Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • «Χτύπα με το ραβδί σου» – Ενας παιάνας για την αντίσταση
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 31 Οκτώβρη
  • Οι Ιρανοί «ξεροψήνουν» τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές
  • «Eίμαστε κατοχικοί εγκληματίες, αλλά να το λέμε μόνο μεταξύ μας και ψιθυριστά»
  • Γλείψε τώρα εκεί που έφτυσες, επηρμένε ηλίθιε
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Επικαιρότητα»Από τους αδίστακτους γκεμπελίσκους του ΣΥΡΙΖΑ: Νέα κοροϊδία με τη φέτα
Επικαιρότητα

Από τους αδίστακτους γκεμπελίσκους του ΣΥΡΙΖΑ: Νέα κοροϊδία με τη φέτα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr4 Ιούλ 2019, 00:00

Αυτές τις μέρες, οι διαπραγματευτές της Κομισιόν υπέγραψαν συμφωνία για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Ενωσης με τις τέσσερις χώρες της Λατινικής Αμερικής, που συνδέονται με τη συμφωνία MERCOSUR: Αργεντινή, Βραζιλία, Παραγουάη και Ουρουγουάη. O Αραχωβίτης που από την ημέρα που ανέλαβε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης δεν κάνει τίποτ’ άλλο από το να βλογάει τα γένια του, μιλώντας ακατάπαυστα για επιτυχείς διαπραγματεύσεις, έσπευσε απ΄ αφορμή την υπογραφή αυτής της συμφωνίας να εκδώσει πανηγυρικό δελτίο Τύπου, στο οποίο μιλάει για επιτυχή διαπραγμάτευση της χώρας, που οδήγησε σε σημαντική προστασία των αγροτικών προϊόντων της. Εκανε μάλιστα ιδιαίτερη μνεία στην προστασία της φέτας ΠΟΠ που εξάγεται σ’ αυτές τις χώρες.
 
Πρέπει καταρχάς να σημειώσουμε ότι στις διαπραγματεύσεις της Ευρωπαϊκής Ενωσης με τρίτες χώρες για τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών δε συμμετέχουν εκπρόσωποι κρατών-μελών. Οχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και των ιμπεριαλιστικών χωρών.
 
Η εν λόγω συμφωνία προκάλεσε μεγάλη σύγκρουση στο γαλλογερμανικό άξονα. Η Γαλλία συμμάχησε με το Βέλγιο, που είναι ιμπεριαλιστική χώρα με μεγάλη κτηνοτροφία, όπως και η Γαλλία, και στράφηκε ενάντια στη συμφωνία, γιατί πλήττεται η κτηνοτροφία και ιδιαίτερα η βοοτροφία της ΕΕ. Οταν δύο ιμπεριαλιστικές χώρες διαφωνούν με τη συγκεκριμένη συμφωνία, επειδή πλήττεται η κτηνοτροφία, αντιλαμβάνεστε τι θα συμβεί στην ήδη προβληματική βοοτροφία στην Ελλάδα, που επιπλέον εξαρτάται από τις εισαγωγές από τις μεγάλες κτηνοτροφικές χώρες (Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο και Ολλανδία).
 
Η κτηνοτροφία στην ΕΕ θα πληγεί απ’ αυτή τη συμφωνία, γιατί καταργούνται όλοι οι δασμοί στη βοοτροφία και την πτηνοτροφία. Σε προϊόντα-εμπορεύματα που εισάγονται από τις χώρες της MERCOSUR δε θα μπαίνουν δασμοί, αλλά μόνο ποσοστώσεις. Eπομένως, η ζημιά θα είναι μεγάλη για τους κτηνοτρόφους της Γαλλίας και του Βελγίου, γι’ αυτό και αυτοί άρχισαν να αντιδρούν.
 
Αυτό είναι σίγουρο ότι δεν το πήρε καν χαμπάρι ο Αραχωβίτης, γιατί πέραν της προσωπικής του ανεπάρκειας (κι ας έχει τελειώσει τη Γεωπονική Σχολή Αθήνας), περιστοιχίζεται και από ανεπαρκείς συμβούλους. Εκτός όμως, από το γενικό πανηγυρισμό για τις… επιτυχίες σε μια συμφωνία για την οποία διαμαρτύρονται κτηνοτρόφοι και κυβερνήσεις ιμπεριαλιστικών χωρών με πολύ αναπτυγμένη κτηνοτροφία, ο Αραχωβίτης δε δίστασε να γράψει κι ένα χοντροκομμένο ψέμα, ισχυριζόμενος ότι .
 
Είναι ίδιον των συριζαίων να ψευδολογούν αδίστακτα και ξεδιάντροπα, αλλά σε κάποια πράγματα θα έπρεπε να κρατούν μια πισινή, αναλογιζόμενοι ότι μπορεί να τους πιάσουμε στα πράσα.
 
Πώς μπορεί να κατοχυρώνεται η ελληνική φέτα ΠΟΠ μετά την πάροδο ενός μεταβατικού καθεστώτος επτά ετών, όταν σ’ αυτές τις χώρες δεν εξάγεται ούτε φετούλα φέτας;
 
Ο Πίνακας που δημοσιεύουμε περιλαμβάνει τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τις εξαγωγές φέτας (τα ζητήσαμε με αίτησή μας, επειδή υποψιαστήκαμε ότι ο αδίστακτος Αραχωβίτης λέει πάλι ψέματα). Βλέπουμε, λοιπόν, ότι για το 2017, το 2018 και το πρώτο τετράμηνο του 2019 δεν εξήχθη ούτε γραμμάριο φέτας σε Αργεντινή, Βραζιλία και Παραγουάη, ενώ στην Ουρουγουάη είχαν εξαχθεί 792 κιλά (μιλάμε για τεράστια ποσότητα!) το 2018.
 
Για να γίνει πιστευτός στους αγρότες και ιδιαίτερα στους κτηνοτρόφους, τους οποίους και ο ίδιος έπληξε συνεχίζοντας την εφαρμογή της αντιαγροτικής πολιτικής, ο Αραχωβίτης δε δίστασε να πλαστογραφήσει το δελτίο Τύπου της Κομισιόν που αναφερόταν στη Συμφωνία της ΕΕ με τα τέσσερα κράτη της MERCOSUR.
 
Οι Κομισάριοι, στα δελτία Τύπου που εκδίδουν απ’ αφορμή συμφωνίες που υπογράφει η ΕΕ με τρίτες χώρες, αναφέρονται σε προϊόντα ΠΓΕ (Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ενδειξης) που όντως εξάγονται σ’ αυτές τις τρίτες χώρες. Κατά συνέπεια, δεδομένου ότι στις χώρες της MERCOSUR δεν εξάγεται φέτα (εκτός από 792 κιλά που εξήχθησαν το 2018 στην Ουρουγουάη), δε θα ήταν νορμάλ να γράψει η Κομισιόν στο δελτίο Τύπου ότι με τη συμφωνία της ΕΕ με τις χώρες MERCOSUR κατοχυρώθηκε η φέτα ΠΟΠ. Αντίθετα, η Κομισιόν έχει κάθε λόγο να αναφερθεί σε άλλα προϊόντα.
 
Γράφει λοιπόν το δελτίο Τύπου της Κομισιόν: .
 
Στο δελτίο Τύπου του Αραχωβίτη, όμως, που δίνει τον «υπέρ πάντων αγώνα» για να εκλεγεί βουλευτής, δελτίο που κατ’ εντολή του εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΥΠΑΑΤ, υπάρχει μια αισχρή παραχάραξη. Γράφει: .
 
Στα προϊόντα που αναφέρει η Κομισιόν, ο Αραχωβίτης έδωσε εντολή να προσθέσουν και τη φέτα, σαν κοινοί πλαστογράφοι, προκειμένου να εξαπατήσει τους κτηνοτρόφους, παρουσιάζοντάς τους… μεγάλες διεθνείς επιτυχίες. Προστάτευσε τη φέτα, η οποία δεν εξάγεται στις χώρες της MERCOSUR!
 
Οι αγρότες όμως δεν παραμυθιάζονται. Γνωρίζουν καλά ότι η ελληνική φέτα ΠΟΠ δεν προστατεύθηκε σε χώρες της Αφρικής, στον Καναδά, στο Βιετνάμ, στη Σιγκαπούρη και στην Ιαπωνία, χώρες με τις οποίες η ΕΕ υπέγραψε εμπορικές συμφωνίες. Μ’ αυτές τις συμφωνίες δόθηκε η δυνατότητα στους παραγωγούς αυτών των χωρών να συνεχίσουν να παράγουν λευκό τυρί με αγελαδινό γάλα και να το βαφτίζουν φέτα! Το ίδιο συνέβηκε και με τη συμφωνία ΕΕ- MERCOSUR. Ομως ο Αραχωβίτης το απέκρυψε, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι αυτή η συμφωνία δε μεταφράστηκε ακόμα στα ελληνικά.
 
Στον Πίνακα που φτιάξαμε με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ συμπεριλάβαμε και τις εξαγωγές φέτας στον Καναδά, το Βιετνάμ, τη Σιγκαπούρη και την Ιαπωνία, χώρες με τις οποίες –όπως είπαμε- η ΕΕ έχει ήδη υπογράψει εμπορικές συμφωνίες, προκειμένου να υπάρχει πληρέστερη εικόνα και να επιβεβαιωθεί για μια ακόμα φορά ότι η ελληνική φέτα ΠΟΠ ξεπουλήθηκε με τις συμφωνίες που υπέγραψε η Κομισιόν με αυτές τις χώρες και τις επικύρωσε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, προκειμένου οι ιμπεριαλιστικές χώρες της ΕΕ και ιδιαίτερα οι χώρες του γαλλογερμανικού άξονα να διεισδύσουν στις αγορές αυτών των χωρών. Δείτε τους Πίνακες της ΕΛΣΤΑΤ για την εξαγωγή φέτας ΠΟΠ σε όλες τις χώρες του κόσμου, για το 2017, το 2018 και το πρώτο τετράμηνο του 2019 .
 
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣυνεχίζεται η κοροϊδία των κούριερ από την προεκλογική κυβέρνηση του Τσίπρα
Επόμενο άρθρο Από Δευτέρα στα ίδια…

Σχετικά Αρθρα

«Διπλό άξελ με τριπλό τόλουπ» ή πώς ο Βορίδης προσπαθεί να κουκουλώσει το σκάνδαλο με τον επικίνδυνο κινέζικο ιό ζωονόσου των χοίρων

Επικαιρότητα 21 Αυγ 2020, 08:29

Πανδημία CoviD-19: Εγκληματούν σε βάρος του ελληνικού λαού

Επικαιρότητα 8 Αυγ 2020, 08:32

Οι σερίφηδες των φυλακών

Επικαιρότητα 2 Αυγ 2020, 09:20

Υπηρεσία Ασύλου: συνθήκες εργασιακού κατέργου

Επικαιρότητα 1 Αυγ 2020, 17:54

Φασιστικός ρεβανσισμός ενάντια στον Δημήτρη Κουφοντίνα

Επικαιρότητα 1 Αυγ 2020, 10:18

Ξανά για το δασοκτόνο σκάνδαλο του Χατζηδάκη

Επικαιρότητα 27 Ιούλ 2020, 20:17
Ροή Ειδήσεων
Πολιτισμός

«Χτύπα με το ραβδί σου» – Ενας παιάνας για την αντίσταση

31 Οκτ 2026, 11:17
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

31 Οκτ 2026, 00:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 31 Οκτώβρη

31 Οκτ 2026, 00:02
Διεθνή

Οι Ιρανοί «ξεροψήνουν» τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές

30 Οκτ 2026, 19:43
Διεθνή

«Eίμαστε κατοχικοί εγκληματίες, αλλά να το λέμε μόνο μεταξύ μας και ψιθυριστά»

Η ξεδιαντροπιά του «αριστερού σιωνισμού με το στόμα μιας ισραηλινής ηθοποιού

30 Οκτ 2026, 18:54
Αθλητισμός

Γλείψε τώρα εκεί που έφτυσες, επηρμένε ηλίθιε

30 Οκτ 2026, 13:17
Εργατικά

Πειθαρχικά εκπαιδευτικών: Νέα τρομοκρατική κλήση σε απολογία

Για συμμετοχή στην Απεργία-Αποχή από την ατομική αξιολόγηση

30 Οκτ 2026, 11:57
Πολιτισμός

Eξαφανίστηκαν από τα ράφια τα βιβλία της Σάλι Ρούνι στη Βρετανία

Οι αναγνώστες έσπευσαν να τα αγοράσουν μετά την ανακοίνωση ότι σταματά η κυκλοφορία τους

30 Οκτ 2026, 11:51
Εργατικά

Στα σχολεία πέφτουν σοβάδες και οι κυβερνητικοί εγκάθετοι κυνηγούν τους δασκάλους (Μέρος Δεύτερο)

30 Οκτ 2026, 10:47
Καταστολή

Eγγραφο της ίδιας της ΕΛΑΣ αποκαλύπτει: Βασάνισαν και μέσα στην Αστυνομία τον Βασίλη Μάγγο οι έξι μπάτσοι

Αύριο αναμένεται η απόφαση στο ΜΟΔ Καρδίτσας

30 Οκτ 2026, 10:22
Πολιτική

Ο Φραπές εισήχθη… αιφνιδίως στον «Ευαγγελισμό», για να αναβάλει τη δίκη του

30 Οκτ 2026, 09:48
Εκδηλώσεις

Σήμερα στην Κόντρα | Παλαιστίνη 36

Μια ταινία για την εξέγερση των Παλαιστίνιων το 1936-39

30 Οκτ 2026, 00:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Οκτώβρη

30 Οκτ 2026, 00:01
Διεθνή

Μόχσεν Ρεζαεΐ: «Οι ευγενικές επιστολές δεν αλλάζουν τη στάση του Ιράν»

Η Τεχεράνη σχολιάζει την επικοινωνία του Τζέι Ντι Βανς

29 Οκτ 2026, 22:23
Κόντρες

Δικός τους παιδί δεν ήταν (και) ο Λιόλιος;

29 Οκτ 2026, 21:30
Διεθνή

Ο Βανς επικοινωνεί με τον Ρεζαεΐ σε μια προσπάθεια επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων με το Ιράν

29 Οκτ 2026, 19:37
Πολιτισμός

Ακόμα και το Χόλιγουντ «ξερνάει» τους λυσσασμένους σιωνιστές

29 Οκτ 2026, 15:05
Πολιτική

Από τη Λάουρα στον Αντρες, ο Μητσοτάκης και οι ηγεμόνες της Ευρωλάνδης

29 Οκτ 2026, 13:52
Εργατικά

Νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί καλούνται σε διαδικτυακή συνάντηση για την αξιολόγηση, εκτός διδακτικού ωραρίου

29 Οκτ 2026, 11:57
Διεθνή

«Εξόντωση, βασανιστήρια, βιασμοί»: Η Επιτροπή του ΟΗΕ καταγράφει ισραηλινά εγκλήματα στη Δυτική Oχθη

29 Οκτ 2026, 08:29
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 31 Οκτώβρη

Ημέρα αποταμίευσης.

Αλγερία: Ημέρα επανάστασης (1954).

1904: Μέλη του Πολωνικού Σοσιαλιστικού Κόμματος πραγματοποιούν επιθέσεις κατά αστυνομικών στόχων (Βαρσοβία).

1926: Ανεπιτυχής απόπειρα εκτέλεσης του Μουσολίνι, ο επίδοξος εκτελεστής σκοτώνεται από το πλήθος.

1954: Εναρξη της επανάστασης των Αλγερινών κατά των γάλλων αποικιοκρατών από το Μέτωπο για την Εθνική Απελευθέρωση.

1961: Σε ταραχές για την έβδομη επέτειο από την εξέγερση της Αλγερίας κατά των Γάλλων σκοτώνονται 86 και τραυματίζονται 150 άτομα.

1969: Επτά καταδίκες μελών του ΕΔΚ.

1984: Δολοφονείται η πρωθυπουργός της Ινδίας Ιντιρα Γκάντι.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ο πόλεμός σας στο αποκορύφωμά του. Κάρφος στον οφθαλμό σας η Μαρία Καρυστιανού. Ολες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων που παρουσιάζουν κίβδηλα στοιχεία θα λογοδοτήσουν την επομένη των εκλογών. Σας το υποσχόμαστε.

Ελπίδα για τη Δημοκρατία – Μαρία Καρυστιανού

(Οταν οι γκαλοπατζήδες έβγαζαν το μόρφωμα της Καρυστιανού με κάτι ποσοστά γύρω στο 20%, η πρόεδρός του και οι συν αυτώ έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας. Με το που έσκασε το πρώτο γκάλοπ – της GPO – που δίνει το μόρφωμα εκτός Βουλής, οι δύο κυρίες που έχουν απομείνει ως ηγετικός πυρήνας βγήκαν από τα σινιέ ρούχα τους. Δεν ξέρουν όμως ούτε να νευριάσουν πολιτικά. Νευριάζουν απλά. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν αρχίζεις να σκούζεις και να απειλείς. Λες ένα ψύχραιμο «η κάλπη είναι η μόνη πραγματική δημοσκόπηση, οι δημοσκόποι έχουν πέσει πολλές φορές έξω» ή κάτι παρεμφερές κι αυτό αν ερωτηθείς. Αν δεν ερωτηθείς το κάνεις αβαβά. Πώς θα λογοδοτήσουν οι δημοσκοπικές εταιρίες την επομένη των εκλογών; Θα τις θέσει υπό απαγόρευση η – κατά πρόβλεψή της – αυτοδύναμη πρωθυπουργός Μαρία Καρυστιανού; ‘Η θα τους κάνει μήνυση η αντιπρόεδρος Μαρία Γρατσία; Οταν εκτοξεύεις απειλές που δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις, γίνεσαι απλά γραφικός αποκαλύπτοντας την απελπισία σου. Είτε μπει είτε δεν μπει στη Βουλή το μόρφωμα που αυτοαποκαλείται «κίνημα» αλλά έχει ονοματεπώνυμο στη μαρκίζα, μιας χρήσης θα είναι. Ξέρετε γιατί; Γιατί οι δυο Μαρίες που το έστησαν, διώχνοντας όλους τους υπόλοιπους που τις πλαισίωσαν αρχικά, είναι παντελώς άσχετες από πολιτική. Ερασιτέχνισσες του αισχίστου είδους. Δεν είναι μόνο το ότι δεν έχουν τίποτα να πουν, είναι και το ότι δεν ξέρουν πώς να πουν το οτιδήποτε. Μέθυσαν με την προβολή και την αποδοχή που είχε αυτή που έβαλε το όνομά της στη μαρκίζα του μορφώματος και δεν κατάλαβαν ότι είναι άλλη συνθήκη το να σε αποδέχεται ένα μεγάλο λαϊκό ρεύμα ως μάνα θύματος των Τεμπών που ζητάς τιμωρία των εγκληματιών και άλλη συνθήκη να εμφανίζεσαι ως φορέας καπηλείας αυτής της αποδοχής με μια υπερσυντηρητική ρητορική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo