Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 16 Οκτώβρη
  • Καμαρώνουν για τα καμένα
  • Ενας ξεχωριστός απελευθερωμένος κρατούμενος: Ο Σαμαρίτης Νάντερ Σαντάκα
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Οι σιωναζιστές αποποιούνται τους δωσίλογους ακόμα και αν υπηρετούσαν στο στρατό τους!
  • Ευλογιά αιγοπροβάτων: «Μαϊμουδίζουν» τα στοιχεία για να δείξουν ανύπαρκτη αποκλιμάκωση
  • ΜΑΤ και χημικά ενάντια στους υγειονομικούς στο «Αττικόν»
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Η Παλαιστινιακή Αντίσταση χτυπά (video)
Διεθνή

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση χτυπά (video)

Toυλάχιστον 27 σιωνιστές τραυματίες από χτύπημα υεμενίτικου drone στο Εϊλάτ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr24 Σεπ 2025, 22:19

Τα ισραηλινά τανκ δεν έχουν ακόμα διεισδύσει βαθιά στην Πόλη της Γάζας, όπως αναφέρθηκε, αλλά βρίσκονται στα προάστια των γειτονιών.

Αζάμ Αμπού Αλ-Αντας, παλαιστίνιος αναλυτής

Τους 27 έχουν φτάσει μέχρι στιγμής οι τραυματίες σιωνιστές από πλήγμα υεμενίτικου drone στο θέρετρο Εϊλάτ. Απ’ αυτούς τουλάχιστον τέσσερις είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Το drone από την Υεμένη χτύπησε το Club Hotel όπου διακοπάρουν πολλοί σιωνιστές, θεωρώντας ότι ο «σιδερένιος θόλος» τούς προσφέρει ασφάλεια.

Τα σιωνιστικά μίντια σημειώνουν τον «ασυνήθιστο» αριθμό θυμάτων από το υεμενίτικο drone που έπληξε το Εϊλάτ και ανέφεραν ότι ο σιωναζιστικός στρατός έστειλε ελικόπτερο εκκένωσης για να μεταφέρει τους τραυματίες σε νοσοκομεία της κεντρικής περιοχής.

Αναφέρουν, επίσης, ότι το σιωναζιστικό ναυτικό αποφάσισε να αναπτύξει τα πολεμικά του πλοία εκτός του λιμανιού του Εϊλάτ, από φόβο μήπως στοχευτούν από υεμενίτικα drones. Διεξάγεται έρευνα για να διαπιστωθεί γιατί το drone δεν αναχαιτίστηκε, παρά την εκτόξευση 2 πυραύλων Iron Dome εναντίον του.

Tα βιντεάκια δείχνουν το χτύπημα του υεμενίτικου drone:

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/09/Yemeni_drone_Eilat1_24-9-25.mp4
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/09/Yemeni_drone_Eilat2_24-9-25.mp4

Στη Λωρίδα της Γάζας, οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ στόχευσαν με ρουκέτες Yassin 105 δύο σιωναζιστικά τανκ Merkava στην περιοχή της Ταλ Αλ-Χάουα, νοτιοδυτικής συνοικίας της Πόλης της Γάζας. Τα σιωνιστικά μίντια αναφέρουν ότι τραυματίστηκαν 10 σιωναζιστές στρατιώτες, οι 4 βαριά.

Στην ίδια περιοχή, οι Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς ανατίναξαν χτες (Τρίτη) ένα σιωναζιστικό τεθωρακισμένο πυροδοτώντας εκρηκτικό μηχανισμό.

Το βράδυ της Δευτέρας, είχαν βομβαρδίσει με όλμους των 60 χλστ. οχήματα του σιωναζιστικού στρατού που διείσδυαν στην Ταλ Αλ-Χάουα.

Χτες, οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ βομβάρδισαν με βλήματα όλμου και με πυραύλους R-160 συγκεντρώσεις του σιωναζιστικού στρατού στη θέση Καράνιε, ανατολικά της Πόλης της Γάζας.

Ενα βίντεο της Παλαιστινιακής Αντίστασης, δυο μέρες μετά τη σύγκρουση που οδήγησε στο θάνατο του ταγματάρχη της Ταξιαρχίας Γκιβάτι, αποκάλυψε τα ψέματα του σιωναζιστικού στρατού, που παρουσίασε το θάνατο του ταγματάρχη ως αποτέλεσμα σύγκρουσης με τρεις παλαιστίνιους μαχητές, εκ των οποίων σκότωσαν τον ένα την ώρα που έτρεχε για να διαφύγει.

Ο ταγματάρχης της επίλεκτης Ταξιαρχίας Γκιβάτι σκοτώθηκε μέσα στο τανκ του, το οποίο κυριολεκτικά ανατινάχτηκε από ρουκέτα Yassin 105 που του «κάρφωσε» παλαιστίνιος μαχητής. Το χτύπημα αποτυπώθηκε σε ένα επικό βίντεο των Αλ-Κασάμ.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/09/AlQasam_24-9-25.mp4

To Merkava IV του σιωναζιστικού στρατού χτυπήθηκε στην περιοχή της Ταλ Αλ-Χάουα, στο πλαίσιο της σειράς επιχειρήσεων «Ραβδί του Μωυσή». Η μονάδα των μαχητών χρησιμοποίησε εκτοξευτή PG-7VR και ρουκέτα Yassin-105mm με διπλή πολεμική κεφαλή. Ο σκοπευτής μαχητής χτύπησε στο κατάλληλο σημείο στον πυργίσκο του τανκ. Η ρουκέτα διαπέρασε τη θωράκιση και προκάλεσε δευτερογενείς εκρήξεις στον χώρο αποθήκευσης πυρομαχικών, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο ταγματάρχης διοικητής της ίλης (μόνο αυτόν ανακοίνωσαν οι σιωναζιστές και τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος να σκοτωθούν ή να τραυματιστούν βαριά, γεγονός που απέκρυψαν οι σιωναζιστές, για να μην τρωθεί το κύρος της ταξιαρχίας με τους μωβ μπερέδες.

Η επίθεση έγινε στην οδό Αλ-Σενάα στην Ταλ Αλ-Χάουα, δίπλα στο τζαμί Αλ-Ανμπάσι Χασάν. Επομένως, οι ισχυρισμοί του σιωναζιστικού στρατού ότι σκότωσε και τους τρεις μαχητές και κατάφερε να έχει εικόνα από drone για τον ένα, είναι μια ψεύτικη αφήγηση, ένα παραμύθι. Αυτό είναι πλέον αυταπόδεικτο, καθώς ο πυρήνας των μαχητών μπόρεσε να παραδώσει στη διοίκησή του το βίντεο και από εκεί να πάρει το δρόμο της δημοσίευσης από τα «κεντρικά» των Αλ-Κασάμ.

Αυτό επιπρόσθετα δείχνει ότι η Αντίσταση έχει αποκαταστήσει τον δημοσιογραφικό της μηχανισμό και μπορεί σε σύντομο χρόνο να βγάζει ειδήσεις και εικόνες από τη δράση της στην υπό πολιορκία Πόλη της Γάζας.

Το βίντεο που έδειξε ο σιωναζιστικός στρατός δείχνει σκηνές που εκτυλίσσονται στη γειτονιά Σέιχ Ραντουάν της Πόλης της Γάζας, σε σημείο που οι συντεταγμένες του απέχουν τέσσερα χιλιόμετρα από το σημείο στην Ταλ Αλ-Χάουα όπου συντρίφτηκε το τανκ του διοικητή της ίλης της Ταξιαρχίας Γκιβάτι.

Εκεί, γύρω από την πισίνα του Σέιχ Ραντουάν, όπως ανακοίνωσαν οι Αλ-Κασάμ, στήθηκε τη Δευτέρα ενέδρα ενάντια σε μια συγκέντρωση σιωναζιστών στρατιωτών και οχημάτων. Οι παλαιστίνιοι μαχητές επιτέθηκαν και ενεπλάκησαν σε μάχη εκ του συστάδην, αφήνοντας αρκετούς σιωναζιστές στρατιώτες νεκρούς και τραυματίες.

Εγκυρη παλαιστινιακή πηγή ανέφερε σήμερα ότι προχτές, στις 6:30 το πρωί, μαχητές Αλ-Κασάμ συγκρούστηκαν εκ του συστάδην με στρατιώτες του σιωναζιστικού στρατού στα ερείπια της Μπέιτ Χανούν, προκαλώντας τους απώλειες σε νεκρούς και τραυματίες.

Πριν από λίγο, άρχισε πάλι το κλάμα στα σιωνιστικά μίντια για «δύσκολο επεισόδιο ασφάλειας» στη βόρεια Γάζα. Αναφέρουν ότι ένας στρατιώτης της Ταξιαρχίας Ναχάλ σκοτώθηκε από πυρά παλαιστίνιου ελεύθερου σκοπευτή. Χρειάζεται μήπως να θυμίσουμε ότι την Μπέιτ Χανούν την έχουν ισοπεδώσει και πως εδώ και μήνες έχουν δηλώσει ότι ο βόρειος τομέας της Λωρίδας «εκκαθαρίστηκε» και δεν υπάρχουν «μαχητές της Χαμάς»;

ΥΓ. Ενα ακόμα μήνυμα (γραμμένο στα εβραϊκά και τα αραβικά) έστειλαν σήμερα στο σιωνιστικό όχλο οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ, αναφορικά με τους αιχμάλωτους που κρατούν.

Οπως σας έχουμε προειδοποιήσει ξανά
Οσο περισσότερο επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας
Τα εγκλήματά σας στην Πόλη της Γάζας                                                                                                            Τόσο μεγαλύτερος γίνεται ο κίνδυνος για τους κρατούμενούς σας.

Ταξιαρχίες του μάρτυρα Ιζ Αλ-Ντιν Αλ-Κασάμ

Εκτύπωση 🖨
ΑΝΣΑΡΑΛΛΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΗ Π. Τυχεροπούλου απαντά στον Ν. Σαλάτα: «Συκοφαντικός παροξυσμός, με προσωπικές επιθέσεις, αισχρά ψεύδη και απαράδεκτους υπαινιγμούς»

Toυλάχιστον 27 σιωνιστές τραυματίες από χτύπημα υεμενίτικου drone στο Εϊλάτ

Επόμενο άρθρο Το Ιράν δημοσίευσε φωτογραφίες μέσα από τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ισραήλ!

Toυλάχιστον 27 σιωνιστές τραυματίες από χτύπημα υεμενίτικου drone στο Εϊλάτ

Σχετικά Αρθρα

Ενας ξεχωριστός απελευθερωμένος κρατούμενος: Ο Σαμαρίτης Νάντερ Σαντάκα

Διεθνή 15 Οκτ 2025, 20:50

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Οι σιωναζιστές αποποιούνται τους δωσίλογους ακόμα και αν υπηρετούσαν στο στρατό τους!

Διεθνή 15 Οκτ 2025, 20:10

Γάζα: Μαζί με τους δωσίλογους τσακίζονται και οι τοκογλύφοι

Ο Μαχμούντ Αμπάς ανέλαβε την προστασία των δωσίλογων

Διεθνή 15 Οκτ 2025, 10:19

Παλαιστίνιοι κρατούμενοι: Οσοι δεν βγήκαμε τώρα, θα βγούμε την επόμενη φορά χάρη στην Αντίσταση

Διεθνή 14 Οκτ 2025, 22:44

Aυτή είναι η παλαιστινιακή οικογένεια

Διεθνή 14 Οκτ 2025, 19:24

H απαγγελία ολοκληρώθηκε

Πολιτισμός 14 Οκτ 2025, 10:49
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Οκτώβρη

16 Οκτ 2025, 00:01
Κόντρες

Καμαρώνουν για τα καμένα

15 Οκτ 2025, 22:14
Διεθνή

Ενας ξεχωριστός απελευθερωμένος κρατούμενος: Ο Σαμαρίτης Νάντερ Σαντάκα

15 Οκτ 2025, 20:50
Διεθνή

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Οι σιωναζιστές αποποιούνται τους δωσίλογους ακόμα και αν υπηρετούσαν στο στρατό τους!

15 Οκτ 2025, 20:10
Αγροτικά

Ευλογιά αιγοπροβάτων: «Μαϊμουδίζουν» τα στοιχεία για να δείξουν ανύπαρκτη αποκλιμάκωση

15 Οκτ 2025, 15:03
Υγεία

ΜΑΤ και χημικά ενάντια στους υγειονομικούς στο «Αττικόν»

15 Οκτ 2025, 14:33
Αθλητισμός

Καμιά ανοχή στους σιωναζιστές – Το Ούντινε έδειξε το δρόμο

15 Οκτ 2025, 12:18
Αθλητισμός

Ενα τραγούδι απ’ τ’ Αλγέρι

15 Οκτ 2025, 11:08
Διεθνή

Γάζα: Μαζί με τους δωσίλογους τσακίζονται και οι τοκογλύφοι

Ο Μαχμούντ Αμπάς ανέλαβε την προστασία των δωσίλογων

15 Οκτ 2025, 10:19
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Οκτώβρη

15 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Παλαιστίνιοι κρατούμενοι: Οσοι δεν βγήκαμε τώρα, θα βγούμε την επόμενη φορά χάρη στην Αντίσταση

14 Οκτ 2025, 22:44
Υγεία

«Υποδοχή» ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείο «Αττικόν» στους Μητσοτάκη-Γεωργιάδη

14 Οκτ 2025, 20:43
Διεθνή

Aυτή είναι η παλαιστινιακή οικογένεια

14 Οκτ 2025, 19:24
Παιδεία

«Ξέπλυμα» των σιωναζιστών μέσα από συνέδριο της «Διεθνούς Εταιρείας Σωκρατικών Μελετών ‘’Socratica VI’’»

14 Οκτ 2025, 18:13
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης θέλει να βάλει το στρατό στην αστυνομική καταστολή!

14 Οκτ 2025, 17:59
Παιδεία

Κινητοποίηση στα Προπύλαια για τα πρώτα πειθαρχικά κατά φοιτητών – Ο Πρύτανης έκανε τον «Κινέζο»

14 Οκτ 2025, 10:56
Πολιτισμός

H απαγγελία ολοκληρώθηκε

14 Οκτ 2025, 10:49
Διεθνή

Γάζα: Οι προδότες ή παραδίνονται ή τσακίζονται

14 Οκτ 2025, 10:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Οκτώβρη

14 Οκτ 2025, 00:01
Πολιτική

Ξανά κατηγορούμενοι οι Χλύκες (πατέρας και γιος) και ο Καλφούτζος

13 Οκτ 2025, 19:39
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Οκτώβρη

Ημέρα άρτου.

Ημέρα διατροφής.

Ημέρα υπέρ της υγιούς σπονδυλικής στήλης.

Τζαμάικα: Ημέρα εθνικών ηρώων.

1940: Οι ναζί ιδρύουν το γκέτο της Βαρσοβίας.

1945: Αιματηρή συμπλοκή με χειροβομβίδες μεταξύ μοναρχικών και κομμουνιστών στο Γαλάτσι.

1945: Ιδρύεται ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τροφίμων του ΟΗΕ.

1946: Εκτελούνται δι’ απαγχονισμού στη Νυρεμβέργη με την κατηγορία των εγκλημάτων πολέμου δέκα υψηλόβαθμοι αξιωματικοί των ναζί.

1964: Η Κίνα γίνεται η πέμπτη πυρηνική δύναμη στον κόσμο.

1967: Βόμβα στο «Πι-Εξ» της Συγγρού.

1977: Εμπρησμός των γραφείων της «Αυγής» από νεοφασίστες.

1994: Σε δημοψήφισμα στη Φιλανδία οι πολίτες τάσσονται υπέρ της ένταξης στην ΕΕ με 56,5%.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς και στο ζήτημα της απεργίας πείνας του Π. Ρούτσι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη δημόσια συζήτηση, θέλω να πω ότι η πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν. Αυτό επιτάσσει η ανθρωπιά και ο πολιτισμός μας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όποιες κι αν είναι αυτες, χωρίς να τις σχολιάζουμε. Αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου το οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε α λα καρτ. Πόσο μάλλον σε θέματα που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης, όπως είναι το συγκεκριμένο αίτημα, και βεβαίως η εκδίκαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας, που μας έχει πληγώσει βαθιά όλους. Όπως, άλλωστε, ειπώθηκε από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν χάνεται κανένα δικαίωμα κανενός συγγενή, καθώς κατά τη διαδικασία στο ακροατήριο θα μπορεί να διατυπωθεί εκ νέου οποιοδήποτε αίτημα οποιασδήποτε πλευράς. Κι ας μην ξεχνάμε ότι νέες αέναες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε παραγραφές αδικημάτων, που θα ήταν η απόλυτη ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.

Kυριάκος Μητσοτάκης (facebook)

(Για να αφιερώνει ο Μητσοτάκης ένα «κεφάλαιο» της εβδομαδιαίας σινδονιάδας του στο facebook στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι σημαίνει πως αισθάνεται και πάλι στριμωγμένος. Μάλλον δεν είχε δει ακόμα τις συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους συνεργάτες του να προβλέψουν το μέγεθός τους. Και τι έκανε; Το έριξε στην υποκρισία. Το έκανε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, χτες βγήκε μπροστά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. «Ευαισθησία», «ανθρωπιά», «πολιτισμός», από τη μια, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», από την άλλη. Ο Μητσοτάκης έχει όλες αυτές τις σπουδαίες ιδιότητες, αλλά η αστική Δικαιοσύνη δεν τις έχει. Κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο που και αυτή η εκδήλωση υποκρισίας πάει κατευθείαν «στον κουβά». Γιατί ήταν ο δικός του μηχανισμός που προσπάθησε να συκοφαντήσει τον Ρούτσι όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Και ήταν ο δικός του υπουργός, ο Φλωρίδης, που προανήγγειλε την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, γεγονός που κατέγραψαν όλα τα φιλοκυβερνητικά μίντια με τον πανομοιότυπο τίτλο: «Παράθυρο από τον Φλωρίδη». Από το Μαξίμου τους έδωσαν τον τίτλο, για να φανεί ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην Εισαγγελία και δικαίωσε τον Ρούτσι. Μόνο που ικανοποιήθηκε το μισό αίτημα του απεργού πείνας: εκταφή της σορού του δολοφονηθέντα γιου του, αλλά μόνο για ταυτοποίηση, όχι για χημικές εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου. Οταν ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, ο Μητσοτάκης, βλέποντας το κυβερνητικό σχέδιο να ναυαγεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορτώσει την ευθύνη στην αστική Δικαιοσύνη. Μόνο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει δε θέλει, τη λύση θα την δώσει ο ίδιος, μέσω της αστικής Δικαιοσύνης. Και θα χρεωθεί την ευθύνη για μια ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι ενός χαροκαμένου γονιού που υπέβαλε ένα απλούστατο και απόλυτα νόμιμο αίτημα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Toυλάχιστον 27 σιωνιστές τραυματίες από χτύπημα υεμενίτικου drone στο Εϊλάτ

    • Εφετείο 17Ν

      Toυλάχιστον 27 σιωνιστές τραυματίες από χτύπημα υεμενίτικου drone στο Εϊλάτ

  • ΕΛΑ

    Toυλάχιστον 27 σιωνιστές τραυματίες από χτύπημα υεμενίτικου drone στο Εϊλάτ

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Toυλάχιστον 27 σιωνιστές τραυματίες από χτύπημα υεμενίτικου drone στο Εϊλάτ

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Toυλάχιστον 27 σιωνιστές τραυματίες από χτύπημα υεμενίτικου drone στο Εϊλάτ

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Toυλάχιστον 27 σιωνιστές τραυματίες από χτύπημα υεμενίτικου drone στο Εϊλάτ

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Toυλάχιστον 27 σιωνιστές τραυματίες από χτύπημα υεμενίτικου drone στο Εϊλάτ

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Toυλάχιστον 27 σιωνιστές τραυματίες από χτύπημα υεμενίτικου drone στο Εϊλάτ

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Toυλάχιστον 27 σιωνιστές τραυματίες από χτύπημα υεμενίτικου drone στο Εϊλάτ

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Toυλάχιστον 27 σιωνιστές τραυματίες από χτύπημα υεμενίτικου drone στο Εϊλάτ

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Toυλάχιστον 27 σιωνιστές τραυματίες από χτύπημα υεμενίτικου drone στο Εϊλάτ

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Toυλάχιστον 27 σιωνιστές τραυματίες από χτύπημα υεμενίτικου drone στο Εϊλάτ

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Toυλάχιστον 27 σιωνιστές τραυματίες από χτύπημα υεμενίτικου drone στο Εϊλάτ

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Toυλάχιστον 27 σιωνιστές τραυματίες από χτύπημα υεμενίτικου drone στο Εϊλάτ

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Toυλάχιστον 27 σιωνιστές τραυματίες από χτύπημα υεμενίτικου drone στο Εϊλάτ

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Toυλάχιστον 27 σιωνιστές τραυματίες από χτύπημα υεμενίτικου drone στο Εϊλάτ

      Toυλάχιστον 27 σιωνιστές τραυματίες από χτύπημα υεμενίτικου drone στο Εϊλάτ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Toυλάχιστον 27 σιωνιστές τραυματίες από χτύπημα υεμενίτικου drone στο Εϊλάτ

      Toυλάχιστον 27 σιωνιστές τραυματίες από χτύπημα υεμενίτικου drone στο Εϊλάτ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Toυλάχιστον 27 σιωνιστές τραυματίες από χτύπημα υεμενίτικου drone στο Εϊλάτ

      Toυλάχιστον 27 σιωνιστές τραυματίες από χτύπημα υεμενίτικου drone στο Εϊλάτ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Toυλάχιστον 27 σιωνιστές τραυματίες από χτύπημα υεμενίτικου drone στο Εϊλάτ

      Toυλάχιστον 27 σιωνιστές τραυματίες από χτύπημα υεμενίτικου drone στο Εϊλάτ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Toυλάχιστον 27 σιωνιστές τραυματίες από χτύπημα υεμενίτικου drone στο Εϊλάτ

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Toυλάχιστον 27 σιωνιστές τραυματίες από χτύπημα υεμενίτικου drone στο Εϊλάτ

    Toυλάχιστον 27 σιωνιστές τραυματίες από χτύπημα υεμενίτικου drone στο Εϊλάτ

  • Επικοινωνία

    Toυλάχιστον 27 σιωνιστές τραυματίες από χτύπημα υεμενίτικου drone στο Εϊλάτ

    Toυλάχιστον 27 σιωνιστές τραυματίες από χτύπημα υεμενίτικου drone στο Εϊλάτ

  • Όροι χρήσης

    Toυλάχιστον 27 σιωνιστές τραυματίες από χτύπημα υεμενίτικου drone στο Εϊλάτ

    Toυλάχιστον 27 σιωνιστές τραυματίες από χτύπημα υεμενίτικου drone στο Εϊλάτ

  • Ποιοι είμαστε

    Toυλάχιστον 27 σιωνιστές τραυματίες από χτύπημα υεμενίτικου drone στο Εϊλάτ

    Toυλάχιστον 27 σιωνιστές τραυματίες από χτύπημα υεμενίτικου drone στο Εϊλάτ

  • Επικοινωνία

    Toυλάχιστον 27 σιωνιστές τραυματίες από χτύπημα υεμενίτικου drone στο Εϊλάτ

    Toυλάχιστον 27 σιωνιστές τραυματίες από χτύπημα υεμενίτικου drone στο Εϊλάτ

  • Όροι χρήσης

    Toυλάχιστον 27 σιωνιστές τραυματίες από χτύπημα υεμενίτικου drone στο Εϊλάτ

    Toυλάχιστον 27 σιωνιστές τραυματίες από χτύπημα υεμενίτικου drone στο Εϊλάτ

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo