Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Γιούχα στη Νέα Υόρκη, γιούχα και στο Μέριλαντ
  • Tρεχάτε ποδαράκια μου… (εντυπωσιακό video ντοκουμέντο)
  • Γλείφουν εκεί που έφτυναν οι ξενόδουλοι αστοί πολιτικοί της Βηρυτού
  • Colpo grosso του Νετανιάχου ή μοχλός πίεσης των Αμερικανών και προπαγανδιστικό τρικ για εσωτερική κατανάλωση στο Ισραήλ;
  • Ρε, τι πίνετε και δεν μας δίνετε;
  • Πάλι ηγέτης διεθνούς κύρους ο «απομονωμένος»…
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Κύπρος: Σύννεφο οι… αυτοκριτικές
Διεθνή

Κύπρος: Σύννεφο οι… αυτοκριτικές

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr5 Ιούλ 2021, 19:12

Το ΑΚΕΛ άλλαξε γενικό γραμματέα και ο Αναστασιάδης έκανε… αυτοκριτική για τα «χρυσά διαβατήρια» μιλώντας για την «οδυνηρότερη περίοδο» στην 40ετή πολιτική του καριέρα. Ολ’ αυτά κατόπιν εορτής ή –για να είμαστε ακριβείς- κατόπιν εκλογών.

Ο Αναστασιάδης μάλλον δε θα διεκδικήσει τρίτη θητεία, έχει όμως ένα κόμμα (ΔΗΣΥ) να φροντίσει, όπως και την προσωπική του υστεροφημία. Οσο για το ΑΚΕΛ, που όχι μόνο δεν κέρδισε από τη φθορά του κυβερνώντος ΔΗΣΥ αλλά υπέστη μεγάλες απώλειες, η αλλαγή ηγεσίας ήταν επιβεβλημένη.

Και τα δύο μεγαλύτερα κόμματα της Κύπρου ήταν χωμένα ως τα μπούνια στο σκάνδαλο των «χρυσών διαβατηρίων». Αφησαν να περάσουν οι βουλευτικές εκλογές, είδαν «τι ψάρια έπιασαν» και άρχισαν τις… αυτοκριτικές.

Ο Αναστασιάδης έκανε ανασχηματισμό της κυβέρνησής του και με την ευκαιρία μίλησε για «κατάχρηση από επιτήδειους». Που όμως ήταν όλοι στελέχη του ΔΗΣΥ και κολλητοί του, τους οποίους υπερασπίστηκε με νύχια και με δόντια, μέχρι που ήρθε η χαριστική βολή από το ντοκιμαντέρ του Αλ Τζαζίρα. «Δεν διστάζω, με παρρησία, να απολογηθώ και να ζητήσω τη συγγνώμη του λαού για τα δικά μας λάθη, τα οποία έγιναν η αιτία να προκληθεί μια πρωτοφανής πολιτική οξύτητα που στις πλείστες περιπτώσεις υπερέβαινε τα όρια του πολιτικού πολιτισμού», λέει τώρα. Γιατί, όμως, δεν τα έλεγε αυτά προεκλογικά; Είπαμε, πρώτα ήθελε να δει το αποτέλεσμα και τώρα κάνει νωρίς την κάλπικη αυτοκριτική, μπας και ξεχαστούν όλα μέχρι τις επόμενες προεδρικές εκλογές το 2023. Και τι εννοεί όταν μιλά για «υπέρβαση των ορίων του πολιτικού πολιτισμού»; Οτι δεν ήταν τόσο… κακό το σκάνδαλο, αλλά το φούσκωσε η πολιτική αντιπαράθεση;

Το ΑΚΕΛ πήγε στη σίγουρη λύση του Στέφανου Στεφάνου, κυβερνητικού εκπροσώπου κατά την προεδρία Χριστόφια και εκπροσώπου Τύπου του κόμματος έως τώρα. Ο Στεφάνου είναι και βουλευτής, οπότε διαθέτει όλο το «πακέτο». Το αν θα τα καταφέρει είναι άλλη υπόθεση. Δεν νομίζουμε ότι το ΑΚΕΛ θα μπορέσει να πάει με δικό του υποψήφιο στις προεδρικές εκλογές. Προς το παρόν, ο Στεφάνου μιλάει για «ξεκάθαρο μήνυμα» των βουλευτικών εκλογών, που ζητά από το ΑΚΕΛ, χωρίς να εγκαταλείψει την ιδεολογική του ταυτότητα, «να αφουγκραστεί τα αιτήματα και τις προκλήσεις της νέας εποχής».

Μιλάμε για αβάσταχτη μπουρδολογία και από τα δύο κόμματα, στην προσπάθειά τους να ανακτήσουν και πάλι την πρωτοβουλία στις πολιτικές εξελίξεις.

Εκτύπωση 🖨
ΑΚΕΛ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΔΗΣΥ ΚΥΠΡΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΟι λαοί πληρώνουν την κούρσα των εξοπλισμών
Επόμενο άρθρο Λογική «ατομικής ευθύνης» και για τις δασικές πυρκαγιές

Σχετικά Αρθρα

Tρεχάτε ποδαράκια μου… (εντυπωσιακό video ντοκουμέντο)

Διεθνή 15 Ιούν 2026, 19:35

Γλείφουν εκεί που έφτυναν οι ξενόδουλοι αστοί πολιτικοί της Βηρυτού

Διεθνή 15 Ιούν 2026, 19:09

Colpo grosso του Νετανιάχου ή μοχλός πίεσης των Αμερικανών και προπαγανδιστικό τρικ για εσωτερική κατανάλωση στο Ισραήλ;

Μπορεί το Ισραήλ να εκβιάσει τις ΗΠΑ;

Διεθνή 15 Ιούν 2026, 15:20

Μνημόνιο Κατανόησης ΗΠΑ-Ιράν: Το Ιράν επέβαλε τους όρους του – Ο διπλωματικός πόλεμος συνεχίζεται

Διεθνή 15 Ιούν 2026, 10:46

Η Χεζμπολά στήνει ενέδρες σε σιωναζιστικές δυνάμεις στο Ματζντάλ Ζουν και το Κφαρ Τιμπνίτ

Διεθνή 14 Ιούν 2026, 08:16

Αμπάς Αραγτσί: Η συμφωνία «ποτέ δεν ήταν πιο κοντά» στην ολοκλήρωσή της

Διεθνή 13 Ιούν 2026, 10:28
Ροή Ειδήσεων
Αθλητισμός

Γιούχα στη Νέα Υόρκη, γιούχα και στο Μέριλαντ

15 Ιούν 2026, 20:01
Διεθνή

Tρεχάτε ποδαράκια μου… (εντυπωσιακό video ντοκουμέντο)

15 Ιούν 2026, 19:35
Διεθνή

Γλείφουν εκεί που έφτυναν οι ξενόδουλοι αστοί πολιτικοί της Βηρυτού

15 Ιούν 2026, 19:09
Διεθνή

Colpo grosso του Νετανιάχου ή μοχλός πίεσης των Αμερικανών και προπαγανδιστικό τρικ για εσωτερική κατανάλωση στο Ισραήλ;

Μπορεί το Ισραήλ να εκβιάσει τις ΗΠΑ;

15 Ιούν 2026, 15:20
Η παπάρα

Ρε, τι πίνετε και δεν μας δίνετε;

15 Ιούν 2026, 13:20
Πολιτική

Πάλι ηγέτης διεθνούς κύρους ο «απομονωμένος»…

15 Ιούν 2026, 12:02
Διεθνή

Μνημόνιο Κατανόησης ΗΠΑ-Ιράν: Το Ιράν επέβαλε τους όρους του – Ο διπλωματικός πόλεμος συνεχίζεται

15 Ιούν 2026, 10:46
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Ιούνη

15 Ιούν 2026, 00:01
Πολιτισμός

Eρβαντ  Αμπραχαμιάν: Η σύγχρονη ιστορία του Ιράν

14 Ιούν 2026, 10:06
Διεθνή

Η Χεζμπολά στήνει ενέδρες σε σιωναζιστικές δυνάμεις στο Ματζντάλ Ζουν και το Κφαρ Τιμπνίτ

14 Ιούν 2026, 08:16
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Ιούνη

14 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Αμπάς Αραγτσί: Η συμφωνία «ποτέ δεν ήταν πιο κοντά» στην ολοκλήρωσή της

13 Ιούν 2026, 10:28
Αγροτικά

Τι γύρευε η Εφη Αχτσιόγλου σε δίκη λαμόγιων του σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ;

Για τις 30 Ιούνη διακόπηκε η νέα δίκη των Χλύκα (πατέρα και γιού) και Καλφούτζου

13 Ιούν 2026, 09:41
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

13 Ιούν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Ιούνη

13 Ιούν 2026, 00:01
Κόντρες

Χαρά στο κουράγιο του(ς)

12 Ιούν 2026, 20:15
Πολιτική

Μαργαριτάρια και γαϊδουράγκαθα, ΜαρΚα μ’ έκαψες…

12 Ιούν 2026, 13:22
Η παπάρα

Τι έχουν τα έρ’μα και ψοφούν;

12 Ιούν 2026, 11:28
Διεθνή

Συμφωνία θα υπάρξει όταν την ανακοινώσει το Ιράν – Θα αντανακλά τη νίκη του Ιράν επί του αμερικανοσιωνιστικού άξονα

12 Ιούν 2026, 11:06
Διεθνή

Ισραήλ: Απέλασαν γαλλίδα δημοσιογράφο

12 Ιούν 2026, 08:47
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Ιούνη

Ημέρα ανέμου.

Ημέρα γονιμότητας.

Ημέρα κατά της κακομεταχείρισης των ηλικιωμένων.

1911: Σοβαρά επεισόδια στην ελληνική Βουλή με αφορμή την επαναφορά του διαδόχου στο στράτευμα.

1972: Οι Ουλρίκε Μάινχοφ και Γκέρχαρντ Μίλερ (RAF) συλλαμβάνονται σε διαμέρισμα κοντά στο Αννόβερο.

1972: Συλλαμβάνονται τέσσερα μέλη του “Κινήματος 20ής Οκτώβρη“.

1978: Δολοφονική απόπειρα κατά του βουλευτή του ΚΚΕ Λυκούργου Καλλέργη.

2000: Ο συνοριακός φρουρός Γ. Πιστόλας σκοτώνει τον 25χρονο Πακιστανό Γιοβάλ Μπατζάρ στο Μεγάλο Δέρειο Εβρου.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Στα πολιτικά και διπλωματικά πηγαδάκια των Βρυξελλών και του Παρισιού σχολιάστηκε έντονα ότι ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν βλέπει στο πρόσωπο του Έλληνα υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και προέδρου του Eurogroup έναν πολύτιμο και σταθερό σύμμαχο για τη νέα βιομηχανική πολιτική της Ευρώπης. Η Γαλλία πιέζει συστηματικά για τη δημιουργία κοινών χρηματοδοτικών εργαλείων και κοινού ευρωπαϊκού δανεισμού στους τομείς της άμυνας και της ασφάλειας και η Αθήνα ευθυγραμμίζεται πλήρως με αυτήν τη στρατηγική επιλογή. Η συνάντηση αυτή στέλνει ένα σαφές μήνυμα προς τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, καθώς αποδεικνύει ότι οι δύο χώρες χτίζουν ένα κοινό μέτωπο απέναντι στις δημοσιονομικές αγκυλώσεις του Βορρά, διεκδικώντας μεγαλύτερη ευελιξία και γενναίες επενδύσεις για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μιλάμε για την απόλυτη ταύτιση απόψεων.

Political

(Ο ίδιος ο εκδότης της Political υπογράφει το παραπάνω σχόλιο. Μιλάμε μας έφυγε το σαγώνι. Δεν φανταζόμασταν ότι οι παραμυθάδες θα μπορούσαν να φτάσουν μέχρις εκεί. Ο Μακρόν περίπου εκλιπαρεί τη συμμαχία του Πιερρακάκη! Η Γαλλία του Μακρόν συμμαχεί με την Ελλάδα του Μητσοτάκη για να κάμψουν τη δημοσιονομική πειθαρχία του Βερολίνου! Κι όλα αυτά επειδή ο Πιερρακάκης είχε μια συνάντηση με τον προσωπάρχη του Ελιζέ και πέρασε κι ο Μακρόν να πει μια καλημέρα στα όρθια, αποτυπωμένη σε μια στραβοχυμένη φωτογραφία τραβηγμένη με κινητό. Ισα-ίσα για να αποκαλυφτεί το επαρχιώτικο κόμπλεξ του «βουτυρομπεμπέ». Η τελευταία φορά που είχαμε ακούσει παρόμοια αφηγήματα ήταν την περίοδο της μεγάλης κρίσης και των Μνημονίων. Τότε έλεγαν πως η Γαλλία του Ολάντ και η Ελλάδα του ΓΑΠ, του Σαμαρά, του Τσίπρα πιέζουν το γερμανικό δίδυμο Μέρκελ-Σόιμπλε να συμφωνήσει στην έκδοση ευρωομολόγων. Τα οποία, ως γνωστόν, δεν εκδόθηκαν ποτέ. Ούτε διαταράχτηκε ο γερμανογαλλικός άξονας. Αλλά τότε έδιναν τον πρώτο λόγο στο Ολάντ. Κρέμονταν από τα «καλαμπαλίκια» του γάλλου προέδρου μπας και καταφέρει να πετύχει την έκδοση ευρωομολόγων. Τώρα το τερμάτισαν. Τώρα ισχυρίζονται ότι ο γάλλος πρόεδρος κρέμεται από τα «καλαμπαλίκια» του Πιερρακάκη και τον θέλει οπωσδήποτε σύμμαχο για να κάνει πίσω η Γερμανία του Μερτς! Τη ζημιά την έκανε ο Τραμπ. Από τότε που ο ξεμωραμένος πορτοκαλομαλλιάς φασίστας άρχισε να γράφει τα πιο μεγάλα «φίδια», θεωρούν πως μπορούν όλοι τους να κάνουν το ίδιο. Μόνο που εδώ οι rednecks είναι πολύ λίγοι…)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo