Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα: Μελόνι και Μερτς ερίζουν για το ποιος θα ξεφορτωθεί τους πρόσφυγες 
  • Σαν σήμερα 12 Αυγούστου
  • Οταν σε υμνεί η Δεξιά
  • Νομική νίκη για ακαδημαϊκό στον οποίο αρνήθηκαν πανεπιστημιακή θέση αφού χαρακτήρισε τη Γάζα «κλασική περίπτωση γενοκτονίας»
  • Αν δε θέλετε να μιλάμε για την Παλαιστίνη, μην μας καλείτε
  • Το στρατηγικό αδιέξοδο των σιωναζιστών στον Λίβανο και οι άθλιοι αστοί πολιτικοί της Βηρυτού
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Ξεπέρασε τον ακροδεξιό Μπουμπούκο
Κόντρες

Ξεπέρασε τον ακροδεξιό Μπουμπούκο

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr2 Αυγ 2024, 09:45

«Εδώ γίναμε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς επίθεσης πολιτικών Αρχηγών εναντίον της δικαιοσύνης, με την αφορμή την έκδοση μιας ανακοίνωσης από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου με την οποία γνωστοποιούνταν το πέρας μιας προκαταρκτικής εξέτασης. Η επίθεση αυτή που έγινε στο πρόσωπο της Εισαγγελέως, άρα δηλαδή στην ελληνική δικαιοσύνη, υπερέβη κάθε θεσμικό όριο. […] Εδώ, όμως, ζήσαμε μια θεσμική κατρακύλα πρωτοφανή, απίστευτη, μοναδική, εξωφρενική. Δεν έχω πώς να την περιγράψω. Να επιτίθεσαι στον ανώτατο δικαστικό λειτουργό για ένα πόρισμα το οποίο έχει δώσει, το οποίο αγνοείς. Κι όλα αυτά για να πουν τι; Για να πουν ότι ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Ο ελληνικός λαός, δυστυχώς, χάνει την εμπιστοσύνη του στο πολιτικό σύστημα όταν βλέπει πολιτικούς Αρχηγούς με τέτοια ελαφρότητα να επιτίθενται σε μια ανεξάρτητη εξουσία. Εκεί είναι το πρόβλημα που βγήκε σήμερα από εδώ μέσα». Οπως δεν λείπει ο Μάρτης από τη σαρακοστή, έτσι δε θα μπορούσε να λείπει ο Φλωρίδης από την υπεράσπιση του κουκουλώματος του σκανδάλου των παρακολουθήσεων. Επειδή, δε, πρόκειται για κάτω του μετρίου αστό πολιτικό, ο τρόπος που επέλεξε να το κάνει ήταν ξεκαρδιστικός. Αντί να μιλήσει για την ουσία, θύμισε ότι… απαγορεύεται να γίνονται επιθέσεις πολιτικών σε δικαστικούς. Λες και ξεχάσαμε τι έσουρναν οι νεοδημοκράτες στην Τουλουπάκη, την οποία μάλιστα έστειλαν και κατηγορούμενη στο Ειδικό Δικαστήριο για κατάχρηση εξουσίας. «Θα τη γδάρω, θα την κλείσω στη φυλακή» έλεγε ο Αδωνις Γεωργιάδης για την Τουλουπάκη από το βήμα της Βουλής. Η Τουλουπάκη αθωώθηκε τελικά, αλλά το θέμα μας δεν είναι η κάθε Τουλουπάκη και η κάθε Αδειλίνη. Το θέμα μας είναι η υποκρισία των αστικών κομμάτων, που κατηγορούν τους αντίπαλους δικαστικούς, ενώ όταν κατηγορούνται οι δικοί τους φωνάζουν: «Θεσμική κατρακύλα, επίθεση στην ελληνική Δικαιοσύνη» κτλ.

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος

«Kαι εν κατακλείδι -και τελειώνω- φρονώ ότι το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου, βεβαίως, θεραπεύει και βελτιώνει κάποιες αβελτηρίες του παρελθόντος, οι οποίες είχαν εμφιλοχωρήσει. Τώρα, για να γίνει μια εμβριθή παθολογοανατομία της υφιστάμενης καταστάσεως, νομίζω ότι είναι εκ του περισσού, διότι πρέπει να κάνουμε αναπόφευκτα μια αναγωγή στο παρελθόν επί περίοδο μνημονίων. Ομως, με γνώμονα το “Δυοίν κακοίν προκειμένοιν, το ο μη χείρον βέλτιστον”, εν τοιαύτη περιπτώσει, φρονώ -αναλαμβάνω όλη την ευθύνη των λεγομένων μου- ότι βρίσκεται προς την σωστή κατεύθυνση, για την έτι περαιτέρω εξέλιξη και πρόοδο της δημοκρατίας μας». Ο βουλευτής με την άθλια χρήση της καθαρεύουσας είναι ο κασιδιαραίος Κατσιβαρδάς, ανεξάρτητος πλέον. Ο οποίος δε χάνει ευκαιρία να εκφράσει τον μεγάλο έρωτά του για όλες τις πτυχές της κυβερνητικής πολιτικής της ΝΔ.

Σεμνά και ταπεινά

Και πολύ άργησαν θα λέγαμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων ομόφωνα στο πλευρό του Πολάκη! Ιδού η σχετική απόφαση: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Χανίων, συνεδρίασε σε σύσταση διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής, χθες στις 29-7-2024 και με ομόφωνη στάση και θέση, αποφάσισε να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες στο κόμμα, για την αποκατάσταση του Βουλευτή μας Χανίων Παύλο Πολάκη, για την αδικαιολόγητη αποπομπή του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, η οποία προέκυψε μέσα από παραπλανητικά και διαστρεβλωμένα γεγονότα. Είναι αδιαπραγμάτευτο ότι ο σύντροφος και Βουλευτής μας Παύλος Πολάκης, έχει την αμέριστη συμπαράστασή μας. Επίσης ζητάμε στο ελαχίστως αυτονόητο, το κόμμα να άρει την εμπιστοσύνη στον ΠτΒ Κωνσταντίνο Τασούλα, μετά την απαράδεκτη στάση και δήλωση του απέναντι στον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, χαρακτηρίζοντας τον «χυδαίο ζήτουλα προσοχής», περικόπτοντας στο μισό τη βουλευτική του αποζημίωση και παραπλανώντας τους παρευρισκόμενους στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, λέγοντας ότι οι μορφασμοί του προσώπου της κ. Νατάσας Πετρούλια, νομική σύμβουλος του ΄Αδωνι Γεωργιάδη, οφείλονται σε ιατρικά θέματα υγείας, στοιχείο που το διέψευσε, μόλις χθες, δημόσια και η ίδια. Αραγε αυτές είναι συμπεριφορές που συνάδουν με τις αρχές και αξίες λειτουργίας της Βουλής;»

Ο Πολάκης περιορίστηκε να δηλώσει… σεμνά από το facebook: «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!!».

Oπου φύγει φύγει

Χάος στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ. Δεν πλάκωσε, φυσικά, ο τουρισμός. Απλά οι πιο… γενναίοι από τους εβραίους έποικους ψάχνουν πτήση για να φύγουν, καθώς η μια μετά την άλλη αεροπορικές εταιρίες σταματούν τις πτήσεις τους από και προς την πρωτεύουσα της σιωνιστικής οντότητας. Περίπου 70.000 νοματαίοι είχαν μαζευτεί χτες στο αεροδρόμιο αναζητώντας τρόπο να την κάνουν.

Γιατί ακυρώνουν τις πτήσεις τους οι αεροπορικές εταιρίες; Γιατί μετά τις τελευταίες δολοφονικές ενέργειες των σιωναζιστών εγκληματιών, φοβούνται γενικότερη ανάφλεξη στην περιοχή. Η Lufthansa και η Fly Dubai έγιναν χτες  οι τελευταίες αεροπορικές εταιρείες που ματαίωσαν όλες τις επιβατικές και εμπορικές πτήσεις προς και από το Τελ Αβίβ. Είχαν προηγηθεί οι Delta, United Airlines, Austrian Airlines, Brussels Airlines, και Air India.

Είναι χαρακτηριστικό πως μια πτήση της Lufthansa από το Μόναχο προς το Τελ Αβίβ, τερματίστηκε χτες στο αεροδρόμιο της Λάρνακας. Το αεροπλάνο άφησε εκεί τους επιβάτες για Τελ Αβίβ και επέστρεψε στη Γερμανία, καθώς το πλήρωμα αρνήθηκε να συνεχίσει το ταξίδι στο Ισραήλ. Η σιωνιστική κρατική τηλεόραση μετέδωσε πως οι επιβάτες είχαν ενημερωθεί προτού αναχωρήσουν από το Μόναχο πως θα γινόταν ενδιάμεση στάση στη Λάρνακα για «αλλαγή πληρώματος». Οταν όμως έγινε η προσγείωση στη Λάρνακα, ο πιλότος ενημέρωσε πως η Lufthansa δεν χορηγεί άδεια συνέχισης της πτήσης προς το Τελ Αβίβ «για λόγους ασφαλείας». «Μπουκάλα» έμειναν στο Τελ Αβίβ και οι επιβάτες που θα ταξίδευαν με την επόμενη πτήση του ίδιου αεροπλάνου προς το Μόναχο!

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΤο αίμα των μαρτύρων δυναμώνει την Αντίσταση (εντυπωσιακό video)
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 3 Αυγούστου

Σχετικά Αρθρα

Οταν σε υμνεί η Δεξιά

Κόντρες 11 Αυγ 2026, 19:44

Τάκης, η ξεσκονίστρα κάθε καπιταλιστή

Κόντρες 10 Αυγ 2026, 19:35

Ο Χρήστος ο Ζιώγας πού είναι, ρε παιδιά;

Κόντρες 7 Αυγ 2026, 14:14

Εσύ σε τι είδος οικογένειας ανήκεις;

Κόντρες 6 Αυγ 2026, 19:11

Η βαθυστόχαστη κυρία Μυρτώ

Κόντρες 30 Ιούλ 2026, 09:02

Λυπήσου τους, Dr Trump

Κόντρες 29 Ιούλ 2026, 13:15
Ροή Ειδήσεων
Καταστολή

Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα: Μελόνι και Μερτς ερίζουν για το ποιος θα ξεφορτωθεί τους πρόσφυγες 

12 Αυγ 2026, 09:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Αυγούστου

12 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Οταν σε υμνεί η Δεξιά

11 Αυγ 2026, 19:44
Διεθνή

Νομική νίκη για ακαδημαϊκό στον οποίο αρνήθηκαν πανεπιστημιακή θέση αφού χαρακτήρισε τη Γάζα «κλασική περίπτωση γενοκτονίας»

11 Αυγ 2026, 18:08
Πολιτισμός

Αν δε θέλετε να μιλάμε για την Παλαιστίνη, μην μας καλείτε

11 Αυγ 2026, 17:46
Διεθνή

Το στρατηγικό αδιέξοδο των σιωναζιστών στον Λίβανο και οι άθλιοι αστοί πολιτικοί της Βηρυτού

11 Αυγ 2026, 10:40
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Αυγούστου

11 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Διπλωματικό προβάδισμα της Παλαιστινιακής Αντίστασης στις διαδικασίες που αφορούν τη Γάζα

10 Αυγ 2026, 19:53
Κόντρες

Τάκης, η ξεσκονίστρα κάθε καπιταλιστή

10 Αυγ 2026, 19:35
Διεθνή

Πρόβατα, drones και όπλα: Το νέο μοντέλο του Ισραήλ για την αρπαγή παλαιστινιακής γης

10 Αυγ 2026, 08:52
Πολιτική

Αμυνα, Μπακέλα… άμυνα!

10 Αυγ 2026, 05:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Αυγούστου

10 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Σιωναζιστικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας: Τους χρησιμοποίησαν ως ανθρώπινες ασπίδες και μετά τους σκότωσαν εν ψυχρώ

9 Αυγ 2026, 12:59
Καταστολή

Ανακινούν την ποινική έρευνα για τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας «Αξιώτισσα»

9 Αυγ 2026, 12:30
Πολιτική

Πιο βαθιά στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο των Αμερικανών σπρώχνει τη χώρα ο Μητσοτάκης

Στέλνει ελικόπτερα Apache στα ΗΑΕ

9 Αυγ 2026, 11:47
Διεθνή

Αραγτσί: Ιράν και Ομάν κοντά σε συμφωνία για προσωρινή θαλάσσια διαδρομή στο Στενό του Ορμούζ

το άνοιγμα της στρατηγικής θαλάσσιας οδού εξακολουθεί να υπόκειται σε άλλους όρους

9 Αυγ 2026, 09:17
Διεθνή

«Μέχρι η Αμερική να διορθώσει τη συμπεριφορά της, το Στενό του Ορμούζ δεν θα ανοίξει»

Σκληρή ανακοίνωση από το Ανώτατο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας του Ιράν

9 Αυγ 2026, 05:52
Πολιτισμός

Το πρώτο στρατόπεδο στη Γάζα αρχίζει τη διαδικασία παράδοσης των όπλων

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του γεγονότος απευθείας από το πεδίο

9 Αυγ 2026, 05:28
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Αυγούστου

9 Αυγ 2026, 00:01
Υγεία

Χωρίς αξονικό τομογράφο το Αττικόν! 

8 Αυγ 2026, 18:49
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Αυγούστου

Ημέρα νεολαίας.
Οκλαχόμα, Μασαχουσέτη: Ημέρα Ινδιάνων.
Τέξας: Ημέρα εξερευνητών.
1942: Δολοφονική απόπειρα κατά του ιάπωνα πρωθυπουργού Τόγιο.
1954: Αποκαλύπτεται το δίκτυο του ΚΚΕ στη Θεσσαλία, περισσότερες από εκατό συλλήψεις, ανάμεσά τους και ο Χαρίλαος Φλωράκης.
1968: Εκρηξη βόμβας στο «Ζάππειο».
1975: Μπράβος του Θεοφιλογιαννάκου γρονθοκοπεί στο στρατοδικείο τον βουλευτή Σαβούρα.
1983: Δεκαεπτά νεκροί στο Σαντιάγο από αστυνομικά πυρά σε διαδήλωση κατά του Πινοσέτ (Χιλή).
1986: Εμπρησμός υποκαταστήματος της «Citibank» στο Παλαιό Φάληρο (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Και οφείλουμε να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας. Τα τελευταία χρόνια έχουμε επενδύσει όσο ποτέ άλλοτε στην ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας, αποκτώντας περισσότερα εναέρια και επίγεια μέσα, αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες, προσλαμβάνοντας προσωπικό και οργανώνοντας καλύτερα τον κρατικό μηχανισμό. Όμως υπάρχουν στιγμές που η φύση και η ένταση των καιρικών φαινομένων ξεπερνούν κάθε ανθρώπινο σχεδιασμό και κάθε επιχειρησιακή δυνατότητα. (…) Και ας θυμόμαστε ότι στις πυρκαγιές η πρόληψη σώζει ζωές. Και αυτή παραμένει η απόλυτη προτεραιότητά μας: να προστατεύουμε πρώτα την ανθρώπινη ζωή, έπειτα την περιουσία των πολιτών και τα πολύτιμα δασικά μας οικοσυστήματα. Αυτόν τον στόχο θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Στις πυρκαγιές δεν πήγε. Οι επικοινωνιολόγοι τον συμβούλεψαν να μην φωτογραφίζεται με φόντο εικόνες καταστροφής. «Παρενέβη» μέσω του facebook. Για να πει το πρωτοφανές: Δεν μπορούσε να γίνει τίποτα, γιατί μας νίκησε η φύση! Φταίει το κακό το ριζικό μας, φταίει κι ο θεός που μας μισεί… «Φύση» είναι τα καλώδια των ανεμογεννητριών που έβαλαν τη φωτιά στην Αττικοβοιωτία και που είχαν ξαναβάλει φωτιά τον Ιούνη στο ίδιο σημείο; «Φύση» είναι τα εντελώς ακαθάριστα δάση που έχουν γίνει μπαρουταποθήκες; Εβαλαν τους/τις «δημοσιογράφους» της κυβερνητικής ΕΡΤ να χρησιμοποιούν όρους όπως «το μέτωπο της πυρκαγιάς εμφανίζει συνέχεια»! Ξέρετε τι σημαίνει αυτό σε απλά ελληνικά; Οτι πρώτον υπάρχουν παντού τεράστιες μάζες συσσωρευμένης καύσιμης ύλης και δεύτερον ότι είναι ακαθάριστες και οι περιβόητες αντιπυρικές ζώνες. Οπότε η φωτιά τρέχει αδιάκοπα και θα σβήσει μόνο όταν κάψει ό,τι καίγεται. Και ο Μητσοτάκης βγήκε να πει ότι δεν μπορούσε να γίνει τίποτα απέναντι στη… μάνα φύση. Αμ’ το άλλο; Γι’ αυτόν πρόληψη σημαίνει να μην καούν άνθρωποι!!! Για έναν πρωτοετή της Δασολογίας πρόληψη σημαίνει δασοπονία, καθαρισμός των δασών, εξάλειψη των εστιών πρόκλησης πυρκαγιάς, όπως τα ηλεκτροφόρα καλώδια που διασχίζουν τα δάση και οι αδέσποτες χωματερές μέσα και γύρω από τα δάση. Η πρόληψη είναι μια δουλειά που γίνεται συστηματικά κάθε χρόνο το χειμώνα. Ανάπτυξη και προστασία των δασών και των δασικών εκτάσεων ονομάζεται. Αυτή η δουλειά θέλει μέσα και χέρια. Χέρια έμπειρα εργατικά, όχι σαπιοκοιλιές που κάθονται στα γραφεία και βγάζουν ανακοινώσεις, χωρίς να έχουν ιδέα τι σημαίνει δάσος και πώς προστατεύεται προληπτικά, ώστε ακόμα κι αν ξεσπάσει πυρκαγιά να μπορεί να αντιμετωπιστεί και να μην πάρει καταστροφικές διαστάσεις. ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Η διαχρονική εγκατάλειψή τους απ’ όλες τις αστικές κυβερνήσεις πυρπολεί τα δάση)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo