Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Στο Περιστέρι έδειξαν το δρόμο, σε όλα τα γήπεδα αλληλεγγύη στο λαό της Παλαιστίνης
  • Πόλα Ρούπα: Η ομηρία δεν τελειώνει, απλώς αλλάζει πρόσωπο
  • Σαμιντούν (Ακλόνητοι): «Εκκένωση από τη Γάζα μόνο προς τον ουρανό»!
  • Σαν σήμερα 14 Σεπτέμβρη
  • Ούτε στο Ζαγόρι ούτε πουθενά…
  • Η σιωνιστική οντότητα προσπαθεί να ξεπλύνει τα εγκλήματά της με επιχορηγούμενες συνεργασίες με ΑΕΙ της Κύπρου
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αθλητισμός»Στο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες αρχίζουν να βγαίνουν τα μεγάλα μαχαίρια…
Αθλητισμός

ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

Στο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες αρχίζουν να βγαίνουν τα μεγάλα μαχαίρια…

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr15 Οκτ 2011, 00:00
Οπως λέει και η λαϊκή ρήση, «κάθε θαύμα διαρκεί τρεις μέρες». Αναφερόμαστε στο θέμα της σκανδαλώδους συμφωνίας της ΕΡΤ με την ΤΕΑΜ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Champions   League. Την περασμένη βδομάδα το θέμα κυριάρχησε στην επικαιρότητα. Ολα τα ιδιωτικά κανάλια στα δελτία ειδήσεων και στις αθλητικές εκπομπές κατηγορούσαν την ΕΡΤ για αθέμιτο ανταγωνισμό, ενώ βουλευτές και εκπρόσωποι των κομμάτων της αντιπολίτευσης προειδοποιούσαν με κυρώσεις τη διοίκηση της ΕΡΤ για διασπάθιση δημόσιου χρήματος. Στη δημοσιότητα δόθηκαν από τα ιδιωτικά κανάλια και τις αθλητικές εφημερίδες τα έσοδα που είχε η ΝΕΤ από τις διαφημίσεις από τις μεταδόσεις του Champi-ons League για την τριετία 2009-2011, από όπου αποδεικνύεται η τεράστια οικονομική ζημιά που είχε η κρατική τηλεόραση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας Media Services, που καταγράφει τις διαφημιστικές δαπάνες και απορροφήσεις από τα ΜΜΕ, το σύνολο των εσόδων για την τριετία ήταν 2.616.775,60 ευρώ (το ποσό αφορά τις αρχικές τιμές στον τιμοκατάλογο του κόστους της διαφήμισης και στην πράξη πρέπει να είναι χαμηλότερο γιατί είναι συνηθισμένη τακτική η έκπτωση προς όφελος του διαφημιζόμενου), χωρίς να υπάρξει ουδεμία επίσημη ή ανεπίσημη διάψευσή τους από τη διοίκηση της ΕΡΤ.
 

Από την πλευρά της η ΕΡΤ φρόντισε να υποβαθμίσει το θέμα και να μην απαντήσει στις εις βάρος της κατηγορίες τροφοδοτώντας ένα νέο γύρο αντιπαράθεσης, αλλά αρκέστηκε σε μια έμμεση απάντηση, με βάση ένα εκτεταμένο ρεπορτάζ κατά τη διάρκεια των αθλητικών ειδήσεων στο δελτίο του σταθμού, στο οποίο καταγραφόταν ότι τα κρατικά κανάλια άλλων ευρωπαϊκών χωρών δαπάνησαν μεγάλα ποσά για να πάρουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Champions League και ότι τα συνολικά τηλεοπτικά έσοδα της ΤΕΑΜ ήταν μεγαλύτερα σε σχέση με την προηγούμενη τριετία, γεγονός που αποδεικνύει ότι το Champions League είναι ένα από τα κορυφαία γεγονότα και ότι αποτελεί επιτυχία της ΕΡΤ να εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα και μάλιστα με μείωση του κόστους σε σχέση με την προηγούμενη τριετία. Και ενώ άπαντες περίμεναν νεότερες εξελίξεις και αποκαλύψεις, όπως θα ήταν το φυσιολογικό, ξαφνικά έπεσε βαριά σιωπή και από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων το θέμα βρέθηκε στο μαύρο σκοτάδι. Ελάχιστοι ήταν αυτοί που έκαναν αναφορές και όλα έδειχναν ότι το θέμα είχε «διευθετηθεί» και η υπόθεση οδεύει προς το αρχείο. Ομως «άνοιξε» πάλι, με πρωτοβουλία του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ, Λάμπη Ταγματάρχη, ο οποίος έστειλε e-mai την περασμένη Τρίτη 11-10 σε εκδότη αθλητικής εφημερίδας, με το οποίο επεδίωξε μια απάντηση.
 
Ο Ταγματάρχης δεν μπήκε καθόλου στην ουσία της υπόθεσης και προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, τονίζοντας ότι η ΕΡΤ πέτυχε έκπτωση 20% σε σχέση με τις τιμές της προηγούμενης τριετίας. Μάλιστα, κατηγόρησε την εφημερίδα ότι «αυθαιρετεί με άγνωστα κίνητρα» και ότι προβάλλει «ανακρίβειες και αυθαίρετες προσεγγίσεις», τονίζοντας ότι η ΕΡΤ δεν θα μπορούσε να ξέρει την πρόταση των άλλων τηλεοπτικών σταθμών, προκειμένου να προσαρμόσει σ’ αυτή τη δική της και ότι δεν ήταν σίγουρο ότι η NOVA αν έπαιρνε όλο το τηλεοπτικό πακέτο, θα το μεταπουλούσε σε μια τιμή κοντά στα 2.000.000 ευρώ. Δεν γνωρίζουμε τους λόγους για τους οποίους ο Ταγματάρχης ξανάνοιξε το θέμα και μάλιστα χωρίς ν’ απαντήσει στο ερώτημα γιατί αποφάσισε να δώσει 20.000.000 ευρώ για ένα «προϊόν» το οποίο στην καλύτερη των περιπτώσεων, σε συνθήκες οικονομικής κρίσης, δεν θα αποφέρει στα ταμεία της κρατικής τηλεόρασης περισσότερα από 2.500.000 ευρώ. Το σίγουρο είναι ότι πίσω από την υπόθεση υπάρχει πολύ ψωμί. Η στήλη θα συνεχίσει το ρεπορτάζ για τη συγκεκριμένη υπόθεση και θα προσπαθήσει να βρει την άκρη του νήματος. Προς το παρόν, περιοριζόμαστε να θυμίσουμε ότι ο κ. Ταγματάρχης, πριν κληθεί από τη σημερινή κυβέρνηση να γίνει κουμανταδόρος της ΕΡΤ, υπήρξε κορυφαίο διοικητικό στέλεχος του συνδρομητικού καναλιού.
 
Τραγελαφικές είναι οι εξελίξεις στο σκάνδαλο με τους στημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αθώωσε τον Αστέρα Τρίπολης για την κατηγορία της απόπειρας δωροδοκίας στα παιχνίδια με την Καβάλα και τον Ολυμπιακό Βόλου και πλέον η ομάδα της Αρκαδίας θα αγωνιστεί τελεσίδικα στη Super League. Την ίδια στιγμή, ο Λεβαδειακός και ο πρόεδρος του Γιάννης Κομπότης αθωώθηκαν από την κατηγορία για συμμετοχή στο στήσιμο του αγώνα Ηλιούπολη – Λεβαδειακός 2-4, παρά το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν αυτός που επί της ουσίας καταδίκασε σε υποβιβασμό την αθηναϊκή ομάδα, αφού λίγες βδομάδες νωρίτερα η ίδια επιτροπή είχε αποδεχτεί ότι ο αγώνας ήταν στημένος.
 
Προφανώς, για τα μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League η Ηλιούπολη έστησε μόνη της τον αγώνα, χωρίς οι άνθρωποι του Λεβαδειακού να γνωρίζουν οτιδήποτε. Το κλου της υπόθεσης είναι ο υποβιβασμός της Παναχαϊκής και η τιμωρία του Αλέξη Κούγια, για την υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας του Ολυμπιακού Χερσονήσου για το περσινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League, δέχτηκε ότι υπήρξε δωροδοκία του γενικού αρχηγού της κρητικής ομάδας, Μανώλη Κουβαρά, με το ποσό των 4.900 ευρώ, με βάση όσα είπε ο πρώην γενικός αρχηγός της Παναχαϊκής, Πέτρος Σταθάκης. Ο Σταθάκης ήταν επί σειρά ετών το δεξί χέρι του Τσακογιάννη, ως γενικός αρχηγός στην Ηλιούπολη, και στο πρόσωπό του ο Κούγιας είδε τον άνθρωπο που θα προστάτευε (ή μήπως θα βοη- θούσε;) την Παναχαϊκή στο παρασκήνιο. Οταν ξέσπασε το σκάνδαλο των στημένων αγώνων, ο Σταθάκης δεν είχε κάνει καμία αναφορά στο θέμα. Η υπόθεση της δωροδοκίας εμφανίστηκε στο προσκήνιο, όταν ο Κούγιας έγινε ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας για τους εμπλεκομένους στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων, αφού τόσο ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαΐδης, όσο και ο Θεμιστοκλής Νικολαΐδης (κατά κόσμον Ντέμης), που κατά καιρούς είχαν προβεί σε δηλώσεις για στημένους αγώνες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν πήγαν να καταθέσουν ως μάρτυρες κατηγορίας στην υπόθεση.
 
Είναι γνωστά τα αισθήματα της στήλης για τον Κούγια και δεν μας κάνει εντύπωση η άποψη ότι θα μπορούσε να δωροδοκήσει για να υποστηρίξει τα επιχειρηματικά του συμφέροντα στην Παναχαϊκή. Ομως, η συγκεκριμένη υπόθεση δωροδοκίας της Χερσονήσου «βρομάει», αφού η καταδίκη του Κούγια επί της ουσίας σημαίνει και τη λήξη της διαδικασίας διαλεύ-κανσης της υπόθεσης των στημένων αγώνων, αφού πλέον δεν θα υπάρχει μάρτυρας κατηγορίας. Δεν είναι τυχαίο ότι ο αθλητικός εισαγγελέας Ανδρέας Φάκος άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης καταδικαστικής απόφασης, πιέζοντας με αυτόν τον τρόπο για την αθώωση του Κούγια από τη δευτεροβάθμια επιτροπή.
 
Εχουμε γράψει αρκετές φορές, ότι γύρω από το σκάνδαλο των στημένων αγώνων παίζονται μεγάλα συμφέροντα και οι φατρίες που λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχουν καταφέρει να βρουν μια φόρμουλα συμφωνίας για να «κλείσει» η υπόθεση. Η καταδίκη του Κούγια ήταν μια αρχική νίκη γι’ αυτούς που θέλουν να κλείσει η υπόθεση εδώ και τώρα και να μη συνεχιστούν οι διώξεις και οι αποκαλύψεις, όμως αυτό μάλλον δεν βολεύει την κυβέρνηση και την ΕΠΟ, που δεν θα ήθελαν να κατηγορηθούν από την πλειοψηφία των φιλάθλων ότι κουκούλωσαν την υπόθεση. Δεν ισχυριζόμαστε ότι θα ριχτεί άπλετο φως στην υπόθεση και ότι θα φτάσει το μαχαίρι μέχρι το κόκκαλο, αν τελικά αθωωθούν η Παναχαϊκή και ο Κούγιας και συνεχιστεί η διαδικασία «εξιχνίασης» της υπόθεσης, αλλά θεωρούμε ότι υπάρχουν πολύ καλύτεροι τρόποι για να κουκουλωθεί η υπόθεση και να μην πιαστούν τα μεγάλα ψάρια. Αλλωστε, τα αισθήματα της στήλης προς την Παναχαϊκή είναι φιλικά και σε καμιά περίπτωση δεν θα θέλαμε η ομάδα να πληρώσει τις επιχειρηματικές κόντρες του Κούγια με τα λαμόγια του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

              Κος Πάπιας
        papias@eksegersi.gr

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

Dixi et salvavi animam meam
Επόμενο άρθρο

ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

Να οργανωθούμε πολιτικά – Να δράσουμε ανατρεπτικά

Σχετικά Αρθρα

Στο Περιστέρι έδειξαν το δρόμο, σε όλα τα γήπεδα αλληλεγγύη στο λαό της Παλαιστίνης

Αθλητισμός 14 Σεπ 2025, 11:42

Αναξιοπρεπείς διεθνείς, στάθηκαν σούζα στο σιωναζισμό

Αθλητισμός 12 Σεπ 2025, 10:11

Μπράβο Ντoριά!

Αθλητισμός 11 Σεπ 2025, 14:21

Η ζωώδης υπεράσπιση του No Politica, ακόμα και μπροστά σε μια γενοκτονία

Αθλητισμός 7 Σεπ 2025, 13:48

Ενας κινέζος υπερ-δρομέας ύψωσε τη σημαία της Παλαιστίνης στο Mont Blanc

Αθλητισμός 5 Σεπ 2025, 13:44

Ανατριχίλα: Οι οπαδοί της Ράζα Καζαμπλάνκα τραγουδούν για την Παλαιστίνη

Αθλητισμός 30 Αυγ 2025, 15:49
Ροή Ειδήσεων
Αθλητισμός

Στο Περιστέρι έδειξαν το δρόμο, σε όλα τα γήπεδα αλληλεγγύη στο λαό της Παλαιστίνης

14 Σεπ 2025, 11:42
Καταστολή

Πόλα Ρούπα: Η ομηρία δεν τελειώνει, απλώς αλλάζει πρόσωπο

Της επιβάλλουν οικονομικό στραγγαλισμό που προοιονίζεται φυλάκιση για χρέη!

14 Σεπ 2025, 11:25
Διεθνή

Σαμιντούν (Ακλόνητοι): «Εκκένωση από τη Γάζα μόνο προς τον ουρανό»!

Ο λαός της Πόλης της Γάζας υψώνει το ανάστημά του στο σιωναζισμό, αρνούμενος να εγκαταλείψει την πόλη του

14 Σεπ 2025, 00:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Σεπτέμβρη

14 Σεπ 2025, 00:01
Πολιτική

Ούτε στο Ζαγόρι ούτε πουθενά…

13 Σεπ 2025, 13:08
Διεθνή

Η σιωνιστική οντότητα προσπαθεί να ξεπλύνει τα εγκλήματά της με επιχορηγούμενες συνεργασίες με ΑΕΙ της Κύπρου

Πρόθυμος συνένοχος η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη

13 Σεπ 2025, 13:06
Παιδεία

Φοιτητές Παιδαγωγικού Ιωαννίνων: Από τύχη ζούμε!

Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

13 Σεπ 2025, 07:59
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

13 Σεπ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Σεπτέμβρη

13 Σεπ 2025, 00:01
Εργατικά

ΟΙΕΛΕ: Σωρεία εκδικητικών απολύσεων και βάναυσες εργασιακές συνθήκες στο ξένο ιδιωτικό σχολείο Campion School

12 Σεπ 2025, 20:10
Πολιτική

Νέα πρόκληση: Δεύτερη αποφυλάκιση για τον φιρερίσκο της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης

Μυρίζουν… μαϊμουδίλα οι «λόγοι υγείας» του Μιχαλολιάκου

12 Σεπ 2025, 20:04
Κόντρες

Είναι φασίστας και το ξέρει

12 Σεπ 2025, 14:14
Πολιτική

Και λογοκλόπος ο «πολύς» περιφερειάρχης Κουρέτας!

12 Σεπ 2025, 12:51
Αγροτικά

Με την ίδια ένταση εξακολουθεί να «χτυπάει» η ευλογιά των αιγοπροβάτων

12 Σεπ 2025, 11:19
Αθλητισμός

Αναξιοπρεπείς διεθνείς, στάθηκαν σούζα στο σιωναζισμό

12 Σεπ 2025, 10:11
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Σεπτέμβρη

12 Σεπ 2025, 00:01
Διεθνή

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚ

Πιο απομονωμένο στη Μέση Ανατολή το σιωνιστικό μόρφωμα

11 Σεπ 2025, 21:24
Παιδεία

Νομική Σχολή Δημοκρίτειου και ΔΣΑ: Κατηγορηματική αντίθεση στη Νομική του… «Χάρβαρντ της Ιπποκράτους»

11 Σεπ 2025, 19:43
Διεθνή

Ποιος Αντετοκούνμπο; Ασύλληπτο κάρφωμα παλαιστίνιου μαχητή στο «καλάθι» ισραηλινού τανκ

Η «Ράβδος του Μωυσή» τσακίζει τα «Αρματα του Γεδεών ΙΙ»

11 Σεπ 2025, 19:37
Εργατικά

Η μαχόμενη εκπαίδευση θα ακυρώσει και την τρομοκρατία της απειλής απόλυσης όσων αρνηθούν την αξιολόγηση

Με αποφασιστικότητα στην απεργία-αποχή

11 Σεπ 2025, 18:59
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Σεπτέμβρη

Ημέρα πρώτων βοηθειών.

Ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας.

1943: Οι Γερμανοί σκοτώνουν πεντακόσιους Ελληνες στη Βιάνο Κρήτης.

1944: Ταγματασφαλίτες με επικεφαλής τους Σούμπερτ και Πούλο και με την ενίσχυση Γερμανών δολοφονούν 104 άοπλους πολίτες στα Γιαννιτσά.

1946: Διαλύεται η Κοινωνία των Εθνών.

1960: Ιδρύεται ο ΟΠΕΚ.

1976: Ανακαλύπτεται οπλοστάσιο στα χέρια απόστρατων στελεχών της ιωαννιδικής χούντας, στη Θεσσαλονίκη.

1982: Τούρκοι πολιτικοί πρόσφυγες ξυλοκοπούν τον στρατιωτικό ακόλουθο της Τουρκίας στην Ελλάδα.

2000: Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ιδρύει το ΛΑΟΣ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Οι αμερικανοί φίλοι μου είναι ζευγάρι δικηγόρων από τη Νέα Υόρκη, με ευρεία μόρφωση, ενημερωμένοι και ψηφίζουν πάντα Δημοκρατικούς. Εβραίοι που δεν θρησκεύονται. Απεχθάνονται τον Νετανιάχου και φρίττουν με τα εγκλήματα στη Γάζα. Βρίσκονται, για τέταρτη φορά, στην Αθήνα. Και μένουν προς Λαγονήσι. Οταν τους είπα ότι η επιλογή διαμονής είναι ασύμφορη, λόγω απόστασης από το κέντρο, μου έδειξαν, στην οθόνη του κινητού, ένα αμερικανικό δημοσίευμα που σημείωνε ότι η Αθήνα είναι πλέον επικίνδυνη για τους Εβραίους. Το σχετικό ρεπορτάζ συνόδευε φωτογραφία από την «περιπολία» των αγοριών του Ρουβίκωνα στο κέντρο της πρωτεύουσας. Και αφού έδωσα τις απαραίτητες, καθησυχαστικές διευκρινίσεις, με ρώτησαν αν, πράγματι, όπως διάβασαν, η ελληνική κυβέρνηση αντιγράφει τις πρακτικές του Τραμπ στο Μεταναστευτικό. Εκεί βρέθηκα σε αμηχανία…

Kώστας Γιαννακίδης (Τα Νέα)

(Φέρουν οι εβραίοι – ειδικά οι μη θρησκευόμενοι – κάποιο σημάδι στο κούτελο που να υποδηλώνει εβραϊκή καταγωγή; Οχι. Γιατί να ανησυχούν, τότε, οι υποτιθέμενοι φίλοι του Γιαννακίδη, που ούτε κιπά στο κεφάλι θα φορούν, ούτε διακριτικά με το άστρο του Δαβίδ, ούτε εβραϊκά θα μιλούν, καθόσον Αμερικανοί; Δικηγόροι είναι, άνθρωποι έξυπνοι και της πιάτσας, δεν μπορεί να μην καταλαβαίνουν ότι κανένας στο κέντρο της Αθήνας δε θα αναγνώριζε το θρήσκευμα των προγόνων τους και δεν υπήρχε περίπτωση να τους στοχοποιήσει. Είναι και το άλλο: «απεχθάνονται τον Νετανιάχου και φρίττουν με τα εγκλήματα στη Γάζα», οπότε αν συναντούσαν φιλο-παλαιστίνιους διαδηλωτές θα αρκούσε να σηκώσουν το χέρι στο σήμα της νίκης, να τους χειροκροτήσουν ή έστω απλά να τους χαμογελάσουν. Θα μπορούσαν και να πορευτούν μαζί τους, όπως κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες αντισιωνιστές εβραίοι στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Δυο έξυπνοι αμερικανοί δικηγόροι δεν μπορεί να μην το ξέρουν αυτό. Οπότε για ποιο λόγο να φοβούνται και να τρέχουν να μείνουν στο Λαγονήσι – αλλά να έρχονται στην Αθήνα, που σημαίνει να αντιμετωπίζουν τον ίδιο υποτιθέμενο κίνδυνο; ‘Η οι προοδευτικοί, μη θρησκευόμενοι εβραίοι του σχολιογράφου των «Νέων» είναι σιωνισταράδες του κερατά ή είναι ανύπαρκτα πρόσωπα που τα κατασκεύασε ο Γιαννακίδης για να κάνει μια ακόμα προβοκάτσια ενάντια στο κίνημα αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους, χρίζοντάς το «αντισημιτικό». Αν ήταν να τζογάρουμε, θα στοιχηματίζαμε στο δεύτερο. Φτηνιάρικο; Ασφαλώς. Δεν έχει απομείνει, όμως, κάτι πέραν των εντελώς φτηνιάρικων για να βγάζουν το «μεροκάματο» οι ραφινάτοι -όπως νομίζουν- υποστηρικτές της σιωνιστικής πολιτικής)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    17Ν
    • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      Εφετείο 17Ν
  • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    ΕΛΑ
    • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      Εφετείο ΕΛΑ
    • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    Επαναστατικός Αγώνας
    • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    Ποιοι είμαστε
  • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    Επικοινωνία
  • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    Όροι χρήσης
  • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    Ποιοι είμαστε
  • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    Επικοινωνία
  • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo