Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Αρειος Πάγος για αποφυλάκιση Γιωτόπουλου: Με καθαρά μοναρχοφασιστική λογική
  • Το 45% των εκπαιδευτικών ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τις εργασιακές γαλέρες των ιδιωτικών σχολείων για το δημόσιο σχολείο
  • Σαν σήμερα 17 Ιούνη
  • «Το καλύτερο ΕΣΥ όλων των εποχών» χρωστάει στους εργαζόμενους του Αττικόν 68.000 μέρες κανονικής άδειας και 10.000 ρεπό!
  • Αραγτσί: Χωρίς την αποχώρηση των ισραηλινών δυνάμεων από τα εδάφη που κατέλαβαν κατά τη διάρκεια αυτού του πολέμου, δεν θα θεωρείται πλήρης τερματισμός του πολέμου
  • Ποιος και γιατί φοβάται την Παρασκευή Τυχεροπούλου και την αποκλείει από τον «νέο ΟΠΕΚΕΠΕ»;
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Οι σοσιαλδημοκρατικές… παπάρες δεν ταΐζουν άδεια στομάχια!
Διεθνή

Οι σοσιαλδημοκρατικές… παπάρες δεν ταΐζουν άδεια στομάχια!

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr2 Νοέ 2019, 00:00

Η εξάπλωση των διαδηλώσεων και οι εμφυλιοπολεμικές σκηνές με νέους να ξηλώνουν τις τέντες των διαδηλωτών, ανάγκασαν τον πρωθυπουργό του Λιβάνου Σαάντ Χαρίρι να παραιτηθεί, μετά από 13 μέρες μαζικών διαδηλώσεων, προκαλώντας εκδηλώσεις ενθουσιασμού σε πολλούς διαδηλωτές. Ο πρόεδρος του Λιβάνου Μισέλ Αούν του ζήτησε να παραμείνει ως υπηρεσιακός πρωθυπουργός μέχρι τις ερχόμενες εκλογές, κάτι που ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί. Το σίγουρο είναι ότι ο στρατός κατεβαίνει πλέον για να επιβάλει την τάξη, ζητώντας από τους διαδηλωτές να εγκαταλείψουν βασικές αρτηρίες που είχαν αποκλείσει, για να επιστρέψει η ζωή στην κανονικότητά της.
 
Ολοι οι συντελεστές της εξουσίας στο Λίβανο πέφτουν τώρα με τα μούτρα για να σταματήσουν το «χάος» που προκαλούν οι διαδηλώσεις! Από τον πρόεδρο της Βουλής Ναμπίχ Μπέρι, που προειδοποίησε την Τετάρτη για το κενό εξουσίας που δημιουργείται λόγω των διαδηλώσεων και της παραίτησης της κυβέρνησης Χαρίρι, μέχρι τον ίδιο τον Χάσαν Νασράλα, το λαοφιλή ηγέτη της Χεζμπολά, που υποστήριξε ότι κάποιοι χρησιμοποιούν τις διαδηλώσεις για να ρίξουν την κυβέρνηση. Ο Νασράλα έγινε ακόμα πιο συγκεκριμένος. Υποστήριξε ότι οι διαδηλώσεις κατευθύνονται πλέον από «ξένα κέντρα» και κάλεσε τα μέλη της Χεζμπολά να απέχουν από αυτές, γιατί πλέον ενεργούν ανοιχτά κατά της Αντίστασης! Το ειδησεογραφικό πρακτορείο της Χεζμπολά, Αλ Μανάρ, δημοσίευσε και τις… αποδείξεις. Βρήκε βίντεο που δείχνει τον πρόεδρο του Αμερικάνικου Πανεπιστημίου της Βηρυτού, Fadlo Khoury, να απευθύνεται στους διαδηλωτές δηλώνοντας τη συμπαράστασή του και να σχολιάζει θετικά το γεγονός ότι οι διαδηλώσεις δεν έχουν ηγέτες. Σύμφωνα με το Αλ Μανάρ αυτό αποδεικνύει ότι οι διαδηλώσεις «κατευθύνονται από ξένα κέντρα»! Η γνωστή θεωρία των προβοκατόρων δηλαδή.
 
Ομως, κανένας πρόεδρος κανενός αμερικάνικου πανεπιστημίου δε θα μπορούσε να πυροδοτήσει αυτές τις διαδηλώσεις. Οταν ένας λαός βλέπει ότι το βιοτικό του επίπεδο βυθίζεται όλο και πιο βαθιά στο βάλτο της εξαθλίωσης, με την κυβέρνηση να του φορτώνει κι άλλους φόρους και λιτότητα, έχει χρέος να αντισταθεί. Κι αυτό έκανε. Ποια ήταν η πρόταση της Χεζμπολά για να σταματήσει αυτό; Οταν και η ίδια υπερψήφισε τα μέτρα λιτότητας που επιβλήθηκαν το καλοκαίρι κατ’ απαίτηση του ΔΝΤ, τι έκανε; Αντίσταση; Οι λέξεις πλέον χάνουν το νόημά τους!
 
Βλέποντας ότι οι διαδηλώσεις θέτουν σε κίνδυνο την κυβερνητική σταθερότητα (που η Χεζμπολά, ως μέλος της κυβέρνησης, πάντα την υποστήριζε), η Χεζμπολά άλλαξε κασέτα και από «υποστηρικτής» του δίκιου των διαδηλωτών έγινε προβοκατορολόγος, υποστηρίζοντας ότι οι διαδηλώσεις είναι πλέον «ύποπτες» καθώς υπάρχουν διαδηλωτές που ζητούν τον αφοπλισμό της Αντίστασης! Ακόμα κι έτσι να είναι, αυτό σίγουρα δεν είναι το κύριο που χαρακτηρίζει τις διαδηλώσεις κι ούτε μπορεί να αποτελέσει επιχείρημα για να απέχεις από αυτές.
 
Για μια ακόμα φορά γίνονται φανερά τα όρια της λιβανέζικης Αντίστασης. Αντίστασης στους σιωνιστές, όχι όμως και στον καπιταλισμό που είναι αυτός που κάνει κουμάντο και στο Λίβανο. Οι σοσιαλδημοκρατικές παπάρες (στις οποίες η Χεζμπολά είναι… μανούλα) δεν ταΐζουν άδεια στομάχια.
 
 
 
 
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΞέσπασμα λαϊκής οργής
Επόμενο άρθρο Εκλογές στο ρυθμό του Brexit

Σχετικά Αρθρα

Αραγτσί: Χωρίς την αποχώρηση των ισραηλινών δυνάμεων από τα εδάφη που κατέλαβαν κατά τη διάρκεια αυτού του πολέμου, δεν θα θεωρείται πλήρης τερματισμός του πολέμου

Διεθνή 16 Ιούν 2026, 20:43

Ηραν τον ναυτικό αποκλεισμό του Ιράν οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές

Διεθνή 16 Ιούν 2026, 13:44

Ο Αούν προσπάθησε να κρύψει ότι ο Αραγτσί του τηλεφώνησε το βράδυ της Κυριακής και τον ενημέρωσε για τη συμφωνία

Διεθνή 16 Ιούν 2026, 13:11

Η Χεζμπολά απάντησε με «φωτιά» στα νταηλίκια των σιωναζιστών

Διεθνή 16 Ιούν 2026, 12:29

Tρεχάτε ποδαράκια μου… (εντυπωσιακό video ντοκουμέντο)

Διεθνή 15 Ιούν 2026, 19:35

Γλείφουν εκεί που έφτυναν οι ξενόδουλοι αστοί πολιτικοί της Βηρυτού

Διεθνή 15 Ιούν 2026, 19:09
Ροή Ειδήσεων
Καταστολή

Αρειος Πάγος για αποφυλάκιση Γιωτόπουλου: Με καθαρά μοναρχοφασιστική λογική

17 Ιούν 2026, 09:35
Παιδεία

Το 45% των εκπαιδευτικών ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τις εργασιακές γαλέρες των ιδιωτικών σχολείων για το δημόσιο σχολείο

Κόλαφος για τους σχολάρχες και τους αστογραφειοκράτες της ΟΙΕΛΕ

17 Ιούν 2026, 08:22
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Ιούνη

17 Ιούν 2026, 00:01
Υγεία

«Το καλύτερο ΕΣΥ όλων των εποχών» χρωστάει στους εργαζόμενους του Αττικόν 68.000 μέρες κανονικής άδειας και 10.000 ρεπό!

16 Ιούν 2026, 22:23
Διεθνή

Αραγτσί: Χωρίς την αποχώρηση των ισραηλινών δυνάμεων από τα εδάφη που κατέλαβαν κατά τη διάρκεια αυτού του πολέμου, δεν θα θεωρείται πλήρης τερματισμός του πολέμου

16 Ιούν 2026, 20:43
Πολιτική

Ποιος και γιατί φοβάται την Παρασκευή Τυχεροπούλου και την αποκλείει από τον «νέο ΟΠΕΚΕΠΕ»;

Εντελώς ξεδιάντροπα, με φωτογραφική διάταξη, ο Πιτσιλής στέλνει στη «βαθιά κατάψυξη» την υπάλληλο που πρωταγωνίστησε στην αποκάλυψη του σκανδάλου των παράνομων επιδοτήσεων

16 Ιούν 2026, 18:59
Παιδεία

Εν κρυπτώ προωθείται η ίδρυση ξενόγλωσσων προπτυχιακών με δίδακτρα

Καταγγελία του Συλλόγου Διδασκόντων Θετικών Επιστημών ΕΚΠΑ

16 Ιούν 2026, 17:46
Διεθνή

Ηραν τον ναυτικό αποκλεισμό του Ιράν οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές

16 Ιούν 2026, 13:44
Διεθνή

Ο Αούν προσπάθησε να κρύψει ότι ο Αραγτσί του τηλεφώνησε το βράδυ της Κυριακής και τον ενημέρωσε για τη συμφωνία

16 Ιούν 2026, 13:11
Διεθνή

Η Χεζμπολά απάντησε με «φωτιά» στα νταηλίκια των σιωναζιστών

16 Ιούν 2026, 12:29
Καταστολή

Τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι…

Ο Αρειος Πάγος υλοποίησε την αμερικάνικη διαταγή και ξαναέστειλε τον Αλ. Γιωτόπουλο στη φυλακή

16 Ιούν 2026, 11:10
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Ιούνη

16 Ιούν 2026, 00:01
Αθλητισμός

Γιούχα στη Νέα Υόρκη, γιούχα και στο Μέριλαντ

15 Ιούν 2026, 20:01
Διεθνή

Tρεχάτε ποδαράκια μου… (εντυπωσιακό video ντοκουμέντο)

15 Ιούν 2026, 19:35
Διεθνή

Γλείφουν εκεί που έφτυναν οι ξενόδουλοι αστοί πολιτικοί της Βηρυτού

15 Ιούν 2026, 19:09
Διεθνή

Colpo grosso του Νετανιάχου ή μοχλός πίεσης των Αμερικανών και προπαγανδιστικό τρικ για εσωτερική κατανάλωση στο Ισραήλ;

Μπορεί το Ισραήλ να εκβιάσει τις ΗΠΑ;

15 Ιούν 2026, 15:20
Η παπάρα

Ρε, τι πίνετε και δεν μας δίνετε;

15 Ιούν 2026, 13:20
Πολιτική

Πάλι ηγέτης διεθνούς κύρους ο «απομονωμένος»…

15 Ιούν 2026, 12:02
Διεθνή

Μνημόνιο Κατανόησης ΗΠΑ-Ιράν: Το Ιράν επέβαλε τους όρους του – Ο διπλωματικός πόλεμος συνεχίζεται

15 Ιούν 2026, 10:46
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Ιούνη

15 Ιούν 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Ιούνη

Ημέρα κατά της ερημοποίησης και της ξηρασίας.

Ισλανδία: Ημέρα ανεξαρτησίας της (1944).

1907: Ενας νεκρός και δεκατέσσερις τραυματίες στον Πειραιά σε επεισόδια λόγω εκλογών.

1919: Εκτακτο στρατοδικείο καταδικάζει σε θάνατο τους υπουργούς Μερκούρη, Εσλιν, Σαγιάν και Πεσμαζόγλου, ως υποκινητές εμφύλιου πολέμου.

1972: Δημοσιοποιείται το σκάνδαλο «Watergate» από την «Washington Post».

1988: Αποφυλακίζεται ο Κλάουζ Γίνσχκε (RAF) μετά από δεκαέξι χρόνια και αποκήρυξη της «τρομοκρατίας».

1997: Υπογράφεται η συνθήκη του Αμστερνταμ (ΕΕ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Στα πολιτικά και διπλωματικά πηγαδάκια των Βρυξελλών και του Παρισιού σχολιάστηκε έντονα ότι ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν βλέπει στο πρόσωπο του Έλληνα υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και προέδρου του Eurogroup έναν πολύτιμο και σταθερό σύμμαχο για τη νέα βιομηχανική πολιτική της Ευρώπης. Η Γαλλία πιέζει συστηματικά για τη δημιουργία κοινών χρηματοδοτικών εργαλείων και κοινού ευρωπαϊκού δανεισμού στους τομείς της άμυνας και της ασφάλειας και η Αθήνα ευθυγραμμίζεται πλήρως με αυτήν τη στρατηγική επιλογή. Η συνάντηση αυτή στέλνει ένα σαφές μήνυμα προς τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, καθώς αποδεικνύει ότι οι δύο χώρες χτίζουν ένα κοινό μέτωπο απέναντι στις δημοσιονομικές αγκυλώσεις του Βορρά, διεκδικώντας μεγαλύτερη ευελιξία και γενναίες επενδύσεις για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μιλάμε για την απόλυτη ταύτιση απόψεων.

Political

(Ο ίδιος ο εκδότης της Political υπογράφει το παραπάνω σχόλιο. Μιλάμε μας έφυγε το σαγώνι. Δεν φανταζόμασταν ότι οι παραμυθάδες θα μπορούσαν να φτάσουν μέχρις εκεί. Ο Μακρόν περίπου εκλιπαρεί τη συμμαχία του Πιερρακάκη! Η Γαλλία του Μακρόν συμμαχεί με την Ελλάδα του Μητσοτάκη για να κάμψουν τη δημοσιονομική πειθαρχία του Βερολίνου! Κι όλα αυτά επειδή ο Πιερρακάκης είχε μια συνάντηση με τον προσωπάρχη του Ελιζέ και πέρασε κι ο Μακρόν να πει μια καλημέρα στα όρθια, αποτυπωμένη σε μια στραβοχυμένη φωτογραφία τραβηγμένη με κινητό. Ισα-ίσα για να αποκαλυφτεί το επαρχιώτικο κόμπλεξ του «βουτυρομπεμπέ». Η τελευταία φορά που είχαμε ακούσει παρόμοια αφηγήματα ήταν την περίοδο της μεγάλης κρίσης και των Μνημονίων. Τότε έλεγαν πως η Γαλλία του Ολάντ και η Ελλάδα του ΓΑΠ, του Σαμαρά, του Τσίπρα πιέζουν το γερμανικό δίδυμο Μέρκελ-Σόιμπλε να συμφωνήσει στην έκδοση ευρωομολόγων. Τα οποία, ως γνωστόν, δεν εκδόθηκαν ποτέ. Ούτε διαταράχτηκε ο γερμανογαλλικός άξονας. Αλλά τότε έδιναν τον πρώτο λόγο στο Ολάντ. Κρέμονταν από τα «καλαμπαλίκια» του γάλλου προέδρου μπας και καταφέρει να πετύχει την έκδοση ευρωομολόγων. Τώρα το τερμάτισαν. Τώρα ισχυρίζονται ότι ο γάλλος πρόεδρος κρέμεται από τα «καλαμπαλίκια» του Πιερρακάκη και τον θέλει οπωσδήποτε σύμμαχο για να κάνει πίσω η Γερμανία του Μερτς! Τη ζημιά την έκανε ο Τραμπ. Από τότε που ο ξεμωραμένος πορτοκαλομαλλιάς φασίστας άρχισε να γράφει τα πιο μεγάλα «φίδια», θεωρούν πως μπορούν όλοι τους να κάνουν το ίδιο. Μόνο που εδώ οι rednecks είναι πολύ λίγοι…)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo