Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Φοιτητές Παιδαγωγικού Ιωαννίνων: Από τύχη ζούμε!
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 13 Σεπτέμβρη
  • ΟΙΕΛΕ: Σωρεία εκδικητικών απολύσεων και βάναυσες εργασιακές συνθήκες στο ξένο ιδιωτικό σχολείο Campion School
  • Νέα πρόκληση: Δεύτερη αποφυλάκιση για τον φιρερίσκο της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης
  • Είναι φασίστας και το ξέρει
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Επικαιρότητα»Ο Σ. Καλαφάτης κουρέλιασε ακόμη μια φορά την αστική νομιμότητα
Επικαιρότητα

Ο Σ. Καλαφάτης κουρέλιασε ακόμη μια φορά την αστική νομιμότητα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr4 Αυγ 2013, 00:00

Το ρυμοτομικό σχέδιο της Καβάλας ανήκει στην κατηγορία των ρυμοτομικών σχεδίων πουΤο γεγονός ότι το ρυμοτομικό αυτό σχέδιο εγκρίθηκε με το ΠΔ 279Δ/1985 δεν εξαλείφει την παρανομία που συντελέστηκε με την ένταξη τμήματος δάσους σε ρυμοτομικό σχέδιο οικισμού. Υπάρχει μια Επιπλέον, πρέπει να σημειωθεί, ότι το δάσος αυτό είχε χαρακτηριστεί ωςκαι  ένα μεγάλο τμήμα του ως. Αυτοί οι χαρακτηρισμοί έχουν μεγάλη σημασία και πρακτική αξία.

Η Πολεοδομία Καβάλας δεν έχει τολμήσει μέχρι σήμερα να εκδώσει οικοδομικές άδειες σ' αυτή την παράνομα ενταγμένη έκταση του δάσους, ενώ η έκταση -μετά από παρέμβαση της Διεύθυνσης Δασών Καβάλας- στο συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος της έχει περιληφθεί, στο πλαίσιο του Εθνικού Κτηματολογίου, στην ιδιοκτησία του δημοσίου με βάση το

Το γεγονός ότι ο Δασικός Χάρτης αναρτήθηκε στις 10 Ιούλη δεν μειώνει στο ελάχιστο τη νομιμότητα της ενέργειας, επειδή (σύμφωνα με το Γενικό Διευθυντή Κ. Δημόπουλο) ο αντιδασικός νόμος 4164/2013 δημοσιεύτηκε την προηγούμενη ημέρα (9 Ιούλη). Σύμφωνα με το άρθρο 18 του νόμου 4164 «η ισχύς του νόμου αυτού αρχίζει δέκα (10) ημέρες μετά την δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως», ενώ σύμφωνα με το τελευταίο εδάφιο της παρ. 3 του άρθρου 13 του νόμου 4164, «οι ανωτέρω τροποποιήσεις και συμπληρώσεις  του ν. 3889/2010 που εισάγονται με το άρθρο 7  (η έμφαση δική μας).

Πέραν αυτών των λόγων, που πιστοποιούν τη νομιμότητα της ενέργειας της Διεύθυνσης Δασών Καβάλας, η επίδικη αυτή έκταση του δάσους, που παράνομα συμπεριλήφθηκε στο ρυμοτομικό σχέδιο της Καβάλας, τυγχάνει συνταγματικής προστασίας. Και είναι προς τιμήν του προϊστάμενου της Διεύθυνσης Δασών Καβάλας που τόλμησε να το επισημάνει αυτό στον αναπληρωτή ΥΠΕΚΑ Στ. Καλαφάτη και στον Ειδικό Γραμματέα Δασών Γ. Αμοργιανιώτη. Παραθέτουμε αυτή την επισήμανση του προϊστάμενου της Διεύθυνσης Δασών Καβάλας,

Ενώ λοιπόν η έκταση αυτή τυγχάνει συνταγματικής προστασίας (σημειωτέον ότι δεν είναι η μοναδική περίπτωση που εντάχθηκαν παράνομα δάση και δασικές εκτάσεις σε οριοθετημένους οικισμούς), έρχεται ο  αναπληρωτής ΥΠΕΚΑ Στ. Καλαφάτης και με τη γνωστή του τακτική να σαρώνει την ισχύουσα δασική νομοθεσία εισάγει στον αντιδασικό νόμο 4164 (άρθρο 7 παρ. 15) μια  επαίσχυντη τροποποίηση της παρ. 6 του άρθρου 3 του νόμου 998/1979, με την οποία αποχαρακτηρίζει δάση και δασικές εκτάσεις. Σ' αυτό το θέμα αναφερθήκαμε σε πρόσφατα άρθρα μας, απ' αφορμή την συζήτηση και ψήφιση στη βουλή  του νόμου 4164. Παραθέτουμε εκτενές απόσπασμα

Αυτό το σχόλιο είναι εξαιρετικά επίκαιρο για την περίπτωση της Καβάλας, επιβεβαιώνοντας την άποψή μας ότι είναι χιλιάδες οι οικισμοί όπου αποχαρακτηρίστηκαν δάση και δασικές εκτάσεις, . Η περίπτωση της Καβάλας αναδεικνύει και μια άλλη πτυχή αυτής της παράνομης δραστηριότητας των κυβερνήσεων. Α έχουν ενταχθεί δάση και δασικές εκτάσεις και αυτή η ένταξη είναι παράνομη.

Γι' αυτό και ο Σ. Καλαφάτης έσπευσε και τροποποίησε την παράγραφο 6 περίπτωση ε του άρθρου 3 του νόμου 998/1979, προκειμένου να νομιμοποιήσει εντάξεις όχι μόνο οριοθετημέων οικισμών που δεν είχαν εγκριθεί με πολεοδομικές μελέτες, αλλά και οικισμών που είχαν εγκριθεί με πολεοδομικές μελέτες και είχαν εντάξει στο ρυμοτομικό σχέδιο ακόμη και τμήματα Αν η διάταξη του άρθρου 7 παρ. 15 του νόμου 4164/2013 δεν αφορούσε και την περίπτωση της Καβάλας, δεν θα έσπευδε ο Γενικός Διευθυντής Δασών Κ. Δημόπουλος να εγκαλέσει τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δασών Καβάλας και δεν θα επικαλούνταν και την τροποποίηση του άρθρου 3 παρ. 6 στοιχείο ε του νόμου 998/1979.

παράνομη ενέργεια ήταν αυτή του Γενικού Διευθυντή Δασών να απαιτήσει από τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δασών Καβάλας να ανακαλέσει την απόφασή του με την οποία είχε αναρτήσει τονΓιατί είναι παράνομη η ενέργεια του Κ. Δημόπουλου το δείξαμε προηγούμενα και δεν επανερχόμαστε. Ο Κ. Δημόπουλος δεν θα προχωρούσε σε μια τέτοια ενέργεια εάν δεν είχε πάρει εντολή είτε από τον ίδιο τον Σ. Καλαφάτη (που έχει την αρμοδιότητα για τα δάση) είτε από κάποιον άλλο από την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΚΑ, για λογαριασμό του Καλαφάτη. Στοιχεία για τέτοιες συμπεριφορές υπάρχουν πολλά και το σπουδαιότερο είναι πως η ιδιοσυγκρασία και όλο το «πρεστίζ» του Κ. Δημόπουλου δεν συνηγορούν για τέτοιες πρωτοβουλιακές συμπεριφορές.

παράνομη ενέργεια του Σ. Καλαφάτη είναι η τροπολογία που εισήγαγε στο νομοσχέδιο για τα αυθαίρετα σύμφωνα με την οποία «η ανάρτηση των Δασικών Χαρτών ανακαλείται αυτοδικαίως». Είναι παράνομη για δύο πολύ σοβαρούς λόγους:

Α) Καταργεί ευθέως, χωρίς να το αναφέρει, το τελευταίο εδάφιο της παρ. 3 του άρθρου 13 του νόμου 4164/2013, που είχε αρχίσει να εφαρμόζεται από τις 19 Ιούλη του 2013. Το παραθέτουμε για δεύτερη φορά: «Οι ανωτέρω τροποποιήσεις και συμπληρώσεις του ν. 3889/2010 που εισάγονται με το άρθρο 7 δεν εφαρμόζονται στις περιοχές για τις οποίες ο δασικός χάρτης  έχει ήδη αναρτηθεί». Με τη διάταξη αυτή και μόνο ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δασών Καβάλας ήταν Η Κόντρα έχει καταγράψει με την αρθρογραφία της την πλούσια αντιδασική δραστηριότητα του Σ. Καλαφάτη. Αν προκληθούμε θα επανέλθουμε.

Β) Αποχαρακτηρίζει ακόμη και Ο Σ. Καλαφάτης, για να δικαιολογήσει την εξόφθαλμα παράνομη ενέργειά του, έκανε το τραγικό και συνάμα προκλητικό «λάθος» να ισχυριστεί στην αιτιολογική έκθεση της τροπολογίας αυτής ανάμεσα στ' άλλα και τα παρακάτω:

Θα κλείσουμε με ένα σύντομο σχόλιο, γιατί ο κύριος αυτός έχασε την αίσθηση του μέτρου και  νομίζει ότι απευθύνεται σε Χαχόλους που δεν γνωρίζουν την πλούσια αντιδασική του δραστηριότητα (έχει ξεπεράσει όλους τους προηγούμενους υπουργούς ΥΠΕΚΑ). Οι πολίτες που κατ' αυτόν έχουν υποστεί δυσμενείς συνέπειες δεν είναι άλλοι απ' αυτούς που δοκίμασαν να καταπατήσουν την επίμαχη αυτή έκταση αισθητικού και απολύτως προστατευόμενου δάσους και δεν έτυχαν ούτε της αρωγής των υπηρεσιακών παραγόντων της Πολεοδομίας Καβάλας. Καλά θα κάνει να μην εκτίθεται με την ανοικτή υπεράσπιση καταπατητών.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΔουβλίνο ΙΙΙ και νέο Eurodac: εφιάλτης για όσους ζητούν πολιτικό άσυλο (και όχι μόνο)
Επόμενο άρθρο Ο Σ. Καλαφάτης κουρέλιασε ακόμη μια φορά την αστική νομιμότητα

Σχετικά Αρθρα

«Διπλό άξελ με τριπλό τόλουπ» ή πώς ο Βορίδης προσπαθεί να κουκουλώσει το σκάνδαλο με τον επικίνδυνο κινέζικο ιό ζωονόσου των χοίρων

Επικαιρότητα 21 Αυγ 2020, 08:29

Πανδημία CoviD-19: Εγκληματούν σε βάρος του ελληνικού λαού

Επικαιρότητα 8 Αυγ 2020, 08:32

Οι σερίφηδες των φυλακών

Επικαιρότητα 2 Αυγ 2020, 09:20

Υπηρεσία Ασύλου: συνθήκες εργασιακού κατέργου

Επικαιρότητα 1 Αυγ 2020, 17:54

Φασιστικός ρεβανσισμός ενάντια στον Δημήτρη Κουφοντίνα

Επικαιρότητα 1 Αυγ 2020, 10:18

Ξανά για το δασοκτόνο σκάνδαλο του Χατζηδάκη

Επικαιρότητα 27 Ιούλ 2020, 20:17
Ροή Ειδήσεων
Παιδεία

Φοιτητές Παιδαγωγικού Ιωαννίνων: Από τύχη ζούμε!

Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

13 Σεπ 2025, 07:59
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

13 Σεπ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Σεπτέμβρη

13 Σεπ 2025, 00:01
Εργατικά

ΟΙΕΛΕ: Σωρεία εκδικητικών απολύσεων και βάναυσες εργασιακές συνθήκες στο ξένο ιδιωτικό σχολείο Campion School

12 Σεπ 2025, 20:10
Πολιτική

Νέα πρόκληση: Δεύτερη αποφυλάκιση για τον φιρερίσκο της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης

Μυρίζουν… μαϊμουδίλα οι «λόγοι υγείας» του Μιχαλολιάκου

12 Σεπ 2025, 20:04
Κόντρες

Είναι φασίστας και το ξέρει

12 Σεπ 2025, 14:14
Πολιτική

Και λογοκλόπος ο «πολύς» περιφερειάρχης Κουρέτας!

12 Σεπ 2025, 12:51
Αγροτικά

Με την ίδια ένταση εξακολουθεί να «χτυπάει» η ευλογιά των αιγοπροβάτων

12 Σεπ 2025, 11:19
Αθλητισμός

Αναξιοπρεπείς διεθνείς, στάθηκαν σούζα στο σιωναζισμό

12 Σεπ 2025, 10:11
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Σεπτέμβρη

12 Σεπ 2025, 00:01
Διεθνή

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚ

Πιο απομονωμένο στη Μέση Ανατολή το σιωνιστικό μόρφωμα

11 Σεπ 2025, 21:24
Παιδεία

Νομική Σχολή Δημοκρίτειου και ΔΣΑ: Κατηγορηματική αντίθεση στη Νομική του… «Χάρβαρντ της Ιπποκράτους»

11 Σεπ 2025, 19:43
Διεθνή

Ποιος Αντετοκούνμπο; Ασύλληπτο κάρφωμα παλαιστίνιου μαχητή στο «καλάθι» ισραηλινού τανκ

Η «Ράβδος του Μωυσή» τσακίζει τα «Αρματα του Γεδεών ΙΙ»

11 Σεπ 2025, 19:37
Εργατικά

Η μαχόμενη εκπαίδευση θα ακυρώσει και την τρομοκρατία της απειλής απόλυσης όσων αρνηθούν την αξιολόγηση

Με αποφασιστικότητα στην απεργία-αποχή

11 Σεπ 2025, 18:59
Διεθνή

Νεπάλ: Η εξέγερση πυρπολεί τις φρούδες ελπίδες που δημιούργησε η ανατροπή της μοναρχίας το 2007-8.

11 Σεπ 2025, 18:27
Αθλητισμός

Μπράβο Ντoριά!

11 Σεπ 2025, 14:21
Καταστολή

Καταρρέει, με τη «βούλα» της Πυροσβεστικής, η κατασκευή «εμπρηστών» στην Πάτρα – Παραμένουν στη φυλακή οι δύο νέοι

Και δεύτερη πραγματογνωμοσύνη της Πυροσβεστικής επιμένει ότι πρόκειται για κηλίδωση και όχι για εμπρησμό

11 Σεπ 2025, 13:16
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Σεπτέμβρη

11 Σεπ 2025, 00:01
Διεθνή

Το «Σύμπλεγμα» Αντίσταση στη Γάζα και η κατάρρευση του αποικιοκρατικού σιωνιστικού δόγματος

Πολιτική Ανάλυση

10 Σεπ 2025, 21:43
Πολιτική

Πλωμάρι Λέσβου: Ισραηλινοί «επενδυτές» συμπεριφέρονται σαν έποικοι – Oργιο αυθαιρεσιών στην περιοχή

10 Σεπ 2025, 20:39
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Σεπτέμβρη

Ημέρα κατά της σήψης.

Ροδεσία: Ημέρα εξερευνητών (1923).

1923: Στρατιωτικό πραξικόπημα στην Ισπανία, ο Μιγκέλ Πρίμο ντε Ριβέρα εγκαθιδρύει δικτατορία.

1944: Δύο νεκροί αξιωματικοί και ένας οπλίτης της αστυνομίας πόλεων σε συμπλοκή με αντάρτες στο Παγκράτι.

1949: Ο Πάπας αφορίζει τους καθολικούς κομμουνιστές.

1953: Ανακήρυξη Λαϊκής Δημοκρατίας της Πολωνίας.

1953: Ο Νικήτα Χρουστσόφ εκλέγεται γενικός γραμματέας του ΚΚΣΕ.

1967: Αποχώρηση της Αλβανίας από το Σύμφωνο της Βαρσοβίας.

1969: Βόμβα (ΚΕΑ) στα γραφεία της χουντικής εφημερίδας “Νέα πολιτεία”.

1975: Δεκαέξι καταδίκες βασανιστών της ΕΣΑ.

2012: Ρατσιστική επίθεση σε σπίτι μεταναστών από το Μπαγκλαντές από ομάδα τριάντα ατόμων στην Καλαμάτα.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Οι αμερικανοί φίλοι μου είναι ζευγάρι δικηγόρων από τη Νέα Υόρκη, με ευρεία μόρφωση, ενημερωμένοι και ψηφίζουν πάντα Δημοκρατικούς. Εβραίοι που δεν θρησκεύονται. Απεχθάνονται τον Νετανιάχου και φρίττουν με τα εγκλήματα στη Γάζα. Βρίσκονται, για τέταρτη φορά, στην Αθήνα. Και μένουν προς Λαγονήσι. Οταν τους είπα ότι η επιλογή διαμονής είναι ασύμφορη, λόγω απόστασης από το κέντρο, μου έδειξαν, στην οθόνη του κινητού, ένα αμερικανικό δημοσίευμα που σημείωνε ότι η Αθήνα είναι πλέον επικίνδυνη για τους Εβραίους. Το σχετικό ρεπορτάζ συνόδευε φωτογραφία από την «περιπολία» των αγοριών του Ρουβίκωνα στο κέντρο της πρωτεύουσας. Και αφού έδωσα τις απαραίτητες, καθησυχαστικές διευκρινίσεις, με ρώτησαν αν, πράγματι, όπως διάβασαν, η ελληνική κυβέρνηση αντιγράφει τις πρακτικές του Τραμπ στο Μεταναστευτικό. Εκεί βρέθηκα σε αμηχανία…

Kώστας Γιαννακίδης (Τα Νέα)

(Φέρουν οι εβραίοι – ειδικά οι μη θρησκευόμενοι – κάποιο σημάδι στο κούτελο που να υποδηλώνει εβραϊκή καταγωγή; Οχι. Γιατί να ανησυχούν, τότε, οι υποτιθέμενοι φίλοι του Γιαννακίδη, που ούτε κιπά στο κεφάλι θα φορούν, ούτε διακριτικά με το άστρο του Δαβίδ, ούτε εβραϊκά θα μιλούν, καθόσον Αμερικανοί; Δικηγόροι είναι, άνθρωποι έξυπνοι και της πιάτσας, δεν μπορεί να μην καταλαβαίνουν ότι κανένας στο κέντρο της Αθήνας δε θα αναγνώριζε το θρήσκευμα των προγόνων τους και δεν υπήρχε περίπτωση να τους στοχοποιήσει. Είναι και το άλλο: «απεχθάνονται τον Νετανιάχου και φρίττουν με τα εγκλήματα στη Γάζα», οπότε αν συναντούσαν φιλο-παλαιστίνιους διαδηλωτές θα αρκούσε να σηκώσουν το χέρι στο σήμα της νίκης, να τους χειροκροτήσουν ή έστω απλά να τους χαμογελάσουν. Θα μπορούσαν και να πορευτούν μαζί τους, όπως κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες αντισιωνιστές εβραίοι στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Δυο έξυπνοι αμερικανοί δικηγόροι δεν μπορεί να μην το ξέρουν αυτό. Οπότε για ποιο λόγο να φοβούνται και να τρέχουν να μείνουν στο Λαγονήσι – αλλά να έρχονται στην Αθήνα, που σημαίνει να αντιμετωπίζουν τον ίδιο υποτιθέμενο κίνδυνο; ‘Η οι προοδευτικοί, μη θρησκευόμενοι εβραίοι του σχολιογράφου των «Νέων» είναι σιωνισταράδες του κερατά ή είναι ανύπαρκτα πρόσωπα που τα κατασκεύασε ο Γιαννακίδης για να κάνει μια ακόμα προβοκάτσια ενάντια στο κίνημα αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους, χρίζοντάς το «αντισημιτικό». Αν ήταν να τζογάρουμε, θα στοιχηματίζαμε στο δεύτερο. Φτηνιάρικο; Ασφαλώς. Δεν έχει απομείνει, όμως, κάτι πέραν των εντελώς φτηνιάρικων για να βγάζουν το «μεροκάματο» οι ραφινάτοι -όπως νομίζουν- υποστηρικτές της σιωνιστικής πολιτικής)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo