Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 26 Αυγούστου
  • Ενα σπάνιο γεγονός
  • Μετά τας πανηγύρεις
  • Tο σιωνιστικό λόμπι στις ΗΠΑ γίνεται βάρος ακόμα και για Ρεπουμπλικανούς
  • Η… προστασία των ψαριών νέο πεδίο ελληνοτουρκικής εθνικιστικής αντιπαράθεσης
  • Κίνδυνοι από τη στόχευση της UNRWA από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Οι «ίσες αποστάσεις» οφελούν μόνο τους κατακτητές
Διεθνή

Οι «ίσες αποστάσεις» οφελούν μόνο τους κατακτητές

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr24 Ιούν 2006, 00:00

«Βαφτίστηκε στο αίμα των ομήρων» ο νέος αρχηγός της Αλ-Κάιντα στο Ιράκ, Αλ-Μουχαζέρ. «Με φρικιαστικό τρόπο επιχειρεί η Αλ-Κάιντα στο Ιράκ να χτίσει την εικόνα του νέου ηγέτη της», μας πληροφορούσε η «Ελευθεροτυπία» την περασμένη Τετάρτη 21 Ιούνη. Και μάλιστα σε άρθρο που επιμελώς χρησιμοποιούσε στον τίτλο του τον ίδιο όρο («σφαγή»),με το ακριβώς από κάτω στην ίδια σελίδα, που αναφερόταν στη βαρβαρότητα των Αμερικανών ενάντια στους Ιρακινούς αγρότες. Για να μείνει στο μυαλό του αναγνώστη το συμπέρασμα: Σφάζουν οι αντάρτες της Αλ-Κάιντα Αμερικάνους, όπως σφάζουν και οι Αμερικάνοι Ιρακινούς.

Μόνο που η σύγκριση είναι τουλάχιστον ατυχής, όχι μόνο γιατί οι δύο Αμερικάνοι στρατιώτες που εκτελέστηκαν δεν ήταν καθόλου αθώοι, όπως οι Ιρακινοί αγρότες, αλλά και γιατί η «θυσία» των Αμερικανών στρατιωτών δεν έγινε γιατί οι αντάρτες «διψούν για αίμα» αλλά επειδή δεν ικανοποιήθηκαν συγκεκριμένα αιτήματα της Αντίστασης. Ηταν ένα ακόμα μήνυμα της ιρακινής αντίστασης ότι συνεχίζει και δεν θα σταματήσει μέχρι τη νίκη. Αυτό που δεν δημοσίευσε η «Ελευθεροτυπία» είναι εκείνο που ανατρέπει την επιχείρηση ταύτισης των ανταρτών με τους Αμερικάνους. Γιατί η απελευθέρωση όλων των γυναικών που κρατούνται στις φυλακές των Αμερικάνων και των υπουργείων Εσωτερικών και Πολέμου, η απελευθέρωση όλων των ισλαμιστών κληρικών απ’ τις ιρακινές φυλακές και η παράδοση της σορού του Ζαρκάουι στην οικογένειά του δεν είναι αιτήματα που κολλάνε με την προσπάθεια να εμφανιστούν οι αντάρτες της ιρακινής Αλ-Κάιντα σαν στυγνοί δολοφόνοι που σφάζουν τους ανθρώπους σαν τ’ αρνιά, όπως επιχειρεί να τους παρουσιάσει η καλή εφημερίδα.

Παρακάτω αναδημοσιεύουμε αποσπάσματα του μηνύματος που δημοσιεύτηκε στο ιρακινό ειδησεογραφικό πρακτορείο «Al Basrah» την περασμένη Δευτέρα. Το πρακτορείο αναφέρει ότι στάλθηκε από αξιόπιστες πηγές της ιρακινής αντίστασης:

«Επαρχία Μπαμπίλ. Αλ Γιουσουφίγια. Πρώτον, η σύλληψη των δύο στρατιωτών δεν έγινε κατά λάθος αλλά σύμφωνα με ένα προδιαγεγραμμένο σχέδιο. Δεύτερο, συνελήφθησαν από μια μεγάλη (αντιστασιακή) οργάνωση που είναι εκτεταμένα ενεργή στο Ιράκ και που το όνομά της δεν θα αναφερθεί για την ώρα. Ομως, όσοι γνωρίζουν τις δραστηριότητες των Μουτζαχεντίν στην Αλ-Γιουσουφίγια θα ξέρουν ότι υπάρχουν εκεί τρεις μεγάλες οργανώσεις που δρουν στην περιοχή και αυτή ήταν μια απ’ αυτές. Τρίτον, μυστικές διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη. Οι Μουτζαχεντίν έχουν θέσει ένα υψηλό όριο στα αιτήματά τους απ’ την αρχή των διαπραγματεύσεων, μεταξύ των οποίων τα κυριότερα είναι: Η απελευθέρωση όλων των Ιρακινών γυναικών κρατουμένων απ’ τις φυλακές των Σταυροφόρων, του (ιρακινού υπουργείου μαριονέτα) των Εσωτερικών και του (ιρακινού υπουργείου μαριονέτα) Αμυνας. Η απελευθέρωση όλων των θρησκευτικών σχολαρχών, των σεΐχηδων και των ιμάμηδων στα τζαμιά απ’ τις φυλακές της κατοχής και των υποστηριχτών τους. Η παράδοση της σορού του Αμπού Μουσάμπ Αλ Ζαρκάουι στους συγγενείς του πιέζοντας την Ιορδανία να το αποδεχτεί αυτό και η πρόταση εναλλακτικών πόλεων, αν η Ιορδανία αρνηθεί, μεταξύ των οποίων η Ταραμπουλούς στο Λίβανο. Το όριο των αιτημάτων μας μπορεί να αυξηθεί για να συμπεριληφθεί η απελευθέρωση κι άλλων ατόμων. Τέταρτον, αν οι Αμερικάνοι αρνηθούν να ανταποκριθούν στα αιτήματα, τότε οι δύο στρατιώτες θα παρουσιαστούν στα μίντια, τα αιτήματα θα ανακοινωθούν και θα δοθεί διορία. Τότε θα εκτελεστούν, αφού η Αμερική δηλώσει ψευδώς ότι δεν συνδιαλέγεται με “τρομοκράτες”. Πέμπτον, αν γίνει συμφωνία και τα αιτήματα ικανοποιηθούν με ένα προφανώς μονομερή τρόπο που θα φαίνεται ότι δεν υπάρχει πίεση στην Αμερική, τότε η Αμερική θα δηλώσει ότι βρήκαν τους δύο στρατιώτες που κρύβονταν ή δραπέτευσαν απ’ τους απαγωγείς τους. Εκτον, η Αμερικάνικη ανώτατη διοίκηση στο Ιράκ είναι άμεσα γνώστης των λεπτομερειών των διαπραγματεύσεων. Εβδομον, η αμερικάνικη διοίκηση ζητά εγγυήσεις ότι οι στρατιώτες δεν θα χρησιμοποιηθούν στα μίντια ή θα σκοτωθούν μετά την ικανοποίηση των αιτημάτων, ενώ οι Μουτζαχεντίν θέλουν εγγυήσεις ότι οι κρατούμενοι που θα απελευθερωθούν δεν θα συλληφθούν ξανά πράγμα που θα οδηγήσει σε αποτυχία των διαπραγματεύσεων. Ογδοον, το μπαλάκι είναι τώρα στην πλευρά της αμερικάνικης στρατιωτικής διοίκησης. Μπορεί να δεχτεί ή να αρνηθεί, ή ίσως να ικανοποιήσει τα αιτήματα μέσα σε ορισμένο αριθμό ωρών ή ημερών, αλλιώς οι Μουτζαχεντίν θα ξεκινήσουν να εκτελέσουν το σχέδιό τους αν η συμφωνία αποτύχει. Σημείωση: επιβεβαιώνεται ότι η δημοσίευση αυτής της πληροφορίας σε ένα website δεν θα επηρεάσει αρνητικά τις διαπραγματεύσεις και τους Μουτζαχεντίν αδελφούς. Δημοσιεύεται μόνο και μόνο για να ευχαριστηθούν οι Πιστοί και να αναθαρρήσουν οι καρδιές τους με τη νίκη που ο Θεός τους έχει δώσει. Ο αδελφός σας: Αμπου Χασίμ Αλ-Χαλίντι».

Οι Αμερικάνοι στρατιώτες εκτελέστηκαν τελικά «με βάρβαρο τρόπο», όπως ανέφεραν αξιωματούχοι της ιρακινής κυβέρνησης των συνεργατών της κατοχής. Δεν αμφιβάλλουμε διόλου γι’ αυτό. Τι περίμεναν, να τους ράνουν με ροδοπέταλα την ίδια στιγμή που στο Ραμάντι οι 150.000 κάτοικοι που έχουν απομείνει ζουν το ίδιο τραγικό σκηνικό με τους κατοίκους της Φαλούτζα πριν από ενάμιση χρόνο;

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΑΜΑ ΑΣΑΝΤΕ – Η γενιά του μίσους
Επόμενο άρθρο Προβοκατορολόγοι δεκανίκια του φασισμού

Σχετικά Αρθρα

Ενα σπάνιο γεγονός

Διεθνή 25 Αυγ 2026, 21:16

Tο σιωνιστικό λόμπι στις ΗΠΑ γίνεται βάρος ακόμα και για Ρεπουμπλικανούς

Διεθνή 25 Αυγ 2026, 18:08

Κίνδυνοι από τη στόχευση της UNRWA από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ

Διεθνή 25 Αυγ 2026, 05:53

Ιράν: Δεν έχουμε πάρει επίσημη πρόσκληση να συμμετάσχουμε στη Συμφωνία της Μέκκας

Διεθνή 24 Αυγ 2026, 19:18

Το Ισραήλ ελέγχει το 42% της Δυτικής Οχθης καθώς οι εποικισμοί και τα φυλάκια φτάνουν τα 592

Διεθνή 24 Αυγ 2026, 07:45

Μαχμούντ Καμάτι: Τα όπλα της Αντίστασης είναι «κόκκινη γραμμή» για τη Χεζμπολά

Διεθνή 23 Αυγ 2026, 18:44
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Αυγούστου

26 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Ενα σπάνιο γεγονός

25 Αυγ 2026, 21:16
Κόντρες

Μετά τας πανηγύρεις

25 Αυγ 2026, 20:43
Διεθνή

Tο σιωνιστικό λόμπι στις ΗΠΑ γίνεται βάρος ακόμα και για Ρεπουμπλικανούς

25 Αυγ 2026, 18:08
Πολιτική

Η… προστασία των ψαριών νέο πεδίο ελληνοτουρκικής εθνικιστικής αντιπαράθεσης

25 Αυγ 2026, 11:14
Διεθνή

Κίνδυνοι από τη στόχευση της UNRWA από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ

25 Αυγ 2026, 05:53
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Αυγούστου

25 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Make America Ηungry Αgain

24 Αυγ 2026, 20:09
Διεθνή

Ιράν: Δεν έχουμε πάρει επίσημη πρόσκληση να συμμετάσχουμε στη Συμφωνία της Μέκκας

24 Αυγ 2026, 19:18
Αγροτικά

Η ευλογιά των αιγοπροβάτων έχει ξαναφουντώσει και στο ΥΠΑΑΤ αυτοαποθεώνονται για την «εκρίζωση της πανώλης»

Χωρίς πρακτική αξία η απόφαση του WOAH για την πανώλη

24 Αυγ 2026, 13:26
Διεθνή

Το Ισραήλ ελέγχει το 42% της Δυτικής Οχθης καθώς οι εποικισμοί και τα φυλάκια φτάνουν τα 592

24 Αυγ 2026, 07:45
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Αυγούστου

24 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Μαχμούντ Καμάτι: Τα όπλα της Αντίστασης είναι «κόκκινη γραμμή» για τη Χεζμπολά

23 Αυγ 2026, 18:44
Πολιτισμός

Η Οδύσσεια του Νόλαν και ο πολιτιστικός ιμπεριαλισμός

23 Αυγ 2026, 10:42
Ιστορία

Αγγλία και Γαλλία στήριζαν τον Χίτλερ, με την ελπίδα ότι θα επιτεθεί στη Σοβιετική Ενωση

87 χρόνια από το «Σύμφωνο Μολότοφ-Ρίμπεντροπ»

23 Αυγ 2026, 05:17
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Αυγούστου

23 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Η ένοπλη Παλαιστινιακή Αντίσταση χαιρετίζει το ευρύ μέτωπο εκλογικής συνεργασίας

22 Αυγ 2026, 18:14
Διεθνή

Η Ιρλανδία απορρίπτει περισσότερες βίζες Παλαιστίνιων απ’ όσες εγκρίνει, για πρώτη φορά εδώ και δέκα χρόνια

22 Αυγ 2026, 09:57
Διεθνή

Ενα κράτος τρομοκράτης που κάνει «εξαγωγή» του πολέμου

22 Αυγ 2026, 09:40
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Αυγούστου

22 Αυγ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Αυγούστου

Μαλαισία: Ημέρα ανεξαρτησίας (1957).

ΗΠΑ: Ημέρα ισότητας γυναικών (1973).

1789: Διακήρυξη των δικαιωμάτων του ανθρώπου από τη Γαλλική Επανάσταση.

1926: Ο Γεώργιος Κονδύλης ανατρέπει το δικτατορικό καθεστώς του Θεόδωρου Πάγκαλου.

1935: 10.000 σταφιδοπαραγωγοί καταλαμβάνουν και καταστρέφουν δημόσια κτήρια της Πύλου μετά από πυρά αστυνομικών σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας τους. Τριήμερες μάχες σε όλη τη Μεσσηνία καταστέλλονται με τη βοήθεια του στρατού και του ναυτικού. Νεκροί και τραυματίες.

1961: Η Βιρμανία γίνεται η πρώτη Βουδιστική Δημοκρατία.

1972: Βόμβα στα γραφεία της Εμπορικής Τράπεζας (Σοφοκλέους).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από το 2019 έχω βιώσει επαναλαμβανόμενα και συστηματικά -όπως και πολλά άλλα μέλη της κυβέρνησης- την προσπάθεια αποδόμησής μου ως προσώπου. Πρόκειται για μια τακτική που έχει ως βασικό στόχο να σπιλώσει το πρόσωπο επειδή δεν μπορεί να αποδομήσει το έργο. Τα παλαιοκομματικά οχυρά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις της πολιτικής τού σήμερα που ζητά λύσεις. Τι κάνουν λοιπόν; Οταν κάποιος παράγει απτό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο -όπως είναι για παράδειγμα το «Προλαμβάνω»- το οποίο δεν μπορούν να αμφισβητήσουν, τότε επιχειρούν να σπιλώσουν το πρόσωπο. Η βασική τους προσέγγιση είναι να παρουσιάσουν άξιους ανθρώπους ως διεφθαρμένους, φαύλους, αναξιόπιστους για να πλήξουν την εμπιστοσύνη των πολιτών. Λες και ο πολίτης θα αμφισβητήσει την ίδια την πραγματικότητα, τα ίδια του τα μάτια και θα πιστέψει αυτά που λέει ή γράφει κάποιος για την πραγματικότητα που ζει ο ίδιος.

Ειρήνη Αγαπηδάκη

(Η κυρία μάς λέει για τον εαυτό της ότι είναι άξια, αδιάφθορη, αυτοδημιούργητη, αξιόπιστη και κυρίως ότι παράγει σημαντικό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο. Ο ίδιος ο πολιτικός της προϊστάμενος, ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη φαίνεται πως έχει διαφορετική γνώμη. Γι’ αυτό και δεν την παίρνει ποτέ μαζί του στις φιέστες κοπής κορδελών που πραγματοποιεί συνεχώς σε όλη τη χώρα. Παίρνει μόνο τη γενική γραμματέα του Βιλδιρίδη. Ενίοτε και τον υφυπουργό Θεμιστοκλέους. Την αναπληρώτρια υπουργό Αγαπηδάκη την έχει στο ψυγείο. Γι’ αυτό και η «δόλια» προσπαθεί να μείνει στον αφρό αυτοαποθεούμενη. Χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι οι «πλάτες» που έχει και που την εκτόξευσαν σε αριστίνδην εκλογή στη Βουλή, μέσω της πρώτης θέσης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, ενώ μέχρι τότε ήταν ένα δεξιό διαδικτυακό τρολ που ασχολούνταν με τα «κακάκια του Πολάκη», δεν είναι ικανές να της εξασφαλίσουν άκοπα και μια θέση στην επόμενη Βουλή μέσω σταυροδοσίας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo