Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Αμα ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη
  • Eτσι σφυρηλατήθηκε τ’ ατσάλι
  • Ξεγυμνώνονται οι άρπα κόλλα αδειοδοτήσεις των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»
  • Σαν σήμερα 18 Αυγούστου
  • H πονηρή πορτοκαλιά
  • Συνάντηση Αλ-Χάγια – Κούσνερ στην Αίγυπτο | Εντονη διπλωματική κινητικότητα για τη Γάζα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Επικαιρότητα»Kοροναϊκά ανάλεκτα (12)
Επικαιρότητα

Kοροναϊκά ανάλεκτα (12)

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr14 Απρ 2020, 17:52

► Τελικά δε θα νοσταλγήσουμε την παπαρολογία του προέδρου Πάκη. Τον διαδέχτηκε επάξια η πρόεδρος Κατερίνα, η οποία εκπέμπει τις παπάρες της από τα λεγόμενα social media (ο Πάκης ήταν παραδοσιακός: μόνο στην κάμερα της ΕΡΤ). Με την ευκαιρία του πασχαλινού μηνύματος… χαρμολύπης της προέδρου, να της πούμε ότι δεν μπορεί να αποτελεί ελπίδα οποιαδήποτε θρησκεία. Ειδικά αυτή που έχει ως δόγμα το «θανάτω θάνατον πατήσας». Αναστάσεις υπάρχουν μόνο στη θρησκευτική μυθολογία. Στην πραγματική ζωή, ο θάνατος είναι θάνατος. Και όταν είναι άδικος, γίνεται πιο οδυνηρός για εκείνους που έμειναν πίσω.

Ας θυμηθούμε, με την ευκαιρία έναν πραγματικά φιλοσοφικό στοχασμό επί της θρησκείας:

.

► Aπό την κρατική ΕΡΤ είδαμε ότι στην Ισπανία οι μπάτσοι μοιράζουν μάσκες σε όποιον κυκλοφορεί στο δρόμο. Από την κρατική ΕΡΤ ακούσαμε ότι στη Γαλλία είπαν πως μόλις αρχίσει να αίρεται η καραντίνα, κανένας δε θα επιτρέπεται να κυκλοφορεί χωρίς μάσκα. Εδώ έχουμε τη γνωμάτευση της Επιτροπής Τσιόδρα, ότι δε συστήνει τη χρήση μάσκας, γιατί δε θα κάνουμε σωστή χρήση. Μάθαμε να ζούμε σε καραντίνα, μάθαμε να πλένουμε τα χέρια όλη μέρα και να απολυμαίνουμε τα πόμολα στις πόρτες των πολυκατοικιών, αλλά τη χρήση της μάσκας αποκλείεται να τη μάθουμε! Φαίνεται πως κάτι υπάρχει στο… DNA μας ως λαού που μας κάνει… χαζούς σε σχέση με τους Ισπανούς και τους Γάλλους (πόσω μάλλον με τους Ασιάτες που χρησιμοποιούσαν ανέκαθεν μάσκες σε μαζική κλίμακα). Αντί να μας πουν «παιδιά, μαλακίστηκαν οι υπεύθυνοι και δεν έκαναν τις απαιτούμενες προμήθειες σε μάσκες», διεκδικώντας απαλλαγή λόγω βλακείας (η πιο ελαφρυντική περίσταση), προκαλούν τη νοημοσύνη μας με τη διατεταγμένη επιστημοσύνη του Τσιόδρα και των ομοίων του. Μας βγάζουν ηλίθιους, για να μη τους θεωρήσουμε απατεώνες και εγκληματικά αμελείς.

► Δεν είναι μόνο τα  για τον κοροναϊό που γίνονται με το σταγονόμετρο. Το χάλι αγκαλιάζει όλο το φάσμα. Απόδειξη το Μικροβιολογικό του «Αλεξάνδρα», που κατεβάζει ρολά λόγω έλλειψης αντιδραστηρίων (την αποκάλυψη έκανε το tvxs.gr).

► Μαζέψτε τους μπάτσους! Πληθαίνουν τα κρούσματα φασιστικής συμπεριφοράς έναντι συλλογικοτήτων που παρεμβαίνουν στα αστυνομικά τμήματα επιδεικνύοντας ενδιαφέρον για μετανάστες που στοιβάζονται ο ένας πάνω στον άλλο στα κρατητήρια. Η τελευταία καταγγελία που λάβαμε είναι από την αυτοδιοικητική παράταξη Αντικαπιταλιστική Ανατροπή, τετραμελής αντιπροσωπεία της οποίας (οι δύο γιατροί) μετέβη στο Α.Τ. Περιστερίου για να προσφέρει μέσα προστασίας σε κρατούμενους. Η αντιπροσωπεία είχε πάρει όλα τα μέτρα προστασίας (άλλωστε, οι δύο γιατροί δε θα ενεργούσαν διαφορετικά), ενώ τα μέλη της είχαν στείλει και SMS ότι κινούνται για την παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που την έχουν ανάγκη. Οι μπάτσοι τους έκοψαν πρόστιμο, γιατί –λέει- οι κρατούμενοι δεν τους είχαν καλέσει για βοήθεια!
 
Δε θα μπούμε στη λογική των μπάτσων, γιατί θα υποτιμούσαμε τη νοημοσύνη των αναγνωστών μας. Ξέρουμε όλοι πολύ καλά για ποιο λόγο έκοψαν πρόστιμα. Ας μην κάνει όμως η πολιτική ηγεσία των μπάτσων ότι δεν καταλαβαίνει. Να σβήσει τα πρόστιμα και να μαζέψει τα σκυλιά, γιατί δεν έχουμε χούντα. 

Με την ευκαιρία να ρωτήσουμε: ο επικεφαλής του μαγαζιού «Ιδρυμα Ωνάση» πώς μετακινήθηκε στο αεροδρόμιο, όπου εμφανίστηκε παρέα με τον Μητσοτάκη; Ο αρχιμάνατζερ της ΔΕΗ με ποια ιδιότητα μετακινήθηκε στο αεροδρόμιο, όπου εμφανίστηκε παρέα με τον Χατζηδάκη; Υπάρχει μήπως καμιά κατηγορία επιτρεπτέας μετακίνησης που λέγεται «μετάβαση στο αεροδρόμιο για την παραλαβή ιατρικού υλικού, ενώπιον φωτορεπόρτερ και τηλεοπτικών καμερών»; Το καταλάβατε Χρυσοχοΐδη και Οικονόμου; Μαζέψτε τους μπάτσους σας!

► Τέρμα η κολόνια λεμόνι! Τώρα, καθολικό κλείσιμο μαγαζιών και απαγόρευση της κυκλοφορίας τα Σαββατοκύριακα σε μερικές δεκάδες μεγάλες πόλεις της Τουρκίας. Αλλά μόνο τα Σαββατοκύριακα. Τις υπόλοιπες μέρες πρέπει να πάνε για δουλειά, οπότε… Μυρτώ ζωή και κίνηση.

► Το αντιδραστικό καθεστώς Ερντογάν, πάντως, έβγαλε 45.000 κρατούμενους από τις φυλακές του (όχι πολιτικούς κρατούμενους, φυσικά, αυτοί ανήκουν σε «άλλη» κατηγορία). Το «φιλελεύθερο» καθεστώς Μητσοτάκη, μολονότι έχει έτοιμη ΠΝΠ για την αποφυλάκιση περίπου 1.500 κρατούμενων (εννοείται, όχι καταδικασθέντων για «τρομοκρατία»), όπως έχει διαρρεύσει η αρμόδια γενική γραμματέας του υπουργείου Προ-Πο, δεν έχει κάνει καμιά κίνηση. Περιμένει τα πρώτα κρούσματα, παίζοντας στα ζάρια ζωές. Το μείζον για το καθεστώς «του νόμου και της τάξης» είναι να μην υποστεί πλήγμα το κατασταλτικό ιδεολόγημά τους. Τόσα είχαν επενδύσει στην προπαγάνδα για το νόμο Παρασκευόπουλου, που τάχα «γέμισε την Ελλάδα με εγκληματίες».

► Δύο φορές (με διαφορά δύο ωρών) πήραμε το δελτίο Τύπου με τη συγκλονιστική είδηση της ημέρας:  To δελτίο έκλεινε με ιστορικής σημασίας δήλωση της υφυπουργού, απ’ αυτές που τις διαβάζεις και αναφωνείς: πω, ρε, τι είπε το άτομο! («Η πρόνοια είναι ακόμα πιο αναγκαία, αυτές τις δύσκολες μέρες που η κοινωνία δοκιμάζεται»). Και με δύο φωτογραφίες της υφυπουργού, βεβαίως βεβαίως. Χωρίς μάσκα, φυσικά, γιατί πρέπει να φανεί το πρόσωπο…
 
► Το συνδικάτο των καπιταλιστών της Βόρειας Ελλάδας (ΣΒΕ) εξέδωσε ανακοίνωση διαφημίζοντας τις δωρεές που έκαναν τα μέλη του. Η ανακοίνωση περιλαμβάνει και δήλωση του προέδρου του συνδικάτου, που καταλήγει ως εξής:  Ούτε οι απολυμένοι εργάτες τους ούτε ο ελληνικός λαός χρωστά καμιά ευγνωμοσύνη στις βδέλλες του κεφαλαίου, όμως επειδή ρίξαμε μια ματιά στη λίστα με τις δωρεές, είδαμε ότι σ’ αυτή υπάρχουν ακόμα και ανώνυμες εταιρίες που πρόσφεραν από ένα χιλιάρικο μέχρι 150 ευρώ! Ούτε ντροπή ούτε τσίπα…

► Οπως ενημερωθήκαμε από δελτίο Τύπου του Ελληνοαμερικάνικου Επιμελητήριου, ο πρέσβης Τζέφρι Πάιατ απηύθυνε μήνυμα προς τα μέλη του Επιμελητήριου, με το οποίο «συνεχάρη τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση του για τα άμεσα και αποτελεσματικά μέτρα που έχουν λάβει για την αντιμετώπιση του COVID-19», «αναφέρθηκε στη συμβολή των ΗΠΑ στην αντιμετώπιση της κρίσης» (!!!), έκανε «ιδιαίτερη αναφορά στις εταιρείες – μέλη του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου  δηλώνοντας εντυπωσιασμένος από την άμεση ανταπόκριση τους στο να προσφέρουν τεχνολογία αιχμής, τα απαραίτητα τεχνικά και υλικά μέσα αλλά και ιατρικό εξοπλισμό πανελλαδικά, στην προσπάθεια καταπολέμησης του COVID-19» και κλείνοντας το μήνυμά του «συνεχάρη το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης  για το γεγονός ότι αντιμετώπισαν από την πρώτη στιγμή την κρίση αυτή ως ένα εφαλτήριο για τη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή»! Τον Κικίλια τον ξέχασε; Ο,τι και να συνέβη αυτός ήταν προετοιμασμένος: στο πιτς φυτίλι ανέβηκαν στο Διαδίκτυο νέες αναφορές για την «τηλεδιάσκεψή» του με τον Πάιατ, για την πρωτιά του στα γκάλοπ και άλλα τέτοια διασκεδαστικά.

► Εχουμε μια απορία: γιατί η Εκκλησία δεν παρενέβη στηλιτεύοντας κάποιους που έχουν ανοίξει διαδικτυακό νταραβέρι με το «άναψε κι εσύ το κεράκι σου»; Μήπως πίσω από τους ανώνυμους του Διαδίκτυου κρύβεται η ίδια η Εκκλησία; Εμείς μια ερώτηση κάνουμε, διότι έχουμε συνηθίσει το ιερατείο να μην παραχωρεί ούτε τον πυρετό του.

► Ο Χατζηδάκης γιορτάζει την «Παγκόσμια Ημέρα Γης», καλώντας «να ανεβάσουν, όλοι όσοι έχουν ευαισθησία για το θέμα στα προσωπικά τους social media φωτογραφίες και παιδικές ζωγραφιές με έμπνευση από τις ομορφιές της ελληνικής γης». Ποιος; Ο νεοφιλελεύθερος Χατζηδάκης. Ο εκπρόσωπος της πιο κυνικής περιβαλλοντοκτόνας κατεύθυνσης του καπιταλισμού.

► Η ΓΣΕΕ «προσφέρει άμεσα για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, πέντε (5) υπερσύγχρονες Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) με κλίνες και μόνιτορ, δύο (2) αναπνευστήρες, έναν (1) φορητό υπερηχογράφο και έναν ηχοβολέα». Δε θα σχολιάσουμε τη συμμετοχή της αστικοποιημένης συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας στη χορεία των «εθνικών ευεργετών». Σάρκα από τη σάρκα του καπιταλιστικού συστήματος είναι, μ’ αυτόν τον τρόπο θα συμπεριφερθεί. Θα συγκρίνουμε, όμως, τη δωρεά της ΓΣΕΕ μ’ αυτή του ΤΧΣ (γράψαμε χτες), που μαζί με τον Σταϊκούρα πανηγύρισε για τη δωρεά τριών κλινών ΜΕΘ. Των μισών απ’ αυτές που δώρισε η ΓΣΕΕ!

 
► Ολα τα μωρά στην πίστα, που θα ‘λεγε ο ΛεΠα. Μόλις αποσύρθηκε από την κούρσα για το χρίσμα των Δημοκρατικών ο Μπέρνι Σάντερς, βγήκε από το παρασκήνιο στο προσκήνιο και ο Μπαράκ Ομπάμα, δηλώνοντας την υποστήριξή του στον Τζο Μπάιντεν. Αμα τον ερχόμενο Νοέμβρη νικήσει ο Τραμπ, θα ‘χει να λέει ότι νίκησε το «όλον» Δημοκρατικό Κόμμα. Αμα χάσει, την έχει έτοιμη τη δικαιολογία: «με έφαγαν τα… μεγάλα συμφέροντα και τα fake news».

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΟύτε να διανοηθείτε έξοδο από την καραντίνα χωρίς μαζικά μοριακά τεστ!
Επόμενο άρθρο Με το αζημίωτο…

Σχετικά Αρθρα

«Διπλό άξελ με τριπλό τόλουπ» ή πώς ο Βορίδης προσπαθεί να κουκουλώσει το σκάνδαλο με τον επικίνδυνο κινέζικο ιό ζωονόσου των χοίρων

Επικαιρότητα 21 Αυγ 2020, 08:29

Πανδημία CoviD-19: Εγκληματούν σε βάρος του ελληνικού λαού

Επικαιρότητα 8 Αυγ 2020, 08:32

Οι σερίφηδες των φυλακών

Επικαιρότητα 2 Αυγ 2020, 09:20

Υπηρεσία Ασύλου: συνθήκες εργασιακού κατέργου

Επικαιρότητα 1 Αυγ 2020, 17:54

Φασιστικός ρεβανσισμός ενάντια στον Δημήτρη Κουφοντίνα

Επικαιρότητα 1 Αυγ 2020, 10:18

Ξανά για το δασοκτόνο σκάνδαλο του Χατζηδάκη

Επικαιρότητα 27 Ιούλ 2020, 20:17
Ροή Ειδήσεων
Κόντρες

Αμα ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη

18 Αυγ 2026, 19:48
Ιστορία

Eτσι σφυρηλατήθηκε τ’ ατσάλι

18 Αυγ 2026, 08:16
Παιδεία

Ξεγυμνώνονται οι άρπα κόλλα αδειοδοτήσεις των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»

18 Αυγ 2026, 07:10
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Αυγούστου

18 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

H πονηρή πορτοκαλιά

17 Αυγ 2026, 19:56
Διεθνή

Συνάντηση Αλ-Χάγια – Κούσνερ στην Αίγυπτο | Εντονη διπλωματική κινητικότητα για τη Γάζα

17 Αυγ 2026, 14:04
Διεθνή

Aπό εκεί που δεν το περιμένεις…

17 Αυγ 2026, 11:53
Καταστολή

Η Ευρωένωση ψάχνει χωματερή για τους «ανεπιθύμητους» – τώρα στη Ρουάντα

Η Μελόνι διαπραγματεύεται με το Κιγκάλι για return hubs, ενώ η ΕΕ μετατρέπει την Αφρική σε υπεράκτια ζώνη απελάσεων

17 Αυγ 2026, 07:49
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Αυγούστου

17 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Η Κολομβία συντάσσεται με το Μαρόκο για τη Δυτική Σαχάρα, καθώς ευθυγραμμίζεται με την ισραηλινή εξωτερική πολιτική

16 Αυγ 2026, 08:51
Διεθνή

JPMorgan: Ιράν και Ομάν «δικαιολογούνται νομικά» να επιβάλουν τέλη ναυσιπλοΐας στο Στενό του Ορμούζ

16 Αυγ 2026, 08:36
Διεθνή

Νότιος Λίβανος: Ξαναέσπασαν τα μούτρα τους οι σιωναζιστές στον λόφο Αλι αλ-Τάχερ

16 Αυγ 2026, 08:11
Κόντρες

Από τους κομμουνιστάς στους τζιχαντιστάς

16 Αυγ 2026, 07:48
Η παπάρα

Οταν χτυπάς ένα φουσκωμένο μπαλόνι με μια καρφίτσα

16 Αυγ 2026, 05:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Αυγούστου

16 Αυγ 2026, 00:01
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

15 Αυγ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Αυγούστου

15 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Εκτακτη περιοδεία Κούσνερ σε Ισραήλ και Αίγυπτο για τον οδικό χάρτη για τη Γάζα

14 Αυγ 2026, 19:33
Διεθνή

Εσμαΐλ Καανί προς Ιρακινή Αντίσταση: Μην παραδώσετε τα όπλα, αλλά μην συγκρούεστε με τις κρατικές δυνάμεις

14 Αυγ 2026, 18:32
Καταστολή

Υπόθεση Marfin: Mια σκευωρία, τρεις οι προφυλακισθέντες

Προσφυγή εναντίον του εντάλματος προφυλάκισής της κατέθεσε η τρίτη κατηγορούμενη

14 Αυγ 2026, 17:54
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Αυγούστου

1947: Εννιά ηγέτες του ΚΚΕ και του ΕΑΜ της περιφέρειας Πάτρας καταδικάζονται σε θάνατο από το στρατοδικείο της Κορίνθου.

1978: Επεισόδια εναντίον της εγκατάστασης εργοστασίου πετροχημικών στην Καβάλα.

1980: Εμπρησμός τεσσάρων φορτηγών ψυγείων του Μαρινόπουλου (ΕΛΑ).

1985: Πεθαίνει ο Σάκης Καράγιωργας.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από το 2019 έχω βιώσει επαναλαμβανόμενα και συστηματικά -όπως και πολλά άλλα μέλη της κυβέρνησης- την προσπάθεια αποδόμησής μου ως προσώπου. Πρόκειται για μια τακτική που έχει ως βασικό στόχο να σπιλώσει το πρόσωπο επειδή δεν μπορεί να αποδομήσει το έργο. Τα παλαιοκομματικά οχυρά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις της πολιτικής τού σήμερα που ζητά λύσεις. Τι κάνουν λοιπόν; Οταν κάποιος παράγει απτό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο -όπως είναι για παράδειγμα το «Προλαμβάνω»- το οποίο δεν μπορούν να αμφισβητήσουν, τότε επιχειρούν να σπιλώσουν το πρόσωπο. Η βασική τους προσέγγιση είναι να παρουσιάσουν άξιους ανθρώπους ως διεφθαρμένους, φαύλους, αναξιόπιστους για να πλήξουν την εμπιστοσύνη των πολιτών. Λες και ο πολίτης θα αμφισβητήσει την ίδια την πραγματικότητα, τα ίδια του τα μάτια και θα πιστέψει αυτά που λέει ή γράφει κάποιος για την πραγματικότητα που ζει ο ίδιος.

Ειρήνη Αγαπηδάκη

(Η κυρία μάς λέει για τον εαυτό της ότι είναι άξια, αδιάφθορη, αυτοδημιούργητη, αξιόπιστη και κυρίως ότι παράγει σημαντικό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο. Ο ίδιος ο πολιτικός της προϊστάμενος, ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη φαίνεται πως έχει διαφορετική γνώμη. Γι’ αυτό και δεν την παίρνει ποτέ μαζί του στις φιέστες κοπής κορδελών που πραγματοποιεί συνεχώς σε όλη τη χώρα. Παίρνει μόνο τη γενική γραμματέα του Βιλδιρίδη. Ενίοτε και τον υφυπουργό Θεμιστοκλέους. Την αναπληρώτρια υπουργό Αγαπηδάκη την έχει στο ψυγείο. Γι’ αυτό και η «δόλια» προσπαθεί να μείνει στον αφρό αυτοαποθεούμενη. Χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι οι «πλάτες» που έχει και που την εκτόξευσαν σε αριστίνδην εκλογή στη Βουλή, μέσω της πρώτης θέσης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, ενώ μέχρι τότε ήταν ένα δεξιό διαδικτυακό τρολ που ασχολούνταν με τα «κακάκια του Πολάκη», δεν είναι ικανές να της εξασφαλίσουν άκοπα και μια θέση στην επόμενη Βουλή μέσω σταυροδοσίας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo