Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 19 Απρίλη
  • Σκληραίνει τη στάση του το Ιράν – Εκλεισε ξανά το Στενό του Ορμούζ
  • Προεδρική διαταγή… και σούζα τα σιώνια
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 18 Απρίλη
  • Mεγάλο ποτάμι φουσκωμένο… ποιος τους σταματάει;
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Ατάραχη και ασυγκίνητη η «διεθνής κοινότητα» από την αποκάλυψη εγκλημάτων πολέμου
Διεθνή

Ατάραχη και ασυγκίνητη η «διεθνής κοινότητα» από την αποκάλυψη εγκλημάτων πολέμου

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr11 Μαρ 2024, 19:22

To Σάββατο η ναυαρχίδα του «αριστερού σιωνισμού» Haaretz δημοσίευσε μια έρευνα σύμφωνα με την οποία 27 Παλαιστίνιοι της Γάζας έχουν πεθάνει σε ισραηλινά στρατιωτικά κέντρα κράτησης από την αρχή του πολέμου στη Γάζα. Οι περισσότεροι από τους κρατούμενους πέθαναν στις βάσεις SD Timan και Anatot στο Ισραήλ. Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού, στον οποίο απευθύνθηκε η εφημερίδα, είπε ότι ο στρατός έχει ξεκινήσει έρευνα για τους θανάτους, συμπληρώνοντας ότι ορισμένοι από τους αιχμαλώτους υπέφεραν από προϋπάρχοντα νοσήματα ή τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Την ίδια μέρα, οι σιωναζιστές παρέδωσαν από το πέρασμα Κερέμ Σαλόμ 47 πτώματα νεκρών ομήρων, τους οποίους είχαν απαγάγει από τη Λωρίδα της Γάζας. Πέθαναν από τα βασανιστήρια και τις κακουχίες. Τα πτώματα είχαν φορτωθεί στην καρότσα ενός φορτηγού και βρίσκονταν σε κατάσταση αποσύνθεσης! Οι Παλαιστίνιοι έθαψαν τους νεκρούς σε έναν ομαδικό τάφο στη Ράφο, προσπαθώντας να πάρουν μέτρα για να  μην μολυνθούν, ενώ όσοι και όσες παρευρέθηκαν στην ταφή έκλειναν τις μύτες τους από τη βαριά αποφορά της αποσύνθεσης.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/03/tafi_47_aixmaloton_Gaza_9-3.mp4

Το Αλ-Τζαζίρα έδειξε πλάνα που καταγράφηκαν από κάμερα σιωναζιστή στρατιώτη στις 6 Νοέμβρη του 2023. Στρατιώτες εισέβαλαν σε ένα σπίτι δυτικά της πόλης της Γάζας και εκτέλεσαν εν ψυχρώ έναν ηλικιωμένο Παλαιστίνιο. Ο στρατιώτης που τον γάζωσε είπε πως δεν είχε όπλα αλλά… κουνούσε τα χέρια του. Ο επικεφαλής τον συνεχάρη! Το ίδιο και άλλοι στρατιώτες! Από τους Παλαιστίνιους αποκαλύφθηκε ότι ο ηλικιωμένος Ατα Ιμπραΐμ Αλ-Μουκάντ ήταν κωφάλαλος.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/03/skotosan_en_psyxro_gero.mp4

Δεν έχει νόημα να αναρωτηθούμε πώς βρήκε το Αλ-Τζαζίρα το συγκεκριμένο υλικό. Εμείς σκεφτόμαστε ότι ενδεχομένως η Αντίσταση σκότωσε αυτόν τον σιωναζιστή στρατιώτη και βρήκε το υλικό στην κάμερα σώματος που έφερε. Σημασία έχει πως το υλικό δεν αμφισβητείται. Δεν είναι από παλαιστινιακή πηγή, δεν είναι προϊόν κοπτοραπτικής, αλλά υλικό του σιωναζιστικού στρατού.

Η Haaretz έγραψε: Ο ισραηλινός στρατός παραδέχεται τη δολοφονία του ανυπεράσπιστου ηλικιωμένου, μετά τη δημοσίευση από το Al-Jazeera ενός βίντεο από την εκτέλεσή του σε ένα σπίτι δυτικά της Γάζας. Ο ισραηλινός στρατός λέει ότι οι στρατιώτες του επιτέθηκαν στον ανυπεράσπιστο ηλικιωμένο επειδή υποψιάστηκαν ότι ήταν τρομοκράτης που κινούνταν μέσα στο σπίτι. Ο στρατός λέει ότι ερευνά τις συνθήκες θανάτου του ανυπεράσπιστου ηλικιωμένου και ισχυρίζεται ότι οι δυνάμεις του δρούσαν σε μια σύνθετη ζώνη μάχης όταν σκότωσαν τον ανυπεράσπιστο ηλικιωμένο.

Καταλάβατε, δε χρειάζεται να κάνουμε κανένα σχόλιο.

Μετά τη δημοσίευση του βίντεο από το Αλ-Τζαζίρα, η Χαμάς εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

Γράφτηκε από εβραϊκά μέσα ενημέρωσης ότι ο στρατός προτίθεται να ξεκινήσει έρευνα για το έγκλημα της εν ψυχρώ δολοφονίας του εβδομηντατριάχρονου κωφάλαλου Παλαιστίνιου Atta Ibrahim al-Muqadd, στο σπίτι του δυτικά της Γάζας, χωρίς να προηγηθεί καμιά απειλή για τους στρατιώτες κατοχής. Είναι μια παραπλανητική προσπάθεια του ναζιστικού στρατού κατοχής να αποφύγει τα συστηματικά εγκλήματα που διαπράχτηκαν κατά παλαιστίνιων πολιτών, αφότου αποκαλύφθηκαν και παρουσιάστηκαν στη δημοσιότητα, καθώς και άλλα συνεχιζόμενα βάναυσα εγκλήματα, συμπεριλαμβανομένων όσων έδειξε σήμερα το Al-Jazeera, με τον κατοχικό στρατό να σκοτώνει τον περασμένο Δεκέμβρη ένα αγόρι, Παλαιστίνιο, κοντά στο σχολείο Αλ-Φαχούρα, στον προσφυγικό καταυλισμό της Τζαμπάλια.

Καλούμε τη διεθνή κοινότητα, τις διεθνείς οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους δικαστικούς θεσμούς να τεκμηριώσουν αυτά τα εγκλήματα, να εργαστούν για να λογοδοτήσει αυτή η αδίστακτη οντότητα για τα εγκλήματά της εναντίον αθώων πολιτών, που ξεπέρασαν κάθε όριο, και να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για να σταματήσει το συνεχιζόμενο έγκλημα γενοκτονίας που διαπράττει ο τρομοκρατικός στρατός κατοχής στη Λωρίδα της Γάζας.

Το βίντεο στο οποίο αναφέρεται η Χαμάς αντλήθηκε από την Αντίσταση από ένα σιωνιστικό drone, από τα πολλά που έχει «κατεβάσει» η Αντίσταση και πήρε το υλικό από τις κάμερές τους. Στο βίντεο καταγράφεται η στόχευση του αγοριού από σιωναζιστή ελεύθερο σκοπευτή.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/03/boy_killed_drone_video.mp4

ΥΓ1. Για τις έρευνες που τάχα κάνει ο σιωναζιστικός στρατός, όταν αποκαλύπτονται εγκλήματα πολέμου. Ο αρχηγός του επιτελείου, Χέρζι Χαλεβί, αποφάσισε να μην επιβληθεί καμία τιμωρία στον αξιωματικό Μπαράκ Χιράμ που βομβάρδισε το κτίριο του Πανεπιστημίου Ισρα στη Γάζα, χωρίς να λάβει την έγκριση του διοικητή της νότιας περιοχής.

ΥΓ2. Ο διευθυντής του νοσοκομείου Kamal Adwan είπε στο Al-Jazeera: Χάσαμε άλλα τρία παιδιά λόγω υποσιτισμού, γεγονός που ανεβάζει τον αριθμό των νεκρών παιδιών σε 21.

Εκτύπωση 🖨
ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΤο πιο δυνατό χτύπημα στη Δυτική Οχθη
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 12 Μάρτη

Σχετικά Αρθρα

Σκληραίνει τη στάση του το Ιράν – Εκλεισε ξανά το Στενό του Ορμούζ

Διεθνή 18 Απρ 2026, 19:54

Προεδρική διαταγή… και σούζα τα σιώνια

Διεθνή 18 Απρ 2026, 11:17

Mεγάλο ποτάμι φουσκωμένο… ποιος τους σταματάει;

Διεθνή 17 Απρ 2026, 20:04

«Από το βρυχηθμό του λιονταριού στο νιαούρισμα της γάτας»

Ισραηλινά μίντια και αξιωματούχοι καταγγέλλουν την τελευταία αποτυχία του Τελ Αβίβ στον Λίβανο

Διεθνή 17 Απρ 2026, 19:08

Η Κατάρρευση είναι Πραγματική – Η Εκεχειρία στον Λίβανο σηματοδοτεί μια Ιστορική Στρατηγική Ηττα

Διεθνή 17 Απρ 2026, 13:14

Λιβανέζικη Αντίσταση: Εκεχειρία με το δάχτυλο στη σκανδάλη – «Γκρίνια» πάλι στη σιωνιστική οντότητα

Διεθνή 17 Απρ 2026, 12:47
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Απρίλη

19 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Σκληραίνει τη στάση του το Ιράν – Εκλεισε ξανά το Στενό του Ορμούζ

18 Απρ 2026, 19:54
Διεθνή

Προεδρική διαταγή… και σούζα τα σιώνια

18 Απρ 2026, 11:17
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

18 Απρ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Απρίλη

18 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Mεγάλο ποτάμι φουσκωμένο… ποιος τους σταματάει;

17 Απρ 2026, 20:04
Διεθνή

«Από το βρυχηθμό του λιονταριού στο νιαούρισμα της γάτας»

Ισραηλινά μίντια και αξιωματούχοι καταγγέλλουν την τελευταία αποτυχία του Τελ Αβίβ στον Λίβανο

17 Απρ 2026, 19:08
Εργατικά

Συνδικαλιστικές διώξεις και απολύσεις στην εκπαίδευση

Ανοιχτή Συνέλευση, Κυριακή 19 Απριλίου στο Πάντειο

17 Απρ 2026, 13:58
Διεθνή

Η Κατάρρευση είναι Πραγματική – Η Εκεχειρία στον Λίβανο σηματοδοτεί μια Ιστορική Στρατηγική Ηττα

17 Απρ 2026, 13:14
Διεθνή

Λιβανέζικη Αντίσταση: Εκεχειρία με το δάχτυλο στη σκανδάλη – «Γκρίνια» πάλι στη σιωνιστική οντότητα

17 Απρ 2026, 12:47
Καταστολή

Εισβολή δυνάμεων καταστολής στη Φιλοσοφική του ΕΚΠΑ – Εκαναν ρημαδιό φοιτητικά στέκια

Στόχος ένα αποστειρωμένο πανεπιστήμιο

17 Απρ 2026, 10:47
Εργατικά

Χρύσα Χοτζόγλου: ‘Η θα απαντήσει ο κλάδος ή θα πάμε στην πρώτη μετά τη χούντα απόλυση εκπαιδευτικού για συνδικαλιστική παρέμβαση

Δήλωση ενόψει της δεύτερης τρομοκρατικής παραπομπής της στο Πειθαρχικό Συμβούλιο που θα γνωμοδοτήσει για τη συνέχιση ή μη της αργίας

17 Απρ 2026, 07:49
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Απρίλη

17 Απρ 2026, 00:01
Πολιτική

Μακάριος Λαζαρίδης: Οσο μιλάς τόσο επιβαρύνεις τη θέση του Μητσοτάκη

16 Απρ 2026, 22:48
Διεθνή

Ανακοινώθηκε δεκαήμερη εκεχειρία στον Λίβανο

Οι σιωναζιστές εντολοδόχοι έσπευσαν να υπακούσουν στην αμερικάνικη διαταγή

16 Απρ 2026, 20:35
Διεθνή

«Εντελώς ανεξέλεγκτος»: Πρώην διοικητής της CIA ζητά το ξήλωμα του «επικίνδυνου» Τραμπ

16 Απρ 2026, 14:33
Διεθνή

Πολιτική Ανάλυση: Το Ισραήλ και η εξίσωση πολέμου και εκεχειρίας με τον Λίβανο

16 Απρ 2026, 12:45
Διεθνή

Κράτος παρίας το Ισραήλ για τις ΗΠΑ – Ανοιχτή σύγκρουση Τραμπ-Μελόνι

Μετά τις 7 Οκτώβρη του 2023, τίποτα δεν είναι όπως παλιά

16 Απρ 2026, 10:54
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Απρίλη

16 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Nαυτικός αποκλεισμός για εσωτερική αμερικάνικη κατανάλωση

Γιγάντια πλοία περνούν από το Στενό του Ορμούζ πλέοντας προς ή αποπλέοντα από ιρανικά λιμάνια

15 Απρ 2026, 19:56
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Απρίλη

Ημέρα φιλελληνισμού.

Βενεζουέλα: Ημέρα Ινδιάνων.

Σιέρα Λεόνε: Ημέρα δημοκρατίας (1971).

1931: Χωροφύλακες επιτίθενται σε αγρότες που τους παίρνουν τα όπλα και απελευθερώνουν συλληφθέντες στο Μεταλλικό Κιλκίς, ένοπλες συγκρούσεις με πολλούς τραυματίες.

1969: Βόμβα της ΔΑ στην οδό Αιόλου (Αθήνα).

1972: Ανατίναξη προτομής του Μεταξά στη Νίκαια από την ΑΑΑ.

1980: Συλλαμβάνεται στην Καβάλα η Ιταλίδα Ροσάνα Ματιούσι, μέλος των Ερυθρών Ταξιαρχιών.

1991: Εκρηξη βόμβας στα χέρια Παλαιστίνιου στο κέντρο της Πάτρας, επτά νεκροί.

1995: Παγιδευμένο αυτοκίνητο με 450 κιλά εκρηκτικά εκρήγνυται σε ομοσπονδιακό κτήριο της πόλης Οκλαχόμα (ΗΠΑ), 196 νεκροί.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η παράταξή μας υπηρετεί διαχρονικά μια αξία: διαφάνεια, δικαιοσύνη, νομιμότητα, ευθύνη παντού. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε πράξη όλοι μας», επισήμανε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στην εκπομπή “Σήμερα” στον ΣΚΑΪ με τους Δημήτρη Οικονόμου και Ακη Παυλόπουλο. Αναφορικά με την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως «πρόκειται για ένα διαχρονικό σκάνδαλο, όπου εκατοντάδες άνθρωποι πήραν περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που δικαιούνταν…» […] αποτελεί σοβαρό ερωτηματικό για ποιο λόγο αυτό το θέμα έρχεται τμηματικά στη δημόσια ζωή από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία. […] Ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε πως «η ηθική απαξίωση που επιχειρείται  από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης κατά της ΝΔ και της κυβερνητικής πλειοψηφίας δε θα περάσει και είναι κάτι που πλήττει και τη δημοκρατία μας». Τόνισε επίσης ότι κανείς δεν πρέπει να σιωπηλός απέναντι σε αυτή την επιχείρηση απαξίωσης της παράταξης. «Ο χαρακτηρισμός πλειοψηφία των υποδίκων είναι απαράδεκτος, άθλιος και αστήρικτος…».

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός υπουργός Μπουμπούκος απέκτησε ανταγωνιστή. Ο Τάκης (παλιά ήμουν ΚΚΕ, μετά Συνασπισμός, μετά ΠΑΣΟΚ, τώρα ΝΔ) Θεοδωρικάκος είναι ο δεύτερος που ισχυρίζεται δημόσια η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υλοποιεί σχέδιο απαξίωσης της ΝΔ. Αν είχε έστω και στοιχειώδη νομική μόρφωση θα ήξερε ότι ο συλλογισμός πάσχει. Οταν αποδίδεται σε κάποιον – εν προκειμένω στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – κατηγορία, θα πρέπει να συνοδεύεται και από την αποκάλυψη του κινήτρου: για ποιο λόγο η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να έχει βάλει στο στόχαστρό της τη ΝΔ, την κυβέρνησή της, τον Μητσοτάκη και υλοποιεί ένα τόσο βρόμικο σχέδιο σε βάρος τους; Ποιες είναι οι… σκοτεινές δυνάμεις που υπηρετεί ένα θεσμικό όργανο της Ευρωλάνδης, που δεν είναι δα επαναστατικό ή λαϊκό δικαστήριο; Οταν δεν δίνεται απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα, τότε η κατηγορία που εκτοξεύεται κατά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας είναι σκέτος γκεμπελισμός, που αναζητά ευήκοα ώτα σε ηλίθιους πολίτες. Τα άλλα δε θα τα σχολιάσουμε. Τι να σχολιάσουμε, μας λέτε; Οτι η Δεξιά του μοναρχοφασισμού, των έκτακτων στρατοδικείων, της φυλακής, της εξορίας, των εκτελέσεων αγωνιστών υπηρετεί την αξία της δικαιοσύνης; Οτι η δεξιά του Predator και των «νόμιμων επισυνδέσεων», που παρακολουθούσε ακόμα και τους υπουργούς της, ακόμα και τους ανώτατους στραταίους, υπηρετεί την αξία της διαφάνειας; Αυτά είναι για τους εν υπηρεσία δημοσιοκάφρους, τους και ΑΡΔάκια αποκαλούμενους, που παρακολουθούν σαν χάνοι τον κάθε Θεοδωρακόπουλο να ξεστομίζει τέτοια «φίδια»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo