Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 17 Γενάρη
  • Γουίτκοφ: Θα πείσουμε τη Χαμάς να αφοπλιστεί! Καλόοοο, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;
  • Γιατί γεμίσαμε «ξαφνικά» με στρατόγκαβλους;
  • 32 κατηγορούμενοι, 3.307.631,97 ευρώ παράνομα εισπραχθείσες κοινοτικές επιδοτήσεις, οι 7 παραδέχτηκαν την ενοχή τους και ζήτησαν «ντιλ» με την Εισαγγελία
  • Εντολή από την Κομισιόν: Κάντε εμβολιασμό για την ευλογιά
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης του Σάββα Ξηρού
Καταστολή

Με πρόσχημα ανύπαρκτους τυπικούς λόγους

Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης του Σάββα Ξηρού

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr21 Δεκ 2012, 00:00

Με μια προκλητική απόφαση, το Τριμελές Εφετείο Πειραιά απέρριψε, για τυπικούς λόγους (!), την αίτηση που κατέθεσε προ μηνών ο Σάββας Ξηρός για κατ’ οίκον νοσηλεία του λόγω των πολύ σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Το δικαστήριο, συντασσόμενο απόλυτα με την εκδικητική συμπεριφορά που τόσες φορές έχει επιδείξει το κράτος, απεφάνθη ότι η αίτηση δεν μπορεί να γίνει δεκτή και να εξεταστεί στην ουσία της, διότι δεν πραγματοποιήθηκε διαρκούσης της νοσηλείας του κρατούμενου σε νοσοκομείο. Να θυμίσουμε εδώ, για το ιστορικό της υπόθεσης, πως με προγενέστερη απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, είχε δοθεί στον Σάββα Ξηρό δυνατότητα νοσηλείας στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης για πέντε μήνες. Στο νοσοκομείο όμως έμεινε μόνο εννέα ημέρες και διώχθηκε άρον-άρον ξανά για τις φυλακές Κορυδαλλού, μετά τη συνεχή πίεση της αστυνομίας ότι αδυνατούσε να τον φυλάξει.
Με την εκφώνηση της υπόθεσης ο εισαγγελέας εξέφρασε αμέσως τη γνώμη ότι η αίτηση «δεν είναι τύποις νόμιμη», ενώ ταυτόχρονα κατ’ επανάληψη παραδεχόταν ότι όντως η κατάσταση της υγείας του κρατούμενου έιναι σοβαρή και όντως χρειάζεται προσοχή! «Αν δε δεχτείτε την αίτησή του, του αφαιρείτε ένα δικαίωμα για λόγους που δεν εξαρτιόνταν από τον ίδιο» επεσήμανε η συνήγορος Αννυ Παπαρρούσου. «Αλλωστε, σε αντίστοιχες υποθέσεις με κρατούμενους “κοινούς θνητούς” το βάσιμο της αίτησης δεν αμφισβητήθηκε ποτέ». Η υπεράσπιση κατέθεσε, μάλιστα, στο δικαστήριο απόφαση με την οποία αποφυλακίστηκε κρατούμενος για κατ’ οίκον νοσηλεία, μολονότι είχε σταματήσει η νοσηλεία του στο νοσοκομείο. Κρίθηκε, δηλαδή, επί της ουσίας το αίτημα και όχι τυπικά.
 
«Καλώς ή κακώς, ανήκουμε στην ΕΕ», ξεκίνησε ο Σπύρος Φυτράκης. «Η Ελλάδα καταδικάστηκε στην περίπτωση του Σάββα Ξηρού για βασανισμούς και παράβαση του άρθρου 3 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) από το ΕΔΔΑ. Ορθώς το προηγούμενο δικαστήριο έστειλε τον Σάββα στο νοσοκομείο. Δεν ευθύνεται όμως ο ίδιος για την επιστροφή του στις φυλακές». «Η αίτηση είναι απόλυτα νόμιμη», κατέληξε. «Σειρά παρανομιών του κράτους κατέστησαν αδύνατη τη συνέχιση της νοσηλείας του. Την καταχρηστική και παράνομη συμπεριφορά της διοίκησης του νοσοκομείου, η οποία παραβίασε την απόφαση του δικαστηρίου, επικαλείται ουσιαστικά ο εισαγγελέας. Αλλωστε, αν το δούμε και εντελώς θεωρητικά το ζήτημα, ο Σάββας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο των φυλακών. Αρα η αίτηση είναι καθ’ όλα νόμιμη. Το Πλημμελειοδικείο συμμορφώθηκε στην απόφαση του ΕΔΔΑ. Κάν’τε κι εσείς το ίδιο».
 
Η έδρα έδειξε μια σχετική αμηχανία συσκεπτόμενη πίσω από τους φακέλους και ο πρόεδρος ανακοίνωσε ότι επιφυλάσσεται ν’ απαντήσει σε λίγο επί του νομίμου της αιτήσεως. Με την επάνοδο των δικαστών μετά τη διακοπή, ο πρόεδρος εν είδει ανακοίνωσης είπε ότι η αίτηση απορρίπτεται κατά πλειοψηφία ως τυπικά μη νόμιμη, γιατί «για να εισαχθεί και να εξεταστεί επί της ουσίας έπρεπε να είναι σε διάρκεια η νοσηλεία»! Πραξικοπηματικά, δε, γεγονός που μόνο ως εκδήλωση ενοχής μπορεί να ερμηνευτεί, άρχισε να εκφωνεί την επόμενη υπόθεση. «Νίπτετε τας χείρας σας», είπε η Αν. Παπαρούσου. «Θα τα ξαναπούμε στο ΕΔΔΑ», συμπλήρωσε ο Σπ. Φυτράκης.
 
Σε όποιον παρακολούθησε τη διαδικασία δεν έμεινε η παραμικρή αμφιβολία ότι επρόκειτο για μια διατεταγμένη απόφαση, στην οποία διαφώνησε ένας δικαστής. Μια απόφαση με καθαρά πολιτικό περιεχόμενο. Επέλεξαν να μην μπουν στην ουσία, γιατί τότε δε θα μπορούσαν να πουν τίποτα. Εμειναν στον τύπο, τον οποίο μάλιστα εφάρμοσαν κατά το δοκούν. Εχεις έναν άνθρωπο που βασανίζεται καθημερινά στη φυλακή, που άλλο δικαστήριο του διέκοψε την ποινή για να νοσηλευτεί, αλλά νοσηλεία δεν έγινε, όχι με δική του ευθύνη, που δίπλα στα τόσα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε προστέθηκε και η σκλήρυνση κατά πλάκας, και εσύ, το ανεξάρτητο –υποτίθεται– δικαστήριο, του λες ότι δεν εξετάζεις καν την αίτησή του. Εντάξει, καταλάβαμε, κύριοι εφέτες του Πειραιά. Στην κατηγορία των τρομοδικείων ανήκετε, όταν εξετάζετε υποθέσεις με πολιτικό υπόστρωμα.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Με πρόσχημα ανύπαρκτους τυπικούς λόγους

«Σοσιαλιστικές» ανισότητες!
Επόμενο άρθρο

Με πρόσχημα ανύπαρκτους τυπικούς λόγους

Να αποσυρθούν άμεσα οι κατηγορίες σε βάρος του Π. Καπετανόπουλου

Σχετικά Αρθρα

Προσφυγικό: πενταετές σχέδιο απελάσεων, στρατοπέδων και ψηφιακής επιτήρησης από την Κομισιόν

Καταστολή 14 Ιαν 2026, 07:57

Η Ιταλία στήνει στη Λιβύη το εργαστήριο της «Ευρώπης-Φρούριο»

H υποκρισία της ΕΕ σε πλήρη ανάπτυξη

Καταστολή 12 Ιαν 2026, 10:51

Νομοσχέδιο για το μεταναστευτικό: Τάξη για το κεφάλαιο και παιδική ηλικία υπό αίρεση

Καταστολή 7 Ιαν 2026, 10:09

«Ράβε – ξήλωνε»: Επιστολή ευρωενωσιτών ηγετών για την «ασφάλεια», τη μετανάστευση και το πετσόκομμα της δικαστικής προστασίας δικαιωμάτων

Καταστολή 3 Ιαν 2026, 08:48

«Ευρώπη σφίξε κι άλλο το ζωνάρι»: όταν η κτηνωδία βαφτίζεται «σταθερή πρόοδος»

Καταστολή 31 Δεκ 2025, 08:34

Βαρέλι δίχως πάτο η Ευρώπη-Φρούριο: Απελάσεις εκτός συνόρων, με ελληνική υπογραφή

Καταστολή 27 Δεκ 2025, 08:49
Ροή Ειδήσεων
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

17 Ιαν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Γενάρη

17 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Γουίτκοφ: Θα πείσουμε τη Χαμάς να αφοπλιστεί! Καλόοοο, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

16 Ιαν 2026, 19:58
Πολιτική

Γιατί γεμίσαμε «ξαφνικά» με στρατόγκαβλους;

16 Ιαν 2026, 14:01
Αγροτικά

32 κατηγορούμενοι, 3.307.631,97 ευρώ παράνομα εισπραχθείσες κοινοτικές επιδοτήσεις, οι 7 παραδέχτηκαν την ενοχή τους και ζήτησαν «ντιλ» με την Εισαγγελία

16 Ιαν 2026, 11:41
Αγροτικά

Εντολή από την Κομισιόν: Κάντε εμβολιασμό για την ευλογιά

16 Ιαν 2026, 10:04
Διεθνή

Λευτεριά στον Αχμαντ Σααντάτ και όλους τους Παλαιστίνιους Κρατούμενους

24 χρόνια από την απαγωγή και φυλάκιση του ηγέτη του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

16 Ιαν 2026, 08:51
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Γενάρη

16 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Οι Αμερικάνοι ανακοίνωσαν την έναρξη της δεύτερης φάσης της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα

Από καλύτερες θέσεις ο αγώνας της Παλαιστινιακής Αντίστασης

15 Ιαν 2026, 21:35
Κόντρες

Νέο unfair από τον Τασούλα

15 Ιαν 2026, 14:53
Διεθνή

Αμερικάνοι και σιωνιστές είναι οι μεγάλοι «χορηγοί» του ιρανικού καθεστώτος

Το Ιράν δεν είναι Συρία ή Βενεζουέλα

15 Ιαν 2026, 11:58
Ιστορία

«Τάξη επικρατεί στο Βερολίνο»

107 χρόνια από τη δολοφονία της Ρόζα Λούξεμπουργκ και του Καρλ Λίμπκνεχτ

15 Ιαν 2026, 00:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Γενάρη

15 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Κορίνα Ματσάδο: Η χρήσιμη ηλίθια των Αμερικανών

14 Ιαν 2026, 22:40
Διεθνή

Κύπρος, Videogate: Μετά τον μπατζανάκη του προέδρου, παραιτήθηκε και η «πρώτη κυρία»

14 Ιαν 2026, 20:50
Κόντρες

Αθλιες γλάστρες στο σόου του Κούλη

14 Ιαν 2026, 14:49
Πολιτική

Η ΝΔ, οι σιωνιστές επαγγελματίες προβοκάτορες, το Predator…

...και στην κορφή Παπασταύρου

14 Ιαν 2026, 11:02
Καταστολή

Προσφυγικό: πενταετές σχέδιο απελάσεων, στρατοπέδων και ψηφιακής επιτήρησης από την Κομισιόν

14 Ιαν 2026, 07:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Γενάρη

14 Ιαν 2026, 00:01
Πολιτική

Οι κτηνοτρόφοι της Καβάλας… αποθεώνουν τον Μακάριο Λαζαρίδη

«Μπορείς να κοροϊδέψεις λίγους για πολύ, πολλούς για λίγο, αλλά δεν μπορείς να κοροϊδεύεις τους πάντες για πάντα»

13 Ιαν 2026, 21:58
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Γενάρη

Πολωνία: Ημέρα απελευθέρωσης.

1961: Δολοφονείται ο πρωθυπουργός του Κονγκό Πατρίς Λουμούμπα.

1979: Βόμβα στο αυτοκίνητο του χουντικού δημάρχου στην Κάλυμνο.

1992: Το Ειδικό Δικαστήριο αθωώνει τον Ανδρέα Παπανδρέου από τις κατηγορίες για το σκάνδαλο Κοσκωτά, ενώ κηρύττει ενόχους τους πρώην υπουργούς Δ. Τσοβόλα (δυόμισι χρόνια) και Γ. Πέτσο (δέκα μήνες).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη στιγμή πίστεψα και τάχθηκα στο πλευρό του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, στην κοινή προσπάθεια να αναβαθμίσουμε την πατρίδα μας και να ενισχύσουμε, με σχέδιο και σοβαρότητα, όλους τους παράγοντες ισχύος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Δεν υπήρξα ποτέ άνθρωπος πολιτικών φιλοδοξιών, ούτε επιδίωξα πολιτειακό ή άλλο αξίωμα. Η συμμετοχή μου στην Κυβέρνηση δεν ήταν αυτοσκοπός, αλλά συνειδητή επιλογή προσφοράς, ως συμβολή σε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα διακυβέρνησης που στοχεύει στην ενδυνάμωση της χώρας μας, στη θωράκιση των θεσμών και στην πρόοδο της κοινωνίας μας. […] Για μένα, πρώτιστο καθήκον είναι η προστασία της χώρας, της Κυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας. Σε μια περίοδο που η πατρίδα μας έχει ανάγκη από σταθερότητα, αξιοπιστία και καθαρό πολιτικό λόγο, επιλέγω για σκοπούς διαφάνειας να παραιτηθώ, ώστε η δική μου παρουσία να μη συνεχίσει να εργαλειοποιείται εις βάρος των εθνικών μας επιδιώξεων και της συλλογικής προσπάθειας.

Χαράλαμπος Χαραλάμπους

(Μας δουλεύει ο μπατζανάκης του κύπριου προέδρου. Δεν βρήκε τίποτα πιο πρωτότυπο να πει, πέραν της «εθνικής προσφοράς». Αυτό, δηλαδή, που λένε όλοι οι αστοί πολιτικοί. Δεν καταλαβαίνει καν ότι αυτοδιαψεύδεται μέσα σε λίγες γραμμές, όταν λέει ότι δεν είχε ποτέ πολιτικές φιλοδοξίες, ούτε επεδίωξε πολιτειακό ή άλλο αξίωμα, ενώ έχει καταλάβει το Νο 2 πολιτειακό αξίωμα. Νο 2 όχι βάσει πρωτοκόλλου, αλλά βάσει πολιτικής πράξης. Ακόμα και οι πρωτάρηδες στην πολιτική ανάλυση γνωρίζουν πως στα προεδρικά συστήματα ο «προσωπάρχης» του προέδρου είναι ο αντ’ αυτού, ο άνθρωπος μπροστά στον οποίο «βαράνε προσοχές» οι υπουργοί και οι κρατικοί παράγοντες. Οταν λοιπόν καταλαμβάνεις τέτοιο πόστο, είσαι «τίγκα» στις πολιτικές φιλοδοξίες. Και όταν υποστηρίζεις το αντίθετο, είσαι -απλούστατα- ένας χαμηλού επιπέδου υποκριτής. Αλήθεια, δεν υπήρχε άλλος για ν’ αναλάβει το πόστο του αντ’ αυτού, εκτός από τον μπατζανάκη του προέδρου, που δεν είχε μάλιστα πολιτικές φιλοδοξίες; Πόσο φτηνό… Αμ το άλλο; Παραιτήθηκε, λέει, για να προστατέψει τα εθνικά συμφέροντα. Ωπα, ρε μεγάλε. Επειδή παραιτήθηκες, θα πάψει η «εργαλειοποίηση εις βάρος των εθνικών επιδιώξεων», αν υπάρχει κάτι τέτοιο; Το επιχείρημα δεν στέκει ούτε σε διαγωνισμό… μωρίας. Αν αναλάμβανες κάποια ευθύνη προσωπίκά, θα το συζητούσαμε. Αλλά εσύ παραιτήθηκες δηλώνοντας ότι φεύγεις «με αίσθημα υπερηφάνειας για όσα επιτεύχθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια». Οπότε, αν υποτεθεί ότι η επίθεση αφορά τις «εθνικές επιδιώξεις» -αν, λέμε- αυτοί που την οργανώνουν δεν έχουν κανένα λόγο να τη σταματήσουν. Ούτε τα αποτελέσματα της επίθεσης θα είναι λιγότερο οδυνηρά για τον μπατζανάκη σου)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Με πρόσχημα ανύπαρκτους τυπικούς λόγους

    17Ν
    • Με πρόσχημα ανύπαρκτους τυπικούς λόγους

      Εφετείο 17Ν
  • Με πρόσχημα ανύπαρκτους τυπικούς λόγους

    ΕΛΑ
    • Με πρόσχημα ανύπαρκτους τυπικούς λόγους

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Με πρόσχημα ανύπαρκτους τυπικούς λόγους

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Με πρόσχημα ανύπαρκτους τυπικούς λόγους

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Με πρόσχημα ανύπαρκτους τυπικούς λόγους

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Με πρόσχημα ανύπαρκτους τυπικούς λόγους

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Με πρόσχημα ανύπαρκτους τυπικούς λόγους

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Με πρόσχημα ανύπαρκτους τυπικούς λόγους

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Με πρόσχημα ανύπαρκτους τυπικούς λόγους

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Με πρόσχημα ανύπαρκτους τυπικούς λόγους

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Με πρόσχημα ανύπαρκτους τυπικούς λόγους

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Με πρόσχημα ανύπαρκτους τυπικούς λόγους

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Με πρόσχημα ανύπαρκτους τυπικούς λόγους

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Με πρόσχημα ανύπαρκτους τυπικούς λόγους

      Με πρόσχημα ανύπαρκτους τυπικούς λόγους

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Με πρόσχημα ανύπαρκτους τυπικούς λόγους

      Με πρόσχημα ανύπαρκτους τυπικούς λόγους

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Με πρόσχημα ανύπαρκτους τυπικούς λόγους

      Με πρόσχημα ανύπαρκτους τυπικούς λόγους

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Με πρόσχημα ανύπαρκτους τυπικούς λόγους

      Με πρόσχημα ανύπαρκτους τυπικούς λόγους

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Με πρόσχημα ανύπαρκτους τυπικούς λόγους

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Με πρόσχημα ανύπαρκτους τυπικούς λόγους

    Με πρόσχημα ανύπαρκτους τυπικούς λόγους

    Ποιοι είμαστε
  • Με πρόσχημα ανύπαρκτους τυπικούς λόγους

    Με πρόσχημα ανύπαρκτους τυπικούς λόγους

    Επικοινωνία
  • Με πρόσχημα ανύπαρκτους τυπικούς λόγους

    Με πρόσχημα ανύπαρκτους τυπικούς λόγους

    Όροι χρήσης
  • Με πρόσχημα ανύπαρκτους τυπικούς λόγους

    Με πρόσχημα ανύπαρκτους τυπικούς λόγους

    Ποιοι είμαστε
  • Με πρόσχημα ανύπαρκτους τυπικούς λόγους

    Με πρόσχημα ανύπαρκτους τυπικούς λόγους

    Επικοινωνία
  • Με πρόσχημα ανύπαρκτους τυπικούς λόγους

    Με πρόσχημα ανύπαρκτους τυπικούς λόγους

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo