Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 13 Ιούλη
  • Διαμονές σε εποικισμούς και ημέρες με το στρατό: Πώς βρετανικές φιλανθρωπικές οργανώσεις προωθούν τη μετανάστευση στο Ισραήλ
  • Το Ιράν έκλεισε το Στενό του Ορμούζ και απάντησε με συντριπτικούς βομβαρδισμούς αμερικάνικων βάσεων
  • Μια τοιχογραφία μέσα στα ερείπια: Πώς ο Χοσάμ Χασάν έγινε ο ήρωας της Γάζας στο Μουντιάλ
  • Μας πήρανε χαμπάρι και πλάκωσαν σωρηδόν όλα τα κολλέγια για να πανεπιστημιοποιηθούν
  • Μπόνους απέλασης: 250 ευρώ σε δικηγόρους άμα πείθουν τον αιτούντα άσυλο να δεχτεί την απέλαση
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Η κατασκευασμένη πραγματικότητα του Νετανιάχου δεν μπορεί να κρύψει την πραγματική κατάσταση
Διεθνή

Η κατασκευασμένη πραγματικότητα του Νετανιάχου δεν μπορεί να κρύψει την πραγματική κατάσταση

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr1 Ιούν 2026, 11:22

Πανηγυρίζουν τα παπαγαλάκια του σιωνισμού στη χώρα μας παρέα με τον Νετανιάχου: «Το Ισραήλ κατέλαβε το Κάστρο Μποφόρ. Η ισραηλινή σημαία κυματίζει στην κορυφή του μεσαιωνικού κάστρου που έχτισαν οι σταυροφόροι». Μωρέ τι μας λες…

Ο ίδιος ο Νετανιάχου απηύθυνε διάγγελμα προς το σιωνιστικό όχλο: «Εψές το βράδυ, οι ηρωικοί μαχητές μας κατέλαβαν το κάστρο Μποφόρ. Με υπερηφάνεια ύψωσαν εκεί τη σημαία του Κράτους του Ισραήλ και της Ταξιαρχίας Γκολάνι… Μίλησα με τους μαχητές στα βόρεια σύνορα την Παρασκευή. Μου είπαν: “Πες στο λαό του Ισραήλ τι κάνουμε εδώ. Πρωθυπουργέ, η κοινή γνώμη δεν ξέρει τι κατορθώματα έχουμε κάνει”… Την Παρασκευή μίλησα με τους διοικητές της ταξιαρχίας. Είναι τολμηροί διοικητές ταξιαρχίας, μέσα στην περιοχή, ηγούμενοι των γενναίων στρατιωτών. Και μου είπαν: “Πρωθυπουργέ, φέρνουμε σε πέρας την αποστολή μας. Προωθούμαστε – και η Χεζμπολά το βάζει στα πόδια για να σωθεί”. Και τους είπα: “Είμαι μαζί σας. Ολο το έθνος του Ισραήλ είναι μαζί σας. Θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος, αλλά θα αποκαταστήσουμε την ασφάλεια για τους κατοίκους του Βορρά, όπως κάναμε για τους κατοίκους του Νότου”…».

Prime Minister Benjamin Netanyahu: “Last night, our heroic fighters captured the Beaufort castle. They proudly raised the flag of the State of Israel and the flag of the Golani Brigade there.

I remind you that 44 years ago, this place was a symbol of a heroic battle by our… pic.twitter.com/tyTr2QImaW

— Prime Minister of Israel (@IsraeliPM) May 31, 2026

Από το περιεχόμενο και το ύφος του διαγγέλματος, σε συνδυασμό με την πραγματική και όχι την κατασκευασμένη πραγματικότητα, καταλαβαίνεις ότι περνάει ζόρια. Και προσπαθεί να κατασκευάσει εικόνες νίκης. Το είχε κάνει και πριν από λίγο καιρό με την κατάληψη του σταδίου της Χιάμ. Προσπαθεί «να διαχειριστεί τα σύμβολα», όπως θα έλεγε ο Μιτεράν. Μόνο που τα σύμβολά του είναι σαν σκόνη που κατακάθεται με το νερό αλλά μόλις στεγνώσει την παίρνει ο αέρας.

Ο Γιαΐρ Ναβότ, πρώην διοικητής του σιωναζιστικού στρατού και νυν δημοσιογράφος, έδωσε στον Νετανιάχου μια τσουχτερή απάντηση:

«Δεν έχω ανάγκη να μου μιλούν για το Κάστρο Μποφόρ. Ημουν εκεί και το γνωρίζω πολύ καλά. Κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι απλώς μια ψευδαίσθηση, μια προσπάθεια να παρουσιαστεί ως σπουδαίο κάποιο υποτιθέμενο συμβολικό επίτευγμα που δεν έχει πραγματική σημασία στο πλαίσιο και τη φύση των σημερινών μαχών. Ολόκληρος ο Βορράς δέχεται βομβαρδισμούς και οι κάτοικοί του ζουν στην κόλαση. Λοιπόν, το Μποφόρ βρίσκεται στα χέρια μας — αλλάζει αυτό κάτι; Υπάρχουν λιγότερα εκρηκτικά drones; Λιγότερες εκτοξεύσεις πυραύλων; Λιγότερα θύματα, τραυματίες και νεκροί; Οχι. Υπάρχει όμως μια σημαία. Ζήτω μας!»

Γιατί είχε τόση ανάγκη το «σύμβολο» ο Νετανιάχου; Γιατί οι έποικοι του σιωνιστικού Βορρά εγκαταλείπουν βρίζοντας τους εποικισμούς και πολλοί δηλώνουν ότι φεύγουν μόνιμα, επειδή η Χεζμπολά δεν έχει αφοπλιστεί ούτε ηττηθεί, ενώ ο Τραμπ διαπραγματεύεται με το Ιράν τον τερματισμό του πολέμου.

Εκατοντάδες σιωνιστές έποικοι που εκτοπίστηκαν από το Κιριάτ Σμόνα αρνούνται να επιστρέψουν στον εποικισμό στη βόρεια σιωνιστική οντότητα, παρά τα οικονομικά κίνητρα που προσφέρει η κυβέρνηση Νετανιάχου, καθώς συνεχίζονται οι συγκρούσεις του στρατού με τη Χεζμπολά, μετέδωσε το σιωνιστικό Κανάλι 12 στις 25 Μάη.

Οι εγγραφές σε νηπιαγωγεία έχουν μειωθεί κατά περίπου 40%, καθώς πολλοί γονείς αλλάζουν επίσημα τη δηλωμένη διεύθυνσή τους, ακόμα και με κόστος την απώλεια των οικονομικών κινήτρων, προκειμένου να εγγράψουν τα παιδιά τους σε σχολεία μακριά από τις παραμεθόριες ζώνες.

Οι τοπικές αρχές αναφέρουν ότι ζητούν εδώ και περισσότερο από έναν μήνα επείγουσα συνάντηση με τον Νετανιάχου και τον Κατζ, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να εξασφαλίσουν συνάντηση.

BREAKING | Sirens sound in Kiryat Shmona and surrounding areas in the upper Upper Galilee. pic.twitter.com/jks5nUcT8e

— The Cradle (@TheCradleMedia) May 25, 2026

Οι δημοτικές αρχές προειδοποιούν ότι χωρίς άμεση πολιτική παρέμβαση, η έξοδος των κατοίκων θα μπορούσε να ενταθεί ακόμη περισσότερο.

Οι κάτοικοι φοβούνται ότι, εάν η Χεζμπολά δεν ηττηθεί ολοκληρωτικά, δεν θα υπάρξει ασφάλεια στστο Κιριάτ Σμόνα και σε άλλους εποικισμούς κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο, ανέφερε η Haaretz την περασμένη Δευτέρα.

Η ανησυχία έχει αυξηθεί ακόμα περισσότερο λόγω των αναφορών ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και η ιρανική ηγεσία βρίσκονται κοντά στην επίτευξη συμφωνίας για τον τερματισμό του πολέμου μεταξύ των δύο χωρών τους, καθώς και μεταξύ του Ισραήλ και της Χεζμπολά.

«Με μεγάλη μου λύπη, η κυβέρνηση του Ισραήλ δεν είναι πλέον κυρίαρχη σε αυτή τη γη. Αυτή τη στιγμή έχουμε εγκαταλειφθεί προς χάριν των αμερικανικών συμφερόντων», δήλωσε ο Αβιχάι Στερν, δήμαρχος του Κιριάτ Σμόνα.

Ο Στερν πρόσθεσε: «Για μένα, αυτή είναι η χειρότερη κατάσταση ασφαλείας που έχουμε βιώσει, ακόμα και σε σύγκριση με τη δεκαετία του 1990 και την περίοδο της ζώνης ασφαλείας στον Λίβανο. Τότε ενεργούσαμε σύμφωνα με τις ανάγκες ασφαλείας του Ισραήλ, όχι σύμφωνα με τις ανάγκες της διακυβέρνησης ενός αμερικανού προέδρου».

Ο Moσέ Νταβίντοβιτς, επικεφαλής του Περιφερειακού Συμβουλίου Mατέχ Ασέρ στη δυτική Γαλιλαία και πρόεδρος του Φόρουμ της Ζώνης Σύγκρουσης του Βορρά, προειδοποίησε ότι η Χεζμπολά πρέπει να ηττηθεί, διαφορετικά οι βόρειοι εποικισμοί θα πάψουν να υπάρχουν.

Ενα αμείωτο μπαράζ πυραύλων από τον Λίβανο προκάλεσε συνεχή ενεργοποίηση των σειρήνων σε εποικισμούς της βόρειας σιωνιστικής οντότητας κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, βυθίζοντας τους κατοίκους σε αυτό που σιωνιστικά μίντια χαρακτήρισαν ως έναν συνεχιζόμενο εφιάλτη. Δεκάδες εκτοξεύσεις βλημάτων ανάγκασαν χιλιάδες σιωνιστές να καταφεύγουν επανειλημμένα σε καταφύγια, αφήνοντάς τους σε κατάσταση διαρκούς φόβου και πανικού.

Αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόνιζαν ότι ολόκληρη η περιοχή του βορρά δέχεται συστηματικά πλήγματα από τη Λιβανική Αντίσταση, αναγκάζοντας χιλιάδες ανθρώπους να ζουν υπό συνεχή απειλή και μέσα σε απόλυτη αβεβαιότητα.

Η πραγματικότητα δεν έχει καμιά σχέση με τις σκηνοθετημένες επιτυχίες του Νετανιάχου. Ακόμα και μέσα στο έδαφος της οντότητας, πέρα από τους πυραύλους που σαρώνουν τους εποικισμούς, τα FPV drones της Χεζμπολά κυνηγούν τους σιωναζιστές στρατιώτες που τρέχουν σαν ποντίκια που τα κυνηγάει ο γάτος.

Εκτύπωση 🖨
ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΧΕΣΜΠΟΛΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΟ Μπεν Γκβιρ είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου
Επόμενο άρθρο Το Ιράν σταματάει κάθε διαπραγμάτευση με τις ΗΠΑ, μέχρι να «συμμαζέψουν» το Ισραήλ

Σχετικά Αρθρα

Διαμονές σε εποικισμούς και ημέρες με το στρατό: Πώς βρετανικές φιλανθρωπικές οργανώσεις προωθούν τη μετανάστευση στο Ισραήλ

Φιλανθρωπικές οργανώσεις εγγεγραμμένες στη Βρετανία προσφέρουν την ευκαιρία για εκπαίδευση με τον ισραηλινό στρατό, διαμονή σε εποικισμούς και επισκέψεις σε κατεχόμενα εδάφη

Διεθνή 12 Ιούλ 2026, 20:56

Το Ιράν έκλεισε το Στενό του Ορμούζ και απάντησε με συντριπτικούς βομβαρδισμούς αμερικάνικων βάσεων

Γαλιμπάφ: Η εποχή των μονομερών συμφωνιών τελείωσε

Διεθνή 12 Ιούλ 2026, 12:04

Οσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια

Διεθνή 11 Ιούλ 2026, 09:42

«Μείωση της έντασης με το Ιράν» ζητούν τώρα οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές

Διεθνή 10 Ιούλ 2026, 20:24

Πλήρως ενσωματωμένη στο αστικό σύστημα εξουσίας η ευρωπαϊκή Ακροδεξιά

Το παράδειγμα της Λεπέν, που επανέρχεται με δικαστική βούλα

Διεθνή 10 Ιούλ 2026, 19:53

Δεν έχουν τα κότσια να επιστρέψουν στον πόλεμο κατά του Ιράν οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές

Οι Ιρανοί απάντησαν πλήττοντας αμερικάνικες βάσεις στον Κόλπο

Διεθνή 10 Ιούλ 2026, 14:07
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Ιούλη

13 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Διαμονές σε εποικισμούς και ημέρες με το στρατό: Πώς βρετανικές φιλανθρωπικές οργανώσεις προωθούν τη μετανάστευση στο Ισραήλ

Φιλανθρωπικές οργανώσεις εγγεγραμμένες στη Βρετανία προσφέρουν την ευκαιρία για εκπαίδευση με τον ισραηλινό στρατό, διαμονή σε εποικισμούς και επισκέψεις σε κατεχόμενα εδάφη

12 Ιούλ 2026, 20:56
Διεθνή

Το Ιράν έκλεισε το Στενό του Ορμούζ και απάντησε με συντριπτικούς βομβαρδισμούς αμερικάνικων βάσεων

Γαλιμπάφ: Η εποχή των μονομερών συμφωνιών τελείωσε

12 Ιούλ 2026, 12:04
Αθλητισμός

Μια τοιχογραφία μέσα στα ερείπια: Πώς ο Χοσάμ Χασάν έγινε ο ήρωας της Γάζας στο Μουντιάλ

12 Ιούλ 2026, 09:57
Παιδεία

Μας πήρανε χαμπάρι και πλάκωσαν σωρηδόν όλα τα κολλέγια για να πανεπιστημιοποιηθούν

12 Ιούλ 2026, 09:27
Καταστολή

Μπόνους απέλασης: 250 ευρώ σε δικηγόρους άμα πείθουν τον αιτούντα άσυλο να δεχτεί την απέλαση

Με ΚΥΑ ντροπής, η κυβέρνηση Μητσοτάκη θέλει να μετατρέψει τους δικηγόρους σε ρουφιάνους

12 Ιούλ 2026, 09:19
Παιδεία

Πολυτεχνείο Κρήτης: Απαράδεκτες συνδικαλιστικές διώξεις σε φοιτητές της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΗΜΜΥ)

12 Ιούλ 2026, 08:43
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Ιούλη

12 Ιούλ 2026, 00:01
Αγροτικά

Πέρασε και στην Ηπειρο η ευλογιά των αιγοπροβάτων

Πέντε εστίες στην ΠΕ Πρέβεζας μέσα σε μια εβδομάδα

11 Ιούλ 2026, 20:07
Εργατικά

Απεργία-Αποχή εκπαιδευτικών: Σκόπιμες καθυστερήσεις στην «αξιολόγηση» από τη διοικητική ιεραρχία

Για να κριθούν οι εκπαιδευτικοί που συμμετέχουν στην Απεργία-Αποχή με το αυστηρότερο καθεστώς του 2026

11 Ιούλ 2026, 17:03
Διεθνή

Οσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια

11 Ιούλ 2026, 09:42
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

11 Ιούλ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Ιούλη

11 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

«Μείωση της έντασης με το Ιράν» ζητούν τώρα οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές

10 Ιούλ 2026, 20:24
Διεθνή

Πλήρως ενσωματωμένη στο αστικό σύστημα εξουσίας η ευρωπαϊκή Ακροδεξιά

Το παράδειγμα της Λεπέν, που επανέρχεται με δικαστική βούλα

10 Ιούλ 2026, 19:53
Διεθνή

Δεν έχουν τα κότσια να επιστρέψουν στον πόλεμο κατά του Ιράν οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές

Οι Ιρανοί απάντησαν πλήττοντας αμερικάνικες βάσεις στον Κόλπο

10 Ιούλ 2026, 14:07
Κόντρες

Τα παπαγαλάκια του βρομιάρη

10 Ιούλ 2026, 09:52
Διεθνή

Aποτυχημένη απόπειρα κατά του εκπροσώπου της Χαμάς, Χάζεμ Κάσεμ

Δολοφονήθηκε ένας Παλαιστίνιος και τραυματίστηκαν άλλοι

10 Ιούλ 2026, 07:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Ιούλη

10 Ιούλ 2026, 00:01
Πολιτική

Υποκλοπές: Ολο το θάβουν το σκάνδαλο κι όλο πετάγεται μπροστά τους

Με κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, η κυβέρνηση αφαίρεσε από την αντιπολίτευση το δικαίωμά της να καλέσει για ακρόαση τους Ντίλιαν και Δημητριάδη

9 Ιούλ 2026, 21:47
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Ιούλη

1924: Τρεις χιλιάδες νεκροί στο Σάο Πάολο σε σύγκρουση επαναστατών με στρατεύματα.

1925: Κατάργηση της ελευθεροτυπίας από τον δικτάτορα Πάγκαλο λόγω “κομμουνιστικού κινδύνου“.

1946: Δολοφονική απόπειρα κατά του Μιλτιάδη Πορφυρογένη με χειροβομβίδες στο σπίτι του.

1991: Η τουρκική αστυνομία σκοτώνει έντεκα μέλη της παράνομης οργάνωσης «Ντεβ Σολ» σε επιδρομές σε διαμερίσματα στην Ισταμπούλ.

1997: Η σορός του Τσε Γκεβάρα μεταφέρεται και ενταφιάζεται στην Κούβα.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

– Τι σας έπεισε ότι το νέο εγχείρημα του Αλέξη Τσίπρα μπορεί να εκφράσει τον προοδευτικό χώρο;

Συνάντησα έναν ώριμο, πεπειραμένο και κατασταλαγμένο άνθρωπο χωρίς την οποιαδήποτε προσωπική φιλόδοξη ανάγκη να γίνει πρωθυπουργός, αφού έχει βιώσει την εμπειρία αυτή. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι η εσωτερική του αγωνία για τον λαό μας που βρίσκεται σε τεράστια αδιέξοδα, που τον παρακίνησε να βγει μπροστά για να υπάρξει και πάλι μια Ελλάδα της αξιοπρέπειας, όπου ο ήλιος θα λάμπει για όλους. Και ήδη περπατά με σοβαρά βήματα και με συνδυασμό οραματισμού και ρεαλισμού για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή. Στην ΕΛΑΣ εναποτίθενται πια οι ελπίδες της χώρας για να υπάρξει ο προοδευτικός πόλος που θα βάλει τέλος στην κυβέρνηση της ΝΔ και θα εργαστεί για το κοινωνικό σύνολο και όχι για τα συμφέροντα. Ο δρόμος έχει ανοίξει.

Συνέντευξη Μαρίνου Σκανδάμη στην Political

(Πλάκα μας κάνεις; Αυτό είναι το ερώτημα που θα έρθει στα χείλη όποιου ή όποιας διαβάσει αυτό το απόσπασμα από συνέντευξη στην καραδεξιά Political του Μαρίνου Σκανδάμη, ο οποίος τη μια μέρα αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ και την επομένη «ορκίστηκε» σκιώδης υπουργός Προ Πο του Τσίπρα. Ωραία, πρέπει να γλείψει τον νέο αρχηγό, αλλιώς θα πέσει το τσιπρόκομμα να τον πλακώσει. Μα μ’ αυτό τον εντελώς γελοίο τρόπο; Δεν είχε, λέει, ανάγκη να γίνει πρωθυπουργός, γιατί… έχει βιώσει την εμπειρία αυτή! Δηλαδή, όποιος γίνεται μια φορά πρωθυπουργός «κλείνει»; Τότε γιατί διεκδικούν με νύχια και με δόντια δεύτερη και τρίτη άμα λάχει θητεία; Ο Τσίπρας τη διεκδίκησε το 2019, τη διεκδίκησε και το 2023. Εχασε και τις δυο φορές. Αναγκάστηκε να παραιτηθεί να παραιτηθεί από πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ήταν επιλογή του. Εκλογές άλλες δεν έγιναν από το 2023. Οι επόμενες θα είναι αυτές του 2027 στις οποίες θα είναι και πάλι αρχηγός κόμματος εξουσίας. Δεν μπορεί καν να το παίξει Κιγκινάτος που είχε αποσυρθεί στα κτήματά του και τον παρακάλεσε η σύγκλητος να επιστρέψει για να αντιμετωπίσει τους εχθρούς της Ρώμης. Επί τρία χρόνια σχεδιάζει και ξανασχεδιάζει το πώς θα επιστρέψει. Μέχρι και «αλμυρή» εταιρία γάλλων συμβούλων προσέλαβε για να του κάνει τον προσωπικό πολιτικό σχεδιασμό. Και κάτι Σκανδάμηδες προσπαθούν να μας πείσουν ότι τον επανέφερε η… η εσωτερική του αγωνία για τον λαό μας που βρίσκεται σε τεράστια αδιέξοδα! Και ο Σκανδάμης, βέβαια, την ίδια δοαδρομή ακολουθεί, σε πιο χαμηλό όροφο: κατάλαβε ότι έδρα στην Αχαΐα με το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ δεν πρόκειται να δει και έριξε γέφυρες προς το τσιπρόκομμα, διαπραγματευόμενος μια θέση σκιώδους υπουργού που θα του δώσει το προβάδισμα στη σταυροδοσία. Οταν μας φτύνουν μέσα στα μούτρα μας με τέτοιες παπάρες, εκείνο που ομολογούν είναι ότι δεν έχουν ούτε ένα τόσο δα ιδεολογικοπολιτικό επιχείρημα. Ενα επιχείρημα προγραμματικό. Η πολιτική είναι δεδομένη για όλους τους. Κατευθυνόμενη από τον αυτόματο πιλότο των Βρυξελλών. Εκείνο που διεκδικούν ν’ αλλάξει είναι οι διαχειριστές της. Γι’ αυτό καταφεύγουν σε τέτοιες γελοιότητες)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo