Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 6 Ιούλη
  • Γιάννη Μανέτα, Τα Δαρβινικά Δεινά
  • «Με έφεραν εδώ για να με σκοτώσουν… Αυτό είναι το τέλος»
  • Οταν το ποδόσφαιρο γίνεται κάτι παραπάνω από ένα άθλημα
  • Φρανσουά Μπουργκά: «Η καταδίκη μου αποκαλύπτει τα όρια του διαλόγου στη Γαλλία σχετικά με το πολιτικό Ισλάμ, την Παλαιστίνη και την αποικιακή κληρονομιά»
  • Σαν σήμερα 5 Ιούλη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Kουκουλοφόροι ΕΚΑΜίτες ασκούν βία μέσα σε δικαστήριο
Καταστολή

Στη δίκη των αγωνιστών από την Τουρκία

Kουκουλοφόροι ΕΚΑΜίτες ασκούν βία μέσα σε δικαστήριο

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr8 Ιούλ 2021, 14:17

Κουκουλοφόροι ΕΚΑΜίτες, με εντολή του αστυνομικού διευθυντή που είναι επικεφαλής των μέτρων τάξης στη δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού, επιτέθηκαν και «σήκωσαν» με τη βία τους αγωνιστές από την Τουρκία που δικάζονται για τη γνωστή υπόθεση «τρομοκρατίας».

Το δικαστήριο έκανε μια από τις συνήθεις διακοπές, διάρκειας μισής ώρας, κατά τις οποίες οι κρατούμενοι-κατηγορούμενοι παραμένουν στη δικαστική αίθουσα, όπου μπορούν να μιλήσουν με τους συνηγόρους τους και με συντρόφους και συγγενείς τους. Αυτή είναι πάγια τακτική στις πολιτικές δίκες που γίνονται στον Κορυδαλλό. Αλλωστε, η συγκεκριμένη αίθουσα θεωρείται υψίστης ασφαλείας, καθώς βρίσκεται μέσα σε φυλακή και φρουρείται εσωτερικά και περιμετρικά από ολόκληρο στρατό μπάτσων και ασφαλιτών.

Ο αστυνομικός διευθυντής, όμως, είχε άλλη γνώμη. Είναι ο ίδιος που χθες, κατά την έναρξη της δίκης, έβαλε κουκουλοφόρους ΕΚΑΜίτες να φρουρούν τους κρατούμενους φέροντας πιστόλια, πράγμα που απαγορεύεται ρητά εντός των δικαστικών αιθουσών (όταν καταγγέλθηκε το γεγονός, τους διέταξε ν’ αφήσουν τα πιστόλια και να μείνουν μόνο με τις κουκούλες), για να υποδηλώνεται ότι αντιμετωπίζουν… «επικίνδυνους τρομοκράτες». Διέταξε, λοιπόν, τους ΕΚΑΜίτες να μεταφέρουν τους κρατούμενους στο κρατητήριο, για να μην έχουν καμιά επαφή με τους συνηγόρους και τους αλληλέγγυους.

Οταν οι κρατούμενοι διαμαρτυρήθηκαν, οι ΕΚΑΜίτες έπεσαν πάνω τους και ασκώντας βία άρχισαν να τους φορούν χειροπέδες και να τους σέρνουν. Κατάφεραν να μεταφέρουν τους περισσότερους (οι κρατούμενοι το μόνο που μπορούσαν να κάνουν είναι να αρνηθούν και να κρατηθούν από τα κάγκελα), ενώ μετά το σάλο που ξέσπασε σταμάτησαν και έτσι τρεις από τους κρατούμενους παρέμειναν στην αίθουσα.

Κι ενώ η σύνθεση του δικαστηρίου άκουγε τη φασαρία και πληροφορήθηκε τα πάντα, απέφυγε να εμφανιστεί στην έδρα, ακόμα και μετά την πάροδο του μισάωρου, αφήνοντας τους ΕΚΑΜίτες να αλωνίζουν και να επιβάλλουν το δικό τους «νόμο» εκεί που έχουν απόλυτη δικαιοδοσία ο πρόεδρος και τα μέλη του δικαστηρίου.

Ούτε στην πρώτη δίκη της 17Ν, που έγινε στο γνωστό κλίμα τρομοϋστερίας, δεν είχαμε τέτοια φαινόμενα. Το κλουβί στο οποίο πήγαν να κλείσουν τους κατηγορούμενους απομακρύνθηκε και οι μπάτσοι της φρουράς ήταν άοπλοι, όπως προβλέπεται για την αστυνομική δύναμη μέσα στις δικαστικές αίθουσες. Φαίνεται, όμως, ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη θέλει να δείξει «καλό πρόσωπο» στο αντιδραστικό καθεστώς του Ερντογάν, με το οποίο εσχάτως βρίσκεται «στα μέλια».

Κατασκεύασαν μια «υπόθεση τρομοκρατίας» (το μόνο αδίκημα που ενδεχομένως υπάρχει είναι το πλημμέλημα της απλής οπλοκατοχής) και τη συνοδεύουν με αστυνομικό-τρομοσόου, μπας και δώσουν υπόσταση στα ανυπόστατα.

Είδηση της τελευταίας στιγμής: Ενας από τους τρεις κρατούμενους αγωνιστές που έχουν παραμείνει στη δικαστική αίθουσα έχει υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς (διπλό μπαϊπάς) και αισθάνεται δυσφορία. Η κατάστασή του επιβάλλει την άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο. Το ζητούν ήδη οι συνήγοροί του.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Στη δίκη των αγωνιστών από την Τουρκία

Αρχισαν τα όργανα
Επόμενο άρθρο

Στη δίκη των αγωνιστών από την Τουρκία

Αθήνα-Σκόπια: Business uber alles

Σχετικά Αρθρα

Με λογική χούντας οι ασφαλίτες του Χρυσοχοΐδη: Απαίτησαν από τους γιατρούς της ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» πληροφορίες για τον Αρ. Χαντζή

Καταστολή 30 Ιούν 2026, 18:39

ΕΙΝΑΠ: Υστατη έκκληση για την υγεία του απεργού πείνας Α. Χατζή

Καταστολή 24 Ιούν 2026, 18:37

Αναβλήθηκε η δίκη των αγωνιστών από την Τουρκία για τη στημένη υπόθεση της δήθεν βιαιοπραγίας μέσα στη δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού

Οι δικαζόμενοι αγωνιστές δέχτηκαν άγρια επίθεση από τους κουκουλοφόρους μπάτσους της ΕΟΜ

Καταστολή 24 Ιούν 2026, 14:07

Πόλα Ρούπα: Είναι η κυβέρνηση της ΝΔ να σηκώσει τον πρώτο νεκρό απεργό πείνας στην Ελλάδα;

Καταστολή 24 Ιούν 2026, 11:21

Πολιτικοί κρατούμενοι στις φυλακές Δομοκού: Να μην αφήσουμε να υπάρξει σήμερα ο πρώτος νεκρός απεργός πείνας στην Ελλάδα

Κείμενο αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας και την Κοινότητα των Προσφυγικών

Καταστολή 23 Ιούν 2026, 20:10

Τρομοκρατικός «ποινικός λαϊκισμός»

Καταστολή 18 Ιούν 2026, 22:21
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Ιούλη

6 Ιούλ 2026, 00:01
Πολιτισμός

Γιάννη Μανέτα, Τα Δαρβινικά Δεινά

5 Ιούλ 2026, 19:49
Διεθνή

«Με έφεραν εδώ για να με σκοτώσουν… Αυτό είναι το τέλος»

5 Ιούλ 2026, 18:38
Αθλητισμός

Οταν το ποδόσφαιρο γίνεται κάτι παραπάνω από ένα άθλημα

5 Ιούλ 2026, 14:01
Διεθνή

Φρανσουά Μπουργκά: «Η καταδίκη μου αποκαλύπτει τα όρια του διαλόγου στη Γαλλία σχετικά με το πολιτικό Ισλάμ, την Παλαιστίνη και την αποικιακή κληρονομιά»

5 Ιούλ 2026, 10:48
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Ιούλη

5 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Είναι ή δεν είναι ξεμωραμένος;

4 Ιούλ 2026, 14:04
Η παπάρα

Πώς τα λες και δεν γελάς ή δεν κοκκινίζεις;

4 Ιούλ 2026, 11:44
Διεθνή

Κι ο διάολος φοβέρα θέλει: ο Αούν δηλώνει ότι δε σχεδιάζει να διώξει τον αρχηγό του Λιβανέζικου Στρατού

Την καταγγελία είχε κάνει η Χεζμπολά

4 Ιούλ 2026, 10:14
Διεθνή

Ηταν υπεύθυνος για τη διευκόλυνση της δολοφονίας του Εζεντίν Αλ-Χαντάντ

Γάζα: Εκτελέστηκε δωσίλογος

4 Ιούλ 2026, 09:26
Διεθνή

Κηδεία Αλί Χαμενεΐ: «Αλλαξαν τα κόζια» στη Μέση Ανατολή

4 Ιούλ 2026, 08:39
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

4 Ιούλ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Ιούλη

4 Ιούλ 2026, 00:01
Κόντρες

Μετά τον Φεύγα κι άλλος φευγάτος

3 Ιούλ 2026, 19:36
Διεθνή

ΗΠΑ: Η καταγγελία της γεονοκτονίας στην Παλαιστίνη βγάζει βουλευτές

Υποψήφια υπέρ της Παλαιστίνης εκτόπισε βετεράνο που υποστηριζόταν από την AIPAC στις προκριματικές εκλογές των Δημοκρατικών στο Κολοράντο

3 Ιούλ 2026, 12:04
Αγροτικά

Ομόφωνα ένοχοι Μελάς-Ρέππα – Παραπέμπονται και στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για κακούργημα

Συνεχής ενημέρωση από τη δίκη

3 Ιούλ 2026, 11:42
Αγροτικά

Οι εκλεκτοί του Βορίδη πλήρωσαν παράνομα τα λαμόγια που είχε αποκαλύψει η Τυχεροπούλου!

Επιβεβαίωση με απόφαση του δικαστήριου που καταδίκασε τους 57 της Κρήτης

3 Ιούλ 2026, 10:03
Διεθνή

Θα πληρώνουν τέλη υπηρεσιών στο Ορμούζ και θα πουν κι ένα τραγούδι

Bloomberg: Οι ευρωπαϊκές δυνάμεις αποδέχονται τα τέλη διέλευσης από το Στενό του Ορμούζ ως νέα πραγματικότητα

3 Ιούλ 2026, 09:00
Σαν Σήμερα

Σαν 3 σήμερα Ιούλη

3 Ιούλ 2026, 00:01
Εργατικά

Ανοιχτή συνέλευση ενάντια στις συνδικαλιστικές διώξεις και απολύσεις

2 Ιούλ 2026, 21:06
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Ιούλη

Μαλάουι: Ημέρα ανεξαρτησίας (1964), δημοκρατίας (1966).

1874: Προφυλάκιση του Χαρίλαου Τρικούπη για το άρθρο του “Τις πταίει;” που στρεφόταν κατά του βασιλιά.

1918: Δολοφονείται ο γερμανός πρέσβης στη Μόσχα.

1935: Ο Γεώργιος Βλάχος, σε άρθρο του στην “Καθημερινή” χαρακτηρίζει τον Γεώργιο Β’ “εστεμμένο φελλό“.

1967: Βόμβα (ΔΕΑ) στην πλατεία Συντάγματος.

1970: Δώδεκα καταδίκες στελεχών του ΚΚΕ.

1971: Βόμβα στην είσοδο των οικονομικών υπηρεσιών του υπουργείου Προεδρίας (20 Οκτώβρη).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

– Τι σας έπεισε ότι το νέο εγχείρημα του Αλέξη Τσίπρα μπορεί να εκφράσει τον προοδευτικό χώρο;

Συνάντησα έναν ώριμο, πεπειραμένο και κατασταλαγμένο άνθρωπο χωρίς την οποιαδήποτε προσωπική φιλόδοξη ανάγκη να γίνει πρωθυπουργός, αφού έχει βιώσει την εμπειρία αυτή. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι η εσωτερική του αγωνία για τον λαό μας που βρίσκεται σε τεράστια αδιέξοδα, που τον παρακίνησε να βγει μπροστά για να υπάρξει και πάλι μια Ελλάδα της αξιοπρέπειας, όπου ο ήλιος θα λάμπει για όλους. Και ήδη περπατά με σοβαρά βήματα και με συνδυασμό οραματισμού και ρεαλισμού για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή. Στην ΕΛΑΣ εναποτίθενται πια οι ελπίδες της χώρας για να υπάρξει ο προοδευτικός πόλος που θα βάλει τέλος στην κυβέρνηση της ΝΔ και θα εργαστεί για το κοινωνικό σύνολο και όχι για τα συμφέροντα. Ο δρόμος έχει ανοίξει.

Συνέντευξη Μαρίνου Σκανδάμη στην Political

(Πλάκα μας κάνεις; Αυτό είναι το ερώτημα που θα έρθει στα χείλη όποιου ή όποιας διαβάσει αυτό το απόσπασμα από συνέντευξη στην καραδεξιά Political του Μαρίνου Σκανδάμη, ο οποίος τη μια μέρα αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ και την επομένη «ορκίστηκε» σκιώδης υπουργός Προ Πο του Τσίπρα. Ωραία, πρέπει να γλείψει τον νέο αρχηγό, αλλιώς θα πέσει το τσιπρόκομμα να τον πλακώσει. Μα μ’ αυτό τον εντελώς γελοίο τρόπο; Δεν είχε, λέει, ανάγκη να γίνει πρωθυπουργός, γιατί… έχει βιώσει την εμπειρία αυτή! Δηλαδή, όποιος γίνεται μια φορά πρωθυπουργός «κλείνει»; Τότε γιατί διεκδικούν με νύχια και με δόντια δεύτερη και τρίτη άμα λάχει θητεία; Ο Τσίπρας τη διεκδίκησε το 2019, τη διεκδίκησε και το 2023. Εχασε και τις δυο φορές. Αναγκάστηκε να παραιτηθεί να παραιτηθεί από πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ήταν επιλογή του. Εκλογές άλλες δεν έγιναν από το 2023. Οι επόμενες θα είναι αυτές του 2027 στις οποίες θα είναι και πάλι αρχηγός κόμματος εξουσίας. Δεν μπορεί καν να το παίξει Κιγκινάτος που είχε αποσυρθεί στα κτήματά του και τον παρακάλεσε η σύγκλητος να επιστρέψει για να αντιμετωπίσει τους εχθρούς της Ρώμης. Επί τρία χρόνια σχεδιάζει και ξανασχεδιάζει το πώς θα επιστρέψει. Μέχρι και «αλμυρή» εταιρία γάλλων συμβούλων προσέλαβε για να του κάνει τον προσωπικό πολιτικό σχεδιασμό. Και κάτι Σκανδάμηδες προσπαθούν να μας πείσουν ότι τον επανέφερε η… η εσωτερική του αγωνία για τον λαό μας που βρίσκεται σε τεράστια αδιέξοδα! Και ο Σκανδάμης, βέβαια, την ίδια δοαδρομή ακολουθεί, σε πιο χαμηλό όροφο: κατάλαβε ότι έδρα στην Αχαΐα με το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ δεν πρόκειται να δει και έριξε γέφυρες προς το τσιπρόκομμα, διαπραγματευόμενος μια θέση σκιώδους υπουργού που θα του δώσει το προβάδισμα στη σταυροδοσία. Οταν μας φτύνουν μέσα στα μούτρα μας με τέτοιες παπάρες, εκείνο που ομολογούν είναι ότι δεν έχουν ούτε ένα τόσο δα ιδεολογικοπολιτικό επιχείρημα. Ενα επιχείρημα προγραμματικό. Η πολιτική είναι δεδομένη για όλους τους. Κατευθυνόμενη από τον αυτόματο πιλότο των Βρυξελλών. Εκείνο που διεκδικούν ν’ αλλάξει είναι οι διαχειριστές της. Γι’ αυτό καταφεύγουν σε τέτοιες γελοιότητες)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Στη δίκη των αγωνιστών από την Τουρκία

    17Ν
    • Στη δίκη των αγωνιστών από την Τουρκία

      Εφετείο 17Ν
  • Στη δίκη των αγωνιστών από την Τουρκία

    ΕΛΑ
    • Στη δίκη των αγωνιστών από την Τουρκία

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Στη δίκη των αγωνιστών από την Τουρκία

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Στη δίκη των αγωνιστών από την Τουρκία

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Στη δίκη των αγωνιστών από την Τουρκία

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Στη δίκη των αγωνιστών από την Τουρκία

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Στη δίκη των αγωνιστών από την Τουρκία

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Στη δίκη των αγωνιστών από την Τουρκία

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Στη δίκη των αγωνιστών από την Τουρκία

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Στη δίκη των αγωνιστών από την Τουρκία

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Στη δίκη των αγωνιστών από την Τουρκία

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Στη δίκη των αγωνιστών από την Τουρκία

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Στη δίκη των αγωνιστών από την Τουρκία

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Στη δίκη των αγωνιστών από την Τουρκία

      Στη δίκη των αγωνιστών από την Τουρκία

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Στη δίκη των αγωνιστών από την Τουρκία

      Στη δίκη των αγωνιστών από την Τουρκία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Στη δίκη των αγωνιστών από την Τουρκία

      Στη δίκη των αγωνιστών από την Τουρκία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Στη δίκη των αγωνιστών από την Τουρκία

      Στη δίκη των αγωνιστών από την Τουρκία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Στη δίκη των αγωνιστών από την Τουρκία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Στη δίκη των αγωνιστών από την Τουρκία

    Στη δίκη των αγωνιστών από την Τουρκία

    Ποιοι είμαστε
  • Στη δίκη των αγωνιστών από την Τουρκία

    Στη δίκη των αγωνιστών από την Τουρκία

    Επικοινωνία
  • Στη δίκη των αγωνιστών από την Τουρκία

    Στη δίκη των αγωνιστών από την Τουρκία

    Όροι χρήσης
  • Στη δίκη των αγωνιστών από την Τουρκία

    Στη δίκη των αγωνιστών από την Τουρκία

    Ποιοι είμαστε
  • Στη δίκη των αγωνιστών από την Τουρκία

    Στη δίκη των αγωνιστών από την Τουρκία

    Επικοινωνία
  • Στη δίκη των αγωνιστών από την Τουρκία

    Στη δίκη των αγωνιστών από την Τουρκία

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo