Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 14 Σεπτέμβρη
  • Οκτώ ελληνικά πανεπιστήμια πρόθυμοι εταίροι του ισραηλινού κράτους
  • «Η πολιτική εξουσία του Λιβάνου είναι συνένοχη στα ισραηλινά εγκλήματα»
  • Τσίπρας για εκπαίδευση: Υποσχεσιολογία και παλιές συνταγές της εποχής Γαβρόγλου με αντιδραστικά υλικά
  • Σαν σήμερα 13 Σεπτέμβρη
  • Ο λαός του λιβανέζικου νότου «έφτυσε» τον ξενόδουλο πρόεδρο Αούν
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Η αντίσταση δε λυγίζει
Διεθνή

Γαλλία

Η αντίσταση δε λυγίζει

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr21 Δεκ 2019, 00:00

Μπορεί το υπουργείο Εσωτερικών της Γαλλίας να… συρρίκνωσε τις διαδηλώσεις που έγιναν την περασμένη Τρίτη σε όλη τη Γαλλία κατά της αντιασφαλιστικής λαίλαπας που προωθεί ο Μακρόν, όμως τα γαλλικά ΜΜΕ άλλα λένε. Σύμφωνα με τη «Λε Μοντ» (https://www.lemonde.fr/politique/article/2019/12/17/tous-les-syndicats-dans-la-rue-contre-la-reforme-des-retraites_6023141_823448.html), οι διαδηλώσεις συγκέντρωσαν περισσότερο κόσμο από αυτές της 10ης Δεκέμβρη, ενώ στο Παρίσι η διαδήλωση ξεκίνησε από την πλατεία Δημοκρατίας στις 2 μετά το μεσημέρι κατευθυνόμενη προς την πλατεία του Εθνους (γύρω στα 3.5 χιλιόμετρα απόσταση σε ευθεία γραμμή, μέσω της λεωφόρου Βολταίρου), αλλά οι τελευταίοι διαδηλωτές έφυγαν από την πλατεία Δημοκρατίας στις 5 το απόγευμα, δηλαδή μετά από τρεις ώρες, λόγω του μεγάλου πλήθους! Πώς ταιριά-ζει αυτό με το νούμερο των 76 χιλιάδων διαδηλωτών που έδωσε το υπουργείο Εσωτερικών; Ο Μακρόν και οι υπουργοί του έχουν ανακαλύψει δική τους αριθμητική και τη χρησιμοποιούν στην κυβερνητική προπαγάνδα!

Αν οι διαδηλωτές περπατούσαν επί τρεις ώρες μεταξύ των δύο πλατειών με αργό βάδισμα (έστω 1.5 χιλιόμετρο την ώρα), τότε το συνολικό μήκος της πορείας ήταν γύρω στα πέντε χιλιόμετρα. Αρα, η επιφάνεια που κάλυψαν οι διαδηλωτές ήταν περίπου 150 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα (το πλάτος της λεωφόρου Βολταίρου είναι γύρω στα 30 μέτρα). Αν βάλουμε δύο άτομα στο τετραγωνικό (δηλαδή σχετικά αραιά), ο αριθμός των διαδηλωτών προκύπτει 300 χιλιάδες άτομα, αριθμός που ταιριάζει περισσότερο με αυτόν που έδωσε η CGT (350 χιλιάδες) παρά με αυτόν που έδωσε η κυβέρνηση!

Τεράστια διαφορά μεταξύ των αριθμών που έδωσαν τα συνδικάτα και αυτών που έδωσε η κυβέρνηση υπάρχει και αναφορικά με τις διαδηλώσεις που έγιναν στις υπόλοιπες πόλεις της Γαλλίας, όπως η Τουλούζη (120 χιλιάδες έναντι 17), η Λυόν (40 χιλιάδες έναντι 17), η Νάνδη (30 χιλιάδες έναντι 14). Συνολικά, σύμφωνα με τα συνδικάτα, στις διαδηλώσεις της περασμένης Τρίτης κατέβηκαν 1.5 εκατομμύριο άνθρωποι, έναντι 615 χιλιάδων που έδωσε η κυβέρνηση. Αριθμός λίγο μικρότερος από αυτόν της πρώτης διαδήλωσης (της 5ης Δεκέμβρη), στην οποία τα συνδικάτα έδωσαν 1.8 εκατομμύρια ενώ η κυβέρνηση γύρω στους 800 χιλιάδες, όμως σαφώς μεγαλύτερος (διπλάσιος) της δεύτερης (της 10ης Δεκέμβρη, την οποία η αστυνομία υπολόγισε σε 340 χιλιάδες σε όλη τη Γαλλία).

Πέρα όμως από την αριθμητική των διαδηλώσεων, που έχει τη σημασία της για να έχουμε μία εικόνα του μεγέθους του κινήματος, υπάρχει και η αριθμητική της απεργίας στους σιδηροδρόμους και το μετρό. Σύμφωνα με το πρακτορείο France24 (βλ. https://www.politico.eu/article/mass-protests-strike-again-in-france-on-black-tuesday-sncf-pension-reforms-paris/), η «μαύρη Τρίτη» σημαδεύτηκε από την παράλυση πολλών γραμμών των μέσων μεταφοράς για 13η μέρα, με τις μισές από τις 16 γραμμές του μετρό στο Παρίσι να έχουν κλείσει και μόνο δύο να λειτουργούν κανονικά (οι συρμοί σ’ αυτές κινούνται χωρίς οδηγό)! Από τις σιδηροδρομικές γραμμές ταχείας, λειτουργούσε μόνο το ένα τέταρτο! Το ίδιο πρακτορείο δίνει ένα εντυπωσιακό 54%-60% υπέρ των διαδηλώσεων, με μόνο ένα 30% να δηλώνει αντίθετο στις διάφορες δημοσκοπήσεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα (όπως αυτή της κυριακάτικης εφημερίδας Journal du Dimanche, που έγινε πριν από τη μεγάλη διαδήλωση της Τρίτης). 

Οι ρεφορμιστές της CFDT (πρόσκειται στο Σοσιαλιστικό Κόμμα) ρίχνουν την μπανανόφλουδα της αναστολής των κινητοποιήσεων για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αλλά δε φαίνεται εύκολο να γίνει κάτι τέτοιο. Η γαλλική εργατική τάξη σώζει την τιμή της ευρωπαϊκής κι όσο θα εξακολουθεί να βρίσκεται στους δρόμους η αντιασφαλιστική ανατροπή δε θα περάσει εύκολα. Γι’ αυτό και ο Μακρόν υποσχέθηκε ότι θα… βελτιώσει το νομοσχέδιο, αλλά δεν προτίθεται να το αποσύρει!

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Γαλλία

Χαστούκι στην κυβέρνηση από την Ολομέλεια του Εφετείου Αθήνας
Επόμενο άρθρο

Γαλλία

Chant des Partisans

Σχετικά Αρθρα

Οκτώ ελληνικά πανεπιστήμια πρόθυμοι εταίροι του ισραηλινού κράτους

Διεθνή 13 Σεπ 2026, 19:54

«Η πολιτική εξουσία του Λιβάνου είναι συνένοχη στα ισραηλινά εγκλήματα»

Δήλωση βουλευτή της Χεζμπολά

Διεθνή 13 Σεπ 2026, 11:29

Ο λαός του λιβανέζικου νότου «έφτυσε» τον ξενόδουλο πρόεδρο Αούν

Διεθνή 12 Σεπ 2026, 14:15

Ανακτήθηκαν 5.400 km²: Επιχείρηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Υεμένης κατά μήκος της δυτικής ακτής της Υεμένης

Διεθνή 12 Σεπ 2026, 08:16

O Tραμπ απέρριψε σαουδαραβικό αίτημα για βομβαρδισμούς της Ανσαραλά

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Axios

Διεθνή 11 Σεπ 2026, 18:46

Αλλος ένας φιλο-παλαιστίνιος νίκησε φιλο-σιωνιστή στις ΗΠΑ

Διεθνή 11 Σεπ 2026, 12:21
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Σεπτέμβρη

14 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Οκτώ ελληνικά πανεπιστήμια πρόθυμοι εταίροι του ισραηλινού κράτους

13 Σεπ 2026, 19:54
Διεθνή

«Η πολιτική εξουσία του Λιβάνου είναι συνένοχη στα ισραηλινά εγκλήματα»

Δήλωση βουλευτή της Χεζμπολά

13 Σεπ 2026, 11:29
Παιδεία

Τσίπρας για εκπαίδευση: Υποσχεσιολογία και παλιές συνταγές της εποχής Γαβρόγλου με αντιδραστικά υλικά

13 Σεπ 2026, 10:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Σεπτέμβρη

13 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Ο λαός του λιβανέζικου νότου «έφτυσε» τον ξενόδουλο πρόεδρο Αούν

12 Σεπ 2026, 14:15
Διεθνή

Ανακτήθηκαν 5.400 km²: Επιχείρηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Υεμένης κατά μήκος της δυτικής ακτής της Υεμένης

12 Σεπ 2026, 08:16
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

12 Σεπ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Σεπτέμβρη

12 Σεπ 2026, 00:01
Πολιτισμός

Τα παιδιά της Γάζας ξέρουν να εκτιμούν

11 Σεπ 2026, 19:20
Διεθνή

O Tραμπ απέρριψε σαουδαραβικό αίτημα για βομβαρδισμούς της Ανσαραλά

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Axios

11 Σεπ 2026, 18:46
Κόντρες

Γιατί εκθέτουν τον Ιάσονα;

11 Σεπ 2026, 14:40
Διεθνή

Αλλος ένας φιλο-παλαιστίνιος νίκησε φιλο-σιωνιστή στις ΗΠΑ

11 Σεπ 2026, 12:21
Η παπάρα

Κυνισμός χρυσοκάνθαρου μάνατζερ και απροκάλυπτη ψευδολογία αυτοκρατορικού απεσταλμένου

11 Σεπ 2026, 08:22
Καταστολή

Ο Μητσοτάκης αναγκάστηκε να παραδεχτεί το φιάσκο της πανεπιστημιακής αστυνομίας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δικαιολόγησε το φιάσκο βαφτίζοντας το κρέας ψάρι

11 Σεπ 2026, 06:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Σεπτέμβρη

11 Σεπ 2026, 00:01
Κόντρες

Κοινής κουλτούρας μετέχοντες

10 Σεπ 2026, 20:53
Διεθνή

Προελαύνουν ασταμάτητα οι «Χούθι» στην Υεμένη

10 Σεπ 2026, 17:49
Διεθνή

Ανώτεροι βρετανοί ραβίνοι υποστηρίζουν τις κυρώσεις κατά των παράνομων ισραηλινών εποικισμών

Κόντρα στην κυρίαρχη εβραϊκή ηγεσία

10 Σεπ 2026, 14:22
Παιδεία

Εκπαιδευτικοί στην Ελλάδα: Ενας πληθυσμός γερασμένος, με υψηλά προσόντα και χαμηλά αμειβόμενος

10 Σεπ 2026, 13:41
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Σεπτέμβρη

Ημέρα πρώτων βοηθειών.

Ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας.

1943: Οι Γερμανοί σκοτώνουν πεντακόσιους Ελληνες στη Βιάνο Κρήτης.

1944: Ταγματασφαλίτες με επικεφαλής τους Σούμπερτ και Πούλο και με την ενίσχυση Γερμανών δολοφονούν 104 άοπλους πολίτες στα Γιαννιτσά.

1946: Διαλύεται η Κοινωνία των Εθνών.

1960: Ιδρύεται ο ΟΠΕΚ.

1976: Ανακαλύπτεται οπλοστάσιο στα χέρια απόστρατων στελεχών της ιωαννιδικής χούντας, στη Θεσσαλονίκη.

1982: Τούρκοι πολιτικοί πρόσφυγες ξυλοκοπούν τον στρατιωτικό ακόλουθο της Τουρκίας στην Ελλάδα.

2000: Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ιδρύει τον ΛαΟΣ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα κιόλας, στις πρώτες εβδομάδες που ήρθαμε στο υπουργείο Οικονομικών, ξεκινήσαμε με 250 ευρώ στο 60% των συνταξιούχων άνω των 65 (ετών) και διαρκώς το διευρύναμε και φτάσαμε στα 400 ευρώ καθαρά για τους άνω των 65 (ετών). Εκ των πραγμάτων, παρά το γεγονός ότι έχουμε δώσει ευελιξίες για να μπορούν να εργάζονται παραλλήλως, είναι πιο δύσκολο να εργάζεται κανείς σε μεγαλύτερες ηλικίες σε σχέση με νεότερες. Αρα, αυτό σίγουρα ήταν ένα κριτήριο. Και, βέβαια, κρατήστε το εξής: αυτό που λέμε «εθνική σύνταξη» είναι 446 ευρώ μεικτά. Εδώ μιλάμε για 400 ευρώ καθαρά. Για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων που μας ακούν, στην πραγματικότητα, αυτά τα 400 ευρώ είναι μία 13η σύνταξη.

Κυριάκος Πιερρακάκης

(Μετά την ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γράψαμε και το εξής σχόλιο: «O Mητσοτάκης δίνει φιλοδώρημα 400 ευρώ στους συνταξιούχους, αρκεί να είναι άνω των 65 ετών. Μην ρωτήσετε “οι κάτω των 65 στο πηγάδι κατούρησαν;”. Οι κάτω των 65 να πάνε να δουλέψουν. Αυτό είναι το μήνυμα. Μιλάμε για συνταξιούχους που έφαγαν τα νιάτα τους στα Βαριά και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα και για συνταξιούχους που ήταν “τυχεροί” και κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένσημα 40 ετών δουλειάς για να συνταξιοδοτηθούν στα 62. Η νεοφιλελεύθερη λύσσα κατά των ανθρώπων της δουλειάς φαίνεται και σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αφού έκοψαν από τους συνταξιούχους τα δώρα χριστουγέννων, πάσχα και άδειας (δύο μισθούς το χρόνο), τώρα τους δίνουν φιλοδωρήματα αλλά με ηλικιακό κόφτη. Ενας/μία που δούλεψε 40 πλήρη χρόνια, έχοντας καταβάλει ένα σκασμό λεφτά για ασφαλιστικές εισφορές, αποκλείεται από το φιλοδώρημα αν είναι κάτω των 65, επειδή θεωρείται ικανός να δουλέψει κι άλλα χρόνια. Μιλάμε για λογική γαλέρας». Σε συνέντευξή του στον Real fm, στους Χατζηνικολάου-Δελατόλλα, ο Πιερρακάκης, με τον κυνισμό του χρυσοκάνθαρου μάνατζερ, επιβεβαιώνει πλήρως το σχόλιό μας: υπάρχει πλήρης ευελιξία και οι κάτω των 65, αν δεν τους φτάνει η σύνταξη, μπορούν να αναζητήσουν δουλειά! Δηλαδή, εξαναγκάζονται να αρνηθούν την ίδια την έννοια του συνταξιούχου, του απόμαχου της δουλειάς. Με τον ίδιο κυνισμό και με την αλαζονεία του αυτοκρατορικού απεσταλμένου που μπορεί να φτύνει κατάμουτρα τους υπηκόους, βαφτίζει «13η σύνταξη» τα 400 ευρώ επειδή ισούνται με μια «εθνική σύνταξη»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Γαλλία

    17Ν
    • Γαλλία

      Εφετείο 17Ν
  • Γαλλία

    ΕΛΑ
    • Γαλλία

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Γαλλία

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Γαλλία

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Γαλλία

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Γαλλία

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Γαλλία

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Γαλλία

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Γαλλία

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Γαλλία

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Γαλλία

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Γαλλία

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Γαλλία

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Γαλλία

      Γαλλία

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Γαλλία

      Γαλλία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Γαλλία

      Γαλλία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Γαλλία

      Γαλλία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Γαλλία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Γαλλία

    Γαλλία

    Ποιοι είμαστε
  • Γαλλία

    Γαλλία

    Επικοινωνία
  • Γαλλία

    Γαλλία

    Όροι χρήσης
  • Γαλλία

    Γαλλία

    Ποιοι είμαστε
  • Γαλλία

    Γαλλία

    Επικοινωνία
  • Γαλλία

    Γαλλία

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo