Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 21 Οκτώβρη
  • Νέο φρικτό σιωναζιστικό έγκλημα στη Γάζα (videos)
  • Αναβλήθηκε η δίκη Χλύκα (πατέρα και γιου) και Καλφούτζου – Σίγουρη η καταδίκη
  • Σαν σήμερα 20 Οκτώβρη
  • Μια πληρωμένη απάντηση στον διοικητή της 2ης ΥΠΕ
  • «Και για την κόκκινη ελευθερία υπάρχει μια πόρτα, που τη χτυπά κάθε χέρι λουσμένο στο αίμα»
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Ο ευγνώμων Κιθ
Διεθνή

Ο ευγνώμων Κιθ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr4 Φεβ 2025, 10:50

Το όνομά μου είναι Κιθ Σίγκελ και είμαι από το Κφαρ Αζα. Ημουν φυλακισμένος στη Γάζα από τις 7/10/2023 έως τον Γενάρη του 2025. Οι μαχητές που με φρουρούσαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου φρόντιζαν να καλύπτουν όλες μου τις ανάγκες, όπως τροφή, νερό, φάρμακα, βιταμίνες, θεραπεία για τα μάτια, μέτρηση πίεσης και άλλες ανάγκες. Επίσης, μου έφεραν γιατρό όταν δεν αισθανόμουν καλά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι φρουροί ανταποκρίθηκαν στα αιτήματά μου σχετικά με το φαγητό, τυχόν προβλήματα διατροφής κ.λπ. Επιπλέον, φρόντισαν να μου παρέχουν φαγητό κατάλληλο για την κατάσταση της υγείας μου, χορτοφαγικό και χωρίς λάδι. Οι φρουροί με αντιμετώπισαν καλά. Πιστεύω ότι η ισραηλινή κυβέρνηση δεν έκανε όσα απαιτούνταν για να επιτευχθεί μια συμφωνία για την επιστροφή των αιχμαλώτων και τον τερματισμό του πολέμου, κάτι που οδήγησε σε πολλά θύματα και επιπλέον καταστροφή και για τις δύο πλευρές. Ελπίζω η ειρήνη να έρθει σύντομα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους μαχητές που διατήρησαν αυτή την κατάσταση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Κιθ Σίγκελ

Ο 65χρονος αμερικανο-ισραηλινός αιχμάλωτος Κιθ Σίγκελ άφησε και ευχαριστήριο σημείωμα στους μαχητές της Μονάδας Σκιών των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ, που ήταν υπεύθυνοι για τη φρούρησή του στη διάρκεια της αιχμαλωσίας.

Τα ίδια είπε και στην κάμερα των Αλ-Κασάμ, λίγο πριν από την παράδοσή του στον Ερυθρό Σταυρό, στο λιμανάκι της Πόλης της Γάζας, όπως φαίνεται στο επίσημο βίντεο που διένειμαν οι Αλ-Κασάμ.


Ταξιαρχίες του Μάρτυρα Ιζελντίν Αλ-Κασάμ: Παρακολουθήστε: Η παράδοση της τέταρτης παρτίδας αιχμαλώτων σιωνιστών στη Λωρίδα της Γάζας στο πλαίσιο της πρώτης φάσης της συμφωνίας ανταλλαγής αιχμαλώτων του Κατακλυσμού Αλ-Άκσα.

Σημειώσεις:
0:19 – Απόρρητο.
0:27 – Ονόματα των σιωνιστών αιχμαλώτων που θα απελευθερωθούν: Γιάρντεν Μπίμπας, Όφερ Κάλντρον. 0:31 – Μονάδα Σκιών.
0:50 – Ο εποικισμός Ρεΐμ που κατέλαβαν οι Αλ-Κασάμ στις 7 Οκτώβρη.
0:52 – Μάρτυρες ηγέτες Γενικός Διοικητής της Αλ-Κασάμ Μοχάμεντ Ντεΐφ και Διοικητής Ράφί Σαλάμα.
0:55 – Όχημα που αιχμαλωτίστηκε από τις Ταξιαρχίες Κασάμ από τους εποικισμούς στις 7 Οκτώβρη, χρησιμοποιήθηκε σήμερα για την παράδοση.
1:13 – Οι μαχητές και ο αιχμάλωτος αποδίδουν φόρο τιμής στον Μοχάμεντ Ντεΐφ κατά την παράδοση του σιωνιστή αιχμαλώτου. 
3:18 – Οι Αλ-Κασάμ έδωσαν άλλη μια τσάντα για τη γυναίκα του αιχμάλωτου που απελευθερώθηκε στις ανταλλαγές του Νοέμβρη 2023.
3:21 – «Σαλάμ [Ειρήνη]. Σήμερα είναι μια πολύ χαρούμενη μέρα. Κάθομαι εδώ δίπλα στη θάλασσα κοντά στο λιμάνι της Γάζας. Λέω στις Αλ-Κασάμ: ευχαριστώ πολύ για όλα. Ησασταν πολύ καλοί μαζί μας. 15 μήνες είναι πολύς χρόνος. Θέλω να πω σε όλους τους μαχητές που ήταν μαζί μου: ελπίζω να είστε καλά».
4:14 – Το διάσημο παλαιστινιακό τουφέκι Γούλ, που χρησιμοποιήθηκε για να σκοτώσει πολλούς στρατιώτες των IDF καθ’ όλη τη διάρκεια του πολέμου.
4:16 – «Ο Σιωνισμός ποτέ δεν θα νικήσει».
4:36 – «Η διαδικασία υπογραφής της παράδοσης πραγματοποιείται τώρα. Οπως βλέπετε, αυτές οι εικόνες θα παραμείνουν ως απόδειξη για εκείνους που επικαλούνται την ανθρωπιά, ότι γνωρίζουμε πραγματικά την έννοια του αιχμάλωτου και πώς να διασφαλίσουμε τη ζωή τους, σύμφωνα με τις πεποιθήσεις και τη θρησκεία μας».

Στη σιωνιστική οντότητα, η περιβόητη πρώην αιχμάλωτη Αρμπέλ Γεχούντ (περιβόητη γιατί η σιωναζιστική κυβέρνηση ήθελε την ανταλλαγή της πριν από τις στρατιωτίνες και προκάλεσε εμπλοκή που λύθηκε με διαπραγματεύσεις) δε δείχνει διάθεση συνεργασίας με την κυβέρνηση Νετανιάχου. Οπως έγραψε χτες η Haaretz, σε ανάρτησή της στο Instagram η Γεχούντ «ζητά από όλους να συνεχίσουν τον αγώνα και να μην χαλαρώσουν μέχρι να επιστρέψουν όλοι».

Η Γεχούντ σκληραίνει τη στάση της απαιτώντας από τον Νετανιάχου να υλοποιήσει και τη δεύτερη φάση της συμφωνίας, καθώς κρατούμενος είναι και ο φίλος της Αριέλ Κούνιο (πιάστηκαν αιχμάλωτοι μαζί από το σπίτι τους στον εποικισμό Νιρ Οζ. «Φέρτε πίσω τον Αριέλ από την αιχμαλωσία. Αρνούμαι οποιαδήποτε ψυχολογική ή ιατρική θεραπεία μέχρι να επιστρέψει. Η συμφωνία πρέπει να συνεχιστεί για να επιστρέψουν όλοι», φωνάζει η Αρμπέλ Γεχούντ.

ΥΓ1. Μιας και μιλάμε για την Αρμπέλ Γεχούντ, να σημειώσουμε ότι μια μέρα πριν από την απελευθέρωσή της, οι επαγγελματίες προβοκάτορες της ΕΡΤ μιλούσαν στα δελτία ειδήσεων για «πρόκληση της Χαμάς» με τη δημοσίευση ενός βίντεο. Το βίντεο είχαν δημοσιεύσει οι Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς, αιχμάλωτη των οποίων ήταν η Γεχούντ. Και ήταν η απόδειξη ότι η Γεχούντ ήταν ζωντανή και θα ανταλλασσόταν με την επόμενη παρτίδα αιχμάλωτων. Αυτοί βάφτισαν το βίντεο «πρόκληση». Αλλά τι να περιμένεις από γκεμπελίσκους που επιμένουν να αποκαλούν έναν ολόκληρο λαό «τρομοκράτες» και να πλασάρουν χωρίς ίχνος κριτική δηλώσεις σιωνιστών που επί της ουσίας ζητούν την εξαφάνιση των Παλαιστίνιων, όπως έκανε στα μέσα Γενάρη κάποιος Προβατάς που παρουσιάζει την εκπομπή «Συνθέσεις»;

Δείτε το βίντεο που η ΕΡΤ χαρακτήριζε «πρόκληση της Χαμάς»:

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/02/Arbel_Yehud.mp4

«[Αναφέρει την ημερομηνία] Το όνομά μου είναι Aρμπέλ Γεχούντ. Ο αριθμός ταυτότητάς μου: 315369132. Είμαι από το Κιμπούτζ Νιρ Οζ. Γεννήθηκα στις /21/06/1995. Υπηρέτησα στις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις από τον Οκτώβρη του 2013 έως τον Οκτώβρη του 2015. Ο στρατιωτικός αριθμός μου είναι: 8086762. Οικογένειά μου, είμαι καλά. Μου λείπετε πολύ και ελπίζω να επιστρέψω σε εσάς σύντομα. Οπως τα κορίτσια που ελευθερώθηκαν. Είμαι με τη Σαράγια Αλ-Κουντς, και είμαι καλά. Πρωθυπουργέ Μπενιαμίν Νετανιάχου, πρόεδρε Τραμπ. Σας παρακαλώ να κάνετε ό,τι μπορείτε για να διασφαλίσετε τη συνέχιση της εκεχειρίας όπως έχει προγραμματιστεί. Ετσι ώστε όλοι οι αιχμάλωτοι να επιστρέψουν με ασφάλεια στα σπίτια τους. Και οι Παλαιστίνιοι κρατούμενοι να ελευθερωθούν και να επιστρέψουν με ασφάλεια στα σπίτια τους».

Εκτύπωση 🖨
ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΠΥΡΟΣ ΓΑΖΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 4 Φλεβάρη
Επόμενο άρθρο Η μοίρα του πολιτικού βοθρατζή

Σχετικά Αρθρα

Νέο φρικτό σιωναζιστικό έγκλημα στη Γάζα (videos)

Βομβαρδισμοί αμάχων με πάνω από 44 νεκρούς, ανάμεσά τους πολλά παιδιά

Διεθνή 20 Οκτ 2025, 19:29

«Και για την κόκκινη ελευθερία υπάρχει μια πόρτα, που τη χτυπά κάθε χέρι λουσμένο στο αίμα»

Ιστορία 19 Οκτ 2025, 12:10

Οι σιωναζιστές έκαναν κλοπή οργάνων από Παλαιστίνιους που δολοφόνησαν

Επίσημη καταγγελία από την κυβέρνηση της Γάζας, που ζητά διεθνή έρευνα

Διεθνή 19 Οκτ 2025, 10:01

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση δεν συζητά καν τον αφοπλισμό της

Ιδού η συμφωνία του Σαρμ Ελ-Σέιχ

Διεθνή 17 Οκτ 2025, 21:04

Bασάνιζαν, ακρωτηρίαζαν και εκτελούσαν εν ψυχρώ Παλαιστίνιους που έπαιρναν ομήρους από τη Γάζα

Αυτό αποκαλύπτουν οι σοροί ομήρων που παραδόθηκαν στις αρχές της Λωρίδας

Διεθνή 17 Οκτ 2025, 14:27

Ενας χρόνος από τον ηρωικό θάνατο του Γιάχια Σινουάρ

Διεθνή 16 Οκτ 2025, 21:49
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Οκτώβρη

21 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Νέο φρικτό σιωναζιστικό έγκλημα στη Γάζα (videos)

Βομβαρδισμοί αμάχων με πάνω από 44 νεκρούς, ανάμεσά τους πολλά παιδιά

20 Οκτ 2025, 19:29
Αγροτικά

Αναβλήθηκε η δίκη Χλύκα (πατέρα και γιου) και Καλφούτζου – Σίγουρη η καταδίκη

20 Οκτ 2025, 09:21
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Οκτώβρη

20 Οκτ 2025, 00:01
Υγεία

Μια πληρωμένη απάντηση στον διοικητή της 2ης ΥΠΕ

19 Οκτ 2025, 20:17
Ιστορία

«Και για την κόκκινη ελευθερία υπάρχει μια πόρτα, που τη χτυπά κάθε χέρι λουσμένο στο αίμα»

19 Οκτ 2025, 12:10
Διεθνή

Οι σιωναζιστές έκαναν κλοπή οργάνων από Παλαιστίνιους που δολοφόνησαν

Επίσημη καταγγελία από την κυβέρνηση της Γάζας, που ζητά διεθνή έρευνα

19 Οκτ 2025, 10:01
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Οκτώβρη

19 Οκτ 2025, 00:01
Ιστορία

Aχμαντ Σααντάτ: «Κεφάλι αντί κεφαλιού»

18 Οκτ 2025, 18:36
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

18 Οκτ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Οκτώβρη

18 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση δεν συζητά καν τον αφοπλισμό της

Ιδού η συμφωνία του Σαρμ Ελ-Σέιχ

17 Οκτ 2025, 21:04
Κόντρες

H επιτομή της βαρβαρότητας

17 Οκτ 2025, 19:06
Διεθνή

Bασάνιζαν, ακρωτηρίαζαν και εκτελούσαν εν ψυχρώ Παλαιστίνιους που έπαιρναν ομήρους από τη Γάζα

Αυτό αποκαλύπτουν οι σοροί ομήρων που παραδόθηκαν στις αρχές της Λωρίδας

17 Οκτ 2025, 14:27
Πολιτική

Oι νεοναζιστές της ΧΑ επανεμφανίστηκαν και στις Θερμοπύλες

17 Οκτ 2025, 10:07
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Οκτώβρη

17 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Ενας χρόνος από τον ηρωικό θάνατο του Γιάχια Σινουάρ

16 Οκτ 2025, 21:49
Κόντρες

Δεν ψιχαλίζει, σε φτύνουν

16 Οκτ 2025, 20:52
Εργατικά

30 Οκτώβρη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας-αλληλεγγύης για την προσφυγή της Χρύσας Χοτζόγλου κατά της απόφασης που την έθεσε σε δυνητική αργία

16 Οκτ 2025, 19:35
Υγεία

Ροϊλός (2η ΥΠΕ): Απαγορεύεται να μιλάτε σε δημοσιογράφους, αν δεν το εγκρίνω ΕΓΩ!

16 Οκτ 2025, 19:16
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Οκτώβρη

Σομαλία, Σουδάν: Ημέρα επανάστασης (1964).

Ονδούρα: Ημέρα στρατού (1956).

Αγγλία: Ημέρα Trafalgar (1805).

1918: Πρώτο πανελλαδικό πανεργατικό συνέδριο (βασιλικό θέατρο Αθήνας), ιδρύεται η Γ.Σ.Ε.Ε.

1945: Οι Γαλλίδες αποκτούν δικαίωμα ψήφου.

1950: Η Κίνα εισβάλει και καταλαμβάνει το Θιβέτ.

1967: 80.000 διαδηλωτές στην Ουάσιγκτον κατά του πολέμου του Βιετνάμ, σύλληψη 250 ατόμων.

1967: Ανακαλύπτεται πίσω από την Εθνική Βιβλιοθήκη αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός που δεν εξερράγη.

1969: Δύο βαριές καταδίκες μελών του ΠΑΚ για βόμβες κατά της χούντας.

1977: Βόμβα σε γραφείο του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (Βερολίνο), πυροβολισμοί εναντίον αστυνομικού σταθμού (RAF).

1977: Διαδηλώσεις-συγκρούσεις με την αστυνομία και βόμβες σε Παρίσι, Πον Μαρλί, Τουλούζη, Λιμόζ και Νανσί, βόμβες στο γερμανικό προξενείο στη Μαδρίτη, επιθέσεις στα γερμανικά προξενεία Αμστερνταμ και Μάαστγκιχτ (Ολλανδία), μεγάλες διαδηλώσεις και επεισόδια σε Ρώμη και Φλωρεντία, βόμβες σε γερμανικούς στόχους σε Γένοβα και Μιλάνο, μετά τη δολοφονία των κρατούμενων της RAF.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς και στο ζήτημα της απεργίας πείνας του Π. Ρούτσι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη δημόσια συζήτηση, θέλω να πω ότι η πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν. Αυτό επιτάσσει η ανθρωπιά και ο πολιτισμός μας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όποιες κι αν είναι αυτες, χωρίς να τις σχολιάζουμε. Αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου το οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε α λα καρτ. Πόσο μάλλον σε θέματα που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης, όπως είναι το συγκεκριμένο αίτημα, και βεβαίως η εκδίκαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας, που μας έχει πληγώσει βαθιά όλους. Όπως, άλλωστε, ειπώθηκε από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν χάνεται κανένα δικαίωμα κανενός συγγενή, καθώς κατά τη διαδικασία στο ακροατήριο θα μπορεί να διατυπωθεί εκ νέου οποιοδήποτε αίτημα οποιασδήποτε πλευράς. Κι ας μην ξεχνάμε ότι νέες αέναες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε παραγραφές αδικημάτων, που θα ήταν η απόλυτη ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.

Kυριάκος Μητσοτάκης (facebook)

(Για να αφιερώνει ο Μητσοτάκης ένα «κεφάλαιο» της εβδομαδιαίας σινδονιάδας του στο facebook στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι σημαίνει πως αισθάνεται και πάλι στριμωγμένος. Μάλλον δεν είχε δει ακόμα τις συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους συνεργάτες του να προβλέψουν το μέγεθός τους. Και τι έκανε; Το έριξε στην υποκρισία. Το έκανε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, χτες βγήκε μπροστά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. «Ευαισθησία», «ανθρωπιά», «πολιτισμός», από τη μια, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», από την άλλη. Ο Μητσοτάκης έχει όλες αυτές τις σπουδαίες ιδιότητες, αλλά η αστική Δικαιοσύνη δεν τις έχει. Κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο που και αυτή η εκδήλωση υποκρισίας πάει κατευθείαν «στον κουβά». Γιατί ήταν ο δικός του μηχανισμός που προσπάθησε να συκοφαντήσει τον Ρούτσι όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Και ήταν ο δικός του υπουργός, ο Φλωρίδης, που προανήγγειλε την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, γεγονός που κατέγραψαν όλα τα φιλοκυβερνητικά μίντια με τον πανομοιότυπο τίτλο: «Παράθυρο από τον Φλωρίδη». Από το Μαξίμου τους έδωσαν τον τίτλο, για να φανεί ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην Εισαγγελία και δικαίωσε τον Ρούτσι. Μόνο που ικανοποιήθηκε το μισό αίτημα του απεργού πείνας: εκταφή της σορού του δολοφονηθέντα γιου του, αλλά μόνο για ταυτοποίηση, όχι για χημικές εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου. Οταν ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, ο Μητσοτάκης, βλέποντας το κυβερνητικό σχέδιο να ναυαγεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορτώσει την ευθύνη στην αστική Δικαιοσύνη. Μόνο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει δε θέλει, τη λύση θα την δώσει ο ίδιος, μέσω της αστικής Δικαιοσύνης. Και θα χρεωθεί την ευθύνη για μια ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι ενός χαροκαμένου γονιού που υπέβαλε ένα απλούστατο και απόλυτα νόμιμο αίτημα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo