Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Πολυτεχνείο Κρήτης – Φοιτητικός Σύλλογος Εστιών: «Οι προσπάθειες επιβολής πειθαρχικών σε φοιτητές θα πέσουν στο κενό»
  • Σαν σήμερα 3 Ιούνη
  • Δικαίωση για τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς – Ηχηρό χαστούκι σε Μητσοτάκη και υπουργείο Παιδείας
  • Γλέντι οικονομικής ενίσχυσης για τον αγώνα ενάντια στις διώξεις και τους διωκόμενους αγωνιστές
  • Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Κατά της ωμής αμερικάνικης παρέμβασης για την αποφυλάκιση Γιωτόπουλου
  • Χεζμπολά: Επιδιώκουμε κατάπαυση του πυρός για όλο τον Λίβανο και όχι μια περιορισμένη διευθέτηση
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Εργατικά»Ξύπνησε και η ΓΣΕΕ
Εργατικά

Ξύπνησε και η ΓΣΕΕ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr4 Απρ 2020, 00:00

Εν αναμονή των αποφάσεων κυβέρνησης και υπουργείου Παιδείας (ίσως τη Δευτέρα 6/4), με τις οποίες, όπως όλα δείχνουν, θα ανταμειφθούν οι σχολάρχες για τις παρανομίες που ήδη διαπράττουν σε βάρος των ιδιωτικών εκπαιδευτικών, δηλώνοντάς τους στο Πληροφοριακό Σύστημα ΕΡΓΑΝΗ, προκειμένου αυτοί να πάρουν τα 800 ευρώ και οι έμποροι της γνώσης να απαλλαγούν από την υποχρέωση να τους καταβάλουν τους μισθούς τους, «ξύπνησε» και η ΓΣΕΕ και καταγγέλλει το γεγονός.

Τα αντεργατικά μέτρα που περνά η κυβέρνηση με αφορμή την πανδημία του κοροναϊού είναι πλέον «βουνό» και οι αστογραφειοκράτες της ΓΣΕΕ δεν είναι εύκολο να σιωπούν. Γι’ αυτό, που και που βγάζουν και καμιά ανακοίνωση για «ξεκάρφωμα».

Στην ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ κάνει λόγο για «ευτυχώς μικρό τμήμα» ιδιωτικών σχολείων που παρανομούν, συμμετέχοντας στην απάτη της «υγιούς επιχειρηματικότητας». Ενα είναι σίγουρο: μπορεί τώρα κάποιοι σχολάρχες να είναι επιφυλακτικοί, όταν όμως η κυβέρνηση τούς κάνει το δώρο να απαλλαγούν από την καταβολή των μισθών των εκπαιδευτικών, όλοι (ή στην πλειοψηφία τους) θα προστρέξουν. Δεν είναι χαζοί, πάνω απ’ όλα είναι έμποροι της γνώσης.

Σημειώνουμε ότι οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί με διοριστήριο από το υπουργείο Παιδείας, ως προς την υπηρεσιακή τους κατάσταση, ακολουθούν αυτήν των δημόσιων εκπαιδευτικών και δεν επιτρέπεται να γίνει καμιά μεταβολή της (π.χ. αναστολή σύμβασης), χωρίς πράξη του υπουργείου Παιδείας.

Ειρήσθω εν παρόδω: εκτός των άλλων, οι εκπαιδευτικοί, στην πλειονότητα των ιδιωτικών σχολείων, εργάζονται από το σπίτι, συμμετέχοντας στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Τελείως ξεκρέμαστοι είναι ιδιαίτερα οι εκπαιδευτικοί των φροντιστηρίων και των κέντρων ξένων γλωσσών, καθώς εργάζονται ως ωρομίσθιοι σε πολλαπλούς εργοδότες, προκειμένου να επιβιώσουν. 

Στην ανακοίνωσή τους, οι αστογραφειοκράτες της ΓΣΕΕ αναφέρουν, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Τα σοβαρότερα  προβλήματα εντοπίζονται  στο χώρο των φροντιστηρίων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και των κέντρων ξένων γλωσσών. Εκεί, σημαντικός αριθμός εργοδοτών, αν και εικονικά θέτει τις εκπαιδευτικές μονάδες και τις συμβάσεις των εκπαιδευτικών σε αναστολή, υποχρεώνει τους εργαζόμενους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς σε εξ αποστάσεως διδασκαλία. Με τον τρόπο αυτό οι συγκεκριμένοι εργοδότες, ενώ απαιτούν τα δίδακτρα από τους γονείς, δεν θα καταβάλλουν επί δύο και πλέον μήνες μισθούς και ασφαλιστικές εισφορές, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τα ευεργετήματα των πληττόμενων επιχειρήσεων.

Σε μικρό, ευτυχώς, τμήμα ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων, εκπαιδευτικοί με διοριστήριο του Υπουργείου Παιδείας, των οποίων η εργασιακή σχέση αναστέλλεται μόνο από την πολιτεία, υποχρεώνονται να υπαχθούν στο μηχανισμό στήριξης εργαζόμενων. Υπενθυμίζουμε ότι οι ιδιωτικοί λειτουργοί της εκπαίδευσης κατά το Σύνταγμα έχουν ισότιμο μισθολογικό καθεστώς με τους συναδέλφους του δημόσιου τομέα και οι εργασιακές τους σχέσεις, κατά την πάγια νομολογία, επιτηρούνται από το κράτος για λόγους δημοσίου συμφέροντος. Για το λόγο αυτό ζητούμε να ακυρωθούν άμεσα οι αιτήσεις ένταξης των εκπαιδευτικών με διοριστήριο του Υπουργείου Παιδείας από το μηχανισμό.

Η Συνομοσπονδία ζητά από τους αρμόδιους φορείς  τον άμεσο έλεγχο στο  χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης ώστε να σταματήσουν τέτοιου είδους φαινόμενα και παράλληλα τονίζει την αναγκαιότητα να δοθεί λύση στο πρόβλημα των εργαζομένων σε πολλαπλούς εργοδότες, καθώς εκατοντάδες εκπαιδευτικοί φροντιστηρίων και Κέντρων Ξένων Γλωσσών που δουλεύουν σε πλέον της μιας μονάδας (συνήθως για λιγότερες από 5 ώρες) δεν μπορούν να λάβουν το επίδομα αν έστω και μία επιχείρηση είναι ενεργή».

Αυτό που δε λένε οι πουλημένοι εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ (σίγουρα το γνωρίζουν, γιατί έχουν στρατιά έμμισθων συνεργατών, νομικών και άλλων, που παρακολουθεί ό,τι νομοθετείται και αποφασίζεται από υπουργούς) είναι πως για τους εργαζόμενους στα φροντιστήρια και τα κέντρα ξένων γλωσσών, αλλά και μια σειρά άλλους εργαζόμενους που εργάζονται παράλληλα σε πολλούς εργοδότες, έχει βρεθεί κόλπο για να πεταχτούν έξω και από το άθλιο επίδομα των 800 ευρώ.

To άρθρο 3 της ΚΥΑ των Σταϊκούρα, Σκυλακάκη, Βρούτση της 23ης Μάρτη του 2010 (ΦΕΚ 1078 Β’) αναφέρει:

«1) Αποζημίωση ειδικού σκοπού

1. Οι εργαζόμενοι, των οποίων η σύμβαση εργασίας τελεί σε αναστολή, σε επιχειρήσεις- εργοδότες, των οποίων αναστέλλεται η επιχειρηματική τους δραστηριότητα με εντολή δημόσιας αρχής, βάσει ΚΑΔ, οριζόμενων από το Υπουργείο Οικονομικών, λαμβάνουν ως έκτακτη οικονομική ενίσχυση, αποζημίωση ειδικού σκοπού ύψους οκτακοσίων ευρώ (800€), η οποία καλύπτει χρονικό διάστημα 45 ημερολογιακών ημερών, εφόσον δεν έχουν άλλη σύμβαση εξαρτημένης εργασίας σε άλλον εργοδότη».
 
Ετσι και ένας εργοδότης δεν έχει κλείσει, οι εργαζόμενοι αυτοί δε θα πάρουν το 800άρι (έστω κι αν η αμοιβή τους από τον συγκεκριμένο εργοδότη είναι του επιπέδου των 200-300 ευρώ το μήνα).

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΔε θα βουλώσετε το στόμα των γιατρών, ό,τι και να κάνετε!
Επόμενο άρθρο Οι Καιάδες του 21ου αιώνα!

Σχετικά Αρθρα

Δικαίωση για τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς – Ηχηρό χαστούκι σε Μητσοτάκη και υπουργείο Παιδείας

Εργατικά 2 Ιούν 2026, 21:39

Γλέντι οικονομικής ενίσχυσης για τον αγώνα ενάντια στις διώξεις και τους διωκόμενους αγωνιστές

Εργατικά 2 Ιούν 2026, 20:43

Ο Δημήτρης Αντωνίου συνεχίζει ανυποχώρητος να διεκδικεί την ακύρωση της εκδικητικής απόλυσής του από το ΕΚΠΑ

Συγκέντρωση αλληλεγγύης την Τρίτη 2 Ιουνίου 11 π.μ. στο Εφετείο Αθηνών 

Εργατικά 31 Μάι 2026, 08:31

Το ΣτΕ, με παράνομη απόφασή του, ανάβει το πράσινο φως στην κυβέρνηση Μητσοτάκη να καταργήσει την εθνική σύνταξη των συντάξεων χηρείας

Εργατικά 25 Μάι 2026, 11:19

Η κατακραυγή, η αλληλεγγύη, ο αγώνας κράτησαν την μάνα του παιδιού με αυτισμό στη δουλειά της στη Σάμο

Εργατικά 21 Μάι 2026, 12:09

Μήνυση κατά των μελών του ΔΣ της ΕΛΜΕ Πειραιά Χρύσας Χοτζόγλου και Ακρίτα Καλούση

Από τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά

Εργατικά 20 Μάι 2026, 10:37
Ροή Ειδήσεων
Παιδεία

Πολυτεχνείο Κρήτης – Φοιτητικός Σύλλογος Εστιών: «Οι προσπάθειες επιβολής πειθαρχικών σε φοιτητές θα πέσουν στο κενό»

3 Ιούν 2026, 08:09
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Ιούνη

3 Ιούν 2026, 00:01
Εργατικά

Δικαίωση για τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς – Ηχηρό χαστούκι σε Μητσοτάκη και υπουργείο Παιδείας

2 Ιούν 2026, 21:39
Εργατικά

Γλέντι οικονομικής ενίσχυσης για τον αγώνα ενάντια στις διώξεις και τους διωκόμενους αγωνιστές

2 Ιούν 2026, 20:43
Καταστολή

Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Κατά της ωμής αμερικάνικης παρέμβασης για την αποφυλάκιση Γιωτόπουλου

2 Ιούν 2026, 20:21
Διεθνή

Χεζμπολά: Επιδιώκουμε κατάπαυση του πυρός για όλο τον Λίβανο και όχι μια περιορισμένη διευθέτηση

2 Ιούν 2026, 19:31
Κόντρες

Αλλος βήχει, άλλος κρυολογεί

2 Ιούν 2026, 14:14
Διεθνή

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση χαιρετίζει τη στάση αρχών της ιρανικής ηγεσίας

2 Ιούν 2026, 12:53
Καταστολή

Αναβλήθηκε η δίκη των 14 συλληφθέντων/φθεισών στην Αρχιτεκτονική του ΕΜΠ

2 Ιούν 2026, 09:52
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Ιούνη

2 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Τους σάρωσαν τα αντιστασιακά Μποφόρ(ια)

Οι σιωναζιστές «κατέλαβαν» το κάστρο Μποφόρ μόνο για να βγάλουν φωτογραφίες

1 Ιούν 2026, 19:23
Διεθνή

Το Ιράν σταματάει κάθε διαπραγμάτευση με τις ΗΠΑ, μέχρι να «συμμαζέψουν» το Ισραήλ

Μπαίνει και η Γάζα στην εξίσωση των διαπραγματεύσεων

1 Ιούν 2026, 18:50
Διεθνή

Η κατασκευασμένη πραγματικότητα του Νετανιάχου δεν μπορεί να κρύψει την πραγματική κατάσταση

1 Ιούν 2026, 11:22
Βαθύ Κόκκινο

Ο Μπεν Γκβιρ είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου

1 Ιούν 2026, 09:04
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Ιούνη

1 Ιούν 2026, 00:01
Καταστολή

Επιστροφή στην εποχή Πιουριφόι με ωμή παρέμβαση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Διατάζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη να ξαναβάλει στη φυλακή τον Αλ. Γιωτόπουλο

31 Μάι 2026, 09:34
Εργατικά

Ο Δημήτρης Αντωνίου συνεχίζει ανυποχώρητος να διεκδικεί την ακύρωση της εκδικητικής απόλυσής του από το ΕΚΠΑ

Συγκέντρωση αλληλεγγύης την Τρίτη 2 Ιουνίου 11 π.μ. στο Εφετείο Αθηνών 

31 Μάι 2026, 08:31
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 31 Μάη

31 Μάι 2026, 00:01
Αγροτικά

Αρχισε το φούντωμα της ευλογιάς των αιγοπροβάτων: Δώδεκα νέες εστίες μεταξύ 21 και 29 Μάη

Επλήγη για πρώτη φορά και η Αρκαδία (δύο εστίες μέχρι στιγμής)

30 Μάι 2026, 10:45
Καταστολή

Το Σύμφωνο έγινε νομοσχέδιο-σκούπα: διαλογή, κράτηση, απελάσεις και φακέλωμα στο όνομα της «ευρωπαϊκής τάξης»

30 Μάι 2026, 08:45
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Ιούνη

1824: Ψηφίζεται στην Αγγλία νόμος που αναγνωρίζει το δικαίωμα της απεργίας.

1934: Συγκρούσεις αστυνομίας – κομμουνιστών που προσπάθησαν να συγκροτήσουν αντιφασιστικό συνέδριο, δύο τραυματίες, πολλές συλλήψεις.

1964: Ομάδα ακροδεξιών εισβάλλει σε συνεδρίαση της Βουλής και ξυλοκοπείται από βουλευτές.

1969: Ανευρίσκεται εκρηκτικός μηχανισμός της ΔΑ στην οδό Πανεπιστημίου.

1982: Βόμβες σε τρεις αμερικανικές τράπεζες (ΕΛΑ).

1989: Βίαιη καταστολή της φοιτητικής εξέγερσης στην πλατεία Τιεν αν Μεν (Πεκίνο).

2003: Περισσότεροι από εκατό μεταλλωρύχοι αρχίζουν απεργία πείνας στα μεταλλεία της «TVX» στο Στρατώνι Χαλκιδικής, ζητώντας να μείνουν ανοιχτά και να μη χάσουν τη δουλειά τους.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Την ανάγκη να υπάρξει μια «εθνική κοινωνική συμφωνία» για τη μείωση των τιμών σε βασικά προϊόντα υπογράμμισε ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στα Παραπολιτικά FM 90,1 και τη δημοσιογράφο Στέλλα Γκαντώνα. «Χρειάζεται μια εθνική κοινωνική συμφωνία. Να αναλάβουν την ευθύνη τους οι δυνάμεις της επιχειρηματικότητας, η βιομηχανία τροφίμων και τα σούπερ μάρκετ, μειώνοντας τις τιμές σε μια σειρά προϊόντα», ανέφερε χαρακτηριστικά. Όπως τόνισε, η Κυβέρνηση κάνει ό,τι περνάει από το δικό της χέρι, με ελέγχους και παρεμβάσεις όπου χρειάζεται, σημειώνοντας όμως ότι σε μια ελεύθερη οικονομία οι επιχειρήσεις οφείλουν να αναλάβουν και τη δική τους ευθύνη απέναντι στην κοινωνία, καθώς «υπάρχει ένα σημαντικό τμήμα της ελληνικής κοινωνίας το οποίο δεν τα βγάζει εύκολα πέρα ή και δεν τα βγάζει καθόλου πέρα». «Δεν λέει κανείς να μην κερδίζουν οι επιχειρήσεις, γιατί προφανώς οι επιχειρήσεις πηγαίνουν μπροστά όταν έχουν κέρδος. Αλλά μπορούν να κρατήσουν ισορροπίες και να προχωρήσουν σε μειώσεις τιμών σε βασικά προϊόντα», πρόσθεσε.

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Καλά, αυτός δεν είναι που ως τώρα έχει «υπογράψει» κάμποσες «εθνικές συμφωνίες μείωσης των τιμών»; Αυτός είναι, δεν κάνετε λάθος. Μα αφού έχουν ήδη συναφθεί τέτοιες συμφωνίες, γιατί χρειάζεται και άλλη μία; Πώς αλλιώς θα κάνει ντόρο ο πολιτικός σαλταδόρος και γυρολόγος κομμάτων; Φίδια πουλούσε τις προηγούμενες φορές, φίδια πουλάει και τώρα. Κι ένας φιδέμπορας της αστικής πολιτικής δεν κουράζεται ποτέ. Πουλάει φίδια στο «λαουτζίκο» και την ίδια στιγμή κλείνει πονηρά το μάτι στους καπιταλιστές, τους στυλοβάτες της «πατρίδας»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo