Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 22 Φλεβάρη
  • Kαρναβάλια
  • Βγήκαν τα ξεσκονόπανα στο Kefalonia focus
  • To Aλάτι Αυτής Της Θάλασσας (την Παρασκευή 27 Φλεβάρη στην Κόντρα)
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 21 Φλεβάρη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Τριγμοί στις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας
Διεθνή

Πίσω από την παραίτηση Νταβούτογλου

Τριγμοί στις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr14 Μάι 2016, 00:00

Η αποκαθήλωση Νταβούτογλου, έξι μήνες μετά από την εκλογική του νίκη, δεν αποτελεί μόνο μια ακόμα απόδειξη της δεσποτικής εξουσίας του Ερντογάν, αλλά θέτει υπό αμφισβήτηση την όλη πορεία της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας για το μεταναστευτικό και τη βίζα, η οποία έχει σκαλώσει στην άρνηση του Ερντογάν να αλλάξει τον αντιτρομοκρατικό νόμο. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.

Στις 18 Μάρτη του 2016, οι αρχηγοί κρατών ή κυβερνήσεων της ΕΕ και η Τουρκία συμφώνησαν για τον τερματισμό της λεγόμενης «παράτυπης» μετανάστευσης από την Τουρκία προς την ΕΕ και την αντικατάστασή της με νόμιμους διαύλους επανεγκατάστασης προσφύγων στην ΕΕ, οι οποίοι μέχρι στιγμής έχουν οδηγήσει στη μετεγκατάσταση περίπου 100 σύριων προσφύγων. Η συμφωνία προέβλεπε, εκτός των άλλων, και την κατάργηση από τον ερχόμενο Ιούνη της βίζας για τους τούρκους υπήκοους που επισκέπτονται την Ευρώπη. Από τότε το παζάρι πήρε φωτιά. Η ΕΕ απαίτησε την ικανοποίηση 72 κριτηρίων, μεταξύ των οποίων και η αλλαγή του «αντιτρομοκρατικού» νόμου, ο οποίος είναι τόσο φασιστικός που ακόμα και η ΕΕ δεν μπορεί να τον «σηκώσει» (οδήγησε σε διώξεις δημοσιογράφων μεγάλων συγκροτημάτων του Τύπου, όπως η Cumhuriet, και σε κλείσιμο της αντικυβερνητικής εφημερίδας Zaman που τέθηκε υπό κρατικό έλεγχο).

Ενδεικτικό του παζαριού που διεξαγόταν ανάμεσα στις δυο πλευρές ήταν η απόσυρση δελτίου Τύπου του Ευρωπαϊκού Κοινοβούλιου (το λάβαμε κι εμείς στις 22 Απρίλη), με το οποίο καλούνταν η Τουρκία να εκπληρώσει όλα τα κριτήρια προτού το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ψηφίσει για την απελευθέρωση της βίζας. Η απόσυρση έγινε την ίδια μέρα και το δελτίο Τύπου ξαναστάλθηκε την Πέμπτη 5 Μάη, αφού το παζάρι που έγινε στο μεταξύ απέβη άκαρπο.

Η δεσποτική εξουσία του σουλτάνου Ερντογάν, που απειλεί με τετραετή φυλάκιση όποιον τον προσβάλει, και οι διώξεις στο πλαίσιο του «αντιτρομοκρατικού νόμου» κατά δημοσιογράφων και ακαδημαϊκών (μιλάμε για αστούς και όχι γι’ αυτούς που αμφισβητούν την αστική εξουσία) δεν ταιριάζει με την ψευδεπίγραφη ευρωπαϊκή δημοκρατία που θέλει να τηρούνται τα προσχήματα. Ο ίδιος ο Ερντογάν απέκλεισε κάθε αλλαγή αυτού του νόμου και προκάλεσε τους Ευρωπαίους δηλώνοντας δημόσια ότι αυτοί θα πρέπει να αλλάξουν τους νόμους τους και όχι αυτός. Το ίδιο επανέλαβε και ο τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Βολκάν Μποζκίρ λίγες μέρες μετά. Η απάντηση της ΕΕ ήταν κάθετη, από στόματος του ίδιου του προέδρου του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, ο οποίος απέκλεισε κάθε συζήτηση για άρση της βίζας πριν η Τουρκία εκπληρώσει και τα 72 κριτήρια.

Προ ημερών, η γερμανική σκανδαλοθηρική εφημερίδα Bild, που σύμφωνα με τη Deutsche Welle  διατηρεί άψογες σχέσεις με τη γερμανική κυβέρνηση, δημοσίευσε άρθρο με τίτλο «Σχέδιο Β για τους μετανάστες: Η Ευρώπη ζητά εναλλακτικές στη συμφωνία με την Τουρκία». Το άρθρο ανέφερε ότι η ΕΕ εξετάζει την προοπτική να μετατρέψει τα ελληνικά νησιά σε κέντρα «φιλοξενίας» των μεταναστών, αντί της επιστροφής τους στην Τουρκία, με αντάλλαγμα τα 3 δισ. ευρώ να τα πάρει η Αθήνα αντί η Αγκυρα. Μπορεί το άρθρο να διαψεύστηκε από τη γερμανική κυβέρνηση (και από τον επίτροπο Αβραμόπουλο, αλλά αυτός έχει απλά διακοσμητικό ρόλο), είναι λογικό όμως να υπάρχουν τέτοιες σκέψεις από ευρωπαίους αξιωματούχους από τη στιγμή που η Τουρκία σηκώνει «μπαϊράκι» αμφισβητώντας το ποιος έχει το πάνω χέρι.

Η αποκαθήλωση Νταβούτογλου (λίγες μέρες μετά την ανάρτηση στο διαδίκτυο κειμένου που τον αποκαλούσε προδότη απέναντι στον σουλτάνο Ερντογάν) δημιουργεί νέα προβλήματα στις σχέσεις με την ΕΕ, δεδομένου ότι ο Νταβούτογλου ήταν αυτός που διαπραγματεύτηκε τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας με τη Μέρκελ. Οχι πως ο Νταβούτογλου είναι κάποιος… δημοκράτης, αλλά φαίνεται ότι προτιμούσε μια φιλοευρωπαϊκή πορεία, ενώ ο Ερντογάν εμφανίζεται περισσότερο αδιάλλακτος στο χειρισμό των «αντιτρομοκρατικών» θεμάτων και στο παζάρι με την ΕΕ. Δε μπορούμε να προβλέψουμε από τώρα ποια θα είναι η κατάληξη, όμως το σίγουρο είναι ότι η ιμπεριαλιστική ΕΕ δε θα κάνει πίσω. Είτε θα υποχρεώσει την Τουρκία να υποταχτεί, είτε θα ψάξει για άλλες λύσεις, ακόμα και σαν αυτές που αναφέρει η Bild, που τώρα τις διαψεύδουν μετά βδελυγμίας.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Πίσω από την παραίτηση Νταβούτογλου

Αποφασίζομεν και διατάσσομεν αλα γαλλικά
Επόμενο άρθρο

Πίσω από την παραίτηση Νταβούτογλου

Δεύτερο μπαλ-μασκέ μπροστά στην κάλπη

Σχετικά Αρθρα

Ναΐμ Κάσεμ: Η Χεζμπολά θα απαντήσει στην επιθετικότητα των σιωναζιστών

Διεθνή 20 Φεβ 2026, 19:22

Χαμάς (για μια ακόμα φορά): Ονειρο απατηλό ο αφοπλισμός της Παλαιστινιακής Αντίστασης

Οι ένοπλες δυνάμεις της Αντίστασης θα διαλυθούν μόνο όταν ενταχτούν στο στρατό ενός ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους

Διεθνή 20 Φεβ 2026, 12:35

H Oλιβιά Ζεμόρ, πρόεδρος της γαλλικής Europalestine, κατηγορείται για… «υποστήριξη της τρομοκρατίας»

Διεθνή 19 Φεβ 2026, 13:44

Τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει: Η Γάζα της αντίστασης, η Γάζα της αισιοδοξίας γιορτάζει

Διεθνή 18 Φεβ 2026, 21:04

Καλκίλια: Ορκος αντίστασης στην κηδεία του 18χρονου μάρτυρα

Διεθνή 17 Φεβ 2026, 09:05

Σιωναζιστικές φυλακές: Βασανισμός παλαιστίνιων κρατούμενων σε ζωντανή μετάδοση

Κίνδυνος για τη ζωή του Αμπντουλάχ Αλ-Μπαργούτι

Διεθνή 16 Φεβ 2026, 10:12
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Φλεβάρη

22 Φεβ 2026, 00:01
Κόντρες

Kαρναβάλια

21 Φεβ 2026, 08:03
Πολιτική

Βγήκαν τα ξεσκονόπανα στο Kefalonia focus

21 Φεβ 2026, 07:23
Πολιτισμός

To Aλάτι Αυτής Της Θάλασσας (την Παρασκευή 27 Φλεβάρη στην Κόντρα)

21 Φεβ 2026, 05:36
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

21 Φεβ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Φλεβάρη

21 Φεβ 2026, 00:01
Υγεία

Εκτός από γκεμπελίσκος, είναι και θρασύδειλο ανθρωπάριο

20 Φεβ 2026, 22:41
Πολιτική

Ολοι/ες την Παρασκευή 27 Φλεβάρη στο Εφετείο – Θα ανακοινωθεί η απόφαση για την εγκληματική νεοναζιστική συμμορία ΧΑ

20 Φεβ 2026, 21:27
Διεθνή

Ναΐμ Κάσεμ: Η Χεζμπολά θα απαντήσει στην επιθετικότητα των σιωναζιστών

20 Φεβ 2026, 19:22
Αγροτικά

Γιατί μπουκώνουν με χρήμα τα Μαζικά Μέσα Παραπληροφόρησης, για «ενημέρωση» των κτηνοτρόφων για την ευλογιά;

20 Φεβ 2026, 14:56
Υγεία

Γιατί η 1η ΥΠΕ δεν απαντά στην ΕΙΝΑΠ που ρωτάει σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι προκηρύξεις του 2025 για προσλήψεις γιατρών;

20 Φεβ 2026, 14:03
Διεθνή

Χαμάς (για μια ακόμα φορά): Ονειρο απατηλό ο αφοπλισμός της Παλαιστινιακής Αντίστασης

Οι ένοπλες δυνάμεις της Αντίστασης θα διαλυθούν μόνο όταν ενταχτούν στο στρατό ενός ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους

20 Φεβ 2026, 12:35
Κόντρες

Τα στρατά του Κούλη στη Γάζα

20 Φεβ 2026, 10:51
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Φλεβάρη

20 Φεβ 2026, 00:01
Εργατικά

Τα πειθαρχικά δεν μας τρομοκρατούν – Ανταπόκριση από την Τρίπολη

19 Φεβ 2026, 21:05
Οικονομία

Πάρτε κελεμπίες, απόκριες έχουμε…

19 Φεβ 2026, 20:42
Παιδεία

ΕΣΔΕΠ ΑΠΘ: Δεν θα επιτρέψουμε τη μετατροπή των πανεπιστημίων σε κοινωνικά, πολιτιστικά, πολιτικά αποστειρωμένους χώρους

19 Φεβ 2026, 20:02
Ιστορία

Ενας Ακροναυπλιώτης, από τους 200 της Καισαριανής, σαν θεατρικός ήρωας του Γκόρκι

19 Φεβ 2026, 18:29
Καταστολή

Νοσοκομείο Νίκαιας: ΜΑΤ και χημικά ενάντια σε γιατρούς και νοσηλευτές

Ο Γεωργιάδης συνεχάρη τα ΜΑΤ που τον γλίτωσαν από τους «κομμουνιστές»!

19 Φεβ 2026, 14:24
Διεθνή

H Oλιβιά Ζεμόρ, πρόεδρος της γαλλικής Europalestine, κατηγορείται για… «υποστήριξη της τρομοκρατίας»

19 Φεβ 2026, 13:44
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Φλεβάρη

Παγκόσμια ημέρα σκέψης (προσκοπισμού).

Ινδία: Ημέρα μητέρας.

Αγία Λουκία: Ημέρα ανεξαρτησίας (1979).

1949: Η Αλβανία εντάσσεται στην Κόμεκον.

1950: Η Λαοκρατική Δημοκρατία Γερμανίας εντάσσεται στην Κόμεκον.

1972: Βόμβες του IRA σκοτώνουν επτά αξιωματικούς (Βρετανία).

1973: Βόμβα στο Πεδίο του Άρεως, τραυματισμός δύο περαστικών.

1973: Φοιτητική διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη χτυπιέται από την αστυνομία, πολλές συλλήψεις.

1974: Σύλληψη μελών του ΚΚΕ και του ΚΚΕ εσ. στην Πάτρα.

1977: Βόμβα σε κατάστημα της «Πεσινέ» (ΕΛΑ).

1989: Τέσσερις βόμβες σε σπίτια σε Κολωνάκι, Χαλάνδρι και Βριλήσσια (17Ν).

1992: Πεθαίνει ο Μάρκος Βαφειάδης.

2000: Η ΕΤΑ εκτελεί τον βάσκο πολιτικό Φερνάντο Μπουέσα Μπλάνκο.

2008: Νεκρός ο Σουδανός Abdukarim Yahya Idris στην περιοχή της Ομόνοιας από ξυλοδαρμό από τρεις αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Πίσω από την παραίτηση Νταβούτογλου

    17Ν
    • Πίσω από την παραίτηση Νταβούτογλου

      Εφετείο 17Ν
  • Πίσω από την παραίτηση Νταβούτογλου

    ΕΛΑ
    • Πίσω από την παραίτηση Νταβούτογλου

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Πίσω από την παραίτηση Νταβούτογλου

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Πίσω από την παραίτηση Νταβούτογλου

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Πίσω από την παραίτηση Νταβούτογλου

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Πίσω από την παραίτηση Νταβούτογλου

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Πίσω από την παραίτηση Νταβούτογλου

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Πίσω από την παραίτηση Νταβούτογλου

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Πίσω από την παραίτηση Νταβούτογλου

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Πίσω από την παραίτηση Νταβούτογλου

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Πίσω από την παραίτηση Νταβούτογλου

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Πίσω από την παραίτηση Νταβούτογλου

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Πίσω από την παραίτηση Νταβούτογλου

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Πίσω από την παραίτηση Νταβούτογλου

      Πίσω από την παραίτηση Νταβούτογλου

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Πίσω από την παραίτηση Νταβούτογλου

      Πίσω από την παραίτηση Νταβούτογλου

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Πίσω από την παραίτηση Νταβούτογλου

      Πίσω από την παραίτηση Νταβούτογλου

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Πίσω από την παραίτηση Νταβούτογλου

      Πίσω από την παραίτηση Νταβούτογλου

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Πίσω από την παραίτηση Νταβούτογλου

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Πίσω από την παραίτηση Νταβούτογλου

    Πίσω από την παραίτηση Νταβούτογλου

    Ποιοι είμαστε
  • Πίσω από την παραίτηση Νταβούτογλου

    Πίσω από την παραίτηση Νταβούτογλου

    Επικοινωνία
  • Πίσω από την παραίτηση Νταβούτογλου

    Πίσω από την παραίτηση Νταβούτογλου

    Όροι χρήσης
  • Πίσω από την παραίτηση Νταβούτογλου

    Πίσω από την παραίτηση Νταβούτογλου

    Ποιοι είμαστε
  • Πίσω από την παραίτηση Νταβούτογλου

    Πίσω από την παραίτηση Νταβούτογλου

    Επικοινωνία
  • Πίσω από την παραίτηση Νταβούτογλου

    Πίσω από την παραίτηση Νταβούτογλου

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo