Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Επανεμφανίστηκε η νεοναζιστική ομάδα εφόδου στην Κόρινθο
  • Σαν σήμερα 3 Οκτώβρη
  • Πόλη της Γάζας: Με τέτοιους μαχητές δεν υπάρχει περίπτωση παράδοσης της Αντίστασης
  • Σύλλογος ΔΕΠ Φιλοσοφικής ΕΚΠΑ: Η κυβέρνηση, υπό το πρόσχημα της «αριστείας», στοχεύει στην ιδιωτικοποίηση των δημοσίων ΑΕΙ, στην εγκαθίδρυση του πανεπιστημίου/επιχείρησης, με δίδακτρα σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά
  • Όλες-οι σήμερα στη διαδήλωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό και την Αντίστασή του
  • Μπαίνει στην ξεχοντριστήρα το σχέδιο Τραμπ, για να μείνουν οι όροι της Παλαιστινιακής Αντίστασης
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Χαμάς: «Τα παιδιά σας θα επιστρέψουν νεκρά, σε μαύρα φέρετρα»
Διεθνή

Χαμάς: «Τα παιδιά σας θα επιστρέψουν νεκρά, σε μαύρα φέρετρα»

Σκληραίνει τη στάση της η Παλαιστινιακή Αντίσταση

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr16 Απρ 2025, 10:22

Πρώτα η ήρθε η ανάρτηση του Αμπού Ομπάιντα, γραμμένη στα αραβικά και τα εβραϊκά:

Ανακοινώνουμε ότι έχουμε χάσει την επαφή με την ομάδα που φυλάει τον στρατιώτη Ιντάν Αλεξάντερ, μετά από έναν απευθείας ισραηλινό βομβαρδισμό που στόχευε την τοποθεσία τους. Συνεχίζουμε τις προσπάθειες να φτάσουμε σ’ αυτούς.

Φαίνεται πως ο στρατός κατοχής προσπαθεί σκόπιμα να τον σκοτώσει, προκειμένου να απαλλαγεί από την πίεση που προκαλούν οι κρατούμενοι με διπλή υπηκοότητα, ώστε να συνεχίσει τη γενοκτονία εναντίον του λαού μας.

Ακολούθησε βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ με τίτλο «Προετοιμαστείτε, σύντομα τα παιδιά σας θα επιστρέψουν σε μαύρα φέρετρα». Και μήνυμα προς τις οικογένειες των σιωνιστών αιχμάλωτων, γραμμένο στα αραβικά, τα εβραϊκά και τα αγγλικά.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/04/aloQasam_aixmalotoi_15-4-25.mp4

Αγαπητές οικογένειες των κρατούμενων, προετοιμαστείτε. Σύντομα τα παιδιά σας θα επιστρέψουν σε μαύρα φέρετρα. Με τα σώματά τους διαμελισμένα από θραύσματα πυραύλων του στρατού σας. Προετοιμάστε από τώρα τα μέρη που θα τα θάψετε. Η κυβέρνησή σας έχει υπογράψει την απόφαση εκτέλεσης των κρατούμενων στη Λωρίδα της Γάζας. Περιμένετε και θα δείτε… 

Το βίντεο δείχνει σκηνές από την τελετή παράδοσης των τελευταίων σορών σιωνιστών αιχμάλωτων. Η τελετή παράδοσης έγινε νύχτα, ο Ερυθρός Σταυρός παρέλαβε τα πτώματα και τα μετέφερε στην Αίγυπτο, απ’ όπου παραδόθηκαν στους σιωναζιστές, σε αντάλλαγμα -φυσικά- με παλαιστίνιους κρατούμενους που απελευθερώθηκαν. Οι σιωναζιστές είχαν μπλοκάρει αρχικά την ανταλλαγή, η Χαμάς -μετά από διαπραγματεύσεις- συμφώνησε σε μια διαφορετική φόρμουλα παράδοσης, όμως η τελετή παράδοσης έγινε με όλους τους τύπους και μαγνητοσκοπήθηκε. Αυτό το βίντεο δόθηκε τώρα στη δημοσιότητα για πρώτη φορά.

Η Χαμάς συνήθως δημοσιοποιεί τα βίντεο που έχουν σχέση με σιωνιστές αιχμάλωτους Σάββατο, ημέρα που στη σιωνιστική οντότητα γίνονται διαδηλώσεις μετά από καλέσματα των οικογενειών των αιχμάλωτων. Η δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου βίντεο έγινε ημέρα Τρίτη, για να στείλει μήνυμα σκλήρυνσης της στάσης της Παλαιστινιακής Αντίστασης. Να μην περάσει από το μυαλό κανενός ότι η αιγυπτιακή προστυχιά δημιούργησε καθεστώς πίεσης στην Αντίσταση.

Οσο για την ανάρτηση του Αμπού Ομπάιντα, οι πάντες ξέρουν ότι ουδέποτε μπλοφάρει. Ο,τι ανακοινώνει είναι πάντοτε έγκυρο. Κορυφώνεται, λοιπόν, η αγωνία για την τύχη του αμερικανο-ισραηλινού αιχμάλωτου στρατιώτη Ιντάν Αλεξάντερ, ο οποίος το περασμένο Σάββατο έστειλε βιντεοσκοπημένο δραματικό μήνυμα, καταγγέλλοντας τον Νετανιάχου.

Ο πατέρας του Ιντάν Αλεξάντερ δήλωσε:

Καλώ τον Νετανιάχου να εξασφαλίσει κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση των αιχμαλώτων Αναρωτιέμαι πόσο θα περιμένει ακόμα ο πρόεδρος Τραμπ, αφού επαίνεσε τον Νετανιάχου για την επανέναρξη του πολέμου. Πώς σχεδιάζουν να ανακτήσουν και τον τελευταίο αιχμάλωτο χωρίς να σταματήσουν τον πόλεμο και να τηρήσουν τη δεύτερη φάση της συμφωνίας; Είδαμε το βίντεο που δημοσίευσε η Χαμάς. Ηταν σοκαριστικό και οδυνηρό να βλέπεις το παιδί σου να εκλιπαρεί για απελευθέρωση.

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 16 Απρίλη

Σκληραίνει τη στάση της η Παλαιστινιακή Αντίσταση

Επόμενο άρθρο «Τα όπλα μας είναι η αξιοπρέπειά μας» – Καταιγισμός μηνυμάτων από τους Παλαιστίνιους

Σκληραίνει τη στάση της η Παλαιστινιακή Αντίσταση

Σχετικά Αρθρα

Πόλη της Γάζας: Με τέτοιους μαχητές δεν υπάρχει περίπτωση παράδοσης της Αντίστασης

Τα τελευταία video από τις καταδρομικές επιχειρήσεις των παλαιστίνιων μαχητών

Διεθνή 2 Οκτ 2025, 22:54

Μπαίνει στην ξεχοντριστήρα το σχέδιο Τραμπ, για να μείνουν οι όροι της Παλαιστινιακής Αντίστασης

Διεθνή 2 Οκτ 2025, 14:33

Αλλη μια πειρατεία των σιωναζιστών ενάντια στην αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη

Επίθεση στoν Global Sumud Flotilla, σε διεθνή νερά

Διεθνή 2 Οκτ 2025, 10:04

Ακου σιωναζιστάκο…

Διεθνή 1 Οκτ 2025, 12:25

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ: Παράδοση άνευ όρων ζητούν Τραμπ-Νετανιάχου

Διεθνή 30 Σεπ 2025, 14:24

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι ένας οργανωμένος στρατός που χρησιμοποιεί τακτική ανταρτοπόλεμου (video)

Σφοδρά χτυπήματα στην Πόλη της Γάζας σήμερα

Διεθνή 29 Σεπ 2025, 20:10
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

Επανεμφανίστηκε η νεοναζιστική ομάδα εφόδου στην Κόρινθο

3 Οκτ 2025, 09:38
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Οκτώβρη

3 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Πόλη της Γάζας: Με τέτοιους μαχητές δεν υπάρχει περίπτωση παράδοσης της Αντίστασης

Τα τελευταία video από τις καταδρομικές επιχειρήσεις των παλαιστίνιων μαχητών

2 Οκτ 2025, 22:54
Παιδεία

Σύλλογος ΔΕΠ Φιλοσοφικής ΕΚΠΑ: Η κυβέρνηση, υπό το πρόσχημα της «αριστείας», στοχεύει στην ιδιωτικοποίηση των δημοσίων ΑΕΙ, στην εγκαθίδρυση του πανεπιστημίου/επιχείρησης, με δίδακτρα σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά

2 Οκτ 2025, 18:46
Πολιτική

Όλες-οι σήμερα στη διαδήλωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό και την Αντίστασή του

Πάρκο Ελευθερίας, Πέμπτη 2/10, 18.30

2 Οκτ 2025, 14:44
Διεθνή

Μπαίνει στην ξεχοντριστήρα το σχέδιο Τραμπ, για να μείνουν οι όροι της Παλαιστινιακής Αντίστασης

2 Οκτ 2025, 14:33
Παιδεία

Οι πρυτανικές αρχές του ΑΠΘ πιέζουν για τη δημιουργία ξενόγλωσσων προπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών με δίδακτρα

Ο επιχειρηματικός μετασχηματισμός της δημόσιας Ανώτατης Εκπαίδευσης

2 Οκτ 2025, 11:38
Διεθνή

Αλλη μια πειρατεία των σιωναζιστών ενάντια στην αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη

Επίθεση στoν Global Sumud Flotilla, σε διεθνή νερά

2 Οκτ 2025, 10:04
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Οκτώβρη

2 Οκτ 2025, 00:01
Κόντρες

Επανάληψις μήτηρ μαθήσεως; Οχι πάντα

1 Οκτ 2025, 19:45
Διεθνή

Ακου σιωναζιστάκο…

1 Οκτ 2025, 12:25
Παιδεία

ΕΣΔΕΠ ΑΠΘ: Ο νόμος για την «ασφάλεια» των ΑΕΙ τα μετατρέπει σε στρατόπεδα με ακραία μέτρα παρακολούθησης και επιτήρησης

1 Οκτ 2025, 11:32
Αγροτικά

Nέο θλιβερό ρεκόρ: 137 νέες εστίες ευλογιάς – Θανατώθηκαν άλλα 24.787 αιγοπρόβατα!

Την ίδια ώρα, ο Τσιάρας παραμύθιαζε ξεδιάντροπα τη Βουλή, μιλώντας για μείωση!

1 Οκτ 2025, 09:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Οκτώβρη

1 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ: Παράδοση άνευ όρων ζητούν Τραμπ-Νετανιάχου

30 Σεπ 2025, 14:24
Υγεία

152 ασθενείς σε ράντζα στο «Αττικόν» σε μια εφημερία!

30 Σεπ 2025, 11:26
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Σεπτέμβρη

30 Σεπ 2025, 00:01
Διεθνή

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι ένας οργανωμένος στρατός που χρησιμοποιεί τακτική ανταρτοπόλεμου (video)

Σφοδρά χτυπήματα στην Πόλη της Γάζας σήμερα

29 Σεπ 2025, 20:10
Κόντρες

Eίδ’ ο ρατσιστής τη γενιά του κι αναγάλιασ’ η καρδιά του

29 Σεπ 2025, 14:59
Παιδεία

Χιλιάδες τα εκπαιδευτικά κενά: Προκλητική αδιαφορία της κυβέρνησης για το δημόσιο σχολείο

29 Σεπ 2025, 13:35
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Οκτώβρη

Ιράκ: Ημέρα ανεξαρτησίας (1932).

Νότια Κορέα: Ημέρα ίδρυσης.

Γερμανία: Ημέρα επανένωσης (1990).

Μπαρμπάντος: Ημέρα Ηνωμένων Εθνών.

1979: Αυτοκτονεί ο Νίκος Πουλαντζάς.

1979: Βόμβες σε δύο αυτοκίνητα Αμερικάνων σε Νέα Σμύρνη και Βριλήσσια.

1980: Βόμβα σε εβραϊκή συναγωγή στο Παρίσι, τέσσερις νεκροί.

1990: Ενοποίηση Ανατολικής και Δυτικής Γερμανίας.

1991: Στρατιωτικό πραξικόπημα στην Αϊτή ανατρέπει τον πρόεδρο Αριστίντ, περισσότεροι από 150 νεκροί.

1995: Βόμβα σε αυτοκίνητο στα Πατήσια (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς και στο ζήτημα της απεργίας πείνας του Π. Ρούτσι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη δημόσια συζήτηση, θέλω να πω ότι η πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν. Αυτό επιτάσσει η ανθρωπιά και ο πολιτισμός μας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όποιες κι αν είναι αυτες, χωρίς να τις σχολιάζουμε. Αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου το οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε α λα καρτ. Πόσο μάλλον σε θέματα που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης, όπως είναι το συγκεκριμένο αίτημα, και βεβαίως η εκδίκαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας, που μας έχει πληγώσει βαθιά όλους. Όπως, άλλωστε, ειπώθηκε από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν χάνεται κανένα δικαίωμα κανενός συγγενή, καθώς κατά τη διαδικασία στο ακροατήριο θα μπορεί να διατυπωθεί εκ νέου οποιοδήποτε αίτημα οποιασδήποτε πλευράς. Κι ας μην ξεχνάμε ότι νέες αέναες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε παραγραφές αδικημάτων, που θα ήταν η απόλυτη ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.

Kυριάκος Μητσοτάκης (facebook)

(Για να αφιερώνει ο Μητσοτάκης ένα «κεφάλαιο» της εβδομαδιαίας σινδονιάδας του στο facebook στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι σημαίνει πως αισθάνεται και πάλι στριμωγμένος. Μάλλον δεν είχε δει ακόμα τις συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους συνεργάτες του να προβλέψουν το μέγεθός τους. Και τι έκανε; Το έριξε στην υποκρισία. Το έκανε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, χτες βγήκε μπροστά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. «Ευαισθησία», «ανθρωπιά», «πολιτισμός», από τη μια, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», από την άλλη. Ο Μητσοτάκης έχει όλες αυτές τις σπουδαίες ιδιότητες, αλλά η αστική Δικαιοσύνη δεν τις έχει. Κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο που και αυτή η εκδήλωση υποκρισίας πάει κατευθείαν «στον κουβά». Γιατί ήταν ο δικός του μηχανισμός που προσπάθησε να συκοφαντήσει τον Ρούτσι όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Και ήταν ο δικός του υπουργός, ο Φλωρίδης, που προανήγγειλε την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, γεγονός που κατέγραψαν όλα τα φιλοκυβερνητικά μίντια με τον πανομοιότυπο τίτλο: «Παράθυρο από τον Φλωρίδη». Από το Μαξίμου τους έδωσαν τον τίτλο, για να φανεί ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην Εισαγγελία και δικαίωσε τον Ρούτσι. Μόνο που ικανοποιήθηκε το μισό αίτημα του απεργού πείνας: εκταφή της σορού του δολοφονηθέντα γιου του, αλλά μόνο για ταυτοποίηση, όχι για χημικές εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου. Οταν ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, ο Μητσοτάκης, βλέποντας το κυβερνητικό σχέδιο να ναυαγεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορτώσει την ευθύνη στην αστική Δικαιοσύνη. Μόνο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει δε θέλει, τη λύση θα την δώσει ο ίδιος, μέσω της αστικής Δικαιοσύνης. Και θα χρεωθεί την ευθύνη για μια ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι ενός χαροκαμένου γονιού που υπέβαλε ένα απλούστατο και απόλυτα νόμιμο αίτημα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Σκληραίνει τη στάση της η Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Εφετείο 17Ν

      Σκληραίνει τη στάση της η Παλαιστινιακή Αντίσταση

  • ΕΛΑ

    Σκληραίνει τη στάση της η Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Σκληραίνει τη στάση της η Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Σκληραίνει τη στάση της η Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Σκληραίνει τη στάση της η Παλαιστινιακή Αντίσταση

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Σκληραίνει τη στάση της η Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Σκληραίνει τη στάση της η Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Σκληραίνει τη στάση της η Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Σκληραίνει τη στάση της η Παλαιστινιακή Αντίσταση

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Σκληραίνει τη στάση της η Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Σκληραίνει τη στάση της η Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Σκληραίνει τη στάση της η Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Σκληραίνει τη στάση της η Παλαιστινιακή Αντίσταση

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Σκληραίνει τη στάση της η Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Σκληραίνει τη στάση της η Παλαιστινιακή Αντίσταση

      Σκληραίνει τη στάση της η Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Σκληραίνει τη στάση της η Παλαιστινιακή Αντίσταση

      Σκληραίνει τη στάση της η Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Σκληραίνει τη στάση της η Παλαιστινιακή Αντίσταση

      Σκληραίνει τη στάση της η Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Σκληραίνει τη στάση της η Παλαιστινιακή Αντίσταση

      Σκληραίνει τη στάση της η Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Σκληραίνει τη στάση της η Παλαιστινιακή Αντίσταση

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Σκληραίνει τη στάση της η Παλαιστινιακή Αντίσταση

    Σκληραίνει τη στάση της η Παλαιστινιακή Αντίσταση

  • Επικοινωνία

    Σκληραίνει τη στάση της η Παλαιστινιακή Αντίσταση

    Σκληραίνει τη στάση της η Παλαιστινιακή Αντίσταση

  • Όροι χρήσης

    Σκληραίνει τη στάση της η Παλαιστινιακή Αντίσταση

    Σκληραίνει τη στάση της η Παλαιστινιακή Αντίσταση

  • Ποιοι είμαστε

    Σκληραίνει τη στάση της η Παλαιστινιακή Αντίσταση

    Σκληραίνει τη στάση της η Παλαιστινιακή Αντίσταση

  • Επικοινωνία

    Σκληραίνει τη στάση της η Παλαιστινιακή Αντίσταση

    Σκληραίνει τη στάση της η Παλαιστινιακή Αντίσταση

  • Όροι χρήσης

    Σκληραίνει τη στάση της η Παλαιστινιακή Αντίσταση

    Σκληραίνει τη στάση της η Παλαιστινιακή Αντίσταση

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo