Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 24 Αυγούστου
  • Μαχμούντ Καμάτι: Τα όπλα της Αντίστασης είναι «κόκκινη γραμμή» για τη Χεζμπολά
  • Η Οδύσσεια του Νόλαν και ο πολιτιστικός ιμπεριαλισμός
  • Αγγλία και Γαλλία στήριζαν τον Χίτλερ, με την ελπίδα ότι θα επιτεθεί στη Σοβιετική Ενωση
  • Σαν σήμερα 23 Αυγούστου
  • Η ένοπλη Παλαιστινιακή Αντίσταση χαιρετίζει το ευρύ μέτωπο εκλογικής συνεργασίας
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αθλητισμός»Οταν χάσεις την μπάλα, κατρακυλάς στην κατηφόρα…
Αθλητισμός

Οταν χάσεις την μπάλα, κατρακυλάς στην κατηφόρα…

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr10 Ιαν 2022, 13:58

Το ΔΣ της Super League την Παρασκευή 7/1 αποφάσισε κατά πλειοψηφία να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα, απορρίπτοντας το αίτημα αναβολής που κατέθεσαν τέσσερις ομάδες (Απόλλωνας Σμύρνης, Παναιτωλικός, Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα). Το επιχείρημα της πλειοψηφίας για τη μη αναβολή ήταν το «πιεσμένο» πρόγραμμα για την ολοκλήρωση των αγώνων, που δεν επιτρέπει νέες αναβολές. Οσον αφορά το υγειονομικό μέρος, η Λίγκα τόνισε ότι θα υπάρξει νέο υγειονομικό πρωτόκολλο για τη διεξαγωγή των αγώνων, το οποίο θα σταλεί για έγκριση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Κατά της αναστολής είχε ταχθεί και η Cosmote TV, που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των 8 από τις 14 ομάδες της Λίγκας, τονίζοντας με ανακοίνωσή της ότι «η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερα δύσκολη λόγω της διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον Νοέμβριο, και δεν αφήνει περιθώρια απώλειας αγωνιστικών, εφόσον δεν υπάρχει υγειονομική ανάγκη βάσει του σχετικού πρωτόκολλου» Με απλά λόγια η προστασία της υγείας των ποδοσφαιριστών, των προπονητών και των λοιπών εμπλεκόμενων στη διεξαγωγή των αγώνων πέρασε σε δεύτερη μοίρα, προκειμένου να μη διαταραχθεί η «κανονικότητα» του πρωταθλήματος και τα φράγκα που θα μπουν στο ταμείο των ομάδας και του καναλιού.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων προσπάθησαν να προσαρμόσουν την πραγματικότητα στα συμφέροντά τους αλλά δεν τα κατάφεραν και εκτέθηκαν. Η κατάσταση με την εξάπλωση της πανδημίας έχει ξεφύγει, τα κρούσματα στις ομάδες αυξήθηκαν και το αποτέλεσμα ήταν να αναβληθούν οι πέντε από τους επτά αγώνες του πρωταθλήματος της Super League, που ήταν προγραμματισμένοι για το Σαββατοκύριακο που πέρασε (επίσης έγινε μόνο ένας αγώνας για το πρωτάθλημα της Super League 2). Τα δεδομένα δείχνουν ότι και την επόμενη βδομάδα θα έχουμε αναβολές αγώνων και πλέον στη Λίγκα ψάχνουν τρόπο για να διαχειριστούν την κατάσταση. 

Εκτός όμως από την πλειοψηφία των ΠΑΕ, και η πλειοψηφία των οργανωμένων οπαδών δείχνει να μην έχει επαφή με την πραγματικότητα. Η κυβέρνηση για να «αντιμετωπίσει» την εξάπλωση του κοροναϊού αποφάσισε να εφαρμόσει περιορισμούς στον αριθμό των θεατών που μπορούν να παρακολουθήσουν έναν αγώνα, ορίζοντας ως ανώτατο όριο το 10% της χωρητικότητας του γηπέδου με πλαφόν τους 1.000 θεατές. Την απόφαση της κυβέρνησης ακολούθησαν ανακοινώσεις από τις περισσότερες «θύρες» οργανωμένων οπαδών, οι οποίοι για μια ακόμη φορά έδειξαν ότι «βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος». 

Στις ανακοινώσεις τους έβαλαν τον οπαδισμό και την αγάπη για την ομάδα πάνω από την προστασία της δημόσιας υγείας, άφησαν στο απυρόβλητο τις ευθύνες της κυβέρνησης για την εγκληματική διαχείριση που έκανε στην αντιμετώπιση της πανδημίας, άσκησαν κριτική για την προσπάθειά της να χρησιμοποιήσει την πανδημία για να τσακίσει το οπαδικό κίνημα (!) και κάλεσαν σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από τα γήπεδα πριν από τη διεξαγωγή των αγώνων. 

Η αναβολή των αγώνων ματαίωσε τις «αγωνιστικές» κινητοποιήσεις και μόνο η Original αποφάσισε να πραγματοποιήσει την κινητοποίηση που είχε εξαγγείλει. Περίπου 1.000 άτομα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Πατριάρχου στη Νέα Φιλαδέλφεια, παρουσία του δημάρχου της πόλης Γιάννη Βούρου (η παρουσία του επιβεβαιώνει ότι η κινητοποίηση είχε την έγκριση του Μελισσανίδη). Οι κιτρινόμαυροι οπαδοί (όπως θα έκαναν και οι οπαδοί των άλλων ομάδων) σήκωσαν ένα πανό με το σύνθημα «Εγώ δεν θέλω στη ζωή να κυβερνήσω, θέλω να μείνω οπαδός φανατικός, εγώ στο διάβολο ψυχή δεν θα πουλήσω, γαμιέται ο Αδωνις, ο Πλεύρης και ο πρωθυπουργός» και φώναξαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης, του Αυγενάκη και του Ολυμπιακού. 

Διεκδίκησαν το ατομικό τους δικαίωμα να μπορούν να δουν την αγαπημένη τους ομάδα, αδιαφορώντας για τις συνέπειες που θα έχει ο συνωστισμός τους στις εξέδρες στην κλιμάκωση της πανδημίας. Εβαλαν τον οπαδισμό και την αγάπη τους για την ομάδα πάνω από τη συλλογική υποχρέωση για την προστασία της δημόσιας υγείας. Κάποιοι από αυτούς, που δηλώνουν αντικαπιταλιστές και αντιφασίστες, είναι πιθανό να πιστεύουν ότι με τις κινητοποιήσεις αυτές κάνουν αντίσταση στα κυβερνητικά σχέδια για την επιβολή κατασταλτικών μέτρων και ζουν στο «συννεφάκι» τους. Δεν καταλαβαίνουν ότι με αυτές τις «κινητοποιήσεις» έρχονται σε αντιπαράθεση με την κοινωνία που ψάχνει τρόπο για να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της εγκληματικής πολιτικής στη διαχείριση της πανδημίας. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που έχουν χάσει την μπάλα και κατρακυλούν στην κατηφόρα, παίζοντας το παιχνίδι του Μελισσανίδη. 

Κος Πάπιας

ΥΓ1. Παρά τις ανακοινώσεις των περισσότερων αθλητικών Ομοσπονδιών για συνέχιση των πρωταθλημάτων μετά τη διακοπή για τις γιορτές, η αγωνιστική δραστηριότητα στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα σε όλα τα αθλήματα έχει ανασταλεί για το 1ο δεκαπενθήμερο του Γενάρη, γεγονός που αποτελεί την πιο τρανταχτή απόδειξη ότι η κατάσταση με την πανδημία έχει ανεξέλεγκτη διάσταση, αναγκάζοντας τις διοικήσεις των Ομοσπονδιών να κάνουν το αυτονόητο για να προστατεύσουν την υγεία όσων συμμετέχουν στη διεξαγωγή των αγώνων. Με δεδομένο ότι οι «σκληροί» δείκτες της πανδημίας δεν αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας, ελπίζουμε η αναστολή των πρωταθλημάτων να συνεχιστεί για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί. 

ΥΓ2. Τσέλσι–Τσέστερφιλντ 5-1, Κύπελλο Αγγλίας. Οι τηλεοπτικές εικόνες που δείχνουν τους περίπου 2.000 οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας, που αγωνίζεται στην πέμπτη κατηγορία, να αγκαλιάζονται και να πανηγυρίζουν έξαλλα το γκολ της τιμής που πέτυχε η ομάδας τους, λες και είχαν πετύχει την πρόκριση στην επόμενη φάση, «έπαιξαν» σε όλες τις αθλητικές εκπομπές του Σαββατοκύριακου. Στην προ covid εποχή, βλέποντας αυτές τις σκηνές, θα μιλούσαμε για την ομορφιά του ποδοσφαίρου και θα λέγαμε ότι το πραγματικό ποδόσφαιρο είναι ακόμη «ζωντανό». Οταν όμως η πανδημία καλπάζει και καθημερινά χάνονται χιλιάδες ζωές, εξαιτίας της εγκληματικής διαχείρισης που κάνουν οι καπιταλιστικές κυβερνήσεις, η στήλη χάνει κάθε ρομαντική διάθεση. Δεν μπορεί να χαρεί με την είδηση ότι οι οπαδοί της Τσέστερφιλντ ταξίδεψαν από το Μάντσεστερ στο Λονδίνο για να δουν ένα ποδοσφαιρικό αγώνα, σαστίζει όταν τους βλέπει να πανηγυρίζουν και να αγκαλιάζονται χωρίς να τηρούν κανένα μέτρο προστασίας και απογοητεύεται από την επιλογή τους να βάλουν την ομάδα τους πάνω από την προστασία της υγείας τους και της υγείας των δικών τους ανθρώπων.

Εκτύπωση 🖨
ΟΠΑΔΟΙ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΝέα πρόκληση: αποφυλάκισαν και τον Μίχο!
Επόμενο άρθρο Προσφυγικές «ριπές»

Σχετικά Αρθρα

Ο Πεπ και τα Παλαιστινιόπουλα

Αθλητισμός 29 Ιούλ 2026, 08:46

Ενα γκολ κι ένα χαμόγελο

Αθλητισμός 28 Ιούλ 2026, 08:30

Τσακίστε τα σιωναζίδια παντού

Αθλητισμός 26 Ιούλ 2026, 09:59

Μουντιάλ: Κάτω από τα ραντάρ των κυρίαρχων μίντια

Αθλητισμός 22 Ιούλ 2026, 11:22

Γιατί η Γάζα πανηγύρισε για την Ισπανία: Η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου γίνεται σύμβολο αλληλεγγύης

Η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Ισπανία προκάλεσε πανηγυρισμούς σε ολόκληρη τη Γάζα, όπου πολλοί εξέλαβαν τη νίκη ως αντανάκλαση των ετών αλληλεγγύης της χώρας προς την Παλαιστίνη

Αθλητισμός 21 Ιούλ 2026, 10:06

Μια τοιχογραφία μέσα στα ερείπια: Πώς ο Χοσάμ Χασάν έγινε ο ήρωας της Γάζας στο Μουντιάλ

Αθλητισμός 12 Ιούλ 2026, 09:57
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Αυγούστου

24 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Μαχμούντ Καμάτι: Τα όπλα της Αντίστασης είναι «κόκκινη γραμμή» για τη Χεζμπολά

23 Αυγ 2026, 18:44
Πολιτισμός

Η Οδύσσεια του Νόλαν και ο πολιτιστικός ιμπεριαλισμός

23 Αυγ 2026, 10:42
Ιστορία

Αγγλία και Γαλλία στήριζαν τον Χίτλερ, με την ελπίδα ότι θα επιτεθεί στη Σοβιετική Ενωση

87 χρόνια από το «Σύμφωνο Μολότοφ-Ρίμπεντροπ»

23 Αυγ 2026, 05:17
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Αυγούστου

23 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Η ένοπλη Παλαιστινιακή Αντίσταση χαιρετίζει το ευρύ μέτωπο εκλογικής συνεργασίας

22 Αυγ 2026, 18:14
Διεθνή

Η Ιρλανδία απορρίπτει περισσότερες βίζες Παλαιστίνιων απ’ όσες εγκρίνει, για πρώτη φορά εδώ και δέκα χρόνια

22 Αυγ 2026, 09:57
Διεθνή

Ενα κράτος τρομοκράτης που κάνει «εξαγωγή» του πολέμου

22 Αυγ 2026, 09:40
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Αυγούστου

22 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Θα δώσουν έδρα στο ακροδεξιό γκεσέμι;

21 Αυγ 2026, 20:11
Διεθνή

Ναφτάλι Μπένετ: Εχουμε χάσει τις ΗΠΑ, έχουμε χάσει τον κόσμο

21 Αυγ 2026, 10:57
Διεθνή

Παλαιστίνη: Ευρύ εκλογικό μέτωπο με πυρήνα τις δυνάμεις της Αντίστασης

21 Αυγ 2026, 08:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Αυγούστου

21 Αυγ 2026, 00:01
Πολιτική

Η πολεμοτρομοϋστερία είναι ο καπνός παραλλαγής που προσπαθεί να κρύψει τη συμμετοχή της Ελλάδας στον  ιμπεριαλιστικό πόλεμο κατά του Ιράν,

20 Αυγ 2026, 20:51
Εργατικά

Με νέα δίωξη παραπέμπουν στο Πειθαρχικό συνταξιούχους (!) και εν ενεργεία εκπαιδευτικούς στον Πειραιά

20 Αυγ 2026, 20:19
Πολιτική

Η σιωνιστική τύφλωση του Συνήγορου του Πολίτη

20 Αυγ 2026, 15:09
Διεθνή

The Economist: Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν κρίση στους πυραύλους αναχαίτισης μετά την εκτεταμένη χρήση τους στον πόλεμο με το Ιράν

20 Αυγ 2026, 10:43
Διεθνή

«Η Αντίσταση έχει κόκκινες γραμμές και ο παλαιστινιακός λαός έχει το δικαίωμα να αντιμετωπίζει την κατοχή»

Δηλώσεις του εκπρόσωπου της Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ

20 Αυγ 2026, 10:06
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Αυγούστου

20 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Αμάν πια με τους εθελοντές

19 Αυγ 2026, 19:42
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Αυγούστου

Λιβερία: Ημέρα σημαίας (1847).

1902: Αρχίζει η λειτουργία του υπερσιβηρικού σιδηροδρόμου.

1905: Οκτώ ναύτες του «Ποτέμκιν» καταδικάζονται σε θάνατο για την ανταρσία.

1930: Διαδηλώσεις στην Ινδοκίνα με αφορμή την τρίτη επέτειο της εκτέλεσης των Sacco και Vanzetti, δύο νεκροί.

1962: Προάστιο της Αβάνας βομβαρδίζεται από τη θάλασσα κατά την επίθεση κουβανών εξόριστων.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από το 2019 έχω βιώσει επαναλαμβανόμενα και συστηματικά -όπως και πολλά άλλα μέλη της κυβέρνησης- την προσπάθεια αποδόμησής μου ως προσώπου. Πρόκειται για μια τακτική που έχει ως βασικό στόχο να σπιλώσει το πρόσωπο επειδή δεν μπορεί να αποδομήσει το έργο. Τα παλαιοκομματικά οχυρά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις της πολιτικής τού σήμερα που ζητά λύσεις. Τι κάνουν λοιπόν; Οταν κάποιος παράγει απτό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο -όπως είναι για παράδειγμα το «Προλαμβάνω»- το οποίο δεν μπορούν να αμφισβητήσουν, τότε επιχειρούν να σπιλώσουν το πρόσωπο. Η βασική τους προσέγγιση είναι να παρουσιάσουν άξιους ανθρώπους ως διεφθαρμένους, φαύλους, αναξιόπιστους για να πλήξουν την εμπιστοσύνη των πολιτών. Λες και ο πολίτης θα αμφισβητήσει την ίδια την πραγματικότητα, τα ίδια του τα μάτια και θα πιστέψει αυτά που λέει ή γράφει κάποιος για την πραγματικότητα που ζει ο ίδιος.

Ειρήνη Αγαπηδάκη

(Η κυρία μάς λέει για τον εαυτό της ότι είναι άξια, αδιάφθορη, αυτοδημιούργητη, αξιόπιστη και κυρίως ότι παράγει σημαντικό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο. Ο ίδιος ο πολιτικός της προϊστάμενος, ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη φαίνεται πως έχει διαφορετική γνώμη. Γι’ αυτό και δεν την παίρνει ποτέ μαζί του στις φιέστες κοπής κορδελών που πραγματοποιεί συνεχώς σε όλη τη χώρα. Παίρνει μόνο τη γενική γραμματέα του Βιλδιρίδη. Ενίοτε και τον υφυπουργό Θεμιστοκλέους. Την αναπληρώτρια υπουργό Αγαπηδάκη την έχει στο ψυγείο. Γι’ αυτό και η «δόλια» προσπαθεί να μείνει στον αφρό αυτοαποθεούμενη. Χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι οι «πλάτες» που έχει και που την εκτόξευσαν σε αριστίνδην εκλογή στη Βουλή, μέσω της πρώτης θέσης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, ενώ μέχρι τότε ήταν ένα δεξιό διαδικτυακό τρολ που ασχολούνταν με τα «κακάκια του Πολάκη», δεν είναι ικανές να της εξασφαλίσουν άκοπα και μια θέση στην επόμενη Βουλή μέσω σταυροδοσίας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo