Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 4 Ιούλη
  • Μετά τον Φεύγα κι άλλος φευγάτος
  • ΗΠΑ: Η καταγγελία της γεονοκτονίας στην Παλαιστίνη βγάζει βουλευτές
  • Ομόφωνα ένοχοι Μελάς-Ρέππα – Παραπέμπονται και στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για κακούργημα
  • Οι εκλεκτοί του Βορίδη πλήρωσαν παράνομα τα λαμόγια που είχε αποκαλύψει η Τυχεροπούλου!
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Εβδομήντα ένα χρόνια από τη Νάκμπα
Διεθνή

1948-2019

Εβδομήντα ένα χρόνια από τη Νάκμπα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr18 Μάι 2019, 00:00

Την Τετάρτη 15 Μάη, συμπληρώθηκαν 71 χρόνια από τη μεγάλη καταστροφή για τον παλαιστινιακό λαό, από την ίδρυση της σιωνιστικής οντότητας στα εδάφη της ιστορικής Παλαιστίνης, που κατασκευάστηκε για να παίξει το ρόλο φύλακα των γεωστρατηγικών συμφερόντων του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού στην ευρύτερη Μέση Ανατολή.
 
Η Παλαιστινιακή Στατιστική Υπηρεσία (ΠΣΥ) αποκάλυψε τη Δευτέρα 13 Μάη ότι το Ισραήλ έχει δολοφονήσει περισσότερους από 100.000 Παλαιστίνιους και Αραβες από τη Νάκμπα μέχρι τώρα, ενώ από το 1967 μέχρι σήμερα έχει συλλάβει και φυλακίσει ένα εκατομμύριο Παλαιστίνιους. Από τις 29 Σεπτέμβρη του 2000 μέχρι τις 7 Μάη του 2019, οι σιωνιστές δολοφόνησαν 10.853 Παλαιστίνιους. Το 2014 ήταν η πιο φονική χρονιά, με 2.240 νεκρούς Παλαιστίνιους, από τους οποίους οι 2.181 δολοφονήθηκαν στη Γάζα κατά την διάρκεια της ισραηλινής εισβολής το καλοκαίρι του 2014. Το 2018, οι σιωνιστές δολοφόνησαν 312 Παλαιστίνιους. Ανάμεσά τους 57 παιδιά και τρεις γυναίκες.
 
Ο ισραηλινός στρατός συνεχίζει να κρατά τα νεκρά σώματα 15 παλαιστίνιων μαρτύρων. Ούτε νεκροί δε δικαιούνται να είναι ελεύθεροι οι Παλαιστίνιοι.
 
Οι παλαιστίνιοι πολιτικοί κρατούμενοι ξεπερνούν τους 5.700. Ανάμεσά τους 250 παιδιά και 57 γυναίκες. Μόνο το 2018, το Ισραήλ συνέλαβε 6.500 Παλαιστίνιους, μεταξύ των οποίων 1.063 παιδιά και 140 γυναίκες, ενώ από τον Οκτώβρη του 2015, 300 παιδιά από την κατεχόμενη Ιερουσαλήμ έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό. Τριάντα έξι απ’ αυτά παραμένουν σε αυτό το καθεστώς μέχρι σήμερα.
 
Οι τακτικές εθνοκάθαρσης που εφάρμοσαν οι πολιτοφυλακές των Σιωνιστών κατά τη διάρκεια της Νάκμπα μετέτρεψαν σε πρόσφυγες 800.000 με 1,4 εκατομμύρια Παλαιστίνιους. Ταυτόχρονα, κατέλαβαν 774 παλαιστινιακά χωριά και πόλεις, από τα οποία κατάστρεψαν εκ θεμελίων τα 531, ενώ έκαναν 70 μαζικές σφαγές αμάχων, δολοφονώντας περισσότερους από 15.000 Παλαιστίνιους. Η έκθεση της ΠΣΥ αποκαλύπτει ότι ο πληθυσμός της Παλαιστίνης το 1914 ήταν 690.000, εκ των οποίων μόλις το 8% ήταν Εβραίοι. Το 1948, ο πληθυσμός ήταν περισσότερος από 2 εκατομμύρια, ενώ το ποσοστό των Εβραίων ήταν 31,5%. Αυτή η μεγάλη αύξηση του εβραϊκού πληθυσμού της περιοχής προκλήθηκε από τη μαζική μεταφορά Εβραίων στην περιοχή υπό την αιγίδα των βρετανών αποικιοκρατών. Παρά την εθνοκάθαρση που υπέστη ο παλαιστινιακός λαός, ο συνολικός πληθυσμός των Παλαιστίνιων έχει ξεπεράσει τα 13,1 εκατομμύρια μέχρι το τέλος του 2018, από τους οποίους τα 6,48 εκατομμύρια ζουν στα εδάφη της ιστορικής Παλαιστίνης.
 
Εβδομήντα ένα χρόνια μετά τη Νάκμπα, παρά την κτηνώδη καταστολή των σιωνιστών, ο παλαιστινιακός λαός συνεχίζει να αντιστέκεται πληρώνοντας καθημερινά βαρύτατο φόρο αίματος. Δεκάδες χιλιάδες παλαιστίνιοι διαδηλωτές συνεχίζουν να αψηφούν για πάνω από ένα χρόνο την τρομοκρατία των σιωνιστών, διεκδικώντας το δικαίωμα της επιστροφής στις πατρογονικές τους εστίες, από τις οποίες οι ίδιοι ή οι πρόγονοί τους ξεριζώθηκαν με τη βία. Διαδηλώνουν στο πλαίσιο  της «Μεγάλης Πορείας της Επιστροφής», στη «νεκρή ζώνη» που το Ισραήλ έχει επιβάλει εδώ και χρόνια στην πολιορκημένη Γάζα.
 
Παράλληλα, τα ένοπλα τμήματα των οργανώσεων της Αντίστασης βελτιώνουν συνεχώς τις επιχειρησιακές τους δυνατότητες, αυξάνοντας έτσι το άγχος και την αβεβαιότητα των Σιωνιστών που βλέπουν να αυξάνονται συνεχώς οι πιθανότητες να μετατραπεί σε Βατερλό μια νέα εισβολή τους στη Γάζα. Οι εξελίξεις στο πεδίο της μάχης κατά τη διάρκεια της εισβολής του ισραηλινού στρατού στη Γάζα το καλοκαίρι του 2014, όταν οι ρουκέτες της Αντίστασης έφτασαν μέχρι το Τελ Αβίβ, αλλά και πρόσφατα, με τους βομβαρδισμούς της Γάζας από τα ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη και τις μαχητικές απαντήσεις της Αντίστασης, δείχνουν ότι πλέον η Αντίσταση καθορίζει τους όρους της σύγκρουσης με τον κατακτητή και έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων.
 
Αυτό επιβεβαιώνεται και από τον ισραηλινό ακαδημαϊκό και αρθρογράφο στο ακροδεξιό ισραηλινό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ynet, Γιοράμ Γιουβάλ, που θεωρεί ότι ο Νετανιάχου δε δίνει εντολή για μια νέα εισβολή στη Γάζα, γιατί ο στρατός είναι εξαιρετικά απρόθυμος για κάτι τέτοιο. Δώδεκα χρόνια μετά την ανάληψη της εξουσίας στη Γάζα από τη Χαμάς, η Αντίσταση έχει οχυρωθεί καλά στη Λωρίδα και κάθε νέα σιωνιστική εισβολή θα είχε σαν αποτέλεσμα εκατοντάδες νεκρούς ισραηλινούς στρατιώτες.
 
Το φιλοσιωνιστικό μέτωπο συμπληρώνει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που ενισχύει συνεχώς τους οικονομικούς, στρατιωτικούς, πολιτικούς και πολιτιστικούς δεσμούς με το Ισραήλ, έχοντας μετατραπεί στον πιο πιστό σύμμαχο των Σιωνιστών, ενώ η αμερικανοδουλεία της έχει ξεπεράσει κατά πολύ αυτή των προκατόχων της, θυμίζοντας αυτή του μοναρχοφασιστικού καθεστώτος της περιόδου 1946-49 και μετέπειτα.
 
Ο παλαιστινιακός λαός, αψηφώντας τις σφαίρες των σιωνιστών, παραδίδει μαθήματα θάρρους, αυτοθυσίας και αποφασιστικότητας στους καταπιεσμένους λαούς όλου του κόσμου, είτε αυτοί ζουν στα δεσμά της κατοχής είτε στα δεσμά του καπιταλισμού και του Μνημονίου, όπως εμείς.
 
 
 
 
 
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

1948-2019

Ο καπιταλισμός καταστρέφει τον πλανήτη
Επόμενο άρθρο

1948-2019

ΗΠΑ-Κίνα: Κλιμακώνεται ο εμπορικός πόλεμος

Σχετικά Αρθρα

ΗΠΑ: Η καταγγελία της γεονοκτονίας στην Παλαιστίνη βγάζει βουλευτές

Υποψήφια υπέρ της Παλαιστίνης εκτόπισε βετεράνο που υποστηριζόταν από την AIPAC στις προκριματικές εκλογές των Δημοκρατικών στο Κολοράντο

Διεθνή 3 Ιούλ 2026, 12:04

Θα πληρώνουν τέλη υπηρεσιών στο Ορμούζ και θα πουν κι ένα τραγούδι

Bloomberg: Οι ευρωπαϊκές δυνάμεις αποδέχονται τα τέλη διέλευσης από το Στενό του Ορμούζ ως νέα πραγματικότητα

Διεθνή 3 Ιούλ 2026, 09:00

1000 ημέρες γενοκτονίας στη Γάζα: Συγκλονιστικά στοιχεία για τη συνεχιζόμενη οδύνη

Οι Παλαιστινιακές Οργανώσεις Αντίστασης επαναβεβαιώνουν το δικαίωμα αντίστασης στην κατοχή με όλα τα μέσα

Διεθνή 2 Ιούλ 2026, 21:01

Το καθεστώς της Συρίας διακηρύσσει ουδετερότητα στις λιβανικές υποθέσεις

Ο ΥΠΕΞ της Συρίας επισκέφτηκε τη Βηρυτό, συναντήθηκε με τον Ναμπίχ Μπέρι και δήλωσε ανοιχτός σε συνάντηση με τη Χεζμπολά

Διεθνή 2 Ιούλ 2026, 19:07

Αντιπροσωπεία της Χαμάς στο Κάιρο

Για την προώθηση της εφαρμογής της εκεχειρίας στη Γάζα και της ισραηλινής αποχώρησης

Διεθνή 1 Ιούλ 2026, 13:32

Η Χεζμπολά δεσμεύεται να ματαιώσει τη συμφωνία-πλαίσιο με το Ισραήλ, που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ

Διεθνή 1 Ιούλ 2026, 09:32
Ροή Ειδήσεων
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

4 Ιούλ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Ιούλη

4 Ιούλ 2026, 00:01
Κόντρες

Μετά τον Φεύγα κι άλλος φευγάτος

3 Ιούλ 2026, 19:36
Διεθνή

ΗΠΑ: Η καταγγελία της γεονοκτονίας στην Παλαιστίνη βγάζει βουλευτές

Υποψήφια υπέρ της Παλαιστίνης εκτόπισε βετεράνο που υποστηριζόταν από την AIPAC στις προκριματικές εκλογές των Δημοκρατικών στο Κολοράντο

3 Ιούλ 2026, 12:04
Αγροτικά

Ομόφωνα ένοχοι Μελάς-Ρέππα – Παραπέμπονται και στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για κακούργημα

Συνεχής ενημέρωση από τη δίκη

3 Ιούλ 2026, 11:42
Αγροτικά

Οι εκλεκτοί του Βορίδη πλήρωσαν παράνομα τα λαμόγια που είχε αποκαλύψει η Τυχεροπούλου!

Επιβεβαίωση με απόφαση του δικαστήριου που καταδίκασε τους 57 της Κρήτης

3 Ιούλ 2026, 10:03
Διεθνή

Θα πληρώνουν τέλη υπηρεσιών στο Ορμούζ και θα πουν κι ένα τραγούδι

Bloomberg: Οι ευρωπαϊκές δυνάμεις αποδέχονται τα τέλη διέλευσης από το Στενό του Ορμούζ ως νέα πραγματικότητα

3 Ιούλ 2026, 09:00
Σαν Σήμερα

Σαν 3 σήμερα Ιούλη

3 Ιούλ 2026, 00:01
Εργατικά

Ανοιχτή συνέλευση ενάντια στις συνδικαλιστικές διώξεις και απολύσεις

2 Ιούλ 2026, 21:06
Διεθνή

1000 ημέρες γενοκτονίας στη Γάζα: Συγκλονιστικά στοιχεία για τη συνεχιζόμενη οδύνη

Οι Παλαιστινιακές Οργανώσεις Αντίστασης επαναβεβαιώνουν το δικαίωμα αντίστασης στην κατοχή με όλα τα μέσα

2 Ιούλ 2026, 21:01
Διεθνή

Το καθεστώς της Συρίας διακηρύσσει ουδετερότητα στις λιβανικές υποθέσεις

Ο ΥΠΕΞ της Συρίας επισκέφτηκε τη Βηρυτό, συναντήθηκε με τον Ναμπίχ Μπέρι και δήλωσε ανοιχτός σε συνάντηση με τη Χεζμπολά

2 Ιούλ 2026, 19:07
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης ντελίβερι μπόι του Νετανιάχου και των Αμερικανών

Προσφέρει στήριξη στους ξενόδουλους αστούς της Βηρυτού και στην προδοτική συμφωνία που υπέγραψαν

2 Ιούλ 2026, 17:12
Κόντρες

Τώρα με το app ποιος τους πιάνει

2 Ιούλ 2026, 12:11
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Ιούλη

2 Ιούλ 2026, 00:01
Πολιτική

Διορισμοί στον Αρειο Πάγο: «Πόρτα για τον χειμώνα» πιάνει ο Μητσοτάκης

1 Ιούλ 2026, 20:35
Εργατικά

Μαζικές απολύσεις σε ιδιωτικά σχολεία

1 Ιούλ 2026, 19:32
Εργατικά

Εκδήλωση-Συζήτηση: Απαγόρευση της συλλογικής ζωής και καταστολή των αγώνων μέσα και έξω από τα πανεπιστήμια

1 Ιούλ 2026, 19:27
Διεθνή

Αντιπροσωπεία της Χαμάς στο Κάιρο

Για την προώθηση της εφαρμογής της εκεχειρίας στη Γάζα και της ισραηλινής αποχώρησης

1 Ιούλ 2026, 13:32
Αγροτικά

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταπέλτης ο εισαγγελέας στη δίκη των Μελά-Ρέππα

1 Ιούλ 2026, 13:11
Πολιτική

Apsys for president ή δόγμα Βαμβακούλα;

1 Ιούλ 2026, 12:49
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Ιούλη

ΗΠΑ: Ημέρα Ανεξαρτησίας.

Ιταλία: Ημέρα Garibaldi (1807).

Φιλιππίνες: Ημέρα φιλιππινοαμερικανικής φιλίας (1946).

1848: Εκδίδεται το “Κομμουνιστικό Μανιφέστο“.

1948: Η Γιουγκοσλαβία αποβάλλεται από την Κομινφόρμ.

1958: Επαναστατική εξέγερση στο Ιράκ, εκτελούνται ο βασιλιάς Φεϊζάλ Β’, ο πρωθυπουργός Νουρί Ες Σαΐντ και ο πρίγκιπας διάδοχος.

1982: Αυτοκτονεί ο πρόεδρος της Δομινικανής Δημοκρατίας Σιλβέστερ Γκουσμάν Φερνάντες.

1994: Εκτελείται ο σύμβουλος της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα Ομέρ Σιπαχίογλου (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Στο δέλεαρ της δημοσιότητας, της βουλευτικής έδρας, της υπουργικής καρέκλας, των πάσης φύσεως αξιωμάτων και προνομίων θέλουμε και επιδιώκουμε ένα είδος κομματικής συμμετοχής σήμερα και άσκησης της εξουσίας αύριο, που θα αμφισβητήσει στην πράξη και με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το στερεότυπο ότι όλοι είναι ίδιοι. Οτι σε όλους η προσωπική φιλοδοξία και καριέρα είναι πάνω από τα συμφέροντα της κοινωνίας. Ε, δεν είναι», σημείωσε και ξεκαθάρισε πως «πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν είναι όλοι ίδιοι. Για να μην επιτρέψουμε παθογένειες του χθες να αμαυρώσουν τον αγώνα του σήμερα.

Αλέξης Τσίπρας

(Ο Τσίπρας μιλάει στους «σκιώδεις» υπουργούς που όρισε και λέει και τα παραπάνω. Πολύς κόσμος αναρωτήθηκε: μα είναι δυνατόν να λέει τέτοιες μπούρδες τη στιγμή που γύρισε και δηλώνει ότι θέλει να ξανακυβερνήσει, δηλαδή να εξασφαλίσει για τον εαυτό του, τους υπουργούς του, τα στελέχη του βουλευτικές και υπουργικές καρέκλες, κρατικά αξιώματα, προνόμια; Είμαστε σίγουροι πως ξέρει πολύ καλά ότι αυτά δεν τα χάφτει ο κόσμος. Oμως κάτι πρέπει να πει. Κάτι που δε θα αναφέρεται στην πρακτική πολιτική, που έτσι κι αλλιώς ορίζεται από τον αυτόματο πιλότο των Βρυξελλών. Και καταφεύγει στην ηθικολογία: εμείς δεν είμαστε σαν αυτούς. Προσπαθεί να χτίσει ένα ηθικολογικό αφήγημα εκμεταλλευόμενος τα σκάνδαλα διαφθοράς που μαστίζουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Εχει ένα πλεονέκτημα ως προς αυτό η συριζαϊκή σοσιαλδημοκρατία. Στα 52 χρόνια μετά την πτώση της χούντας κυβέρνησε μόνο μια τετραετία. Και υπό τις ιδιάζουσες συνθήκες των Μνημονίων. Δεν απασχόλησε παρά λίγο για διάφορα σκάνδαλα με συμμετοχή στελεχών της, αλλά απασχόλησε για την εφαρμογή της μνημονιακής πολιτικής. Οπότε βολεύει ν’ αφήνεις έξω από το προεκλογικό αφήγημα την ασκηθείσα πολιτική και να το παίζεις… Νίκος Ξανθόπουλος και Στέλιος Καζαντζίδης: εμείς δεν πλουτίσαμε από την πολιτική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 1948-2019

    17Ν
    • 1948-2019

      Εφετείο 17Ν
  • 1948-2019

    ΕΛΑ
    • 1948-2019

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • 1948-2019

      Εφετείο ΕΛΑ
    • 1948-2019

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • 1948-2019

    Επαναστατικός Αγώνας
    • 1948-2019

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • 1948-2019

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • 1948-2019

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • 1948-2019

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 1948-2019

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 1948-2019

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 1948-2019

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • 1948-2019

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • 1948-2019

      1948-2019

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • 1948-2019

      1948-2019

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • 1948-2019

      1948-2019

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • 1948-2019

      1948-2019

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • 1948-2019

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • 1948-2019

    1948-2019

    Ποιοι είμαστε
  • 1948-2019

    1948-2019

    Επικοινωνία
  • 1948-2019

    1948-2019

    Όροι χρήσης
  • 1948-2019

    1948-2019

    Ποιοι είμαστε
  • 1948-2019

    1948-2019

    Επικοινωνία
  • 1948-2019

    1948-2019

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo