Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • «Πρωτοφανείς ζημιές»: Το Ιράν προκάλεσε ζημιές δισεκατομμυρίων σε εγκαταστάσεις αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών
  • Σαν σήμερα 29 Αυγούστου
  • Οταν το ψέμα γίνεται χλευασμός
  • Ρεζαεΐ: Ιράν και Ομάν συμφωνούν να ανοίξουν προσωρινό ναυτιλιακό διάδρομο μέσω του Στενού του Ορμούζ
  • Γιατί τους φόβισε μια φωτογραφία από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα;
  • Ακαδημαϊκοί φελλοί στην υπηρεσία του διαστρεβλωτικού ιμπεριαλιστικού αφηγήματος
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Εργατικά»Οι «ταξικοί» συνδικαλιστές σε ρόλο Πόντιου Πιλάτου
Εργατικά

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Δουλεμπόριο – ΠΑΜΕ

Οι «ταξικοί» συνδικαλιστές σε ρόλο Πόντιου Πιλάτου

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr1 Αυγ 2009, 00:00

Τα αδιέξοδα της σχέσης δημόσιων φορέων με τους εργολάβους-δουλέμπορους της καθαριότητας φάνηκαν για μια ακόμη φορά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Εδώ και τέσσερις μήνες ο εργολάβος έχει απλήρωτες τις καθαρίστριες, επικαλούμενος ότι δεν τον πληρώνει το πανεπιστήμιο, που του ζητά χαρτιά (καταστάσεις προσωπικού, εξοφλητικά κ.λπ.), τα οποία δεν προσκομίζει (μπορούμε να καταλάβουμε για ποιο λόγο). Η διοί-κηση του πανεπιστήμιου, αντί να πετάξει τον εργολάβο έξω και να απαιτήσει από την κυβέρνηση την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού καθαριότητας, παίζει παιχνιδάκια, που στην πράξη διευκολύνουν τον εργολάβο να τη σκαπουλάρει.  Κι αν δεν τη σκαπουλάρει ο συγκεκριμένος εργολάβος, να παραμείνει οπωσδήποτε το καθεστώς του δουλεμπόριου, με κάποιον άλλο που θα παριστάνει το νομότυπο, ενώ από πίσω θα κάνει ό,τι και ο προηγούμενος.

Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον σ’ αυτή την περίπτωση είναι ότι είχαμε παρέμβαση του ΠΑΜΕ Μαγνησίας στο πανεπιστήμιο. Τι χαρακτήρα είχε αυτή η παρέμβαση; Για να μην αυθαιρετήσουμε, απευθυνθήκαμε στο ίδιο το ΠΑΜΕ Μαγνησίας, ο εκπρόσωπος του οποίου Τ. Τριανταφυλλάκος μας δήλωσε ότι έκαναν παρέμβαση στο πανεπιστήμιο, συνοδευόμενοι και από μερικές εργαζόμενες στον εργολάβο καθαριότητας και απαίτησαν: να εξοφληθούν οι εργαζόμενες, να δίνονται αναλυτικές καταστάσεις προσωπικού από τον εργολάβο και να εφαρμόζεται 5ήμερο-40ωρο με μισή ώρα διάλειμμα. Θυμίσαμε στον Τ. Τριανταφυλλάκο, ότι το πανεπιστήμιο δεν πληρώνει τον εργολάβο, επειδή θέλει να κάνει έλεγχο ως προς την τήρηση του νόμου και των συλλογικών συμβάσεων έναντι των εργαζόμενων. Η απάντησή του μας άφησε εμβρόντητους, γιατί τόσο κυνισμό δεν τον περιμέναμε: «Αυτό αφορά το πανεπιστήμιο και τον εργολάβο»!

Οι «ταξικοί» –όπως επαίρονται– συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ παρεμβαίνουν σε μια υπόθεση δουλεμπόριου και δεν ζητούν την έξωση του εργολάβου, την κατάργηση του δουλεμπόριου και την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού καθαριότητας! Περιορίζονται σε τρία επιμέρους αιτήματα που στα λόγια μπορούν να υιοθετηθούν, ενώ στην πράξη θα λειτουργήσουν ως λουστράρισμα του δουλεμπόριου. Οι «ταξικοί» συνδικαλιστές παίρνουν το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου, θεωρώντας ότι η ουσία της διαμάχης μεταξύ εργολάβων και εργαζόμενων είναι η τήρηση κάποιων τύπων και όχι η κατάργηση των εργολαβιών, που σε κάθε περίπτωση ισοδυναμούν με το δουλεμπόριο. Αυτό δεν αλλάζει όσα λουστραρίσματα κι αν γίνουν σ’ αυτή την πολιτική. Δεν ξέρει άραγε το ΠΑΜΕ, ότι καταβάλλεται προσπάθεια για να διασωθεί το δουλεμπόριο ακόμα και σε κάποιους φορείς που χάρη στους αγώνες που ξέσπασαν μετά τη δολοφονική απόπειρα κατά της Κ. Κούνεβα, φτάσαμε κοντά στην αποπομπή των εργολάβων και την προκήρυξη διαγωνισμών για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού (ΗΣΑΠ, ΑΠΘ);

Για να φανεί καθαρά τι σημαίνει φιλο-εργολαβική πολιτική και τι σημαίνει αγώνας ενάντια στο δουλεμπόριο, παραθέτουμε, αποσπάσματα από την άμεση αντίδραση της ΠΕΚΟΠ, με την αποστολή επιστολής στον υπουργό Παιδείας, τους αρχηγούς των κομμάτων, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το ΕΚ Βόλου, την Επιθεώρηση Εργασίας Μαγνησίας και το Σωματείο Καθαριστριών Ν. Μαγνησίας:

«Το Σωματείο Καθαριστριών Ν. Μαγνησίας μας έχει καταγγείλει ότι ο εργολάβος καθαριότητας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας αδυνατεί, εδώ και τέσσερις μήνες, να πληρώσει το προσωπικό καθαριότητας και φύλαξης, το οποίο εργάζεται στο Πανεπιστήμιο.

Το Πανεπιστήμιο εδώ και τέσσερις μήνες προσπαθεί  να ελέγξει τον εργολάβο καθαριότητας σύμφωνα με την εγκύκλιο Γιακουμάτου αλλά και σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης, δηλαδή αν τηρείται η εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία. Ο εργολάβος  καθαριότητας δεν μπορεί να συμμορφωθεί  με τις απαιτήσεις των όρων της  σύμβασης, με αποτέλεσμα το Πανεπιστήμιο να μην εκταμιεύει προς αυτόν το σχετικό κονδύλι.

Ο εργολάβος  που είναι ο κατά νόμο υπεύθυνος  για την καταβολή του μισθού, παραβιάζει ευθέως την εργατική νομοθεσία και  πρέπει να κηρυχθεί άμεσα έκπτωτος, με όλες τις νομικές και οικονομικές συνέπειες που προβλέπονται από το νόμο και τη σύμβαση έργου. Το ζήτημα της μη καταβολής του μισθού εγείρει και ποινικές ευθύνες, ζήτημα το οποίο αφορά τις εργαζόμενες και το σωματείο της Μαγνησίας.

Καθώς το Πανεπιστήμιο διανύει μια περίοδο  διακοπών, υπολειτουργίας και αδειών, οι καθαρίστριες και το λοιπό προσωπικό παραμένουν απλήρωτες και με τεράστια ζητήματα επιβίωσης. Προφανώς οι ίδιες δεν μπορούν να κάνουν διακοπές όπως όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι .

Η διευθέτηση της πληρωμής του εργολάβου από το Πανεπιστήμιο, κατά την εκτίμησή μας, δεν διασφαλίζει το γεγονός ότι και οι εργαζόμενες θα πληρωθούν.

Σας ζητούμε να παρέμβετε έτσι ώστε:

♦ Να πληρωθούν οι εργαζόμενες για το σύνολο της μισθοδοσίας τους κατ’ ευθείαν από το Πανεπιστήμιο.

♦ Οι συγκεκριμένες πληρωμές να εγγραφούν σε βάρος του εργολάβου καθαριότητας και να λογαριαστούν ως απόδοση σε αυτόν.

♦ Να κηρυχτεί ο εργολάβος καθαριότητας έκπτωτος και να καταπέσουν τυχόν εγγυήσεις…».

Το Σωματείο Καθαριστριών του Ν. Μαγνησίας μπορεί να αναθέσει άμεσα στο λογιστή του να συντάξει έκθεση με τα πληρωτέα ποσά ανά εργαζόμενο/η και να την παραδώσει στο Πανεπιστήμιο προκειμένου να πληρωθούν όλες/οι οι εργαζόμενες/οι.

Όπως  μας γνωστοποίησε το Σωματείο Καθαριστριών Ν. Μαγνησίας, το σύνολο των εργαζομένων έχουν περιέλθει σε απελπιστική κατάσταση και η μη πληρωμή τους βάζει σε κίνδυνο τη ζωή των οικογενειών τους.

Χωρίς την δικιά σας άμεση παρέμβαση, για άμεση πληρωμή όλων των εργαζομένων, είμαστε αναγκασμένοι να διαλέξουμε, όπως και στην περίπτωση του ΙΚΑ Μαγνησίας, το δρόμο του αγώνα κατά παντός υπευθύνου.

Αντιλαμβάνεστε  ότι αυτό το σημαντικό γεγονός στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ενισχύει πλήρως τις θέσεις μας για την απόρριψη από μεριάς σας του άρθρου 40 παράγραφος 3 του Σχεδίου Νόμου «Ρύθμιση θεμάτων του πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα της ανώτατης εκπαίδευσης και άλλες διατάξεις» που διαιωνίζει την συστηματική παραβίαση όλων των εργατικών δικαιωμάτων.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Δουλεμπόριο – ΠΑΜΕ

Το ΙΚΑ στηρίζει το δουλεμπόριο
Επόμενο άρθρο

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Δουλεμπόριο – ΠΑΜΕ

Να βγούμε από την υποχρέωση

Σχετικά Αρθρα

Η Χρύσα Χοτζόγλου επιστρέφει στο σχολείο της

Να μπει τέλος στον Γολγοθά της δίωξής της και σε όλα τα πειθαρχικά εναντίον εκπαιδευτικών

Εργατικά 28 Αυγ 2026, 07:35

ΕΟΔΥ: Zητούν από εργαζόμενους να επιστρέψουν αναδρομικά επίδομα που οι ίδιοι τους είχαν καταβάλει

Εργατικά 27 Αυγ 2026, 09:54

Επιμένει στον γκεμπελισμό για τις συντάξεις χηρείας η Κεραμέως

Εργατικά 26 Αυγ 2026, 23:14

Με νέα δίωξη παραπέμπουν στο Πειθαρχικό συνταξιούχους (!) και εν ενεργεία εκπαιδευτικούς στον Πειραιά

Εργατικά 20 Αυγ 2026, 20:19

ΟΙΕΛΕ: Δύο μέτρα και δύο σταθμά από το υπουργείο Παιδείας

Εργατικά 8 Αυγ 2026, 09:50

Συνεχίζεται μέσα στο καλοκαίρι η εκδικητική ομηρία της Χρύσας Χοτζόγλου

Παρά την ΟΜΟΦΩΝΗ γνωμοδότηση του Πειθαρχικού ενάντια στη δυνητική αργία

Εργατικά 29 Ιούλ 2026, 21:21
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

«Πρωτοφανείς ζημιές»: Το Ιράν προκάλεσε ζημιές δισεκατομμυρίων σε εγκαταστάσεις αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών

29 Αυγ 2026, 05:13
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Αυγούστου

29 Αυγ 2026, 00:01
Η παπάρα

Οταν το ψέμα γίνεται χλευασμός

28 Αυγ 2026, 17:11
Διεθνή

Ρεζαεΐ: Ιράν και Ομάν συμφωνούν να ανοίξουν προσωρινό ναυτιλιακό διάδρομο μέσω του Στενού του Ορμούζ

Σημαντική συνέντευξη του γραμματέα του Ανώτατου Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Ιράν

28 Αυγ 2026, 13:05
Αθλητισμός

Γιατί τους φόβισε μια φωτογραφία από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα;

28 Αυγ 2026, 12:10
Βαθύ Κόκκινο

Ακαδημαϊκοί φελλοί στην υπηρεσία του διαστρεβλωτικού ιμπεριαλιστικού αφηγήματος

28 Αυγ 2026, 11:31
Εργατικά

Η Χρύσα Χοτζόγλου επιστρέφει στο σχολείο της

Να μπει τέλος στον Γολγοθά της δίωξής της και σε όλα τα πειθαρχικά εναντίον εκπαιδευτικών

28 Αυγ 2026, 07:35
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Αυγούστου

28 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Απ’ όλα έχει ο μπαξές του καλού κηπουρού Κούλη

27 Αυγ 2026, 19:40
Διεθνή

Οσάμα Χαμντάν (Xαμάς): Κανένας δεν είπε ότι θα παραδώσουμε τα όπλα

27 Αυγ 2026, 10:24
Εργατικά

ΕΟΔΥ: Zητούν από εργαζόμενους να επιστρέψουν αναδρομικά επίδομα που οι ίδιοι τους είχαν καταβάλει

27 Αυγ 2026, 09:54
Διεθνή

Ο υπουργός Πολέμου του Ισραήλ και ο εγκληματίας πολέμου Νετανιάχου απειλούν τη Γάζα για χαρταετούς

27 Αυγ 2026, 08:43
Διεθνή

IRGC: Η επαναλειτουργία του Στενού του Ορμούζ εξαρτάται από την αποδοχή των όρων του Ιράν από τις ΗΠΑ

27 Αυγ 2026, 08:27
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Αυγούστου

27 Αυγ 2026, 00:01
Εργατικά

Επιμένει στον γκεμπελισμό για τις συντάξεις χηρείας η Κεραμέως

26 Αυγ 2026, 23:14
Κόντρες

Η Ημέρα του Κλόουν

26 Αυγ 2026, 20:26
Διεθνή

Της Γάζας οι χαρταετοί θα ξαναπετάξουν

26 Αυγ 2026, 11:00
Διεθνή

Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης υπόσχονται στήριξη στην κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του οικονομικού πολέμου

Eντατικές διπλωματικές διαβουλεύσεις στον Κόλπο

26 Αυγ 2026, 08:36
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Αυγούστου

26 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Ενα σπάνιο γεγονός

25 Αυγ 2026, 21:16
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Αυγούστου

Ημέρα κατά των πυρηνικών δοκιμών.

1926: Καταργείται η δουλεία στο Νεπάλ, απελευθερώνονται 55.000 άτομα.

1949: Τέλος του εμφυλίου πολέμου στην Ελλάδα.

1963: Απαγγέλλεται κατηγορία σε 22 αξιωματικούς της χωροφυλακής για τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη.

1971: Καταδικάζονται ως συνεργοί στην απόπειρα του Παναγούλη, Αμαλία Φλέμινγκ, Κ. Ανδρουτσόπουλος, Τζον Σκέλτον και Αθηνά Ψυχογιού.

1972: Βόμβα στο υπόγειο της αμερικανικής πρεσβείας (ΛΕΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Δουλεμπόριο – ΠΑΜΕ

    17Ν
    • Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Δουλεμπόριο – ΠΑΜΕ

      Εφετείο 17Ν
  • Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Δουλεμπόριο – ΠΑΜΕ

    ΕΛΑ
    • Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Δουλεμπόριο – ΠΑΜΕ

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Δουλεμπόριο – ΠΑΜΕ

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Δουλεμπόριο – ΠΑΜΕ

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Δουλεμπόριο – ΠΑΜΕ

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Δουλεμπόριο – ΠΑΜΕ

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Δουλεμπόριο – ΠΑΜΕ

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Δουλεμπόριο – ΠΑΜΕ

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Δουλεμπόριο – ΠΑΜΕ

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Δουλεμπόριο – ΠΑΜΕ

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Δουλεμπόριο – ΠΑΜΕ

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Δουλεμπόριο – ΠΑΜΕ

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Δουλεμπόριο – ΠΑΜΕ

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Δουλεμπόριο – ΠΑΜΕ

      Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Δουλεμπόριο – ΠΑΜΕ

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Δουλεμπόριο – ΠΑΜΕ

      Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Δουλεμπόριο – ΠΑΜΕ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Δουλεμπόριο – ΠΑΜΕ

      Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Δουλεμπόριο – ΠΑΜΕ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Δουλεμπόριο – ΠΑΜΕ

      Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Δουλεμπόριο – ΠΑΜΕ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Δουλεμπόριο – ΠΑΜΕ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Δουλεμπόριο – ΠΑΜΕ

    Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Δουλεμπόριο – ΠΑΜΕ

    Ποιοι είμαστε
  • Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Δουλεμπόριο – ΠΑΜΕ

    Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Δουλεμπόριο – ΠΑΜΕ

    Επικοινωνία
  • Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Δουλεμπόριο – ΠΑΜΕ

    Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Δουλεμπόριο – ΠΑΜΕ

    Όροι χρήσης
  • Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Δουλεμπόριο – ΠΑΜΕ

    Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Δουλεμπόριο – ΠΑΜΕ

    Ποιοι είμαστε
  • Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Δουλεμπόριο – ΠΑΜΕ

    Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Δουλεμπόριο – ΠΑΜΕ

    Επικοινωνία
  • Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Δουλεμπόριο – ΠΑΜΕ

    Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Δουλεμπόριο – ΠΑΜΕ

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo