Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Η γενεσιουργός αιτία της μόνιμης αγροτικής διαμαρτυρίας: Το ρήμαγμα της αγροτικής παραγωγής σε αριθμούς
  • Σαν σήμερα 8 Δεκέμβρη
  • Ο Γουλής και ο Πορτοκαλομαλλιάς
  • Οι πλημμύρες, η ορεινή υδρονομία και οι πανεπιστημιακοί με τα τενεκεδένια παράσημα
  • Σαν σήμερα 7 Δεκέμβρη
  • 17 χρόνια από τη νεολαιίστικη εξέγερση του Δεκέμβρη 2008
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»O Γρηγόρης Δημητριάδης είναι αθώος! Συγγνώμη, ήρωα της δημοκρατίας Γρηγόρη! (τρις)
Κόντρες

O Γρηγόρης Δημητριάδης είναι αθώος! Συγγνώμη, ήρωα της δημοκρατίας Γρηγόρη! (τρις)

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr31 Ιούλ 2024, 13:39
Εριχνε κάναν υπνάκο στα κλεφτά και μετά σηκωνόταν και τους έκανε με τα κρεμμυδάκια. Δεκαέξι φορές πήρε το λόγο στη χτεσινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής!

Οπως ακριβώς γίνεται με το «αποτάσσεσαι τον σατανά;» στα βαφτίσια. Το λέμε τρεις φορές, για να γλιτώσουμε καμιά μήνυση και αγωγή από τον πρωθυπουργικό ανιψιό. Μη γελάτε, ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός υπουργός Υγείας το είπε. Οχι από κάνα τηλεπαράθυρο, αλλά από το βήμα της Βουλής: «Εάν εγώ ήμουν ο Γρηγόρης Δημητριάδης και αύριο άκουγα ξανά σε εκπομπή “φταίει ο Γρηγόρης Δημητριάδης”, εγώ πολύ απλά θα έκανα αγωγή και μήνυση.  Και το αδίκημα έχει ποινή στην ελληνική δημοκρατία. Λέγεται συκοφαντική δυσφήμιση. Και γιατί είναι συκοφαντική δυσφήμιση; Γιατί πλέον με τον τρόπο που ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα στις δυτικές δημοκρατίες, το θέμα των υποκλοπών έληξε. Τελεία!»! Και συνέχισε απτόητος: «Αλλο οι υποκλοπές από μια ιδιωτική εταιρία για ιδιωτικά συμφέροντα, γι’ αυτό σήμερα ασκήθηκαν διώξεις και άλλο πράγμα είναι αυτό που πήγατε να κάνετε, να φορτώσετε αυτή την υπόθεση στον Γρηγόρη Δημητριάδη. Ως προς αυτό, χάσατε. Τελείωσε». Για να το τερματίσει, απαντώντας στον πασόκο Μάντζο, που ρωτούσε ειρωνικά πότε επιστρέφει ο Δημητριάδης: «Εχετε μεγάλη αγωνία για το πότε θα επιστρέψει ο κ. Δημητριάδης. Ξέρετε, αρχίζω να ανησυχώ για σας, από την αγωνία που πετάγεστε… Γιατί υπάρχουν πολλά συμφέροντα που δεν θέλουν τον Γρηγόρη Δημητριάδη. Μήπως γι’ αυτό φωνάζετε; Προσέξτε, κύριε Μάντζο, μην  παρεξηγηθείτε στην Αίθουσα, γιατί πολύ φωνάζετε για τον Γρηγόρη Δημητριάδη. Έτσι; Η χώρα είναι μικρή. Οποτε λέω Γρηγόρης Δημητριάδης, πετάγεστε, σαν αν δίνετε εξετάσεις σε κάποιον. Σαν να δίνετε εξετάσεις! Μην δίνετε εξετάσεις! Ο Γρηγόρης Δημητριάδης σήμερα μπήκε στο αρχείο. Να του ζητήσετε συγγνώμη, όπως κάνουν στις δημοκρατίες. Θα ζητήσετε συγγνώμη»!

ΥΓ. Ο Μάντζος ζήτησε το λόγο, αλλά ο προεδρεύων (Βιλιάρδος, του Βελόπουλου) δεν του τον έδωσε! Αν είχε χιούμορ (ο Μάντζος), θα τράβαγε στον Γεωργιάδη μια ξεγυρισμένη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση…

Μερικές απόψεις πραγματικά δεν τις καταλαβαίνουμε. Δηλαδή, που θέλατε να κάνουν διακοπές ο Στέφανος με τον Τάιλερ; Στην Καστροσ’κιά Πρέβεζας και να πετάγονται το βράδυ για ποτάκι στο Σεϊτάν Παζάρ παρέα με τη μπασκλασαρία σύμπασας της Ηπείρου; Αυτό είναι το στάτους τους; Στη Μύκονο θα πήγαιναν, φυσικά. Για να τα λέμε όλα, όμως, θυμόμαστε και τον Τσίπρα που ως αντιπολίτευση πήγαινε στη Μουτσούνα της Νάξου και κάρφωνε την ομπρέλα σαν καλός οικογενειάρχης, αλλά όταν έγινε πρωθυπουργός απολάμβανε τις πουράκλες του στο κότερο του εφοπλιστή Παναγόπουλου.

Την τραβάει ο οργανισμός τους τη μήνυση και την αγωγή

Αυτά είναι τα σημερινά πρωτοσέλιδα. Οι ιδιοκτήτες των εφημερίδων αμφισβητούν το ίδιο το πολίτευμα και καλά θα κάνει ο πρωθυπουργικός ανιψιός να τους πλακώσει στις μηνύσεις και τις αγωγές (δείτε την ΠΑΠΑΡΑ):

With all due respect

With all due respect, που λένε και οι… φίλοι μας οι Αγγλοσάξωνες, με όλο το σεβασμό, που λέμε στα ελληνικά, θα τολμήσουμε να διατυπώσουμε ένα απλό ερώτημα. Αποδεδειγμένα, η ΕΥΠ/ΚΥΠ παρακολουθούσε «για λόγους εθνικής ασφάλειας» έναν τότε ευρωβουλευτή και νυν αρχηγό κόμματος, κάμποσους υπουργούς, τον αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων και καναδυό ακόμα στρατηγούς, τον επικεφαλής της εισαγγελίας Οικονομικού Εγκλήματος, την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛΑΣ και μερικούς δημοσιογράφους. Απολύτως νόμιμα, όπως απεφάνθη η ερίτιμος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Αφήνοντας έξω τους δημοσιογράφους, οι υπόλοιποι είναι θεσμικά πρόσωπα. Δεν πρέπει να μάθουμε ποιοι ήταν οι «λόγοι εθνικής ασφάλειας» που επέβαλαν την παρακολούθησή τους; Αυτό είναι ζήτημα… εθνικής ασφάλειας. Πώς να εμπιστευτείς υπουργούς, αρχηγό κόμματος, αρχηγό στρατού, οικονομικό εισαγγελέα που οι… κέρβεροι της ΕΥΠ/ΚΥΠ έθεσαν υπό παρακολούθηση, με ανανέωση των σχετικών διατάξεων μάλιστα; Δεν πρέπει ο ψηφοφόρος να γνωρίζει, ώστε να κάνει τις επιλογές του;

Ο Κωλοτούμπο

Ωπ, τι έγινε, ρε παιδιά; Αυτός που αναδημοσιεύει με καμάρι ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο για την παρέλαση της ολυμπιακής φιέστας, δεν είναι ο ίδιος που το 2018 τον αποκαλούσε κοροϊδευτικά «Ακενοτούμπο» και έλεγε με περιφρόνηση ότι «γεννήθηκε κάπου στην Αφρική» και δεν είναι Ελληνας αλλά απλά έχει «ελληνική ιθαγένεια»; Ναι ο ίδιος είναι. Ο ακροδεξιός Αδωνις Γεωργιάδης, πρώην γκεσέμι του φασιστο-ΛΑΟΣ και από το 2012 γκεσέμι της ΝΔ. Ας θυμηθούμε τις αισχρότητες που έλεγε ενάντια στον σούπερ αθλητή του μπάσκετ, ώστε να αποδώσουμε στον ίδιο το προσωνύμιο «ο Κωλοτούμπο».

Νotis Mitarachi superstar

To τεράστιο υποκριτικό ταλέντο του είχε φανεί όταν έκανε τον έκπληκτο με το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τις χιονόμπαλες Notis, που είχαν ετοιμάσει οι σφουγγοκωλάριοί του. Στη συνέχεια τον θαυμάσαμε στο πρώτο επεισόδιο ενός τηλεοπτικού σίριαλ (δυστυχώς, δεν μπορούσε να παίξει σε περισσότερα, γιατί τότε ήταν υπουργός). Η αποθέωση του Notis Mitarachi έρχεται με το διαφημιστικό σποτ που γύρισε για λογαριασμό πεντάστερου ξενοδοχείου στη Χίο, την εκλογική του περιφέρεια. Υποκλιθείτε στο νέο μεγάλο αστέρι. [Πολύ δυνατή και η μουσική υπόκρουση, οφείλουμε να σημειώσουμε. Πού να φτουρήσουν oι Αγόριαstonilio…].

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΜπερδεύτηκαν με την πολιτική ευθύνη
Επόμενο άρθρο Αστυνομία ενάντια σε εκπαιδευτικούς!

Σχετικά Αρθρα

Ο Γουλής και ο Πορτοκαλομαλλιάς

Κόντρες 7 Δεκ 2025, 11:00

O αετός κι ο γυμνοσάλιαγκας

Κόντρες 5 Δεκ 2025, 12:29

Η αφόρητη βαρεμάρα του εξουσιαστικού λόγου

Κόντρες 4 Δεκ 2025, 10:59

Αθήνα-Ουάσιγκτον όπως Κολιάτσου-Παγκράτι

Κόντρες 3 Δεκ 2025, 14:33

H ώρα του Φραπέ

Κόντρες 2 Δεκ 2025, 15:25

Ξεφτίλα είναι η ίδια η Εξεταστική για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ

Κόντρες 1 Δεκ 2025, 11:37
Ροή Ειδήσεων
Αγροτικά

Η γενεσιουργός αιτία της μόνιμης αγροτικής διαμαρτυρίας: Το ρήμαγμα της αγροτικής παραγωγής σε αριθμούς

Ως αποτέλεσμα της ένταξης στην ΕΕ και της αλλαγής στρατηγικής από το ευρωπαϊκό κεφάλαιο

8 Δεκ 2025, 07:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Δεκέμβρη

8 Δεκ 2025, 00:01
Κόντρες

Ο Γουλής και ο Πορτοκαλομαλλιάς

7 Δεκ 2025, 11:00
Περιβάλλον

Οι πλημμύρες, η ορεινή υδρονομία και οι πανεπιστημιακοί με τα τενεκεδένια παράσημα

Χωρίς φράγματα βάρους στα βουνά, δεν αποτρέπονται οι πλημμύρες

7 Δεκ 2025, 08:45
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Δεκέμβρη

7 Δεκ 2025, 00:01
Ιστορία

17 χρόνια από τη νεολαιίστικη εξέγερση του Δεκέμβρη 2008

6 Δεκ 2025, 08:08
Αντικυνωνικά

Αντικυνωνικά

6 Δεκ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Δεκέμβρη

6 Δεκ 2025, 00:01
Διεθνή

Παλαιστινιακή Αντίσταση προς μέλη προδοτικών συμμοριών: Εχετε δέκα μέρες να παραδοθείτε δηλώνοντας μετάνοια

Διαφορετικά, θα έχετε την τύχη του Αμπού Σαμπάμπ

5 Δεκ 2025, 18:47
Οικονομία

Τι γυρεύει ο Παπασταύρου στο αμερικάνικο σιωνιστικό λόμπι;

5 Δεκ 2025, 14:24
Παιδεία

Εκλεισαν τα σχολεία: Υποκρισία στη νιοστή

5 Δεκ 2025, 13:31
Οικονομία

O Kεφαλογιάννης σε ρόλο διαφημιστή γερμανικής αλυσίδας

5 Δεκ 2025, 13:24
Κόντρες

O αετός κι ο γυμνοσάλιαγκας

5 Δεκ 2025, 12:29
Εργατικά

Υπάλληλος της Περιφέρειας Αττικής πήγε, συνοδεία μπάτσων, να συλλάβει συναδέλφους του!

5 Δεκ 2025, 10:02
Εκδηλώσεις

Σήμερα στην Κόντρα: ’48, Αντίσταση στο μεγάλο εποικισμό

Στο πλαίσιο του κινηματογραφικού αφιερώματος: Sumud

5 Δεκ 2025, 08:28
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Δεκέμβρη

5 Δεκ 2025, 00:01
Πολιτική

Tσίπρας προς αντιπολίτευση: Είστε άχρηστοι, αναλαμβάνω εγώ

4 Δεκ 2025, 21:56
Πολιτική

Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και το… τρολ Δένδιας

4 Δεκ 2025, 20:30
Διεθνή

Η Παλαιστίνη γιορτάζει: Η Αντίσταση ξεπάστρεψε τον αρχιδωσίλογο Αμπού Σαμπάμπ και τον υπαρχηγό του

4 Δεκ 2025, 19:51
Διεθνή

Συνεχίζεται το σκληρό διπλωματικό παζάρι για την ιμπεριαλιστική ειρήνη στην Ουκρανία

4 Δεκ 2025, 12:37
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Δεκέμβρη

Ουρουγουάη: Ημέρα οικογένειας – παραλιών.

Ισπανία, Παναμάς: Ημέρα μητέρας.

Ιαπωνία: Ημέρα φώτισης του Βούδα.

1970: Βόμβα σε γραφεία του ΟΠΑΠ (ΕΜΑ).

1970: Ιδρύεται το Επαναστατικό Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

1974: Καταργείται η βασιλεία με δημοψήφισμα (69,2%).

1989: Βόμβα στο ΛΓ’ Αστυνομικό Τμήμα στις Τζιτζιφιές (ΕΛΑ).

1991: Ρουκέτες κατά της εταιρείας «Βιοχάλκο» στη λεωφόρο Κηφισίας (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τόσα χρόνια είχαμε μάθει όταν κάνουν κινητοποιήσεις οι αγρότες, όταν μπλοκάρουν την εθνική οδό, όταν υπάρχει εν πάση περιπτώσει μία απεργία, να εκβιάζεται το πολιτικό σύστημα και να υπαναχωρεί και να δίνει, να δίνει, να δίνει. Ακριτα. Είδαμε που καταλήξαμε. Καταλήξαμε στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Καταλήξαμε στο να έχει δημιουργηθεί ένα σύστημα το οποίο έδινε επιδοτήσεις σε ανθρώπους που δεν τις δικαιούνται.

Κωνσταντίνος Κυρανάκης

(Ο Τσιάρας με τον Χατζηδάκη πρέπει να έμειναν «παγωτά». Αυτοί προσπαθούν να καλοπιάσουν τους αγρότες, τους καλούν στα γραφεία τους τονίζοντας ότι είναι πάντα ανοιχτά γι’ αυτούς, και έρχεται ένας συνάδελφός τους, ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και χαρακτηρίζει τους αγρότες εκβιαστές και λαμόγια. Η θεωρία του εκβιασμού δεν είναι καινούργια. Κάθε φορά που υπάρχει ένας διεκδικητικός αγώνας που ασκεί πίεση στην κυβέρνηση, την όποια κυβέρνηση, οι αγωνιζόμενοι χαρακτηρίζονται εκβιαστές. Οι ΔΕΗτζήδες επειδή «κατεβάζουν τους διακόπτες», οι εργάτες καθαριότητας επειδή δημιουργούν «κίνδυνο διάδοσης λοιμωδών νοσημάτων», οι υγειονομικοί επειδή «απειλούν τις ζωές των ασθενών», οι εκπαιδευτικοί επειδή «παίζουν με τη μόρφωση των παιδιών μας», οι εργαζόμενοι στις δημόσιες μεταφορές επειδή «ταλαιπωρούν τον απλό κόσμο». Για τους αγρότες υπάρχει από παλιά ένα ποτ πουρί γκεμπελίστικων κατηγοριών, που ξεκινούν από το «προσεχώς Βουλγάρες» και καταλήγουν στα «σκυλάδικα» και στα «πολυτελή τζιπ». Ο Κυρανάκης, ως εκπρόσωπος της… μοντέρνας ακροδεξιάς, παιδί της γαλάζιας γενιάς του «party μωρή άρρωστη», κάνει ένα βήμα παραπέρα. Εντελώς αστοιχείωτος, όπως όλοι οι ακροδεξιοί γκεμπελίσκοι, δεν ξέρει καν τι είναι το ΟΣΔΕ και ο ΟΠΕΚΕΠΕ. Οτι δεν είναι αποτέλεσμα των αγώνων των αγροτών -των εκβιασμών, όπως τους χαρακτηρίζει, αλλά αποτέλεσμα της ήττας αυτών των αγώνων και της κυριαρχίας των καταστροφικών για τη φτωχή αγροτιά πολιτικών της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής – ΚΑΠ. Είναι της μόδας όμως το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ. Και τι κάνει ο Κυρανάκης; Αδίστακτα και ανερυθρίαστα βαφτίζει τους αγρότες των μπλόκων λαμόγια, με τη λογική «πες, πες, κάτι θα μείνει». Ενώ έχει στηθεί μια εγκληματική οργάνωση, με αρχηγείο το ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου, με επιτελάρχες υπουργούς, αξιωματικούς γενικούς γραμματείς και προέδρους και αντιπροέδρους του ΟΠΕΚΕΠΕ και υπαξιωματικούς διάφορους Φραπέδες, Χασάπηδες, Καλφούτζους, Χλύκες κ.ά., που από τη μια αρπάζει τεράστια ποσά επιδοτήσεων με παράνομο τρόπο, μοιράζοντάς τες ιεραρχικά, και από την άλλη επικεντρώνεται στην αντι-δεξιά Κρήτη με στόχο να τη βάψει «μπλε» στις εκλογές του 2023, για να εξασφαλιστεί η αυτοδυναμία της ΝΔ στη Βουλή, ο Κυρανάκης αντιστρέφει την πραγματικότητα, εξαφανίζει την εγκληματική οργάνωση και βάζει στη θέση της τους αγωνιζόμενους αγρότες, οι οποίοι υπήρξαν θύματα και του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ. Μπορεί ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ο Κυρανάκης να φαίνεται εκτός γραμμής, όσο όμως οι αγρότες θα στέκονται στα μπλόκα, σε μπλόκα μαχητικής διεκδίκησης πάνω στις εθνικές οδούς και όχι απλής διαμαρτυρίας στους παράδρομους, η άποψη Κυρανάκη, θα γίνεται κυρίαρχη στον κυβερνητικό λόγο και ακόμα περισσότερο στο λόγο των -αλητών, ρουφιάνων- δημοσιογράφων που υπηρετούν την κυβερνητική πολιτική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo