Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 22 Μάη
  • H χίμαιρα των 70 δισ. δολαρίων του Τραμπ για τη Γάζα καταρρέει
  • Η απελπισία του σιωναζιστή στρατιωτικού
  • Σύλλογος μελών ΔΕΠ Παντείου: Οχι δίδακτρα στα μεταπτυχιακά
  • Ξαναδοκιμάζουν να βάλουν εξετάσεις στους γιατρούς για έναρξη ειδικότητας – Να μην περάσει!
  • Με ευθύνη της κυβέρνησης το βρώμικο κύκλωμα έκδοσης παράνομων πτυχίων και πιστοποιήσεων για μοριοδότηση στον ΑΣΕΠ καλά κρατεί
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Υγεία»Κραυγαλέα προώθηση της ιδιωτικοποίησης στο Νοσοκομείο «Αττικόν»
Υγεία

Κραυγαλέα προώθηση της ιδιωτικοποίησης στο Νοσοκομείο «Αττικόν»

Τα κρατικά νοσοκομεία δεν είναι τσιφλίκι της κάθε Παπαευαγγέλου

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr11 Σεπ 2022, 00:03
Η Παπαευαγγέλου (μπροστά, με την παρδαλή μπλούζα) και πίσω της ένας επίκουρος της κλινικής «της», ποζάρουν με τα στελέχη του «ΙΑΣΩ», η πλειοψηφία των οποίων δεν έχει σχέση με την Ιατρική, αλλά είναι μανατζαραίοι του ιδιωτικού καπιταλιστικού ομίλου.

Διαβάζεις την είδηση και τρίβεις τα μάτια σου: «Για πρώτη φορά στην Αθήνα σύμπραξη συνεργασίας ιδιωτικού και δημοσίου τομέα σε επίπεδο ιατρικής, νοσηλευτικής εκπαίδευσης καθώς και κλινικού, ερευνητικού έργου σε ό,τι αφορά στην παιδιατρική φροντίδα από το νεογνό έως τον έφηβο». Για να μην μείνουμε με την απορία, μας εξηγούν περί τίνος πρόκειται:

«Το ΙΑΣΩ Παίδων, η κορυφαία Παιδιατρική Κλινική στην Αθήνα προχώρησε σε σύμπραξη συνεργασίας με την Γ’ Παιδιατρική Κλινική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ΠΓΝ “Αττικόν”. Η έναρξη αυτής της συνεργασίας συμβάλλει ουσιαστικά στην προαγωγή της Παιδιατρικής σε επίπεδο ιατρικής και νοσηλευτικής εκπαίδευσης, κλινικής πράξης και έρευνας για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας προς τους μικρούς ασθενείς. Οι άξονες της συνεργασίαςπεριλαμβάνουν τη δημιουργία από κοινού εκπαιδευτικών προγραμμάτων, επιστημονικών εκδηλώσεων, συνεδρίων και σεμιναρίων, την εκπαίδευση των ειδικευόμενων ιατρών της Γ’ Παιδιατρικής Κλινικής καθώς και την εκπαίδευση ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο ΙΑΣΩ Παίδων και στα Ειδικά Ιατρεία και στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ΠΓΝ “Αττικόν”».

Οι Πανεπιστημιακές Κλινικές που είναι εγκατεστημένες σε Νοσοκομεία του ΕΣΥ υπόκεινται πλήρως στη νομοθεσία του ΕΣΥ. Απαγορεύεται κάθε σύμπραξή τους με ιδιώτες. Η καθηγήτρια Βάνα Παπαευαγγέλου, όμως, γνωστή ως κυβερνητική λοιμωξιολόγος (έκανε την «ενημέρωση» για την πανδημία παρέα με τον Μαγιορκίνη), θεωρεί ότι η κλινική που διευθύνει είναι προσωπικό της τσιφλίκι και μπορεί να τη διευθύνει με όρους «αγοράς», κόντρα στην ισχύουσα νομοθεσία.

  • Η εκπαίδευση ειδικευόμενων γιατρών σε ιδιωτικά νοσοκομεία απαγορεύεται. 
  • Η εργασία ειδικευόμενων γιατρών και ειδικών γιατρών του ΕΣΥ σε ιδιωτικό νοσοκομείο απαγορεύεται.
  • Η εργασία γιατρών του ιδιωτικού τομέα σε δημόσιο νοσοκομείο -ακόμη και υπό το μανδύα της εκπαίδευσης- απαγορεύεται.

Η Παπαευαγγέλου, όμως, θεωρεί ότι το ισχύον νομικό πλαίσιο δεν την αφορά (όπως ακριβώς θεωρούσε η συνάδελφός της που έστησε το «παραμάγαζο» της ΜΕΥ – Μονάδα Εφηβικής Υγείας, στο Νοσοκομείο Παίδων «Π&Α Κυριακού»). Οπως διαβάζουμε στα ρεπορτάζ, «η κα Βάνα Παπαευαγγέλου, Καθηγήτρια Παιδιατρικής και Λοιμωξιολογίας, Διευθύντρια Γ’ Παιδιατρικής Κλινικής Ιατρικής Σχολής Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ΠΓΝ “Αττικόν” δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενη καθώς η συνεργασία αυτή μεταξύ δύο κορυφαίων παιδιατρικών κλινικών του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα θα συμβάλλει στη προαγωγή της παιδιατρικής φροντίδας, την ιατρική εκπαίδευση ειδικευομένων αλλά και νέων παιδιάτρων και τέλος θα ενισχύσει τις ερευνητικές δραστηριότητες και των δύο Ιδρυμάτων».

Προσέξτε και το παρακάτω σημείο: «Η κα Θεοδώτα Λιακοπούλου-Τσιτσιπή, Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας ΙΑΣΩ Παίδων, Διευθύντρια Α’ Παιδιατρικής Κλινικής ΙΑΣΩ Παίδων δήλωσε ευτυχής καθώς μια προσωπική συνεργασία της με την Καθηγήτρια Παιδιατρικής και Λοιμωξιολογίας, κ. Βάνα Παπαευαγγέλου, Διευθύντρια Γ’ Παιδιατρικής Κλινικής Ιατρικής Σχολής Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ΠΓΝ “Αττικόν”, που ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν στην Α’ Παιδιατρική Κλινική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, συνεχίστηκε τα επόμενα χρόνια και τα τελευταία δέκα χρόνια στο ΙΑΣΩ Παίδων, φθάνει σήμερα σε μια σημαντική συνεργασία των δυο κορυφαίων Παιδιατρικών Κλινικών του Δημοσίου και του Ιδιωτικού Τομέα».

Το τι κάνει η κάθε πανεπιστημιακός Παπαευαγγέλου, συνεργαζόμενη με τον ιδιωτικό τομέα Υγείας, αφορά αποκλειστικά την ίδια ως πανεπιστημιακό (είναι γνωστό ότι οι κυβερνήσεις έχουν θεσπίσει για τους πανεπιστημιακούς το «δίπορτο»). Η κλινική στο «Αττικόν», όμως, είναι κλινική του ΕΣΥ και δεν μπορεί η Παπαευαγγέλου να τη χρησιμοποιεί ως «άσετ» για τις προσωπικές της μπίζνες με τον ιδιωτικό τομέα, παραβιάζοντας ωμά το νόμο.

Ξέρουμε πολύ καλά ότι το πανεπιστημιακό κατεστημένο, με την ακόρεστη δίψα του για δόξα και χρήμα, πρωτοστατεί στην προώθηση της ιδιωτικοποίησης του ΕΣΥ. Οχι μόνο δεν χρησιμοποίησαν ποτέ το επιστημονικό τους κύρος για να διαμαρτυρηθούν για την υποχρηματοδότηση και την υποστελέχωση των Νοσοκομείων του ΕΣΥ, αλλά αντίθετα λειτουργούν ως σφουγγοκωλάριοι των κυβερνήσεων, με στόχο το δικό τους «δίπορτο» να επεκταθεί σε όλο το ΕΣΥ και να μεγαλώσει η δική τους κονόμα και τα κέρδη των εμπόρων της Υγείας, που «λιγουρεύονται» τα «φιλέτα» των Κρατικών Νοσοκομείων.

Για να μην πούμε για το καθεστώς γαλέρας που εφαρμόζουν στα «τσιφλίκια» τους και την απαξίωση εκ μέρους τους των μάχιμων γιατρών του ΕΣΥ, που πέρα από την επιστημοσύνη τους (συχνά ανώτερη απ’ αυτή πολλών της πανεπιστημιακής κάστας – ξέρουμε καλά πώς πήραν πολλοί/ές τα πανεπιστημιακά «γαλόνια»), υπερασπίζονται το δικαίωμα των ανθρώπων του λαού στην περίθαλψη και τα δικά τους εργασιακά δικαιώματα.

Και για να τελειώνουμε: άμα η κάθε Παπαευαγγέλου θέλει «συμπράξεις», να σηκωθεί και να φύγει από το Νοσοκομείο του ΕΣΥ. Να πάει στα μαγαζιά των αγαπημένων της εμπόρων της Υγείας. Στα Νοσοκομεία του ΕΣΥ η κάθε Παπαευαγγέλου είναι υποχρεωμένη να εφαρμόζει το νόμο.

Ελπίζουμε ότι οι γιατροί του ΕΣΥ και τα συνδικαλιστικά τους όργανα θα ξεσηκωθούν ενάντια σ’ αυτό το αίσχος, υπερασπιζόμενοι το δημόσιο ΕΣΥ. Το σκάνδαλο πρέπει να σταματήσει ΤΩΡΑ, γιατί άμα αρχίσει να ξηλώνεται το πουλόβερ γίνεται άχρηστο κουρέλι. Σ’ αυτόν τον αγώνα ενάντια σε κάθε μορφή ιδιωτικοποίησης πρέπει οι γιατροί να μας βρουν αρωγούς ΟΛΟΥΣ.

Εκτύπωση 🖨
ΕΣΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΥ ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 11 Σεπτέμβρη

Τα κρατικά νοσοκομεία δεν είναι τσιφλίκι της κάθε Παπαευαγγέλου

Επόμενο άρθρο Σκληρή ταξική πολιτική με προεκλογικά φιλανθρωπικά φιλοδωρήματα

Τα κρατικά νοσοκομεία δεν είναι τσιφλίκι της κάθε Παπαευαγγέλου

Σχετικά Αρθρα

Ξαναδοκιμάζουν να βάλουν εξετάσεις στους γιατρούς για έναρξη ειδικότητας – Να μην περάσει!

Υγεία 21 Μάι 2026, 13:06

Η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας ως ψηφοθηρικό σόου της Αγαπηδάκη

Υγεία 15 Μάι 2026, 08:44

Νοσοκομείο Νίκαιας: Στάση εργασίας των γιατρών αύριο ενάντια στη μείωση του αριθμού των ειδικευόμενων

Υγεία 13 Μάι 2026, 21:26

Ξεπέρασε και τον Παττακό ο γκεμπελίσκος του υπουργείου Υγείας: Πέταξε πέτρα σε σκάμμα και τη βάφτισε… θεμέλιο λίθο

Υγεία 23 Απρ 2026, 19:53

Συνεχείς μετακινήσεις γιατρών ΕΣΥ: Μπαλώνουν μια τρύπα, ανοίγουν μια άλλη

Υγεία 19 Μαρ 2026, 10:40

Η πρόληψη της βίας στο σχολείο δεν χωράει κομματικούς πειραματισμούς, απειλές και εκφοβισμούς

Παιδεία 8 Μαρ 2026, 12:51
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Μάη

22 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

H χίμαιρα των 70 δισ. δολαρίων του Τραμπ για τη Γάζα καταρρέει

Οι δωρητές αρνούνται να χρηματοδοτήσουν το λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης»

21 Μάι 2026, 17:10
Διεθνή

Η απελπισία του σιωναζιστή στρατιωτικού

21 Μάι 2026, 14:08
Παιδεία

Σύλλογος μελών ΔΕΠ Παντείου: Οχι δίδακτρα στα μεταπτυχιακά

Υπερασπιζόμαστε τον Δημόσιο και Δωρεάν χαρακτήρα του Πανεπιστήμιου

21 Μάι 2026, 13:19
Υγεία

Ξαναδοκιμάζουν να βάλουν εξετάσεις στους γιατρούς για έναρξη ειδικότητας – Να μην περάσει!

21 Μάι 2026, 13:06
Παιδεία

Με ευθύνη της κυβέρνησης το βρώμικο κύκλωμα έκδοσης παράνομων πτυχίων και πιστοποιήσεων για μοριοδότηση στον ΑΣΕΠ καλά κρατεί

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου από την ΟΙΕΛΕ

21 Μάι 2026, 12:20
Εργατικά

Η κατακραυγή, η αλληλεγγύη, ο αγώνας κράτησαν την μάνα του παιδιού με αυτισμό στη δουλειά της στη Σάμο

21 Μάι 2026, 12:09
Πολιτική

Ανέλεγκτοι, ανεξέλεγκτοι, εξαρτημένοι

21 Μάι 2026, 12:04
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Μάη

21 Μάι 2026, 00:01
Πολιτική

Μητσοτάκη, είσαι συνυπεύθυνος για τα βασανιστήρια των σιωναζιστών σε παράνομα συλληφθέντες και απαχθέντες αγωνιστές

20 Μάι 2026, 22:07
Διεθνή

Τα drones της Χεζμπολά παραλύουν μέχρι και το 80% των επιχειρήσεων του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

20 Μάι 2026, 21:38
Πολιτική

Αναβάλλεται η παρουσίαση του βιβλίου του Γιάχια Σινουάρ

Θα γίνει την επόμενη Πέμπτη, 28 Μάη

20 Μάι 2026, 20:05
Αγροτικά

Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε και η ΝΔ συνεχίζει ακόμα να παραβιάζει την Τεχνική Λύση για τους βοσκότοπους, για να βολέψει το φούσκωμα του αριθμού των αιγοπροβάτων

Γι' αυτό καθυστερούν πάνω από 11 χρόνια τα Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης

20 Μάι 2026, 19:41
Εργατικά

Μήνυση κατά των μελών του ΔΣ της ΕΛΜΕ Πειραιά Χρύσας Χοτζόγλου και Ακρίτα Καλούση

Από τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά

20 Μάι 2026, 10:37
Πολιτισμός

Πεπρωμένο μας η πατρίδα μας, η Παλαιστίνη…

Roger Waters - Mοna Miari, COMFORTABLY NUMB RE-IMAGINED

20 Μάι 2026, 10:24
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Μάη

20 Μάι 2026, 00:01
Η παπάρα

Παπαγαλάκια-γκεμπελίσκοι ντεφορμέ

19 Μάι 2026, 21:45
Παιδεία

ΑΠΘ: Οι διώξεις και η καταστολή πάνε «πακέτο» με την επιχειρηματικότητα

19 Μάι 2026, 21:06
Καταστολή

Απεργία πείνας για αξιοπρέπεια πίσω από τα συρματοπλέγματα: η Σιντική ως στρατόπεδο εξουθένωσης και παραδειγματισμού

19 Μάι 2026, 20:04
Καταστολή

Διώκονται μέλη του Ενιαίου Συλλόγου Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού ΑΠΘ επειδή τόλμησαν να στηρίξουν τον αγώνα και τα αιτήματα των εστιακών φοιτητών

19 Μάι 2026, 19:45
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Μάη

Ημέρα βιοποικιλότητας.

Σρι Λάνκα: Ημέρα δημοκρατίας (1972).

1943: Απεργία 40.000 εργατών εργοστασίων ελαστικών στο Οχάιο (ΗΠΑ).

1963: Δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη κατά του βουλευτή της ΕΔΑ Γρηγόρη Λαμπράκη.

1967: Σε παραλία της Ρόδου ανακαλύπτεται το πτώμα του καταζητούμενου από τη χούντα δικηγόρου Νικηφόρου Μανδηλαρά.

1969: Βόμβα (ΔΑ) στο χολ του 8ου ορόφου του «Χίλτον».

1969: Πέντε καταδίκες μελών της ΔΑ στην Αθήνα.

1973: Συλλαμβάνεται και βασανίζεται ο αξιωματικός Σπύρος Μουστακλής.

1998: Βόμβα σε υποκατάστημα της «Alpha bank» στην Αχαρνών (17Ν).

2005: Πεθαίνει ο Χαρίλαος Φλωράκης.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα κόμματα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, του Βελόπουλου, του Βαρουφάκη, η Νέα Αριστερά, το κόμμα Τσίπρα, το κόμμα Καρυστιανού, το πιθανό κόμμα Σαμαρά και, δυστυχώς, μαζί το αγχωμένο από την έλευση Τσίπρα και Καρυστιανού ΠΑΣΟΚ, είναι εκδοχές του κόμματος των Τεμπών. Ολα μαζί και το καθένα χωριστά απειλούν την πολιτική σταθερότητα (το ΠΑΣΟΚ ήδη, με την επιπόλαιη πρότασή του για τα funds, είναι σαν να προεικάζει για τη χώρα ένα στάτους κρίσης). Ολα τα κόμματα που προανέφερα, αν και έχουν πολλές φορές αποτύχει να ανατρέψουν τη σταθερότητα, συνεχίζουν να προετοιμάζονται για τη μητέρα των μαχών· τις εκλογές.

Hλίας Κανέλλης

(Εξαίρεσε μόνο το ΚΚΕ. Οχι γιατί το συμπαθεί αλλά γιατί το κατατάσσει σε άλλη, χειρότερη κατηγορία. Και γιατί αυτοί που θα ψηφίσουν ΚΚΕ είναι απίθανο να προέλθουν από τη ΝΔ. Ενώ όλα τα άλλα κόμματα, αριστερά και δεξιά της ΝΔ στον εικονικό πολιτικό χάρτη, απειλούν με αφαίμαξη τη ΝΔ του Μητσοτάκη. Ολα μπορούν να της αφαιρέσουν ψηφοφόρους, άλλο περισσότερους άλλο λιγότερους. Οπότε, λίγο το ένα κόμμα, πολύ το άλλο, πέφτει ο Μητσοτάκης κάτω από το 25% και… πιάνει αεροδιάδρομο. Χτύπησε συναγερμό ο μηχανισμός προπαγάνδας του μεγάρου Μαξίμου: πρέπει να ιδρώσετε τη φανέλα. Πρέπει να βάλλετε μπροστά στον ψηφοφόρο το δίλημμα «σταθερότητα ή περιπέτειες», ο εστί μεθερμηνευόμενον – που λέει και ο ευαγγελιστής – «Μητσοτάκης ή χάος». Πώς τους βάζεις όλους σε κοινό παρονομαστή, όταν η πολιτικοϊδεολογική τους ρητορική παρουσιάζει τεράστιες αποκλίσεις; Μπορείς, για παράδειγμα, να βάλεις το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ και όλα τα κομμάτια του άλλοτε ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ σε κοινό παρονομαστή: να τα χαρακτηρίσεις εκδοχές της σοσιαλδημοκρατίας. Αυτό, όμως, δεν βολεύει, γιατί η σοσιαλδημοκρατία είναι ένα συστημικό πολιτικό ρεύμα που ουδείς διανοήθηκε να την χαρακτηρίσει φορέα σκόπιμης πολιτικής αστάθειας. Μπορείς, επίσης, να βάλεις τα ακροδεξιά μορφώματα στον ίδιο παρονομαστή, συμπεριλαμβάνοντας και τον Σαμαρά, αν φτιάξει κόμμα. Ούτε αυτό βολεύει, όταν ο μεν Σαμαράς προέρχεται από τα σπλάχνα της ΝΔ, στην οποία επιπροσθέτως κατέχουν περίοπτες θέσεις φασίστες πογκρομιστές σαν τον Βορίδη, άνθρωποι που ζητούσαν να υπάρξουν νεκροί μετανάστες στα σύνορα σαν τον Πλεύρη και θαυμαστές του Παττακού και του πατριάρχη του ελληνικού νεοναζισμού Κ. Πλεύρη σαν τον Γεωργιάδη. Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορείς να βάλεις στον ίδιο παρονομαστή τη σοσιαλδημοκρατία με την ακροδεξιά. Οπότε κάνεις μια κατασκευή και τους μαζεύεις όλους σ’ αυτήν: «κόμμα των Τεμπών». Εκτός του ότι αυτή καθαυτή η κατασκευή θυμίζει την ετοιμόρροπη καλύβα του καραγκιόζη, είναι στο φινάλε προβληματική για το αφεντικό. Γιατί η συντριπτική πλειοψηφία του λαού έχει εδραία πεποίθηση ότι στα Τέμπη διαπράχτηκε ένα μαζικό έγκλημα, για το οποίο την ευθύνη φέρει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Η οποία, εκτός του ότι δε ανέλαβε την ευθύνη της, διέπραξε και το έγκλημα της συγκάλυψης. Οταν το έγκλημα στα Τέμπη κατέβασε στο δρόμο πάνω από ένα εκατομμύριο ανθρώπους σε όλη τη χώρα, τόσους όσους δεν είχε κατεβάσει κανένα άλλο ζήτημα εδώ και δεκαετίες, το να χαρακτηρίζεις σύσσωμη την αντιπολίτευση, αριστερά και δεξιά της ΝΔ, «κόμμα των Τεμπών», μάλλον τιμητικό είναι γι’ αυτήν. Οπότε το δίλημμα «Μητσοτάκης ή χάος», που κατασκεύασες, εύκολα μετατρέπεται σε «οποιονδήποτε άλλο ή άλλη, εκτός από τον Μητσοτάκη». Είναι ντεφορμέ τα παπαγαλάκια, οι γκεμπελίσκοι της μητσοτακικής προπαγάνδας. Δε φταίνε αυτοί. Η κατάσταση είναι τόσο στριμόκωλη για το αφεντικό που στέρεψαν από ιδέες)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Τα κρατικά νοσοκομεία δεν είναι τσιφλίκι της κάθε Παπαευαγγέλου

    • Εφετείο 17Ν

      Τα κρατικά νοσοκομεία δεν είναι τσιφλίκι της κάθε Παπαευαγγέλου

  • ΕΛΑ

    Τα κρατικά νοσοκομεία δεν είναι τσιφλίκι της κάθε Παπαευαγγέλου

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Τα κρατικά νοσοκομεία δεν είναι τσιφλίκι της κάθε Παπαευαγγέλου

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Τα κρατικά νοσοκομεία δεν είναι τσιφλίκι της κάθε Παπαευαγγέλου

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Τα κρατικά νοσοκομεία δεν είναι τσιφλίκι της κάθε Παπαευαγγέλου

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Τα κρατικά νοσοκομεία δεν είναι τσιφλίκι της κάθε Παπαευαγγέλου

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Τα κρατικά νοσοκομεία δεν είναι τσιφλίκι της κάθε Παπαευαγγέλου

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Τα κρατικά νοσοκομεία δεν είναι τσιφλίκι της κάθε Παπαευαγγέλου

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Τα κρατικά νοσοκομεία δεν είναι τσιφλίκι της κάθε Παπαευαγγέλου

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Τα κρατικά νοσοκομεία δεν είναι τσιφλίκι της κάθε Παπαευαγγέλου

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Τα κρατικά νοσοκομεία δεν είναι τσιφλίκι της κάθε Παπαευαγγέλου

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Τα κρατικά νοσοκομεία δεν είναι τσιφλίκι της κάθε Παπαευαγγέλου

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Τα κρατικά νοσοκομεία δεν είναι τσιφλίκι της κάθε Παπαευαγγέλου

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Τα κρατικά νοσοκομεία δεν είναι τσιφλίκι της κάθε Παπαευαγγέλου

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Τα κρατικά νοσοκομεία δεν είναι τσιφλίκι της κάθε Παπαευαγγέλου

      Τα κρατικά νοσοκομεία δεν είναι τσιφλίκι της κάθε Παπαευαγγέλου

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Τα κρατικά νοσοκομεία δεν είναι τσιφλίκι της κάθε Παπαευαγγέλου

      Τα κρατικά νοσοκομεία δεν είναι τσιφλίκι της κάθε Παπαευαγγέλου

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Τα κρατικά νοσοκομεία δεν είναι τσιφλίκι της κάθε Παπαευαγγέλου

      Τα κρατικά νοσοκομεία δεν είναι τσιφλίκι της κάθε Παπαευαγγέλου

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Τα κρατικά νοσοκομεία δεν είναι τσιφλίκι της κάθε Παπαευαγγέλου

      Τα κρατικά νοσοκομεία δεν είναι τσιφλίκι της κάθε Παπαευαγγέλου

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Τα κρατικά νοσοκομεία δεν είναι τσιφλίκι της κάθε Παπαευαγγέλου

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Τα κρατικά νοσοκομεία δεν είναι τσιφλίκι της κάθε Παπαευαγγέλου

    Τα κρατικά νοσοκομεία δεν είναι τσιφλίκι της κάθε Παπαευαγγέλου

  • Επικοινωνία

    Τα κρατικά νοσοκομεία δεν είναι τσιφλίκι της κάθε Παπαευαγγέλου

    Τα κρατικά νοσοκομεία δεν είναι τσιφλίκι της κάθε Παπαευαγγέλου

  • Όροι χρήσης

    Τα κρατικά νοσοκομεία δεν είναι τσιφλίκι της κάθε Παπαευαγγέλου

    Τα κρατικά νοσοκομεία δεν είναι τσιφλίκι της κάθε Παπαευαγγέλου

  • Ποιοι είμαστε

    Τα κρατικά νοσοκομεία δεν είναι τσιφλίκι της κάθε Παπαευαγγέλου

    Τα κρατικά νοσοκομεία δεν είναι τσιφλίκι της κάθε Παπαευαγγέλου

  • Επικοινωνία

    Τα κρατικά νοσοκομεία δεν είναι τσιφλίκι της κάθε Παπαευαγγέλου

    Τα κρατικά νοσοκομεία δεν είναι τσιφλίκι της κάθε Παπαευαγγέλου

  • Όροι χρήσης

    Τα κρατικά νοσοκομεία δεν είναι τσιφλίκι της κάθε Παπαευαγγέλου

    Τα κρατικά νοσοκομεία δεν είναι τσιφλίκι της κάθε Παπαευαγγέλου

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo