Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Χαρτζουλάκης – Χοτζόγλου: Στο στόχαστρο για τη συνδικαλιστική δράση – Η αλληλεγγύη θα νικήσει στις 23/10!
  • Οι Πρυτάνεις στηρίζουν τους ταξικούς φραγμούς στη μόρφωση, μόνο που θέλουν να τους ορίζουν οι ίδιοι
  • Τα κρεμαστάρια του πορτοκαλομαλλιά φασίστα
  • Αμετανόητοι στις απολογίες τους οι μπάτσοι βασανιστές του Βασίλη Μάγγου
  • «Ο Γιάχια Σινουάρ νίκησε την ισραηλινή κοινωνία για ολόκληρες γενιές»: Αρθρογράφος της Χααρέτζ προειδοποιεί για καταστροφή που θα διαρκέσει γενιές
  • Σαν σήμερα 14 Οκτώβρη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Κοκορομαχίες σε γκρίζο φόντο
Διεθνή

Γαλλία

Κοκορομαχίες σε γκρίζο φόντο

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr28 Απρ 2012, 00:00

Θα φυσήξει επιτέλους νέος άνεμος στην Ευρώπη ή όχι; Για τον άνεμο του Φρανσουά Ολάντ μιλάμε, που θα φορολογήσει το μεγάλο κεφάλαιο, θα απορρίψει το νέο Σύμφωνο για το ευρώ και θα φέρει την ανάπτυξη κόντρα στη λογική της λιτότητας και της γερμανόφερτης δημοσιονομικής πειθαρχίας! Κι όλα αυτά θα τα κάνει γιατί είναι… σοσιαλιστής και δεν μασάει μπροστά στη… νεοφιλελεύθερη βαρβαρότητα!

Μα πού κρυβόταν αυτός ο άνθρωπος τόσον καιρό; Ιδού το μεγάλο ερώτημα που πλανιέται πάνω από την Ευρώπη. Εργαζόμενοι της Ευρώπης, δεν χρειάζεται να ξεσηκωθείτε. Το κάνει ο Ολάντ για εσάς! Εσείς δεν χρειάζεται παρά μόνο να τον στηρίξετε, όπως κάνει το Μέτωπο της Αριστεράς του Ζαν Λικ Μελανσόν. Τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους.

Οι πιο προσεκτικοί ευρωλιγούρηδες, βέβαια, δεν λένε τόσο χοντρές παπάρες όπως οι παραπάνω. Αισθάνονται την ανάγκη να εντάξουν και το «ισχυρό μαζικό κίνημα σε όλη την Ευρώπη», όπως έκανε ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε για τις γαλλικές εκλογές. Αυτό, όμως, ως μόνο στόχο έχει να βοηθήσει να «διαμορφωθούν οι  πολιτικοί συσχετισμοί για  την ανατροπή του νεοφιλελευθερισμού», πράγμα που θα επιφέρει «μεγάλες αλλαγές σε όφελος των λαών της Ευρώπης»! Το γαλλικό μονοπωλιακό κεφάλαιο, οι αδίστακτοι καπιταλιστές που ρουφάνε και την τελευταία σταγόνα ιδρώτα των εργατών τους, οι τραπεζίτες και όλη η φάρα των παράσιτων που μπροστά στον κίνδυνο να χάσουν ένα ευρώ μπορούν να κάνουν το πιο αδίστακτο έγκλημα, θα υποκλιθούν στο… σοσιαλιστή πρόεδρο που εξέλεξε ο λαός και θ’ αναγκαστούν να υποχωρήσουν για να δοθεί χώρος στον… καπιταλισμό με ανθρώπινο πρόσωπο!

Πόσες φορές δεν έχουμε ξανακούσει αυτές τις ηλιθιότητες στο παρελθόν; Πότε με τον Μπλερ και τον «τρίτο δρόμο» του (σοσιαλιστής ήταν κι αυτός πριν βομβαρδίσει το Ιράκ), πότε με τον Κλίντον (ο σαραντάρης που υποσχόταν πολλά πριν την πατήσει με τη… Μόνικα και βομβαρδίσει κι αυτός το Ιράκ), μέχρι τον Ομπάμα που σταμάτησε μεν να βομβαρδίζει το Ιράκ αλλά ακόμα νέο άνεμο δεν έχει φέρει. Κανείς από τους παραπάνω δεν στάθηκε ικανός να σταματήσει την καταστροφική πορεία του κεφαλαίου παγκόσμια, την εκτίναξη της ανεργίας, την επέλαση των αντεργατικών νομοθετημάτων για το καλό της «ανάπτυξης».

Ανάπτυξης για ποιον; Αυτό είναι το ερώτημα που πρέπει να θέσει κανείς αν θέλει να λέει τα πράγματα με τ’ όνομά τους κι όχι να βαυκαλίζεται σε πελάγη ονειροφαντασίας. Γιατί ανάπτυξη μπορεί να υπάρξει, ρίχνοντας την εργατική δύναμη στα τάρταρα της πιο άγριας εκμετάλλευσης, όπως γίνεται λογουχάρη στην Κίνα. Αυτό που δε θέλουν να καταλάβουν (ή καλύτερα δε θέλουν ν’ αναδειχτεί) τα παπαγαλάκια της σοσιαλδημοκρατίας είναι ότι η αδίστακτη επίθεση του κεφαλαίου στην εργασία δεν γίνεται εξαιτίας της παλαβομάρας των πολιτικών του διαχειριστών, αλλά είναι οικονομική αναγκαιότητα που ξεπηδά μέσα από τους ίδιους τους οικονομικούς νόμους του καπιταλιστικού συστήματος. Οι πολιτικοί διαχειριστές έρχονται και παρέρχονται, αλλάζοντας μόνο το «μίγμα» της πολιτικής εκμετάλλευσης σε βάρος της εργατικής τάξης, στο μοτίβο του «μαστίγιου και καρότου», αλλά ποτέ δεν την αμφισβητούν. Τα τελευταία χρόνια, η Γαλλία, όπως έχουμε γράψει σε παλαιότερη αρθρογραφία στην «Κ» (βλέπε «Κρίση χρέους ή κρίση συστήματος; – Η περίπτωση της Γαλλίας», αρ. φύλλου 666, 26/11/11 ή https://www. eksegersi.gr/article.php?article_id=14888), περνάει μεγάλα οικονομικά ζόρια.  Το δημόσιο χρέος της χώρας αυξήθηκε την περασμένη δεκαετία περίπου έξι φορές περισσότερο από την αύξηση του «εθνικού εισοδήματος» ή τουλάχιστον αυτού που οι καπιταλιστές βαφτίζουν «εθνικό εισόδημα», του ΑΕΠ. Ταυτόχρονα οι καταναλωτικές δαπάνες των νοικοκυριών σχεδόν μηδενίστηκαν το 2008 και το 2009, ενώ η αύξηση 1.34% του 2010 είναι από τα μικρότερα ποσοστά αύξησης που έχουν σημειωθεί από το 1950 που η στατιστική υπηρεσία δίνει στοιχεία. Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν και η μείωση της πιστοληπτικής αξιολόγησης των γαλλικών ομολόγων 100 μέρες πριν τις προεδρικές εκλογές. Τί θα κάνει απέναντι σε αυτή την κατάσταση ο Ολάντ που παραδέχεται την αναγκαιότητα μείωσης στου ελλείμματος; Δεν θα προχωρήσει σε περικοπές όπως ο προκάτοχός του; Αν ο Σαρκοζί που μάχεται με νύχια και με δόντια για την προεδρία επιχειρώντας να φλερτάρει με τους ψηφοφόρους της Λε Πεν (που κι αυτή δεν είναι τίποτε περισσότερο παρά γνήσια εκφραστής των δικών του απόψεων) αποτελεί την μία πλευρά το νομίσματος, ο Ολάντ αποτελεί την άλλη όψη του ίδιου ακριβώς νομίσματος που α-κούει στο όνομα: Ιμπεριαλιστική πολιτική στο εξωτερικό, καρατόμηση εργατικών δικαιωμάτων στο εσωτερικό. Ο καθένας από τους δύο ακολουθεί άλλο δρόμο για την επίτευξη των ίδιων στόχων, οι οποίοι δεν καθορίζονται στα γραφεία τους αλλά από τα οικονομικά συμφέροντα που τους στηρίζουν….

ΥΓ. Το ότι ο Ολάντ υπόσχεται ψήφο στους μετανάστες (εννοώντας τους νόμιμους φυσικά) και ο Σαρκοζί υπόσχεται ότι θα διώξει τους μισούς, αυτά εντάσσονται στο πολιτικό παιχνίδι που παίζει ο καθένας. Ούτε ο Σαρκοζί θα μπορέσει έτσι απλά να πετάξει έξω από την Γαλλία τους μισούς μετανάστες που ζουν σ’ αυτή ούτε ο Ολάντ θα δώσει ψήφο σε όλους, αλλά σε μια μειοψηφία. Η μεταναστευτική πολιτική θα καθοριστεί από τις ανάγκες της γαλλικής κεφαλαιοκρατίας, που ελέγχει και τους δύο υποψηφίους, κι όχι από τα λεγόμενά τους που γίνονται για να κερδίσουν τα κουκιά.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Γαλλία

Μαζική απεργία πείνας στα ισραηλινά κάτεργα
Επόμενο άρθρο

Γαλλία

Επίθεση λιτότητας με όπλο το χρέος, για να ταϊστεί το κεφάλαιο

Σχετικά Αρθρα

Τα κρεμαστάρια του πορτοκαλομαλλιά φασίστα

Διεθνή 14 Οκτ 2026, 14:18

«Ο Γιάχια Σινουάρ νίκησε την ισραηλινή κοινωνία για ολόκληρες γενιές»: Αρθρογράφος της Χααρέτζ προειδοποιεί για καταστροφή που θα διαρκέσει γενιές

Διεθνή 14 Οκτ 2026, 11:11

Οι θέσεις των ανταγωνιζόμενων ισραηλινών πολιτικών κομμάτων για το Παλαιστινιακό ζήτημα και οι πιθανές επιπτώσεις τους

Διεθνή 13 Οκτ 2026, 20:09

«Θεία δίκη»: Ενας μαθητής νεκρός και 24 τραυματίες από έκρηξη μη εκραγέντος πυρομαχικού στη βόρεια σιωνιστική οντότητα

Διεθνή 13 Οκτ 2026, 11:51

Iράν: «Ανεπαρκείς» οι μερικές παραχωρήσεις των ΗΠΑ στους ιρανικούς όρους

Διεθνή 13 Οκτ 2026, 10:17

Πλήγματα στο σιωναζισμό: Γάλλοι εργάτες εμπόδισαν τη φόρτωση υλικών για την Εlbit – Υγειονομικοί φορείς στη Βρετανία διέκοψαν σχέσεις με σιωνιστική φαρμακευτική

Διεθνή 12 Οκτ 2026, 14:58
Ροή Ειδήσεων
Εργατικά

Χαρτζουλάκης – Χοτζόγλου: Στο στόχαστρο για τη συνδικαλιστική δράση – Η αλληλεγγύη θα νικήσει στις 23/10!

14 Οκτ 2026, 14:42
Παιδεία

Οι Πρυτάνεις στηρίζουν τους ταξικούς φραγμούς στη μόρφωση, μόνο που θέλουν να τους ορίζουν οι ίδιοι

Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής και κλειστό αριθμό εισακτέων

14 Οκτ 2026, 14:34
Διεθνή

Τα κρεμαστάρια του πορτοκαλομαλλιά φασίστα

14 Οκτ 2026, 14:18
Καταστολή

Αμετανόητοι στις απολογίες τους οι μπάτσοι βασανιστές του Βασίλη Μάγγου

14 Οκτ 2026, 11:44
Διεθνή

«Ο Γιάχια Σινουάρ νίκησε την ισραηλινή κοινωνία για ολόκληρες γενιές»: Αρθρογράφος της Χααρέτζ προειδοποιεί για καταστροφή που θα διαρκέσει γενιές

14 Οκτ 2026, 11:11
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Οκτώβρη

14 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Ενας ανασφαλής πρωθυπουργός και ένα γκάλοπ… τίγκα στην αξιοπιστία

13 Οκτ 2026, 22:07
Διεθνή

Οι θέσεις των ανταγωνιζόμενων ισραηλινών πολιτικών κομμάτων για το Παλαιστινιακό ζήτημα και οι πιθανές επιπτώσεις τους

13 Οκτ 2026, 20:09
Παιδεία

Φοιτητές κατασκηνώνουν στο Σύνταγμα για το κόστος σπουδών και τη στέγη

13 Οκτ 2026, 18:57
Κόντρες

Αχ καρδιά μου και εγώ

13 Οκτ 2026, 18:48
Παιδεία

Στηρίζουν με απροσμέτρητο κυνισμό τη γενοκτονία των Παλαιστινίων και τη νομιμοποίηση της επιθετικότητας των σιωναζιστών

Κυβέρνηση και υπουργείο Παιδείας

13 Οκτ 2026, 13:52
Εργατικά

Εργαζόμενοι στα Κέντρα Πρόληψης: Συμπαράσταση στους διωκόμενους του ΨΝΑ

13 Οκτ 2026, 12:02
Διεθνή

«Θεία δίκη»: Ενας μαθητής νεκρός και 24 τραυματίες από έκρηξη μη εκραγέντος πυρομαχικού στη βόρεια σιωνιστική οντότητα

13 Οκτ 2026, 11:51
Καταστολή

Ο Γιάννης Καρατσώλης έχει καταδικαστεί άδικα

Στις 29 Οκτώβρη ξεκινά η δίκη του σε δεύτερο βαθμό

13 Οκτ 2026, 10:46
Διεθνή

Iράν: «Ανεπαρκείς» οι μερικές παραχωρήσεις των ΗΠΑ στους ιρανικούς όρους

13 Οκτ 2026, 10:17
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Οκτώβρη

13 Οκτ 2026, 00:01
Ιστορία

Κατάπτυστη αθλιότητα! Αφίσα με τη σημαία της Βέρμαχτ πάνω από την Ακροπολη διαφημίζει ελληνο-γερμανικό συνέδριο για την Απελευθέρωση

Καταγγελία του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα

12 Οκτ 2026, 19:50
Κόντρες

Δεν είναι όλοι οι εβραίοι σιωνιστές

12 Οκτ 2026, 19:33
Διεθνή

Πλήγματα στο σιωναζισμό: Γάλλοι εργάτες εμπόδισαν τη φόρτωση υλικών για την Εlbit – Υγειονομικοί φορείς στη Βρετανία διέκοψαν σχέσεις με σιωνιστική φαρμακευτική

12 Οκτ 2026, 14:58
Πολιτική

Oταν ο Μητσοτάκης και οι υπουργοί του «φιλούσαν τον fucking ass» της Γκίλφοϊλ

12 Οκτ 2026, 14:28
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Οκτώβρη

Ημέρα δωρεάς οργάνων σώματος και μεταμοσχεύσεων.

Ημέρα προτύπων (τυποποίησης).

1906: Επαναστάτες ληστεύουν 600.000 ρούβλια από υπερφρουρούμενη χρηματαποστολή στο κέντρο της Πετρούπολης.

1939: Το υπουργείο Παιδείας ορίζει ότι οι μαθητές θα χαιρετούν με τον ίδιο τρόπο που χαιρετούν οι φαλαγγίτες της ΕΟΝ.

1973: Συλλαλητήριο 12.000 κατοίκων των Μεγάρων κατά των σχεδίων για εγκατάσταση εργοστασίου αλουμίνας και διυλιστηρίου στην πόλη.

1976: Βόμβες σε καταστήματα και σε αποθήκη της «Siemens».

2000: Βόμβα που δεν εξερράγη στο γραφείο του πρώην υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Σ. Σουμάκη στον Πειραιά (Επαναστατικοί Πυρήνες).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Είχα την συγκλονιστική Χαρά, Τιμή και Απόλαυση να παρίσταμαι και να ακούσω ζωντανά την πιο σπουδαία πολιτική ομιλία που έχω ακούσει στην ζωή μου. Ο Υπουργός των Εξωτερικών των ΗΠΑ @SecRubio δεν μίλησε σήμερα στην Πνύκα, μπροστά από την Ακρόπολη μόνον ως ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, αλλά ως ο πολιτικός εκπρόσωπος των ανθρώπων της Δύσης που ζούσαν, που ζουν και που θα ζήσουν στο μέλλον. Έκανε μια αληθινά Ιστορικών διαστάσεων ομιλία. Περιττό να πω ότι συμφωνώ σε όσα είπε στο 100% και ότι ως Έλλην αισθάνομαι υπερήφανος για το βάθος του θαυμασμού του για τους προγόνους μας αλλά και ως Υπουργός αυτής της Κυβερνήσεως για την δημόσια αναγνώριση του στην αξιοπιστία και στην επιτυχία της Χώρας μας σήμερα. Η Ελλάδα, η Ρώμη και ο Χριστιανισμός συνθέτουν τον Δυτικό Πολιτισμό και η παρακμή του πρέπει να τελειώσει και να ξαναβρεί η Δύση τις ρίζες, τις αξίες και το πνεύμα της που την έκαναν για αιώνες κυρίαρχη. Πραγματικά αξίζουν πολλά εύγε αλλά και ευχαριστώ στον κ. Ρούμπιο για την σημερινή του ομιλία.

Αδωνις Γεωργιάδης

(Εντάξει, εμετός. Προσέξτε, όμως, την επιτηδευμένη μίμηση του ύφους του Τραμπ, με κεφαλαία γράμματα σε ορισμένες λέξεις και κάποια βροντώδη επίθετα. Δεν είναι χωρίς σημασία. Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη ήξερε ότι θα προκαλέσει. Διάλεξε σκόπιμα να γράψει αυτό το έμεσμα, ξεπερνώντας κάθε άλλο δεξιό πολιτικό ή δημοσιογράφο στην Ελλάδα. Ολοι οι άλλοι έγλειψαν πατόκορφα τον Ρούμπιο αλλά με… στιλ και… αντικειμενικότητα. Προσπάθησαν να εμφανιστούν σοβαροί και… αξιοπρεπείς. Συνασπίστηκαν μάλιστα γύρω από τη θέση ότι ο Ρούμπιο δεν είναι σαν τους Τραμπ και Βανς αλλά είναι ένας παραδοσιακός Ρεπουμπλικανός. Μόνο ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος Σπυράδωνης κινήθηκε σε ρυθμό MAGA. Το μήνυμά του δεν αποδέκτες τόσο το δεξιό και ακροδεξιό κοινό στην Ελλάδα όσο ΤΗΝ πρεσβεία και το  ΜΑGA. Θέλησε να προβληθεί ως ο μοναδικός γνήσιος εκπρόσωπος του τραμπισμού στην ελληνική Δεξιά, ώστε να ενεργοποιήσει τις κεραίες ΤΗΣ πρεσβείας και να γίνει ο εκλεκτός της. Να διεκδικήσει την υποστήριξή ΤΗΣ και την υποστήριξη του MAGA, επειδή ξέρει ότι δεν αργεί η ώρα που θα διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ με αντίπαλο τον… αριστερό Δένδια)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Γαλλία

    17Ν
    • Γαλλία

      Εφετείο 17Ν
  • Γαλλία

    ΕΛΑ
    • Γαλλία

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Γαλλία

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Γαλλία

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Γαλλία

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Γαλλία

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Γαλλία

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Γαλλία

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Γαλλία

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Γαλλία

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Γαλλία

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Γαλλία

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Γαλλία

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Γαλλία

      Γαλλία

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Γαλλία

      Γαλλία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Γαλλία

      Γαλλία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Γαλλία

      Γαλλία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Γαλλία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Γαλλία

    Γαλλία

    Ποιοι είμαστε
  • Γαλλία

    Γαλλία

    Επικοινωνία
  • Γαλλία

    Γαλλία

    Όροι χρήσης
  • Γαλλία

    Γαλλία

    Ποιοι είμαστε
  • Γαλλία

    Γαλλία

    Επικοινωνία
  • Γαλλία

    Γαλλία

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo