Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Η Χεζμπολά απορρίπτει την απόφαση της λιβανέζικης κυβέρνησης να απαγορεύσει τις στρατιωτικές δραστηριότητες της Αντίστασης
  • Να ακυρωθεί το πολεμικό σεμινάριο του ΙΔΙΣ στο Πάντειο!
  • Ψηλά τα χέρια, κρατάω μαγκούρα!
  • Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών: Μια ελίτ σχολή για λίγους και μια υποβάθμιση σπουδών για τους πολλούς
  • Ο ακροδεξιός «αυτοφωράκιας» του Μητσοτάκη καλεί σε μέχρις εσχάτων στήριξη σιωναζιστών και αμερικανών ιμπεριαλιστών
  • SOS εκπέμπει το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αθλητισμός»Aμστερνταμ: Ενα καλό μάθημα στους σιωναζιστές χούλιγκαν
Αθλητισμός

Aμστερνταμ: Ενα καλό μάθημα στους σιωναζιστές χούλιγκαν

Να κηρυχτούν personae non gratae σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr8 Νοέ 2024, 08:43

Δεν φτάνει που βρόμιζαν με την παρουσία τους τις εξέδρες της Γιόχαν Κρόιφ Αρένα του Αμστερνταμ οι σιωναζιστές χούλιγκαν, προχώρησαν και σε προκλήσεις, φωνάζοντας συνθήματα για εξόντωση των Αράβων, μη σεβόμενοι ούτε την ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της Βαλένθια, που κρατήθηκε πριν από τη σέντρα του αγώνα Αγιαξ-Μακάμπι για τη league phase του Europa League.

Οι φίλαθλοι του ιστορικού Αγιαξ τους έδωσαν ένα καλό μάθημα μετά το τέλος του αγώνα, που μετέτρεψε την πίκρα τους για τη συντριβή της Μακάμπι Τελ Αβίβ (5-0 τη συνέτριψε ο Αγιαξ) σε πόνο. Πού σε πονά και πού σε σφάζει…

Η ακροδεξιά ολλανδική κυβέρνηση και ο δήμος του Αμστερνταμ είχαν κινητοποιηθεί πριν από τον αγώνα για να προσφέρουν ασυλία στους σιωναζιστές. Ο δήμος έσβηνε τα φιλο-παλαιστινιακά συνθήματα που είχαν γραφτεί σε δρόμους του Αμστερνταμ. Την Τετάρτη, μια μέρα πριν από τον ποδοσφαιρικό αγώνα, η δήμαρχος Φέμκε Χαλσέμα απαγόρευσε φιλοπαλαιστινιακή διαδήλωση που θα γινόταν κοντά στη Γιόχαν Κρόιφ Αρένα. Και η αστυνομία, αφού κήρυξε «ζώνες κινδύνου» μια σειρά περιοχές της πόλης, έκανε ελέγχους στοιχείων και σωματικούς ελέγχους σε όποιον περνούσε από εκεί (ιδιαίτερα σε όσους και όσες είχαν αραβικά χαρακτηριστικά), γεγονός που προκάλεσε μικροεπεισόδια και οδήγησε στη σύλληψη δύο οπαδών του Αγιαξ.

Ανενόχλητοι οι οπαδοί της Μακάμπι μπήκαν στο γήπεδο και έκαναν τη σιωναζιστική τους φιέστα. Λογάριαζαν, όμως, χωρίς τον ξενοδόχο. Φίλαθλοι του Αγιαξ και άλλοι διαδηλωτές τούς την έπεσαν έξω από το γήπεδο και τους έδωσαν ένα καλό μάθημα. Οι πληροφορίες για το «αποτέλεσμα» είναι συγκεχυμένες. Σιωνιστικά Μέσα κάνουν λόγο για 100 τραυματίες! Το νούμερο είναι σίγουρα φουσκωμένο (ολλανδικά Μέσα μιλούν για δέκα τραυματίες, αριθμό που είναι πιο κοντά στην αλήθεια), αλλά δεν έχει καμιά σημασία πόσοι και πόσο τραυματίστηκαν.

⚡️BREAKING: Maccabi Tel Aviv hooligans are getting attacked right now in the Netherlands after ignoring the minute of silence for Valencia victims and singing racist chants about extermination of Arabs.

Dutch Moroccans are making them aware that this isn’t Israel. pic.twitter.com/LKJEkgHgLu

— Suppressed News. (@SuppressedNws) November 8, 2024

Ο φασίστας κλόουν Μπεν Γκβιρ έγραψε στο Χ ότι «φίλαθλοι που πήγαν να παρακολουθήσουν ποδοσφαιρικό αγώνα δέχθηκαν επίθεση με αφάνταστη σκληρότητα απλά και μόνο επειδή είναι εβραίοι και Ισραηλινοί». Η Ολλανδία έχει μεγάλη κοινότητα εβραίων, οι οποίοι δεν υφίστανται επιθέσεις. Το κολπάκι του αντισημιτισμού δεν έχει πέραση. Οι χούλιγκαν της Μακάμπι δέχτηκαν επίθεση επειδή είναι ανοιχτοί σιωναζιστές και δε διστάζουν να προκαλέσουν ακόμα και στα κέντρα ευρωπαϊκών πόλεων, οι οποίες έχουν συγκλονιστεί από διαδηλώσεις υπέρ της Παλαιστίνης. Οχι επειδή είναι εβραίοι.

Ο Νετανιάχου ανακοίνωσε ότι στέλνει δύο αεροπλάνα για να επιστρέψουν τους χούλιγκαν στη σιωνιστική οντότητα. Καθαρό σόου: οι χούλιγκαν είχαν ήδη εισιτήρια επιστροφής, όπως συμβαίνει με όσους ταξιδεύουν για να παρακολουθήσουν ποδοσφαιρικό αγώνα (χρησιμοποιούν τις αεροπορικές γραμμές και πτήσεις τσάρτερ).

Εδώ δε χρειάζονται πολλά λόγια. Οι σιωναζιστές πρέπει να κηρυχτούν personae non gratae (ανεπιθύμητοι) σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη. Κι επειδή αυτό δε θα το κάνουν οι κυβερνήσεις, πρέπει να το κάνουν οι λαοί.

Εκτύπωση 🖨
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 8 Νοέμβρη

Να κηρυχτούν personae non gratae σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη

Επόμενο άρθρο 5μελής ΕΙΝΑΠ στο Παίδων «Αγία Σοφία»: Η ιδιωτικοποίηση των ογκολογικών τμημάτων των παιδιατρικών νοσοκομείων να μείνει στα χαρτιά!

Να κηρυχτούν personae non gratae σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη

Σχετικά Αρθρα

Αθληση στο Αττικό Αλσος: Η Αντιπεριφερειάρχης περί άλλα τυρβάζει

Αθλητισμός 24 Φεβ 2026, 19:39

Η παλαιστινιακή σημαία βγήκε (και) από την… κουζίνα

Πολιτισμός 22 Φεβ 2026, 08:44

Βγήκαν τα ξεσκονόπανα στο Kefalonia focus

Πολιτική 21 Φεβ 2026, 07:23

H Oλιβιά Ζεμόρ, πρόεδρος της γαλλικής Europalestine, κατηγορείται για… «υποστήριξη της τρομοκρατίας»

Διεθνή 19 Φεβ 2026, 13:44

Βερολίνο: Αρνήθηκε να παραλάβει το βραβείο καλύτερης ταινίας η Μπεν Χανία, δημιουργός της ταινίας «Η Φωνή της Χιντ Ρατζάμπ»

«Η ειρήνη δεν είναι άρωμα που ψεκάζεται πάνω από τη βία για να αισθάνονται άνετα οι εξουσίες», δήλωσε η σκηνοθέτιδα από την Τυνησία

Πολιτισμός 18 Φεβ 2026, 19:49

Αρωμα Παλαιστίνης και στο All Star 2026 του ΝΒΑ

Αθλητισμός 18 Φεβ 2026, 10:22
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Η Χεζμπολά απορρίπτει την απόφαση της λιβανέζικης κυβέρνησης να απαγορεύσει τις στρατιωτικές δραστηριότητες της Αντίστασης

2 Μαρ 2026, 19:25
Παιδεία

Να ακυρωθεί το πολεμικό σεμινάριο του ΙΔΙΣ στο Πάντειο!

2 Μαρ 2026, 18:01
Διεθνή

Ψηλά τα χέρια, κρατάω μαγκούρα!

2 Μαρ 2026, 17:57
Παιδεία

Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών: Μια ελίτ σχολή για λίγους και μια υποβάθμιση σπουδών για τους πολλούς

2 Μαρ 2026, 14:32
Πολιτική

Ο ακροδεξιός «αυτοφωράκιας» του Μητσοτάκη καλεί σε μέχρις εσχάτων στήριξη σιωναζιστών και αμερικανών ιμπεριαλιστών

2 Μαρ 2026, 14:25
Υγεία

SOS εκπέμπει το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης

2 Μαρ 2026, 12:56
Διεθνή

Δεν «έπεσε», καταρρίφτηκε το αμερικάνικο F-15

2 Μαρ 2026, 10:24
Διεθνή

Σύσσωμη η Παλαιστινιακή Αντίσταση εκφράζει αλληλεγγύη στο Ιράν

2 Μαρ 2026, 09:26
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Μάρτη

2 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Αμερικάνοι ιμπεριαλιστές και σιωναζιστές ματοκυλούν τη Μέση Ανατολή

1 Μαρ 2026, 10:16
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Μάρτη

1 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Σπονδή στην Παλαιστίνια Μάνα

28 Φεβ 2026, 09:44
Πολιτισμός

Καμάλ Αλτζαφάρι: Με τον Χασάν στη Γάζα (Παρασκευή 6/3, 8:30 μμ, ΚΟΝΤΡΑ)

Eνα υποβλητικό road trip στη Γάζα του 2001

28 Φεβ 2026, 05:08
Αντικυνωνικά

Αντικυνωνικά

28 Φεβ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Φλεβάρη

28 Φεβ 2026, 00:01
Πολιτική

Το φάντασμα των υποκλοπών στέκεται πάλι μπροστά στον Μητσοτάκη

27 Φεβ 2026, 19:54
Κόντρες

Sumud

27 Φεβ 2026, 14:48
Παιδεία

Ο κατήφορος δεν έχει πάτο

27 Φεβ 2026, 13:29
Η Αποψή Μας

3 χρόνια από το έγκλημα στα Τέμπη: Η ιδιωτικοποίηση δολοφονεί – Οι κυβερνήσεις συγκαλύπτουν

Ολες/οι στα αυριανά συλλαλητήρια διαμαρτυρίας

27 Φεβ 2026, 09:35
Πολιτική

Την Τετάρτη 4 Μάρτη η δικαστική απόφαση για την εγκληματική νεοναζιστική συμμορία της ΧΑ

Ολες/όλοι έξω από το Εφετείο στις 9 πμ

27 Φεβ 2026, 09:33
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Μάρτη

Μαρόκο: Ημέρα ανεξαρτησίας (1956).
1810: Η Σουηδία γίνεται η πρώτη χώρα που διορίζει “Συνήγορο του πολίτη”.
1945: Ο στρατηγός Πετζόπουλος φτάνει στην Τρίπολη και απελευθερώνει όλους τους ταγματασφαλίτες που κρατούνταν στις φυλακές εν αναμονή δίκης.
1956: Η Λίνα Τσαλδάρη γίνεται η πρώτη γυναίκα υπουργός.
1959: Ειδικό στρατοδικείο εγκλημάτων πολέμου καταδικάζει τον εξολοθρευτή των Εβραίων της Θεσσαλονίκης Μαξ Μέρτεν σε 25ετή κάθειρξη.
1972: Βόμβα σε αμερικανικό αυτοκίνητο στο Παλαιό Ψυχικό.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Να κηρυχτούν personae non gratae σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη

    • Εφετείο 17Ν

      Να κηρυχτούν personae non gratae σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη

  • ΕΛΑ

    Να κηρυχτούν personae non gratae σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Να κηρυχτούν personae non gratae σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Να κηρυχτούν personae non gratae σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Να κηρυχτούν personae non gratae σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Να κηρυχτούν personae non gratae σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Να κηρυχτούν personae non gratae σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Να κηρυχτούν personae non gratae σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Να κηρυχτούν personae non gratae σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Να κηρυχτούν personae non gratae σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Να κηρυχτούν personae non gratae σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Να κηρυχτούν personae non gratae σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Να κηρυχτούν personae non gratae σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Να κηρυχτούν personae non gratae σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Να κηρυχτούν personae non gratae σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη

      Να κηρυχτούν personae non gratae σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Να κηρυχτούν personae non gratae σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη

      Να κηρυχτούν personae non gratae σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Να κηρυχτούν personae non gratae σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη

      Να κηρυχτούν personae non gratae σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Να κηρυχτούν personae non gratae σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη

      Να κηρυχτούν personae non gratae σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Να κηρυχτούν personae non gratae σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Να κηρυχτούν personae non gratae σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη

    Να κηρυχτούν personae non gratae σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη

  • Επικοινωνία

    Να κηρυχτούν personae non gratae σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη

    Να κηρυχτούν personae non gratae σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη

  • Όροι χρήσης

    Να κηρυχτούν personae non gratae σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη

    Να κηρυχτούν personae non gratae σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη

  • Ποιοι είμαστε

    Να κηρυχτούν personae non gratae σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη

    Να κηρυχτούν personae non gratae σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη

  • Επικοινωνία

    Να κηρυχτούν personae non gratae σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη

    Να κηρυχτούν personae non gratae σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη

  • Όροι χρήσης

    Να κηρυχτούν personae non gratae σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη

    Να κηρυχτούν personae non gratae σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo