Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Κυνισμός χρυσοκάνθαρου μάνατζερ και απροκάλυπτη ψευδολογία αυτοκρατορικού απεσταλμένου
  • Ο Μητσοτάκης αναγκάστηκε να παραδεχτεί το φιάσκο της πανεπιστημιακής αστυνομίας
  • Σαν σήμερα 11 Σεπτέμβρη
  • Κοινής κουλτούρας μετέχοντες
  • Προελαύνουν ασταμάτητα οι «Χούθι» στην Υεμένη
  • Ανώτεροι βρετανοί ραβίνοι υποστηρίζουν τις κυρώσεις κατά των παράνομων ισραηλινών εποικισμών
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Γιατί άνοιξε σαμπάνιες ο Τσίπρας;
Κόντρες

Γιατί άνοιξε σαμπάνιες ο Τσίπρας;

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr2 Απρ 2025, 13:06

Ενώ αυτός βρισκόταν στην Αμερική και έδινε διαλέξεις στο Harvard (καλά, δεν είναι και τίποτα τιμητικό, διαλέξεις στο Harvard έχει κάνει μέχρι ο… Μπακογιάννης!), στην Ελλάδα γινόταν «η σφαγή των αριστεροκεντρώων». Λιγότερο στον ΣΥΡΙΖΑ, περισσότερο στο ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ, όπου ο Ανδρουλάκης έχει εξαντλήσει το διάστημα ανοχής μετά τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές και αντιμετωπίζει ανοιχτή αμφισβήτηση πλέον. Τα παπαγαλάκια του Μεγάρου Μαξίμου έσπευσαν να γράψουν περί «ανάσας» στον Μητσοτάκη που θα παίξει το αφήγημα «μετά από εμένα το χάος». Μπούρδες! Ο Μητσοτάκης δεν κερδίζει τίποτα από τις όποιες κρίσεις σε ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ. Ο Μητσοτάκης είναι τελειωμένος. Ο Τσίπρας πρέπει να άνοιξε σαμπάνιες στη Βοστόνη. Οι δικές του φιλοδοξίες αναπτερώνονται, όταν για τον Ανδρουλάκη εδραιώνεται η άποψη «δεν μπορεί το παιδί» (ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝέΑρ θεωρούνται «δεδομένοι»). Το αν θα του βγει το σχέδιο είναι ζητούμενο, όμως αυτές οι εξελίξεις λειτουργούν υπέρ του σχεδίου του.

Της σφαλιάρας

Θυμάστε το ντόρο που έκανε η κυβερνητική προπαγάνδα το 2022, όταν κάποιος Θανάσης Μπακόλας, στενός συνεργάτης του Κούλη, εκλέχτηκε γενικός γραμματέας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ); Ηταν επιλογή του Μάνφρεντ Βέμπερ, που τότε ερχόταν κάθε τρεις και λίγο στην Ελλάδα και απολάμβανε τις τιμές που του προσέφερε το «σύστημα Κούλη», που τον παρουσίαζε σαν ηγετική προσωπικότητα της Ευρώπης; Η αλήθεια είναι πως ο Βέμπερ είναι ένας αποτυχημένος γερμανός ακροδεξιός πολιτικός (προέρχεται από τη βαυαρική CSU). Η Μέρκελ του έκοψε το δρόμο προς την προεδρία της Κομισιόν και έβαλε την Ούρσουλα, Σολτς και Μακρόν του έκοψαν το δρόμο προς την προεδρία του Ευρωκοινοβούλιου και έβαλαν τη Μετσόλα, οπότε ο Βέμπερ περιορίστηκε στην προεδρία του ΕΛΚ. Δηλαδή, χωρίς θεσμικό ρόλο.

Δεν ξέρουμε αν ο Βέμπερ θα επανεκλεγεί στα τέλη του μήνα, που το ΕΛΚ έχει συνέδριο, ο Μπακόλας πάντως ήδη «πήρε τον πούλο». Για λόγους που αγνοούμε, ήρθε σε σύγκρουση με τον Βέμπερ. Ηθελε ο Κούλης να φτιάξει ομάδα μέσα στα ηγετικά κλιμάκια του ΕΛΚ και έβαλε τον Μπακόλα να κάνει κινήσεις; Δεν το ξέρουμε. Εκείνο που ξέρουμε είναι πως ακόμα και ένας δευτεροκλασάτος γερμανός πολιτικός είναι πάρα πολλές φορές ισχυρότερος από τον «εντεταλμένο» του έλληνα πρωθυπουργού. Γι’ αυτό και ο Μπακόλας, παρά τα όσα υποστήριζαν οι γκεμπελίσκοι του Μαξίμου και τα παπαγαλάκια τους, «πήρε τον πούλο» και από τους Financial Times μάθαμε ότι «θα παραιτηθεί από το ΕΛΚ αυτόν τον μήνα για να ιδρύσει τη δική του εταιρεία συμβούλων πολιτικής στρατηγικής». Μ’ άλλα λόγια, ο Μπακόλας δε θα είναι καν εκ νέου υποψήφιος για τη θέση του γενικού γραμματέα του ΕΛΚ. Οι έλληνες αστοί πολιτικοί, ακόμα κι αν το κόμμα τους έχει το υψηλότερο εκλογικό ποσοστό ανάμεσα στα δεξιά κόμματα της Ευρωλάνδης, δεν παύουν να είναι της σφαλιάρας μπροστά στα πολιτικά στελέχη των ιμπεριαλιστικών χωρών. Είναι θέμα… μεγέθους.

Δήγμα

Ρώτησαν τον Καιρίδη για τους υπουργούς που ζήτησαν να πάρουν αυξήσεις και οι μπάτσοι μαζί με τους καραβανάδες. Και απάντησε με ένα ερώτημα-κεντρί: «Ο κ. Γεωργιάδης είπε και για τους υγειονομικούς;». Αουτς, αυτό πόνεσε,Μπουμπούκο. Θα μπορούσε, βέβαια, να ερωτηθεί ο Καιρίδης: «Εσείς ζητάτε να πάρουν αυξήσεις οι υγειονομικοί;». Δε ρωτήθηκε, όμως. Εκείνο που ενδιέφερε ήταν να καρφώσει το κεντρί στον ποπό του Μπουμπούκου.

Ντροπής πρά(γ)ματα

Σα δε ντρέπεσαι στιχουργός άνθρωπος. Ούτε τα γενέθλια του ιδρυτή Στέφανου σκέτου δε σεβάστηκες και βγήκες και τον κάρφωσες αλύπητα, σαν ψυχρός κίλερ. Χάθηκαν οι μέρες, κύριε Μωραΐτη; Ξέρουμε εμείς τι λέμε. Ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης, που τόσους αγώνες υπέρ του Στέφανου σκέτου έδωσε μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, τα ξέχασε όλα. Επιτέθηκε στον ιδρυτή με σκαιότατους χαρακτηρισμούς και ανακοίνωσε ότι κόβει κάθε δεσμό με το ΚΙΔΗ (σκασίλα μας μεγάλη και δέκα παπαγάλοι, κύριε στιχουργέ). Τι «κεντροδεξιό» τον είπε, τι ότι «πουλιόταν αριστερό κόμμα και το αγόρασε», τι ότι «αν χρειαστεί θα γίνει υπουργός του Μητσοτάκη». Ντρεπόμαστε και να τα γράψουμε όσα ξέρασε ο στόμας του. Είχε και κάτι συγκλονιστικό, όμως η ανάρτηση Μωραΐτη. Εκεί που έγραψε ότι «η προσωπική μου εκτίμηση, μετά το σημερινό σοκ (σ.σ. τη συνέντευξη Κασσελάκη στο Mega, όπου ο σκέτος δήλωσε θαυμαστής του μακρονικού Renew), είναι ότι ο Κασσελάκης δεν είναι τίποτα». Ναι, είναι συγκλονιστικό, ένας άνθρωπος να πέφτει από τα σύννεφα χωρίς αλεξίπτωτο και να μένει όρθιος. Κι όχι μόνο να μένει όρθιος, αλλά να αποφύγει να πει αυτό που στη θέση του θα έλεγε κάθε λαϊκός άνθρωπος: «Είμαι μακάκας,με το Μι κεφαλαίο».

Ραν-Ταν-Πλαν

Το ΚΙΔΙ, πάντως, δουλεύει. Μπορεί να μην κατάφερε ούτε να πλησιάσει τον μαγικό αριθμό των δέκα βουλευτών για να φτιάξει την κοινοβουλευτική ομάδα, που την είχαν σίγουρη η Θοδώρα και ο Στέφανος σκέτος, όμως πέντε βουλευτές του κατέθεσαν Ερώτηση σε πέντε υπουργούς, ζητώντας να μην υπάρχουν «ένστολοι δύο ταχυτήτων». Οπως εξήγησε ο (εκ μεταγραφής από το κόμμα της καρδούλας) Μιχάλης Χουρδάκης, οι βουλευτές του ΚΙΔΗ ζητούν «ξεκάθαρες απαντήσεις για την αδικαιολόγητη αυτή διάκριση και απαιτούν άμεση αποκατάσταση της ανισότητας».

Ερώτημα: Γιατί έκανε τις σχετικές ανακοινώσεις ο Χουρδάκης και όχι η Θοδώρα;

Διαπίστωση: Η Ερώτηση των Στεφανουά έγινε τρεις μέρες μετά το σχετικό ντόρο που ξεσήκωσαν δεξιοί υπουργοί και βουλευτές. Ο Ραν-Ταν-Πλαν είχε πιο γρήγορα αντανακλαστικά.

Ερώτημα δεύτερο: Διαβάζουμε στον αστικό Τύπο ότι βουλευτίνα των Στεφανουά ετοιμάζεται να μεταπηδήσει στην Πλεύση Ελευθερίας. Αληθεύει; Ποια να ‘ναι;

Πίκρα

«Γίνεται πανίσχυρος, τους επιλέγει όλους εκείνος, από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τελικά ολόκληρο το κράτος», είπε ο Βενιζέλος για τον Μητσοτάκη. Πολλοί «άκουσαν» πίκρα για τη μη εκλογή του ίδιου στην προεδρία της Δημοκρατίας. Ετσι είναι, αλλά ο Βενιζέλος μπορεί εύκολα να αποκρούσει την κατηγορία, λέγοντας πως μιλάει γενικά και όχι για τον εαυτό του. Εκείνο που μετράει είναι πως ένα «εθνικό κεφάλαιο», τίτλο που έχει φιλοτεχνήσει για τον εαυτό του ο Βενιζέλος, αφήνοντας τα αστικά μίντια να τον αναπαράγουν σε διάφορες εκδοχές, βάλει ευθέως κατά του Μητσοτάκη, χαρακτηρίζοντάς τον επί της ουσίας δικτατορίσκο. Κι αυτό κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι για έναν πρωθυπουργό που βρίσκεται σε αποδρομή,όπως ο Κούλης.

Σας πήρανε χαμπάρι

Κούλη και Πιερρακάκη, σας πήρανε χαμπάρι. Τον είδατε τον «κάρφαρο» στη στήλη του «Μικροπολιτικού» στα σημερινά «Νέα».

Στους αναγνώστες συστήνουμε την κατατοπιστική ανάλυση της εφημερίδας μας:

Η προσχεδιασμένη μεγάλη απάτη των Μητσοτάκη-Πιερρακάκη: Τα 12 κολλέγια που θα μεταμορφωθούν σε «πανεπιστήμια»

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΗ προσχεδιασμένη μεγάλη απάτη των Μητσοτάκη-Πιερρακάκη: Τα 12 κολλέγια που θα μεταμορφωθούν σε «πανεπιστήμια»
Επόμενο άρθρο Παιχταράδες άλλων εποχών…

Σχετικά Αρθρα

Κοινής κουλτούρας μετέχοντες

Κόντρες 10 Σεπ 2026, 20:53

Μια χαρά τη δουλεύουν τη μηχανή

Κόντρες 9 Σεπ 2026, 14:54

Ναρκισσιστική διαταραχή

Κόντρες 8 Σεπ 2026, 19:21

Φανταστείτε να μην είχαν καλή προσωπική σχέση

Κόντρες 7 Σεπ 2026, 10:13

Μπέσα από Μητσοτάκη περίμενε;

Κόντρες 4 Σεπ 2026, 15:48

Πατσαβουριές

Κόντρες 2 Σεπ 2026, 21:03
Ροή Ειδήσεων
Η παπάρα

Κυνισμός χρυσοκάνθαρου μάνατζερ και απροκάλυπτη ψευδολογία αυτοκρατορικού απεσταλμένου

11 Σεπ 2026, 08:22
Καταστολή

Ο Μητσοτάκης αναγκάστηκε να παραδεχτεί το φιάσκο της πανεπιστημιακής αστυνομίας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δικαιολόγησε το φιάσκο βαφτίζοντας το κρέας ψάρι

11 Σεπ 2026, 06:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Σεπτέμβρη

11 Σεπ 2026, 00:01
Κόντρες

Κοινής κουλτούρας μετέχοντες

10 Σεπ 2026, 20:53
Διεθνή

Προελαύνουν ασταμάτητα οι «Χούθι» στην Υεμένη

10 Σεπ 2026, 17:49
Διεθνή

Ανώτεροι βρετανοί ραβίνοι υποστηρίζουν τις κυρώσεις κατά των παράνομων ισραηλινών εποικισμών

Κόντρα στην κυρίαρχη εβραϊκή ηγεσία

10 Σεπ 2026, 14:22
Παιδεία

Εκπαιδευτικοί στην Ελλάδα: Ενας πληθυσμός γερασμένος, με υψηλά προσόντα και χαμηλά αμειβόμενος

10 Σεπ 2026, 13:41
Διεθνή

Κοινή ανακοίνωση παλαιστινιακών πολιτικών δυνάμεων – κόλαφος για τον ραδιούργο Μαχμούντ Αμπάς

10 Σεπ 2026, 13:35
Παιδεία

Σε κίνδυνο η ζωή μαθητή Α΄ Δημοτικού με διαβήτη τύπου 1

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης τοποθέτησε νοσηλεύτρια για μόλις 7 ώρες την εβδομάδα αφήνοντας ακάλυπτο το παιδί για τις υπόλοιπες 18 ώρες στο Σχολείο!

10 Σεπ 2026, 12:22
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Σεπτέμβρη

10 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Ιράν προς ΗΠΑ: Επιστρέψτε στο Μνημόνιο Κατανόησης του Ισλαμαμπάντ, γιατί δεν σας παίρνει

Ιρανικά πυραυλικά πλήγματα σε αμερικάνικα αντιτορπιλικά, αμερικάνικες βάσεις και τάνκερ

9 Σεπ 2026, 20:37
Παιδεία

Φοιτητές ΕΜΠ: Κανένας φοιτητής να μη διαγραφεί

9 Σεπ 2026, 20:03
Παιδεία

Σύλλογος Εστιακών Φοιτητών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων: Ο νέος χουντικός Εσωτερικός Κανονισμός χρεώνει τα πάντα στους φτωχότερους φοιτητές

9 Σεπ 2026, 19:20
Πολιτισμός

Και συ Βρούτε; Αλλιώς: Δύσκολοι καιροί για υποστηρικτές του σιωνισμού

9 Σεπ 2026, 19:03
Κόντρες

Μια χαρά τη δουλεύουν τη μηχανή

9 Σεπ 2026, 14:54
Πολιτική

Νέα βάρη στις πλάτες του ελληνικού λαού: Συμφωνία για αγορά δύο μεταχειρισμένων ιταλικών φρεγατών

9 Σεπ 2026, 11:08
Διεθνή

Δώδεκα χώρες ανακοίνωσαν κοινές κυρώσεις στο εμπόριο με παράνομους σιωνιστικούς εποικισμούς

9 Σεπ 2026, 08:45
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Σεπτέμβρη

9 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Το Ιράν απαιτεί την πλήρη τήρηση από τις ΗΠΑ της συμφωνίας του Ισλαμαμπάντ ως προϋπόθεση για την αποκλιμάκωση

8 Σεπ 2026, 20:49
Αγροτικά

Ασίγαστη η επιζωοτία της ευλογιάς των αιγοπροβάτων

8 Σεπ 2026, 20:12
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Σεπτέμβρη

1926: Αποτυχημένη απόπειρα εκτέλεσης του ιταλού φασίστα δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι, τραυματίες οκτώ περαστικοί.

1929: Συγκρούσεις καπνεργατών – χωροφυλακής στο Αγρίνιο.

1944: Η Μαρίκα Μπότση-Τσαπαλίρα γίνεται η πρώτη ελληνίδα δήμαρχος (Αμαλιάδα).

1967: Επτά διαδηλωτές καταδικάζονται από το στρατοδικείο Χανίων.

1972: Ανατινάζεται πυλώνας της ΔΕΗ στην Κηφισιά («Ομάδα Αρης»)

1973: Δολοφονείται ο πρόεδρος της Χιλής Σαλβαδόρ Αλιέντε στη διάρκεια αμερικανοκίνητου στρατιωτικού πραξικοπήματος υπό τον στρατηγό Πινοσέτ.

1976: Βόμβα στα γραφεία του Σκαλιστήρη (ΕΛΑ).

1986: Πεθαίνει ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος.

2001: Χτύπημα των δίδυμων πύργων (Νέα Υόρκη).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα κιόλας, στις πρώτες εβδομάδες που ήρθαμε στο υπουργείο Οικονομικών, ξεκινήσαμε με 250 ευρώ στο 60% των συνταξιούχων άνω των 65 (ετών) και διαρκώς το διευρύναμε και φτάσαμε στα 400 ευρώ καθαρά για τους άνω των 65 (ετών). Εκ των πραγμάτων, παρά το γεγονός ότι έχουμε δώσει ευελιξίες για να μπορούν να εργάζονται παραλλήλως, είναι πιο δύσκολο να εργάζεται κανείς σε μεγαλύτερες ηλικίες σε σχέση με νεότερες. Αρα, αυτό σίγουρα ήταν ένα κριτήριο. Και, βέβαια, κρατήστε το εξής: αυτό που λέμε «εθνική σύνταξη» είναι 446 ευρώ μεικτά. Εδώ μιλάμε για 400 ευρώ καθαρά. Για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων που μας ακούν, στην πραγματικότητα, αυτά τα 400 ευρώ είναι μία 13η σύνταξη.

Κυριάκος Πιερρακάκης

(Μετά την ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γράψαμε και το εξής σχόλιο: «O Mητσοτάκης δίνει φιλοδώρημα 400 ευρώ στους συνταξιούχους, αρκεί να είναι άνω των 65 ετών. Μην ρωτήσετε “οι κάτω των 65 στο πηγάδι κατούρησαν;”. Οι κάτω των 65 να πάνε να δουλέψουν. Αυτό είναι το μήνυμα. Μιλάμε για συνταξιούχους που έφαγαν τα νιάτα τους στα Βαριά και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα και για συνταξιούχους που ήταν “τυχεροί” και κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένσημα 40 ετών δουλειάς για να συνταξιοδοτηθούν στα 62. Η νεοφιλελεύθερη λύσσα κατά των ανθρώπων της δουλειάς φαίνεται και σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αφού έκοψαν από τους συνταξιούχους τα δώρα χριστουγέννων, πάσχα και άδειας (δύο μισθούς το χρόνο), τώρα τους δίνουν φιλοδωρήματα αλλά με ηλικιακό κόφτη. Ενας/μία που δούλεψε 40 πλήρη χρόνια, έχοντας καταβάλει ένα σκασμό λεφτά για ασφαλιστικές εισφορές, αποκλείεται από το φιλοδώρημα αν είναι κάτω των 65, επειδή θεωρείται ικανός να δουλέψει κι άλλα χρόνια. Μιλάμε για λογική γαλέρας». Σε συνέντευξή του στον Real fm, στους Χατζηνικολάου-Δελατόλλα, ο Πιερρακάκης, με τον κυνισμό του χρυσοκάνθαρου μάνατζερ, επιβεβαιώνει πλήρως το σχόλιό μας: υπάρχει πλήρης ευελιξία και οι κάτω των 65, αν δεν τους φτάνει η σύνταξη, μπορούν να αναζητήσουν δουλειά! Δηλαδή, εξαναγκάζονται να αρνηθούν την ίδια την έννοια του συνταξιούχου, του απόμαχου της δουλειάς. Με τον ίδιο κυνισμό και με την αλαζονεία του αυτοκρατορικού απεσταλμένου που μπορεί να φτύνει κατάμουτρα τους υπηκόους, βαφτίζει «13η σύνταξη» τα 400 ευρώ επειδή ισούνται με μια «εθνική σύνταξη»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo