Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 21 Απρίλη
  • Ο Εβρος των επαναπροωθήσεων, των μασκοφόρων και της κρατικής βαρβαρότητας
  • Γάζα: Κρίσιμος ο αγώνας ενάντια στους ρουφιάνους των δωσιλογικών συμμοριών
  • Σκληρό μάθημα από τη Χεζμπολά στους σιωναζιστές: Χτύπησε φάλλαγα αρμάτων, κατέστρεψε τέσσερα
  • Κούλης ο μουλωχτός
  • Σαν σήμερα 20 Απρίλη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Eξω οι ισραηλινοί δολοφόνοι απ’ την Ελλάδα! Κανένας βασανιστής να μην πατήσει το πόδι του εδώ!
Πολιτική

Eξω οι ισραηλινοί δολοφόνοι απ’ την Ελλάδα! Κανένας βασανιστής να μην πατήσει το πόδι του εδώ!

Ανακοίνωση της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr26 Ιαν 2024, 08:23

Στις 27-28 Ιανουαρίου θα βρεθεί στην Ελλάδα ένας απ’ τους πλέον εξειδικευμένους εκπαιδευτές Krav Maga, ο Tamir Gilad. «Καλεσμένος» της ελληνικής ομοσπονδίας Krav Maga, IKMF, θα βρεθεί στη χώρα μας να διδάξει τις υψηλές τεχνικές «αυτοάμυνας» και να διαφημίσει ακόμα περισσότερο ένα σύστημα πολεμικών λαβών, πλήρως δοκιμασμένων πάνω στα σώματα των Παλαιστινίων. Ο «κύριος» Tamir έχει υπηρετήσει 3 χρόνια στον ισραηλινό στρατό, φτάνοντας το 1987 (1η Ιντιφάντα) να διοικεί ολόκληρη μονάδα αποτελούμενη από 70 στρατιώτες. Είναι εκπαιδευτής πυροβόλων όπλων και πλέον απ’ τους πιο βασικούς εκπαιδευτές που γυρίζουν τον κόσμο για να απλώσουν την «τέχνη» τους.

Τι είναι με λίγα λόγια το Krav Maga; Πρόκειται για το επίσημο σύστημα μάχης του ισραηλινού στρατού, ένα σύστημα «αυτοάμυνας» που συνδυάζει λαβές και τεχνικές στη μάχη σώμα με σώμα, το οποίο έχει αναπτυχθεί και εξελιχθεί πάνω στα σώματα των παλαιστίνιων αντρών, γυναικών και παιδιών.

Η IKMF, μια απ’ τις ελληνικές ομοσπονδίες Krav Maga, φέρνει συχνά-πυκνά εκπαιδευτές από «κάτω» σε σεμινάρια διαφόρων ειδών, που απευθύνονται από αστυνομικούς μέχρι στον οποιονδήποτε πολίτη. Όλοι αυτοί οι εκπαιδευτές είναι ενεργά ή πρώην ενεργά στελέχη του ισραηλινού στρατού, εκπαιδευτές στρατιωτών και εποίκων φασιστών, ενώ η εκπαίδευση περιλαμβάνει απ’ τη μάχη σώμα με σώμα μέχρι τη σκοποβολή, τη χρήση μαχαιριών, οπλισμού κ.λπ. Ξεχνάει όμως η ομοσπονδία να σημειώσει, στα εν λόγω σεμινάρια, ότι η ειδίκευση στην σκοποβολή των συγκεκριμένων εκπαιδευτών έχει γίνει σε ζωντανούς κινητούς στόχους, τους Παλαιστίνιους.

Εδώ και μια δεκαετία πλέον το ελληνικό κράτος, με τα διάφορα μνημόνια συνεργασίας που έχει υπογράψει με το Ισραήλ, έχει εμβαθύνει τις σχέσεις του με την σιωνιστική οντότητα. Απ’ το αθλητικό πεδίο με το Krav Maga, μέχρι το πολιτιστικό, και από την έκδοση αναρίθμητων βιβλίων χρηματοδοτούμενων πολλές φορές απ’ την ίδια την ισραηλινή πρεσβεία, μέχρι τις κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με το Ισραήλ. Με το αφήγημα ότι το καθεστώς Ερντογάν είναι με τους Παλαιστίνιους, κάτι που απέχει έτη φωτός από την πραγματικότητα, άρα η φυσική μας θέση σαν λαός είναι να είμαστε με το κράτος-τρομοκράτη του Ισραήλ, επιχειρεί συστηματικά να αλλοιώσει τη λαϊκή συνείδηση και να πείσει τον ελληνικό λαό πως με το Ισραήλ «είμαστε μαζί, ανήκουμε κι οι δυο στη Δύση».

Με τη συντελούμενη γενοκτονία σε βάρος του αγωνιζόμενου παλαιστινιακού λαού, η λαϊκή οργή για τους βασανιστές και τους δολοφόνους του ανθού της Παλαιστίνης έχει γιγαντωθεί, όπως εκφράστηκε στις μαζικότατες διαδηλώσεις αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και την Αντίσταση του. Ο ελληνικός λαός αρνείται να σιωπήσει μπροστά στην γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού από τους σιωνιστές.

Να μην τολμήσει κανείς απ’ τους εγκληματίες αυτούς να πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα. Ο ελληνικός λαός διαχρονικά είναι αλληλέγγυος με τη μαχητική αντίσταση του παλαιστινιακού λαού και στέκεται δίπλα του στον αγώνα για ανεξαρτησία και απελευθέρωση. Θα μας βρουν απέναντί τους.

  • Ανεπιθύμητος ο Tamir Gilad στην Ελλάδα!
  • Ανεπιθύμητοι οι εγκληματίες πολέμου κι οι δολοφόνοι των Παλαιστινίων!
  • Νίκη στα όπλα της Αντίστασης!
  • Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

Γενάρης 2024

Δικτύωση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

Εκτύπωση 🖨
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 26 Γενάρη

Ανακοίνωση της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

Επόμενο άρθρο Πόσο μας λείπει ο φίλος Μπομπ…

Ανακοίνωση της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

Σχετικά Αρθρα

Ποιος Λαζαρίδης; Ο Μητσοτάκης!

Πολιτική 19 Απρ 2026, 21:23

Μακάριος Λαζαρίδης: Οσο μιλάς τόσο επιβαρύνεις τη θέση του Μητσοτάκη

Πολιτική 16 Απρ 2026, 22:48

Γαλλία: Προωθείται πρόταση νόμου που απειλεί με βαριά φυλάκιση όσους καταγγέλλουν τους γενοκτόνους σιωνιστές

Διεθνή 15 Απρ 2026, 06:08

Η Μοσάντ χτυπάει στο κέντρο της Αθήνας: Εμπρησμός γκαλερί στου Ψυρρή…

…επειδή η ιδιοκτήτριά της δηλώνει αλληλέγγυη στους Παλαιστίνιους

Πολιτική 14 Απρ 2026, 09:54

Ο αυτοκρατορίσκος του «βαθέος κράτους»

Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να κρύψει το γεγονός ότι η εγκληματική οργάνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ χτίστηκε με δική του εντολή

Πολιτική 7 Απρ 2026, 20:49

Πιτσιλής: Πρώτα διατήρησε τους επίορκους του πρώην ΟΠΕΚΕΠΕ σε θέσεις προϊστάμενων, τώρα προκηρύσσει τις θέσεις για να τους ξηλώσει

Πολιτική 4 Απρ 2026, 09:09
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Απρίλη

21 Απρ 2026, 00:01
Καταστολή

Ο Εβρος των επαναπροωθήσεων, των μασκοφόρων και της κρατικής βαρβαρότητας

20 Απρ 2026, 19:17
Διεθνή

Γάζα: Κρίσιμος ο αγώνας ενάντια στους ρουφιάνους των δωσιλογικών συμμοριών

20 Απρ 2026, 14:44
Διεθνή

Σκληρό μάθημα από τη Χεζμπολά στους σιωναζιστές: Χτύπησε φάλλαγα αρμάτων, κατέστρεψε τέσσερα

20 Απρ 2026, 13:27
Κόντρες

Κούλης ο μουλωχτός

20 Απρ 2026, 10:21
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Απρίλη

20 Απρ 2026, 00:01
Πολιτική

Ποιος Λαζαρίδης; Ο Μητσοτάκης!

19 Απρ 2026, 21:23
Διεθνή

Χεζμπολά: Η Αντίσταση παραμένει με το δάχτυλο στη σκανδάλη και θα απαντά σε κάθε παραβίαση της εκεχειρίας από τον εχθρό

19 Απρ 2026, 10:46
Πολιτισμός

Ρομπέρτο Σαβιάνο: Η τράτα των παιδιών

19 Απρ 2026, 09:19
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Απρίλη

19 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Σκληραίνει τη στάση του το Ιράν – Εκλεισε ξανά το Στενό του Ορμούζ

18 Απρ 2026, 19:54
Διεθνή

Προεδρική διαταγή… και σούζα τα σιώνια

18 Απρ 2026, 11:17
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

18 Απρ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Απρίλη

18 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Mεγάλο ποτάμι φουσκωμένο… ποιος τους σταματάει;

17 Απρ 2026, 20:04
Διεθνή

«Από το βρυχηθμό του λιονταριού στο νιαούρισμα της γάτας»

Ισραηλινά μίντια και αξιωματούχοι καταγγέλλουν την τελευταία αποτυχία του Τελ Αβίβ στον Λίβανο

17 Απρ 2026, 19:08
Εργατικά

Συνδικαλιστικές διώξεις και απολύσεις στην εκπαίδευση

Ανοιχτή Συνέλευση, Κυριακή 19 Απριλίου στο Πάντειο

17 Απρ 2026, 13:58
Διεθνή

Η Κατάρρευση είναι Πραγματική – Η Εκεχειρία στον Λίβανο σηματοδοτεί μια Ιστορική Στρατηγική Ηττα

17 Απρ 2026, 13:14
Διεθνή

Λιβανέζικη Αντίσταση: Εκεχειρία με το δάχτυλο στη σκανδάλη – «Γκρίνια» πάλι στη σιωνιστική οντότητα

17 Απρ 2026, 12:47
Καταστολή

Εισβολή δυνάμεων καταστολής στη Φιλοσοφική του ΕΚΠΑ – Εκαναν ρημαδιό φοιτητικά στέκια

Στόχος ένα αποστειρωμένο πανεπιστήμιο

17 Απρ 2026, 10:47
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Απρίλη

Ημέρα δημιουργικότητας και καινοτομίας.

1898: Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ουίλιαμ Μακ Κίνλεϊ εγκρίνει απόφαση του Κογκρέσου για ένοπλη επέμβαση στην Κούβα.

1923: Ο Μουσολίνι ανακηρύσσει αργία και εθνική γιορτή την ημέρα ίδρυσης της Ρώμης και καταργεί την αργία της Πρωτομαγιάς.

1932: Η Ελλάδα κηρύσσει πτώχευση.

1947: Ο Παύλος ορκίζεται βασιλεύς των Ελλήνων.

1967: Στρατιωτικό πραξικόπημα, εγκαθίδρυση δικτατορίας.

1967: Η Μαρία Καλαβρού και ο 15χρονος Βασίλης Πεσλής γίνονται οι πρώτοι νεκροί της χούντας.

1969: Βόμβα της ΔΑ στην πλατεία Κολοκοτρώνη (Αθήνα).

1969: Γιορτή για τα δίχρονα της δικτατορίας, καταλήγει σε παρατεταμένο γιουχάισμα του Παπαδόπουλου από τους μαθητές.

1971: Βόμβα έξω από τα γραφεία της τσιμεντοβιομηχανίας “Ηρακλής-Ολυμπος” του αντιπροέδρου της “Συμβουλευτικής” της χούντας, Τσάτσου.

1972: Καθιστική διαμαρτυρία εκατό φοιτητών στα Προπύλαια στην πέμπτη επέτειο του πραξικοπήματος, επέμβαση της αστυνομίας, έντεκα συλλήψεις.

1973: Διαδήλωση εκατοντάδων φοιτητών στο κέντρο της Αθήνας με αντιδικτατορικά συνθήματα, βόμβες σε αυτοκίνητα ξένων αποστολών σε Αθήνα, Καλαμάκι και Κολωνάκι, τραυματισμός περαστικού.

1977: Βόμβες σε τέσσερα αυτοκίνητα Βορειοαμερικανών στη Θεσσαλονίκη.

1994: Δύο βόμβες καταστρέφουν τα αυτοκίνητα οικονομικού συμβούλου και υπαλλήλου της Γαλλικής Ακαδημίας, άλλη βόμβα κάτω από αυτοκίνητο υπαλλήλου της ολλανδικής πρεσβείας δεν εξερράγη (ΕΛΑ-1η Μάη).

1994: Βόμβα σε φορτηγό έξω από τα γραφεία της εταιρείας «Miele» (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η παράταξή μας υπηρετεί διαχρονικά μια αξία: διαφάνεια, δικαιοσύνη, νομιμότητα, ευθύνη παντού. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε πράξη όλοι μας», επισήμανε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στην εκπομπή “Σήμερα” στον ΣΚΑΪ με τους Δημήτρη Οικονόμου και Ακη Παυλόπουλο. Αναφορικά με την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως «πρόκειται για ένα διαχρονικό σκάνδαλο, όπου εκατοντάδες άνθρωποι πήραν περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που δικαιούνταν…» […] αποτελεί σοβαρό ερωτηματικό για ποιο λόγο αυτό το θέμα έρχεται τμηματικά στη δημόσια ζωή από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία. […] Ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε πως «η ηθική απαξίωση που επιχειρείται  από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης κατά της ΝΔ και της κυβερνητικής πλειοψηφίας δε θα περάσει και είναι κάτι που πλήττει και τη δημοκρατία μας». Τόνισε επίσης ότι κανείς δεν πρέπει να σιωπηλός απέναντι σε αυτή την επιχείρηση απαξίωσης της παράταξης. «Ο χαρακτηρισμός πλειοψηφία των υποδίκων είναι απαράδεκτος, άθλιος και αστήρικτος…».

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός υπουργός Μπουμπούκος απέκτησε ανταγωνιστή. Ο Τάκης (παλιά ήμουν ΚΚΕ, μετά Συνασπισμός, μετά ΠΑΣΟΚ, τώρα ΝΔ) Θεοδωρικάκος είναι ο δεύτερος που ισχυρίζεται δημόσια η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υλοποιεί σχέδιο απαξίωσης της ΝΔ. Αν είχε έστω και στοιχειώδη νομική μόρφωση θα ήξερε ότι ο συλλογισμός πάσχει. Οταν αποδίδεται σε κάποιον – εν προκειμένω στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – κατηγορία, θα πρέπει να συνοδεύεται και από την αποκάλυψη του κινήτρου: για ποιο λόγο η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να έχει βάλει στο στόχαστρό της τη ΝΔ, την κυβέρνησή της, τον Μητσοτάκη και υλοποιεί ένα τόσο βρόμικο σχέδιο σε βάρος τους; Ποιες είναι οι… σκοτεινές δυνάμεις που υπηρετεί ένα θεσμικό όργανο της Ευρωλάνδης, που δεν είναι δα επαναστατικό ή λαϊκό δικαστήριο; Οταν δεν δίνεται απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα, τότε η κατηγορία που εκτοξεύεται κατά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας είναι σκέτος γκεμπελισμός, που αναζητά ευήκοα ώτα σε ηλίθιους πολίτες. Τα άλλα δε θα τα σχολιάσουμε. Τι να σχολιάσουμε, μας λέτε; Οτι η Δεξιά του μοναρχοφασισμού, των έκτακτων στρατοδικείων, της φυλακής, της εξορίας, των εκτελέσεων αγωνιστών υπηρετεί την αξία της δικαιοσύνης; Οτι η δεξιά του Predator και των «νόμιμων επισυνδέσεων», που παρακολουθούσε ακόμα και τους υπουργούς της, ακόμα και τους ανώτατους στραταίους, υπηρετεί την αξία της διαφάνειας; Αυτά είναι για τους εν υπηρεσία δημοσιοκάφρους, τους και ΑΡΔάκια αποκαλούμενους, που παρακολουθούν σαν χάνοι τον κάθε Θεοδωρακόπουλο να ξεστομίζει τέτοια «φίδια»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Ανακοίνωση της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Εφετείο 17Ν

      Ανακοίνωση της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

  • ΕΛΑ

    Ανακοίνωση της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Ανακοίνωση της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Ανακοίνωση της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Ανακοίνωση της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Ανακοίνωση της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Ανακοίνωση της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Ανακοίνωση της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Ανακοίνωση της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Ανακοίνωση της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ανακοίνωση της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ανακοίνωση της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ανακοίνωση της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Ανακοίνωση της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Ανακοίνωση της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

      Ανακοίνωση της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Ανακοίνωση της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

      Ανακοίνωση της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Ανακοίνωση της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

      Ανακοίνωση της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Ανακοίνωση της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

      Ανακοίνωση της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Ανακοίνωση της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Ανακοίνωση της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

    Ανακοίνωση της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

  • Επικοινωνία

    Ανακοίνωση της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

    Ανακοίνωση της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

  • Όροι χρήσης

    Ανακοίνωση της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

    Ανακοίνωση της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

  • Ποιοι είμαστε

    Ανακοίνωση της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

    Ανακοίνωση της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

  • Επικοινωνία

    Ανακοίνωση της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

    Ανακοίνωση της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

  • Όροι χρήσης

    Ανακοίνωση της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

    Ανακοίνωση της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo