Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ενωση Συλλόγων Γονέων Καλαμάτας: Κανένα παιδί χωρίς νοσηλευτική υποστήριξη στο σχολείο
  • Στα σχολεία πέφτουν σοβάδες και οι κυβερνητικοί εγκάθετοι κυνηγούν τους δασκάλους!
  • «Οι κατηγορίες κατά του Ιράν δείχνουν απόγνωση»
  • Στην Τεχεράνη για συνομιλίες ανώτατοι αξιωματούχοι από τις χώρες του Συμφώνου της Μέκκας
  • Οχι και λαμόγιο ο Κουλκουδίνας – έλεος πια με τον λαϊκισμό
  • ΟΙΕΛΕ: Το σκάνδαλο στο ελληνικό μπάσκετ ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για την εκτεταμένη διαφθορά στο σχολικό αθλητισμό.
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Επικαιρότητα»Φουντώνει η εξέγερση στη Δυτική Οχθη
Επικαιρότητα

Φουντώνει η εξέγερση στη Δυτική Οχθη

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr29 Ιούλ 2017, 00:00

Η εγκατάσταση ανιχνευτών μετάλλου στις εισόδους του τεμένους Αλ Ακσα στην Ανατολική Ιερουσαλήμ και οι συλλήψεις εκατοντάδων Παλαιστίνιων, που ακολούθησαν το χτύπημα εναντίον των ισραηλινών στρατιωτών την Παρασκευή 14 Ιούλη από παλαιστίνιους μαχητές, αποτέλεσαν τη σπίθα που άναψε ξανά τη φωτιά της εξέγερσης στη Δυτική Οχθη και την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Την Παρασκευή 21 Ιούλη, τρεις νεαροί Παλαιστίνιοι, 17, 18 και 20 χρόνων, έπεσαν νεκροί από ισραηλινά πυρά κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων και των συγκρούσεων με τον ισραηλινό στρατό, που ακολούθησαν τις προσευχές της Παρασκευής στη Δυτική Οχθη και την Ανατολική Ιερουσαλήμ. Ο ένας απ’ αυτούς σκοτώθηκε από εβραίο έποικο στην γειτονιά Ρας Αλ Αμούντ στην Ανατολική Ιερουσαλήμ. Τα σώματα των νεκρών παλαιστίνιων νεολαίων φυγαδεύτηκαν από το νοσοκομείο, ελάχιστα λεπτά αφότου οι γιατροί επιβεβαίωσαν και επίσημα τον θάνατό τους, προκειμένου να θαφτούν πριν πέσουν στα χέρια των σιωνιστών. Ο ισραηλινός στρατός κατακρατεί τα σώματα δεκάδων νεκρών Παλαιστίνιων εκβιάζοντας με αυτόν τον τρόπο τις οικογένειές τους, από τις οποίες ζητά ανταλλάγματα για να τους τα παραδώσει, επιτείνοντας το μαρτύριό τους.

Δεκάδες στρατιώτες εισέβαλαν στα νοσοκομεία της Δυτικής Οχθης αναζητώντας τραυματίες διαδηλωτές και απαγορεύοντας στο προσωπικό την έξοδο από το κτίριο, ενώ σε πολλές περιπτώσεις βομβάρδιζαν τα νοσοκομεία με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης λίγο πριν αποχωρήσουν, κάνοντας την παραμονή ασθενών και ιατρικού προσωπικού στο εσωτερικό των κτιρίων αδύνατη.

Την ίδια μέρα, παλαιστίνιος μαχητής μπήκε σε σπίτι εβραίων εποίκων σε ισραηλινό εποικισμό της Δυτικής Οχθης και σκότωσε μαχαιρώνοντας τους τρεις απ’ αυτούς. Την προηγούμενη μέρα, είχε γράψει σε ανάρτησή του στο Facebook «Εχω πολλά όνειρα και πιστεύω πως θα γίνουν αληθινά, αγαπώ τη ζωή και θέλω να κάνω τους άλλους ευτυχισμένους, αλλά τι είναι η ζωή μου όταν οι ισραηλινοί σκοτώνουν τις γυναίκες και τα παιδιά μας και βεβηλώνουν το Αλ Ακσα μας; Μουσουλμάνοι, τυλίξτε το κεφάλι μου με το μαντήλι των Αλ Κασάμ (σ.σ. ένοπλο σκέλος της Χαμάς) και το σώμα μου με την κουφίγια του Γιάσερ Αραφάτ και θάψτε με».

Πολλοί από τους υπουργούς της ακροδεξιάς κυβέρνησης Νετανιάχου ζήτησαν την επιβολή της θανατικής ποινής στον δράστη της επίθεσης. Σε μια απύθμενης ξετσιπωσιάς δήλωσή της, η υπουργός Δικαιοσύνης Αγιαλέτ Σακέντ έγραψε στο Twitter: «Οι δολοφόνοι παιδιών και οικογενειών αξίζουν μόνο τη θανατική ποινή. Αυτή η τιμωρία μπορεί να επιβληθεί από το στρατιωτικό δικαστήριο, αν υπάρχει ομοφωνία των δικαστών. Αυτή είναι μια περίπτωση που απαιτείται η επιβολή της θανατικής ποινής». Το σιωνιστικό πλήθος που την εξέλεξε είναι συνυπεύθυνο στα εγκλήματα που τελούνται σε βάρος του παλαιστινιακού λαού και είναι ο τελικός αποδέκτης της βίας των καταπιεσμένων.

Μια μέρα μετά τη δολοφονία των τριών παλαιστίνιων νεολαίων, το Σάββατο 22 Ιούλη, άλλος ένας παλαιστίνιος νέος, μέλος του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, έπεσε νεκρός από πυρά του ισραηλινού στρατού στην περιοχή Αλ Εϊζαρίγια της Ανατολικής Ιερουσαλήμ. Ο νεκρός ήταν κάτοικος του χωριού Αμπού Ντις, γείτονας και φίλος του 17χρονου νέου που είχε σκοτωθεί την προηγούμενη μέρα.

Την Κυριακή 23 Ιούλη, υπήρξε μπαράζ ρουκετών που εκτοξεύτηκαν από τη Γάζα προς το Ισραήλ χωρίς να προκαλέσουν ζημιές. Οι σιωνιστές απάντησαν με πυρά αρμάτων μάχης εναντίον πυκνοκατοικημένης περιοχής στη Γάζα.

Παράλληλα, ισραηλινός φρουρός της πρεσβείας του Ισραήλ στην Ιορδανία δολοφόνησε 17χρονο Ιορδανό παλαιστινιακής καταγωγής καθώς και τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος όπου διέμενε. Οι σιωνιστές ισχυρίζονται ότι ο νεαρός προσπάθησε να χτυπήσει με ένα κατσαβίδι τον φρουρό, ενώ οι συγγενείς του ισχυρίζονται ότι σύμφωνα με τρίτο άτομο που ήταν παρον στη δολοφονία, ο δράστης απλά διαπληκτίστηκε λεκτικά με το θύμα. Το προσωπικό της πρεσβείας και ο δράστης έφυγαν κακήν κακώς από την Ιορδανία και η πρεσβεία του Ισραήλ έκλεισε προσωρινά υπό το φόβο διαδηλώσεων και επιθέσεων εναντίον της.

Υπό την πίεση της εξέγερσης και σε μια προσπάθεια ελιγμού οι σιωνιστές ανακοίνωσαν ότι θα αντικαταστήσουν τους ανιχνευτές μετάλλου στις εισόδους του τεμένους με «έξυπνες» κάμερες που θα κάνουν ουσιαστικά την ίδια δουλειά. Ο επικεφαλής του προσωπικού που λειτουργεί το τέμενος απέρριψε μια τέτοια κίνηση και δήλωσε ότι οι διαδηλώσεις και οι προσευχές έξω από το τέμενος, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις πρόσφατες εξελίξεις, θα συνεχιστούν μέχρι οι σιωνιστές να επαναφέρουν το προηγούμενο καθεστώς, με το οποίο κάθε προσκυνητής μπορούσε να εισέλθει ελεύθερα στον χώρο.

Από τις 14 Ιούλη, ημέρα της επίθεσης ενάντια στους ισραηλινούς μπάτσους, μέχρι τη Δευτέρα 24 Ιούλη, οι νεκροί Παλαιστίνιοι μαζί με τους μαχητές της επίθεσης έχουν φτάσει τους εφτά και οι τραυματίες έχουν ξεπεράσει τους 1.100. Ταυτόχρονα, το Ισραήλ έχει επιδοθεί σε ένα όργιο συλλήψεων και φυλακίσεων διαδηλωτών.

Από τη μεριά του ο Αμπάς, συνεχίζοντας την προδοτική του στάση απέναντι στον παλαιστινιακό λαό, κάλεσε την Χαμάς, επικαλούμενος την κρισιμότητα της κατάστασης, να παραδώσει τη διακυβέρνηση της Γάζας στον ίδιο και στην Παλαιστινιακή Αρχή για λόγους γενικού εθνικού συμφέροντος. Το μόνο που τον νοιάζει είναι η εξουσία κι ας είναι μαριονέτα των σιωνιστών.

 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΑδίστακτη μαφία
Επόμενο άρθρο Δάσος Σχίνου-Πισίων-Περαχώρας: Ο δασάρχης προστατεύει τον λαθροϋλοτόμο

Σχετικά Αρθρα

«Διπλό άξελ με τριπλό τόλουπ» ή πώς ο Βορίδης προσπαθεί να κουκουλώσει το σκάνδαλο με τον επικίνδυνο κινέζικο ιό ζωονόσου των χοίρων

Επικαιρότητα 21 Αυγ 2020, 08:29

Πανδημία CoviD-19: Εγκληματούν σε βάρος του ελληνικού λαού

Επικαιρότητα 8 Αυγ 2020, 08:32

Οι σερίφηδες των φυλακών

Επικαιρότητα 2 Αυγ 2020, 09:20

Υπηρεσία Ασύλου: συνθήκες εργασιακού κατέργου

Επικαιρότητα 1 Αυγ 2020, 17:54

Φασιστικός ρεβανσισμός ενάντια στον Δημήτρη Κουφοντίνα

Επικαιρότητα 1 Αυγ 2020, 10:18

Ξανά για το δασοκτόνο σκάνδαλο του Χατζηδάκη

Επικαιρότητα 27 Ιούλ 2020, 20:17
Ροή Ειδήσεων
Παιδεία

Ενωση Συλλόγων Γονέων Καλαμάτας: Κανένα παιδί χωρίς νοσηλευτική υποστήριξη στο σχολείο

26 Οκτ 2026, 14:43
Εργατικά

Στα σχολεία πέφτουν σοβάδες και οι κυβερνητικοί εγκάθετοι κυνηγούν τους δασκάλους!

Παραπέμπουν σε Πειθαρχικό όλο το σύλλογο διδασκόντων επειδή έπεσαν σοβάδες σε σχολική αίθουσα!

26 Οκτ 2026, 14:33
Διεθνή

«Οι κατηγορίες κατά του Ιράν δείχνουν απόγνωση»

Ο Μπακαεΐ ξεφτιλίζει τον Ράμα και ξεγυμνώνει το σιωνιστικό καθεστώς

26 Οκτ 2026, 14:16
Διεθνή

Στην Τεχεράνη για συνομιλίες ανώτατοι αξιωματούχοι από τις χώρες του Συμφώνου της Μέκκας

26 Οκτ 2026, 14:03
Κόντρες

Οχι και λαμόγιο ο Κουλκουδίνας – έλεος πια με τον λαϊκισμό

26 Οκτ 2026, 13:23
Αθλητισμός

ΟΙΕΛΕ: Το σκάνδαλο στο ελληνικό μπάσκετ ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για την εκτεταμένη διαφθορά στο σχολικό αθλητισμό.

26 Οκτ 2026, 12:46
Αθλητισμός

Ετρεξε 162 χιλιόμετρα στα βουνά και τερμάτισε με την παλαιστινιακή σημαία

26 Οκτ 2026, 09:41
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Οκτώβρη

26 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Οχι, δεν «σαλτάρισε» ο ανώτατος εισαγγελέας: την κυβέρνηση Μητσοτάκη υπερασπίζεται

25 Οκτ 2026, 13:06
Διεθνή

Η πλειονότητα των ψηφοφόρων στις αμφίρροπες πολιτείες των ΗΠΑ τάσσεται υπέρ της διακοπής των αποστολών βομβών στο Ισραήλ (δημοσκόπηση)

25 Οκτ 2026, 08:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Οκτώβρη

25 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

O εισαγγελέας Φλωρίδης, ο υπουργός Θεοδωρικάκος, ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης και η σαπίλα του μηχανισμού καταστολής

24 Οκτ 2026, 20:40
Διεθνή

«Οι σφαίρες των μαχητών της Αντίστασης που έπληξαν το στήθος του εχθρού στην Αλ-Χαλίλ δεν ήταν παρά μια φυσική απάντηση στα εγκλήματα της κατοχής και των εποίκων της»

Η Χεζμπολά και το Λαϊκό Μέτωπο χαιρετίζουν την επίθεση στο τσέκποϊντ της Χεβρώνας

24 Οκτ 2026, 10:32
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

24 Οκτ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Οκτώβρη

24 Οκτ 2026, 00:01
Κόντρες

Τζάμπα η Πνύκα

23 Οκτ 2026, 19:45
Διεθνή

Δύο σιωναζιστές στρατιώτες νεκροί και περισσότεροι τραυματίες από επίθεση Παλαιστίνιων στη Χεβρώνα

Δύο παλαιστίνιοι μαχητές έπεσαν μάρτυρες στη διάρκεια της επιχείρησης

23 Οκτ 2026, 18:09
Πολιτική

Ο αυτοκρατορίσκος Μητσοτάκης και ο «εθελοντής» αυλικός του

23 Οκτ 2026, 14:39
Διεθνή

Δυτική Οχθη: Προσπάθειες τρομοκρατίας με επιτόπιες ανακρίσεις και επίδειξη εικόνων βασανισμένων παλαιστίνιων κρατούμενων

23 Οκτ 2026, 13:01
Υγεία

Oι Νοσοκομειακοί Ψυχολόγοι βάζουν στη θέση του τον ακροδεξιό «και α και ου» υπουργό Υγείας

23 Οκτ 2026, 11:46
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Οκτώβρη

Ημέρα τεχνών δρόμου και ελεύθερης έκφρασης στον δημόσιο χώρο.

Αυστρία: Εθνική γιορτή.

Μπενίν, Ρουάντα: Ημέρα ενόπλων δυνάμεων.

Ελβετία: Ημέρα σημαίας.

1912: Απελευθέρωση Θεσσαλονίκης.

1971: Ο Γρίβας ιδρύει στην Κύπρο την ΕΟΚΑ Β’.

1971: Συλλαμβάνονται 32 μέλη του ΚΚΕ εσωτερικού.

1977: Διαδήλωση, βόμβα στο δυτικογερμανικό μορφωτικό κέντρο Κωνσταντινούπολης, τρεις τραυματίες.

1979: Δολοφονείται ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας Παρκ Τσουνγκ Χι.

2002: Ρωσική επέμβαση για απελευθέρωση επτακοσίων ομήρων που κρατούσαν Τσετσένοι, 115 νεκροί.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ο πόλεμός σας στο αποκορύφωμά του. Κάρφος στον οφθαλμό σας η Μαρία Καρυστιανού. Ολες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων που παρουσιάζουν κίβδηλα στοιχεία θα λογοδοτήσουν την επομένη των εκλογών. Σας το υποσχόμαστε.

Ελπίδα για τη Δημοκρατία – Μαρία Καρυστιανού

(Οταν οι γκαλοπατζήδες έβγαζαν το μόρφωμα της Καρυστιανού με κάτι ποσοστά γύρω στο 20%, η πρόεδρός του και οι συν αυτώ έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας. Με το που έσκασε το πρώτο γκάλοπ – της GPO – που δίνει το μόρφωμα εκτός Βουλής, οι δύο κυρίες που έχουν απομείνει ως ηγετικός πυρήνας βγήκαν από τα σινιέ ρούχα τους. Δεν ξέρουν όμως ούτε να νευριάσουν πολιτικά. Νευριάζουν απλά. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν αρχίζεις να σκούζεις και να απειλείς. Λες ένα ψύχραιμο «η κάλπη είναι η μόνη πραγματική δημοσκόπηση, οι δημοσκόποι έχουν πέσει πολλές φορές έξω» ή κάτι παρεμφερές κι αυτό αν ερωτηθείς. Αν δεν ερωτηθείς το κάνεις αβαβά. Πώς θα λογοδοτήσουν οι δημοσκοπικές εταιρίες την επομένη των εκλογών; Θα τις θέσει υπό απαγόρευση η – κατά πρόβλεψή της – αυτοδύναμη πρωθυπουργός Μαρία Καρυστιανού; ‘Η θα τους κάνει μήνυση η αντιπρόεδρος Μαρία Γρατσία; Οταν εκτοξεύεις απειλές που δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις, γίνεσαι απλά γραφικός αποκαλύπτοντας την απελπισία σου. Είτε μπει είτε δεν μπει στη Βουλή το μόρφωμα που αυτοαποκαλείται «κίνημα» αλλά έχει ονοματεπώνυμο στη μαρκίζα, μιας χρήσης θα είναι. Ξέρετε γιατί; Γιατί οι δυο Μαρίες που το έστησαν, διώχνοντας όλους τους υπόλοιπους που τις πλαισίωσαν αρχικά, είναι παντελώς άσχετες από πολιτική. Ερασιτέχνισσες του αισχίστου είδους. Δεν είναι μόνο το ότι δεν έχουν τίποτα να πουν, είναι και το ότι δεν ξέρουν πώς να πουν το οτιδήποτε. Μέθυσαν με την προβολή και την αποδοχή που είχε αυτή που έβαλε το όνομά της στη μαρκίζα του μορφώματος και δεν κατάλαβαν ότι είναι άλλη συνθήκη το να σε αποδέχεται ένα μεγάλο λαϊκό ρεύμα ως μάνα θύματος των Τεμπών που ζητάς τιμωρία των εγκληματιών και άλλη συνθήκη να εμφανίζεσαι ως φορέας καπηλείας αυτής της αποδοχής με μια υπερσυντηρητική ρητορική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo