρωτότυπο είναι αξεπέραστο, γιατί ήταν επαναστατικό!

Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

Σχετικά Αρθρα

Γεφύρι της Αρτας η δίκη των Χλύκα (πατέρα και γιού) και Καλφούτζου, με γαϊτανάκι αναβολών και διακοπών που ζητούν συνήγοροί τους

Nέα διακοπή σήμερα, μετά από τρεις αναβολές και μια διακοπή!

Αγροτικά 18 Σεπ 2026, 19:24

ΠΟΓΕΔΥ: «Τα ψέματα για τον αφθώδη στη Μυτιλήνη»

Αγροτικά 16 Σεπ 2026, 11:51

Εγκλημάτησαν κατά των κτηνοτρόφων και τώρα επιβάλλουν… στρατιωτικό νόμο στη Λέσβο!

Τεράστια η καταστροφή από τον αφθώδη πυρετό στους κτηνοτρόφους του νησιού

Αγροτικά 14 Σεπ 2026, 17:02

Ασίγαστη η επιζωοτία της ευλογιάς των αιγοπροβάτων

Αγροτικά 8 Σεπ 2026, 20:12

Η ΠΟΓΕΔΥ ζητά από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να ασκήσει έφεση στη δικαστική απόφαση για τα 22 λαμόγια του σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ

Αγροτικά 8 Σεπ 2026, 19:28

Δικαστήριο-κολυμβήθρα του Σιλωάμ για 22 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία οφείλει να ασκήσει έφεση στην απόφαση του του Β’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθήνας

Αγροτικά 6 Σεπ 2026, 20:03
Ροή Ειδήσεων
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

19 Σεπ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Σεπτέμβρη

19 Σεπ 2026, 00:01
Υγεία

«Κολλητάρια» από παλιά Πλεύρης, Γάκα και Θεοδωρόπουλος

18 Σεπ 2026, 20:54
Αγροτικά

Γεφύρι της Αρτας η δίκη των Χλύκα (πατέρα και γιού) και Καλφούτζου, με γαϊτανάκι αναβολών και διακοπών που ζητούν συνήγοροί τους

Nέα διακοπή σήμερα, μετά από τρεις αναβολές και μια διακοπή!

18 Σεπ 2026, 19:24
Κόντρες

Κουλοτούμπα

18 Σεπ 2026, 14:04
Πολιτισμός

Η πρόκληση του ενός εκατομμυρίου δολαρίων του Macklemore: Η αλληλεγγύη προς την Παλαιστίνη επιβάλλει δημόσια λογοδοσία

18 Σεπ 2026, 10:18
Πολιτική

Δασκαλεμένοι σιωνιστές τουρίστες προσπαθούν να εξαφανίσουν τα αντι-σιωνιστικά εμβλήματα στην Ελλάδα

18 Σεπ 2026, 09:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Σεπτέμβρη

18 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Οι αμερικανοί νοσηλευτές απαιτούν από τα νοσοκομεία να διακόψουν τους δεσμούς τους με την Palantir

Λόγω του ρόλου της στη γενοκτονία στη Γάζα και στoν ICE

17 Σεπ 2026, 19:30
Διεθνή

Reuters: ΗΠΑ και Ανσαραλά πραγματοποίησαν μυστικές συνομιλίες στο Ομάν το Σαββατοκύριακο

17 Σεπ 2026, 19:21
Καταστολή

Η αστυνομία απειλεί με αυτόφωρο για παλαιστινιακή σημαία σε μπαλκόνι!

17 Σεπ 2026, 18:10
Διεθνή

Δυτική Σαχάρα: ένα ισπανικό διαβατήριο δεν κλείνει πενήντα χρόνια κατοχής και ανολοκλήρωτης αποαποικιοποίησης

17 Σεπ 2026, 12:48
Καταστολή

Γιάννης Μάγγος: Ας μη γελιόμαστε! Ο ξυλοδαρμός και βασανισμός του Βασίλειου Μάγγου είναι μία και μοναδική υπόθεση

17 Σεπ 2026, 11:23
Πολιτισμός

Ρότζερ Γουότερς προς Εντ Σίραν: Ανήκεις στην κατηγορία των μικρών καριόληδων

17 Σεπ 2026, 09:16
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Σεπτέμβρη

17 Σεπ 2026, 00:01
Κόντρες

Από το «ντου» στην «περιπέτεια» ένας Κούλης δρόμος

16 Σεπ 2026, 20:17
Πολιτισμός

Με το που είπε «υποστηρίζω το Ισραήλ» άδειασε η αίθουσα

16 Σεπ 2026, 18:35
Πολιτική

Ο δήμαρχος Ιεράπετρας αβανταδόρος της πολιτικής των σιωναζιστών και της κυβέρνησης Μητσοτάκη από την οποία στηρίζεται

16 Σεπ 2026, 14:51
Υγεία

Θάνατος Μαζωνάκη: Δεν μας τα λέει καλά ο ακροδεξιός Θάνος Πλεύρης

Ασθενής μνήμη και άτυπη μαρτυρία υπεράσπισης του γιατρού του Κολωνακίου

16 Σεπ 2026, 13:18
Αγροτικά

ΠΟΓΕΔΥ: «Τα ψέματα για τον αφθώδη στη Μυτιλήνη»

16 Σεπ 2026, 11:51
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Σεπτέμβρη

Ημέρα πειρατικής ομιλίας.

Χιλή: Ημέρα στρατού (1810).

Μπουτάν: Ημέρα βροχής.

1948: Μαχητές του ΔΣΕ καταστρέφουν με εκρηκτικά τον σιδηροδρομικό σταθμό του Αργους.

1968: Εισβολή της αστυνομίας στο πανεπιστήμιο της πόλης του Μεξικό για τερματισμό φοιτητικών ταραχών, δεκαοκτώ φοιτητές νεκροί, εκατοντάδες συλλήψεις.

1970: Κραυγάζοντας “Ζήτω η ελεύθερη Ελλάδα” ο φοιτητής Κώστας Γεωργάκης αυτοπυρπολείται στη Γένοβα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το στρατιωτικό καθεστώς στην Ελλάδα.

1974 : Καθαιρούνται όλοι οι χουντικοί δήμαρχοι.

1979: Σε κάθειρξη έντεκα ετών καταδικάζεται ο ακροδεξιός βομβιστής Αρ. Καλέντζης.

1987: Δύο βόμβες στα PX της Συγγρού, εξερράγη η μία (ΕΛΑ).

1994: Οι ΕΛΑ-1η Μάη ανατινάζουν με τηλεχειριζόμενη βόμβα υπηρεσιακό λεωφορείο της ΕΛΑΣ στον Περισσό, νεκρός ο 42χρονος αξιωματικός Απόστολος Βέλιος, εννιά τραυματίες.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα κιόλας, στις πρώτες εβδομάδες που ήρθαμε στο υπουργείο Οικονομικών, ξεκινήσαμε με 250 ευρώ στο 60% των συνταξιούχων άνω των 65 (ετών) και διαρκώς το διευρύναμε και φτάσαμε στα 400 ευρώ καθαρά για τους άνω των 65 (ετών). Εκ των πραγμάτων, παρά το γεγονός ότι έχουμε δώσει ευελιξίες για να μπορούν να εργάζονται παραλλήλως, είναι πιο δύσκολο να εργάζεται κανείς σε μεγαλύτερες ηλικίες σε σχέση με νεότερες. Αρα, αυτό σίγουρα ήταν ένα κριτήριο. Και, βέβαια, κρατήστε το εξής: αυτό που λέμε «εθνική σύνταξη» είναι 446 ευρώ μεικτά. Εδώ μιλάμε για 400 ευρώ καθαρά. Για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων που μας ακούν, στην πραγματικότητα, αυτά τα 400 ευρώ είναι μία 13η σύνταξη.

Κυριάκος Πιερρακάκης

(Μετά την ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γράψαμε και το εξής σχόλιο: «O Mητσοτάκης δίνει φιλοδώρημα 400 ευρώ στους συνταξιούχους, αρκεί να είναι άνω των 65 ετών. Μην ρωτήσετε “οι κάτω των 65 στο πηγάδι κατούρησαν;”. Οι κάτω των 65 να πάνε να δουλέψουν. Αυτό είναι το μήνυμα. Μιλάμε για συνταξιούχους που έφαγαν τα νιάτα τους στα Βαριά και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα και για συνταξιούχους που ήταν “τυχεροί” και κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένσημα 40 ετών δουλειάς για να συνταξιοδοτηθούν στα 62. Η νεοφιλελεύθερη λύσσα κατά των ανθρώπων της δουλειάς φαίνεται και σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αφού έκοψαν από τους συνταξιούχους τα δώρα χριστουγέννων, πάσχα και άδειας (δύο μισθούς το χρόνο), τώρα τους δίνουν φιλοδωρήματα αλλά με ηλικιακό κόφτη. Ενας/μία που δούλεψε 40 πλήρη χρόνια, έχοντας καταβάλει ένα σκασμό λεφτά για ασφαλιστικές εισφορές, αποκλείεται από το φιλοδώρημα αν είναι κάτω των 65, επειδή θεωρείται ικανός να δουλέψει κι άλλα χρόνια. Μιλάμε για λογική γαλέρας». Σε συνέντευξή του στον Real fm, στους Χατζηνικολάου-Δελατόλλα, ο Πιερρακάκης, με τον κυνισμό του χρυσοκάνθαρου μάνατζερ, επιβεβαιώνει πλήρως το σχόλιό μας: υπάρχει πλήρης ευελιξία και οι κάτω των 65, αν δεν τους φτάνει η σύνταξη, μπορούν να αναζητήσουν δουλειά! Δηλαδή, εξαναγκάζονται να αρνηθούν την ίδια την έννοια του συνταξιούχου, του απόμαχου της δουλειάς. Με τον ίδιο κυνισμό και με την αλαζονεία του αυτοκρατορικού απεσταλμένου που μπορεί να φτύνει κατάμουτρα τους υπηκόους, βαφτίζει «13η σύνταξη» τα 400 ευρώ επειδή ισούνται με μια «εθνική σύνταξη»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

    • Εφετείο 17Ν

      Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

  • ΕΛΑ

    Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

      Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

      Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

      Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

      Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

    Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

  • Επικοινωνία

    Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

    Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

  • Όροι χρήσης

    Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

    Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

  • Ποιοι είμαστε

    Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

    Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

  • Επικοινωνία

    Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

    Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

  • Όροι χρήσης

    Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

    Οι Καρδιτσιώτες βγάζουν τα τρακτέρ στον Ε65 την Τρίτη 30/7 για τις αποζημιώσεις-κοροϊδία των 4 ευρώ!

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo