Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Υπόθεση Μανώλη Αφράτη: Δικαίωση μεν, αλλά… δυο χρόνια με αναστολή για μια ανθρώπινη ζωή;
  • Ο διπλός εξευτελισμός ενός αυτοκρατορίσκου: αθώα η Μπέγκελ, έκθετος ο Μητσοτάκης
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 15 Νοέμβρη
  • Αμπντουλάχ Αλ-Ντανάν: «Η Αντίσταση ζει στις καρδιές του παλαιστινιακού λαού»
  • Το κάλεσμα του Πεπ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Υγεία»Με προεκλογικά φιλοδωρήματα νομίζουν ότι θα ξεγελάσουν τους ανάπηρους
Υγεία

Με προεκλογικά φιλοδωρήματα νομίζουν ότι θα ξεγελάσουν τους ανάπηρους

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr8 Απρ 2023, 15:08

Με 24€ αύξηση στα επιδόματα -για όσους τα παίρνουν- και με 55€ αύξηση για κάποιους λίγους πολύ βαριά ανάπηρους νομίζει η ανάλγητη αγρίως νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι θα ξεγελάσει τους ανάπηρους και θα αποσπάσει την ψήφο τους.

Το φιλοδώρημα αφορά μόνο το πολύ 180.000 ανάπηρους που παίρνουν επίδομα μέσω του ΟΠΕΚΑ, ενώ εξαιρεί τους ανάπηρους που παίρνουν επίδομα αναπηρίας από τα ασφαλιστικά τους ταμεία.

Σημειωτέον ότι  οι βαριά ανάπηροι στη χώρα μας πλησιάζουν τους 600.000 και δεν παίρνουν κανένα επίδομα!

Την κίνηση προεκλογικής ψηφοθηρίας καταγγέλλει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ).

Η ανακοίνωση-καταγγελία της ΣΕΑΑΝ  

Ε ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! 

ΟΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ!

Με 24€ αύξηση στα επιδόματα -για όσους τα παίρνουν- και με 55€ αύξηση για κάποιους λίγους πολύ βαριά ανάπηρους δε θα σας ψηφίσουν. 

Πολύ περισσότερο, δεν θα δεχτούμε να γίνουμε  το «make up”, η «μπογιά» σας για να πουλήσετε «κοινωνική ευαισθησία» στον λαό που λεηλατείτε όπως και εμάς όλα αυτά τα χρόνια. 

Διευκρινίζουμε ότι η αύξηση που ανακοίνωσε η κυβέρνηση δεν ξεπερνάει τα 50 εκ ευρώ στο σύνολό τους, όσα χαρίζουν δηλαδή κάθε χρόνο μόνο στην Hellenic train για την άγονη!!! γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη. Αφορά μόνο το πολύ 180.000 ανάπηρους που παίρνουν επίδομα μέσω του ΟΠΕΚΑ ενώ εξαιρεί τους ανάπηρους που παίρνουν επίδομα αναπηρίας από τα ασφαλιστικά τους ταμεία. Υπενθυμίζουμε ότι ο προϋπολογισμός του ΟΠΕΚΑ που καλύπτεται 100% από το κράτος είναι μειωμένος για το τρέχον έτος κατά 185 εκ. ευρώ σε σχέση με το 2022. Μήπως τελικά η κυβέρνηση έχει κατά νου αυτήν την πενιχρή αύξηση των επιδομάτων να την καλύψει με την μείωση των δικαιούχων μέσω των «σφαγείων» των ΚΕΠΑ..; Όλα αυτά όταν οι βαριά ανάπηροι στη χώρα μας πλησιάζουν τους 600.000 και δεν παίρνουν κανένα επίδομα.

Οι ανάπηροι και οι χρόνιοι πάσχοντες έχουν πάθει και έχουν μάθει. Δεν τσιμπάνε ούτε στα σώου των πρώην κυβερνώντων που ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώνει αύξηση 20% και ο άλλος κάνει βόλτες στα σχολεία των παιδιών με αυτισμό πουλώντας «τσάι και συμπάθεια».

Σας μάθαμε καλά!

Δεν υπάρχει κυβέρνηση τα τελευταία 30 χρόνια ανεξαρτήτου σύνθεσης και απόχρωσης που δεν πήρε αποφάσεις για περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, σε θεραπείες για τα παιδιά με αναπηρία, για επιβολή συμμετοχής σε φάρμακα, εξετάσεις, τεχνολογικά βοηθήματα και τεχνητά μέλη. Ενώ, οι ανασφάλιστοι βιώνουν ένα δράμα αφού είναι τελείως ακάλυπτοι. Όλοι αυτοί μαζί, νυν και πρώην κυβερνόντες, ψήφισαν το 3ο μνημόνιο με 222 ψήφους που επιβάλει μείωση των δαπανών για την πρόνοια κατά 50%, πετσόκομμα των επιδομάτων και των συντάξεων αναπηρίας, κλείσιμο των δημόσιων ειδικών σχολείων και ιδρυμάτων στο όνομα της δήθεν «ένταξης και αποασυλοποίησης». Ενώ, όλοι τους ψήφισαν τους βάρβαρους αντιασφαλιστικούς νόμους με αποκορύφωμα τον νόμο Κατρούγκαλου – Βρούτση που εξαέρωσε τις αναπηρικές συντάξεις. Πολλά από αυτά ενώ έχουν ψηφιστεί, δεν έχουν εφαρμοστεί σαν αποτέλεσμα των σκληρών αγώνων του αγωνιστικού αναπηρικού κινήματος μαζί με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, τα συνδικάτα, το ριζοσπαστικό γυναικείο και νεολαιίστικο κίνημα. Παρά τη στήριξη που είχαν όλες οι κυβερνήσεις από τις συμβιβασμένες – διεφθαρμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες, της ΕΣΑΜΕΑ, της ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ, της ΓΣΕΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Είναι όμως άτυχοι οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης. Γιατί η ίδια η ζωή βάζει τα δραματικά της διλήμματα και το αγωνιστικό αναπηρικό κίνημα, η Σ.Ε.Α.ΑΝ. έχουν κάνει τις επιλογές τους.  Την ώρα που ο κύριος Πρωθυπουργός έκανε τις ανακοινώσεις του, πετώντας ψίχουλα στα μούτρα των ΑΜΕΑ, υπήρχε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Υγείας. Για να καλυφθεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 100% το κόστος από το κράτος και να μην πληρώνουν οι ανάπηροι από την τσέπη τους για τα αναγκαία φάρμακα και θεραπείες, για τα τεχνολογικά βοηθήματα και τεχνητά μέλη. Ανεξάρτητα αν είναι ασφαλισμένοι ή ανασφάλιστοι. 

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου αρνήθηκε να συναντηθεί με τους εκπροσώπους της ΣΕΑΑΝ, της ΟΓΕ και του Σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού». Η αναπληρώτρια Υπουργός κα Γκάγκα το έπαιξε αναρμόδια, αλλά και ο κύριος Πλεύρης τι να πει όταν πριν λίγες μέρες δήλωνε στη βουλή – όπως και παλαιότερα ο Ξανθός του ΣΥΡΙΖΑ- ότι «οι ανάπηροι, οι χρόνιοι πάσχοντες έχουν μηδενική συμμετοχή, στις θεραπείες, στα τεχνολογικά βοηθήματα και στα προγράμματα αποκατάστασης». Όταν σε πατέρα με 3χρονο παιδί με βαριά αναπηρία, του ζητούν για μια περιπατητούρα εκτός από αυτά που καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ, επιπλέον 1.800€ και στην ακρωτηριασμένη καθαρίστρια που έκοψε το χέρι της στα πλυντήρια του «Αγλαΐα Κυριακού» πριν 7 μήνες, της ζητούν κάμποσες χιλιάδες ευρώ για το τεχνητό μέλος.

Ενώ ένας παραπληγικός για ένα ασφαλές αμαξίδιο που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του πρέπει να καταβάλει τουλάχιστον 1500 – 4000€ επιπλέον από αυτά που του καλύπτει ο εοπυυ. Την ίδια στιγμή οι ανασφάλιστοι δεν δικαιούνται ούτε πατερίτσα.

Ακόμα οι συνάδελφοι με προβλήματα όρασης παίρνουν μόνο 100€ για γυαλιά όταν υπάρχουν γυαλιά με ειδικούς κρυστάλλους που μπορεί να στοιχίζουν από 1500 – 3500€.

  Εκεί που ο υπουργός της το απογείωσε ήταν όταν διαφήμιζε τα πολύ καλά ιδιωτικά κέντρα αποκατάστασης που οι ανάπηροι δεν πληρώνουν τίποτε. Όταν οι επιχειρηματίες του χώρου απαιτούν και παίρνουν 2000-3000€ τον μήνα για ένα στοιχειώδες πρόγραμμα αποκατάστασης εκτός από αυτά που καλύπτει ο εοπυυ ενώ όταν ο ασθενής είναι παιδί το ποσό φτάνει τα 6000-7000€ τον μήνα,

Ή τα κέρδη της ή οι ζωές της.

Οργάνωση και αγώνας ο μόνος δρόμος.

Η γραμματεία της ΣΕΑΑΝ.

Τρίτη, 4 Απρίλη 2023

Εκτύπωση 🖨
AMEA
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΗ Παλαιστινιακή Αντίσταση απαντά στη σιωνιστική βαρβαρότητα στο τέμενος Αλ Ακσα
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 9 Απρίλη

Σχετικά Αρθρα

Αυτό είναι ταβάνι στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο!

Υγεία 21 Οκτ 2025, 20:40

Μια πληρωμένη απάντηση στον διοικητή της 2ης ΥΠΕ

Υγεία 19 Οκτ 2025, 20:17

Ροϊλός (2η ΥΠΕ): Απαγορεύεται να μιλάτε σε δημοσιογράφους, αν δεν το εγκρίνω ΕΓΩ!

Υγεία 16 Οκτ 2025, 19:16

ΜΑΤ και χημικά ενάντια στους υγειονομικούς στο «Αττικόν»

Υγεία 15 Οκτ 2025, 14:33

«Υποδοχή» ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείο «Αττικόν» στους Μητσοτάκη-Γεωργιάδη

Υγεία 14 Οκτ 2025, 20:43

152 ασθενείς σε ράντζα στο «Αττικόν» σε μια εφημερία!

Υγεία 30 Σεπ 2025, 11:26
Ροή Ειδήσεων
Εργατικά

Υπόθεση Μανώλη Αφράτη: Δικαίωση μεν, αλλά… δυο χρόνια με αναστολή για μια ανθρώπινη ζωή;

15 Νοέ 2025, 10:28
Καταστολή

Ο διπλός εξευτελισμός ενός αυτοκρατορίσκου: αθώα η Μπέγκελ, έκθετος ο Μητσοτάκης

15 Νοέ 2025, 09:10
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

15 Νοέ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Νοέμβρη

15 Νοέ 2025, 00:01
Διεθνή

Αμπντουλάχ Αλ-Ντανάν: «Η Αντίσταση ζει στις καρδιές του παλαιστινιακού λαού»

Συνέντευξη με τον υπεύθυνο πολιτικών σχέσεων του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

14 Νοέ 2025, 21:05
Αθλητισμός

Το κάλεσμα του Πεπ

14 Νοέ 2025, 14:54
Καταστολή

Στις 20 Νοέμβρη, στην Καρδίτσα, η δίκη των βασανιστών του Βασίλη Μάγγου

Δικαίωμα παράστασης προς υποστήριξη της κατηγορίας ζητούν οι γονείς του

14 Νοέ 2025, 14:26
Κόντρες

Γιατί τόση «καΐλα» για τον Ιμάμογλου;

14 Νοέ 2025, 14:03
Πολιτική

Ερντογάν διακηρύσσει, Ερχιουρμάν συγκατανεύει

14 Νοέ 2025, 12:01
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Νοέμβρη

14 Νοέ 2025, 00:01
Διεθνή

Λευτεριά στην Παλαιστίνη από την κορυφή της Πύλης του Βραδεμβούργου

13 Νοέ 2025, 22:14
Οικονομία

Το GSI θα κάνει παρέα στον EastMed, στο ντουλάπι με τα απραγματοποίητα φαραωνικά σχέδια

13 Νοέ 2025, 21:54
Διεθνή

Γαλλία: Η κυβερνητική σταθερότητα, η απειλή του δρόμου και οι πολιτικές καντρίλιες

13 Νοέ 2025, 19:39
Κόντρες

…κι η κοπριά στα λάχανα

13 Νοέ 2025, 15:11
Πολιτισμός

Ντοκιμαντέρ σκοπιμότητας να προβοκάρει την Αντίσταση του παλαιστινιακού λαού

13 Νοέ 2025, 14:05
Πολιτική

Σπίτια και κοινωνικές παροχές μόνο για καραβανάδες

13 Νοέ 2025, 12:02
Διεθνή

Πατέρας Μανουέλ Μουσάλαμ: Η Ενοπλη Αντίσταση είναι ο μοναδικός δρόμος για την απελευθέρωση

13 Νοέ 2025, 09:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Νοέμβρη

13 Νοέ 2025, 00:01
Πολιτική

Προετοιμάζοντας τη διάδοχη κατάσταση για τη διαχείριση της αστικής κρατικής εξουσίας

12 Νοέ 2025, 22:32
Διεθνή

Για τους ήρωες της ενημέρωσης

12 Νοέ 2025, 19:32
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Νοέμβρη

Βραζιλία: Ημέρα δημοκρατίας (1889).

Βέλγιο: Ημέρα βασιλιά.

1922: Εκτελούνται οι έξι υπεύθυνοι για τη μικρασιατική καταστροφή (Δημήτριος Γούναρης, Γεώργιος Χατζηανέστης, Νικόλαος Στράτος, Πέτρος Πρωτοπαπαδάκης, Γεώργιος Μπαλτατζής, Νικόλαος Θεοτόκης).

1929: Συγκρούσεις απεργών (προσωπικό ιδιωτικών λεωφορείων) με τη χωροφυλακή (Αθήνα).

1951: Το έκτακτο στρατοδικείο Αθηνών καταδικάζει σε θάνατο τον Νίκο Μπελογιάννη και άλλους για παράβαση του Αναγκαστικού Νόμου 509/1947.

1973: Φοιτητές κλείνονται στα Πολυτεχνεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης καλώντας τον λαό σε εξέγερση εναντίον της δικτατορίας.

1973: Οκτώ μέλη του IRA καταδικάζονται σε ισόβια κάθειρξη για βομβιστικές ενέργειες στο Λονδίνο.

1977: Δεκαοκτώ επιθέσεις με βόμβες σε όλη τη Γαλλία για την έκδοση του δικηγόρου Κρουασάν.

1977: Βόμβα στα γραφεία της ΕΝΕΠ Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

1977: Εμπρησμός των γραφείων της Εθνικής Παράταξης (ΛΕΑ).

1979: Βόμβα στο αυτοκίνητο αξιωματικού ε.α. μέλους της ΑΕ «Αερολιμήν Αθηνών» (ΕΛΑ).

1983: Εκτελούνται ο πλοίαρχος Τζορτζ Τσάντες (JUSMAGG) και ο οδηγός του Νίκος Βελούτσος (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Κάθε κρίσιμη στιγμή συνοδεύεται από αυτή την εσωτερική παρόρμηση. Να μη δεχτείς τον κόμπο ως τελικό όριο. Να βρεις τον τρόπο, με ευθύνη, με σταθερότητα, με κόστος, να περάσεις απέναντι. Αυτή η δύναμη δεν προκύπτει από τη φιλοδοξία, αλλά από την ανάγκη να παραμείνεις πιστός σε μια αποστολή που υπερβαίνει το πρόσωπό σου. Να υπηρετήσεις όχι αυτό που σε συμφέρει, αλλά αυτό που θεωρείς σωστό. Το βιβλίο αυτό γεννήθηκε από μια τέτοια ανάγκη. Όχι από την ανάγκη για προσωπική δικαίωση. Δεν γράφτηκε για να εξωραΐσει αποφάσεις, να ωραιοποιήσει γεγονότα ή να κατασκευάσει ένα αφήγημα βολικό για τον συγγραφέα του. Ο αναγνώστης, εξάλλου, γρήγορα θα συνειδητοποιήσει πως το βιβλίο γράφτηκε από την αίσθηση μιας εσωτερικής υποχρέωσης: την ανάγκη της μαρτυρίας. (…) Οι αποφάσεις που έπρεπε να ληφθούν δεν είχαν απλώς πολιτικό κόστος· είχαν ηθικό βάρος, κοινωνική προέκταση, ιστορική διάσταση. Ένιωθα να κουβαλώ στις πλάτες μου τα φαντάσματα των αδικαίωτων αγώνων του χθες, αλλά και τις ελπίδες μιας ολόκληρης γενιάς που τόλμησε να πιστέψει ότι τα πράγματα μπορούσαν να αλλάξουν. (…) Ήξερα πια, βιωματικά, τι σημαίνει να κυβερνάς με κομμένη την ανάσα και σε συνθήκες τήξης: να σηκώνεις το βάρος και τις επιθέσεις, να αντέχεις την αμφισβήτηση, να προστατεύεις ό,τι μπορεί να σωθεί και να χτίζεις ό,τι δεν υπήρχε. (…) Αυτή η πολιτική είναι έφοδος στον ουρανό. Η πολιτική σε φθείρει, ναι, αλλά σου χαρίζει κάτι πολύτιμο. Τη σπάνια δυνατότητα να συνδεθείς αληθινά με την εποχή σου. Να αφήσεις πίσω σου μια ανεξίτηλη σφραγίδα, μια κληρονομιά που θα ξεπερνά τον χρόνο και το πρόσωπό σου. Να δεις την όμορφη χώρα σου να στέκεται όρθια και τον λαό της να έχει σηκωθεί λίγο ψηλότερα. (…) Σε μια εποχή όπου η πολιτική είχε γίνει διαχείριση της παρακμής, εμείς επιχειρήσαμε να αρθρώσουμε μια διαφορετική αφήγηση. Δεν το πετύχαμε πάντα. Δεν ήταν όλες οι μάχες νικηφόρες. Αλλά κάθε μας βήμα συνοδευόταν από το όνειρο ενός καλύτερου, πιο δίκαιου κόσμου για τους πολλούς, για τους πιο αδύναμους. Γράφω γιατί θέλω να δείξω πως μπορεί να έκανα λάθη, αλλά ποτέ δεν μου έλειψε το θάρρος, ούτε όμως και άφησα τη χώρα μου μοιρολατρικά να τη σπρώξουν στον γκρεμό οι ίδιοι αυτοί που στη συνέχεια θα μας έδειχναν με το δάχτυλο ως υπεύθυνους της καταστροφής. Γράφω γιατί θέλω να δείξω πως έθεσα τον εαυτό μου στην υπηρεσία της χώρας μου αλλά και στην υπόθεση της κοινωνικής δικαιοσύνης, επιδιώκοντας με όλη τη φλόγα της ψυχής μου, και με την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών μου, μια καλύτερη μοίρα για αυτόν τον βασανισμένο λαό.

Αλέξης Τσίπρας

(Με το ίδιο θράσος που είχε ως υποψήφιος πρωθιυπουργός, όταν έταζε ότι θα καταργήσει τα μνημόνια με ένα νόμο σε ένα άρθρο, με το ίδιο θράσος που είχε ως πρωθυπουργός, όταν οργάνωνε fake δημοψήφισμα και μετά μετέτρεπε το «όχι» σε «ναι», επανέρχεται τώρα διεκδικώντας ένα νέο ξεκίνημα. Δε διστάζει να αυτοαποθεωθεί με τον πιο χυδαίο, τον πιο αηδιαστικό τρόπο. Χειρότερα από το κάνουν ο Μητσοτάκης και η δική του τσογλανοπαρέα. Παραμένει πάντα ο ίδιος πολιτικός αλήτης: αρριβίστας, αμοραλιστής, αδίστακτος. Ενα τεράστιο «εγώ» στο οποίο δε χωρούν ούτε οι πρώην συνεργάτες του στον ΣΥΡΙΖΑ. Ta πάντα είναι σε πρώτο ενικό πρόσωπο)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo