Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Εζεντίν Αλ-Χαντάντ | Ενα λιοντάρι της Αντίστασης έπεσε – Ο αγώνας συνεχίζεται
  • Βγάλτε επιτέλους τον σκασμό!
  • Σαν σήμερα 17 Μάη
  • Tο φερέφωνο του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος, The Atlantic, παραδέχεται: Το Iράν νίκησε ΗΠΑ-«Ισραήλ» και έγινε παγκόσμια δύναμη
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 16 Μάη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Eίχαν ανακοινώσει ότι τον σκότωσαν, αλλά αυτός… αναστήθηκε
Διεθνή

Eίχαν ανακοινώσει ότι τον σκότωσαν, αλλά αυτός… αναστήθηκε

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr23 Ιαν 2025, 10:22

Ονοματεπώνυμο: Xoυσεΐν Φαγιάντ

Αντάρτικο ψευδώνυμο: Αμπού Χάμζα

Ιδιότητα: Διοικητής του Τάγματος Μπέιτ Χανούν των Ταξιαρχιών Ιζελντίν Αλ-Κασάμ

Στις 24 Μάη του 2024, στις 8 το βράδυ, ο υποναύαρχος Ντανίλ Χαγκάρι, εκπρόσωπος Τύπου των IDF (σιωναζιστικός στρατός) έκανε μια θριαμβευτική ανακοίνωση για τη θανάτωση του Χουσεΐν Φαγιάντ, του ανθρώπου που -όπως έλεγαν- ήταν υπεύθυνος για την οργάνωση και εκτέλεση της επίθεσης στις ισραηλινές δυνάμεις στο φυλάκιο του περάσματος Ερέζ (βορειοανατολικό σύνορο της Γάζας) και στο στρατόπεδο των IDF στο Ερέζ, στις 7 Οκτώβρη του 2023, καθώς και για εκτοξεύσεις πυραύλων και το χτύπημα ισραηλινών τεθωρακισμένων με RPG από ομάδες μαχητών του Τάγματος Μπέιτ Χανούν, τους οποίους ο ίδιος είχε εκπαιδεύσει.

Η θριαμβευτική ανακοίνωση έδινε και λεπτομέρειες της κοινής επιχείρησης που διεξήχθη από δυνάμεις της 98ης Μεραρχίας, των ειδικών δυνάμεων της Αεροπορίας και της ελίτ μονάδας Γιααλόμ του Μηχανικού Μάχης. Μετά από πληροφορίες -έλεγαν- εντόπισαν τον Φαγιάντ σε ένα τούνελ και τον εξόντωσαν. Δημοσίευσαν και σχετική φωτογραφία.

Η «είδηση» έπαιξε σε όλο τον κόσμο, γιατί ο Χουσεΐν Φαγιάντ ήταν ένας από τους διοικητές της παλιάς γενιάς στις Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ και το όνομά του ήταν θρύλος, όχι μόνο στη Μπέιτ Χανούν και στο βορρά της Γάζας, αλλά σε ολόκληρη την Παλαιστίνη. Οι σιωναζιστές ήθελαν να δείξουν πως κάνουν πράξη το στόχο τους για εξάλειψη των ηγετών της Χαμάς.

Xτες, ο Χουσεΐν Φαγιάντ (Αμπού Χάμζα) εμφανίστηκε σε βίντεο να συμμετέχει σε επικήδεια τελετή στη Μπέιτ Χανούν και να εκφωνεί ομιλία σημαντικού πολιτικού περιεχόμενου. Εμφανώς αδυνατισμένος αλλά υγιέστατος και αρτιμελής, με πολιτικά και όχι στρατιωτικά ρούχα και χωρίς ενόπλους μαχητές να τον περιστοιχίζουν. Μιλάει ήρεμα και όμορφα:

ظهور أسطوري للقائد ذو الأرواح السبع، حسين فياض (أبو حمزة)، قائد كتيبة بيت حانون، متحدثاً عن مفهوم النصر في الحرب.

جدير بالذكر أن المتحدث باسم جيش العدو دانيال هاغاري أعلن عن اغتياله في 23 مايو 2024، إثر اشتباك معه وجهاً لوجه في نفق في جباليا. pic.twitter.com/WMO6q390n4

— Saeed Ziad | سعيد زياد (@saeedziad) January 22, 2025


Ο Ορ Μπιάλικοφ, σιωνιστής πολιτικός αναλυτής, ήταν ο πρώτος που έσπευσε να σχολιάσει:

Τι ντροπή! Ο Χουσεΐν Φαγιάντ, διοικητής της Ταξιαρχίας Μπέιτ Χανούν στη Χαμάς, για τον οποίο ο εκπρόσωπος του στρατού ισχυρίστηκε ότι σκοτώθηκε τον Μάη του 2024 στη Μπέιτ Χανούν, περπατά σήμερα στη Μπέιτ Χανούν. Ο στρατός ισχυρίστηκε ότι οι μαχητές των μονάδων μάχης της 98ης Μεραρχίας και των ειδικών δυνάμεων της Πολεμικής Αεροπορίας και της μονάδας Γιααλόμ τον σκότωσαν σε μια σήραγγα. Φαίνεται ότι σκότωσαν κάποιον άλλο. Και τώρα είναι σαφές ποιος ηγήθηκε της μάχης στη Μπέιτ Χανούν και πόσο… κοντά ήμασταν στη δολοφονία του.

Ακολούθησε θύελλα σε όλα τα Μέσα στη σιωνιστική οντότητα: τηλεοπτικά κανάλια, Ραδιόφωνα, ιστοσελίδες. Το βίντεο με τον Χουσεΐν Φαγιάντ να μιλάει στη Μπέιτ Χανούν «έπαιξε» παντού.

Χρειάστηκαν μερικές ώρες στο σιωναζιστικό στρατό μέχρι να δηλώσει (μέσω του Ραδιοφώνου του), ότι η ανακοίνωση που εξέδωσε, ισχυριζόμενος ότι εξουδετέρωσε τον διοικητή του Τάγματος Beit Hanoun της Χαμάς, δεν ήταν αληθής. Αποδεικνύεται ότι οι πληροφορίες μας σχετικά με τη δολοφονία του Χουσεΐν Φαγιάντ ήταν ανακριβείς, έλεγε η σχετική διαρροή στα σιωνιστικά μίντια.

Εμείς ξέρουμε πολύ καλά πως δεν ήταν ζήτημα ανακριβών πληροφοριών, αλλά ζήτημα κατασκευής πληροφοριών, για να παρουσιαστούν στο σιωνιστικό όχλο «εικόνες νίκης». Γιατί δεν πιάστηκε ποτέ να ανακοινώνει λάθος πληροφορίες ο Αμπού Ομπάιντα, ενώ ο Ντανίλ Χαγκάρι έχει ξεπεράσει τον Πινόκιο σε μήκος μύτης;

Πώς μετριέται η νίκη;

Λέει ο Χουσεΐν Φαγιάντ (Αμπού Χάμζα) στο απόσπασμα της ομιλίας του που είδαμε παραπάνω:

Εμείς πετύχαμε νίκη. Ισως κάποιοι που έχουν υποστεί ζημιές και καταστροφές να αναρωτιούνται: πού είναι η νίκη; Η νίκη δεν μετριέται με τις ζημιές και τη φθορά του πολέμου, αλλά με τους στόχους. Κάθε πόλεμος είναι οι στόχοι του. Αν κάποιος έβαλε στόχους σε έναν πόλεμο και δεν τους πέτυχε, σημαίνει ότι έχει χάσει τον πόλεμο. Επομένως: ο πόλεμος μετριέται μόνο με στόχους και με το αν έχεις πετύχει αυτούς τους στόχους. Σύμφωνα με στρατιωτικούς και μη στρατιωτικούς κανόνες, αν ο δυνατός δεν νικήσει, σημαίνει ότι ηττήθηκε, κι αν ο αδύναμος δεν ηττηθεί, σημαίνει ότι νίκησε. Δόξα τω θεώ, αυτό που κατάφερε ο εχθρός ήταν να νικήσει τις πέτρες και τα τσιμέντα και να σκοτώσει ανθρώπους του λαού μας. Αλλά η Γάζα αποδείχτηκε Χίμαιρα για τον εχθρό. Ολοι βλέπουμε πώς βγήκε η Γάζα από τον πόλεμο: νικήτρια, με ψηλά το κεφάλι, με περηφάνια.

Στην Παλαιστίνη έγινε πανζουρλισμός με την εμφάνιση του Χουσεΐν Φαγιάντ. Αρχισαν αμέσως να δημοσιεύονται βίντεο με παλαιότερες εμφανίσεις του. Μέχρι και να κάνει κόλπα με τη μπάλα (στα νιάτα του ήταν ποδοσφαιριστής). Στην παρακάτω συλλογή, υπάρχει και απόσπασμα από πρόσφατο βίντεο των Αλ-Κασάμ από τις τελευταίες καταδρομικές επιχειρήσεις στη Μπέιτ Χανούν. Κάποια στιγμή εμφανίζεται ο διοικητής των μαχητών σε δωμάτιο επιχειρήσεων με κάμερες, να δίνει εντολή από το τηλέφωνο: «Ανατίναξέ το»!

Αν και το πρόσωπο του διοικητή ήταν καλυμμένο με ψηφιακό μωσαϊκό, Παλαιστίνιοι είχαν αναγνωρίσει τον Αμπού Χάμζα. Η πληροφορία είχε φτάσει και σ’ εμάς αλλά δεν μπορούσαμε να τη δημοσιεύσουμε. Πράγματι, ήταν ο Αμπού Χάμζα αυτός που οργάνωσε και διηύθυνε και την τελευταία μάχη στη Μπέιτ Χανούν, αποδεκατίζοντας τη διαβόητη Ταξιαρχία Ναχάλ με τους λαχανί μπερέδες. Και βέβαια, η δημόσια εμφάνισή του αυτή τη στιγμή δεν είναι τυχαία, κάποιο σχέδιο υπηρετεί.

O Xoυσεΐν Φαγιάντ, εκτός από στρατιωτικός διοικητής, είναι και φλογερός ρήτορας που συνεγείρει τα πλήθη με τις ομιλίες του. Από την άλλη, η Μπέιτ Χανούν είναι ίσως το ύψιστο παράδειγμα για το τι σημαίνει Αντίσταση στη Γάζα. Μια μικρή πόλη, 20-25 χιλιάδων κατοίκων, ακριβώς πάνω στα σύνορα, την οποία οι σιωναζιστές μπορούν να χτυπήσουν από βόρεια και από ανατολικά και να την περικυκλώσουν. Κι όμως, σ’ αυτό το μικρό και απομονωμένο κομμάτι παλαιστινιακής γης, οι αντάρτες άντεξαν 15 συνεχείς μήνες και έδωσαν εκεί την τελευταία νικηφόρα μάχη τους. Ο Αμπού Χάμζα συμβολίζει αυτή τη δύναμη της Αντίστασης.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/01/Abu_Hamza.mp4
Εκτύπωση 🖨
ΑΛ-ΚΑΣΑΜ ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΠΥΡΟΣ ΓΑΖΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 23 Γενάρη
Επόμενο άρθρο Εισαγγελείς καλούν σε απολογία ανήλικους μαθητές! 

Σχετικά Αρθρα

Εζεντίν Αλ-Χαντάντ | Ενα λιοντάρι της Αντίστασης έπεσε – Ο αγώνας συνεχίζεται

Διεθνή 17 Μάι 2026, 10:40

Tο φερέφωνο του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος, The Atlantic, παραδέχεται: Το Iράν νίκησε ΗΠΑ-«Ισραήλ» και έγινε παγκόσμια δύναμη

Διεθνή 16 Μάι 2026, 08:38

Aμερικανός βουλευτής παραδέχεται ότι οι ΗΠΑ έχασαν 39 αεροπλάνα στον πόλεμο κατά του Ιράν

Διεθνή 15 Μάι 2026, 18:54

78 χρόνια από τη Νάκμπα | Ολοι/ες αύριο στην πορεία αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του

Πολιτική 15 Μάι 2026, 13:03

«Στον Λίβανο τον ήπιαμε» λέει (σε ελεύθερη απόδοση) διάσημος σιωναζιστής καραβανάς

Διεθνή 15 Μάι 2026, 12:40

Οσα κι αν χτίζουνε τειχιά κι αν τον κλοιό στενεύουν, τα ντρόουν είν’ αληταριά κι όλο θα ταξιδεύουν (video)

Διεθνή 14 Μάι 2026, 22:24
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Εζεντίν Αλ-Χαντάντ | Ενα λιοντάρι της Αντίστασης έπεσε – Ο αγώνας συνεχίζεται

17 Μάι 2026, 10:40
Παιδεία

Βγάλτε επιτέλους τον σκασμό!

Πώς δυο 17χρονα παιδιά πίστεψαν ότι δεν έχουν πια καμιά ελπίδα

17 Μάι 2026, 08:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Μάη

17 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Tο φερέφωνο του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος, The Atlantic, παραδέχεται: Το Iράν νίκησε ΗΠΑ-«Ισραήλ» και έγινε παγκόσμια δύναμη

16 Μάι 2026, 08:38
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

16 Μάι 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Μάη

16 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Aμερικανός βουλευτής παραδέχεται ότι οι ΗΠΑ έχασαν 39 αεροπλάνα στον πόλεμο κατά του Ιράν

15 Μάι 2026, 18:54
Πολιτική

78 χρόνια από τη Νάκμπα | Ολοι/ες αύριο στην πορεία αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του

15 Μάι 2026, 13:03
Διεθνή

«Στον Λίβανο τον ήπιαμε» λέει (σε ελεύθερη απόδοση) διάσημος σιωναζιστής καραβανάς

15 Μάι 2026, 12:40
Κόντρες

Nτροπή σου, Σι Τζιπίνγκ 

15 Μάι 2026, 11:55
Υγεία

Η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας ως ψηφοθηρικό σόου της Αγαπηδάκη

15 Μάι 2026, 08:44
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Μάη

15 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Οσα κι αν χτίζουνε τειχιά κι αν τον κλοιό στενεύουν, τα ντρόουν είν’ αληταριά κι όλο θα ταξιδεύουν (video)

14 Μάι 2026, 22:24
Πολιτική

Aνέκρουσε πρύμναν το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ

14 Μάι 2026, 21:42
Κόντρες

Μαθημένοι στις κωλοτούμπες

14 Μάι 2026, 20:25
Εργατικά

Στις πειθαρχικές διώξεις απαντάμε συλλογικά και αγωνιστικά

Δευτέρα 18 Μάη, 1 μ.μ., στην Π.Δ.Ε. Κεντρ. Μακεδονίας (κτίριο ZEDA)

14 Μάι 2026, 18:49
Πολιτική

Προκαλούν οι Ουκρανοί

14 Μάι 2026, 14:26
Αθλητισμός

Χαιρετισμός στον Λαμίν Γιαμάλ από το λαό της Γάζας

14 Μάι 2026, 11:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Μάη

14 Μάι 2026, 00:01
Υγεία

Νοσοκομείο Νίκαιας: Στάση εργασίας των γιατρών αύριο ενάντια στη μείωση του αριθμού των ειδικευόμενων

13 Μάι 2026, 21:26
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Μάη

Ημέρα κατά της ομοφοβίας.

Ημέρα τηλεπικοινωνιών.

1959: Η Κούβα εθνικοποιεί τις μεγάλες γεωργικές εκτάσεις.

1968: Η χούντα εγκαινιάζει το πεδίο βολής του ΝΑΤΟ στην Κρήτη.

1974: 34 άνθρωποι νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες από έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στο κέντρο του Δουβλίνου.

1979: Συλλαμβάνεται ο Απ. Πρωτοπαππάς, βομβιστής της “Οργάνωσης Εθνικής Αντίστασης“.

1983: Δύο βόμβες στο ψυχικό με στόχο το αυτοκίνητο του σύριου πρέσβη και το σχολείο της λιβυκής πρεσβείας (ΕΛΑ).

2003: Πέντε βομβιστικές επιθέσεις στην Καζαμπλάνκα, 41 νεκροί.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή ανέδειξε με εμφατικό τρόπο τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στη γεωπολιτική και στην ενεργειακή ασφάλεια η Ευρώπη. Η Ελλάδα ανταποκρίθηκε πρώτη στην επίθεση που δέχτηκε η Κύπρος και με τον τρόπο αυτό κάναμε ένα βήμα ιστορικής σημασίας γιατί υπενθυμίσαμε στην Ευρώπη το άρθρο 42 παράγραφος 7 των Ευρωπαϊκών Συνθήκων για την Ευρωπαϊκή Αλληλεγγύη με τη στήριξη που προσφέραμε στην Κύπρο.

Σταύρος Παπασταύρου

(Ο γνωστός για τις ιδιαίτερα στενές σχέσεις του με τους σιωνιστές υπουργός Ενέργειας του Μητσοτάκη αποδεικνύεται άξιος μαθητής του Γκέμπελς. Και στο πλασάρισμα ψεύτικων ειδήσεων και στην αποσιώπηση πραγματικών ειδήσεων. Δέχτηκε καμιά επίθεση η Κύπρος; Δεν το ισχυρίστηκε κανένας. Ολοι μίλησαν για επίθεση στις βρετανικές βάσεις που βρίσκονται στην Κύπρο. Οι βάσεις, όμως, από το ιδρυτικό της Κυπριακής Δημοκρατίας δε θεωρούνται κυπριακό έδαφος αλλά βρετανικό έδαφος. Εχουν το ίδιο στάτους που έχει η αμερικάνικη βάση στο Γκουαντανάμο της Κούβας, που η κουβανέζικη επανάσταση δεν μπόρεσε να τη διώξει. Από ποιον δέχτηκαν επίθεση οι βρετανικές βάσεις στην Κύπρο; Οχι από το Ιράν, που διέψευσε από την πρώτη στιγμή το γεγονός. Ηταν μια προβοκάτσια των φίλων του Παπασταύρου, των σιωναζιστών του Ισραήλ, που προσπαθούσαν να σύρουν χώρες όπως η Βρετανία, η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία στον πόλεμο κατά του Ιράν. Οταν το Ιράν τους ξεμπρόστιασε, σταμάτησαν αυτές τις προβοκάτσιες. Ομως οι καλοί φίλοι των σιωναζιστών, όπως ο Παπασταύρου, εξακολουθούν να μηρυκάζουν γκεμπελίστικα τα περί «επίθεσης που δέχτηκε η Κύπρος». Αν τον ενδιαφέρει η γεωπολιτική και η ενεργειακή ασφάλεια, γιατί ο Παπασταύρου δεν στηλίτευσε το γεγονός ότι ένα ουκρανικό επιθετικό θαλάσσιο drone, έμφορτο με εκρηκτικά και επιχειρησιακά σε κατάσταση αναμονής, βρέθηκε σε ελληνικά χωρικά ύδατα; Γιατί δεν στηλίτευσε το γεγονός ότι η Ουκρανία εξάγει τον πόλεμο στη Μεσόγειο, πλήττοντας με τέτοια drones ρωσικά τάνκερ, γεγονός που εγκυμονεί τον κίνδυνο να απαντήσει με αντίστοιχα – και αριθμητικά πολλαπλάσια – πλήγματα η Ρωσία ενάντια σε πλοία που μεταφέρουν καύσιμα ή άλλα εμπορεύματα από και προς την Ουκρανία; Τι είναι πιο επικίνδυνο, ένα drone προβοκάτσιας που κινήθηκε προς τις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο ή οι πολεμικές ενέργειες της Ουκρανίας στη Μεσόγειο, που – εκτός των άλλων – εγείρουν μεγάλους κινδύνους για κάθε είδους σκάφη – αλιευτικά, αναψυχής, ποστάλια, εμπορικά – που πλέουν στην περιοχή και που τους καλοκαιρινούς μήνες πολλαπλασιάζονται εκθετικά;)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo