Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Τον πήρε για οπλοπολυβόλο και του βγήκε νεροπίστολο
  • Ο επόμενος, την επόμενη φορά, δε θα προλάβει…
  • «Δεν είμαστε από εκείνους που προδίδουν την παρακαταθήκη των μαρτύρων, της γης και του μέλλοντος των επόμενων γενεών»
  • Σαν σήμερα 5 Ιούνη
  • O σιωναζιστής υπουργός Πολέμου υπόσχεται συνέχιση των επιθέσεων στον Λίβανο στο πλαίσιο μιας «υπό όρους» εκεχειρίας
  • Νέα προβοκάτσια του «συστήματος Μαξίμου» κατά της Π. Τυχεροπούλου: προσπαθούν να τη βγάλουν «βρόμικη»!
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Το αίμα των μαρτύρων δυναμώνει την Αντίσταση (εντυπωσιακό video)
Διεθνή

Το αίμα των μαρτύρων δυναμώνει την Αντίσταση (εντυπωσιακό video)

«Κόκκινο Βέλος»: κατευθυνόμενη ρουκέτα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr2 Αυγ 2024, 09:20

Ο Ισμαΐλ Χανίγια πέρασε στην αθανασία. Το όνομά του γράφτηκε με ανεξίτηλα γράμματα στο τεράστιο βιβλίο των μαρτύρων του παλαιστινιακού λαού, αυτών που πότισαν με το αίμα τους το δέντρο της λευτεριάς.  Η Αντίσταση στη Γάζα συνεχίζει τον ένοπλο αγώνα της, χτυπώντας τους βάρβαρους εισβολείς με στοχευμένα χτυπήματα.

Χτες, οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ στη Ράφα έδωσαν στη δημοσιότητα ένα ακόμα εντυπωσιακό βίντεο. Ανατινάζουν ένα τανκ μεταφοράς προσωπικού Namer με κατευθυνόμενο πύραυλο «Κόκκινο Βέλος». To βίντεο έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στους Παλαιστίνιους, όπως φαίνεται στα σόσιαλ μίντια, γιατί είναι η πρώτη φορά που δημοσιοποιήθηκε χτύπημα μ’ αυτό το κινέζικης κατασκευής ιδιαίτερα αποτελεσματικό όπλο. Το βίντεο περιέχει και ένα ισχυρό πολιτικό και στρατωτικό μήνυμα.

Ταξιαρχίες του Μάρτυρα Ιζεντίν Αλ-Κασάμ

Καταστροφή ενός τεθωρακισμένου μεταφοράς προσωπικού Namer με κατευθυνόμενο πύραυλο Red Arrow, κοντά στην πολυκατοικία Αλ-Χουσάμ στο Ταλ Αλ-Σουλτάν δυτικά της πόλης Ράφα στη νότια Λωρίδα.

Σημειώσεις:

0:15 Στο όνομα του θεού, λέμε στον Νετανιάχου που ισχυρίζεται ότι έχει εξαλείψει τις τέσσερις ταξιαρχίες του Τάγματος Ράφα και ψάχνει την απόλυτη νίκη στην πόλη, ότι σέρνουμε τις δυνάμεις σας σε όλα τα μέτωπα μάχης των τεσσάρων ταξιαρχιών. Συνεχίζουμε να ετοιμάζουμε πλάνα και να επιλέγουμε στόχους με μεγάλη προσοχή και η νίκη που επιζητείς είναι ένας αντικατοπτρισμός, μια αυταπάτη.

Θα σου υπενθυμίσουμε τη σφαγή των τανκ από την Ανατολική Ταξιαρχία με μεγάλη γενναιότητα και επιδεξιότητα και τις ενέδρες θανάτου από τις Ταξιαρχίες της Γιάμπνα και της Σαμπούρα [σ.σ. προσφυγικοί καταυλισμοί στη Ράφα], που είχαν προετοιμαστεί σχολαστικά από τους μαχητές με την υπονόμευση με εκρηκτικά κτιρίων και τούνελ και την παράσυρση στρατιωτών μέσα σ’ αυτά, ώστε μετά να τα ανατινάξουν, και τους μηχανισμούς αντάρτικης δράσης από τη Δυτική Ταξιαρχία, που χρησιμοποιήθηκαν από τους μαχητές μας με θάρρος και μαρτύριο [σ.σ. θάνατο]. Υψωσαν το ανάστημά τους για να καταστρέψουν και να κάψουν τα τανκ σας με στρατιώτες στο εσωτερικό τους.

Αν οι αξιωματικοί σου σε ενημέρωσαν για το τι τους συνέβη όταν ανατινάξαμε ένα τανκ μεταφοράς προσωπικού με κατευιθυνόμενο πύραυλο τύπου Red Arrow, μπορείς να φανταστείς τι περιμένει τα οχήματα και τους στρατιώτες σας μ’ αυτό το νέο όπλο;

2:03 Παρακολούθηση και αναγνώριση των εχθρικών οχημάτων.

2:18 Θεού θέλοντος, παρατηρούμε, περιμένοντας το τανκ μεταφοράς προσωπικού.

2:24 «Ορκίζομαι, Νετανιάχου, θα κάνω τα τανκ σου παλιοσίδερα. Νετανιάχου, μ’ αυτό το όπλο θα σας κάψω. Φέρε φορτηγά για να μαζέψεις το σκραπ από τα τζιπ και τα τανκ σου. Αλάχου άκμπαρ. Θα ξαναγιορτάσουμε με όλο το λαό της Γάζας και θα πούμε αλάχου άκμπαρ.

2:54 Υπάρχουν δύο μετά απ’ αυτά. Δυο στρατιώτες βγήκαν έξω από το τανκ! Δύο βγήκαν έξω. Στην πίσω πόρτα!

3:10 «Εντάξει, στο όνομα του θεού».

3:40 «Εντάξει, εντάξει, εντάξει. Σήκωσέ το λιγάκι. Αλάχου άκμπαρ».

4:02 Διακομιδή νεκρών και τραυματιών.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/08/AlQasam_1-8.mp4

ΥΓ. Οι σιωναζιστές ανακοίνωσαν χτες πως… επιβεβαίωσαν ότι σκότωσαν τον ανώτατο διοικητή των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ, Μοχάμεντ Αλ-Ντέιφ. Επειδή έχουν… σκοτώσει κάμποσες φορές ως τώρα και τον Ντέιφ και τον Σινουάρ (πολιτικό ηγέτη της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας), δε θ’ ασχοληθούμε με τα «φίδια» που περιλαμβάνει η ανακοίνωσή της (π.χ. ότι ο Ντέιφ πήγε να επισκεφτεί τον Σαλαμά, διοικητή των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ στη Χαν Γιούνις, πράγμα απίθανο: ο Σαλαμά θα πήγαινε να συναντήσει τον Ντέιφ). Θα παραθέσουμε μόνο τη δήλωση του Ιζάτ Αλ-Ρισκ, μέλους του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς, με την οποία συμφωνούμε απόλυτα και αυτή τη στάση τηρούμε, όπως γνωρίζουν οι αναγνώστες μας.

«Η επιβεβαίωση ή η διάψευση του μαρτυρίου οποιουδήποτε ηγέτη των Αλ-Κασάμ είναι αρμοδιότητα της ηγεσίας των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ και της ηγεσίας του κινήματος [Χαμάς]. Αν δεν έχει υπάρξει σχετική ανακοίνωση επιβεβαίωσης ή διάψευσης, οτιδήποτε δημοσιεύεται στα μίντια ή από οποιοδήποτε άλλο μέρος δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί».

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροCoviD: Kαλπασμός εισαγωγών στα νοσοκομεία – Γενική επιδείνωση!

«Κόκκινο Βέλος»: κατευθυνόμενη ρουκέτα

Επόμενο άρθρο Ξεπέρασε τον ακροδεξιό Μπουμπούκο

«Κόκκινο Βέλος»: κατευθυνόμενη ρουκέτα

Σχετικά Αρθρα

Ο επόμενος, την επόμενη φορά, δε θα προλάβει…

Στο τσακ γλίτωσε ο διοικητής της Βόρειας Διοίκησης του σιωναζιστικού στρατού

Διεθνή 5 Ιούν 2026, 08:37

«Δεν είμαστε από εκείνους που προδίδουν την παρακαταθήκη των μαρτύρων, της γης και του μέλλοντος των επόμενων γενεών»

Δήλωση του γενικού γραμματέα της Χεζμπολά Ναΐμ Κάσεμ

Διεθνή 5 Ιούν 2026, 07:20

O σιωναζιστής υπουργός Πολέμου υπόσχεται συνέχιση των επιθέσεων στον Λίβανο στο πλαίσιο μιας «υπό όρους» εκεχειρίας

Η Χεζμπολά έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι δεν θα αποδεχτεί καμία συμφωνία που δεν περιλαμβάνει πλήρη ισραηλινή αποχώρηση και οριστικό τερματισμό των επιθέσεων

Διεθνή 4 Ιούν 2026, 23:01

Οι κουκουβάγιες κυνηγούν τη νύχτα

Διεθνή 4 Ιούν 2026, 09:01

«Συνεχίζουν να βελτιώνονται»: Οι επιθέσεις drones της Χεζμπολά προκαλούν πανικό στο σιωναζιστικό στρατό

Διεθνή 3 Ιούν 2026, 09:31

«Βουτηγμένο μέχρι τον λαιμό στη λιβανική λάσπη»: Το Ισραήλ σε κρίση μετά την ακύρωση των πληγμάτων στη Βηρυτό από τον Νετανιάχου

Ισραηλινοί αξιωματούχοι και μίντια ξεσπούν μετά την αναφορά για προσωρινή παρεμπόδιση πλήγματος στη Βηρυτό από τον Τραμπ

Διεθνή 3 Ιούν 2026, 08:51
Ροή Ειδήσεων
Αγροτικά

Τον πήρε για οπλοπολυβόλο και του βγήκε νεροπίστολο

Προκλητική δήλωση Σχοινά για την Αμερικανική Γεωργική Σχολή

5 Ιούν 2026, 10:17
Διεθνή

Ο επόμενος, την επόμενη φορά, δε θα προλάβει…

Στο τσακ γλίτωσε ο διοικητής της Βόρειας Διοίκησης του σιωναζιστικού στρατού

5 Ιούν 2026, 08:37
Διεθνή

«Δεν είμαστε από εκείνους που προδίδουν την παρακαταθήκη των μαρτύρων, της γης και του μέλλοντος των επόμενων γενεών»

Δήλωση του γενικού γραμματέα της Χεζμπολά Ναΐμ Κάσεμ

5 Ιούν 2026, 07:20
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Ιούνη

5 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

O σιωναζιστής υπουργός Πολέμου υπόσχεται συνέχιση των επιθέσεων στον Λίβανο στο πλαίσιο μιας «υπό όρους» εκεχειρίας

Η Χεζμπολά έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι δεν θα αποδεχτεί καμία συμφωνία που δεν περιλαμβάνει πλήρη ισραηλινή αποχώρηση και οριστικό τερματισμό των επιθέσεων

4 Ιούν 2026, 23:01
Πολιτική

Νέα προβοκάτσια του «συστήματος Μαξίμου» κατά της Π. Τυχεροπούλου: προσπαθούν να τη βγάλουν «βρόμικη»!

4 Ιούν 2026, 22:06
Κόντρες

Ο Αγώνας του Αιώνα

4 Ιούν 2026, 20:30
Πολιτική

Λειτουργούν βρόμικα κυκλώματα στο δικαστικό μηχανισμό;

Μια επιστολή στο TVXS που έμεινε αναπάντητη απ' αυτούς που «φωτογραφίζει»

4 Ιούν 2026, 14:36
Η παπάρα

Οι καλύτερες γαργάρες γίνονται στου Πορτοσάλτε

4 Ιούν 2026, 12:55
Πολιτική

Θα μας φέρει και αμερικάνικα πυρηνικά όπλα ο Μητσοτάκης;

4 Ιούν 2026, 12:32
Διεθνή

Οι κουκουβάγιες κυνηγούν τη νύχτα

4 Ιούν 2026, 09:01
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Ιούνη

4 Ιούν 2026, 00:01
Κόντρες

Να παρέμβει το Αγιο Πνεύμα

3 Ιούν 2026, 19:01
Πολιτισμός

Γκλάμουρ γάμος σε αρχαιολογικό χώρο (!) με άδεια του Υπουργείου Πολιτισμού της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Μια τέτοια διαχείριση της Πολιτιστικής Κληρονομιάς μεθοδεύει και οργανώνει το Υπουργείο Πολιτισμού. Το brandname “hellenic heritage”, που λανσάρει ο ΟΔΑΠ..

3 Ιούν 2026, 13:53
Πολιτική

Εμπρός ΕΛΑΣ για τη μαρμίτα: Kαι οι μυστικές υπηρεσίες με τον Αλέξη

Από την ΕΛΑΣ της μπατσαρίας στην ΕΛΑΣ του Τσίπρα

3 Ιούν 2026, 13:44
Διεθνή

«Συνεχίζουν να βελτιώνονται»: Οι επιθέσεις drones της Χεζμπολά προκαλούν πανικό στο σιωναζιστικό στρατό

3 Ιούν 2026, 09:31
Διεθνή

«Βουτηγμένο μέχρι τον λαιμό στη λιβανική λάσπη»: Το Ισραήλ σε κρίση μετά την ακύρωση των πληγμάτων στη Βηρυτό από τον Νετανιάχου

Ισραηλινοί αξιωματούχοι και μίντια ξεσπούν μετά την αναφορά για προσωρινή παρεμπόδιση πλήγματος στη Βηρυτό από τον Τραμπ

3 Ιούν 2026, 08:51
Παιδεία

Πολυτεχνείο Κρήτης – Φοιτητικός Σύλλογος Εστιών: «Οι προσπάθειες επιβολής πειθαρχικών σε φοιτητές θα πέσουν στο κενό»

3 Ιούν 2026, 08:09
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Ιούνη

3 Ιούν 2026, 00:01
Εργατικά

Δικαίωση για τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς – Ηχηρό χαστούκι σε Μητσοτάκη και υπουργείο Παιδείας

2 Ιούν 2026, 21:39
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Ιούνη

Ημέρα περιβάλλοντος.

1934: Ο βουλευτής Καρδίτσας Δ. Αναγνωστόπουλος πετάει κάθισμα μέσα στη βουλή κατά του Αλέξανδρου Παπαναστασίου και εκείνος το πετάει πίσω χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

1967: Ξεκινά ο πόλεμος των έξι ημερών ανάμεσα στο Ισραήλ και σε Αίγυπτο, Συρία και Ιορδανία.

1969 : Δραπετεύει από τις στρατιωτικές φυλακές Μπογιατίου ο Αλέκος Παναγούλης.

1971: Απόδραση του Ν. Ζαμπέλη (Ελληνική Αντίσταση) από τις φυλακές της Αίγινας.

1998: Ο 28χρονος Αλβανός Mπόκαρι Mπάχο πέφτει νεκρός από «εκφοβιστικά πυρά» μεθοριακής περιπόλου.

2004: Πεθαίνει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ronald Reagan.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα που έχω αναλάβει τα καθήκοντα του Υπουργού Ανάπτυξης έχω πει ότι είναι απολύτως σεβαστό το δικαίωμα της επιχειρηματικότητας στο κέρδος. Χωρίς αυτό δεν υπάρχει οικονομία, δεν υπάρχουν επενδύσεις, δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας. Αλλά, εξίσου, πρέπει να υπάρχει σεβασμός και στο τμήμα εκείνο της κοινωνίας που τα βγάζει πιο δύσκολα πέρα ή δεν τα βγάζει καθόλου πέρα. Απευθύνθηκα προς την ελληνική βιομηχανία τροφίμων και προς τα σούπερ μάρκετ, ζητώντας να πετύχουμε μία εθνική κοινωνική συμφωνία που θα περιλαμβάνει σοβαρές μειώσεις τιμών σε βασικά προϊόντα.

Τάκης Θεοδωρικάκος (ΕΡΤnews, 29 Μάη)

«Το πλαφόν στο περιθώριο κέρδους είναι ένα μέτρο σκληρό αλλά δίκαιο στις δεδομένες συνθήκες. Λειτουργεί θετικά και βοηθάει την Ανεξάρτητη Αρχή να κάνει τους ελέγχους», τόνισε ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 και τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε. Ο κ. Θεοδωρικάκος παρουσίασε στοιχεία για την αποτελεσματικότητα του μέτρου, τονίζοντας ότι στις 63 κατηγορίες προϊόντων που αφορά το πλαφόν «έχουν γίνει 50 φορές λιγότερες ανατιμήσεις τον μήνα απ’ ό,τι γίνονταν πριν και 67 φορές περισσότερες μειώσεις τιμών». Όπως επισήμανε, αυτό αποδεικνύει «τη χρησιμότητα του ελέγχου και τη χρησιμότητα του μέτρου», καθώς χωρίς το πλαφόν, «η Ανεξάρτητη Αρχή δεν θα είχε τίποτα να ελέγξει». Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι δεν αποτελεί μόνιμο μέτρο: «Δεν είναι για πάντα. Δεν είναι το σχέδιό μας, δεν είναι το όραμά μας για την οικονομία. Αλλά όταν υπάρχει κόσμος ο οποίος δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει βασικές ανάγκες και υποχρεώσεις, δεν είναι ανάγκη εκεί να κερδίζεις 120%. Πρέπει να υπάρχει μέτρο, λογική και ισορροπία».

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης (4 Ιούνη)

(Πρώτα πετάς την παπάρα της «εθνικής κοινωνικής συμφωνίας που θα περιλαμβάνει σοβαρές μειώσεις τιμών σε βασικά προϊόντα». Φυσικά, επιλέγεις το προστατευμένο περιβάλλον της ΕΡΤ με την απροκάλυπτη δημοσιοκαφρίλα. Χιλιοειπωμένη είναι, βέβαια, η παπάρα, αλλά έτσι και τσιμπούσαν και αποδέχονταν να παίξουν στο σόου οι σουπερμαρκετάδες και οι βιομήχανοι τροφίμων, φαντάζεστε τι θα είχαμε περάσει. Μια βδομάδα πρώτη μούρη στα κανάλια θα ήταν ο πολιτικός γυρολόγος. Οι σουπερμαρκετάδες και οι βιομήχανοι τροφίμων δεν έχουν όρεξη για τέτοια, οπότε τον έγραψαν στο γνωστό σημείο. Ο γυρολόγος, όμως, έχει αποδείξει ότι είναι αδίστακτος. Αυτή τη φορά διάλεξε το ακόμα πιο προστατευμένο περιβάλλον του Πορτοσάλτε για να κάνει γαργάρα την «εθνική κοινωνική συμφωνία που θα περιλαμβάνει σοβαρές μειώσεις τιμών σε βασικά προϊόντα» και να αναφωνήσει σαν άλλος βουλευτής Καλοχαιρέτας: «Ετελείωσε, με το πλαφόν στο περιθώριο κέρδος, αυτό το πολύ σκληρό μέτρο, η ακρίβεια θα εξαφανιστεί». Ολοι ξέρουμε ότι το περιβόητο πλαφόν έχει ξαναεφαρμοστεί, για μεγάλο χρονικό διάστημα, και κάθε άλλο παρά εξαφάνισε την ακρίβεια. Δεν υπάρχει περίπτωση, όμως, να κάνει αυτή την παρατήρηση και σχετική ερώτηση ο Πορτοσάλτες)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    «Κόκκινο Βέλος»: κατευθυνόμενη ρουκέτα

    • Εφετείο 17Ν

      «Κόκκινο Βέλος»: κατευθυνόμενη ρουκέτα

  • ΕΛΑ

    «Κόκκινο Βέλος»: κατευθυνόμενη ρουκέτα

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      «Κόκκινο Βέλος»: κατευθυνόμενη ρουκέτα

    • Εφετείο ΕΛΑ

      «Κόκκινο Βέλος»: κατευθυνόμενη ρουκέτα

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      «Κόκκινο Βέλος»: κατευθυνόμενη ρουκέτα

  • Επαναστατικός Αγώνας

    «Κόκκινο Βέλος»: κατευθυνόμενη ρουκέτα

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      «Κόκκινο Βέλος»: κατευθυνόμενη ρουκέτα

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      «Κόκκινο Βέλος»: κατευθυνόμενη ρουκέτα

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      «Κόκκινο Βέλος»: κατευθυνόμενη ρουκέτα

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    «Κόκκινο Βέλος»: κατευθυνόμενη ρουκέτα

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      «Κόκκινο Βέλος»: κατευθυνόμενη ρουκέτα

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      «Κόκκινο Βέλος»: κατευθυνόμενη ρουκέτα

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      «Κόκκινο Βέλος»: κατευθυνόμενη ρουκέτα

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    «Κόκκινο Βέλος»: κατευθυνόμενη ρουκέτα

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      «Κόκκινο Βέλος»: κατευθυνόμενη ρουκέτα

      «Κόκκινο Βέλος»: κατευθυνόμενη ρουκέτα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      «Κόκκινο Βέλος»: κατευθυνόμενη ρουκέτα

      «Κόκκινο Βέλος»: κατευθυνόμενη ρουκέτα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      «Κόκκινο Βέλος»: κατευθυνόμενη ρουκέτα

      «Κόκκινο Βέλος»: κατευθυνόμενη ρουκέτα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      «Κόκκινο Βέλος»: κατευθυνόμενη ρουκέτα

      «Κόκκινο Βέλος»: κατευθυνόμενη ρουκέτα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      «Κόκκινο Βέλος»: κατευθυνόμενη ρουκέτα

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    «Κόκκινο Βέλος»: κατευθυνόμενη ρουκέτα

    «Κόκκινο Βέλος»: κατευθυνόμενη ρουκέτα

  • Επικοινωνία

    «Κόκκινο Βέλος»: κατευθυνόμενη ρουκέτα

    «Κόκκινο Βέλος»: κατευθυνόμενη ρουκέτα

  • Όροι χρήσης

    «Κόκκινο Βέλος»: κατευθυνόμενη ρουκέτα

    «Κόκκινο Βέλος»: κατευθυνόμενη ρουκέτα

  • Ποιοι είμαστε

    «Κόκκινο Βέλος»: κατευθυνόμενη ρουκέτα

    «Κόκκινο Βέλος»: κατευθυνόμενη ρουκέτα

  • Επικοινωνία

    «Κόκκινο Βέλος»: κατευθυνόμενη ρουκέτα

    «Κόκκινο Βέλος»: κατευθυνόμενη ρουκέτα

  • Όροι χρήσης

    «Κόκκινο Βέλος»: κατευθυνόμενη ρουκέτα

    «Κόκκινο Βέλος»: κατευθυνόμενη ρουκέτα

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo