Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 21 Αυγούστου
  • Η πολεμοτρομοϋστερία είναι ο καπνός παραλλαγής που προσπαθεί να κρύψει τη συμμετοχή της Ελλάδας στον  ιμπεριαλιστικό πόλεμο κατά του Ιράν,
  • Με νέα δίωξη παραπέμπουν στο Πειθαρχικό συνταξιούχους (!) και εν ενεργεία εκπαιδευτικούς στον Πειραιά
  • Η σιωνιστική τύφλωση του Συνήγορου του Πολίτη
  • The Economist: Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν κρίση στους πυραύλους αναχαίτισης μετά την εκτεταμένη χρήση τους στον πόλεμο με το Ιράν
  • «Η Αντίσταση έχει κόκκινες γραμμές και ο παλαιστινιακός λαός έχει το δικαίωμα να αντιμετωπίζει την κατοχή»
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»«Μποναμάς» με πυραύλους στους σιωναζιστές
Διεθνή

«Μποναμάς» με πυραύλους στους σιωναζιστές

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr2 Ιαν 2025, 12:51

Η κατάσταση εξάντλησης χειροτερεύει μεταξύ των ισραηλινών στρατιωτών λόγω της συνέχισης του πολέμου σε αρκετά μέτωπα. Επιπλέον, ο στρατός υποφέρει από μείωση του ανθρώπινου δυναμικού του μετά από τους θανάτους και τους τραυματισμούς περίπου 10.000 στρατιωτών στον πόλεμο.

Yedioth Ahronoth

Σε αντίθεση με τον εξαντλημένο σιωναζιστικό στρατό, οι μαχητές της Παλαιστινιακής Αντίστασης συνεχίζουν ακούραστα των αγώνα τους υπέρ βωμών και εστιών. Αυτό το μήνυμα έστειλαν και πάνω στην αλλαγή του χρόνου. Ακριβώς στις 12 τα μεσάνυχτα της 31ης Δεκέμβρη, oι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ εξαπέλυσαν ένα μπαράζ πυραύλων ενάντια στη σιωνιστική πόλη-εποικισμό Nετιβότ, μια πόλη περίπου 50.000 κατοίκων στη Νεγκέφ, ανάμεσα στη Λωρίδα της Γάζας και τη Μπερσεμπά.

Πέραν των πυραύλων της πρωτοχρονιάς, είχαμε και άλλες επιχειρήσεις της Παλαιστινιακής Αντίστασης.

Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ

  • Οι μαχητές μας κατέστρεψαν με μια ρουκέτα Al-Yassin 105 ένα σιωνιστικό όχημα μεταφοράς προσωπικού, σκοτώνοντας και τραυματίζοντας το πλήρωμά του, στη Μπέιτ Χανούν, βόρεια Λωρίδα της Γάζας.
  • Σε μια σύνθεση επιχείρηση, οι μαχητές μας μπόρεσαν να εισβάλουν σε ένα καινούργιο στρατιωτικό πόστο που έστησε ο σιωνιστικός στρατός στον Καταυλισμό της Τζαμπάλια, να εξολοθρεύσουν πέντε στρατιώτες από μηδενική απόσταση και να κάψουν ένα τανκ Merkava και το πλήρωμά του. Στόχευσαν με χειροβομβίδες και ένα στρατιωτικό τζιπ με έναν αριθμό στρατιωτών στο εσωτερικό του, σκοτώνοντας και τραυματίζοντάς τους.
  • Οι μαχητές μας κατέστρεψαν ένα τανκ Merkava χρησιμοποιώντας έναν υψηλής ισχύος εκρηκτικό μηχανισμό, στην ανατολική Τζαμπάλια. Μόλις έφτασε μια δύναμη ενίσχυσης, τη στόχευσαν με μια ρουκέτα Al-Yassin 105.

Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς

  • Σε κοινή επιχείρηση με τις Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ  στοχεύσαμε με ρουκέτες Al-Yassin 105 ένα σιωνιστικό τανκ Merkava και μια στρατιωτική μπουλντόζα D9, στην κεντρική Τζαμπάλια.
  • Οι μαχητές μας έστησαν ενέδρα σε ένα κονβόι σιωνιστικών τεθωρακισμένων, μόλις έφτασαν σε ένα ναρκοπέδιο στα περίχωρα του Τζαμιού του Μάρτυρα Ανουάρ Αζίζ στην κεντρική Τζαμπάλια, όπου πυροδοτήθηκε ένας αριθμός εκρηκτικών μηχανισμών Thaqib και αντι-τανκ ναρκών.
  • Καταστρέψαμε ένα τανκ Merkava πυροδοτώντας έναν εκρηκτικό μηχανισμό Thaqib, καθώς προχωρούσε προς την Οδό Αλ-Σίκα στη δυτική Μπέιτ Χανούν.
  • Παρασύραμε μια σιωνιστική δύναμη πεζικού μέσα σε ένα προ-υπονομευμένο κτίριο στη Οδό Αλ-Ουάντ στη Μπέιτ Χανούν και μόλις η δύναμη μπήκε στο κτίριο το ανατινάξαμε, σκοτώνοντας και τραυματίζοντάς τους.

Σκηνές με τους μαχητές Αλ-Κουντς να χτυπούν με όλμους εχθρικούς στρατιώτες και οχήματα που είχαν διεισδύσει στην περιοχή της Πολιτικής Διοίκησης στον Καταυλισμό της Τζαμπάλια και δείχνουν ένα ισραηλινό κατασκοπευτικό drone που οι μαχητές έπιασαν καθώς πετούσε στον ουρανό της Πόλης της Γάζας.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/01/alQuds_Jabaliya_olmoi.mp4

Ο σιωναζιστικός στρατός ανακοίνωσε ότι ο λοχίας Γιουβάλ Σοχάμ (22), του 9ου Τάγματος της 401 Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, σκοτώθηκε στη βόρεια Γάζα. Επίσης, ότι «τραυματίστηκε σοβαρά» ένας στρατιώτης του 931 Τάγματος της (επίλεκτης) Ταξιαρχίας Ναχάλ. Ως συνήθως, κρύβουν το πραγματικό μέγεθος των απωλειών τους.

Σειρήνες ήχησαν και εκρήξεις ακούστηκαν στο Σντερότ, μετά από εκτόξευση πυραύλων από τη Γάζα.

Ο ανταποκριτής του Ραδιοφώνου του Ισραηλινού Στρατού μετέδωσε: Για μια ακόμα φορά, πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από τη Γάζα, από την περιοχή της Μπέιτ Χανούν, μόλις λίγες εκατοντάδες μέτρα από την περιοχή όπου επιχειρούν οι δυνάμεις μας της Ταξιαρχίας Ναχάλ. 

Το σιωνιστικό Κανάλι 13 μετέδωσε: Ζημιές προκλήθηκαν στο κιμπούτζ Νιρίμ στο Φάκελο της Γάζας, μετά την πτώση πυραύλων.

  • Οι Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς δημοσίευσαν σκηνές από την εκτόξευση πυραύλων ενάντια στην Ιερουσαλήμ και το Τελ Αβίβ, που έκαναν στις 28 Δεκέμβρη από τη Μπέιτ Χανούν. H ανακοίνωση της αντιστασιακής οργάνωσης αναφέρει:

Μετά την αποκατάσταση επαφής με τους μαχητές μας στη Δύναμη Πυραύλων στη βόρεια Γάζα, επιβεβαιώνουμε τις εκτοξεύσεις πυραύλων τις τελευταίες δύο μέρες προς τις κατεχόμενες πόλεις Ιερουσαλήμ, Τελ Αβίβ, Σντερότ και τους εποικισμούς του Φακέλου της Γάζας, ως απάντηση στα εγκλήματα του σιωνιστή εχθρού ενάντια στο λαό μας και την εισβολή στο ευλογημένο Τζαμί Αλ-Ακσα.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/01/alQuds_missiles_28-12-24.mp4
Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροAμερικανοτσολιάδες και στη δημόσια Εκπαίδευση
Επόμενο άρθρο Ολίγιστος ήταν πάντοτε

Σχετικά Αρθρα

The Economist: Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν κρίση στους πυραύλους αναχαίτισης μετά την εκτεταμένη χρήση τους στον πόλεμο με το Ιράν

Διεθνή 20 Αυγ 2026, 10:43

«Η Αντίσταση έχει κόκκινες γραμμές και ο παλαιστινιακός λαός έχει το δικαίωμα να αντιμετωπίζει την κατοχή»

Δηλώσεις του εκπρόσωπου της Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ

Διεθνή 20 Αυγ 2026, 10:06

Μετά τη Γροιλανδία, ο Τραμπ προσάρτησε και το Στενό του Ορμούζ!

Διεθνή 19 Αυγ 2026, 10:28

Πολιτική Ανάλυση: Η ηγεσία της ΟΑΠ και η αρχιτεκτονική του αποκλεισμού

Διεθνή 19 Αυγ 2026, 08:42

Eτσι σφυρηλατήθηκε τ’ ατσάλι

Ιστορία 18 Αυγ 2026, 08:16

Συνάντηση Αλ-Χάγια – Κούσνερ στην Αίγυπτο | Εντονη διπλωματική κινητικότητα για τη Γάζα

Διεθνή 17 Αυγ 2026, 14:04
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Αυγούστου

21 Αυγ 2026, 00:01
Πολιτική

Η πολεμοτρομοϋστερία είναι ο καπνός παραλλαγής που προσπαθεί να κρύψει τη συμμετοχή της Ελλάδας στον  ιμπεριαλιστικό πόλεμο κατά του Ιράν,

20 Αυγ 2026, 20:51
Εργατικά

Με νέα δίωξη παραπέμπουν στο Πειθαρχικό συνταξιούχους (!) και εν ενεργεία εκπαιδευτικούς στον Πειραιά

20 Αυγ 2026, 20:19
Πολιτική

Η σιωνιστική τύφλωση του Συνήγορου του Πολίτη

20 Αυγ 2026, 15:09
Διεθνή

The Economist: Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν κρίση στους πυραύλους αναχαίτισης μετά την εκτεταμένη χρήση τους στον πόλεμο με το Ιράν

20 Αυγ 2026, 10:43
Διεθνή

«Η Αντίσταση έχει κόκκινες γραμμές και ο παλαιστινιακός λαός έχει το δικαίωμα να αντιμετωπίζει την κατοχή»

Δηλώσεις του εκπρόσωπου της Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ

20 Αυγ 2026, 10:06
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Αυγούστου

20 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Αμάν πια με τους εθελοντές

19 Αυγ 2026, 19:42
Πολιτική

Αγκαλιά με τους γενοκτόνους εγκληματίες πολέμου και κατά της ανθρωπότητας ο αρχιστράτηγος του Μητσοτάκη

19 Αυγ 2026, 14:12
Διεθνή

Μετά τη Γροιλανδία, ο Τραμπ προσάρτησε και το Στενό του Ορμούζ!

19 Αυγ 2026, 10:28
Διεθνή

Πολιτική Ανάλυση: Η ηγεσία της ΟΑΠ και η αρχιτεκτονική του αποκλεισμού

19 Αυγ 2026, 08:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Αυγούστου

19 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Αμα ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη

18 Αυγ 2026, 19:48
Ιστορία

Eτσι σφυρηλατήθηκε τ’ ατσάλι

18 Αυγ 2026, 08:16
Παιδεία

Ξεγυμνώνονται οι άρπα κόλλα αδειοδοτήσεις των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»

18 Αυγ 2026, 07:10
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Αυγούστου

18 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

H πονηρή πορτοκαλιά

17 Αυγ 2026, 19:56
Διεθνή

Συνάντηση Αλ-Χάγια – Κούσνερ στην Αίγυπτο | Εντονη διπλωματική κινητικότητα για τη Γάζα

17 Αυγ 2026, 14:04
Διεθνή

Aπό εκεί που δεν το περιμένεις…

17 Αυγ 2026, 11:53
Καταστολή

Η Ευρωένωση ψάχνει χωματερή για τους «ανεπιθύμητους» – τώρα στη Ρουάντα

Η Μελόνι διαπραγματεύεται με το Κιγκάλι για return hubs, ενώ η ΕΕ μετατρέπει την Αφρική σε υπεράκτια ζώνη απελάσεων

17 Αυγ 2026, 07:49
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Αυγούστου

1926: Κίνημα Κονδύλη και ανατροπή της δικτατορίας του Πάγκαλου.

1954: Συλλαλητήριο στην Αθήνα για την ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα, 24 αστυνομικοί και εκατό πολίτες τραυματίες.

1959: Ο Νικήτα Χρουστσόφ εκλέγεται γενικός γραμματέας του ΚΚΣΕ.

1964: Πεθαίνει ο Παλμίρο Τολιάτι.

1967: Συλλαμβάνεται ο Μίκης Θεοδωράκης και εξορίζεται στη Ζάτουνα Αρκαδίας.

1970: Βόμβα στον σταθμό Θησείου προκαλεί διακοπή του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου επί ώρες.

1990: Δολοφονείται στην Κένυα ο Βρετανός περιβαλλοντικός ακτιβιστής Τζορτζ Ανταμσον.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από το 2019 έχω βιώσει επαναλαμβανόμενα και συστηματικά -όπως και πολλά άλλα μέλη της κυβέρνησης- την προσπάθεια αποδόμησής μου ως προσώπου. Πρόκειται για μια τακτική που έχει ως βασικό στόχο να σπιλώσει το πρόσωπο επειδή δεν μπορεί να αποδομήσει το έργο. Τα παλαιοκομματικά οχυρά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις της πολιτικής τού σήμερα που ζητά λύσεις. Τι κάνουν λοιπόν; Οταν κάποιος παράγει απτό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο -όπως είναι για παράδειγμα το «Προλαμβάνω»- το οποίο δεν μπορούν να αμφισβητήσουν, τότε επιχειρούν να σπιλώσουν το πρόσωπο. Η βασική τους προσέγγιση είναι να παρουσιάσουν άξιους ανθρώπους ως διεφθαρμένους, φαύλους, αναξιόπιστους για να πλήξουν την εμπιστοσύνη των πολιτών. Λες και ο πολίτης θα αμφισβητήσει την ίδια την πραγματικότητα, τα ίδια του τα μάτια και θα πιστέψει αυτά που λέει ή γράφει κάποιος για την πραγματικότητα που ζει ο ίδιος.

Ειρήνη Αγαπηδάκη

(Η κυρία μάς λέει για τον εαυτό της ότι είναι άξια, αδιάφθορη, αυτοδημιούργητη, αξιόπιστη και κυρίως ότι παράγει σημαντικό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο. Ο ίδιος ο πολιτικός της προϊστάμενος, ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη φαίνεται πως έχει διαφορετική γνώμη. Γι’ αυτό και δεν την παίρνει ποτέ μαζί του στις φιέστες κοπής κορδελών που πραγματοποιεί συνεχώς σε όλη τη χώρα. Παίρνει μόνο τη γενική γραμματέα του Βιλδιρίδη. Ενίοτε και τον υφυπουργό Θεμιστοκλέους. Την αναπληρώτρια υπουργό Αγαπηδάκη την έχει στο ψυγείο. Γι’ αυτό και η «δόλια» προσπαθεί να μείνει στον αφρό αυτοαποθεούμενη. Χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι οι «πλάτες» που έχει και που την εκτόξευσαν σε αριστίνδην εκλογή στη Βουλή, μέσω της πρώτης θέσης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, ενώ μέχρι τότε ήταν ένα δεξιό διαδικτυακό τρολ που ασχολούνταν με τα «κακάκια του Πολάκη», δεν είναι ικανές να της εξασφαλίσουν άκοπα και μια θέση στην επόμενη Βουλή μέσω σταυροδοσίας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo