Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • 1.000 πρόσφυγες νεκροί σε 3 μήνες στον υγρό τάφο της Μεσογείου 
  • Oταν σε παίρνουν στο ψιλό ακόμα και στο Τελ Αβίβ
  • Χριστιανοί μαχητές στη Χεζμπολά
  • Μάχα Αμπού Χαλίλ: Μια ιστορική μορφή δολοφονήθηκε στα 80 της από τους σιωναζιστές
  • Σαν σήμερα 24 Απρίλη
  • Iράν: Λαοθάλασσες κατέβηκαν ξανά στους δρόμους για να στηρίξουν τον αγώνα για την εθνική ανεξαρτησία
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Σιωνιστής αιχμάλωτος: Η κυβέρνηση και ο Νετανιάχου μας ψάχνουν για να μας σκοτώσουν και να μας φέρουν πίσω ως πτώματα
Διεθνή

Σιωνιστής αιχμάλωτος: Η κυβέρνηση και ο Νετανιάχου μας ψάχνουν για να μας σκοτώσουν και να μας φέρουν πίσω ως πτώματα

Είναι φτηνή και προτιμότερη επιλογή για εκείνους

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr30 Μάι 2024, 22:53

Οπως είχε προαναγγελθεί, ο σιωνιστής αιχμάλωτος Αλεξάντερ Τρουφάνοφ, κρατούμενος από τις Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς στη Λωρίδα της Γάζας, απευθύνεται στους συμπατριώτες του μέσα από βιντεοσκοπημένο μήνυμα και κατακεραυνώνει τον Νετανιάχου και την κυβέρνησή του: μας ψάχνουν για να μας σκοτώσουν, γιατί έτσι θα τους έρθει φτηνότερα.

Ο Τρουφάνοφ είναι μια χαρά στην υγεία του και μιλάει με κατηγορηματικότητα. Λέει:

«Ονομάζομαι Αλεξάντερ Τρουφάνοφ. Οπως σας υποσχέθηκα, θέλω να μεταβιβάσω κάποια μηνύματα. Πρώτον, θέλω να πω πως η κατάστασή μου είναι καλή, είμαι υγιής, και αυτό παρά το γεγονός πως ο ισραηλινός στρατός και η αεροπορία προσπάθησαν αρκετές φορές να με σκοτώσουν. Ευχαριστώ το θεό που μπορώ να σας μιλήσω σήμερα και ευχαριστώ τις Ταξιαρχίες αλ Κουντς που με φρόντισαν, με προστάτεψαν και με κράτησαν στη ζωή.

Τώρα θέλω να σας πω την αλήθεια: η κυβέρνηση Νετανιάχου και η διοίκηση ασφαλείας σάς λένε ψέματα, λέγοντας πως θέλουν να μας φέρουν πίσω μέσω της στρατιωτικής πίεσης. Στην πραγματικότητα, ψάχνουν να μας σκοτώσουν. Δεν θέλουν να πληρώσουν το κόστος του να μας επιστρέψουν ζωντανούς. Θέλουν να επιστρέψουν πτώματα. Είναι πολύ φτηνότερο και οικονομικά αποδοτικό για εκείνους να φέρουν πίσω πτώματα. Γι’ αυτό κάνω έκκληση σε εσάς, στους διαδηλωτές, να διαμαρτυρηθείτε, να κάνετε θόρυβο και να εξασκήσετε πίεση.

Δεν θέλω να είμαι ο επόμενος αριθμός στην καταμέτρηση νεκρών. Γνωρίζετε ήδη ακριβώς πόσοι κρατούμενοι έχουν σκοτωθεί από τους βομβαρδισμούς της αεροπορίας και στα χέρια του στρατού. Σας παρακαλώ, δεν θέλω να είμαι ο επόμενος. Βοηθήστε με να γυρίσω πίσω υγιής και αρτιμελής στη μητέρα μου, τον πατέρα μου, την κοπέλα μου, τη γιαγιά μου. Και όλους τους άλλους κρατούμενους. Σας παρακαλώ, βοηθήστε μας.

Μια κυβέρνηση και μια ηγεσία που δεν εκτιμά τις ζωές των πολιτών της δεν αξίζει να υφίσταται. Ζητώ από εσάς, πολίτες του Ισραήλ και διαδηλωτές, να κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να ρίξετε αυτήν την κυβέρνηση, ώστε μια άλλη κυβέρνηση που βάζει πάνω από όλα την απελευθέρωσή μας, να ορθωθεί το συντομότερο δυνατόν.

Ο μόνος τρόπος, η μόνη λύση για να επιστρέψουμε ζωντανοί είναι να φτάσουν σε μια ανταλλαγή [αιχμαλώτων] και σε συμφωνία κατάπαυσης του πυρός.

Καλώ εσάς τους διαδηλωτές να ανοίξετε το Al Jazeera, ακόμη κι αν ο Νετανιάχου ελέγχει τη μετάδοσή του στη χώρα, γιατί έχει ακούσει τη δυστυχία μας. Εκπέμψτε το μήνυμά μου σε ολόκληρη τη χώρα, μπροστά στα κυβερνητικά γραφεία, τα γραφεία ασφαλείας και την Κνεσέτ. Αναγκάστε τους να ακούσουν αυτά που έχω να πω. Αναγκάστε τους να καταλάβουν την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε και ασκήστε τους πίεση ώστε να φτάσουν σε συμφωνία ανταλλαγής αιχμαλώτων.

Θέλω να επιστρέψω σπίτι, στη μητέρα, τον πατέρα μου και την κοπέλα μου. Θέλω να συνεχίσω τη ζωή που είχα κάποτε. Δεν έκανα τίποτα κακό για να μου αξίζει να βρίσκομαι αιχμάλωτος εδώ. Μου έκλεψαν τη ζωή μου. Το μόνο που έκανα είναι να βρίσκομαι στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Νετανιάχου, πάρε την ευθύνη και γύρισέ μας σπίτι. Σας ζητώ, διαδηλωτές, να μην αφήσετε αυτήν την αποτυχημένη κυβέρνηση να πάρει τη ζωή μου και τις ζωές των άλλων αιχμαλώτων. Ασκήστε πίεση, ώστε να μας επιστρέψουν πίσω ασφαλείς.

Μητέρα και πατέρα, θέλω να απευθυνθώ σε εσάς τώρα. Η κατάστασή μου είναι καλή, είμαι υγιής, με φροντίζουν και μου φέρονται καλά. Αλλά σας ζητώ, παρά την αβέβαιη κατάσταση και τα όσα έχουν συμβεί, να συνεχίσετε τη ζωή σας, να παραμείνετε αισιόδοξοι, να φροντίζετε τους εαυτούς σας και να συνεχίσετε να ζείτε, ό,τι κι αν συμβεί».

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/05/alexander_trufonov.mp4
Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΠαναττική στάση εργασίας των γιατρών και συγκέντρωση στο «Π & Α Κυριακού» τη Δευτέρα

Είναι φτηνή και προτιμότερη επιλογή για εκείνους

Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 31 Μάη

Είναι φτηνή και προτιμότερη επιλογή για εκείνους

Σχετικά Αρθρα

Χριστιανοί μαχητές στη Χεζμπολά

Διεθνή 24 Απρ 2026, 12:58

Iράν: Λαοθάλασσες κατέβηκαν ξανά στους δρόμους για να στηρίξουν τον αγώνα για την εθνική ανεξαρτησία

«Μη φοβάστε τα αεροσκάφη B1, B2 και B52. Να φοβάστε τον άνθρωπο χωρίς πατρίδα, χωρίς τιμή και χωρίς ανδρεία»

Διεθνή 23 Απρ 2026, 22:03

Το Ιράν δεν πάει σε δεύτερο γύρο διαπραγματεύσεων με τους αμερικάνικους όρους, γιατί αισθάνεται και είναι δυνατό στο πεδίο

Διεθνή 23 Απρ 2026, 21:07

Χεζμπολά: Οι σκοπευτές μας είναι έμπειροι, οι γροθιές μας πολλές και οι πύραυλοί μας ακόμα περισσότεροι…

Αθλιοι ελιγμοί της ξενόδουλης κυβέρνησης της Βηρυτού

Διεθνή 23 Απρ 2026, 15:06

Λίβανος: Oι σιωναζιστές δολοφόνησαν εν ψυχρώ τη συνάδελφο Αμάλ Χαλίλ

Διεθνή 23 Απρ 2026, 10:23

Οι σιωναζιστές σκοτώνουν αμάχους και στοχεύουν δημοσιογράφους και οι ξενόδουλοι αστοί της Βηρυτού ετοιμάζονται να μπουν σε απευθείας συνομιλίες μαζί τους

Διεθνή 22 Απρ 2026, 22:54
Ροή Ειδήσεων
Καταστολή

1.000 πρόσφυγες νεκροί σε 3 μήνες στον υγρό τάφο της Μεσογείου 

Μείωση αφίξεων, αύξηση θανάτων: η «επιτυχία» της αποτροπής

24 Απρ 2026, 14:15
Κόντρες

Oταν σε παίρνουν στο ψιλό ακόμα και στο Τελ Αβίβ

24 Απρ 2026, 14:07
Διεθνή

Χριστιανοί μαχητές στη Χεζμπολά

24 Απρ 2026, 12:58
Ιστορία

Μάχα Αμπού Χαλίλ: Μια ιστορική μορφή δολοφονήθηκε στα 80 της από τους σιωναζιστές

24 Απρ 2026, 10:48
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Απρίλη

24 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Iράν: Λαοθάλασσες κατέβηκαν ξανά στους δρόμους για να στηρίξουν τον αγώνα για την εθνική ανεξαρτησία

«Μη φοβάστε τα αεροσκάφη B1, B2 και B52. Να φοβάστε τον άνθρωπο χωρίς πατρίδα, χωρίς τιμή και χωρίς ανδρεία»

23 Απρ 2026, 22:03
Διεθνή

Το Ιράν δεν πάει σε δεύτερο γύρο διαπραγματεύσεων με τους αμερικάνικους όρους, γιατί αισθάνεται και είναι δυνατό στο πεδίο

23 Απρ 2026, 21:07
Υγεία

Ξεπέρασε και τον Παττακό ο γκεμπελίσκος του υπουργείου Υγείας: Πέταξε πέτρα σε σκάμμα και τη βάφτισε… θεμέλιο λίθο

23 Απρ 2026, 19:53
Διεθνή

Χεζμπολά: Οι σκοπευτές μας είναι έμπειροι, οι γροθιές μας πολλές και οι πύραυλοί μας ακόμα περισσότεροι…

Αθλιοι ελιγμοί της ξενόδουλης κυβέρνησης της Βηρυτού

23 Απρ 2026, 15:06
Πολιτική

H Koβέσι πέρασε πριονοκορδέλα Μητσοτάκη-Φλωρίδη

23 Απρ 2026, 14:28
Διεθνή

Λίβανος: Oι σιωναζιστές δολοφόνησαν εν ψυχρώ τη συνάδελφο Αμάλ Χαλίλ

23 Απρ 2026, 10:23
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Απρίλη

23 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Οι σιωναζιστές σκοτώνουν αμάχους και στοχεύουν δημοσιογράφους και οι ξενόδουλοι αστοί της Βηρυτού ετοιμάζονται να μπουν σε απευθείας συνομιλίες μαζί τους

22 Απρ 2026, 22:54
Πολιτική

Τα ψέματα και οι επιθέσεις στο μηχανισμό της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας αποκαλύπτουν τον πανικό του Μητσοτάκη, των υπουργών και των βουλευτών του

22 Απρ 2026, 20:50
Πολιτική

Ασυμβίβαστο βουλευτή-υπουργού: Να ζήσουμε να τη θυμόμαστε τη μακαρίτισσα την παπάρα του Μητσοτάκη

22 Απρ 2026, 14:37
Διεθνή

Ο Γιάχια Σινουάρ «επιλέγει»… υποψήφιους στο Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ

22 Απρ 2026, 12:58
Εργατικά

Χρύσα Χοτζόγλου: Την έθεσαν σε δυνητική αργία για συνδικαλιστική δράση αλλά δεν τολμούν να το ομολογήσουν

22 Απρ 2026, 12:04
Αγροτικά

Δημήτριος Μελάς, «γαλάζιος» πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ: Οποια πέτρα του σκανδάλου κι αν σηκώσεις, από κάτω θα τον βρεις

Σκάνδαλο «Βοοτρόφοι Τρικάλων» με επικεφαλής τον Μαγειρία - Πώς ο Μελάς και η βουλευτίνα Παπακώστα «βόλεψαν» βοοτρόφο ονόματι Μπαλάφας

22 Απρ 2026, 11:47
Πολιτισμός

Τα πιο «in» ψαράδικα στον κόσμο

22 Απρ 2026, 10:50
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Απρίλη

22 Απρ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Απρίλη

Ημέρα κατά του θορύβου.

Ημέρα κατά των πειραματόζωων.

Ημέρα μνήμης γενοκτονίας Αρμενίων (1915).

1945: Ενας νεκρός και εννιά τραυματίες από επίθεση Χιτών στη Σίνδο Θεσσαλονίκης.

1971: Ανακαλύπτεται βόμβα κάτω από αυτοκίνητο ξένης αποστολής στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

1975: Εξι μέλη της οργάνωσης “Κομάντο Χόλγκερ Μάινς” εισβάλλουν στη γερμανική πρεσβεία της Στοκχόλμης και κρατούν δώδεκα ομήρους, ζητώντας απελευθέρωση των 26 κρατουμένων της RAF. Η κυβέρνηση αρνείται διαπραγμάτευση, αυτοί σκοτώνουν τον στρατιωτικό ακόλουθο Αντρέας Φον Μίρμπαχ και τον εμπορικό ακόλουθο Χάιντς Χίλεγκαρντ και τελικά συλλαμβάνονται.

1981: Δύο βόμβες στις αντιπροσωπείες «Siemens» και AEG (ΕΛΑ).

1987: Δεκατέσσερις τραυματίες από τηλεχειριζόμενη βόμβα κατά λεωφορείου μεταφοράς αμερικανών στρατιωτών στη Λεωφόρο Κηφισού στου Ρέντη (17Ν).

1994: Βόμβα στο κτίριο της Υπάτης Αρμοστείας του ΟΗΕ (ΕΛΑ-1η Μάη).

1999: Πυροβολισμός στα γραφεία του ΟΗΕ (Κόκκινη Γραμμή).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η παράταξή μας υπηρετεί διαχρονικά μια αξία: διαφάνεια, δικαιοσύνη, νομιμότητα, ευθύνη παντού. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε πράξη όλοι μας», επισήμανε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στην εκπομπή “Σήμερα” στον ΣΚΑΪ με τους Δημήτρη Οικονόμου και Ακη Παυλόπουλο. Αναφορικά με την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως «πρόκειται για ένα διαχρονικό σκάνδαλο, όπου εκατοντάδες άνθρωποι πήραν περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που δικαιούνταν…» […] αποτελεί σοβαρό ερωτηματικό για ποιο λόγο αυτό το θέμα έρχεται τμηματικά στη δημόσια ζωή από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία. […] Ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε πως «η ηθική απαξίωση που επιχειρείται  από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης κατά της ΝΔ και της κυβερνητικής πλειοψηφίας δε θα περάσει και είναι κάτι που πλήττει και τη δημοκρατία μας». Τόνισε επίσης ότι κανείς δεν πρέπει να σιωπηλός απέναντι σε αυτή την επιχείρηση απαξίωσης της παράταξης. «Ο χαρακτηρισμός πλειοψηφία των υποδίκων είναι απαράδεκτος, άθλιος και αστήρικτος…».

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός υπουργός Μπουμπούκος απέκτησε ανταγωνιστή. Ο Τάκης (παλιά ήμουν ΚΚΕ, μετά Συνασπισμός, μετά ΠΑΣΟΚ, τώρα ΝΔ) Θεοδωρικάκος είναι ο δεύτερος που ισχυρίζεται δημόσια η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υλοποιεί σχέδιο απαξίωσης της ΝΔ. Αν είχε έστω και στοιχειώδη νομική μόρφωση θα ήξερε ότι ο συλλογισμός πάσχει. Οταν αποδίδεται σε κάποιον – εν προκειμένω στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – κατηγορία, θα πρέπει να συνοδεύεται και από την αποκάλυψη του κινήτρου: για ποιο λόγο η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να έχει βάλει στο στόχαστρό της τη ΝΔ, την κυβέρνησή της, τον Μητσοτάκη και υλοποιεί ένα τόσο βρόμικο σχέδιο σε βάρος τους; Ποιες είναι οι… σκοτεινές δυνάμεις που υπηρετεί ένα θεσμικό όργανο της Ευρωλάνδης, που δεν είναι δα επαναστατικό ή λαϊκό δικαστήριο; Οταν δεν δίνεται απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα, τότε η κατηγορία που εκτοξεύεται κατά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας είναι σκέτος γκεμπελισμός, που αναζητά ευήκοα ώτα σε ηλίθιους πολίτες. Τα άλλα δε θα τα σχολιάσουμε. Τι να σχολιάσουμε, μας λέτε; Οτι η Δεξιά του μοναρχοφασισμού, των έκτακτων στρατοδικείων, της φυλακής, της εξορίας, των εκτελέσεων αγωνιστών υπηρετεί την αξία της δικαιοσύνης; Οτι η δεξιά του Predator και των «νόμιμων επισυνδέσεων», που παρακολουθούσε ακόμα και τους υπουργούς της, ακόμα και τους ανώτατους στραταίους, υπηρετεί την αξία της διαφάνειας; Αυτά είναι για τους εν υπηρεσία δημοσιοκάφρους, τους και ΑΡΔάκια αποκαλούμενους, που παρακολουθούν σαν χάνοι τον κάθε Θεοδωρακόπουλο να ξεστομίζει τέτοια «φίδια»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Είναι φτηνή και προτιμότερη επιλογή για εκείνους

    • Εφετείο 17Ν

      Είναι φτηνή και προτιμότερη επιλογή για εκείνους

  • ΕΛΑ

    Είναι φτηνή και προτιμότερη επιλογή για εκείνους

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Είναι φτηνή και προτιμότερη επιλογή για εκείνους

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Είναι φτηνή και προτιμότερη επιλογή για εκείνους

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Είναι φτηνή και προτιμότερη επιλογή για εκείνους

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Είναι φτηνή και προτιμότερη επιλογή για εκείνους

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Είναι φτηνή και προτιμότερη επιλογή για εκείνους

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Είναι φτηνή και προτιμότερη επιλογή για εκείνους

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Είναι φτηνή και προτιμότερη επιλογή για εκείνους

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Είναι φτηνή και προτιμότερη επιλογή για εκείνους

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Είναι φτηνή και προτιμότερη επιλογή για εκείνους

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Είναι φτηνή και προτιμότερη επιλογή για εκείνους

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Είναι φτηνή και προτιμότερη επιλογή για εκείνους

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Είναι φτηνή και προτιμότερη επιλογή για εκείνους

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Είναι φτηνή και προτιμότερη επιλογή για εκείνους

      Είναι φτηνή και προτιμότερη επιλογή για εκείνους

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Είναι φτηνή και προτιμότερη επιλογή για εκείνους

      Είναι φτηνή και προτιμότερη επιλογή για εκείνους

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Είναι φτηνή και προτιμότερη επιλογή για εκείνους

      Είναι φτηνή και προτιμότερη επιλογή για εκείνους

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Είναι φτηνή και προτιμότερη επιλογή για εκείνους

      Είναι φτηνή και προτιμότερη επιλογή για εκείνους

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Είναι φτηνή και προτιμότερη επιλογή για εκείνους

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Είναι φτηνή και προτιμότερη επιλογή για εκείνους

    Είναι φτηνή και προτιμότερη επιλογή για εκείνους

  • Επικοινωνία

    Είναι φτηνή και προτιμότερη επιλογή για εκείνους

    Είναι φτηνή και προτιμότερη επιλογή για εκείνους

  • Όροι χρήσης

    Είναι φτηνή και προτιμότερη επιλογή για εκείνους

    Είναι φτηνή και προτιμότερη επιλογή για εκείνους

  • Ποιοι είμαστε

    Είναι φτηνή και προτιμότερη επιλογή για εκείνους

    Είναι φτηνή και προτιμότερη επιλογή για εκείνους

  • Επικοινωνία

    Είναι φτηνή και προτιμότερη επιλογή για εκείνους

    Είναι φτηνή και προτιμότερη επιλογή για εκείνους

  • Όροι χρήσης

    Είναι φτηνή και προτιμότερη επιλογή για εκείνους

    Είναι φτηνή και προτιμότερη επιλογή για εκείνους

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo