Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • The Economist: Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν κρίση στους πυραύλους αναχαίτισης μετά την εκτεταμένη χρήση τους στον πόλεμο με το Ιράν
  • «Η Αντίσταση έχει κόκκινες γραμμές και ο παλαιστινιακός λαός έχει το δικαίωμα να αντιμετωπίζει την κατοχή»
  • Σαν σήμερα 20 Αυγούστου
  • Αμάν πια με τους εθελοντές
  • Αγκαλιά με τους γενοκτόνους εγκληματίες πολέμου και κατά της ανθρωπότητας ο αρχιστράτηγος του Μητσοτάκη
  • Μετά τη Γροιλανδία, ο Τραμπ προσάρτησε και το Στενό του Ορμούζ!
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Εργατικά»Απειλές, καταστολή και αντίσταση με συμμετοχή στην απεργία-αποχή από αξιολόγηση
Εργατικά Παιδεία

Απειλές, καταστολή και αντίσταση με συμμετοχή στην απεργία-αποχή από αξιολόγηση

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr7 Οκτ 2021, 12:51

Πόλεμο νεύρων επιχειρεί να κάνει το υπουργείο Παιδείας στους εκπαιδευτικούς που συνεχίζουν αποφασιστικά την απεργία-αποχή από τις διαδικασίες επιστροφής στον επιθεωρητισμό.

Επιστρατεύεται ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, ο Γιάννης Αντωνίου, persona non grata για τους εκπαιδευτικούς, που δηλώνει ότι 500 με 600 σχολεία αναρτούν καθημερινά εκθέσεις αξιολόγησης στην πλατφόρμα του ΙΕΠ. Επιστρατεύονται διευθυντές, βασιλικότεροι του βασιλέως, που ασκούν εκφοβισμούς στους εκπαιδευτικούς, ενώ και πάλι οι δυνάμεις καταστολής επιτέθηκαν χθες στην εκπαιδευτική διαδήλωση.

Η τρομοκρατία, όμως, δεν φαίνεται να έχει ανταπόκριση στους εκπαιδευτικούς που συνεχίζουν αποφασιστικά τη συμμετοχή στην απεργία-αποχή από την αξιολόγηση.

Καμιά εμπιστοσύνη δεν τρέφουμε στους αριθμούς των σχολείων που ανακοινώνει το ΙΕΠ ότι έχουν πάρει ως τώρα μέρος στην αξιολόγηση (η πρώτη καταληκτική ημερομηνία για την ανάρτηση της έκθεσης αποτίμησης στην πλατφόρμα του ΙΕΠ ήταν η 30η Σεπτεμβρίου, πριν δοθεί η σιωπηρή παράταση χωρίς, όμως, καταληκτική ημερομηνία, από την εγκύκλιο Κόπτση).

Πρώτον, γιατί το ΙΕΠ και το υπουργείο Παιδείας έχουν λόγους να δίνουν φουσκωμένα στοιχεία για να περάσουν το ψευδές μήνυμα ότι η υπόθεση τελείωσε μετά την σε διατεταγμένη υπηρεσία απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθήνας, που έβγαλε την απεργία-αποχή παράνομη με ένα κατάπτυστο και γελοίο σκεπτικό (δες εδώ και εδώ).

Δεύτερον, γιατί στα σχολεία που συμμετέχουν στην αξιολόγηση περιλαμβάνεται σχεδόν το σύνολο των ιδιωτικών σχολείων (999 ιδιωτικά σχολεία), στα οποία γνωρίζουμε το καθεστώς τρομοκρατίας που επικρατεί.

Τρίτον, γιατί πολλοί διευθυντές σχολείων, μακρύ χέρι της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής στα σχολεία, προκειμένου να δείξουν καλό πρόσωπο και να διατηρήσουν τη θεσούλα τους, αναρτούν μόνοι τους τις σχετικές εκθέσεις, γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια τη θέληση του συλλόγου διδασκόντων.

Τέταρτον, γιατί ακόμη και στα σχολεία που συμμετέχουν στην αξιολόγηση με αποφάσεις κατά πλειοψηφία, υπάρχουν εκπαιδευτικοί που δηλώνουν την αποχή τους από τις επαίσχυντες διαδικασίες.

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία (τέλος του 2019), που έδωσε ο εκπαιδευτικός Πάνος Ντούλας, ο αριθμός των δημόσιων σχολείων σε όλη την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ήταν 12.643. Αν σε αυτά προσθέσουμε και τα 999 ιδιωτικά σχολεία, προκύπτει ένα σύνολο 13.642 σχολείων.

Το υπουργείο δήλωσε ότι έχουν υποβάλει έκθεση αποτίμησης 4.817 σχολεία συνολικά μέχρι τώρα, δηλαδή ποσοστό περίπου 36%. Αν εξαιρέσει κανείς από αυτά, το σύνολο σχεδόν των ιδιωτικών σχολείων, για τους λόγους που αναφέραμε παραπάνω, τότε περίπου σε 3.820 σχολεία σε σύνολο 12.643 έγινε «αποτίμηση του εκπαιδευτικού έργου», δηλαδή ποσοστό περίπου 31%. Δηλαδή, ακόμα και με τα πειραγμένα στοιχεία του ΙΕΠ, περίπου το 70% των σχολείων συνεχίζει την απεργία-αποχή.

Σύμφωνα επίσης με τα στοιχεία από τις ΕΛΜΕ και τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών ΠΕ, την εβδομάδα που διανύουμε, συντριπτικά είναι τα ποσοστά των σχολείων που συμμετέχουν στην απεργία-αποχή:

  • Αττική: 867 Δημοτικά Σχολεία και 879 Νηπιαγωγεία (Ποσοστό 87,25%).
  • ΕΛΜΕ Κέρκυρας: 28 στα 30 σχολεία (ποσοστό 93%).
  • Ξάνθη: 121 από τις 130 σχολικές μονάδες (ΔΣ, Μεονοτικά ΔΣ, Νηπιαγωγεία) (ποσοστό 93%).
  • Καρδίτσα: 32 από τα 38 Γυμνάσια, Λύκεια, ΕΠΑΛ (ποσοστό 84%).
  • Πάτρα: 55 Γυμνάσια, Λύκεια και ΕΠΑΛ ψήφισαν ως τώρα συμμετοχή στην απεργία-αποχή (ποσοστό πάνω από το 90%).
  • Σάμος: 24 στα 25 Δημοτικά Σχολεία και 24 στα 25 Νηπιαγωγεία.
  • Ικαρία – Φούρνοι: απεργία-αποχή δήλωσαν όλα τα σχολεία πλην του ΕΕΕΕΚ.
  • ΕΛΜΕ Πειραιά: 73 Γυμνάσια, Λύκεια και ΕΠΑΛ συμμετέχουν στην απεργία-αποχή. Η ΕΛΜΕ Πειραιά διευκρινίζει ότι όσα σχολεία δεν αναφέρονται μέχρι τώρα ΔΕΝ σημαίνει ότι συμμετέχουν στην αξιολόγηση. Είναι ελάχιστα τα σχολεία που μέχρι στιγμής έχουν πάρει απόφαση κατά πλειοψηφία και προχωρούν τις διαδικασίες της αξιολόγησης (ακόμα και σε αυτά πολλοί εκπαιδευτικοί δηλώνουν συμμετοχή στην Απεργία-Αποχή).
  • Θεσπρωτία: 11 από τα 18 σχολεία της Δευτεροβάθμιας συμμετέχουν στην απεργία- αποχή. Επίσης όλα τα Δημοτικά Σχολεία εκτός από το Ειδικό και τα 2/3 των Νηπιαγωγείων.
  • Σύλλογος Σύρου – Τήνου – Μυκόνου: Δηλώνουν συμμετοχή στην απεργία-αποχή 15 απ’ τα 18 ΔΣ και 18 από τα 22 Νηπιαγωγεία (ποσοστό 82,5%).
  • Στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών ΠΕ Νίκαιας-Πειραιά: 29 από τα 30 Δημοτικά και 25 στα 30 Νηπιαγωγεία.
  • Στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών ΠΕ Αιγάλεω: 20 στα 20 Δημοτικά και 23 στα 23 Νηπιαγωγεία (ποσοστό 100%).
  • Στο Σύλλογο «Μακρυγιάννης»: 21 στα 23 Δημοτικά και 26 στα 28 Νηπιαγωγεία (ποσοστό συμμετοχής στην απεργία-αποχή: 92%).
  • Στο Συλλόγο Εκπαιδευτικών ΠΕ «Ο Παρθενώνας»: 19 στα 19 ΔΣ και 19 από τα 21 Νηπιαγωγεία (ποσοστό 95%).
  • Στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών ΠΕ Κορυδαλλού/Αγ. Βαρβάρας: 20 στα 22 Δημοτικά και 27 στα 31 Νηπιαγωγεία.
  • ΕΛΜΕ Ιωαννίνων: 55 από τα 61 σχολεία συμμετέχουν στην απεργία-αποχή. Μόλις τρία σχολεία τάχθηκαν υπέρ της αξιολόγησης, ενώ εκρεμμεί η απόφαση για άλλα τρία.
  • Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Περιστερίου «Ελλη Αλεξίου»: 93 από τις 94 σχολικές μονάδες συμμετέχουν στην απεργία-αποχή με ομόφωνες ή συντριπτικά πλειοψηφικές αποφάσεις.
Εκτύπωση 🖨
ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΕΙΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΗ απεχθέστερη μορφή αντισημιτισμού είναι ο σιωναζισμός
Επόμενο άρθρο ΣΥΡΙΖΑ: Ναι στους αποικιοκρατικούς πολέμους, άμα τους εγκρίνει η ΕΕ!

Σχετικά Αρθρα

Ξεγυμνώνονται οι άρπα κόλλα αδειοδοτήσεις των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»

Παιδεία 18 Αυγ 2026, 07:10

ΟΙΕΛΕ: Δύο μέτρα και δύο σταθμά από το υπουργείο Παιδείας

Εργατικά 8 Αυγ 2026, 09:50

ΟΙΕΛΕ: Παρανομίες σωρηδόν σε ιδιωτικό σχολείο της Βόρειας Πελοποννήσου

Απόντες το υπουργείο Παιδείας και η αρμόδια Διεύθυνση Εκπαίδευσης

Παιδεία 8 Αυγ 2026, 05:27

Οικότροφοι Φοιτητικής Εστίας Αθηνών: Κυβέρνηση και ΙΝΕΔΙΒΙΜ δεν έχουν κανένα σχέδιο για το που θα μείνουν εκατοντάδες φοιτητές!

Παιδεία 6 Αυγ 2026, 18:24

Tηλεφωνικές απειλές του ΙΝΕΔΙΒΙΜ καταγγέλλει ο Σύλλογος Οικότροφων ΦΕΑ

Παιδεία 2 Αυγ 2026, 19:43

Ενιαίος Σύλλογος Διδασκόντων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: Οχι στην αναθεώρηση του άρθρου 16

Παιδεία 30 Ιούλ 2026, 07:11
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

The Economist: Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν κρίση στους πυραύλους αναχαίτισης μετά την εκτεταμένη χρήση τους στον πόλεμο με το Ιράν

20 Αυγ 2026, 10:43
Διεθνή

«Η Αντίσταση έχει κόκκινες γραμμές και ο παλαιστινιακός λαός έχει το δικαίωμα να αντιμετωπίζει την κατοχή»

Δηλώσεις του εκπρόσωπου της Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ

20 Αυγ 2026, 10:06
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Αυγούστου

20 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Αμάν πια με τους εθελοντές

19 Αυγ 2026, 19:42
Πολιτική

Αγκαλιά με τους γενοκτόνους εγκληματίες πολέμου και κατά της ανθρωπότητας ο αρχιστράτηγος του Μητσοτάκη

19 Αυγ 2026, 14:12
Διεθνή

Μετά τη Γροιλανδία, ο Τραμπ προσάρτησε και το Στενό του Ορμούζ!

19 Αυγ 2026, 10:28
Διεθνή

Πολιτική Ανάλυση: Η ηγεσία της ΟΑΠ και η αρχιτεκτονική του αποκλεισμού

19 Αυγ 2026, 08:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Αυγούστου

19 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Αμα ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη

18 Αυγ 2026, 19:48
Ιστορία

Eτσι σφυρηλατήθηκε τ’ ατσάλι

18 Αυγ 2026, 08:16
Παιδεία

Ξεγυμνώνονται οι άρπα κόλλα αδειοδοτήσεις των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»

18 Αυγ 2026, 07:10
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Αυγούστου

18 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

H πονηρή πορτοκαλιά

17 Αυγ 2026, 19:56
Διεθνή

Συνάντηση Αλ-Χάγια – Κούσνερ στην Αίγυπτο | Εντονη διπλωματική κινητικότητα για τη Γάζα

17 Αυγ 2026, 14:04
Διεθνή

Aπό εκεί που δεν το περιμένεις…

17 Αυγ 2026, 11:53
Καταστολή

Η Ευρωένωση ψάχνει χωματερή για τους «ανεπιθύμητους» – τώρα στη Ρουάντα

Η Μελόνι διαπραγματεύεται με το Κιγκάλι για return hubs, ενώ η ΕΕ μετατρέπει την Αφρική σε υπεράκτια ζώνη απελάσεων

17 Αυγ 2026, 07:49
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Αυγούστου

17 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Η Κολομβία συντάσσεται με το Μαρόκο για τη Δυτική Σαχάρα, καθώς ευθυγραμμίζεται με την ισραηλινή εξωτερική πολιτική

16 Αυγ 2026, 08:51
Διεθνή

JPMorgan: Ιράν και Ομάν «δικαιολογούνται νομικά» να επιβάλουν τέλη ναυσιπλοΐας στο Στενό του Ορμούζ

16 Αυγ 2026, 08:36
Διεθνή

Νότιος Λίβανος: Ξαναέσπασαν τα μούτρα τους οι σιωναζιστές στον λόφο Αλι αλ-Τάχερ

16 Αυγ 2026, 08:11
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Αυγούστου

Ημέρα κατά των κουνουπιών.

Σενεγάλη: Ημέρα ανεξαρτησίας (1960).

1940: Δολοφονείται ο Λέων Τρότσκι.

1946: Δολοφονείται ο δημοσιογράφος Κώστας Βιδάλης από δεξιούς παρακρατικούς (Θεσσαλία).

1948: Οι μαχητές του ΔΣΕ εγκαταλείπουν τον Γράμμο και με ελιγμό περνούν στο Βίτσι.

1968: Εισβολή Ρώσων στην Τσεχοσλοβακία, τριάντα νεκροί και τριακόσιοι τραυματίες.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από το 2019 έχω βιώσει επαναλαμβανόμενα και συστηματικά -όπως και πολλά άλλα μέλη της κυβέρνησης- την προσπάθεια αποδόμησής μου ως προσώπου. Πρόκειται για μια τακτική που έχει ως βασικό στόχο να σπιλώσει το πρόσωπο επειδή δεν μπορεί να αποδομήσει το έργο. Τα παλαιοκομματικά οχυρά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις της πολιτικής τού σήμερα που ζητά λύσεις. Τι κάνουν λοιπόν; Οταν κάποιος παράγει απτό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο -όπως είναι για παράδειγμα το «Προλαμβάνω»- το οποίο δεν μπορούν να αμφισβητήσουν, τότε επιχειρούν να σπιλώσουν το πρόσωπο. Η βασική τους προσέγγιση είναι να παρουσιάσουν άξιους ανθρώπους ως διεφθαρμένους, φαύλους, αναξιόπιστους για να πλήξουν την εμπιστοσύνη των πολιτών. Λες και ο πολίτης θα αμφισβητήσει την ίδια την πραγματικότητα, τα ίδια του τα μάτια και θα πιστέψει αυτά που λέει ή γράφει κάποιος για την πραγματικότητα που ζει ο ίδιος.

Ειρήνη Αγαπηδάκη

(Η κυρία μάς λέει για τον εαυτό της ότι είναι άξια, αδιάφθορη, αυτοδημιούργητη, αξιόπιστη και κυρίως ότι παράγει σημαντικό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο. Ο ίδιος ο πολιτικός της προϊστάμενος, ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη φαίνεται πως έχει διαφορετική γνώμη. Γι’ αυτό και δεν την παίρνει ποτέ μαζί του στις φιέστες κοπής κορδελών που πραγματοποιεί συνεχώς σε όλη τη χώρα. Παίρνει μόνο τη γενική γραμματέα του Βιλδιρίδη. Ενίοτε και τον υφυπουργό Θεμιστοκλέους. Την αναπληρώτρια υπουργό Αγαπηδάκη την έχει στο ψυγείο. Γι’ αυτό και η «δόλια» προσπαθεί να μείνει στον αφρό αυτοαποθεούμενη. Χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι οι «πλάτες» που έχει και που την εκτόξευσαν σε αριστίνδην εκλογή στη Βουλή, μέσω της πρώτης θέσης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, ενώ μέχρι τότε ήταν ένα δεξιό διαδικτυακό τρολ που ασχολούνταν με τα «κακάκια του Πολάκη», δεν είναι ικανές να της εξασφαλίσουν άκοπα και μια θέση στην επόμενη Βουλή μέσω σταυροδοσίας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo