Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 5 Οκτώβρη
  • ΠΡΟΣ ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ: Θα θανατώνονται τα αιγοπρόβατα που θα βρεθούν θετικά στην ορολογική εξέταση για αντισώματα ευλογιάς!
  • Ghassan Kanafani, Τα θεατρικά
  • Οι σιωναζιστικές βόμβες δεν κάνουν θρησκευτικές διακρίσεις
  • Σαν σήμερα 4 Οκτώβρη
  • Υεμένη: Οι δυνάμεις της Ανσαραλά προελαύνουν προς την πόλη Ταΐζ εν μέσω κύματος σαουδαραβικών αεροπορικών επιδρομών
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Οικονομία»Συνέντευξη Αλογοσκούφη
Οικονομία

Συνέντευξη Αλογοσκούφη

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr15 Οκτ 2005, 00:00

Εβγαλε ειδήσεις η συνέντευξη του Αλογοσκούφη στην «Ελευθεροτυπία» (11.10.05). Μπορεί ο Αλογοσκούφης, όπως κάθε πολιτικός, να προσπάθησε να κρύψει πράγματα ή να μιλήσει κωδικοποιημένα, όμως η αποκωδικοποίηση δεν είναι καθόλου δύσκολη. Επιλέγουμε τις σημαντικότερες απ’ αυτές τις ειδήσεις.

♦ Στη γραμμή των «ρετιρέ»
 
Ρωτήθηκε αν η άρση της μονιμότητας στις ΔΕΚΟ θα γίνει με ή χωρίς συναίνεση των εργαζόμενων και απάντησε: «Αυτό που απαιτείται προκειμένου να προχωρήσουν οι μεταρυθμίσεις είναι η ευρύτερη κοινωνική συναίνεση. Η συναίνεση επί μέρους κοινωνικών ομάδων είναι επιθυμητή, αλλά η πλήρης συναίνεση δεν είναι πάντοτε εφικτή. Ολες οι ενδείξεις συγκλίνουν ότι η κοινωνία απαιτεί να εναρμονισθούν τα προνόμια των εργαζομένων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα με τα ισχύοντα στην υπόλοιπη οικονομία. Δεν μπορεί οι φορολογούμενοι του ιδιωτικού τομέα , οι συνταξιούχοι και οι άνεργοι να συνεχίσουν να επιδοτούν το δημόσιο τομέα και οι εργαζόμενοι στον δημόσιο τομέα να απολαμβάνουν και μεγαλύτερες αμοιβές και μεγαλύτερη ασφάλεια».
 
Το χαλί έχει στρωθεί από παλιότερα, από το ΠΑΣΟΚ, με τις θεωρίες περί «προνομιούχων» και «ρετιρέ». Το έστρωσε καλύτερα η συνδικαλιστική γραφειοκρατία με τη συντεχνιακή της πολιτική. Και τώρα ο Αλογοσκούφης σαν καλός μαθητής, με λαϊκισμό φασιστικού τύπου, υποδεικνύει στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα και τους συνταξιούχους τους συναδέλφους τους των ΔΕΚΟ. Ομως, οι ΔΕΚΟ είναι κερδοφόρες επιχειρήσεις (ακόμα και η Ολυμπιακή, όπως έχει αποδειχτεί με στοιχεία). Τί αποδεικνύει αυτό; Οτι μπορούν και οι εξίσου, αν όχι περισσότερο κερδοφόρες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα να εξασφαλίσουν τα ίδια για τους δικούς τους εργαζόμενους. Τί φταίει; Το κυνηγητό του μέγιστου κέρδους. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψεύδος από το ότι οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι επιδοτούν τους εργαζόμενους των ΔΕΚΟ. Τους καπιταλιστές επιδοτούν.

 

♦ Φοροαπαλλαγές για τα μεγάλα εισοδήματα σε βάρος των μεσαίων
 
Εξήγγειλε ο Αλογοσκούφης αλλαγές στη φορολογία φυσικών προσώπων από το 2007 (η κατά 10% μείωση της φορολογίας κερδών ολοκληρώνεται σε δυο δόσεις το 2005 και το 2006). Σε τί θα συνίστανται οι νέες αλλαγές; «Στόχος είναι ο κεντρικός συντελεστής να πέσει στο 25% από το 30% σήμερα, και ο ανώτατος συντελεστής να πέσει στο 35% από το 40% σήμερα. Παράλληλα στόχος είναι η παραπέρα αύξηση του αφορολογήτου και η διεύρυνση του κλιμακίου εισοδήματος στο οποίο εφαρμόζεται ο κεντρικός συντελεστής».
 
Επειδή διαπίστωσε ότι η θέσπιση ενός ενιαίου συντελεστή ίσου με 25% προκαλεί αντιδράσεις (οι Χριστιανοδημοκράτες στη Γερμανία έχασαν πολύ από αυτή την εξαγγελία), εξαγγέλλει μια άλλη ρύθμιση που δεν είναι ακριβώς αυτό, αλλά είναι πολύ κοντά σ’ αυτό: μια φορολογική κλίμακα με δυο συντελεστές. Εναν ανώτερο ίσο με 35% και έναν κεντρικό ίσο με 25%, με κατάργηση και του σημερινού ανώτατου συντελεστή (15%) και του χαμηλότερου σημερινού συντελεστή (15%). Το αποτέλεσμα θα είναι να φορολογηθούν λιγότερο τα πιο υψηλά εισοδήματα και περισσότερο τα μεσαία. Ποια είναι τα μεσαία εισοδήματα; Αυτά των ελευθεροεπαγγελματιών και αυτά των μισθωτών με μόνιμη δουλειά και κάπως καλό μισθό (π.χ. δημόσιο και ΔΕΚΟ). Τόσο κοινωνικά δίκαιη θα είναι η μεταρρύθμιση της κυβέρνησης Καραμανλή στην άμεση φορολογία. Δεν φτάνει που μείωσε τη φορολογία των καπιταλιστικών κερδών κατά 10%, τώρα μειώνει για τους καπιταλιστές και τη φορολογία από όλα τα άλλα εισοδήματά τους (επιχειρηματικές αμοιβές, ενοίκια κ.λπ.).

 

♦ Προκλητικές επιδοτήσεις
 
Ρωτήθηκε ακόμα ο Αλογοσκούφης αν σκοπεύει να τροποποιήσει ή να καταργήσει διατάξεις που δίνουν επιχορηγήσεις στις επιχειρήσεις για να εγκατασταθούν στα Βαλκάνια και αν σκοπεύει να ζητήσει επιστροφή των κρατικών επιχορηγήσεων από επιχειρήσεις που μετανάστευσαν ενώ είχαν επιδοτηθεί. Οχι μόνο το απέκλεισε, αλλά έδωσε μια άκρως προκλητική απάντηση: «Ο προστατευσιμός δεν μπορεί παρά να είναι μια προσέγγιση προσωρινού χαρακτήρα. Δεν μπορούμε να αποφύγουμε τους μετασχηματισμούς που απαιτούνται προκειμένου να προσαρμοστούμε στο νέο περιβάλλον που δημιουργείται στην ευρύτερη περιοχή μας… Μετασχηματιζόμαστε σε μια οικονομία υπηρεσιών, νέας τεχνολογίας, ποιότητας. Αυτές τις τάσεις ο νέος επενδυτικός νόμος τις ευνοεί και τις ενισχύει».
 
Τί μας λέει; Οτι θα εξακολουθήσουν να δίνουν δωρεάν κρατικό χρήμα για να κάνουν οι καπιταλιστές μπίζνες στα Βαλκάνια και ότι θα πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι θα υπάρξει αποβιομηχάνιση, εφόσον τα κέρδη για τη βιομηχανία εκεί είναι μεγαλύτερα. Οσο για την ανεργία, όσοι δεν γίνουν γκαρσόνια θα πεινάσουν.
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΟ νόμος του μέγιστου κέρδους
Επόμενο άρθρο Αναπόφευκτοι οι νέοι φόροι

Σχετικά Αρθρα

Τιμές και φορολογία καυσίμων: Σύντομη ανατομία μιας ληστρικής επιδρομής

Οικονομία 1 Οκτ 2026, 21:46

Η Κίμπερλι, ένας λομπίστας και ένας ελληνικός καπιταλιστικός όμιλος

Οικονομία 28 Σεπ 2026, 19:09

Ετοιμάζονται να δώσουν το λιμάνι του Λαυρίου σε σιωνιστική πολεμική βιομηχανία!

Οικονομία 23 Σεπ 2026, 22:21

Γερμανία: Εργοστάσιο αυτοκινήτων της Volkswagen μετατρέπεται σε εργοστάσιο όπλων για ισραηλινή πολεμική εταιρία

Οικονομία 14 Σεπ 2026, 20:09

«Κουμπαράς» που υμνεί τον πλούτο και οικτίρει τη φτώχεια

Οικονομία 7 Σεπ 2026, 14:37

Ευτυχώς, δεν ζούμε στην εποχή του Νασρεντίν Χότζα

Οικονομία 1 Σεπ 2026, 13:55
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Οκτώβρη

5 Οκτ 2026, 00:01
Αγροτικά

ΠΡΟΣ ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ: Θα θανατώνονται τα αιγοπρόβατα που θα βρεθούν θετικά στην ορολογική εξέταση για αντισώματα ευλογιάς!

Το παραδέχεται δημόσια η Γενική Διεύθυνση Κτηνιατρικής

4 Οκτ 2026, 20:18
Πολιτισμός

Ghassan Kanafani, Τα θεατρικά

Μετάφραση Ναουζάτ Χαντίντ - Πρόλογος Νασίμ Αλάτρας - Εκδόσεις ΣΑΛΤΟ

4 Οκτ 2026, 12:16
Διεθνή

Οι σιωναζιστικές βόμβες δεν κάνουν θρησκευτικές διακρίσεις

4 Οκτ 2026, 09:36
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Οκτώβρη

4 Οκτ 2026, 00:01
Διεθνή

Υεμένη: Οι δυνάμεις της Ανσαραλά προελαύνουν προς την πόλη Ταΐζ εν μέσω κύματος σαουδαραβικών αεροπορικών επιδρομών

3 Οκτ 2026, 10:24
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

3 Οκτ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Οκτώβρη

3 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Μας δουλεύετε; Ποια αξιοπιστία ψάχνετε;

2 Οκτ 2026, 19:30
Κόντρες

Εις την οδόν της μετανοίας

2 Οκτ 2026, 19:09
Παιδεία

Ο φασισμός δεν έχει θέση στα σχολεία

H μάπα του Κασιδιάρη σε διαδραστικό πίνακα σχολείου!

2 Οκτ 2026, 17:55
Υγεία

Το Τρίο Μπελκάντο σε νέες επιτυχίες

2 Οκτ 2026, 14:40
Πολιτική

Η παραπομπή Τριαντόπουλου αποκαλύπτει το κουκούλωμα του εγκλήματος στα Τέμπη, που έκανε ο Μητσοτάκης

2 Οκτ 2026, 13:43
Διεθνή

Εκλογικό μέτωπο της Παλαιστινιακής Αντίστασης με την οργάνωση του Νταχλάν

2 Οκτ 2026, 11:17
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Οκτώβρη

2 Οκτ 2026, 00:01
Οικονομία

Τιμές και φορολογία καυσίμων: Σύντομη ανατομία μιας ληστρικής επιδρομής

1 Οκτ 2026, 21:46
Διεθνή

REUTERS: Η Συρία και η Χεζμπολά συναντήθηκαν μυστικά στην Τουρκία σε μια προσπάθεια αποκλιμάκωσης των εντάσεων

1 Οκτ 2026, 18:11
Υγεία

ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ η κατάσταση στην Ψυχιατρική κλινική του ΠΓΝ Αττικόν λόγω έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού

Καταγγελία του Σωματείου Εργαζόμενων

1 Οκτ 2026, 17:12
Κόντρες

Αδερφοσφαγή

1 Οκτ 2026, 14:33
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Οκτώβρη

1 Οκτ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Οκτώβρη

Ημέρα κατά της πορνείας.

Ημέρα των εκπαιδευτικών.

Βουλγαρία: Ημέρα ανεξαρτησίας (1908).

Αζόρες, Γουινέα-Μπισάου, Πορτογαλία: Ημέρα δημοκρατίας (1910).

Ινδονησία: Ημέρα στρατού.

Λεσότο: Ημέρα αθλητισμού.

1935: Εισβολή παρακρατικών στα γραφεία του Αγροτικού Κόμματος και της εφημερίδας «Πατρίς».

1970: Εκρηξη βόμβας πενήντα μέτρα μακριά από το γραφείο του Γ. Παπαδόπουλου, συνελήφθη ο αμερικανός βομβιστής.

1975: 26 νεκροί σε επίθεση αριστερών ανταρτών στο Επιτελείο Στρατού του Μπουένος Αιρες.

1986: Βόμβες σε τρεις εφορίες (Μαρούσι, Μπραχάμι, Νέα Ιωνία) και στη Διεύθυνση Συγκοινωνιών Νομαρχίας Πειραιά (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα κιόλας, στις πρώτες εβδομάδες που ήρθαμε στο υπουργείο Οικονομικών, ξεκινήσαμε με 250 ευρώ στο 60% των συνταξιούχων άνω των 65 (ετών) και διαρκώς το διευρύναμε και φτάσαμε στα 400 ευρώ καθαρά για τους άνω των 65 (ετών). Εκ των πραγμάτων, παρά το γεγονός ότι έχουμε δώσει ευελιξίες για να μπορούν να εργάζονται παραλλήλως, είναι πιο δύσκολο να εργάζεται κανείς σε μεγαλύτερες ηλικίες σε σχέση με νεότερες. Αρα, αυτό σίγουρα ήταν ένα κριτήριο. Και, βέβαια, κρατήστε το εξής: αυτό που λέμε «εθνική σύνταξη» είναι 446 ευρώ μεικτά. Εδώ μιλάμε για 400 ευρώ καθαρά. Για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων που μας ακούν, στην πραγματικότητα, αυτά τα 400 ευρώ είναι μία 13η σύνταξη.

Κυριάκος Πιερρακάκης

(Μετά την ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γράψαμε και το εξής σχόλιο: «O Mητσοτάκης δίνει φιλοδώρημα 400 ευρώ στους συνταξιούχους, αρκεί να είναι άνω των 65 ετών. Μην ρωτήσετε “οι κάτω των 65 στο πηγάδι κατούρησαν;”. Οι κάτω των 65 να πάνε να δουλέψουν. Αυτό είναι το μήνυμα. Μιλάμε για συνταξιούχους που έφαγαν τα νιάτα τους στα Βαριά και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα και για συνταξιούχους που ήταν “τυχεροί” και κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένσημα 40 ετών δουλειάς για να συνταξιοδοτηθούν στα 62. Η νεοφιλελεύθερη λύσσα κατά των ανθρώπων της δουλειάς φαίνεται και σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αφού έκοψαν από τους συνταξιούχους τα δώρα χριστουγέννων, πάσχα και άδειας (δύο μισθούς το χρόνο), τώρα τους δίνουν φιλοδωρήματα αλλά με ηλικιακό κόφτη. Ενας/μία που δούλεψε 40 πλήρη χρόνια, έχοντας καταβάλει ένα σκασμό λεφτά για ασφαλιστικές εισφορές, αποκλείεται από το φιλοδώρημα αν είναι κάτω των 65, επειδή θεωρείται ικανός να δουλέψει κι άλλα χρόνια. Μιλάμε για λογική γαλέρας». Σε συνέντευξή του στον Real fm, στους Χατζηνικολάου-Δελατόλλα, ο Πιερρακάκης, με τον κυνισμό του χρυσοκάνθαρου μάνατζερ, επιβεβαιώνει πλήρως το σχόλιό μας: υπάρχει πλήρης ευελιξία και οι κάτω των 65, αν δεν τους φτάνει η σύνταξη, μπορούν να αναζητήσουν δουλειά! Δηλαδή, εξαναγκάζονται να αρνηθούν την ίδια την έννοια του συνταξιούχου, του απόμαχου της δουλειάς. Με τον ίδιο κυνισμό και με την αλαζονεία του αυτοκρατορικού απεσταλμένου που μπορεί να φτύνει κατάμουτρα τους υπηκόους, βαφτίζει «13η σύνταξη» τα 400 ευρώ επειδή ισούνται με μια «εθνική σύνταξη»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo