Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • EKTAKTO: Το Ιράν βομβάρδισε αιφνιδιαστικά αμερικάνικη βάση στη Συρία
  • O Bανς στέλνει σιωνιστές «στο διάολο»!
  • Σαν σήμερα 17 Ιούλη
  • Ιρανικός Στρατός: Οι αμερικανικές επιθέσεις δε θ’ ανοίξουν το Στενό του Ορμούζ
  • Με ύφος δικτάτορα, ο Μητσοτάκης, πρωθυπουργός «κυβέρνησης υποδίκων», προσπαθεί να βγει από πάνω
  • Φράξια με το φελλό
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Επικαιρότητα»Κοινωνικά ανάλγητοι και πολιτικοί απατεώνες
Επικαιρότητα

Κοινωνικά ανάλγητοι και πολιτικοί απατεώνες

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr23 Απρ 2020, 17:24

Είναι κάποιες στιγμές που σηκώνεις τα χέρια ψηλά, μπροστά όχι μόνο στον πολιτικό κυνισμό αλλά και στην αδίστακτη πολιτική απατεωνιά των μελών της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Η ιστορία που θα σας διηγηθούμε έχει ως πρωταγωνιστή τη φίρμα των ημερών, τον περιβόητο υπουργό Βρούτση.
 
«» γράφαμε στις 17 Απρίλη, αναφερόμενοι στην περιπέτεια των ανθρώπων του θεάματος-ακροάματος (ηθοποιών, χορευτών, μουσικών-τραγουδιστών, τεχνικών κάθε είδους) να πάρουν το προνοιακό βοήθημα των 800 ευρώ, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία τους εξαιρέθηκε, διότι είναι εργαζόμενοι σε πολλούς εργοδότες, με λίγα μεροκάματα στον καθένα ή με συμβάσεις που έληξαν με τη λήξη της σεζόν ή και με καθόλου σύμβαση. Οταν μερικά σωματεία του χώρου κυκλοφόρησαν ένα έξυπνο καταγγελτικό βίντεο, μετά από άκαρπες συνομιλίες ημερών με κυβερνητικά στελέχη, ο Βρούτσης έβαλε τη γενική γραμματέα του υπουργείου Στρατινάκη να ανακοινώσει, μιλώντας σε ενημερωτικό διαδικτυακό σεμινάριο, που διοργάνωσε το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, ότι από την επόμενη εβδομάδα θα προστεθούν στους δικαιούχους του προνοιακού επιδόματος μερικές ακόμα κατηγορίες εργαζόμενων, μεταξύ των οποίων ηθοποιοί, χορευτές, μουσικοί και τραγουδιστές, ελεγκτές και ταμίες κινηματογράφου-θεάτρου, τεχνικοί κινηματογράφου, τηλεόρασης και απασχολούμενοι σε ζωντανές οπτικοακουστικές εκδηλώσεις, και πως η ένταξή τους θα γίνει, κατά περίπτωση, με βάση τα μητρώα των συνδικαλιστικών τους οργανώσεων.
 
Σύμφωνα με όσα δήλωσε η Στρατινάκη, βασική προϋπόθεση είναι  Γράφαμε τότε: «Συνδικαλιστές του χώρου, πάντως, με τους οποίους επικοινωνήσαμε, δείχνουν επιφυλακτικοί μέχρι να δουν τι θα προβλέπει η απόφαση του υπουργού Εργασίας. Ετσι κι αλλιώς, Πάσχα θα κάνουν με την τσέπη άδεια».
 
Πέρασε το Πάσχα (μαύρο για όλους αυτούς τους εργαζόμενους) και την Τρίτη 21 Απρίλη εκδόθηκε από το υπουργείο Εργασίας πανηγυρικό δελτίο Τύπου για την ένταξη (υποτίθεται) και αυτών των εργαζόμενων στο προνοιακό επίδομα των 800 ευρώ. Το δελτίο Τύπου κατέληγε (με τι άλλο;) με την καθιερωμένη αυτοδοξαστική δήλωση Βρούτση: .  
 
Ο Βρούτσης μαζί με το δελτίο Τύπου δημοσίευσε και το σχέδιο της ΚΥΑ, όπως υποτίθεται είχε υπογραφεί και είχε σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση στο ΦΕΚ. Με έκπληξη και οργή, όλοι αυτοί οι εργαζόμενοι είδαν να τίθεται μια  . Μια προϋπόθεση που με κουτοπόνηρο τρόπο δεν είχε αναφέρει η Στρατινάκη.
 
Η προϋπόθεση είναι . Η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζόμενων στο χώρο του θεάματος-ακροάματος, καλλιτέχνες και τεχνικοί, δεν καταφέρνουν να πάρουν το εποχικό βοήθημα, γιατί δεν καταφέρνουν να συμπληρώσουν τα απαιτούμενα ένσημα. Πέρα από την κρίση που περνά ο χώρος, συχνά αναγκάζονται να εργάζονται χωρίς ένσημα. Οχι μόνο στις πρόβες (που εδώ και χρόνια είναι απλήρωτες), αλλά και σε παραστάσεις, συναυλίες, εμφανίσεις σε διάφορους χώρους.
 
Ενα από τα σωματεία του χώρου, το ΣΤΑΖΟΕ (Σωματείο Τεχνικών Απασχολούμενων σε Ζωντανές Οπτικοακουστικές Εκδηλώσεις), σε Υπόμνημα που έστειλε στους αρμόδιους υπουργούς την επόμενη κιόλας μέρα (22 Απρίλη), έγραφε: 
 
Ανάλογου περιεχομένου παρεμβάσεις έκαναν και τα υπόλοιπα σωματεία του χώρου, γιατί ακριβώς τον ίδιο αποκλεισμό υφίστανται και τα δικά τους μέλη (ηθοποιοί, χορευτές, μουσικοί, τεχνικοί). Δηλαδή, αν δεν κατάφερε να πάρει κάποιος το εποχικό επίδομα το 2019, που δόθηκε με βάση τα ένσημα του 2018, δεν παίρνει και το προνοιακό βοήθημα των 800 ευρώ τώρα! Δηλαδή, για την υποχρεωτική καραντίνα του 2020 τέθηκε ως όρος να έχει κάποιος τουλάχιστον 50 ένσημα το 2018! Πέραν όλων των άλλων, απέκλεισαν μεμιάς και όλους τους εργαζόμενους που μπήκαν στα συγκεκριμένα επαγγέλματα το 2019 και το 2020.
 
Το Σωματείο Εργαζομένων στο Χώρο του Χορού (ΣΕΧΩΧΟ), σε επιστολή του προς τους υπουργούς γράφει: 

 
Οι τεχνικοί των ζωντανών οπτικοακουστικών εκδηλώσεων, όμως, δοκίμασαν και δεύτερη οδυνηρή έκπληξη. Μέσα  από τη λίστα των επαγγελμάτων που «εντάσσονται» στο επίδομα των 800 ευρώ! Μάρτυρας η φωτογραφία. Αριστερά είναι η ΚΥΑ, όπως τη διένειμε ο Βρούτσης στις . Η συγκεκριμένη κατηγορία εργαζόμενων είναι η τελευταία στη λίστα. Δεξιά είναι η ΚΥΑ όπως δημοσιεύτηκε στις  (ΦΕΚ 1545Β). Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι εξαφανίστηκαν από τη λίστα των εντασσόμενων στο 800άρι (δηλαδή, δεν το δικαιούνται ούτε οι λίγοι που πήραν το εποχικό επίδομα το 2019)!
 
Πώς αλλιώς μπορείς να τους χαρακτηρίσεις εκτός από πολιτικούς απατεώνες (πέρα από κοινωνικά ανάλγητους);
 
Οι εργαζόμενοι στο Θέαμα-Ακρόαμα απαιτούν:
 

 
–       

 (ΣΤΑΖΟΕ)
 
ΥΓ1. Στη διαμαρτυρία που έκανε το ΣΤΑΖΟΕ και επειδή βούιξε το Διαδίκτυο, υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Εργασίας απάντησαν ότι έγινε… τυπογραφικό λάθος που θα διορθωθεί!
 
ΥΓ2. Επειδή το Διαδίκτυο πήρε φωτιά από καταγγελίες και σχόλια σε σκληρή γλώσσα, έπιασαν δουλειά τα έμμισθα κυβερνητικά τρολ. Στη σελίδα των τεχνικών στο facebook, η οποία δεν είναι ανοιχτή αλλά μπαίνεις με κωδικό, εμφανίστηκε τρολ που γράφει σινδονιάδες με βρισίδια. Το σβήνουν και επανέρχεται! Οταν με κόπο καρτάφεραν να το μπλοκάρουν, το τρολ επανήλθε με «χακάρισμα» του λογαριασμού εργαζόμενου, ο οποίος δεν είχε ιδέα!

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΠροσφυγικό και κοροναϊός: Φόβος για επερχόμενα «Κρανίδια»
Επόμενο άρθρο Κοροναϊκά ανάλεκτα (16)

Σχετικά Αρθρα

«Διπλό άξελ με τριπλό τόλουπ» ή πώς ο Βορίδης προσπαθεί να κουκουλώσει το σκάνδαλο με τον επικίνδυνο κινέζικο ιό ζωονόσου των χοίρων

Επικαιρότητα 21 Αυγ 2020, 08:29

Πανδημία CoviD-19: Εγκληματούν σε βάρος του ελληνικού λαού

Επικαιρότητα 8 Αυγ 2020, 08:32

Οι σερίφηδες των φυλακών

Επικαιρότητα 2 Αυγ 2020, 09:20

Υπηρεσία Ασύλου: συνθήκες εργασιακού κατέργου

Επικαιρότητα 1 Αυγ 2020, 17:54

Φασιστικός ρεβανσισμός ενάντια στον Δημήτρη Κουφοντίνα

Επικαιρότητα 1 Αυγ 2020, 10:18

Ξανά για το δασοκτόνο σκάνδαλο του Χατζηδάκη

Επικαιρότητα 27 Ιούλ 2020, 20:17
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

EKTAKTO: Το Ιράν βομβάρδισε αιφνιδιαστικά αμερικάνικη βάση στη Συρία

17 Ιούλ 2026, 10:04
Διεθνή

O Bανς στέλνει σιωνιστές «στο διάολο»!

17 Ιούλ 2026, 05:36
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Ιούλη

17 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Ιρανικός Στρατός: Οι αμερικανικές επιθέσεις δε θ’ ανοίξουν το Στενό του Ορμούζ

Και οι 17 αμερικανικές βάσεις στην περιοχή έχουν καταστραφεί

16 Ιούλ 2026, 20:33
Πολιτική

Με ύφος δικτάτορα, ο Μητσοτάκης, πρωθυπουργός «κυβέρνησης υποδίκων», προσπαθεί να βγει από πάνω

16 Ιούλ 2026, 19:59
Κόντρες

Φράξια με το φελλό

16 Ιούλ 2026, 13:39
Διεθνή

Ενα τεράστιο, προσβάσιμο ψηφιακό αρχείο συγκεντρώνει τα πειστήρια της σιωναζιστικής θηριωδίας στη Γάζα

16 Ιούλ 2026, 11:53
Διεθνή

Λίβανος: Σταθερά αντίθετος στο αμερικανοϊσραηλινό σχέδιο ο πρόεδρος της Βουλής, Ναμπίχ Μπέρι

16 Ιούλ 2026, 10:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Ιούλη

16 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Ανοιξε και το μέτωπο της Υεμένης

15 Ιούλ 2026, 21:09
Διεθνή

Σκληραίνει τη στάση του το Ιράν, σε στρατιωτικό και διπλωματικό επίπεδο

15 Ιούλ 2026, 20:02
Κόντρες

Μαρινακίες

15 Ιούλ 2026, 14:25
Παιδεία

Καμία απάντηση από τη δημοτική αρχή για την αναγκαιότητα μελέτης στατικής επάρκειας των σχολείων στη γραμμή 4 του Μετρό!

15 Ιούλ 2026, 13:26
Παιδεία

Ο Σύλλογος Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού Πανεπιστημίου Αιγαίου για την αναθεώρηση του άρθρου 16 του Συντάγματος

Αποτελεί μια εξαιρετικά εχθρική πράξη σε βάρος των μορφωτικών δικαιωμάτων της νέας γενιάς, των φοιτητών, της εκπαίδευσης και της έρευνας στα δημόσια πανεπιστήμια

15 Ιούλ 2026, 13:14
Πολιτική

Το σκάνδαλο των υποκλοπών/παρακολουθήσεων «μετακόμισε» σε σιωνιστικό δικαστήριο

Στριμωγμένος ο νεοδιρισθείς εισαγγελέας του ΑΠ Μπακέλας

15 Ιούλ 2026, 13:07
Εργατικά

Τρεις ακόμη εκπαιδευτικοί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο Πελοποννήσου για συμμετοχή στην Απεργία-Αποχή

Κυβερνητική εκπαιδευτική πολιτική μέσω της τρομοκράτησης, της επιβολής και του πειθαναγκασμού

15 Ιούλ 2026, 12:11
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Ιούλη

15 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Ο πορτοκαλομαλλιάς φασίστας πήρε πίσω το φόρο 20% που υποτίθεται ότι θα έβαζε στα πλοία για να περάσουν από το Ορμούζ

14 Ιούλ 2026, 21:02
Καταστολή

Υπόθεση Marfin: Μια σκευωρία, δύο προφυλακισθέντες ήδη

14 Ιούλ 2026, 20:13
Κόντρες

Στα «σκληρά» έπεσαν οι σιωνιστές

14 Ιούλ 2026, 19:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Ιούλη

Ημέρα διεθνούς δικαιοσύνης.

Ιράκ: Ημέρα επανάστασης.

1936: Πραξικόπημα του Franco, εξέγερση Καταλονίας και Μαρόκου, έναρξη ισπανικού εμφύλιου.

1955: 21 υπόδικοι και έξι κατάδικοι στελέχη του ΚΚΕ δραπετεύουν από τις φυλακές Βούρλων στον Πειραιά ανοίγοντας σήραγγα.

1979: Τέλος του εμφυλίου στη Νικαράγουα, νίκη των Σαντινίστας.

1982: Γίνεται στην Ικαρία ο πρώτος πολιτικός γάμος στην Ελλάδα.

2002: Συλλαμβάνεται ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος για συμμετοχή στη 17Ν.

2009: Βομβιστική επίθεση στην οικία του τέως υφυπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Χηνοφώτη (Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς – Φράξια Μηδενιστών).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…
Ποιος είναι λοιπόν ο επόμενος στόχος; Δεν είναι ένας αριθμός σε έναν πίνακα. Είναι ο στόχος που θα τον βρείτε στο τραπέζι κάθε ελληνικής οικογένειας. Πιο πολλές δουλειές. Πιο καλές δουλειές. Υψηλότεροι μισθοί, ευημερία που να τη νιώθει ο πολίτης. Το όχημα είναι η ταχύτερη ανάπτυξη και η παραγωγικότητα. Και το στοίχημα άλλαξε τάξη μεγέθους: για δεκαπέντε περίπου χρόνια παλεύαμε να σταθούμε όρθιοι, τώρα παλεύουμε για το πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε. […] Κυρίες και κύριοι, πριν από δεκαπέντε χρόνια, το ερώτημα ήταν αν το ελληνικό τραπεζικό σύστημα θα επιβιώσει. Πριν από δέκα, αν θα σταθεροποιηθεί. Πριν από πέντε, αν θα ανακάμψει. Ολα αυτά τα ερωτήματα απαντήθηκαν, θετικά. Το σημερινό ερώτημα είναι διαφορετικής τάξης: Πόσο μεγάλοι μπορείτε να γίνετε και πόσο μεγάλη Ελλάδα μπορείτε να χτίσετε γύρω σας. Η δική μου απάντηση, και η πρόσκλησή μου προς εσάς, είναι μία: ο ρόλος που αξίζει στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα δεν είναι του ωφελημένου της ανάκαμψης. Είναι του αρχιτέκτονα της επόμενης φάσης. Μιας οικονομίας με περισσότερες και καλύτερες δουλειές. Μιας κοινωνίας που δεν αφήνει κανέναν εκτός. Μιας δυνατής Ελλάδας σε μια δυνατή Ευρώπη. Αυτό είναι το επόμενο κατόρθωμα, που μας αναλογεί από κοινού. Και είμαι βέβαιος ότι, όπως πετύχαμε τα προηγούμενα, θα πετύχουμε και αυτό μαζί.
Κυριάκος Πιερρακάκης
(Το ορφανό του σημητισμού, που προσέτρεξε στην αυλή του Μητσοτάκη και κάνει καριέρα με τον αδίστακτο τρόπο του νεοφιλελεύθερου τεχνοκράτη, εκφώνησε ομιλία στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ενωσης Τραπεζών. Η κατακλείδα της ομιλίας του ήταν τα παραπάνω παρατιθέμενα. Δεν είναι η πρώτη φορά που αστοί πολιτικοί, πρωθυπουργοί και υπουργοί Οικονομικών, γλείφουν τους τραπεζίτες. Μόνο τα λόγια που χρησιμοποιεί ο καθένας τους αλλάζουν, η ουσία παραμένει η ίδια. Ο λογογράφος του Πιερρακάκη είναι προφανές ότι έχει σημιτικές ρίζες. Γι’ αυτό και δε διστάζει, με έναν τρόπο πραγματικά εμετικό, όχι απλά να αναγορεύσει τις τράπεζες σε «ραχοκοκαλιά της οικονομίας» και σε «ατμομηχανή της ανάπτυξης», όπως λένε όλοι, αλλά να τους προσδώσει και… κοινωνικό ρόλο! Οι τράπεζες θα ανοίξουν «δουλειές», θα οδηγήσουν στην αύξηση των μισθών, θα αυξήσουν καθοριστικά την ευημερία για όλους! Ακόμα και όσοι δεν γνωρίζουν τις βασικές αρχές πολιτικής οικονομίας, το ρόλο των τραπεζών στον καπιταλισμό, την πραγματοποίηση της υπεραξίας κτλ, έχουν την εμπειρία των τελευταίων δεκαπέντε ετών. Τη διάσωση των τραπεζών και το φόρτωμα των βαρών στις πλάτες εργαζόμενων και συνταξιούχων. Τα κόκκινα δάνεια που ξεπουλήθηκαν στα vulture funds, τους γύπες του χρηματιστικού κεφάλαιου. Την επιδημία των πλειστηριασμών που ακόμα συνεχίζεται. Με απλά λόγια: έκοψαν μισθούς-συντάξεις για να διασώσουν τις τράπεζες – οι άνθρωποι φτώχυναν βίαια και δεν μπορούσαν να εξυπηρετήσουν τα δάνειά τους – τα δάνεια πουλήθηκαν στους γύπες οι οποίοι άρχισαν εκβιασμούς και πλειστηριασμούς. Συμπέρασμα: ο Πιερρακάκης, αυτός ο αδίστακτος αριβίστας φτύνει κατάμουτρα τον ελληνικό λαό)
Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo