Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 26 Δεκέμβρη
  • Οι σιωναζιστές ψάχνουν προσχήματα για να συνεχίσουν τη γενοκτονία
  • Το φτύσιμο ήταν όλο δικό του
  • Σαν σήμερα 25 Δεκέμβρη
  • Χαμάς: Απορρίπτουμε την κηδεμονία, τον αφοπλισμό και κάθε παρέμβαση στις εσωτερικές παλαιστινιακές υποθέσεις
  • Οι θύτες τιμωρούν το θύμα, χωρίς γιατριά της αιτίας
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Καταστροφή και γενοκτονία: μόνο αυτό κάνουν οι σιωναζιστές
Διεθνή

Καταστροφή και γενοκτονία: μόνο αυτό κάνουν οι σιωναζιστές

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr4 Δεκ 2023, 14:14

Αν ανοίξετε έναν οποιονδήποτε ραδιοφωνικό σταθμό θα ακούσετε κάθε μισή ώρα στις σύντομες ειδήσεις: «Το Ισραήλ εξακολουθεί να σφυροκοπεί στόχους της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας». Είναι πιστή αναπαραγωγή των δελτίων προπαγάνδας που εκδίδουν μερικές φορές την ημέρα οι σιωναζιστές, μετρώντας υποτιθέμενους «στόχους της Χαμάς, τούνελ και κέντρα διοίκησης», που υποτίθεται ότι έπληξε η αεροπορία τους.

Οι εικόνες από τη Γάζα δείχνουν το αντίθετο. Δείχνουν βομβαρδισμούς σπιτιών, οικοδομικών τετραγώνων και αγορών σε όλη την έκταση της Λωρίδας πια, από βορρά μέχρι νότο. Και εκατόμβες νεκρών, που πλέον δεν καταμετρώνται, γιατί το υπουργείο Υγείας στη Γάζα καταγράφει μόνο νεκρούς που έχουν ταυτοποιηθεί. Ποιος να ταυτοποιήσει, όμως, τους πάνω από 500 νεκρούς που ανασύρθηκαν χθες από τα ερείπια πολυκατοικιών στη Σουζάγια, την ανατολική συνοικία της πόλης της Γάζας; Πλέον δεν λειτουργούν ούτε τα νοσοκομεία στο βορρά, εκτός από το Καμάλ Αντουάν, το οποίο άρχισαν να βομβαρδίζουν οι σιωναζιστές από χθες, απαιτώντας από το προσωπικό, τους ασθενείς και τους εκτοπισμένους να το εκκενώσουν.

Εχει η σιωνιστική οντότητα πληροφορίες ότι στο σπίτι της τάδε οικογένειας βγαίνει κάποιο τούνελ της Αντίστασης ή στο τάδε οικοδομικό τετράγωνο της τάδε πόλης ή κωμόπολης είναι εγκατεστημένο κάποιο κέντρο διοίκησης της Αντίστασης; Τότε γιατί δεν τα βομβάρδισαν στην πρώτη φάση του πολέμου; Γιατί τα βομβαρδίζουν τώρα που η ήττα τους θεωρείται βέβαιη από τους πάντες;

Κι αν υποθέσουμε ότι τα σπίτια και οι περιοχές που βομβαρδίζονται κρύβουν τούνελ και κέντρα διοίκησης της Αντίστασης, ποιο είναι το αποτέλεσμα, πέρα από τους χιλιάδες νεκρούς αμάχους που προστίθενται καθημερινά στη μακάβρια λίστα; Η Αντίσταση δεν υφίσταται το παραμικρό επιχειρησιακό πλήγμα απ’ αυτούς τους βομβαρδισμούς. Επί 50 μέρες οι σιωναζιστές βομβάρδιζαν συστηματικά το βορρά, ισοπεδώνοντας ολόκληρες περιοχές. Επληξαν μήπως την Αντίσταση; Οχι βέβαια. Η Αντίσταση συνέχισε να τους επιφέρει σκληρά πλήγματα, με ενέδρες και αιφνιδιαστικές επιθέσεις, με τους μαχητές της να χρησιμοποιούν αριστοτεχνικά τα χαλάσματα στις επιχειρήσεις τους. Η Αντίσταση συνέχισε να εξαπολύει πυραύλους προς τις πόλεις της σιωνιστικής οντότητας. Η Αντίσταση συνέχισε να χτυπά με όλμους και ρουκέτες όλους τους εποικισμούς-στρατόπεδα στην περίμετρο της Λωρίδας. Το ίδιο κάνει και τώρα η Αντίσταση, μολονότι οι βομβαρδισμοί είναι περισσότερο σφοδροί και γίνονται σε όλη τη Λωρίδα, με χρήση βομβών του ενός τόνου πλέον με μεγάλη συχνότητα.

Κάθε καλοπροαίρετος άνθρωπος καταλαβαίνει πως οι σιωναζιστές δεν πλήττουν «στόχους της Χαμάς». Με δολοφονική μανία γκρεμίζουν σπίτια πάνω στα κεφάλια των οικογενειών που κατοικούν σ’ αυτά. Δείτε μερικές μόνο εικόνες από τους χτεσινούς βομβαρδισμούς σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Λωρίδας.

50 πολυκατοικίες βομβαρδίστηκαν στη Σουζάια, ανατολική συνοικία της πόλης της Γάζας, με αποτέλεσμα περισσότερους από 500 νεκρούς, όπως δηλώνει ο εκπρόσωπος της Πολιτικής Προστασίας.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/12/Swjaya_spitia_bombs_3-12.mp4

Ενα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο ισοπεδώθηκε.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/12/swjaya_3.mp4
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/12/sejaya_2.mp4

Το σπίτι της οικογένειας Αμπού Αζούμ ισοπεδώθηκε, ανατολική της Ράφα, στο νοτιότερο τμήμα της Λωρίδας.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/12/abu_azumi_home_3-12.mp4

Μάρτυρες, τραυματίες και αγνοούμενοι κάτω από τα ερείπια, μετά το βομβαρδισμό του σπιτιού της οικογένειας Ασάφ στη Μπέιτ Λάχια, στο βορρά της Λωρίδας.

15 μάρτυρες και περισσότεροι από 125 τραυματίες από τον βομβαρδισμό του σπιτιού της οικογένειας Αλ-Μπαουάμπ στη συνοικία Αλ-Γκενέινα, ανατολικά της Ράφα, στο νότο της Λωρίδας.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/12/al-bawab_home.mp4

Σφαγή της οικογένειας Αλ-Νταούρ, μετά το βομβαρδισμό του σπιτιού της στην περιοχή Αλ-Φαλούτζα, ψηλά στο βορρά της Λωρίδας.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/12/Al-Daour_home.mp4
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/12/Al_Daour.mp4

Τεράστια καταστροφή στον προσφυγικό καταυλισμό Νουσεϊράτ στην κεντρική προς νότια περιοχή της Λωρίδας.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/12/nuseirat_3-12.mp4

Βομβαρδισμός και στη νοτιοανατολική συνοικία της πόλης της Γάζας, Αλ-Ζαϊτούν.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/12/al_zaytoun.mp4

Tεράστιες οι καταστροφές στην πόλη Χάμαντ, ανατολικά της Χαν Γιούνις, στα νότια της Λωρίδας. Η Χάμαντ βομβαρδίζεται διαρκώς από την 1η Δεκέμβρη.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/12/hamad_3-12.mp4

Τα κατοχικά αεροσκάφη βομβάρδισαν την αγορά του προσφυγικού καταυλισμού της μαρτυρικής Τζαμπάλια στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας.

Μαζί με την αγορά βομβάρδισαν και κτίριο κατοικιών στον καταυλισμό. Οι ζωντανοί ανασύρουν από τα ερείπια τους νεκρούς.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/12/jabalya_3-12.mp4

Το σπίτι του Αμπού Αγιές Αλ-Ναζάρ, στο κέντρο της Χαν Γιούνις, παραδομένο στις φλόγες.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/12/khan_younis_center_3-12.mp4

Το νοσοκομείο Καμάλ Αντουάν, το μοναδικό που υπολειτουργεί στο βορρά της Λωρίδας, απειλείται με πολιορκία. Οπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος Ιμάντ Ζακούτ του Αλ-Τζαζίρα, οι σιωναζιστές επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον διοικητή του νοσοκομείου και απείλησαν ότι θα το βομβαρδίσουν, αν δεν εκκενωθεί.  Ο διοικητής, Δρ Αχμεντ Αλ Καχλότ, δήλωσε στο κανάλι ότι το νοσοκομείο λειτουργεί τμήματα για παιδιά και πρόωρα νεογνά, ενώ αποτελεί και καταφύγιο για χιλιάδες εκτοπισμένους. Δεν μπορεί να εκκενωθεί όσο υπάρχουν ασθενείς και πρόωρα νεογνά στην Εντατική, πέρα από τους τραυματίες και τους εκτοπισμένους. Ξεχωρίζουμε τα περιστατικά και κάνουμε επεμβάσεις μόνο για να σώσουμε τραυματίες. Δεν μπορούμε να τους περιθάλψουμε μετά τις επεμβάσεις, δήλωσε ο γιατρός.

Σιωναζιστικά τεθωρακισμένα κινήθηκαν προς το νοσοκομείο, αλλά αναχαιτίστηκαν από την Αντίσταση. Λυσσασμένοι οι σιωναζιστές χτύπησαν με πύραυλο αέρος-εδάφους την πύλη του νοσοκομείου. Υπήρξαν νεκροί και αρκετοί τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/12/kamal_adwan_3-12_1.mp4

 

 

Εκτύπωση 🖨
ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΔε φεύγουμε, εδώ θα μείνουμε!
Επόμενο άρθρο Διαρκές πετσόκομμα των σιωναζιστών από την Αντίσταση σε όλα τα μέτωπα

Σχετικά Αρθρα

Οι σιωναζιστές ψάχνουν προσχήματα για να συνεχίσουν τη γενοκτονία

Διεθνή 25 Δεκ 2025, 10:25

Χαμάς: Απορρίπτουμε την κηδεμονία, τον αφοπλισμό και κάθε παρέμβαση στις εσωτερικές παλαιστινιακές υποθέσεις

Διεθνή 24 Δεκ 2025, 18:31

Ο σιωναζιστής Νετανιάχου και οι άθλιες ορντινάντσες του

Διεθνή 24 Δεκ 2025, 11:50

Ζορίζονται οι Αμερικανοί στη Μέση Ανατολή

Ανοιχτοί σε σχέσεις μόνο αν το Ισραήλ φερθεί σαν «κανονική χώρα», δηλώνει σαουδάραβας αξιωματούχος

Διεθνή 23 Δεκ 2025, 12:06

Οι Αμερικάνοι υποχωρούν λόγω της άτεγκτης στάσης της Παλαιστινιακής Αντίστασης

Διεθνή 22 Δεκ 2025, 19:56

Η σιωπηλή κατάρρευση των φραγμών κατά της ομαλοποίησης

Διεθνή 20 Δεκ 2025, 09:13
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Δεκέμβρη

26 Δεκ 2025, 00:01
Διεθνή

Οι σιωναζιστές ψάχνουν προσχήματα για να συνεχίσουν τη γενοκτονία

25 Δεκ 2025, 10:25
Πολιτική

Το φτύσιμο ήταν όλο δικό του

25 Δεκ 2025, 06:13
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Δεκέμβρη

25 Δεκ 2025, 00:01
Διεθνή

Χαμάς: Απορρίπτουμε την κηδεμονία, τον αφοπλισμό και κάθε παρέμβαση στις εσωτερικές παλαιστινιακές υποθέσεις

24 Δεκ 2025, 18:31
Παιδεία

Οι θύτες τιμωρούν το θύμα, χωρίς γιατριά της αιτίας

Για την 16χρονη που τραυμάτισε συμμαθήτριά της

24 Δεκ 2025, 18:04
Εργατικά

ΑΔΕΔΥ: Συμπαράσταση στην Παρασκευή Τυχεροπούλου

24 Δεκ 2025, 11:58
Διεθνή

Ο σιωναζιστής Νετανιάχου και οι άθλιες ορντινάντσες του

24 Δεκ 2025, 11:50
Καταστολή

Ιμπεριαλισμός, κρατική καταστολή και απελάσεις: το κράτος επιστρέφει τα θύματα του πίσω στον όλεθρο

24 Δεκ 2025, 07:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Δεκέμβρη

24 Δεκ 2025, 00:01
Κόντρες

Τα κάλαντα της αμερικανοδουλείας

23 Δεκ 2025, 20:42
Οικονομία

Ενσωμάτωση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ: Για να συνεχιστεί το θεάρεστο έργο της εγκληματικής οργάνωσης

23 Δεκ 2025, 19:55
Διεθνή

Ζορίζονται οι Αμερικανοί στη Μέση Ανατολή

Ανοιχτοί σε σχέσεις μόνο αν το Ισραήλ φερθεί σαν «κανονική χώρα», δηλώνει σαουδάραβας αξιωματούχος

23 Δεκ 2025, 12:06
Καταστολή

Πετάνε στο δρόμο τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα

23 Δεκ 2025, 09:25
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Δεκέμβρη

23 Δεκ 2025, 00:01
Διεθνή

Οι Αμερικάνοι υποχωρούν λόγω της άτεγκτης στάσης της Παλαιστινιακής Αντίστασης

22 Δεκ 2025, 19:56
Καταστολή

Δικαίωση για οικογένεια σύριων προσφύγων: αποκαλύπτεται ο πραγματικός ρόλος του Frontex

22 Δεκ 2025, 18:16
Εργατικά

Απολυταρχικού τύπου διάταξη για να αποτρέπεται η «μονιμοποίηση» συμβασιούχων των δήμων

Οταν τα δημοτικά όργανα αρνούνται να ασκήσουν ένδικα μέσω κατά αποφάσεων που δικαιώνουν συμβασιούχους, θα υποχρεώνονται να το κάνουν οι δικηγόροι των δήμων!

22 Δεκ 2025, 12:03
Πολιτική

Στο φέουδο του Μπέου δεν χωρεί κρατικός έλεγχος

22 Δεκ 2025, 10:33
Πολιτική

Μαζική αντιφασιστική κινητοποίηση στην Πετρούπολη – «Ο φασισμός δεν χωρά στην εκπαίδευση»

22 Δεκ 2025, 09:10
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Δεκέμβρη

1862: Απαγχονίζονται 38 εξεγερμένοι Ινδιάνοι Santee στο Mankato (ΗΠΑ).

1893: Γεννιέται ο Μάο Τσε Τουνγκ.

1943: Αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του Χίτλερ από τον κόμη Κλάους φον Στάουφενμπεργκ.

1943: Πεθαίνει ο Δημήτριος Γληνός.

1970: Αφήνονται ελεύθεροι 305 εκτοπισμένοι από τη δικτατορία.

1979: Σοβιετικά στρατεύματα εισβάλλουν στο Αφγανιστάν.

1997: Πεθαίνει ο Κορνήλιος Καστοριάδης.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ευ. Βενιζέλος: Επιτρέψτε μου έναν προσωπικό τόνο, έχω επιδείξει εγώ ποτέ κάποια πολιτική φιλοδοξία; Γιατί μόνο βάρη έχω αναλάβει στην πολιτική μου διαδρομή. (…) Δεν νομίζω ότι επιδίωξα ποτέ κάποιο αξίωμα το οποίο θα είναι χαριστικό ή εύκολο, ανέλαβα ευθύνες και νομίζω ότι ο καθένας θα κριθεί στο τέλος, στον απολογισμό της ζωής του με βάση αυτά τα οποία ξεπερνούν τη συγκυρία. (…)

Χρ. Κούτρας: Δεν είστε πολιτικός πια;

Ευ. Βενιζέλος: Προφανώς είμαι πολιτικός. (…)

Ευ. Βενιζέλος: Η αυτοδυναμία πιστεύω ότι έχει κλείσει τον κύκλο της στην Ελλάδα. (…)

Χρ. Κούτρας: Όχι. Σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αν κληθεί, θα πει, είμαι εδώ;

Ευ. Βενιζέλος: Από ποιους να κληθεί;

Χρ. Κούτρας: Από τα κόμματα τα οποία μπορεί να αποφασίσουν να κάνουν μία συνεργασία.

Ευ. Βενιζέλος: Τα κόμματα εάν θεωρήσουν ότι πρέπει να απευθυνθούν σε άλλα πρόσωπα, τα πρόσωπα, μεταξύ αυτών και εγώ, δεν παριστάνω τώρα τον σεμνότυφο, θα κρίνουμε αν μπορούμε να προσφέρουμε κάτι.

Χρ. Κούτρας: Εκείνη τη στιγμή.

Ευ. Βενιζέλος: Εάν υπάρχει εμπιστοσύνη, εάν υπάρχουν συσχετισμοί, αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις, αλλά δεν θα έλεγε κανείς όχι σε μία παρόμοια περίσταση. (…)

Χρ. Κούτρας: Αυτό βλέπετε ότι θα είναι η επόμενη κυβέρνηση; Η επόμενη κυβέρνηση θα είναι κυβέρνηση συνεργασίας;

Ευ. Βενιζέλος: Πιστεύω ότι πρέπει να είναι κυβέρνηση συνεργασίας για λόγους καταρχάς διαφάνειας, για λόγους δημοκρατικής ας το πούμε αισθητικής, για λόγους συμμετοχής και συναντίληψης, για λόγους νομιμοποίησης και γιατί δεν μπορεί η χώρα να πορεύεται συγκρουσιακά. (…)

Γ. Ντσούνος: Άρα με βάση το δικό σας σκεπτικό θα πάμε σε συνεργασία. Συνεργασία ποιων; Αν είναι πρώτο κόμμα η Νέα Δημοκρατία;

Ευ. Βενιζέλος: Θα το κρίνουν τα κόμματα, εγώ δεν είμαι εδώ ούτε κανείς που έχει διατελέσει πολιτικός πρώτης γραμμής είμαστε εδώ για να πούμε στα κόμματα τι θα κάνουν. (…) Τα κόμματα ζητούν την ψήφο του ελληνικού λαού. Εμείς παρακολουθούμε, εγώ προσωπικά παρακολουθώ με σεβασμό, απόλυτο σεβασμό το πώς εξελίσσεται η δημοκρατική διαδικασία. (…)

Χρ. Κούτρας: Δηλώνετε όμως παρών να κληθείτε υπό προϋποθέσεις.

Ευ. Βενιζέλος: Είμαι πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, θέλω το ΠΑΣΟΚ να είναι όσο γίνεται ψηλότερα, (…) αλλά δεν μιλώ τώρα ως ΠΑΣΟΚ ή μόνο για το ΠΑΣΟΚ, μιλώ για όλα τα κόμματα του δημοκρατικού φάσματος και με ενδιαφέρει να λειτουργεί το δημοκρατικό τόξο, το συνταγματικό τόξο.

(Θέλει η που@@@α να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει. Ο Βενιζέλος βγήκε σε κανάλι για να πει ότι προσφέρεται για πρωθυπουργός της επόμενης κυβέρνησης, υπό οποιαδήποτε σύνθεση. Δεν κάνει τον κλασικό διαχωρισμό «πρόοδος-συντήρηση», αλλά το διαχωρισμό «εντός – εκτός συνταγματικού τόξου». Με όλους, πλην νεοναζιστών, φτάνει να τον κάνουν πρωθυπουργό. Μιλάμε για υπερ-μπαλαντέρ. Χρησιμοποίησε την αναμφισβήτητη ρητορική του δεινότητα με τρόπο που να μην αφήνει την παραμικρή αμφιβολία για τις προσδοκίες του. Από τη στιγμή που ο Μητσοτάκης δεν τον έκανε πρόεδρο της Δημοκρατίας, το μόνο που απομένει για να ικανοποιήσει τον άκρατο ναρκισσισμό του είναι να γίνει πρωθυπουργός μιας -ακόμα και βραχύβιας- συμμαχικής κυβέρνησης. Στα 70 του έστω. Θα το πετύχει; Συνήθως δεν πετυχαίνει μεγάλους στόχους. Εχασε πανηγυρικά από τον ΓΑΠ στις εκλογές για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που ο ίδιος προκάλεσε. Μετά έγινε μνημονιακός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, πρώτα με τον Παπαδήμο, μετά τον Σαμαρά, έγινε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μόνο για να το δει να εξαερώνεται επί προεδρίας του και μετά είδε τη Φώφη να ψηλοανεβάζει το ποσοστό του. Πρόκειται για μόνιμο λούζερ, με τόσο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του ώστε να θεωρεί ότι ο ελληνικός λαός… του χρωστάει. Από τη στιγμή που κατέθεσε υποψηφιότητα για πρωθυπουργός συμμαχικής κυβέρνησης, είναι σίγουρο πως θα βρίσκεται όλο και πιο συχνά στο πολιτικό προσκήνιο, επιτιθέμενος με το δικό του στιλ κατά του Μητσοτάκη, συμπληρώνοντας τους Σαμαρά-Καραμανλή)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo