Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ματαιώθηκε εκδήλωση σιωνιστικής εταιρίας στο Ηράκλειο
  • Ο Αρειος Πάγος θεωρεί αξιόπιστο τον ναζί Πλεύρη!
  • Σαν σήμερα 21 Νοέμβρη
  • Θα ζήλευε και ο Πινόκιο
  • Γάζα: Νέα σφαγή αμάχων Παλαιστίνιων από τους σιωναζιστές
  • Ο «Βλάχος» είναι πονηρός (και πάντα Αβερωφικός)
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Διασωθείς σιωνιστής αιχμάλωτος μιλά στην κάμερα των Αλ-Κασάμ
Διεθνή

Διασωθείς σιωνιστής αιχμάλωτος μιλά στην κάμερα των Αλ-Κασάμ

Ενα ακόμα σοκ για το σιωνιστικό όχλο

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr4 Μάι 2025, 12:14

H Χαμάς δημοσίευσε σήμερα [χτες] το βράδυ βίντεο του αιχμαλώτου Μαξίμ Χερκίν,μετά από 575 ημέρες αιχμαλωσίας.

Γεντιότ Αχαρονότ

Και τι βίντεο. Ξεκινά με το μικρό βίντεο από επιχείρηση σωτηρίας σιωνιστή αιχμάλωτου, μετά από κατάρρευσης τμήματος σήραγγας από βομβαρδισμό της σιωναζιστικής αεροπορίας, που είχε δημοσιευτεί στις 26 Απρίλη. Αυτή τη φορά, οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ αφήνουν να ακουστούν τα ονόματα των δύο σιωνιστών αιχμάλωτων (θυμίζουμε ότι ο παλαιστίνιος μαχητής τους μιλούσε στα εβραϊκά), αυτού που διασώθηκε και του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και ενός άλλου που αγνοούταν.

Στη συνέχεια, εμφανίζεται ο σιωνιστής στρατιώτης που διασώθηκε,με επιδέσμους στο πρόσωπο και μπανταρισμένο το αριστερό του χέρι και στέλνει ένα ακόμα σκληρό μήνυμα στη σιωναζιστική κυβέρνηση. Μιλάει εβραϊκά και υπάρχει υποτιτλισμός στα αραβικά και στα αγγλικά. Ο αιχμάλωτος δεν αναφέρει το όνομά του, αλλά αυτό δημοσιεύτηκε από τα σιωνιστικά μίντια.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/05/sionistis_aixmalotos_3-5-25.mp4

Μετάφραση

Σας θυμίζω ότι είμαι ο κρατούμενος Νο 24. Είμαι ένας κρατούμενος που βομβαρδίστηκε μετά τον τερματισμό της κατάπαυσης του πυρός. Μόνο χάρη στο έλεος του θεού διαφύγαμε το θάνατο. Γι’ αυτό το λόγο πήγαμε κάτω, μέσα στα τούνελ. Εδώ βομβαρδιστήκαμε ξανά, ενώ βρισκόμασταν κάτω από το έδαφος. Χάρη στο έλεος του θεού για μια ακόμα φορά, διέφυγα το θάνατο. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της στρατιωτικής πίεσης και του πολέμου για την απελευθέρωση των κρατούμενων, για τα οποία μιλούν στο λαό ο κ. Νετανιάχου και η κυβερνώσα συμμαχία του.

Η κατάστασή μου είναι πολύ δύσκολη. Δεν έχω φάρμακα. Δεν τίθεται καν θέμα να πάω σε νοσοκομείο. Τι έγινε ο συνάδελφός μου που ήμασταν μαζί; Δεν ξέρω. Δεν ξέρω τίποτα για την κατάστασή του. Αν ο γιος του κ. Νετανιάχου ή ο γιος κάποιου υπουργού της συμμαχίας βρισκόταν εδώ, σας διαβεβαιώνω ότι ο πόλεμος θα είχε σταματήσει εδώ και και πολύ καιρό. Και όλοι θα είχαν επιστρέψει στα σπίτια τους. Επειδή αυτό δεν συμβαίνει, βρισκόμαστε υπόγεια 59 όμηροι στη Γάζα.

Σε λίγο θα γιορτάσετε τη Μέρα της Ανεξαρτησίας. Πείτε μου, πώς θα γιορτάσετε τη στιγμή που 59 πολίτες σας κρατούνται αιχμάλωτοι στη Γάζα. Πώς θα υψώσετε τη σημαία και πώς θα κάνετε μπάρμπεκιου και θα διασκεδάσετε; Καλώ όλο το λαό του Ισραήλ να βγει στους δρόμους τώρα για εμάς. Ολοι είναι εναντίον μας, η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός. Δεν μετράμε γι’ αυτούς. Κανένας δεν ενδιαφέρεται για το που βρισκόμαστε και τι μας συμβαίνει, κοιτάζετε μόνο τους εαυτούς σας. Σας παρακαλώ, βοηθήστε μας, σας ικετεύω. Σας παρακαλώ, μην κάθεστε στα σπίτια σας, μην αφήνετε την κευβέρνηση να κανονικοποιήσει αυτή την κατάσταση, σας παρακαλώ, σώστε μας. Ολα μπορούν να γίνουν αν βοηθήσετε. Χωρίς εσάς δεν υπάρχει ελπίδα. 

Κι εδώ είναι ο κ. Νετανιάχου, φυσικά, και σίγουρα θα ξαναπεί ότι αυτό είναι ψυχολογικός πόλεμος. Κι εγώ θα πω ότι ο πραγματικός ψυχολογικός πόλεμος είναι μέσα μου, είναι η κατάσταση που βιώνω προσωπικά, ότι αυτό το βίντεο κλιπ ίσως είναι το τελευταίο που βλέπει η οικογένειά μου, ότι αυτό το κλιπ θα είναι το τελευταίο πράγμα που θ’ αφήσω για την οικογένειά μου, για τους γονείς μου και τα παιδιά μου.

Μόνο μια συμφωνία κατάπαυσης του πυρός τους φέρνει πίσω ζωντανούς

Ο χρόνος τελειώνει

Ταξιαρχίες Ιζ Ελ-Ντιν Αλ-Κασάμ

Το Φόρουμ των Οικογενειών Ισραηλινών Αιχμαλώτων ανακοίνωσε:

Μετά τις αναφορές για πρόθεση επέκτασης των μαχών και επιστράτευση εφέδρων, οι οικογένειες των αιχμαλώτων έζησαν το Σάββατο με έντονο άγχος και οδύνη. Το Ισραήλ βυθίζεται στο βάλτο της Γάζας υπό την αυταπάτη της επίτευξης νίκης χωρίς την επιστροφή των δικών μας. Αυτό θα είναι ιστορικό λάθος για το οποίο γενιές θα θρηνούν.

Σημαίνουμε συναγερμό και σηκώνουμε την κόκκινη σημαία του κινδύνου ενάντια σε αυτήν την επικίνδυνη απόφαση. Η επέκταση των στρατιωτικών επιχειρήσεων θα θέσει σε θανάσιμο κίνδυνο τους αιχμαλώτους, ζωντανούς και νεκρούς, και θα κοστίσει τη ζωή σε χιλιάδες στρατιώτες και σε δεκάδεςχιλιάδες οικογένειες.

Απευθύνουμε έκκληση στην κυβέρνηση Νετανιάχου και στους στρατιωτικούς ηγέτες: Σταματήστε αυτό το λάθος. Πρέπει να επιτευχθεί συμφωνία επιστροφής όλων.

Η διαδήλωση για την απαίτηση ανταλλαγής κρατούμενων ήταν ογκώδης στο Τελ Αβίβ.

Ο Γιοτάμ Κοέν, αδελφός του αιχμάλωτου στρατιώτη Νιμρόντ, κατήγγειλε:

Δεχόμαστε απειλές από κόσμο και δεν μπορώ να περπατήσω κρατώντας τη φωτογραφία του αδελφού μου. Κάποιοι μας αποκαλούν προδότες, λένε πως πρέπει να μας σκοτώσουν και να μας πετάξουν στη Γάζα. Η μέρα που κάποιος πατέρας αιχμάλωτου θα σκοτωθεί δεν φαίνεται μακριά.

Ο πρόεδρος της σιωνιστικής οντότητας, Γιτζάκ Χέρτσογκ έκανε μια «περίεργη» δήλωση που αν αληθεύει θα φέρει τα πάνω κάτω:

Αναμένεται ο Νετανιάχου να λάβει μια δραματική απόφαση σχετικά με το πολιτικό του μέλλον, κάνοντας συμφωνία με τον γενικό εισαγγελέα, παραδεχόμενος την ενοχή του για τις κατηγορίες της διαφθοράς, με αντάλλαγμα το κλείσιμο της δικογραφίας και την αποχώρησή του από το πολιτικό προσκήνιο του Ισραήλ!

Εκτύπωση 🖨
ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροBlack Sabbath για τους σιωναζιστές

Ενα ακόμα σοκ για το σιωνιστικό όχλο

Επόμενο άρθρο Προσπάθεια κατατρομοκράτησης των αγωνιζόμενων φοιτητών με επαναφορά του δόγματος «νόμος και τάξη»

Ενα ακόμα σοκ για το σιωνιστικό όχλο

Σχετικά Αρθρα

Γάζα: Νέα σφαγή αμάχων Παλαιστίνιων από τους σιωναζιστές

Διεθνή 20 Νοέ 2025, 20:41

Σιωναζιστική σφαγή αμάχων σε καταυλισμό παλαιστίνιων προσφύγων στον Λίβανο

Τουλάχιστον 21 νεκροί και 94 τραυματίες

Διεθνή 19 Νοέ 2025, 19:43

Η Ουάσιγκτον ακυρώνει την επίσκεψη του αρχηγού του λιβανικού στρατού επειδή καταδίκασε ισραηλινές επιθέσεις

Υστερικές αντιδράσεις φιλο-σιωνιστών αμερικανών γερουσιαστών

Διεθνή 19 Νοέ 2025, 08:31

Ψήφισμα ΣΑ του ΟΗΕ: Το παγκόσμιο ιμπεριαλιστικό σύστημα ενάντια στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

Κι αυτό το ψήφισμα θα μείνει στα χαρτιά

Διεθνή 18 Νοέ 2025, 21:47

Παλαιστινιακές Αντιστασιακές Οργανώσεις: Οποιαδήποτε ξένη παρέμβαση στη Γάζα απορρίπτεται

Διεθνή 16 Νοέ 2025, 21:43

Καταυλισμός Τζαμπάλια: Ακόμα και μέσα στα ερείπια, η ζωή εξακολουθεί να αξίζει

Διεθνή 15 Νοέ 2025, 20:28
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

Ματαιώθηκε εκδήλωση σιωνιστικής εταιρίας στο Ηράκλειο

Χάρη στην καίρια παρέμβαση του κινήματος αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του

21 Νοέ 2025, 13:58
Κόντρες

Ο Αρειος Πάγος θεωρεί αξιόπιστο τον ναζί Πλεύρη!

21 Νοέ 2025, 13:38
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Νοέμβρη

21 Νοέ 2025, 00:01
Πολιτική

Θα ζήλευε και ο Πινόκιο

20 Νοέ 2025, 22:39
Διεθνή

Γάζα: Νέα σφαγή αμάχων Παλαιστίνιων από τους σιωναζιστές

20 Νοέ 2025, 20:41
Πολιτική

Ο «Βλάχος» είναι πονηρός (και πάντα Αβερωφικός)

20 Νοέ 2025, 18:39
Πολιτική

Τραμπισμοί α’λα γκρεκ

20 Νοέ 2025, 14:57
Παιδεία

Πάνω από 200 κενά στα σχολεία, άρνηση χορήγησης αδειών, απλήρωτες Προϊσταμένες για διοικητικό έργο και άθλιες αναφορές για πειθαρχικά και ποινές!

Καταγγελία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ «O Σωκράτης» - Παράσταση Διαμαρτυρίας στη ΔΙ.Π.Ε. Αν. Αττικής Πέμπτη 20/11 στις 14:00

20 Νοέ 2025, 14:01
Κόντρες

Aλλo Φρανκ Πεντάντζελι, άλλο Φραπές

20 Νοέ 2025, 12:20
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Νοέμβρη

20 Νοέ 2025, 00:01
Διεθνή

Σιωναζιστική σφαγή αμάχων σε καταυλισμό παλαιστίνιων προσφύγων στον Λίβανο

Τουλάχιστον 21 νεκροί και 94 τραυματίες

19 Νοέ 2025, 19:43
Παιδεία

Απόφαση για Απεργία-Αποχή από κάθε διοικητικό έργο που συνδέεται με τις διαγραφές φοιτητών

Από το  8ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

19 Νοέ 2025, 14:37
Πολιτική

Μονόδρομος η καταδίκη των κασιδιαραίων νεοναζιστών «Σπαρτιάτες»

Αρχισε η δίκη τους σε δεύτερο βαθμό, μετά από εισαγγελική έφεση στην πρωτόδικη αθωωτική απόφαση

19 Νοέ 2025, 13:04
Πολιτισμός

Xαιρετισμός από τα όπλα μας σ’ εσάς φύλακες της δόξας

Οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ υποκλίνονται στον παλαιστινιακό λαό μ' ένα καινούργιο τραγούδι

19 Νοέ 2025, 11:45
Πολιτική

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Η Εισαγγελία ζητά την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Δ. Κουτσούμπα, μετά από μήνυση του νεοναζιστή Κ. Πλεύρη

19 Νοέ 2025, 09:20
Διεθνή

Η Ουάσιγκτον ακυρώνει την επίσκεψη του αρχηγού του λιβανικού στρατού επειδή καταδίκασε ισραηλινές επιθέσεις

Υστερικές αντιδράσεις φιλο-σιωνιστών αμερικανών γερουσιαστών

19 Νοέ 2025, 08:31
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Νοέμβρη

19 Νοέ 2025, 00:01
Διεθνή

Ψήφισμα ΣΑ του ΟΗΕ: Το παγκόσμιο ιμπεριαλιστικό σύστημα ενάντια στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

Κι αυτό το ψήφισμα θα μείνει στα χαρτιά

18 Νοέ 2025, 21:47
Αγροτικά

Πολιτική αλητεία: Ο Μητσοτάκης παρουσιάζει σαν «δώρο» στους κτηνοτρόφους που έχασαν τα κοπάδια τους, αυτό που η κυβέρνησή του είχε νομική υποχρέωση να κάνει πριν από ενάμιση χρόνο

18 Νοέ 2025, 14:02
Αγροτικά

Εδώ και τώρα να καταβληθεί η συνδεδεμένη ενίσχυση και το απολεσθέν εισόδημα στους κτηνοτρόφους που θανάτωσαν τα κοπάδια τους

18 Νοέ 2025, 05:50
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Νοέμβρη

Ημέρα τηλεόρασης.

Ημέρα φιλοσοφίας.

Ημέρα χαιρετισμού.

1905: Ιδρύεται το Σοβιέτ Εργατών Μόσχας.

1967: 21 καταδίκες μελών του ΠΑΜ σε δίκη με 31 κατηγορούμενους.

1973: Πραξικόπημα του Δημήτρη Ιωαννίδη.

1973: Διαλύονται από τη χούντα 28 φοιτητικοί σύλλογοι σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα και Χανιά.

2001: Ο αστυφύλακας Γιάννης Ριζόπουλος δολοφονεί στην πλατεία Αμερικής τον 20χρονο μετανάστη από την Αλβανία Gentjan Celniku.

2006: Μετανάστης από το Μαγκρέμπ νεκρός μετά από κράτηση στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Κάθε κρίσιμη στιγμή συνοδεύεται από αυτή την εσωτερική παρόρμηση. Να μη δεχτείς τον κόμπο ως τελικό όριο. Να βρεις τον τρόπο, με ευθύνη, με σταθερότητα, με κόστος, να περάσεις απέναντι. Αυτή η δύναμη δεν προκύπτει από τη φιλοδοξία, αλλά από την ανάγκη να παραμείνεις πιστός σε μια αποστολή που υπερβαίνει το πρόσωπό σου. Να υπηρετήσεις όχι αυτό που σε συμφέρει, αλλά αυτό που θεωρείς σωστό. Το βιβλίο αυτό γεννήθηκε από μια τέτοια ανάγκη. Όχι από την ανάγκη για προσωπική δικαίωση. Δεν γράφτηκε για να εξωραΐσει αποφάσεις, να ωραιοποιήσει γεγονότα ή να κατασκευάσει ένα αφήγημα βολικό για τον συγγραφέα του. Ο αναγνώστης, εξάλλου, γρήγορα θα συνειδητοποιήσει πως το βιβλίο γράφτηκε από την αίσθηση μιας εσωτερικής υποχρέωσης: την ανάγκη της μαρτυρίας. (…) Οι αποφάσεις που έπρεπε να ληφθούν δεν είχαν απλώς πολιτικό κόστος· είχαν ηθικό βάρος, κοινωνική προέκταση, ιστορική διάσταση. Ένιωθα να κουβαλώ στις πλάτες μου τα φαντάσματα των αδικαίωτων αγώνων του χθες, αλλά και τις ελπίδες μιας ολόκληρης γενιάς που τόλμησε να πιστέψει ότι τα πράγματα μπορούσαν να αλλάξουν. (…) Ήξερα πια, βιωματικά, τι σημαίνει να κυβερνάς με κομμένη την ανάσα και σε συνθήκες τήξης: να σηκώνεις το βάρος και τις επιθέσεις, να αντέχεις την αμφισβήτηση, να προστατεύεις ό,τι μπορεί να σωθεί και να χτίζεις ό,τι δεν υπήρχε. (…) Αυτή η πολιτική είναι έφοδος στον ουρανό. Η πολιτική σε φθείρει, ναι, αλλά σου χαρίζει κάτι πολύτιμο. Τη σπάνια δυνατότητα να συνδεθείς αληθινά με την εποχή σου. Να αφήσεις πίσω σου μια ανεξίτηλη σφραγίδα, μια κληρονομιά που θα ξεπερνά τον χρόνο και το πρόσωπό σου. Να δεις την όμορφη χώρα σου να στέκεται όρθια και τον λαό της να έχει σηκωθεί λίγο ψηλότερα. (…) Σε μια εποχή όπου η πολιτική είχε γίνει διαχείριση της παρακμής, εμείς επιχειρήσαμε να αρθρώσουμε μια διαφορετική αφήγηση. Δεν το πετύχαμε πάντα. Δεν ήταν όλες οι μάχες νικηφόρες. Αλλά κάθε μας βήμα συνοδευόταν από το όνειρο ενός καλύτερου, πιο δίκαιου κόσμου για τους πολλούς, για τους πιο αδύναμους. Γράφω γιατί θέλω να δείξω πως μπορεί να έκανα λάθη, αλλά ποτέ δεν μου έλειψε το θάρρος, ούτε όμως και άφησα τη χώρα μου μοιρολατρικά να τη σπρώξουν στον γκρεμό οι ίδιοι αυτοί που στη συνέχεια θα μας έδειχναν με το δάχτυλο ως υπεύθυνους της καταστροφής. Γράφω γιατί θέλω να δείξω πως έθεσα τον εαυτό μου στην υπηρεσία της χώρας μου αλλά και στην υπόθεση της κοινωνικής δικαιοσύνης, επιδιώκοντας με όλη τη φλόγα της ψυχής μου, και με την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών μου, μια καλύτερη μοίρα για αυτόν τον βασανισμένο λαό.

Αλέξης Τσίπρας

(Με το ίδιο θράσος που είχε ως υποψήφιος πρωθιυπουργός, όταν έταζε ότι θα καταργήσει τα μνημόνια με ένα νόμο σε ένα άρθρο, με το ίδιο θράσος που είχε ως πρωθυπουργός, όταν οργάνωνε fake δημοψήφισμα και μετά μετέτρεπε το «όχι» σε «ναι», επανέρχεται τώρα διεκδικώντας ένα νέο ξεκίνημα. Δε διστάζει να αυτοαποθεωθεί με τον πιο χυδαίο, τον πιο αηδιαστικό τρόπο. Χειρότερα από το κάνουν ο Μητσοτάκης και η δική του τσογλανοπαρέα. Παραμένει πάντα ο ίδιος πολιτικός αλήτης: αρριβίστας, αμοραλιστής, αδίστακτος. Ενα τεράστιο «εγώ» στο οποίο δε χωρούν ούτε οι πρώην συνεργάτες του στον ΣΥΡΙΖΑ. Ta πάντα είναι σε πρώτο ενικό πρόσωπο)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Ενα ακόμα σοκ για το σιωνιστικό όχλο

    • Εφετείο 17Ν

      Ενα ακόμα σοκ για το σιωνιστικό όχλο

  • ΕΛΑ

    Ενα ακόμα σοκ για το σιωνιστικό όχλο

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Ενα ακόμα σοκ για το σιωνιστικό όχλο

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Ενα ακόμα σοκ για το σιωνιστικό όχλο

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Ενα ακόμα σοκ για το σιωνιστικό όχλο

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Ενα ακόμα σοκ για το σιωνιστικό όχλο

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Ενα ακόμα σοκ για το σιωνιστικό όχλο

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Ενα ακόμα σοκ για το σιωνιστικό όχλο

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Ενα ακόμα σοκ για το σιωνιστικό όχλο

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Ενα ακόμα σοκ για το σιωνιστικό όχλο

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ενα ακόμα σοκ για το σιωνιστικό όχλο

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ενα ακόμα σοκ για το σιωνιστικό όχλο

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ενα ακόμα σοκ για το σιωνιστικό όχλο

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Ενα ακόμα σοκ για το σιωνιστικό όχλο

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Ενα ακόμα σοκ για το σιωνιστικό όχλο

      Ενα ακόμα σοκ για το σιωνιστικό όχλο

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Ενα ακόμα σοκ για το σιωνιστικό όχλο

      Ενα ακόμα σοκ για το σιωνιστικό όχλο

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Ενα ακόμα σοκ για το σιωνιστικό όχλο

      Ενα ακόμα σοκ για το σιωνιστικό όχλο

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Ενα ακόμα σοκ για το σιωνιστικό όχλο

      Ενα ακόμα σοκ για το σιωνιστικό όχλο

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Ενα ακόμα σοκ για το σιωνιστικό όχλο

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Ενα ακόμα σοκ για το σιωνιστικό όχλο

    Ενα ακόμα σοκ για το σιωνιστικό όχλο

  • Επικοινωνία

    Ενα ακόμα σοκ για το σιωνιστικό όχλο

    Ενα ακόμα σοκ για το σιωνιστικό όχλο

  • Όροι χρήσης

    Ενα ακόμα σοκ για το σιωνιστικό όχλο

    Ενα ακόμα σοκ για το σιωνιστικό όχλο

  • Ποιοι είμαστε

    Ενα ακόμα σοκ για το σιωνιστικό όχλο

    Ενα ακόμα σοκ για το σιωνιστικό όχλο

  • Επικοινωνία

    Ενα ακόμα σοκ για το σιωνιστικό όχλο

    Ενα ακόμα σοκ για το σιωνιστικό όχλο

  • Όροι χρήσης

    Ενα ακόμα σοκ για το σιωνιστικό όχλο

    Ενα ακόμα σοκ για το σιωνιστικό όχλο

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo