Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Οταν ο Κόκκινος Στρατός ελευθέρωνε τους τελευταίους επιζήσαντες του Αουσβιτς
  • Σαν σήμερα 27 Γενάρη
  • Βρέθηκε το τελευταίο πτώμα σιωνιστή – Ανοίγει η Ράφα
  • Η Ευρώπη–Φρούριο συναντά το ελληνικό κράτος-τιμωρό
  • Για την περίπτωση διευθύντριας που φίμωσε μαθητή με χαρτοταινία!
  • Στις ελληνικές καλένδες τα απαραίτητα για την αντιπλημμυρική προστασία της Αττικής Φράγματα Βάρους
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Υπερασπίζονται τα σκυλιά της αστικής εξουσίας
Καταστολή

Υπερασπίζονται τα σκυλιά της αστικής εξουσίας

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr8 Δεκ 2022, 21:54

Mετά από τρεις μέρες σιωπής και αφού δέχτηκε πυρά ακόμη και από φιλοκυβερνητικά Μέσα, ο Θεοδωρικάκος αποφάσισε να κάνει on camera δήλωση για τον πυροβολισμό στο κεφάλι του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη από μπάτσο-κυνηγό κεφαλών της ΔΙΑΣ. Προηγουμένως, ξαμόλυσε τον υφυπουργό του και πρώην αρχηγό της μπατσαρίας να μας πει ότι η ΕΛΑΣ έχει ιστορία 200 ετών και πρέπει να προσέχουμε όταν την πιάνουμε στο στόμα μας, ότι «έχει πλαίσιο και κανονισμούς δράσης, εκπαιδεύει συνεχώς τους αστυνομικούς γύρω από τις καταδιώξεις και τη χρήση όπλων και σε κάθε περίπτωση που υπάρχει παρεκτροπή επιβάλλονται οι προβλεπόμενες κυρώσεις», ότι «με εντολή της πολιτικής ηγεσίας, του υπουργού του κ. Θεοδωρικάκου και του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, κινήθηκε άμεσα η όλη προανακριτική διαδικασία υπό την άμεση εποπτεία της εισαγγελικής Αρχής», ότι «με εντολή του υπουργού, του κ. Θεοδωρικάκου δημιουργήθηκε στο Αρχηγείο επιτροπή η οποία ενσωμάτωσε και τις καλές πρακτικές από ξένες αστυνομίες. Εκανε αρκετές επισκέψεις στο εξωτερικό και φτιάχτηκε θα έλεγα μια επικαιροποίηση του κανονισμού που θα πρέπει να ακολουθείται για τις καταδιώξεις».

Και βέβαια να μας πει ότι «σε κάθε περίπτωση όμως είναι ένα τραγικό περιστατικό», αλλά «θα πρέπει από την άλλη πλευρά να καταλάβουμε ότι ο αστυνομικός, σε κλάσματα δευτερολέπτου και υπό πολύ μεγάλη ένταση που δημιουργείται πάνω σε ένα πλαίσιο καταδίωξης, καλείται να ενεργήσει»! Τι να σου κάνουν οι κακόμοιροι οι μπάτσοι, όταν υπάρχει «το τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα των Ρομά, στο οποίο η ελληνική αστυνομία καλείται και έρχεται τελευταία να αντιμετωπίσει, καθώς έχει ένα ρόλο κατασταλτικό»! Ο Οικονόμου άπλωσε όλο το υλικό υπεράσπισης της δολοφονικής δράσης των μπάτσων.

Μετά, βγήκε ο κρυπτόμενος Θεοδωρικάκος, που εμφανίζεται άμεσα μόνο όταν υπάρχουν συγκλονιστικά γεγονότα, όπως είναι η… διάσωση ενός δελφινιού από συνοριόμπατσους στον Εβρο, για να μας πει κι αυτός με τη σειρά του ότι υπήρξε ένα «τραγικό συμβάν που οδήγησε στον βαρύτατο τραυματισμό του 16χρονου» (η τραγικότητα των στιγμών έφταιγε, όχι η δολοφονική μανία της μπατσαρίας, ιδιαίτερα όταν έχει απέναντί της Ρομά ή μετανάστες), αλλά «δυστυχώς, η αξιωματική αντιπολίτευση και μάλιστα ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, αλλά και άλλες φωνές στο δημόσιο βίο επιχειρούν να εργαλειοποιήσουν για μικροκομματικούς λόγους αυτήν την επώδυνη υπόθεση». Κι όχι μόνο αυτό, αλλά «με εμπρηστικές δηλώσεις διχασμού, με ακραία ρητορική λαϊκισμού και μίσους απέναντι συλλήβδην στην Αστυνομία, αλλά και την Κυβέρνηση. Επιχειρώντας μάλιστα μια επικίνδυνη ταύτιση με τον Δεκέμβρη του 2008. Επιζητώντας την επανάληψη των ίδιων θλιβερών γεγονότων που είχαν συμβεί τότε»!

Αυτό είναι το πρόβλημα του Θεοδωρικάκου. Οτι υπάρχουν καταγγελίες, που τις βαφτίζει εργαλειοποίηση, απαιτώντας κοινωνική και πολιτική μούγκα! Και σαν κοινός προβοκάτορας προσπαθεί να ενεργοποιήσει τους «νοικοκυραίους», λέγοντάς τους πως όποιοι καταγγέλλουν την αστυνομία επιχειρούν να επαναλάβουν τον Δεκέμβρη του 2008!

«Στηρίζουμε την Ελληνική Αστυνομία στην άσκηση των καθηκόντων της, με αποφασιστικότητα» βροντοφώναξε ο Θεοδωρικάκος. Πάλι καλά που θυμήθηκε να συμπληρώσει, για ξεκάρφωμα: «Αλλά, πάντα αυστηρά στο πλαίσιο του Νόμου. Γιατί ο Νόμος ισχύει για όλους. Χωρίς εξαιρέσεις». Μπα; Οταν επισκεπτόταν τους μπάτσους που δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον 18χρονο Σαμπάνη, τον νόμο τηρούσε ή έστελνε το μήνυμα στις δικαστικές αρχές να «προσέξουν» τους μπάτσους του; «Η κίνησή μου είχε αποκλειστικά ανθρώπινο και συμβολικό χαρακτήρα, για να στηρίξω ψυχικά νέους ανθρώπους που υπηρετούν στην Ελληνική Αστυνομία», δήλωνε τότε. Να στηρίξει ανθρώπους που είχαν ρίξει τουλάχιστον 38 σφαίρες εναντίον άοπλων νεαρών, σκοτώνοντας έναν και τραυματίζοντας άλλον έναν!

Οταν οι μπατσοσυνδικαλιστές έκαναν κλάκα μέσα στο δικαστικό μέγαρο του Πειραιά και υποδέχονταν τους δολοφόνους σαν ήρωες, ποια ακριβώς νομιμότητα υπηρετούσαν; Οταν ο ίδιος ο Θεοδωρικάκος ξήλωνε τον αξιωματικό που από το Κέντρο έδωσε εντολή στους μπάτσους να σταματήσουν την καταδίωξη και οι μπάτσοι παράκουσαν την εντολή, φτάνοντας μέχρι το τέλος, μέχρι την εν ψυχρώ εκτέλεση του Σαμπάνη, τι μήνυμα έστελνε στη μπατσαρία; Μήνυμα αυτοσυγκράτησης ή μήνυμα αποχαλίνωσης;

Οσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, αρκεί να δούμε την τοποθέτηση του Τσίπρα σε τηλεοπτική συνέντευξη στον Καρυπίδη (τέως ανελίτη, τέως περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας). Ακόμη και για την εν ψυχρώ δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου είπε πως ήταν «ένα τραγικό περιστατικό, προφανώς με βαρύτατη ευθύνη του αστυνομικού που λειτούργησε προφανώς πέρα και έξω από την αίσθηση του καθήκοντος»! Πιο ήπια έκφραση για τον δολοφόνο Κορκονέα δε θα μπορούσε να βρει ούτε ο συνήγορός του Κούγιας.

Στη συνέχεια, μετρώντας τις λέξεις του μία προς μία, ο Τσίπρας, αφού ξεκαθάρισε ότι «δε θα πω ότι είναι ευθύνη κτλ., προφανώς η Δικαιοσύνη θα βρει τον δρόμο της και αυτός που το έπραξε αυτό θα βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης» (!), το έριξε στις γενικότητες και τις αοριστολογίες: «Αλλά εγώ θα μιλήσω για την ευθύνη που έχουμε όταν διαμορφώνουμε μια κουλτούρα μέσα στην ΕΛΑΣ που δεν αφορά σε καμία περίπτωση την πλειοψηφία των λειτουργών και των αστυνομικών, αλλά μια κουλτούρα ότι έχεις το ανεξέλεγκτο. Οπως το είχε πει κάποτε ο πατέρας Μητσοτάκης, “είστε το κράτος”».

Μετά το τερμάτισε: «Οταν λοιπόν κάποιος σηκώνει το όπλο, διότι υπηρετεί το κράτος και την ασφάλειά μας, το έχει το όπλο για την ασφάλειά μας κι εμείς του το εμπιστευόμαστε το όπλο, πρέπει να είναι εκπαιδευμένος, να είναι καλά εκπαιδευμένος. Αυτά τα παιδιά λοιπόν, γι’ αυτό είπα δεν θέλω να τους κατηγορήσω, δεν είναι καλά εκπαιδευμένα παιδιά. Είναι παιδιά τα οποία έχουν μ’ αυτή την κουλτούρα, “είσαστε εσείς το κράτος“ και το περνάνε ας πούμε σε μια υποτυπώδη εκπαίδευση, ειδικά τους Ειδικούς Φρουρούς σε καμία εκπαίδευση. Και τους δίνουμε το όπλο και τους λέμε “πηγαίνετε ν’ αντιμετωπίσετε το έγκλημα“»! Αλήθεια, ποιο έγκλημα αντιμετώπιζαν οι μπάτσοι που έστρωσαν στο κυνήγι τον 16χρονο Φραγκούλη και τον τιμώρησαν με μια σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του; Τα 20 ευρώ που δεν πλήρωσε στο βενζινάδικο;

Δε φταίνε τα «παιδιά», η ελλιπής εκπαίδευσή τους φταίει! Καλύτερο υπερασπιστή από τον Τσίπρα δεν θα μπορούσαν να βρουν οι μπάτσοι-κυνηγοί κεφαλών. Ο εισαγγελέας, που υποβίβασε την κατηγορία σε επίπεδο «ενδεχόμενου δόλου», δικαιώθηκε πλήρως από τον Τσίπρα. Και οι συνήγοροι υπεράσπισης του μπάτσου έχουν ήδη αρχειοθετήσει τη συνέντευξη του Τσίπρα στον Καρυπίδη για να στοιχειοθετήσουν την «έλλειψη δόλου» και να ζητήσουν τη μετατροπή της κατηγορίας σε «ανυρωποκτονία από αμέλεια». Και, αν ο πελάτης τους καταδικαστεί, να στοιχειοθετήσουν τη χορήγηση ελαφρυντικού, για να είναι ακόμη πιο χαμηλή η ποινή του και να μην πάει ούτε μια μέρα στη φυλακή (πόσες φορές δεν το έχουμε δει το έργο;).

ΥΓ. Δεν ακούσαμε τον Τσίπρα να σχολιάζει αρνητικά το μπόνους των 600 ευρώ σε μπάτσους και λιμενόμπατσους. Προφανώς, θεωρεί ότι το δικαιούνται. Αλλωστε, και αυτοί έχουν ψηφαλάκια.

Εκτύπωση 🖨
ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ ΜΠΑΤΣΟΚΡΑΤΙΑ ΤΣΙΠΡΑΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΟ καραγκιόζης άι-Βασίλης
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 9 Δεκέμβρη

Σχετικά Αρθρα

Η Ευρώπη–Φρούριο συναντά το ελληνικό κράτος-τιμωρό

Από τα στρατόπεδα επιστροφής εκτός ΕΕ στην ποινικοποίηση της αλληλεγγύης

Καταστολή 26 Ιαν 2026, 18:31

Λέσβος: Ολοι αθώοι στην υπόθεση ERCI, για την ποινικοποίηση της διάσωσης και της αλληλεγγύης

Καταστολή 18 Ιαν 2026, 08:55

Προσφυγικό: πενταετές σχέδιο απελάσεων, στρατοπέδων και ψηφιακής επιτήρησης από την Κομισιόν

Καταστολή 14 Ιαν 2026, 07:57

Η Ιταλία στήνει στη Λιβύη το εργαστήριο της «Ευρώπης-Φρούριο»

H υποκρισία της ΕΕ σε πλήρη ανάπτυξη

Καταστολή 12 Ιαν 2026, 10:51

Νομοσχέδιο για το μεταναστευτικό: Τάξη για το κεφάλαιο και παιδική ηλικία υπό αίρεση

Καταστολή 7 Ιαν 2026, 10:09

«Ράβε – ξήλωνε»: Επιστολή ευρωενωσιτών ηγετών για την «ασφάλεια», τη μετανάστευση και το πετσόκομμα της δικαστικής προστασίας δικαιωμάτων

Καταστολή 3 Ιαν 2026, 08:48
Ροή Ειδήσεων
Ιστορία

Οταν ο Κόκκινος Στρατός ελευθέρωνε τους τελευταίους επιζήσαντες του Αουσβιτς

27 Ιαν 2026, 00:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Γενάρη

27 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Βρέθηκε το τελευταίο πτώμα σιωνιστή – Ανοίγει η Ράφα

26 Ιαν 2026, 19:51
Καταστολή

Η Ευρώπη–Φρούριο συναντά το ελληνικό κράτος-τιμωρό

Από τα στρατόπεδα επιστροφής εκτός ΕΕ στην ποινικοποίηση της αλληλεγγύης

26 Ιαν 2026, 18:31
Παιδεία

Για την περίπτωση διευθύντριας που φίμωσε μαθητή με χαρτοταινία!

Η επιλογή των αρεστών στη διοίκηση «στελεχών εκπαίδευσης» από τη μια και η τρομοκρατική αξιολόγηση εκπαιδευτικών από την άλλη

26 Ιαν 2026, 15:35
Περιβάλλον

Στις ελληνικές καλένδες τα απαραίτητα για την αντιπλημμυρική προστασία της Αττικής Φράγματα Βάρους

Εκτός από τη Μαγνησία, όπου πρέπει να προστατευτεί η αμερικάνικη βάση του Στεφανοβίκειου

26 Ιαν 2026, 15:04
Βαθύ Κόκκινο

Ο Θεοδωρόπουλος και η απελπισία του παραδοσιακού φιλοσιωνισμού

26 Ιαν 2026, 10:24
Εργατικά

Τρίκαλα: Βαρύς φόρος αίματος από την εργατική τάξη

26 Ιαν 2026, 09:17
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Γενάρη

26 Ιαν 2026, 00:01
Εργατικά

Αμεση παύση όλων των διώξεων, πλήρης απαλλαγή και δικαίωση των τριών νεοδιόριστων εκπαιδευτικών της Λακωνίας

25 Ιαν 2026, 19:49
Παιδεία

Φοιτητικές διαγραφές στο ΑΠΘ – η επόμενη μέρα ενός κυλιόμενου, κοινωνικά άδικου και αντιεκπαιδευτικού μέτρου

25 Ιαν 2026, 12:52
Διεθνή

Και άλλος νεκρός στη Μινεάπολη από τους κεφαλοκυνηγούς του Τραμπ

25 Ιαν 2026, 11:58
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Γενάρη

25 Ιαν 2026, 00:01
Πολιτική

Η Ολγα Κεφαλογιάννη επιβεβαιώνει ότι έκανε χρήση της διάταξης για την επιμέλεια τέκνων – Ο Μητσοτάκης την καλύπτει

Θλιβερό delivery boy ο Φλωρίδης που κατέθεσε τη διάταξη

24 Ιαν 2026, 11:09
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

24 Ιαν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Γενάρη

24 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Αγρια σύγκρουση στο εσωτερικό της σιωνιστικής οντότητας, ενόψει της εφαρμογής της δεύτερης φάσης στη Γάζα

23 Ιαν 2026, 20:25
Η παπάρα

Ξεσκονόπανο made in Nederlands

23 Ιαν 2026, 15:14
Κόντρες

On the rocks

23 Ιαν 2026, 14:17
Παιδεία

Διοικητικοί ΕΚΠΑ: Καταγγελία για την νέα προσφυγή της κυβέρνησης ενάντια στην απεργία-αποχή από τις διαγραφές φοιτητών  

23 Ιαν 2026, 11:54
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Γενάρη

Ημέρα μνήμης εβραϊκού ολοκαυτώματος.

Ημέρα κατά της λέπρας.

Βιετνάμ: Ημέρα ειρήνης (1973).

Δανία: Ημέρα του Αουσβιτς.

1906: Ομάδα μάχης των μπολσεβίκων επιτίθεται σε ταβέρνα-στέκι φιλομοναρχικών, δύο νεκροί και είκοσι τραυματίες (Ρωσία).

1945: Ο Κόκκινος Στρατός απελευθερώνει το Αουσβιτς.

1972: Βόμβα στη γαλλική πρεσβεία της Αθήνας.

1973: Συνθήκη Παρισιού – τερματισμός του πολέμου στο Βιετνάμ.

1991: Ρουκέτα κατά της εταιρείας BP (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Δεν είμαι δημοφιλής σε εσάς τώρα επειδή υπερασπίζομαι τον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι που είναι σε αυτή τη θέση, επειδή μας ανάγκασε στην Ευρώπη να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες που πρέπει να φροντίσουμε περισσότερο για την άμυνά μας. Μπορεί η Ευρώπη να αμυνθεί; Με τίποτα. Χωρίς τον Ντόναλντ Τραμπ, αυτό δεν θα είχε συμβεί ποτέ, αρκετές ευρωπαϊκές χώρες δεν θα είχαν αυξήσει τις αμυντικές τους δαπάνες στο 2% του ΑΕΠ τους.

Μαρκ Ρούτε

(Ο πρώην πρωθυπουργός της Ολλανδίας και νυν γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ προκάλεσε το κοινό του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός, μιλώντας σε ένα πάνελ με τίτλο «Μπορεί η Ευρώπη να αμυνθεί;». Οταν συναντήθηκε με τον Τραμπ, άρχισε και πάλι να τον ξεσκονίζει και να τον γλείφει. «Μπορείτε να είστε απολύτως βέβαιος ότι, αν ποτέ οι ΗΠΑ δεχτούν επίθεση, οι σύμμαχοί σας θα είναι μαζί σας. Υπάρχει απόλυτη εγγύηση. Με πονάει αν πιστεύετε πως δεν είναι έτσι και υπό την ηγεσία σας αυτή η Συμμαχία είναι ισχυρότερη από ποτέ», του είπε. Ο πορτοκαλομαλλιάς πήρε το γνωστό σε τέτοιες περιπτώσεις ύφος του, φούσκωσε σαν γαλοπούλα και ευχαρίστησε τον Ρούτε για το «μεγάλο κομπλιμέντο». Αντανακλά ο Ρούτε τις θέσεις του ολλανδικού ιμπεριαλισμού; Σε καμιά περίπτωση. Ο Ρούτε εκφράζει μόνο τον εαυτό του. Οι Αμερικάνοι διορίζουν τον εκάστοτε γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, αυτοί διόρισαν και τον Ρούτε. Η κυβέρνηση Μπάιντεν στήριξε δημόσια την υποψηφιότητά του, στέλνοντας σε όλα τα μέλη του ΝΑΤΟ το μήνυμα «αυτός είναι, τέλος». Λίγους μήνες αργότερα η διάδοχος του Μπάιντεν, Καμάλα Χάρις, είχε ηττηθεί από τον Τραμπ και ο Ρούτε, ως καλός επαγγελματίας, προσαρμόστηκε άμεσα στις απαιτήσεις του νέου αφεντικού, το οποίο δημόσια αποκαλεί daddy. Μπαμπάκα! Μπορεί σ’ εμάς τους απλούς ανθρώπους, με αξιοπρέπεια και τιμή, αυτή η συμπεριφορά να προκαλεί αηδία, όμως στους αστούς πολιτικούς δεν προκαλεί τα ίδια αισθήματα. Πολλοί και πολλές πρέπει να θαυμάζουν τον Ρούτε που took the job και κατάφερε να δείξει τέτοια προσαρμοστικότητα. Η κυβερνητική πολιτική σε κάθε ιμπεριαλιστική χώρα υπερασπίζεται τα συμφέροντα της μονοπωλιακής τάξης αυτής της χώρας. Οι αστοί πολιτικοί, όταν αναλαμβάνουν διεθνή πόστα, υπερασπίζονται εκείνους που τους διόρισαν στο πόστο. Ο προκάτοχος του Ρούτε, Γενς Στόλτενμπεργκ, πρώην πρωθυπουργός και υπουργός της Νορβηγίας, ξεκίνησε από τη… μαρξιστική-λενινιστική Κόκκινη Νεολαία και αργότερα πέρασε στο σοσιαλδημοκρατικό Εργατικό Κόμμα Νορβηγίας, με το οποίο έχτισε την πολιτική του καριέρα. Ως γενικός γραμμαστέας του ΝΑΤΟ δεν έκανε τίποτα διαφορετικό απ’ αυτό που κάνει ο δεξιός Ρούτε. Απλά ο Ρούτε είχε την «ατυχία» να πέσει πάνω στη δεύτερη θητεία του Τραμπ, κατά την οποία αυτός «έχει ξεφύγει». Αλλά ο Ρούτε τιμά τη δουλειά που του ανέθεσαν οι Αμερικάνοι, βάζοντας στοιχεία οσφυοκαμψίας, ξεσκονίστρας και γλειψίματος στη δημόσια συμπεριφορά του)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo