Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 13 Ιούνη
  • Χαρά στο κουράγιο του(ς)
  • Μαργαριτάρια και γαϊδουράγκαθα, ΜαρΚα μ’ έκαψες…
  • Τι έχουν τα έρ’μα και ψοφούν;
  • Συμφωνία θα υπάρξει όταν την ανακοινώσει το Ιράν – Θα αντανακλά τη νίκη του Ιράν επί του αμερικανοσιωνιστικού άξονα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Δημοσιογράφοι με κεφαλαίο Δέλτα
Διεθνή

Δημοσιογράφοι με κεφαλαίο Δέλτα

Η «διαθήκη» του Χοσάμ Σαμπάτ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr25 Μαρ 2025, 07:29

Μετά τη δολοφονία του Χοσάμ Σαμπάτ, οι συνάδελφοί του στο συνεργείο του Αλ-Τζαζίρα με το οποίο δούλευε έδωσαν στη δημοσιότητα το τελευταίο του μήνυμα, γραμμένο από τον ίδιο για την περίπτωση που θα έπεφτε νεκρός.

Αν διαβάζετε αυτό το μήνυμα, σημαίνει ότι έχω σκοτωθεί —πιθανότατα στοχευμένα— από τις ισραηλινές δυνάμεις κατοχής. Οταν ξεκίνησαν όλα αυτά, ήμουν μόλις 21 ετών — ένας φοιτητής με όνειρα, όπως κάθε άλλος. Τους τελευταίους 18 μήνες, αφιέρωσα κάθε στιγμή της ζωής μου στο λαό μου. Κατέγραψα λεπτό προς λεπτό τις φρίκες στο βόρειο τμήμα της Γάζας, αποφασισμένος να δείξω στον κόσμο την αλήθεια που προσπαθούσαν να θάψουν. Κοιμήθηκα σε πεζοδρόμια, σε σχολεία, σε σκηνές — οπουδήποτε μπορούσα. Κάθε μέρα ήταν μια μάχη για επιβίωση. Υπέμεινα την πείνα για μήνες, όμως ποτέ δεν εγκατέλειψα το λαό μου.

Μα το Θεό, εκπλήρωσα το καθήκον μου ως δημοσιογράφος. Ρίσκαρα τα πάντα για να μεταδώσω την αλήθεια και τώρα, επιτέλους, αναπαύομαι — κάτι που δεν γνώρισα τους τελευταίους 18 μήνες. Εκανα όλα αυτά γιατί πιστεύω στην παλαιστινιακή υπόθεση. Πιστεύω ότι αυτή η γη είναι δική μας και ήταν η μεγαλύτερη τιμή της ζωής μου να πεθάνω υπερασπίζοντάς την και υπηρετώντας το λαό της.

Τώρα σας ζητώ: μην σταματήσετε να μιλάτε για τη Γάζα. Μην αφήσετε τον κόσμο να αποστρέψει το βλέμμα του. Συνεχίστε να πολεμάτε, συνεχίστε να λέτε τις ιστορίες μας — μέχρι η Παλαιστίνη να είναι ελεύθερη.

— Για τελευταία φορά, Χοσάμ Σαμπάτ, από το βόρειο τμήμα της Γάζας.

Οποιοδήποτε σχόλιο είναι περιττό. Κάθε σύγκριση με τη δημοσιογραφική σαβούρα που μας περιβάλλει θα ήταν ιερόσυλη. Θα παραθέσουμε μόνο τα λόγια ενός συναδέλφου και φίλου του, που τα έγραψε αμέσως μόλις έγινε γνωστός ο θάνατος του Χοσάμ:

Ο ανταποκριτής του Αλ-Τζαζίρα, Δημοσιογράφος Χοσάμ Σαμπάτ, έπεσε μάρτυρας όταν το αυτοκίνητό του στοχεύτηκε κατευθείαν από τις ισραηλινές δυνάμεις κατοχής.

Θυμάμαι που με πήρε τηλέφωνο, καταχαρούμενος επειδή είχε ανακοινωθεί μια συμφωνία κατάπαυσης του πυρός και θα μπορούσε επιτέλους να ξανασυναντηθεί με τη μητέρα του.

Ηταν ευγενικός σε όλους γύρω του και πάντοτε έκανε ό,τι μπορούσε για να βοηθήσει το λαό του και να μεταφέρει τα βάσανά του. Δεν ήταν απλά ένας δημοσιογράφος – ήταν αληθινά ανθρώπινος.

Τον θυμάμαι να να μου λέει: «Γράφω το όνομά μου στο σώμα μου, φοβούμενος πως αν σκοτωθώ από το Ισραήλ, δε θα αναγνωρίζομαι. Δε θέλω να είμαι μια άγνωστη σορός».

Σήμερα, Χοσάμ, σου λέω τούτο: Σε αναγνωρίζουμε. Ξέρουμε εσένα, την ιστορία σου και ποιος είσαι. Πόσο λυπάμει που δεν μπόρεσα να το σταματήσω αυτό. Συγγνώμη, φίλε μου. Είθε ο θεός να αναπαύσει την ψυχή σου και να σε δεχτεί ως μάρτυρα.

Οπως γράψαμε χτες, μια ώρα πριν από τη στοχευμένη δολοφονία του Χοσάμ Σαμπάτ, δολοφονήθηκε -επίσης στοχευμένα- ο δημοσιογράφος του Palestine Today, Moχάμεντ Μανσούρ. Οι σιωναζιστές στόχευσαν με πύραυλο το σπίτι του στην περιοχή Αλ-Μαουάσι, στη νότια Λωρίδα της Γάζας, και δολοφόνησαν τον Μοχάμεντ, τη σύζυγό του και την κορούλα τους.

Συγκλονιστική στιγμή: ο πατέρας του βάζει στο χέρι του νεκρού Μοχάμεντ το μικρόφωνο και του λέει: «Συνέχισε να μιλάς στον κόσμο… Η εικόνα μιλάει…».

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/03/pateras_Mansour.mp4

Eνα τεράστιο πλήθος συγκεντρώθηκε έξω από το νοσοκομείο «Αλ-Νάσερ» στη Χαν Γιούνις, απ’ όπου ξεκίνησε η νεκρώσιμη πομπή του Μοχάμεντ Μανσούρ.

Εκτύπωση 🖨
ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΠΥΡΟΣ ΓΑΖΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 25 Μάρτη

Η «διαθήκη» του Χοσάμ Σαμπάτ

Επόμενο άρθρο «Πες τους Οχάντ»: Αιχμάλωτοι σιωνιστές στρατιώτες καταγγέλλουν τον Νετανιάχου

Η «διαθήκη» του Χοσάμ Σαμπάτ

Σχετικά Αρθρα

Συμφωνία θα υπάρξει όταν την ανακοινώσει το Ιράν – Θα αντανακλά τη νίκη του Ιράν επί του αμερικανοσιωνιστικού άξονα

Διεθνή 12 Ιούν 2026, 11:06

Ισραήλ: Απέλασαν γαλλίδα δημοσιογράφο

Διεθνή 12 Ιούν 2026, 08:47

Ποιανού η σημαία κυματίζει; Οι ηγέτες του Λιβάνου συντάσσονται με το Ισραήλ εναντίον του ίδιου τους του λαού

Διεθνή 10 Ιούν 2026, 20:07

Γαλλία: Απαγόρευση εισόδου και στον σιωναζιστή Σμότριτς

Την ίδια απόφαση έχουν πάρει Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Noρβηγία

Διεθνή 10 Ιούν 2026, 11:51

Μπεν Κάσπιτ: Συσσωρευόμενες στρατηγικές αποτυχίες αφήνουν το Ισραήλ αντιμέτωπο με αυξανόμενες απειλές και ελάχιστες σαφείς οδούς προς μακροπρόθεσμη ασφάλεια

Διεθνή 9 Ιούν 2026, 22:31

Γάζα: Εξουδετέρωση δικτύου πρακτόρων των σιωναζιστών

Διεθνή 9 Ιούν 2026, 21:50
Ροή Ειδήσεων
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

13 Ιούν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Ιούνη

13 Ιούν 2026, 00:01
Κόντρες

Χαρά στο κουράγιο του(ς)

12 Ιούν 2026, 20:15
Πολιτική

Μαργαριτάρια και γαϊδουράγκαθα, ΜαρΚα μ’ έκαψες…

12 Ιούν 2026, 13:22
Η παπάρα

Τι έχουν τα έρ’μα και ψοφούν;

12 Ιούν 2026, 11:28
Διεθνή

Συμφωνία θα υπάρξει όταν την ανακοινώσει το Ιράν – Θα αντανακλά τη νίκη του Ιράν επί του αμερικανοσιωνιστικού άξονα

12 Ιούν 2026, 11:06
Διεθνή

Ισραήλ: Απέλασαν γαλλίδα δημοσιογράφο

12 Ιούν 2026, 08:47
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Ιούνη

12 Ιούν 2026, 00:01
Πολιτική

Σκάνδαλο υποκλοπών: Νέο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα ετοιμάζει ο Μητσοτάκης

11 Ιούν 2026, 21:26
Πολιτική

Περονόσπορος θερίζει γενικούς γραμματείς

11 Ιούν 2026, 19:32
Υγεία

EΣΥ: Τα ψέματα του Μητσοτάκη και η αλήθεια των αριθμών

11 Ιούν 2026, 12:07
Καταστολή

ΑΘΩΟΙ ΟΛΟΙ! | Δίκη 5 αγωνιστών – Συνεχής ενημέρωση

11 Ιούν 2026, 11:54
Η παπάρα

Ο Μητσοτάκης με το πηλίκιο του Παπαδόπουλου και το σκήπτρο του Λουδοβίκου ΙΕ

11 Ιούν 2026, 10:44
Παιδεία

Ιδιωτικά πανεπιστήμια: απροκάλυπτοι και «ντροπαλοί» υποστηρικτές

11 Ιούν 2026, 07:19
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Ιούνη

11 Ιούν 2026, 00:01
Καταστολή

Ολοι αύριο (11/6) στις 9:30 στην Ευελπίδων (κτίριο 6 αίθουσα 4): Να σταθούμε στο πλευρό των αγωνιστών και να απαιτήσουμε την αθώωσή τους

10 Ιούν 2026, 22:24
Καταστολή

Μητσοτάκης-Χρυσοχοΐδης υλοποιούν το βρόμικο αφήγημα της Μοσάντ

10 Ιούν 2026, 21:12
Διεθνή

Ποιανού η σημαία κυματίζει; Οι ηγέτες του Λιβάνου συντάσσονται με το Ισραήλ εναντίον του ίδιου τους του λαού

10 Ιούν 2026, 20:07
Πολιτική

Eπιχείρηση «Αποδομήστε τον Σαμαρά»

10 Ιούν 2026, 19:25
Κόντρες

Mπαρτζώκα, Τράκη, μάθετε μπαλίτσα από τον άρχοντα

10 Ιούν 2026, 13:10
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Ιούνη

Ημέρα softball.

1956: Λήγει η 72χρονη κατοχή της διώρυγας του Σουέζ από τους Αγγλους.

1969: Βόμβα στην είσοδο πολυκατοικίας στην οδό Βουκουρεστίου, τέσσερις τραυματίες.

1978: Τα ισραηλινά στρατεύματα εγκαταλείπουν τον Νότιο Λίβανο.

1989: Βόμβες στον πέμπτο όροφο του υπουργείου Εσωτερικών, έξω από τη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και στη ΔΟΥ Νίκαιας (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η ακρίβεια κλέβει τη λάμψη των μακροοικονομικών επιτυχιών και στο Μέγαρο Μαξίμου οι επικοινωνιολόγοι αναλύουν με προβληματισμό τις ποιοτικές μετρήσεις των πρόσφατων δημοσκοπήσεων. Όπως μαθαίνουμε, διαπιστώνουν ένα πολιτικό παράδοξο. Την ώρα που η χώρα εισπράττει επαίνους από την Κομισιόν και τις αγορές και έχει πρόεδρο στο Eurogroup τον Πιερρακάκη, εντούτοις η δημοφιλία του Μητσοτάκη και της κυβέρνησης πιέζονται στα… ράφια των σουπερμάρκετ και στις… αντλίες των πρατηρίων! Τι λένε οι ειδικοί μέσα στην κυβέρνηση; Οτι οι μεγάλες οικονομικές επιτυχίες χρειάζονται μήνες για να διαχυθούν στην πραγματική οικονομία και στο πορτοφόλι του πολίτη. Οπότε όλοι είναι στο… περίμενε, εκφράζοντας τον προβληματισμό τους για το περιβάλλον που θα επικρατεί όταν φτάσουμε στις εκλογές!

Political

(Το παραπάνω σχόλιο το υπογράφει ο ίδιος ο εκδότης της καραδεξιάς Political, που έχει «ανοιχτή γραμμή» με το μέγαρο Μαξίμου. Εχει τίτλο «Γιατί είναι προβληματισμένοι οι επικοινωνιολόγοι του Μητσοτάκη». Το «παράδοξο» δεν βλέπουμε. Ούτε ο εκδότης το βλέπει, είμαστε σίγουροι. Κάτι πρέπει να γράψει, όμως, για να μην καρφωθεί. Φόρεσε κάπα, πήρε και μια γκλίτσα στο χέρι και παριστάνει τον αφελή βοσκό που νόμιζε ότι τα πρόβατα μπορούν να επιζήσουν χωρίς τροφή φτάνει να τα αφήνει να λιάζονται. Εχει, λέει, τεράστιες μακροοικονομικές επιτυχίες ο Μητσοτάκης, παίρνει συγχαρητήρια από την Ούρσουλα και την καμαρίλα της, του έκαναν και τον Πιερρακάκη παιδί για τα θελήματα στο Eurogroup, αλλά χρειάζεται καιρός για ν’ αποδώσουν οι… μακροοικονομικές επιτυχίες. Οπότε, ο κόσμος βρίζει, φτύνει και μουτζώνει, γιατί στενάζει από την ακρίβεια. Ο λαϊκός κόσμος, χωρίς να γνωρίζει πολιτική οικονομία, βλέπει, συγκρίνει και κρίνει. Βλέπει ότι αυτά που ονομάζουν «μακροοικονομικές επιτυχίες» ήδη αποδίδουν. Μόνο που αποδίδουν μονόπλευρα. Οι ιμπεριαλιστές δανειστές εισπράττουν τους τόκους τους και οι καπιταλιστικές επιχειρήσεις, ντόπιες και ξένες, βλέπουν τα κέρδη τους να εκτινάσσονται, καθώς ενθυλάκωσαν και τα λεφτά από το περιβόητο Ταμείο Ανάκαμψης. Τα μεροκάματα, όμως, παραμένουν καθηλωμένα σε πραγματικούς – συχνά και σε ονομαστικούς – όρους, ο πληθωρισμός καλπάζει, σε επίπεδα πολύ πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, ενώ οι συνέπειες της κρίσης εκτινάσσουν τις τιμές σε όλα τα είδη πρώτης ανάγκης. Οσος χρόνος κι αν περάσει, αυτό δεν πρόκειται ν’ αλλάξει, γιατί δεν υπάρχει ζήτημα «χρόνου για να αποδώσουν οι μακροοικονομικές επιτυχίες», αλλά ζήτημα εφαρμογής μιας σκληρής ταξικής πολιτικής. Κι αυτό κάθε άλλο παρά παράδοξο είναι)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Η «διαθήκη» του Χοσάμ Σαμπάτ

    • Εφετείο 17Ν

      Η «διαθήκη» του Χοσάμ Σαμπάτ

  • ΕΛΑ

    Η «διαθήκη» του Χοσάμ Σαμπάτ

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Η «διαθήκη» του Χοσάμ Σαμπάτ

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Η «διαθήκη» του Χοσάμ Σαμπάτ

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Η «διαθήκη» του Χοσάμ Σαμπάτ

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Η «διαθήκη» του Χοσάμ Σαμπάτ

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Η «διαθήκη» του Χοσάμ Σαμπάτ

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Η «διαθήκη» του Χοσάμ Σαμπάτ

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Η «διαθήκη» του Χοσάμ Σαμπάτ

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Η «διαθήκη» του Χοσάμ Σαμπάτ

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Η «διαθήκη» του Χοσάμ Σαμπάτ

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Η «διαθήκη» του Χοσάμ Σαμπάτ

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Η «διαθήκη» του Χοσάμ Σαμπάτ

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Η «διαθήκη» του Χοσάμ Σαμπάτ

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Η «διαθήκη» του Χοσάμ Σαμπάτ

      Η «διαθήκη» του Χοσάμ Σαμπάτ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Η «διαθήκη» του Χοσάμ Σαμπάτ

      Η «διαθήκη» του Χοσάμ Σαμπάτ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Η «διαθήκη» του Χοσάμ Σαμπάτ

      Η «διαθήκη» του Χοσάμ Σαμπάτ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Η «διαθήκη» του Χοσάμ Σαμπάτ

      Η «διαθήκη» του Χοσάμ Σαμπάτ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Η «διαθήκη» του Χοσάμ Σαμπάτ

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Η «διαθήκη» του Χοσάμ Σαμπάτ

    Η «διαθήκη» του Χοσάμ Σαμπάτ

  • Επικοινωνία

    Η «διαθήκη» του Χοσάμ Σαμπάτ

    Η «διαθήκη» του Χοσάμ Σαμπάτ

  • Όροι χρήσης

    Η «διαθήκη» του Χοσάμ Σαμπάτ

    Η «διαθήκη» του Χοσάμ Σαμπάτ

  • Ποιοι είμαστε

    Η «διαθήκη» του Χοσάμ Σαμπάτ

    Η «διαθήκη» του Χοσάμ Σαμπάτ

  • Επικοινωνία

    Η «διαθήκη» του Χοσάμ Σαμπάτ

    Η «διαθήκη» του Χοσάμ Σαμπάτ

  • Όροι χρήσης

    Η «διαθήκη» του Χοσάμ Σαμπάτ

    Η «διαθήκη» του Χοσάμ Σαμπάτ

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo