Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν σε δημοσιογράφους και χωρίς να υπάρχει ακόμα επίσημη ενημέρωση, η υπόθεση της άδειας του Δημήτρη Κουφοντίνα, που εκδικάστηκε την περασμένη Τετάρτη από το Δικαστικό Συμβούλιο Βόλου με νέα σύνθεση (μετά την αναίρεση της προηγούμενης απόφασης από τον Αρειο Πάγο), κατέληξε σε απορριπτική απόφαση.
Δεν έχουμε δει την απόφαση (εδώ κρατούσαν κρυφό το ίδιο το γεγονός από τους συνηγόρους του Κουφοντίνα, τη στιγμή που είχαν «σφυρίξει» την είδηση σε δημοσιογράφους), όμως γνωρίζουμε το φασιστικό σκεπτικό της εισαγγελικής εισήγησης (δείτε ), οπότε δεν αμφιβάλλουμε ότι ανάλογου περιεχομένου θα είναι και η απορριπτική απόφαση του Συμβουλίου.
Αλλωστε, εκτός από το Μητσοτακαίικο και τον εσμό των τρομολάγνων ΜΜΕ, ο ίδιος ο Τσίπρας έκλεισε το μάτι στους δικαστές από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, να αντιμετωπίσουν τον Κουφοντίνα σαν «διαφορετικού τύπου κρατούμενο», εφαρμόζοντας στην περίπτωσή του όχι ό,τι προβλέπει ο νόμος, αλλά ό,τι απαιτεί το καθεστώς εξαίρεσης για τους πολιτικούς κρατούμενους.
Τελευταία Νέα :
- Ζορίζονται από το μπλοκ της Αντίστασης οι ξενόδουλοι αστοί πολιτικοί της Βηρυτού
- Το Ιράν διαψεύδει ότι επήλθε συμφωνία για το εκ νέου άνοιγμα του Στενού του Ορμούζ
- (Ν)τροπολογία Φλωρίδη: Αύξησε από 25 σε 30 τα χρόνια υποχρεωτικής φυλάκισης για τους πολυϊσοβίτες
- Σαν σήμερα 3 Αυγούστου
- Εκατομμύρια διαδήλωσαν σε ολόκληρη την Υεμένη υποστηρίζοντας την πολιτική «αποκλεισμός για αποκλεισμό»
- Tηλεφωνικές απειλές του ΙΝΕΔΙΒΙΜ καταγγέλλει ο Σύλλογος Οικότροφων ΦΕΑ



