Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 18 Μάη
  • Εζεντίν Αλ-Χαντάντ | Ενα λιοντάρι της Αντίστασης έπεσε – Ο αγώνας συνεχίζεται
  • Βγάλτε επιτέλους τον σκασμό!
  • Σαν σήμερα 17 Μάη
  • Tο φερέφωνο του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος, The Atlantic, παραδέχεται: Το Iράν νίκησε ΗΠΑ-«Ισραήλ» και έγινε παγκόσμια δύναμη
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Σιωνιστές και Αμπάς σπρώχνουν σε εμφύλιο
Διεθνή

Σιωνιστές και Αμπάς σπρώχνουν σε εμφύλιο

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr17 Ιούν 2006, 00:00
Κρίσιμη είναι η κατάσταση στο ενδοπαλαιστινιακό μέτωπο μεταξύ της νέας κυβέρνησης της Χαμάς και του προέδρου Μαχμούντ Αμπάς που αποφάσισε να ορίσει δημοψήφισμα για τις 26 Ιούλη, για την έγκριση του κειμένου των πέντε Παλαιστίνιων κρατουμένων, που κάνει λόγο για παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ. Το κείμενο αρχικά είχε υποστηριχτεί και από κρατούμενο της Χαμάς, όμως στη συνέχεια αυτός απέσυρε την υπογραφή του. Ομως, το γεγονός ότι τα γκάλοπ δείχνουν ότι το κείμενο θα εγκριθεί (αναφέρουν ποσοστό αποδοχής της τάξης του 77%) έκανε τον Αμπάς να προχωρήσει και να το χρησιμοποιήσει σαν μέσο πίεσης στη Χαμάς για να διολισθήσει προς τις απόψεις του.
 
Ταυτόχρονα, ο Αμπάς βάζει τους οπαδούς του να οργανώνουν επιθέσεις εναντίον της Χαμάς. Οσο κι αν όλες οι πλευρές δηλώνουν ότι κανείς δεν θέλει έναν εμφύλιο πόλεμο μέσα στην Παλαιστίνη, τα πράγματα δείχνουν ότι δύσκολα θα αποφευχθεί, καθώς οι πραιτοριανοί του Αμπάς εμφανίζονται ολοένα και πιο αδίστακτοι και επιθετικοί. Ετσι, τη Δευτέρα, δεκάδες οπαδοί της Φατάχ εισβάλλουν στο Κοινοβούλιο στη Ραμάλα της Δυτικής Οχθης, κάνοντάς το γυαλιά καρφιά, και βάζουν φωτιά στο γραφείο του πρωθυπουργού Ισμαήλ Χανίγια, πιάνοντας όμηρο έναν βουλευτή της Χαμάς που τον αφήνουν λίγες ώρες μετά. Παρόμοιες επιθέσεις πραγματοποιούν και σε κυβερνητικά κτίρια της Λωρίδας της Γάζας. Την επομένη, 50 ένοπλοι της Φατάχ συλλαμβάνουν τον αδελφό του δολοφονημένου ηγέτη της Χαμάς Ραντίσι μέσα στην κλινική του (ο Ραντίσι είναι μαιευτήρας) και τον κρατούν φυλακισμένο για δύο ώρες. Την Τετάρτη, αυτοκινητοπομπή με ενόπλους της υπηρεσίας ασφαλείας του Παλαιστίνιου προέδρου, πυροβολεί και σκοτώνει μέλος των Ταξιαρχιών Κασάμ (ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς).
 
Ακολουθούν ένοπλες συγκρούσεις με μαχητές της Χαμάς και τραυματισμός του επικεφαλής της υπηρεσίας ασφαλείας της Χαν Γιουνίς, που συντόνιζε τη δολοφονία. Την ίδια μέρα, δημόσιοι υπάλληλοι μπουκάρουν στο Κοινοβούλιο διαμαρτυρόμενοι για την καθυστέρηση της καταβολής των μισθών τους. Αυτή η διαμαρτυρία θα πρέπει να οργανώθηκε από τη Φατάχ στο πλαίσιο της αντικυβερνητικής της δράσης. Η Χαμάς οργανώνει διαδήλωση στη Ναμπλούς κατά της ισραηλινής βίας και της επίθεσης στο Κοινοβούλιο.
 
Ολα αυτά συμβαίνουν καθώς η ισραηλινή βία κορυφώνεται. Την προηγούμενη Παρασκευή οι Σιωνιστές ξεκληρίζουν «από αέρος» μία εννιαμελή οικογένεια (μεταξύ των νεκρών και τρία μικρά παιδιά) σε παραλία της Γάζας κι έχουν το θράσος να λένε ότι δεν φταίνε αυτοί αλλά η Χαμάς που είχε ναρκοθετήσει την παραλία! Απ’ την οικογένεια διασώζεται μόνο ένα εννιάχρονο κορίτσι που βλέπει τους γονείς και τ’ αδέλφια της να διαμελίζονται απ’ το βλήμα του ισραηλινού μαχητικού, που «κατά λάθος» έπεσε στην παραλία. Λίγο πριν, οι Σιωνιστές είχαν δολοφονήσει τον ηγέτη των «Λαϊκών Επιτροπών Αντίστασης» και επικηρυγμένο απ’ το Ισραήλ, Τζαμάλ Αμπού Σαμχαντάνα, που ορισμένοι Παλαιστίνιοι αποκαλούσαν «Ζαρκάουι της Παλαιστίνης». Συνεχίζοντας τις επιθέσεις τους οι Σιωνιστές δολοφονούν δύο μαχητές της Χαμάς την Κυριακή και άλλους εννιά (μεταξύ των οποίων δύο σχολιαρόπαιδα) την Τρίτη.
 
Η ισραηλινή βία με την πρωτοφανή σφαγή σε παραλία της Γάζας, κάνει την ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς να δηλώσει ότι δεν δεσμεύεται πλέον απ’ την 16μηνη εκεχειρία και να εξαπολύσει μπαράζ επιθέσεων με ρουκέτες Κασάμ σε ισραηλινούς εποικισμούς, τραυματίζοντας τρεις (κατ’ άλλους έναν) ισραηλινούς εποίκους. Απέναντι στην απόφαση αυτή, ο Παλαιστίνιος πρωθυπουργός δεν παίρνει καμία θέση δημόσια, αλλά ένας σύμβουλός του, ονόματι Αχμέντ Γιουσέφ, εμφανίζεται στην ισραηλινή εφημερίδα Χααρέτζ λέγοντας ότι «η επανέναρξη των επιθέσεων αυτοκτονίας δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα της παλαιστινιακής κυβέρνησης» κι ότι «η κυβέρνηση είναι ενάντια στο να παθαίνουν κακό οι πολίτες κι απ’ τις δυο πλευρές κι ο πρωθυπουργός Ισμαήλ Χανίγια έχει δράσει αποφασιστικά να σταματήσει να βλάπτονται πολίτες ακόμα και να σταματήσει τις επιθέσεις με ρουκέτες» («Χααρέτζ» 14/6). Ο Γιουσέφ μάλιστα υποστηρίζει ότι η απόφαση να σπάσει η εκεχειρία δεν ήταν από την ηγεσία στη Δαμασκό ούτε απ’ την κυβέρνηση, αλλά απ’ την στρατιωτική πτέρυγα της Χαμάς σαν απάντηση στην ισραηλινή επιθετικότητα.

Γι’ αυτό το λόγο οι Σιωνιστές θέλουν να ξεμπερδεύουν μια ώρα αρχίτερα με την κυβέρνηση της Χαμάς. Και η Φατάχ φαίνεται ο καλύτερός τους σύμμαχος σ’ αυτή την προσπάθεια. Σε μια προκλητική και κυνική συνάμα παρέμβαση στο ενδοπαλαιστινιακό μέτωπο, ο νέος ισραηλινός πρωθυπουργός Εχούντ Ολμέρτ δήλωσε μάλιστα την Τρίτη ότι έδωσε το πράσινο φως στην αποστολή από αραβικές χώρες όπλων για τον Παλαιστίνιο πρόεδρο Μαχμούντ Αμπάς. Αναφερόμενος στον Αμπάς με το ψευδώνυμό του (Αμπού Μάζεν), κάτι που υπονοεί συμπάθεια, ο Ολμέρτ δήλωσε ξεκάθαρα: «Εδωσα την άδεια χθες το βράδυ για τη μεταφορά όπλων και πυρομαχικών στον πρόεδρο Αμπού Μάζεν, με στόχο να δυναμώσει η προεδρική φρουρά, έτσι ώστε να δυναμώσουμε τις δυνάμεις του ενάντια στη Χαμάς…Το έκανα αυτό γιατί ο χρόνος περνάει και χρειαζόμαστε να βοηθήσουμε τον Αμπού Μάζεν»!

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣΙΝΕΜΑ
Επόμενο άρθρο Μεγάλη επίθεση κατά των Ταλιμπάν

Σχετικά Αρθρα

Εζεντίν Αλ-Χαντάντ | Ενα λιοντάρι της Αντίστασης έπεσε – Ο αγώνας συνεχίζεται

Διεθνή 17 Μάι 2026, 10:40

Tο φερέφωνο του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος, The Atlantic, παραδέχεται: Το Iράν νίκησε ΗΠΑ-«Ισραήλ» και έγινε παγκόσμια δύναμη

Διεθνή 16 Μάι 2026, 08:38

Aμερικανός βουλευτής παραδέχεται ότι οι ΗΠΑ έχασαν 39 αεροπλάνα στον πόλεμο κατά του Ιράν

Διεθνή 15 Μάι 2026, 18:54

«Στον Λίβανο τον ήπιαμε» λέει (σε ελεύθερη απόδοση) διάσημος σιωναζιστής καραβανάς

Διεθνή 15 Μάι 2026, 12:40

Οσα κι αν χτίζουνε τειχιά κι αν τον κλοιό στενεύουν, τα ντρόουν είν’ αληταριά κι όλο θα ταξιδεύουν (video)

Διεθνή 14 Μάι 2026, 22:24

Ισραήλ, βιαστή, δολοφόνε! Ακόμα και οι New York Times το αναγνωρίζουν τώρα

Διεθνή 13 Μάι 2026, 19:56
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Μάη

18 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Εζεντίν Αλ-Χαντάντ | Ενα λιοντάρι της Αντίστασης έπεσε – Ο αγώνας συνεχίζεται

17 Μάι 2026, 10:40
Παιδεία

Βγάλτε επιτέλους τον σκασμό!

Πώς δυο 17χρονα παιδιά πίστεψαν ότι δεν έχουν πια καμιά ελπίδα

17 Μάι 2026, 08:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Μάη

17 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Tο φερέφωνο του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος, The Atlantic, παραδέχεται: Το Iράν νίκησε ΗΠΑ-«Ισραήλ» και έγινε παγκόσμια δύναμη

16 Μάι 2026, 08:38
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

16 Μάι 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Μάη

16 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Aμερικανός βουλευτής παραδέχεται ότι οι ΗΠΑ έχασαν 39 αεροπλάνα στον πόλεμο κατά του Ιράν

15 Μάι 2026, 18:54
Πολιτική

78 χρόνια από τη Νάκμπα | Ολοι/ες αύριο στην πορεία αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του

15 Μάι 2026, 13:03
Διεθνή

«Στον Λίβανο τον ήπιαμε» λέει (σε ελεύθερη απόδοση) διάσημος σιωναζιστής καραβανάς

15 Μάι 2026, 12:40
Κόντρες

Nτροπή σου, Σι Τζιπίνγκ 

15 Μάι 2026, 11:55
Υγεία

Η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας ως ψηφοθηρικό σόου της Αγαπηδάκη

15 Μάι 2026, 08:44
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Μάη

15 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Οσα κι αν χτίζουνε τειχιά κι αν τον κλοιό στενεύουν, τα ντρόουν είν’ αληταριά κι όλο θα ταξιδεύουν (video)

14 Μάι 2026, 22:24
Πολιτική

Aνέκρουσε πρύμναν το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ

14 Μάι 2026, 21:42
Κόντρες

Μαθημένοι στις κωλοτούμπες

14 Μάι 2026, 20:25
Εργατικά

Στις πειθαρχικές διώξεις απαντάμε συλλογικά και αγωνιστικά

Δευτέρα 18 Μάη, 1 μ.μ., στην Π.Δ.Ε. Κεντρ. Μακεδονίας (κτίριο ZEDA)

14 Μάι 2026, 18:49
Πολιτική

Προκαλούν οι Ουκρανοί

14 Μάι 2026, 14:26
Αθλητισμός

Χαιρετισμός στον Λαμίν Γιαμάλ από το λαό της Γάζας

14 Μάι 2026, 11:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Μάη

14 Μάι 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Μάη

Ημέρα ενημέρωσης για το εμβόλιο κατά του AIDS.

Ημέρα μουσείων.

Αϊτή: Ημέρα σημαίας.

1781: Εκτελούνται στην πλατεία του Κούσκο ο Τουπάκ Αμάρου, η Μικαέλα Μπαστίδας και άλλοι ηγέτες της περουβιανής εξέγερσης.

1954: Τίθεται σε ισχύ η Ευρωπαϊκή Σύμβαση Ανθρώπινων Δικαιωμάτων.

1961: Πραξικόπημα από αντικομμουνιστές ανατρέπει το καθεστώς του στρατηγού Τσανγκ στη Νότια Κορέα.

1962: Βουλευτές αλληλοβρίζονται και αλληλολακτίζονται στη Βουλή κατά τη συζήτηση πρότασης δυσπιστίας προς την κυβέρνηση.

1969: Βόμβα στο «ΡΧ» της Συγγρού (ΚΕΑ).

1994: Ρουκέτα κατά των γραφείων της IBM στην οδό Φιλελλήνων (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή ανέδειξε με εμφατικό τρόπο τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στη γεωπολιτική και στην ενεργειακή ασφάλεια η Ευρώπη. Η Ελλάδα ανταποκρίθηκε πρώτη στην επίθεση που δέχτηκε η Κύπρος και με τον τρόπο αυτό κάναμε ένα βήμα ιστορικής σημασίας γιατί υπενθυμίσαμε στην Ευρώπη το άρθρο 42 παράγραφος 7 των Ευρωπαϊκών Συνθήκων για την Ευρωπαϊκή Αλληλεγγύη με τη στήριξη που προσφέραμε στην Κύπρο.

Σταύρος Παπασταύρου

(Ο γνωστός για τις ιδιαίτερα στενές σχέσεις του με τους σιωνιστές υπουργός Ενέργειας του Μητσοτάκη αποδεικνύεται άξιος μαθητής του Γκέμπελς. Και στο πλασάρισμα ψεύτικων ειδήσεων και στην αποσιώπηση πραγματικών ειδήσεων. Δέχτηκε καμιά επίθεση η Κύπρος; Δεν το ισχυρίστηκε κανένας. Ολοι μίλησαν για επίθεση στις βρετανικές βάσεις που βρίσκονται στην Κύπρο. Οι βάσεις, όμως, από το ιδρυτικό της Κυπριακής Δημοκρατίας δε θεωρούνται κυπριακό έδαφος αλλά βρετανικό έδαφος. Εχουν το ίδιο στάτους που έχει η αμερικάνικη βάση στο Γκουαντανάμο της Κούβας, που η κουβανέζικη επανάσταση δεν μπόρεσε να τη διώξει. Από ποιον δέχτηκαν επίθεση οι βρετανικές βάσεις στην Κύπρο; Οχι από το Ιράν, που διέψευσε από την πρώτη στιγμή το γεγονός. Ηταν μια προβοκάτσια των φίλων του Παπασταύρου, των σιωναζιστών του Ισραήλ, που προσπαθούσαν να σύρουν χώρες όπως η Βρετανία, η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία στον πόλεμο κατά του Ιράν. Οταν το Ιράν τους ξεμπρόστιασε, σταμάτησαν αυτές τις προβοκάτσιες. Ομως οι καλοί φίλοι των σιωναζιστών, όπως ο Παπασταύρου, εξακολουθούν να μηρυκάζουν γκεμπελίστικα τα περί «επίθεσης που δέχτηκε η Κύπρος». Αν τον ενδιαφέρει η γεωπολιτική και η ενεργειακή ασφάλεια, γιατί ο Παπασταύρου δεν στηλίτευσε το γεγονός ότι ένα ουκρανικό επιθετικό θαλάσσιο drone, έμφορτο με εκρηκτικά και επιχειρησιακά σε κατάσταση αναμονής, βρέθηκε σε ελληνικά χωρικά ύδατα; Γιατί δεν στηλίτευσε το γεγονός ότι η Ουκρανία εξάγει τον πόλεμο στη Μεσόγειο, πλήττοντας με τέτοια drones ρωσικά τάνκερ, γεγονός που εγκυμονεί τον κίνδυνο να απαντήσει με αντίστοιχα – και αριθμητικά πολλαπλάσια – πλήγματα η Ρωσία ενάντια σε πλοία που μεταφέρουν καύσιμα ή άλλα εμπορεύματα από και προς την Ουκρανία; Τι είναι πιο επικίνδυνο, ένα drone προβοκάτσιας που κινήθηκε προς τις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο ή οι πολεμικές ενέργειες της Ουκρανίας στη Μεσόγειο, που – εκτός των άλλων – εγείρουν μεγάλους κινδύνους για κάθε είδους σκάφη – αλιευτικά, αναψυχής, ποστάλια, εμπορικά – που πλέουν στην περιοχή και που τους καλοκαιρινούς μήνες πολλαπλασιάζονται εκθετικά;)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo