Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 13 Σεπτέμβρη
  • ΟΙΕΛΕ: Σωρεία εκδικητικών απολύσεων και βάναυσες εργασιακές συνθήκες στο ξένο ιδιωτικό σχολείο Campion School
  • Νέα πρόκληση: Δεύτερη αποφυλάκιση για τον φιρερίσκο της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης
  • Είναι φασίστας και το ξέρει
  • Και λογοκλόπος ο «πολύς» περιφερειάρχης Κουρέτας!
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Nα μεταφερθεί άμεσα στον Κορυδαλλό ο πολιτικός κρατούμενος Θάνος Χατζηαγγέλου
Καταστολή

Nα μεταφερθεί άμεσα στον Κορυδαλλό ο πολιτικός κρατούμενος Θάνος Χατζηαγγέλου

Απεργός πείνας και δίψας από 19/12

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr30 Δεκ 2022, 10:11

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο πολιτικός κρατούμενος Θάνος Χατζηαγγέλου που πραγματοποιεί απεργία πείνας και δίψας από τις 19 Δεκέμβρη, διαμαρτυρόμενος για τη βίαιη μεταγωγή του από τις φυλακές Κορυδαλλού στη φυλακή της Νιγρίτας.

Το «ιατρικό πληροφοριακό σημείωμα» που εξέδωσε προχθές ο διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής του Κρατικού Νοσοκομείου Σερρών, Θεόφιλος Καλλινικίδης, περιγράφει την κρίσιμη κατάσταση του απεργού πείνας και δίψας, τονίζοντας ότι υπάρχει κίνδυνος ζωής πλέον (η έμφαση δική μας):

«Ο ασθενής έχει πλήρη συνείδηση της κατάστασής του, ωστόσο αρνείται οποιαδήποτε ιατρική και νοσηλευτική παρέμβαση (υπάρχει σχετική έγγραφη δήλωση), όπως και οποιαδήποτε διενέργεια παρακλινικών εξετάσεων.

Η κατάστασή του σήμερα 28/12/2022 κρίνεται πλέον οριακή, με δεδομένα και τα αποτελέσματα των σημερινών κλινικών και παρακλινικών εξετάσεων, που για πρώτη φορά δέχθηκε σήμερα να υποβληθεί. Σε αυτές φάνηκε επηρεασμός της νεφρικής λειτουργίας με συνοδό υπερκαλιαιμία και υπερνατριαιμία. Τονίζεται εδώ η σημασία της υπερκαλιαιμίας, που οδηγεί μαθηματικά σε καρδιακή ανακοπή, στο άμεσο μέλλον.

Η κατάστασή του απαιτεί άμεση αντιμετώπιση με χορήγηση υγρών και θερμίδων ενδοφλεβίως, πλην όμως ο ασθενής αρνείται οποιαδήποτε παρέμβαση ιατρική και νοσηλευτική.

Τονίζεται εδώ ότι για την αναφερθείσα ενδοφλέβια χορήγηση υγρών και θερμίδων, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συγκατάθεση και συνεργασία του ασθενή, γεγονός που δεν υπάρχει, με αποτέλεσμα να είναιτεχνικά αδύνατη.

Συμπερασματικά, τονίζω την κρισιμότητα της κατάστασης, όσο αφορά την υγεία και την ζωή του, εφόσον συνεχιστεί η άρνηση από μέρους του για οποιαδήποτε ιατρική και νοσηλευτική αρωγή».

Ο Θάνος Χατζηαγγέλου εμμένει στη στάση του, όπως τη διακήρυξε ξεκινώντας την απεργία πείνας και δίψας, μετά την απαγωγή του (στην κυριολεξία) και τη μεταγωγή του στη Νιγρίτα, καθαρά για εκδικητικούς λόγους:

«Σχεδόν δύο μήνες τώρα εντός των τειχών λαμβάνει χώρα μία κινητοποίηση ενάντια στον νέο σωφρονιστικό κώδικα που θέλει να μετατρέψει τα κάτεργα της δημοκρατίας σε ένα νεκροταφείο ζωντανών νεκρών και ενώ το Υπουργείο επιδεικνύει παγερή αδιαφορία και υποτίμηση του αγώνα μας, αναγγέλλει νέα ταπεινωτικά μέτρα εναντίον μας όπως, οι πρόσφατες εξαγγελίες του Θεοδωρικάκου για διακοπή των μεταγωγών και παρουσία των κατηγορουμένων σε δίκες μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τις τελευταίες μέρες ενόψει της φιέστας που ετοιμάζει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στον Κορυδαλλό, μία αόρατη επιτροπή εξουσίας διευθύνει τη φυλακή σκορπώντας άρτον και θέαμα. Μετά την εισβολή δυνάμεων της ΕΚΑΜ, της ΟΠΚΕ και της Δίωξης Ναρκωτικών στις 17/12 και το τρομοσόου που ακολούθησε με μηδαμινά ευρήματα, το πρωί της 19ης Δεκέμβρη πραγματοποιείται η απαγωγή και η εκδικητική μεταγωγή μου για τις Φυλακές Νιγρίτας. Όλα αυτά την ίδια μέρα που ο μπάτσος δολοφόνος του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη αφήνεται ελεύθερος.

Εχω δηλώσει από τις πρώτες κι όλας μέρες της σύλληψής μου πως θα υπερασπιστώ μέχρι τέλους την περήφανη αιχμαλωσία μου ενάντια σε κάθε νεκρή ελευθερία. Τα επαναστατικά καθήκοντα, οι δεσμεύσεις στον αγώνα και η στράτευση στις αντιστάσεις δεν είναι υπερφίαλες φιλοσοφικές κορόνες αλλά η απεικόνιση μιας ζωής ταγμένης στη μάχη. Τίποτα λιγότερο δεν αξίζει όσο αυτό. Η μεταγωγή μου αφορά τη θέση που έχω επιλέξει να έχω σε αυτήν την κινητοποίηση και το φόβο που επιχειρούν να σκορπίσουν σε όποιον αντιστέκεται στη σιδερόφραχτη αυτή ασφυξία. Τόσο έξω όσο και μέσα στα τείχη, θα στέκομαι πάντα στην πρώτη γραμμή των αγώνων. Η ματαιοδοξία της Τυραννίας θέλει να υψώσει φράγματα στα επαναστατικά ρεύματα. Τίποτα όμως δεν μας λυγίζει, τίποτα δεν τελειώνει το πάθος για την ελευθερία.

Από σήμερα 19/12 προχωρώ σε απεργία πείνας και δίψας με αίτημα τη γνωστοποίηση του πραγματικού λόγου της μεταγωγής μου και την άμεση επιστροφή μου στις φυλακές Κορυδαλλού.

Δύναμη στα έγκλειστα αδέρφια μου που έμειναν πίσω να αγωνίζονται για όλους μας.

Χαίρε Θέμιδα, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν.

Αντίσταση μέχρι το τέλος, μέχρι τη νίκη. 

Θάνος Χατζηαγγέλου, αιχμάλωτο μέλος της Οργάνωσης Αναρχική Δράση

Υποδιεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων Θεσσαλονίκης»

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει την εγκληματική πολιτική της στις φυλακές, αντιμετωπίζοντας τους κρατούμενους σαν ανθρώπινα σκουπίδια και εξαντλώντας την εκδικητικότητά της στους πολιτικούς κρατούμενους. Το έκανε με τον Δημήτρη Κουφοντίνα, το επαναλαμβάνει με τον Θάνο Χατζηαγγέλου.

Απαιτούμε να ανακληθεί άμεσα η εκδικητική απόφαση μεταγωγής του Θάνου Χατζηαγγέλου και να επιστρέψει στον Κορυδαλλό.

Εκτύπωση 🖨
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 30 Δεκέμβρη

Απεργός πείνας και δίψας από 19/12

Επόμενο άρθρο Ωριμο φρούτο

Απεργός πείνας και δίψας από 19/12

Σχετικά Αρθρα

Καταρρέει, με τη «βούλα» της Πυροσβεστικής, η κατασκευή «εμπρηστών» στην Πάτρα – Παραμένουν στη φυλακή οι δύο νέοι

Και δεύτερη πραγματογνωμοσύνη της Πυροσβεστικής επιμένει ότι πρόκειται για κηλίδωση και όχι για εμπρησμό

Καταστολή 11 Σεπ 2025, 13:16

Αναστολή Ασύλου = Αναστολή Δικαιωμάτων: Η Ελλάδα στο εδώλιο του Στρασβούργου

Καταστολή 24 Αυγ 2025, 06:12

Κατασκευάζουν «εμπρηστές» για να κρύψουν την εγκληματική τους πολιτική εγκατάλειψης των δασών

Καταστολή 21 Αυγ 2025, 10:11

Βρετανία: «Φύγε εσύ – Eλα εσύ» – Βιομηχανία επαναπροωθήσεων με ευρωενωσίτικη σφραγίδα

Διεθνή 14 Αυγ 2025, 20:53

Πλεύρη – Κούλη, τα υπογλώσσια!!!

Απόφαση του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ενωσης (ΔΕΕ) στην υπόθεση C-97/24 (Ιρλανδία/Δικαίωμα ασύλου)

Καταστολή 11 Αυγ 2025, 17:46

Mήνυση κατά των ασφαλιτών που απήγαγαν εκπαιδευτικό

Καταστολή 4 Αυγ 2025, 19:19
Ροή Ειδήσεων
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

13 Σεπ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Σεπτέμβρη

13 Σεπ 2025, 00:01
Εργατικά

ΟΙΕΛΕ: Σωρεία εκδικητικών απολύσεων και βάναυσες εργασιακές συνθήκες στο ξένο ιδιωτικό σχολείο Campion School

12 Σεπ 2025, 20:10
Πολιτική

Νέα πρόκληση: Δεύτερη αποφυλάκιση για τον φιρερίσκο της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης

Μυρίζουν… μαϊμουδίλα οι «λόγοι υγείας» του Μιχαλολιάκου

12 Σεπ 2025, 20:04
Κόντρες

Είναι φασίστας και το ξέρει

12 Σεπ 2025, 14:14
Πολιτική

Και λογοκλόπος ο «πολύς» περιφερειάρχης Κουρέτας!

12 Σεπ 2025, 12:51
Αγροτικά

Με την ίδια ένταση εξακολουθεί να «χτυπάει» η ευλογιά των αιγοπροβάτων

12 Σεπ 2025, 11:19
Αθλητισμός

Αναξιοπρεπείς διεθνείς, στάθηκαν σούζα στο σιωναζισμό

12 Σεπ 2025, 10:11
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Σεπτέμβρη

12 Σεπ 2025, 00:01
Διεθνή

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚ

Πιο απομονωμένο στη Μέση Ανατολή το σιωνιστικό μόρφωμα

11 Σεπ 2025, 21:24
Παιδεία

Νομική Σχολή Δημοκρίτειου και ΔΣΑ: Κατηγορηματική αντίθεση στη Νομική του… «Χάρβαρντ της Ιπποκράτους»

11 Σεπ 2025, 19:43
Διεθνή

Ποιος Αντετοκούνμπο; Ασύλληπτο κάρφωμα παλαιστίνιου μαχητή στο «καλάθι» ισραηλινού τανκ

Η «Ράβδος του Μωυσή» τσακίζει τα «Αρματα του Γεδεών ΙΙ»

11 Σεπ 2025, 19:37
Εργατικά

Η μαχόμενη εκπαίδευση θα ακυρώσει και την τρομοκρατία της απειλής απόλυσης όσων αρνηθούν την αξιολόγηση

Με αποφασιστικότητα στην απεργία-αποχή

11 Σεπ 2025, 18:59
Διεθνή

Νεπάλ: Η εξέγερση πυρπολεί τις φρούδες ελπίδες που δημιούργησε η ανατροπή της μοναρχίας το 2007-8.

11 Σεπ 2025, 18:27
Αθλητισμός

Μπράβο Ντoριά!

11 Σεπ 2025, 14:21
Καταστολή

Καταρρέει, με τη «βούλα» της Πυροσβεστικής, η κατασκευή «εμπρηστών» στην Πάτρα – Παραμένουν στη φυλακή οι δύο νέοι

Και δεύτερη πραγματογνωμοσύνη της Πυροσβεστικής επιμένει ότι πρόκειται για κηλίδωση και όχι για εμπρησμό

11 Σεπ 2025, 13:16
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Σεπτέμβρη

11 Σεπ 2025, 00:01
Διεθνή

Το «Σύμπλεγμα» Αντίσταση στη Γάζα και η κατάρρευση του αποικιοκρατικού σιωνιστικού δόγματος

Πολιτική Ανάλυση

10 Σεπ 2025, 21:43
Πολιτική

Πλωμάρι Λέσβου: Ισραηλινοί «επενδυτές» συμπεριφέρονται σαν έποικοι – Oργιο αυθαιρεσιών στην περιοχή

10 Σεπ 2025, 20:39
Διεθνή

Πόσους ασφαλίτες θα διώξει;

10 Σεπ 2025, 18:00
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Σεπτέμβρη

Ημέρα κατά της σήψης.

Ροδεσία: Ημέρα εξερευνητών (1923).

1923: Στρατιωτικό πραξικόπημα στην Ισπανία, ο Μιγκέλ Πρίμο ντε Ριβέρα εγκαθιδρύει δικτατορία.

1944: Δύο νεκροί αξιωματικοί και ένας οπλίτης της αστυνομίας πόλεων σε συμπλοκή με αντάρτες στο Παγκράτι.

1949: Ο Πάπας αφορίζει τους καθολικούς κομμουνιστές.

1953: Ανακήρυξη Λαϊκής Δημοκρατίας της Πολωνίας.

1953: Ο Νικήτα Χρουστσόφ εκλέγεται γενικός γραμματέας του ΚΚΣΕ.

1967: Αποχώρηση της Αλβανίας από το Σύμφωνο της Βαρσοβίας.

1969: Βόμβα (ΚΕΑ) στα γραφεία της χουντικής εφημερίδας “Νέα πολιτεία”.

1975: Δεκαέξι καταδίκες βασανιστών της ΕΣΑ.

2012: Ρατσιστική επίθεση σε σπίτι μεταναστών από το Μπαγκλαντές από ομάδα τριάντα ατόμων στην Καλαμάτα.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Οι αμερικανοί φίλοι μου είναι ζευγάρι δικηγόρων από τη Νέα Υόρκη, με ευρεία μόρφωση, ενημερωμένοι και ψηφίζουν πάντα Δημοκρατικούς. Εβραίοι που δεν θρησκεύονται. Απεχθάνονται τον Νετανιάχου και φρίττουν με τα εγκλήματα στη Γάζα. Βρίσκονται, για τέταρτη φορά, στην Αθήνα. Και μένουν προς Λαγονήσι. Οταν τους είπα ότι η επιλογή διαμονής είναι ασύμφορη, λόγω απόστασης από το κέντρο, μου έδειξαν, στην οθόνη του κινητού, ένα αμερικανικό δημοσίευμα που σημείωνε ότι η Αθήνα είναι πλέον επικίνδυνη για τους Εβραίους. Το σχετικό ρεπορτάζ συνόδευε φωτογραφία από την «περιπολία» των αγοριών του Ρουβίκωνα στο κέντρο της πρωτεύουσας. Και αφού έδωσα τις απαραίτητες, καθησυχαστικές διευκρινίσεις, με ρώτησαν αν, πράγματι, όπως διάβασαν, η ελληνική κυβέρνηση αντιγράφει τις πρακτικές του Τραμπ στο Μεταναστευτικό. Εκεί βρέθηκα σε αμηχανία…

Kώστας Γιαννακίδης (Τα Νέα)

(Φέρουν οι εβραίοι – ειδικά οι μη θρησκευόμενοι – κάποιο σημάδι στο κούτελο που να υποδηλώνει εβραϊκή καταγωγή; Οχι. Γιατί να ανησυχούν, τότε, οι υποτιθέμενοι φίλοι του Γιαννακίδη, που ούτε κιπά στο κεφάλι θα φορούν, ούτε διακριτικά με το άστρο του Δαβίδ, ούτε εβραϊκά θα μιλούν, καθόσον Αμερικανοί; Δικηγόροι είναι, άνθρωποι έξυπνοι και της πιάτσας, δεν μπορεί να μην καταλαβαίνουν ότι κανένας στο κέντρο της Αθήνας δε θα αναγνώριζε το θρήσκευμα των προγόνων τους και δεν υπήρχε περίπτωση να τους στοχοποιήσει. Είναι και το άλλο: «απεχθάνονται τον Νετανιάχου και φρίττουν με τα εγκλήματα στη Γάζα», οπότε αν συναντούσαν φιλο-παλαιστίνιους διαδηλωτές θα αρκούσε να σηκώσουν το χέρι στο σήμα της νίκης, να τους χειροκροτήσουν ή έστω απλά να τους χαμογελάσουν. Θα μπορούσαν και να πορευτούν μαζί τους, όπως κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες αντισιωνιστές εβραίοι στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Δυο έξυπνοι αμερικανοί δικηγόροι δεν μπορεί να μην το ξέρουν αυτό. Οπότε για ποιο λόγο να φοβούνται και να τρέχουν να μείνουν στο Λαγονήσι – αλλά να έρχονται στην Αθήνα, που σημαίνει να αντιμετωπίζουν τον ίδιο υποτιθέμενο κίνδυνο; ‘Η οι προοδευτικοί, μη θρησκευόμενοι εβραίοι του σχολιογράφου των «Νέων» είναι σιωνισταράδες του κερατά ή είναι ανύπαρκτα πρόσωπα που τα κατασκεύασε ο Γιαννακίδης για να κάνει μια ακόμα προβοκάτσια ενάντια στο κίνημα αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους, χρίζοντάς το «αντισημιτικό». Αν ήταν να τζογάρουμε, θα στοιχηματίζαμε στο δεύτερο. Φτηνιάρικο; Ασφαλώς. Δεν έχει απομείνει, όμως, κάτι πέραν των εντελώς φτηνιάρικων για να βγάζουν το «μεροκάματο» οι ραφινάτοι -όπως νομίζουν- υποστηρικτές της σιωνιστικής πολιτικής)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Απεργός πείνας και δίψας από 19/12

    • Εφετείο 17Ν

      Απεργός πείνας και δίψας από 19/12

  • ΕΛΑ

    Απεργός πείνας και δίψας από 19/12

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Απεργός πείνας και δίψας από 19/12

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Απεργός πείνας και δίψας από 19/12

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Απεργός πείνας και δίψας από 19/12

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Απεργός πείνας και δίψας από 19/12

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Απεργός πείνας και δίψας από 19/12

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Απεργός πείνας και δίψας από 19/12

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Απεργός πείνας και δίψας από 19/12

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Απεργός πείνας και δίψας από 19/12

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Απεργός πείνας και δίψας από 19/12

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Απεργός πείνας και δίψας από 19/12

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Απεργός πείνας και δίψας από 19/12

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Απεργός πείνας και δίψας από 19/12

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Απεργός πείνας και δίψας από 19/12

      Απεργός πείνας και δίψας από 19/12

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Απεργός πείνας και δίψας από 19/12

      Απεργός πείνας και δίψας από 19/12

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Απεργός πείνας και δίψας από 19/12

      Απεργός πείνας και δίψας από 19/12

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Απεργός πείνας και δίψας από 19/12

      Απεργός πείνας και δίψας από 19/12

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Απεργός πείνας και δίψας από 19/12

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Απεργός πείνας και δίψας από 19/12

    Απεργός πείνας και δίψας από 19/12

  • Επικοινωνία

    Απεργός πείνας και δίψας από 19/12

    Απεργός πείνας και δίψας από 19/12

  • Όροι χρήσης

    Απεργός πείνας και δίψας από 19/12

    Απεργός πείνας και δίψας από 19/12

  • Ποιοι είμαστε

    Απεργός πείνας και δίψας από 19/12

    Απεργός πείνας και δίψας από 19/12

  • Επικοινωνία

    Απεργός πείνας και δίψας από 19/12

    Απεργός πείνας και δίψας από 19/12

  • Όροι χρήσης

    Απεργός πείνας και δίψας από 19/12

    Απεργός πείνας και δίψας από 19/12

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo