Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 11 Μάη
  • Σκληρά χτυπήματα στους δωσίλογους από την Παλαιστινιακή Αντίσταση
  • Kυριακάτικη καλημέρα από τη Χώρα των Κέδρων
  • Μια φασιστικοποιημένη κοινωνία σε ένα ναζιστικό κράτος
  • Σαν σήμερα 10 Μάη
  • Η Αντίσταση ως Ιδεολογία: Η πολιτική κουλτούρα επιβίωσης του Ιράν
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αγροτικά»Οι κλεμμένες γίδες έχουν κέρατα και ενίοτε… καρφώνουν
Αγροτικά

Οι κλεμμένες γίδες έχουν κέρατα και ενίοτε… καρφώνουν

Ο θαυμαστός κόσμος του γενικού διευθυντή Κτηνιατρικής, Αλεξανδρόπουλου

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr8 Οκτ 2024, 09:45

Aυτοί που πιάνονται με την (κλεμμένη) γίδα στην πλάτη, πέραν των άλλων, αντιμετωπίζουν και τον κίνδυνο να τους καρφώσει η γίδα κανένα από τα κερατά της σε… ευαίσθητα σημεία του σώματος τους. Εχει συμβεί πολλάκις στην ιστορία της ζωοκλοπής.

Αυτό έπαθε και ο περιβόητος γενικός διευθυντής Κτηνιατρικής, Θωμάς Αλεξανδρόπουλος, στην προσπάθεια του να προσφέρει στήριξη στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Τσιάρα, ο οποίος από τη μια έχει οργανώσει μιντιακό black out για την εξέλιξη της πανώλης των μικρών μηρυκαστικών, που εξακολουθεί να προκαλεί καταστροφή στην ελληνική κτηνοτροφία, και από την άλλη επιδίδεται σε ένα απροκάλυπτο παραμύθιασμα των κτηνοτρόφων τάζοντάς τους φύκια για μεταξωτές κορδέλες (αποζημιώσεις για τα ζώα που αναγκάζονται να θανατώνουν).

Επειδή ο ίδιος ο Τσιάρας έχει ξεκαθαρίσει πως η ΚΥΑ για τις αποζημιώσεις θα εκδοθεί αφού ολοκληρωθεί η εκρίζωση της νόσου, αλλά στις 27 Σεπτέμβρη δήλωσε πως επίκειται η έκδοση ΚΥΑ που θα προβλέπει την αποζημίωση των κτηνοτρόφων που θανάτωσαν τα κοπάδια τους, έπρεπε να φιλοτεχνηθεί η ψευδής εικόνα της εκρίζωσης της νόσου.

Ποιος θα το έκανε αυτό; Η γενική διεύθυνση Κτηνιατρικής, η αρμόδια υπηρεσία. Μα έχουν οι κρατικές υπηρεσίες και η δημοσιοϋπαλληλική ιεραρχία καθήκον ψεύδους ή καθήκον αλήθειας; Στην Alexandropoulos Εra (Εποχή του Αλεξανδρόπουλου) το καθήκον αλήθειας είναι μια… αριστερή μιζέρια (όπως θα έλεγε και ο γνωστός ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας). Αληθές είναι μόνο ό,τι συμφέρει την κυβέρνηση και την προπαγάνδα της. Κι αν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με τις ανάγκες της κυβερνητικής προπαγάνδας; Τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα.

Στις 2 Οκτώβρη, ο Αλεξανδρόπουλος εξέδωσε εγκύκλιο για την οριοθέτηση των απαγορευμένων ζωνών και τη διάρκεια των μέτρων στις ζώνες επιτήρησης και προστασίας και στην περαιτέρω απαγορευμένη ζώνη. Σ’ αυτή την εγκύκλιο ανέφερε πως οι τελευταίες εστίες της πανώλης των αιγοπροβάτων ήταν δεκατρείς (13) και ανιχνεύτηκαν την περίοδο από 27 Αυγούστου μέχρι 9 Σεπτέμβρη. Αρα, η νόσος… εκριζώθηκε και οι απελπισμένοι κτηνοτρόφοι πρέπει να πιστέψουν τον υπουργό που τους τάζει ότι επίκειται η έκδοση της ΚΥΑ για τις αποζημιώσεις τους.

Παραθέτουμε (για δεύτερη φορά) την εν λόγω εγκύκλιο Αλεξανδρόπουλου:

eggrafo3955_295864_021024.pdf

Ελα, όμως, που η Ελλάδα είχε ήδη δηλώσει στο σύστημα ADIS εφτά (7) νέες εστίες, μετά τις 9 Σεπτέμβρη. Συγκεκριμένα, στις 23 Σεπτέμβρη είχε δηλώσει πέντε (5) νέες εστίες και στις 26 Σεπτέμβρη άλλες δύο (2). Αυτές ο Αλεξανδρόπουλος τις έκανε αβαβά, όπως λένε στην πιάτσα. Γιατί; Για να βοηθήσει τον Τσιάρα. Αν ανακοινώνονταν νέες εστίες, ο Τσιάρας θα αποκαλυπτόταν ως ο υπουργός που δεν έχει κανένα δισταγμό να πει τα πιο χοντρά ψέματα.

Στις 2 Οκτώβρη εκδόθηκε η εγκύκλιος Αλεξανδρόπουλου, μια μέρα μετά (3 Οκτώβρη) δημοσιεύσαμε άρθρο στο οποίο, εκτός των άλλων, σημειώναμε πάνω-πάνω: «Κρύβει νέες εστίες του ιού της πανώλης των αιγοπροβάτων ο ανεκδιήγητος γενικός διευθυντής Κτηνιατρικής, Αλεξανδρόπουλος, σε εγκύκλιό του στις 2 Οκτώβρη». Παραθέταμε όλα τα στοιχεία, φυσικά (τις δηλώσεις στο σύστημα ADIS και την εγκύκλιο Αλεξανδρόπουλου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Eξαπατά τους κτηνοτρόφους που θανάτωσαν τα κοπάδια τους ο Τσιάρας, λέγοντας ότι θα βγει ΚΥΑ για τις αποζημιώσεις

Ο Αλεξανδρόπουλος πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη, η γίδα τρόμαξε και τον κάρφωσε με το κέρατο κι αυτός αισθάνθηκε σαν την οιστρηλατημένη Ιώ που περιπλανιόταν από το Ιόνιο μέχρι τον Καύκασο κι από εκεί μέχρι την Αίγυπτο και τη Συρία.

Πέμπτη 3 Οκτώβρη πιάσαμε τον Αλεξανδρόπουλο «με τη γίδα στην πλάτη», Παρασκευή 4 Οκτώβρη εξέδωσε νέα εγκύκλιο, στην οποία ανέφερε ότι επιβεβαιώθηκαν οκτώ (8) νέες εστίες από τις 16 μέχρι τις 25 Σεπτέμβρη. Αυτή είναι η… μετά τη γίδα εγκύκλιος:

4-10-2024_egkyklios4068_300779_041024

Είναι προφανές τι συνέβη. Αποκαλύψαμε το ψεύδος και ο Αλεξανδρόπουλος έτρεξε να το… διορθώσει. Οταν εξέδιδε την εγκύκλιο στις 2 Οκτώβρη, ήξερε για τις νέες εστίες, οι οποίες είχαν ανακοινωθεί μέχρι τις 26 Σεπτέμβρη. Απλούστατα, τις έκρυψε και αναγκάστηκε να τις αναφέρει αφού τον πιάσαμε «με τη γίδα στην πλάτη».

Να σημειώσουμε και κάτι ακόμα. Αυτές οι εγκύκλιοι εκδίδονται ανά περίπου δύο εβδομάδες. Για παράδειγμα, είχαμε εγκύκλιο στις 30 Αυγούστου, μετά στις 13 Σεπτέμβρη, μετά στις 2 Οκτώβρη. Η έκδοση νέας εγκυκλίου δύο μέρες μετά την τελευταία έγινε μόνο και μόνο για να καλυφθεί το ψεύδος που στο μεταξύ είχαμε αποκαλύψει.

ΥΓ1. Τη δεύτερη εγκύκλιο δεν την υπέγραψε ο Αλεξανδρόπουλος αλλά η α/α Κ. Μαρίνου. Τόση φτήνια πια…

ΥΓ2. Κατά την αρχαιοελληνική μυθολογία, η ιέρεια Ιώ τιμωρήθηκε από την Ηρα να την τσιμπάει συνεχώς και να τη βασανίζει ένας μεγάλος οίστρος (βοϊδόμυγα), επειδή είχε γίνει ερωμένη του Δία. Ο Θ. Αλεξανδρόπουλος τιμωρείται λόγω του «έρωτά» του προς τον εκάστοτε υπουργό ΑΑΤ, αλλά… δεν τον πειράζει. Εχει ξεπεράσει τις… μικροαστικές αναστολές.

Εκτύπωση 🖨
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΩΛΗ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΩΝ ΤΣΙΑΡΑΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 8 Οκτώβρη

Ο θαυμαστός κόσμος του γενικού διευθυντή Κτηνιατρικής, Αλεξανδρόπουλου

Επόμενο άρθρο Γιατί δε ζήτησε και στρατοδικείο;

Ο θαυμαστός κόσμος του γενικού διευθυντή Κτηνιατρικής, Αλεξανδρόπουλου

Σχετικά Αρθρα

Εξακολουθούν να «μαϊμουδίζουν» τα στοιχεία για την ευλογιά των αιγοπροβάτων

Εσπρωξαν τους κτηνοτρόφους σε μαζικούς εμβολιασμούς «στη ζούλα», με δική τους δαπάνη και χωρίς ελπίδα εκρίζωσης της νόσου

Αγροτικά 2 Μάι 2026, 06:15

Η εγκληματική οργάνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ και το φούσκωμα του αριθμού των αιγοπροβάτων

Συνεχίζεται η δίκη των Μελά-Ρέππα (Δευτέρα 27/4, δικαστήρια Ευελπίδων)

Αγροτικά 26 Απρ 2026, 21:33

Δημήτριος Μελάς, «γαλάζιος» πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ: Οποια πέτρα του σκανδάλου κι αν σηκώσεις, από κάτω θα τον βρεις

Σκάνδαλο «Βοοτρόφοι Τρικάλων» με επικεφαλής τον Μαγειρία - Πώς ο Μελάς και η βουλευτίνα Παπακώστα «βόλεψαν» βοοτρόφο ονόματι Μπαλάφας

Αγροτικά 22 Απρ 2026, 11:47

Ανασχηματισμός-οπερέτα στην κυβέρνηση από έναν παραπαίοντα Μητσοτάκη

Πολιτική 3 Απρ 2026, 14:46

Νέα αναβολή στη δίκη Χλύκα-Καλφούτζου για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Αγροτικά 25 Φεβ 2026, 13:48

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Ξανά στο εδώλιο ο Ν. Χλύκας, ο γιος του Απ. Χλύκας και ο Ηλ. Καλφούτζος

Κατηγορούνται ότι οργάνωσαν απάτη με ψευτοκτηνοτρόφους σε ψευτοβοσκότοπους

Αγροτικά 24 Φεβ 2026, 09:29
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Μάη

11 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Σκληρά χτυπήματα στους δωσίλογους από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

10 Μάι 2026, 12:09
Διεθνή

Kυριακάτικη καλημέρα από τη Χώρα των Κέδρων

10 Μάι 2026, 10:04
Διεθνή

Μια φασιστικοποιημένη κοινωνία σε ένα ναζιστικό κράτος

10 Μάι 2026, 09:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Μάη

10 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Η Αντίσταση ως Ιδεολογία: Η πολιτική κουλτούρα επιβίωσης του Ιράν

9 Μάι 2026, 10:02
Ιστορία

81 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών

Σήμερα η καρδιά της ανθρωπότητας χτυπά στην Παλαιστίνη, στον Λίβανο, στο Ιράν

9 Μάι 2026, 00:57
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

9 Μάι 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Μάη

9 Μάι 2026, 00:01
Κόντρες

Aυτό σημαίνει αυτοκρατορίσκος

8 Μάι 2026, 19:13
Εκδηλώσεις

ΣΗΜΕΡΑ | Η 7η Οκτώβρη ορόσημο για μια Μέση Ανατολή που αλλάζει σε έναν κόσμο που αλλάζει

Συζήτηση στην Κόντρα (8 μμ)

8 Μάι 2026, 12:58
Πολιτική

Οταν η ομάδα παραπαίει, φεύγει ο προπονητής

8 Μάι 2026, 12:56
Διεθνή

Ουμ Οσάμα Αλ-Χάγια: H περηφάνια μιας παλαιστίνιας μάνας που έδωσε τέσσερα παιδιά στον αγώνα

Υπέκυψε στα τραύματά του ο Αζάμ Αλ-Χάγια

8 Μάι 2026, 09:44
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Μάη

8 Μάι 2026, 00:01
Κόντρες

Κόντρες αγίων (θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου)

7 Μάι 2026, 21:01
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης ως υποστηρικτής των αμερικανόδουλων και σιωνιστόδουλων αραβικών καθεστώτων

7 Μάι 2026, 19:22
Διεθνή

Βαριά τραυματίας ο γιος του Χαλίλ Αλ-Χάγια, μετά από στοχευμένο σιωναζιστικό πλήγμα στην Πόλη της Γάζας

7 Μάι 2026, 12:26
Εργατικά

Κοινωνικός τουρισμός: Ηταν κοροϊδία, εξελίχτηκε σε φιάσκο

7 Μάι 2026, 09:08
Καταστολή

1.203 ανακλήσεις σε Σύρους σε χρόνο ρεκόρ: όταν η «ενδελεχής εξέταση» γίνεται αριθμητική άσκηση

7 Μάι 2026, 08:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Μάη

7 Μάι 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Μάη

Λουξεμβούργο: Ημέρα ανεξαρτησίας (1867).

1812: Δολοφονείται ο βρετανός πρωθυπουργός Σπένσερ Πέρσιβαλ στην είσοδο της Βουλής των Κοινοτήτων.

1891: Απόπειρα εκτέλεσης του νεαρού τσάρου Νικολάου σε επίσκεψή του στην Ιαπωνία.

1926: Με διαταγή του δικτάτορα Θεόδωρου Πάγκαλου απαγορεύεται στις γυναίκες να φοράνε κοντή φούστα (η άκρη τους πρέπει να απέχει τριάντα εκατοστά από το έδαφος).

1934: Αιματηρές συγκρούσεις εργατών – αστυνομίας στην Καλαμάτα, τέσσερις εργάτες νεκροί, πολλοί τραυματίες.

1936: Πολλοί τραυματίες σε άγριες μάχες χωροφυλακής και συμπαραστατών προς τους απεργούς της Θεσσαλονίκης (Κοκκινιά).

1960: Τέσσερις πράκτορες της Μοσάντ συλλαμβάνουν τον φυγά ναζιστή Αντολφ Αιχμαν στο Μπουένος Αιρες.

1968: Συλλαμβάνονται στη Θεσσαλονίκη μέλη του ΚΚΕ εσωτερικού.

1970: Μαζική αποδοκιμασία του Παττακού στο Παναθηναϊκό Στάδιο από μαθητές σε συγκέντρωση για τα τρία χρόνια της χούντας.

1972: Τρεις βόμβες στη λέσχη αξιωματικών των ΗΠΑ στη Φρανκφούρτη, ένας νεκρός και δεκατρείς τραυματίες (RAF).

1973: Συγκέντρωση φοιτητών στη Νομική με αίτημα την απελευθέρωση εξήντα φοιτητών που έχουν συλληφθεί από την ΕΣΑ, αποκλεισμός του κτιρίου από την αστυνομία, μικροσυμπλοκές και συλλήψεις.

1982: Καταργούνται οι επιθεωρητές των σχολείων και διορίζονται μετακλητοί σχολικοί σύμβουλοι.

1997: Βόμβα στο Α’ Λιμενικό Τμήμα στον Πειραιά (Επαναστατικοί Πυρήνες).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Γι’ αυτή την υπόθεση όπως και για όλες τις υπόλοιπες, έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη και θα λάμψει η αλήθεια. Για τον ΟΠΕΚΕΠΕ συγκεκριμένα, είναι ένα σκάνδαλο, διότι για πολλά χρόνια πολλοί έπαιρναν χρήματα που δεν δικαιούνταν. Πρέπει να τους βρει η δικαιοσύνη, να επιστρέψουν πίσω τα λεφτά στα δημόσια ταμεία και όσοι έχουν κάνει παραπτώματα να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του νόμου. Αυτό είναι όμως διαφορετικό απ’ αυτό που διερευνώνται οι βουλευτές μας. Δεν βλέπω – κατά την άποψή μου – ότι έχουν διαπράξει αδικήματα, ούτε ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες. Είμαι σίγουρος ότι είναι όλοι τους αθώοι.

Τάκης Θεοδωρικάκος

(Επιτέλους, βρέθηκε ένας υπουργός – ο γυρολόγος-σαλταδόρος της αστικής πολιτικής – να τετραγωνίσει τον κύκλο. Με μια κίνηση που θυμίζει τον Κολόμβο και το αυγό. Παρά τις δυνατές σπουδές του, παιδευόταν ο μακάριος Μακάριος να αποδείξει στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ. Οτι υπήρξαν απλά κάποιες διαχρονικές παθογένειες του πολιτικού συστήματος. Κι έρχεται ο σερ Τάκης Θεοδωρικάκος να δώσει τη λύση: φυσικά και ήταν σκάνδαλο. Τι σκάνδαλο, όμως; Κάποιοι έπαιρναν χρήματα που δε δικαιούνταν. Να τους βρει η Δικαιοσύνη, να τους τιμωρήσει, να επιστρέψουν τα λεφτά. Τι ανακατεύουν τους βουλευτές της ΝΔ; Ο σερ Τάκης ήδη τους δίκασε και τους αθώωσε. Οχι λόγω αμφιβολιών αλλά με τη βεβαιότητα του δικαστή που εκφωνεί το «διότι δεν απεδείχθη». Και πώς τα κατάφεραν τα λαμόγια να πάρουν τόσα λεφτά; Ηταν ατσίδες και εξαπάτησαν και τις υπηρεσίες και τους υπουργούς. Και οι διάλογοι βουλευτών με τον γαλάζιο Μελά του ΟΠΕΚΕΠΕ, που του ζητούσαν να πληρώσει διάφορα λαμόγια; Απλούστατο: οι ατσίδες – τα λαμόγια – εξαπάτησαν τους βουλευτές. Πού να ξέρει ο βουλευτής ότι ο ψηφοφόρος του ήταν λαμόγιο; Και ο Βορίδης που υπέγραφε ατομικές αποφάσεις πληρωμής λαμόγιων που τα είχε ανακαλύψει η Τυχεροπούλου και ο Βάρρας είχε στείλει στον εισαγγελέα και έχουν ήδη καταδικαστεί; Εδώ ο σερ Τάκης τραβάει μια ηδονική ρουφηξιά φρέντο και λέει: η Βουλή αποφάνθηκε ότι ο Βορίδης δεν πρέπει καν να ελεγχθεί ποινικά. Ποια Βουλή; Η κυβερνητική πλειοψηφία. Τι θέλετε τώρα, ν’ αλλάξουμε το Σύνταγμα και ν’ αποφασίζει η μειοψηφία; Κι ο Αυγενάκης που έδωσε εντολή να πληρωθούν χιλιάδες λαμόγια που είχαν μπλοκαριστεί οι ΑΦΜ τους; Ατάραχη απάντηση: η Βουλή έχει αποφανθεί και για τον συνάδελφο Αυγενάκη. Και την Τυχεροπούλου, την υπάλληλο που αποκάλυψε πολλά λαμόγια και την υπέβαλαν σε εργασιακά βασανιστήρια; Ας προσφύγει στη Δικαιοσύνη, αν νομίζει ότι αδικήθηκε. Μα προσέφυγε και δικαιώθηκε και ο Πιτσιλής συνεχίζει τον εργασιακό διωγμό της. Α, όλα κι όλα, η ΑΑΔΕ είναι ανεξάρτητη αρχή και η κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει στη λειτουργία της. Και πώς γίνεται, η Τυχεροπούλου να είναι συνεργάτιδα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τη διερεύνηση του σκανδάλου και ο Πιτσιλής να αρνείται να εφαρμόσει τη δικαστική απόφαση; Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υπηρετεί αντικυβερνητικές σκοπιμότητες)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Ο θαυμαστός κόσμος του γενικού διευθυντή Κτηνιατρικής, Αλεξανδρόπουλου

    • Εφετείο 17Ν

      Ο θαυμαστός κόσμος του γενικού διευθυντή Κτηνιατρικής, Αλεξανδρόπουλου

  • ΕΛΑ

    Ο θαυμαστός κόσμος του γενικού διευθυντή Κτηνιατρικής, Αλεξανδρόπουλου

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Ο θαυμαστός κόσμος του γενικού διευθυντή Κτηνιατρικής, Αλεξανδρόπουλου

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Ο θαυμαστός κόσμος του γενικού διευθυντή Κτηνιατρικής, Αλεξανδρόπουλου

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Ο θαυμαστός κόσμος του γενικού διευθυντή Κτηνιατρικής, Αλεξανδρόπουλου

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Ο θαυμαστός κόσμος του γενικού διευθυντή Κτηνιατρικής, Αλεξανδρόπουλου

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Ο θαυμαστός κόσμος του γενικού διευθυντή Κτηνιατρικής, Αλεξανδρόπουλου

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Ο θαυμαστός κόσμος του γενικού διευθυντή Κτηνιατρικής, Αλεξανδρόπουλου

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Ο θαυμαστός κόσμος του γενικού διευθυντή Κτηνιατρικής, Αλεξανδρόπουλου

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Ο θαυμαστός κόσμος του γενικού διευθυντή Κτηνιατρικής, Αλεξανδρόπουλου

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ο θαυμαστός κόσμος του γενικού διευθυντή Κτηνιατρικής, Αλεξανδρόπουλου

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ο θαυμαστός κόσμος του γενικού διευθυντή Κτηνιατρικής, Αλεξανδρόπουλου

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ο θαυμαστός κόσμος του γενικού διευθυντή Κτηνιατρικής, Αλεξανδρόπουλου

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Ο θαυμαστός κόσμος του γενικού διευθυντή Κτηνιατρικής, Αλεξανδρόπουλου

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Ο θαυμαστός κόσμος του γενικού διευθυντή Κτηνιατρικής, Αλεξανδρόπουλου

      Ο θαυμαστός κόσμος του γενικού διευθυντή Κτηνιατρικής, Αλεξανδρόπουλου

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Ο θαυμαστός κόσμος του γενικού διευθυντή Κτηνιατρικής, Αλεξανδρόπουλου

      Ο θαυμαστός κόσμος του γενικού διευθυντή Κτηνιατρικής, Αλεξανδρόπουλου

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Ο θαυμαστός κόσμος του γενικού διευθυντή Κτηνιατρικής, Αλεξανδρόπουλου

      Ο θαυμαστός κόσμος του γενικού διευθυντή Κτηνιατρικής, Αλεξανδρόπουλου

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Ο θαυμαστός κόσμος του γενικού διευθυντή Κτηνιατρικής, Αλεξανδρόπουλου

      Ο θαυμαστός κόσμος του γενικού διευθυντή Κτηνιατρικής, Αλεξανδρόπουλου

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Ο θαυμαστός κόσμος του γενικού διευθυντή Κτηνιατρικής, Αλεξανδρόπουλου

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Ο θαυμαστός κόσμος του γενικού διευθυντή Κτηνιατρικής, Αλεξανδρόπουλου

    Ο θαυμαστός κόσμος του γενικού διευθυντή Κτηνιατρικής, Αλεξανδρόπουλου

  • Επικοινωνία

    Ο θαυμαστός κόσμος του γενικού διευθυντή Κτηνιατρικής, Αλεξανδρόπουλου

    Ο θαυμαστός κόσμος του γενικού διευθυντή Κτηνιατρικής, Αλεξανδρόπουλου

  • Όροι χρήσης

    Ο θαυμαστός κόσμος του γενικού διευθυντή Κτηνιατρικής, Αλεξανδρόπουλου

    Ο θαυμαστός κόσμος του γενικού διευθυντή Κτηνιατρικής, Αλεξανδρόπουλου

  • Ποιοι είμαστε

    Ο θαυμαστός κόσμος του γενικού διευθυντή Κτηνιατρικής, Αλεξανδρόπουλου

    Ο θαυμαστός κόσμος του γενικού διευθυντή Κτηνιατρικής, Αλεξανδρόπουλου

  • Επικοινωνία

    Ο θαυμαστός κόσμος του γενικού διευθυντή Κτηνιατρικής, Αλεξανδρόπουλου

    Ο θαυμαστός κόσμος του γενικού διευθυντή Κτηνιατρικής, Αλεξανδρόπουλου

  • Όροι χρήσης

    Ο θαυμαστός κόσμος του γενικού διευθυντή Κτηνιατρικής, Αλεξανδρόπουλου

    Ο θαυμαστός κόσμος του γενικού διευθυντή Κτηνιατρικής, Αλεξανδρόπουλου

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo